brak logo

Develey Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Develey Polska Sp. z o.o.

Aa 2016-03-05 17:33
Czy operator Irek jeszcze pracuje?
1
Adam 2016-03-06 12:00
Jeśli o tym mowa, to pracuje...
obecny 2016-03-18 07:53
Stała umowa = inwestycka w pracownika. Kolego, nie masz pojęcia co oznacza inwestycja w pracownika. Wobec tego Ci podpowiem: 3000 zł netto podstawy + premia, pakiet opieki medycznej, ubezpieczenie na życie , pakiet emerytalny, karta Multi Sport, szkolenia kierunkowe dla stanowiska na którym pracujesz, realna możliwość rozwoju/awansu, dofinansowanie do studiów. To o czym piszesz to niezbędne minimum, obowiązek szanującego się pracodawcy. Tego o czym ja piszę nie ma w tej firmie i raczej nie będzie.
5
obecny 2016-04-08 15:30
"spontaniczna rozpoznawalność marki" A co z tego dla mnie poza tym, że się lepiej sprzedaje? A czyja to zasługa jak nie pracowników, którzy pchają towar w rynek? Wydarzenia z ostatnich kilku miesięcy każą mi powątpiewać w kulturę organizacyjną tej firmy, w jakąkolwiek kulturę niektórych ludzi tam pracujących. I w głównej mierze mam tu na myśli ludzi, którzy przynajmniej w teorii powinni tą kulturę posiadać. Strasznie niski poziom wykształcenia i umiejętności kadry menedżerskiej. W każdej szanującej się firmie kierownik powinien mieć choć licencjat i potrafić sklecić zdanie po angielsku. Opowieści o tym, że ktoś ma blokadę językową to bzdura. Awansuje się pachołków, bo głupim narodem dobrze się zarządza, nie mają swojego zdania i wymagają od ludzi co im każesz. Nie docenia się ludzi kreatywnych, wręcz odwrotnie. Logicznie myśląc powinieneś dostać instrukcje postępowania, jakieś wytyczne, procedury. A tu idziesz na żywioł. Jak się dowiadujesz, że źle pracujesz to już masz wymówienie na stole. Było już kilka takich sytuacji. Pracownicy sprzedaży zwalniani są przed końcem kwartału. Nawet jeśli zepnie ci się plan, to nie dostaniesz premii, która ci się należy. Ciekawie co!!! Ja szukam zmiany bo nie chcę być tak potraktowany.
4
numi 2016-04-16 00:26
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie zarobki mają operatorzy na początek do ręki i czy weekendy są wolne

obecny 2016-04-23 09:34
kal : Już wyjaśniam zagadnienie. Do pewnych czynności powinny być procedury, do innych zaś powinna być pozostawiona "furtka" w celu wykazania się kreatywnością. Takie postępowanie prowadzi do rozwoju i motywacji. Nie da się "przechylić szali" na jedną, czy też drugą stronę, gdyż zawsze będzie czegoś brakowało. Najlepszym rozwiązaniem jest, nazwijmy to "mix". Umiejętność zarządzania to zdolność do wykorzystania wszystkich narzędzi jednocześnie w danym miejscu i czasie. Poczytaj o tym, na rynku znajduje się mnóstwo pozycji w literaturze zarządzania i psychologii biznesu z których możesz się czegoś nauczyć. Zabawne, że odpowiadasz tylko na ten zarzut.
1
aksa 2016-05-01 20:22
ile można zarobić w dziale kontroli jakości?
eloe 2016-05-21 14:37
Ile zarabia operator?
eloe 2016-05-21 14:38
Ile zarabia operator?
4
zainteresowany 2016-06-20 11:54
Powtarzam pytanie kolegi eloe. Ile można zarobić jako operator maszyn w tej firmie?
4
michał 2016-07-07 23:36
Pracownicy zatrudnieni w tej firmie szukają pracy. Informują o zatrudnieniu przez agencję. Z tego co wynika to agencja na nich zarabia. Poza tym praca na produkcji w niekorzystnych warunkach tzn. temp. 30 stC. Wszystkich z którymi rozmawiałem potwierdzili. Panują złe warunki pracy i produkcji. generalnie opinia negatywna. Dziwię się gdzie jest bhp i kierownictwo firmy tzn. dyrektor, plant manager. Dziwne, że nie weźmie się za to inspekcja. Poza tym taki chodzący pracownik roznosi wszystko co negatywne o firmie.
7
Adam 2016-10-03 19:05
Znalazł pracę bliżej domu i się zwolnił...
12
harnaś 2016-10-18 19:53
czy w święta bożego narodzenia i w sylwestra produkcja też idzie i można dorobić
1
Anonim 2016-10-20 00:23
Trzeba pipę im nasłać i być może będzie dobrze po jakimś czasie
1
anonim 2016-11-11 22:31
Co tak dużo lajków ?
gall anonim 2016-11-20 08:43
Orientujecie się może kiedy będzie wyprowadzka na nowy magazyn.
PPPPPPPPP 2016-12-29 18:50
Ludzie uciekajcie z tej firmy.
Omijajcie ja wielkim krokiekm.
RKS masakra, Panie z kadr masakra, Dyrektor Sprzedaży żal pisać.
2
Waldek 2017-01-07 13:59
okolo 6000 PLN na lape.
2
Renata 2017-01-07 14:05
Tak.W Kurii jako Biskup.
3
TPM 2017-01-11 06:48
Waldek - 6000 zł na rękę?? hehehe poprawiłeś mi humor z rana ;-)
3
alek 2017-01-22 21:47
W Papsi pracowali tylko pozoranci.
Koko 2017-03-13 20:38
Praca nie dla misjonarzy i wizjonerów - potrzebne dwie ręce i głowa nie od parady :)
3
Paulina 2017-03-22 11:54
Zastanawiacie się jakich osób Develey Polska Sp. z o.o. poszukuje do swojego zespołu? "Osób, które są przedsiębiorcze i dbają o wysoką jakość wykonywanej pracy. Cenimy sobie inicjatywę i motywację do podejmowania nowych wyzwań oraz odpowiedzialność." Te informacje i wiele więcej znajdziecie na stronie firmy http://produkty.develey.pl/kariera.php
Okularnik 2017-05-21 18:59
Paulina dobrze piszesz to jest wazne w kazdej pracy tyle ze w Develey tego nie doceniaja i dojezdzaja wszytkich. Kiedys Ty tez to zrozumiesz
3
Plant Manager 2017-05-29 20:02
Dokonało sie
13
5S 2017-06-04 22:35
Nareszcie otworzyli oczy. Lepiej późno niż wcale. Swoje zdążyli stracić.
2
jo 2017-06-04 23:08
Czy dzisiaj też pracowaliscie bo coś mi żona kłamie w zielone świątki i czy wszystkie soboty i niedziele są pracujące
7
Majonez 2017-06-04 23:35
żona nie kłamie, pracowała...tam jakby się dało to by pracowali 25h na dobę...
6
5S 2017-06-06 22:04
Tak jak pisze Majonez, weekendy non-stop do zajechania. Jakby było 8 dni w tygodniu też by wolnego nie było, ale chociaż to nadgodziny, dzięki czemu ludzie mogą podrasować sobie pensje. Choć do tej pory miałeś/aś nadgodziny to Ci premie walili na bezczela choć nie z winy pracownika, ale jakoś trzeba było ludziom zaiwanić kasę. Może teraz z czasem się to zmieni jak nie będzie pewnej osoby (WT).
9
R 2017-06-07 16:13
@5S Co masz na myśli?
1
Okularnik 2017-06-09 19:44
Waldus odchodzi firma odpocznie i ludzie
10
Karol 2017-06-11 18:40
Czy to prawda, że ketchup dla Mcdonald's jest robiony z pomidorów sprowadzanych z Chin?
6
Sty 2017-06-20 00:25
Waldek odchodzi sam czy został poproszony o odejście?
10
Tomek 2017-06-20 09:39
Witam, chciałem się zapytać jak wygląda praca w tej firmie, jak zarobki na start netto dla operatora i jaki system pracy. Z góry dziękuję.
1
Jola 2017-07-20 15:21
Przychodzisz, zbierasz baty, zapie*****, zbierasz baty, i do domu ....
W domu psychiatra, a po kuracji do pracy ....
Zapier**** na psychiatrę .....
7
Jo 2017-07-21 17:59
Czy to prawda że jest jakiś wyjazd kilkudniowy na mazury z firmy ponoć 31.07 -5.08
4
Paulina 2017-08-28 14:38
Firma Develey Polska w tym momencie szuka osób na stanowiska: Elektromechanik, BRYGADZISTA, Digital Media Specialist, PRACOWNIK POMOCNICZY, OPERATOR MASZYN i HOSTESSY/MERCHANDISERA. Dlatego przy tak dużym zapotrzebowaniu na pracownika potrzebne są szczegółowe, prawdziwe opinie o pracy w tej firmie. Czy jakiś aktualny pracownik mógłby coś opowiedzieć?
Plant Manager 2017-08-28 21:28
Dlaczego firma az tak duzo szuka osob?
Dlaczego tak duzo osob sie zwalnia?
To jest odpowiedz
6
Plant Manager 2017-08-28 21:29
Dlaczego firma az tak duzo szuka osob?
Dlaczego tak duzo osob sie zwalnia?
To jest odpowiedz
8
Kris 2017-09-01 09:53
Do Plant Managera - najgorzej, jeśli ktoś pojęcia nie ma o czymś i wypowiada się. Firma po prostu znacznie zwiększa zatrudnienie. A pewnie też jest i tak, że jakieś osoby same odchodzą. To normalne.
1
Plant Manager 2017-09-01 18:49
Spox wiem wiecej niz tobie sie wydaje. Rotacja jest czyms normalnym ale nie na takim poziomie. Ludziom nudzi sie balagan i brak decyzyjnosci. To moje doświadczenie epiryczne i tyle.
7
Elektryczny papieros 2017-09-02 12:12
Popieram fajne osoby uciekaja
6
Mazur 2017-09-04 18:44
Swieta racja
7
Maruda 2017-09-05 21:06
Dlatego plant manager rezygnuje
Moze cos sie zmieni?
Tyle ze nowy kierownik tego.nie udzwignie
5
Bercik 2017-09-07 19:08
A ja slyszalem od znajomego z biura ze atmosfera jest super benefity. Ludzie duzo zarabiaja na produkcji. Praca lekka. Same plusy. Kierownicy super brygadzisci tez. Ja skadam na cv
4
Roman 2017-09-07 19:36
Jak jest w końcu?
2
Michał 2017-09-13 11:41
Chyba firmy pomyliłeś...
3
Paulina 2017-09-15 11:02
@Bercik i co dostałeś się do firmy Develey Polska? Miałeś już jakieś pierwsze dni za sobą i czy możesz powiedzieć czy nadal potwierdzasz swoje słowa?
Bercik 2017-09-16 19:04
Tak niskiej stawki juz dawno nie widzialem zero benefitow. Mam doświadczenie pracy na podobnych maszynach a tu slysze ze nic to nie znaczy. Nie polecam!!!
3
sklo 2017-09-18 16:33
Podpowiedz co z kadrami w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Develey Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Develey Polska Sp. z o.o.