Fabryka okien i drzwi BAS Spółka z o.o.

Lublin

Opinie o Fabryka okien i drzwi BAS Spółka z o.o.

anonim 2009-06-01 20:34
pracowałem w BASIE I BYŁO OK
anonim 2009-06-02 17:23
pracowałem w różnych firmach za granicą i nie zamieniłbym pracy w BASIE na prace za granicą
anonim 2009-06-07 11:56
"Bas, który jest teraz to nie ten sam Bas.Jest znacznie lepiej,ale i wymagania rosną." Rosną Rosną tylko czemu razem z wymaganiami nie rosną wynagrodzenia !!!!??? tylko nawet maleją niekiedy
anonim 2009-06-15 10:12
Nikt nikomu nie każe pracować na siłę to jest wolny kraj i jak nieodpowiadają warunki to zmień prace a nie narzekacie jak to źle
Anonim 2009-09-08 11:14
A co ma wspolnego nowa hala z zarobkami?
Anonim 2009-09-08 12:17
W takiej fabryce powinno sie zarabiac minimum 1500.
Lubelak 2009-10-17 13:11
na jakim stanowisku zoferowano ci prace bo to ile zarobisz zelezy od stanowiska podaj stanowisko to ci napisze czy to realne zebys zarobil wiecej niz np 1400
nowy 2009-10-18 03:33
zaoferowano mi stanowisko automatyka ale to nie tak do końca-- najpierw przeszedłbym po innych stanowiskach -- a później to, tyle że robiąc jeszcze coś innego
Lubelak 2009-10-24 18:27
do nowy
no wiec dostal byc przyzwoite pieniadze na takim stanowisku
pamietaj jednak ze pracuje sie tam w co 2 sobote no i prezes jest wymagajacy co ma wplyw na duza rotacje pracownikow
jesli przyjmiesz ta oferte to napisz jak ci sie tam pracuje
ja osobiscie widze i plusy i minusy z tego ze tam pracowalem.......
heheh 2010-03-10 07:16
pracownik no to wielkie gratulacje ,czyzby tam takie zmiany zaszly?a na czym tak robisz?
anonimus 2010-03-14 21:41
To jak przyjdziesz do biura to szykuj sie na piwko zapoznawcze.
anonimus 2010-03-14 22:15
Jak czegoś nie wiesz to lepiej się nie wypowiadaj , Bo bzdury opowiadasz.
anonim 2010-03-18 22:37
jak się podobała obiecana wycieczka do warszawy na zamek ? ;))
dzidziuś 2010-03-28 10:55
a czym miałbyś się zajmować na produkcji
nowy 2010-03-28 15:08
oferta na stanowisko operator cnc
dzidzius 2010-03-29 20:45
tak jest prawda im bardziej odpowiedzialna praca i wiecej trzeba uzywac glowy to ida za tym i pieniadze , ta regola jest w kazdej firmie bez wyjatku
nowy 2010-03-29 23:13
to jak to w koncu jest z tym base bo mam metlik
daja tam na tym stanowisku tyle czy nie
bo sprzeczne opinie sa
niech napisze ktos kto pracowal albo wie dorze ile tam dostaja
pozrdo
1
hehehe 2010-03-31 09:36
a ja proponuje poprostu tam pojsc i popracowac ,bo jeden bedzie zadowolony a drugi nie PROSTE.
zawsze mozna dac sobie spokoj ,nie ma nic do stracenie!!
b 2010-04-03 21:59
może ktoś się wypowie pozytywnie o basie ?
heheh 2010-05-06 19:17
tak,ludzie zawsze tam gadali za plecami ,ale jak pisalam wyzej ,jesli cos mi nie pasuje to to zmieniam ,a tam jest duzo takich co gadaja a robia dalej bo przeciez zycie i super kariera konczy sie dla nich na basie hehehe śmieszni jestescie i tyle!!!
żołnierze!!
heheh 2010-05-14 22:12
niezle ,to pogratulowac tylko !!!!
a na jakim stanowisku??
anonim 2010-05-15 08:55
No o stanowisku nie wspominał. Wspomniał tylko że to ma być praca tylko na 2-gą zmianę. Tak mnie zatkało że nie dopytywałem się o więcej szczególów.
2
dora 2012-12-09 20:17
nie jestem w stanie wypwiedzieć sie pozytywnie o tej firmie, chocbym bardzo chciał, dodam, że jestem byłym klientem.
ja ` 2012-12-31 11:21
I jak premie, paczki świąteczne były - wigilia życzenia od szefa - no nie żebym był złośliwy, ale uważam że tak powinno być :) Szczęśliwego nowego roku dla wszystkich pracowników - Były ...
jadzia29 2013-04-19 12:09
nie liczą sie z ludzmi,obiecują że oddzwonią w sprawie przyjęcia do pracy i echo,człowiek czeka i czeka .Jedna wielka lipa,domyślam się jak tam muszą być traktowani pracownicy,pewnie też są olewani.
Asd 2013-04-22 19:01
Cóż za zmiany w Basie, czyżby personalne że poszukują Kierownika Technicznego.
2013-09-11 08:55
Jak będziesz podpisywał umowę to zobaczysz ile dostaniesz i czy warto tam pracować.
1
reko 2013-12-25 00:41
tragedia
2
maciej 2014-03-15 12:45
Super firma polecam.
2
ruda* 2014-05-09 20:15
Witam mam pytanie jakie są teraz warunki pracy w basie jakie są zarobki? Można jakieś info?
mik 2014-08-06 21:09
Praca dla kobiet jest przy szlifowaniu. Płacą co miesiąc bez opóźnień.
Ann 2014-08-29 18:33
Byłam na rozmowie- sama rozmowa była w porządku, konkrety, nie było żadnych idiotycznych pytań jakich nie znoszę na rozmowach kwalifikacyjnych- tylko doświadczenie, wynagrodzenie itp tak że rozmowę oceniam dobrze, niestety pracy nie mogłam podjąć z przyczyn niezależnych, trochę żałuję- bo po rozmowie i krótkim zejściu na halę żeby zobaczyć na czym praca polega- byłam dobrej mysli.
basówka 2014-09-01 15:31
Ja pracuję w Basie od roku,praca jest super,bardzo mi się
podoba ,konkretnie wiem co mam robić.Nie ma mowy ,żeby się opieprzać,trzeba pracowac jak wszędzie.Polecam!
embe 2014-09-03 21:53
A co najbardziej podoba Ci się w tej pracy?
x....... 2014-12-01 10:36
piszmy o kontrole dla firmy bas, nawet anonimy jak będzie ich kilka to zrobią kontrole.
Asd 2015-07-25 18:31
A co to za zmiany w Bsie że poszukują kierownika ds. sprzedaży i marketingu ? Czyżby rodzina w firmie to za mało ? Jeszcze kogoś szukają ?
Mono 2015-08-25 10:54
@lina - i jak, zaproszono na rozmowy, czy odbyło się bez żadnego odzewu ?
P.N Integra 2015-09-18 20:57
Witam.Pracowalem w BASie trzy lata Głownym stanowiskiem moim byla integra .DLa mnie bylo ok pod warunkiem ze ustaliło sie pewne warunki z majstrami .Ogólnie jak nie mialem pracy na mojej maszynie to nie stanowiło problemu bo miałem zajecie na innych maszynach i stanowiskach.Zwolniłem sie sam(koszty dojazdu mnie załatiały)Z prezesem nie miałem konfliktów z majstrami tez co do załogi dla mnie ludzie wporzadku pod warunkiem ze i ty jestes.Co do kasy ja na rozmowie wstepnej ustaliłem z prezesem stałą pensje ktora miałem za soboty terz.Co do wypracowanych nadgodzin odbierałem w okresie postojowym urlop tez.Żle nie bylo pracowac trzeba
pola@ 2015-11-06 17:45
Mam pytanie czy ktoś z państwa podjoł z tą fabryką współprace,Jako firma która wykonuje dla nich np.wymianę okien. Proszę o szczerą opinię.
Paks 2016-01-13 16:23
Poszukują teraz doradcy techniczno handlowego, ogłoszenie na olx. Jeśli są desperaci to mogą startować. Czyżby ktoś odszedł i pojawił się wakat ?
Nowy 2016-05-06 09:02
Znów szukają pracowników na produkcję, ogłoszenia na olx.
Nowy 2016-06-19 06:15
Właśnie ukazało się ogłoszenie o pracy. Tym razem poszukują doradcy techniczno-handlowego. Czyżby znów wakat, znów ktoś odszedł ? Ale tam jest przerób 'pracowników" oczywiście. Tylko teraz na rozmowy, kilka tygodni pracy i zobaczycie ile jest prawdy w tych postach.
2
Były Pracownik 2016-07-01 22:35
Słyszałem że sporo się poprawiło w firmie może by wrócił ?
jk 2016-07-01 23:07
@Były Pracownik a czy mam rozumiec że było słabo? Co konkretnie ci sie nie podobało? Phytam bo widze nkilka fajnych ofert i nie wiem czy składać cv :P
Polo 2016-11-06 18:15
Witam
Gdzie się podziały opinie w tej firmie ?
9
XXX pracownik 2017-02-10 11:25
Ludzie piszcie prawdę że zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzysk
Lisek 2017-04-22 21:29
Firma daje dobre narzędzia do pracy handlowcom, ale poza tym nic więcej. Starzy handlowcy zarabiają po 2500 na rękę plus premię, która jest jak Yeti, wszyscy o niej słyszeli, ale nikt jej nie widział. Żeby w firmie dobrze się pracowało trzeba pozbyć się M., który sra w swoje gniazdo i J.! Poza nimi jest jeszcze pare osób do odstrzału. Nie rozumiem, kogoś kto ponad 10 lat pracuje w firmie i ciągle na nią narzeka. Nie pasuje to zmień!!! Nowi handlowcy mogą liczyć na 2000 brutto plus 1% premii od sprzedaży w sumie ma to dać 5000-7000 netto -bajka.
Zostaw swoją opinię o Fabryka okien i drzwi BAS Spółka z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka okien i drzwi BAS Spółka z o.o.