Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-21 16:48:38 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ERBUD - Toruń. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-10-21 16:55:01 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z ERBUD (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ERBUD:
Najbardziej nie podobało mi się w ERBUD:
anonim - 2009-01-01 17:31:14 odpowiedz | cytuj
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ERBUD:
Najbardziej nie podobało mi się w ERBUD:
mizuri74 - 2009-06-14 13:59:09 odpowiedz | cytuj
Firma Erbud z Torunia to firma profesjonalna,dynamiczna.Mająca doswiadczenie na rynkach zagranicznych,pracowalem e tej firmie dlatego moge polecic wszystkim dobrym fachowcom.
bąkowski - 2009-07-12 09:53:31 odpowiedz | cytuj
no jasne,ja pracowałem z nimi w belgii u herbiego bąkowskiego .było super,50 godzin pracy tygodniowo,a płacone 34.jeśli to jest firma dla fachowców to michael jackson zmartwychwstał.prawdziwy fachowiec nie będzie pracował w firmie,w której czas stanął w latach 80-tych,i nie będzie bał się o znalezienie nowej,czytaj NORMALNEJ pracy.przecież 3/4 załogi to trzecia liga.a tak na marginesie to pracowników traktuje się tam jak śmieci.przed wyjazdem ładnie,pięknie,a na miejscu chujnia do kwadratu.normalnym nie polecam.szukajcie pracy gdzieś indziej.
edi - 2009-08-20 20:19:24 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w Luksemburgu pod kierownikiem [usunięte przez admina]większego pajaca na świecie nie ma .Złodzieje,wyzyskiwacze,za 220 godzin pracy w miesiącu płacą za 140!;/ Chyba to już samo za siebie mówi co jest wart u nich pracownik.Pracy u nich nie polecam za żadne skarby!Szukajcie gdzie indziej.
cichosz - 2009-11-04 18:47:54 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z opinią na temat Belgi i Luksemburgu.ZŁODZIEJE okradają z godzin.Zakładamy sprawe w sądzie pracy.Zgłaszajcie się na forum w dużej grupie będzie lepiej.
Opinia widoczna - 2009-11-22 10:20:04 odpowiedz | cytuj
Podstawowe pytanie ??? skoro tak chwalicie pozycje robotnicze i zawodowe pod względem zarobków ( 5 a nawet 8 tyś;na miesiąc)to gdzie są ci pracownicy któży zarabiają 2,5tyś i pozostają przy tej pracy !!! Dlaczego tak oszukujecie ludzi, taka firma renomowana. Wstyd.Kołomnie właśnie coś tam budują z tej firmy,ale ludzi za dużo to nie widać !!! Przedstawcie stawki kategoriami czysto i otwarcie,nie wstydzcie się !!!!!!! Ocenimy to sami czy warto czy nie !!!!!
anonimowo - 2009-12-13 13:41:13 odpowiedz | cytuj
z tymi godzinami pracy to prawda pracujac w belgi od poniedziałku do piątku po 11 godz .codziennie wpisywali po 8 godz, to paranoja nie ma się kto za to zabrać aby przykrocić ten proceder noc wygoni noc przygoni i tak co dzień. mówią żeto jest przeliczane na godziny belgijskie .za ktore stawka na godzine jest 10 euro.Nakażdym kroku aby człowieka wykorzystać najwyższy czas to poruszyć .
praca w erbud kandulski - 2009-12-17 18:58:09 odpowiedz | cytuj
To prawda okradają z godzin Pracujesz 11 godz.a piszą 8.W Niemczech totalna porażka wszystkie soboty obowiązkowo robocze nie-płatne.W Luksemburgu obóz pracy.Kierownicy mówią jak sie niepodoba to won.
anonim - 2009-12-23 15:11:31 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z ta opnią były pracownik pracujący w Brukselii i Monachium
opina - 2009-12-23 17:55:26 odpowiedz | cytuj
To prawda ,że pracuję sie po 11h a nieraz po 15h ,a zapłacone jest za 8h ,a reszta charytatywnie. Majstrowie i niektórzy pracownciy to 4liga ,co trzeci nie ma nic wspólnego z budownictwem maja ciotki lub wujków w biurze lub na budowie na tym cierpią fachowcy ,którzy nie słusznie bez wypowiedzenia umowy konczą kontrakt.Prowadzący zbrojarzy Marian N wprowadza kierownika Kandulskiego w błąd który jest dobrym aktorem ,a nie zbrojarzem nie słusznie osądza ludzi tylko kryje swoich kolesi z porzednich eksportów którzy nie maja żadnego pojęcia o pracy w Budownictwie (ERBUD BRUKSELA)
opina - 2009-12-23 17:55:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-01-09 16:22:48 odpowiedz | cytuj
opina - 2009-12-23 17:55:32

mam pytanie czy kierownik Kandulski to czsami nie pracował u Raniszewskiego
anonim - 2010-01-09 16:28:16 odpowiedz | cytuj
opina - 2009-12-23 17:55:32

pan kierownik Kandulski pracował w niemczech u RANISZEWSKIEGO PROSZĘ O PODPOWIEDZ
kandulski - 2010-01-11 09:30:44 odpowiedz | cytuj
kandulski pracował w AiR firma z Śląska.Co do erbudu to szukajcie innej firmy.oszukują na godzinach,po zakończonej pracy świadectwo za porozumieniem stron z artykułem że zwalniasz sie sam na własną prośbe.Marian Noga...to gość na którego dajcie ( se pozor).
anonim - 2010-01-12 22:18:56 odpowiedz | cytuj
DZIADY!!!!!!
marian - 2010-01-16 11:52:59 odpowiedz | cytuj
dziekuje za informacje o kandulskim .Uwaga na firme Toledo ARM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo obiecują i nic poza tym przestrzegam
jaras - 2010-01-28 22:33:36 odpowiedz | cytuj
jak jestes dobry to cie nie zwolnia.naucz sie jezyka i jedz bezposrednio w europe cwaniaczku ....z kaczych dolkow

Byly pracownik - 2010-02-08 10:47:01 odpowiedz | cytuj
ERBUD to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żerujący na ludziach obiecują kokosy,a dawają tylko korzenie palmowe. Każdy pracownik w tej firmie codziennie pracuje najmniej 3 godz za darmo, płacone jest tylko za 8 i dużo mniej pieniedzy niż obiecują.
Byly pracownik - 2010-02-08 11:04:48 odpowiedz | cytuj
myslący_ciesla - 2010-02-09 07:38:25 odpowiedz | cytuj
Te, Literat palmowy, przeczytaj swoją umowę-tak na początek. Ja akurat dostawałem forsiunie za wszystkie przepracowane godziny na budowie. Widocznie nie wyrabiałeś się bo jesteś cienias. Więc nie pitol kocopołów, że Erbud płaci tylko część godzin. Przelicz sobie twoją pensję i podziel sobie to przez ilość twoich (liczonych przez ciebie osiołku) godzin a wyjdzie ci wszystko jasno i czarne na białym.
Brygadzista - 2010-02-09 09:21:29 odpowiedz | cytuj
Ty chyba jesteś znajomym kierownika? że Ci wszystko wyplacają.Zwykły pracujący cieśla czy zbrojarz tak NIE CHWALI .
słomianawdowa - 2010-02-09 13:12:54 odpowiedz | cytuj
mój mąż pracuje w tej firmie. Pieniądze .... ( chociaż więcej niż w Polsce -Belgia). Najgorsza ta rozłąka. Firma powinna postarać się o pakiety socjalne -już nawet nie wspomnę o jakiś premiach. Najgorsze jest to, że robią dwa razy tyle co Belgowie a dostają połowę z tego.
kama 2010.02.17 - 2010-02-18 08:03:25 odpowiedz | cytuj
dlacaego nikt nie interweniuje do Państwowej Inspekcji Pracy? czy zwykły robol,to człowiek gorszej kategorii!!!!
x