brak logo

Develey Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Develey Polska Sp. z o.o.

ola 2015-02-06 09:59:29
inga dobrze wiedzieć, bo osobiście nie mam za dobrych wspomnień z poprzedniego miejsca pracy totalny chaos: wypłata tydzień jak nie lepiej po terminie, brak organizacji i kiepsko z atmosferą - pełno niedopowiedzeń,a konkretów brak
asia 2015-02-06 14:46:07
hej a ile można zarobić na kontroli jakości?
Dawid 2015-02-10 09:51:33
Asia> na kontroli jakości można całkiem nieźle zarobić ale na wzrost zarobków możesz liczyć po nieco dłuższym czasie
paula876 2015-02-10 13:41:06
czy pracownicy mają jakieś zniżki na produkty? tudzież kartę benefit?
jako 2015-02-11 16:10:58
Czytam te wszystkie bzdety i zastanawiam się czy paniom z piętra się nudzi w pracy, że cały czas przesiadują i wypisują te bzdury na temat idealnych warunków w Develey... Firma jest do bani, zwalniają pracowników tylko dlatego bo koleżanka koleżanki chce przyjść na to miejsce, atmosfera w działach woła o pomstę do nieba tak samo jak kompetencje kierowników tychże działów - przynajmniej połowa pracowników codziennie przegląda ogłoszenia o prace i jak ktoś już znajdzie to momentalnie się zwalnia. Pracowników traktuje się jak niewolników i trybiki, a przykład idzie z samej góry. Na palcach jednej ręki mogę policzyć ilu kierowników jest normalnych...
5
dd77 2015-02-12 13:34:53
jako przegiałes delikatnie bo wcale nie jest źle, owszem wynagrodzenie mogłoby pójść w górę choć nie można generalizować, mówię na swoim przykładzie ale też nie jest najgorzej, socjal jest, wypłata na czas jest i ludzie też są OK. Widząc i słysząc co się dzieje dookoła to cieszę się, że pracuje w miejscu gdzie mam stabilne warunki
2
zdegustowany 2015-02-18 15:21:27
koleś w 2009 roku pisze, że idzie w poniedziałek następny do pracy, a Wy odpowiadacie w 2014 roku! hahahahhaha brawo dla agencji. Dalibyście spokój, bo piszecie to samo na niejednym forum. Średnio inteligentna osoba kapnie się. Przynajmniej mam nadzieję. Ja pracowałem w marketingu szeptanym i to co robicie nie przeszłoby w tamtej firmie. Żal.pl. Zastanówcie się, czy pracownicy na prawdę wchodzili by na portal gowork i tak pięknie pisali w obronie pracodawcy! To co robicie jest przesadą.
1
cecylia 2015-02-23 14:40:02
zdegustowany> chyba Ci się nudzi:)paula876 niestety póki co nie ma zniżek, żadnych pakietów benefit...może w przyszłym roku..
sandra 2015-02-24 09:52:21
święta prawda, ludzie w dzisiejszych czasach są bardzo leniwi ale z drugiej strony sytuacja na rynku nie rozpieszcza co nie zmienia faktu, że po prostu warto próbować :)
anka 2015-03-16 13:07:24
kto nie próbuje ten nie ma, proste
zuza 2015-03-23 14:30:10
no nie wiem czy takie proste, ale fakt, że czasami trzeba zaryzykować i postarać się nieco więcej, zacisnąć zęby i klata do przodu ;)
klara 2015-03-24 20:43:52
czy ktoś może wie/słyszał czy aktualnie poszukują do pracy na magazynie?
suseł 2015-03-26 15:39:08
cze, tak ostatnio szukali na magazyn i do jakości, ale lepiej kontaktuj się z biurem zapewne adres mailowy jest na str głównej
miriam 2015-03-26 15:45:35
święta prawda Anka :D kto nie ryzykuje ten nie spija szampana:P
klara 2015-03-26 16:05:37
szukałam na stronie głównej, czy może ktoś wie czy adres jest aktualny, marketing@develey.com.pl?
skater 2015-04-04 19:42:36
uważam, że powinnaś z kimś pod tym mailem sekretariat@develey.com.pl nic innego nie widzę na stronie
dev00 2015-05-13 07:36:03
kazdy kto chce isc do pracy na produkcji i nie przez develeya niech uwaza na osoby zatrudnione przez develeya. niektorzy lubia donosic na innych z pracy kierownikowi.
jakie zarobki? 2015-05-17 10:51:04
witam ile tam się zarabia na produkcji ?znaczy bezpośrednio przez firmę bo przez agencje to chyba tylko jest pakowanie produktu tak ? A ile przez agencje ?chodźi mi o zarobki netto i czy agencja gwarantuje ciągłość pracy bo podobno umowy są co tydzień .i jak jest z przejściem do pracodawcy jeśli się pracuje przez agencje proszę o konkrety dziękiuję
5
bb 12 2015-05-26 16:54:56
witam, są wogle przyjęcia na produkcję na operatorów? zatrudnienie przez firme czy agencje?
a 2015-06-27 20:35:44
I operatorów szukają z doświadczeniem
br 2015-07-01 18:29:58
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka. W dziale produkcji jest jakaś paranoja. Jedyna normalna kierownik to chyba BB, a reszta to gamonie. Tak mi się wydaje, że Dyrektor tej firmy nie wie co tam się dzieje na produkcji bo jak by wiedział to by tych kierowników już nie było. A ten Waldek czy jak mu to jest buc.
grom 2015-07-02 09:08:13
NO KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ
3
Don 2015-07-02 18:01:02
Najpierw wyrwali dziewczynę Peterowi teraz inni rwą Waldkowi.
lol15 2015-07-08 22:10:01
praca dla samych matołów na produkcji za marne pieniadze... lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby tylko awansowac... poza tym w develeyu za duzo jest pucusiów które się skarżą i donoszą kierownikowi na innych pracowników... ciekawe co bedzie jak w sieci się pojawi filmik na którym widziałem jak po hali latają mrówki przy produktach do wydania na zmianie kierownika w googlach
1
lasuch 2015-08-28 15:13:06
w tej firmie jest sodoma i gomora, stare baby uganiają się za brygadzistami/kierownikami, ci nie są obojętni na zaloty, zaś młodzi uganiają się za starymi rzepami, 1/3 firmy p##przy się ze sobą choć mają żony/mężów, dzieci.Istny burdel, a za chwile wyjazd..hahha
1
Happy 2015-09-14 22:47:06
Dobre dobre,myślę że tam pracujesz hehe i byłeś na wyjeździe wiec zapisach opis sytuacji haha co było na wyjezdzie
2
vincet 2015-10-14 20:06:18
Plotkarska to mało powiedziane. Gadasz z kimś a za chwilę ten ktoś leci cię sprzedać do kierownictwa. Ogólnie to jeden wielki bajzel. niezorganizowanie, dużo bubli. Kierownicy? Śmiech na sali. Jeden to idiota nawet bez skończonej zawodówki, drugi to jełop, który udaje inteligentnego no i gwiazda firmy - Berta - śląska dziewojka, z emocjonalnymi i psychicznymi problemami (typowa baba na kierowniczym stanowisku - jak jest za dużo do ogarnięcia, to jej odwala), ale ma swoich dobiegaczy (ruchajło). Najlepiej, żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w każdy weekend, bez przerwy, być 100% wydajnym i nie marudzić :). Orać orać i jeszcze raz orać! Jak robisz - to rób; jak coś spierdzielisz - wymieszają cię z błotem.
1
edward 2015-10-26 22:31:45
operator wiodacy jakie ma widelki zarobkow na reke?
un 2015-11-19 18:07:35
operator zarabia 15-16 zl brutto na etacie, gorąco, plotkary, atmosfera..... popracuj sam sie przekonasz, pare osob zwolnili ostatnio
1
edward 2015-11-20 02:21:44
to by wychodzilo nie cale 2700 brutto wiec bez szalu jak na stolice, czy moze jest jeszcze jakas premia do tego?
Przedstawiciel 2015-11-21 23:56:59
Były pracownik jako przedstawiciel handlowy na południu. W Polsce południowej NIE POLECAM !!! Kierowniczka regionalna - brak profesjonalizmu, wysługuje się pracownikami przypisując sobie wszystkie zasługi podwładnych, równocześnie obciążając ich swoimi obowiązkami.Zżera mnie tylko ciekawość kiedy w Warszawie zorientują się ile warta jest ta pracownica!!!!!!!!!!
5
załamany 2015-11-26 18:13:30
ty chyba jesteś ze Lwowa albo innego zadupia post pegeerowskiego skoro 15 zł. na godzine to nieźle. Przez takie podejście dlatego takie marne pieniądze płacą bo i tak znajdują się ludzie którzy za taką nędzną kase są szczęśliwi i tyrają, tragedja
2
ja 2016-02-03 00:24:19
czy ty jesteś normalna? po co piszesz te bzdury?!!!oczerniasz nie kierowniczke tylko siebie!!!po co ?nikt normalny w te bzdury nie uwierzy.!! kurde!!! jak ci za dobrze to sie zwolnij a jak ci sie nudzi to weź sie do roboty!! BABO!!!
kl 2016-02-16 09:05:14
Wypłata zawsze na czas , Wielokrotnie jest prędzej na koncie .
Aa 2016-03-05 17:33:34
Czy operator Irek jeszcze pracuje?
Adam 2016-03-06 12:00:58
Jeśli o tym mowa, to pracuje...
obecny 2016-03-18 07:53:07
Stała umowa = inwestycka w pracownika. Kolego, nie masz pojęcia co oznacza inwestycja w pracownika. Wobec tego Ci podpowiem: 3000 zł netto podstawy + premia, pakiet opieki medycznej, ubezpieczenie na życie , pakiet emerytalny, karta Multi Sport, szkolenia kierunkowe dla stanowiska na którym pracujesz, realna możliwość rozwoju/awansu, dofinansowanie do studiów. To o czym piszesz to niezbędne minimum, obowiązek szanującego się pracodawcy. Tego o czym ja piszę nie ma w tej firmie i raczej nie będzie.
3
obecny 2016-04-08 15:30:29
"spontaniczna rozpoznawalność marki" A co z tego dla mnie poza tym, że się lepiej sprzedaje? A czyja to zasługa jak nie pracowników, którzy pchają towar w rynek? Wydarzenia z ostatnich kilku miesięcy każą mi powątpiewać w kulturę organizacyjną tej firmy, w jakąkolwiek kulturę niektórych ludzi tam pracujących. I w głównej mierze mam tu na myśli ludzi, którzy przynajmniej w teorii powinni tą kulturę posiadać. Strasznie niski poziom wykształcenia i umiejętności kadry menedżerskiej. W każdej szanującej się firmie kierownik powinien mieć choć licencjat i potrafić sklecić zdanie po angielsku. Opowieści o tym, że ktoś ma blokadę językową to bzdura. Awansuje się pachołków, bo głupim narodem dobrze się zarządza, nie mają swojego zdania i wymagają od ludzi co im każesz. Nie docenia się ludzi kreatywnych, wręcz odwrotnie. Logicznie myśląc powinieneś dostać instrukcje postępowania, jakieś wytyczne, procedury. A tu idziesz na żywioł. Jak się dowiadujesz, że źle pracujesz to już masz wymówienie na stole. Było już kilka takich sytuacji. Pracownicy sprzedaży zwalniani są przed końcem kwartału. Nawet jeśli zepnie ci się plan, to nie dostaniesz premii, która ci się należy. Ciekawie co!!! Ja szukam zmiany bo nie chcę być tak potraktowany.
4
numi 2016-04-16 00:26:11
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie zarobki mają operatorzy na początek do ręki i czy weekendy są wolne

obecny 2016-04-23 09:34:50
kal : Już wyjaśniam zagadnienie. Do pewnych czynności powinny być procedury, do innych zaś powinna być pozostawiona "furtka" w celu wykazania się kreatywnością. Takie postępowanie prowadzi do rozwoju i motywacji. Nie da się "przechylić szali" na jedną, czy też drugą stronę, gdyż zawsze będzie czegoś brakowało. Najlepszym rozwiązaniem jest, nazwijmy to "mix". Umiejętność zarządzania to zdolność do wykorzystania wszystkich narzędzi jednocześnie w danym miejscu i czasie. Poczytaj o tym, na rynku znajduje się mnóstwo pozycji w literaturze zarządzania i psychologii biznesu z których możesz się czegoś nauczyć. Zabawne, że odpowiadasz tylko na ten zarzut.
1
aksa 2016-05-01 20:22:38
ile można zarobić w dziale kontroli jakości?
eloe 2016-05-21 14:37:29
Ile zarabia operator?
eloe 2016-05-21 14:38:55
Ile zarabia operator?
1
zainteresowany 2016-06-20 11:54:02
Powtarzam pytanie kolegi eloe. Ile można zarobić jako operator maszyn w tej firmie?
3
michał 2016-07-07 23:36:27
Pracownicy zatrudnieni w tej firmie szukają pracy. Informują o zatrudnieniu przez agencję. Z tego co wynika to agencja na nich zarabia. Poza tym praca na produkcji w niekorzystnych warunkach tzn. temp. 30 stC. Wszystkich z którymi rozmawiałem potwierdzili. Panują złe warunki pracy i produkcji. generalnie opinia negatywna. Dziwię się gdzie jest bhp i kierownictwo firmy tzn. dyrektor, plant manager. Dziwne, że nie weźmie się za to inspekcja. Poza tym taki chodzący pracownik roznosi wszystko co negatywne o firmie.
5
Adam 2016-10-03 19:05:29
Znalazł pracę bliżej domu i się zwolnił...
7
harnaś 2016-10-18 19:53:26
czy w święta bożego narodzenia i w sylwestra produkcja też idzie i można dorobić
1
Anonim 2016-10-20 00:23:26
Trzeba pipę im nasłać i być może będzie dobrze po jakimś czasie
1
anonim 2016-11-11 22:31:37
Co tak dużo lajków ?
gall anonim 2016-11-20 08:43:19
Orientujecie się może kiedy będzie wyprowadzka na nowy magazyn.
Zostaw swoją opinię o Develey Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Develey Polska Sp. z o.o.