Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAHLE Polska

Pracowałeś w firmie MAHLE Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-13 23:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z MAHLE Polska (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w MAHLE Polska:
Najbardziej nie podobało mi się w MAHLE Polska:
zdjecie uzytkownika
qwer - 2010-03-08 21:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYKOŻYSTUJĄ KRYZYS I OBNIŻAJĄ PĘSJE.
[usunięte przez moderatora] ZWOLNIENIEM NA KAŻDYM KROKU
ODEZWIESZ SIĘ I CIĘ NIE MA .NIE POLECAM TEJ FIRMY.
zdjecie uzytkownika
nie poleca pracy w mahle - 2010-07-08 18:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda mówić sam sie przekonałem co to za firma najgorszemu wrogowi nie polecam pracy w mahle w Krotoszynie!!! Wykorzystają na max a póżniej wywalą ja śmiecia!!!
zdjecie uzytkownika
tomas - 2010-09-06 22:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
absolutnie nie polecam pracy w tym zakladzi, totalny[usunięte przez moderatora] pracownika, kryzys w tej firmie trwa trwa i ciagle bedzie trwal , takie mydlenie oczu by obnizac pensje.. mimo tego iz produkcja 7 dni w tyg 24 na dobe.. niepolecem dla osob slabych psychicznie nacisk kierownictwa jest ogromny stresujacy itd
zdjecie uzytkownika
bartas1dziko - 2010-12-04 07:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przaca jak każda, nie jest lekka wszystko zależy od przełożonych. U mnie na odlewni żeliwa jest ok.A jak się trafi na przełożonego
zdjecie uzytkownika
nie ja - 2011-01-06 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze paru normalnych widocznie przetrwało...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-07 20:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniali za 1700 brutto ja musiałbym z ostrowa jescze dojeżdżac nie wiem czy sie śmiać czy płakać ... takie pieniadze to sie zarabiało jakieś 8 lat temu
zdjecie uzytkownika
Adam - 2011-02-14 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie od 2004 do 2009 roku, nauczyłem się wiele rzeczy. Kierownictwo miałem super, ale to tylko na tulejach a dokładniej na GP-4, Gp-9 oraz GP-11 - pozdrowionka dla Wojtka [usunięte przez moderatora] , i całej ekipy mistrzów jego oraz brygadierów :)
Ogólnie to jest syfna firma, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle, nie polecam...
zdjecie uzytkownika
polopontiak - 2011-05-12 14:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Dostałem zaproszenie na rozmowę na odlewnię żeliwa.
Interesuje mnie jakich zarobków mogę spodziewać się na początek, jaka premia.
Z góry dziękuję za info.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-30 18:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pasorzytnicza , [usunięte przez moderatora] pracowników gdy są jej nie potrzebni to ich zwalnia moja rada lepiej tam nie pracować . KTO TYLKO MOŻE to UCIEKA
zdjecie uzytkownika
pamparam - 2011-11-13 01:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] pracaza 1500brutto 4 zmiany i do [usunięte przez moderatora] nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje ktoś w Mahle w dziale logistyki i moze coś napisać? Jestem świeżo po studiach i szukam stażu lub zatrudnienia jest szansa? Jakie mają oczekiwania wobec pracownika na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack, a zatrudniają obecnie? Dają umowe o pracę? Na jaki okres i jak w mahle jest z dostępnością szkoleń?
zdjecie uzytkownika
mohr - 2014-02-25 17:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może Ci świeżo po studiach mają jakąś nowocześniejszą wiedzę, która lepiej obecnie sprawdza się w Mahle
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-03-23 17:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady, studentów zatrudnia się zazwyczaj na stanowisko młodszego specjalisty, czy asystenta, od razu nie można takiego nazwać wysokiej klasy specjalistą przecież, czy to w mahle, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
kapiszon - 2014-06-04 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młodszego specjalisty HEHEHE ubaw po pachy raczej do spraw nie potrzebnych i utrudniających pracownikom prace cel ambitny nie ma to jak wku......ć pracowników i mieć jeszcze za to płacone Panowie przemyślcie jaki w tym cel,pracując w tym zakładzie musisz się nauczyć siedzieć cicho i pod żadnym pozorem nie pokazywać na co cie stać bo masz to jak w banku i to jeszcze na wysokim procencie że będziesz za pie.......lał do usranej ŚMIERCI pracujący tam ludzie co dopchali sie do stołka to darmo zjady miłego
zdjecie uzytkownika
kudi - 2014-06-05 02:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapiszon - 2014-06-04 14:04:36]:
jakbyś kończył studia to może też miałbyś szanse na te stanowiska, a tak to nie ma co się burzyć, że inni mają lepiej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAHLE Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski