Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAHLE Polska

Pracowałeś w firmie MAHLE Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-07 20:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniali za 1700 brutto ja musiałbym z ostrowa jescze dojeżdżac nie wiem czy sie śmiać czy płakać ... takie pieniadze to sie zarabiało jakieś 8 lat temu
zdjecie uzytkownika
Adam - 2011-02-14 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie od 2004 do 2009 roku, nauczyłem się wiele rzeczy. Kierownictwo miałem super, ale to tylko na tulejach a dokładniej na GP-4, Gp-9 oraz GP-11 - pozdrowionka dla Wojtka [usunięte przez moderatora] , i całej ekipy mistrzów jego oraz brygadierów :)
Ogólnie to jest syfna firma, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle, nie polecam...
zdjecie uzytkownika
polopontiak - 2011-05-12 14:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Dostałem zaproszenie na rozmowę na odlewnię żeliwa.
Interesuje mnie jakich zarobków mogę spodziewać się na początek, jaka premia.
Z góry dziękuję za info.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-30 18:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pasorzytnicza , [usunięte przez moderatora] pracowników gdy są jej nie potrzebni to ich zwalnia moja rada lepiej tam nie pracować . KTO TYLKO MOŻE to UCIEKA
zdjecie uzytkownika
pamparam - 2011-11-13 01:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] pracaza 1500brutto 4 zmiany i do [usunięte przez moderatora] nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje ktoś w Mahle w dziale logistyki i moze coś napisać? Jestem świeżo po studiach i szukam stażu lub zatrudnienia jest szansa? Jakie mają oczekiwania wobec pracownika na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack, a zatrudniają obecnie? Dają umowe o pracę? Na jaki okres i jak w mahle jest z dostępnością szkoleń?
zdjecie uzytkownika
mohr - 2014-02-25 17:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może Ci świeżo po studiach mają jakąś nowocześniejszą wiedzę, która lepiej obecnie sprawdza się w Mahle
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-03-23 17:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady, studentów zatrudnia się zazwyczaj na stanowisko młodszego specjalisty, czy asystenta, od razu nie można takiego nazwać wysokiej klasy specjalistą przecież, czy to w mahle, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
kapiszon - 2014-06-04 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młodszego specjalisty HEHEHE ubaw po pachy raczej do spraw nie potrzebnych i utrudniających pracownikom prace cel ambitny nie ma to jak wku......ć pracowników i mieć jeszcze za to płacone Panowie przemyślcie jaki w tym cel,pracując w tym zakładzie musisz się nauczyć siedzieć cicho i pod żadnym pozorem nie pokazywać na co cie stać bo masz to jak w banku i to jeszcze na wysokim procencie że będziesz za pie.......lał do usranej ŚMIERCI pracujący tam ludzie co dopchali sie do stołka to darmo zjady miłego
zdjecie uzytkownika
kudi - 2014-06-05 02:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapiszon - 2014-06-04 14:04:36]:
jakbyś kończył studia to może też miałbyś szanse na te stanowiska, a tak to nie ma co się burzyć, że inni mają lepiej
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-10-07 12:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie, ile można tam zarobić, konkretnie na rozlewnie żeliwa. interesuje mnie atmosfera pracy, sposoby premiowania i przelozeni. MA KTOS JAKIES CENNE DOSWIADCZENIA TO PISZCIE. Nie chce czytac samych negatywów, bo nie wierze ze tylko takie was tam spotkaly. w kazdej pracy znajda sie maruderzy
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-10-28 18:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Wykwalifikowany personel, duże doświadczenie, wiedza zawodowa i wysokie standardy jakościowe tworzą podstawę, aby dorównać wysokim, specyficznym wymaganiom naszych klientów". Dostane ciekawsze wpisy od Was? Jak sami widzicie na stronie są strasznie ogólne informacje i nie dowiem sie z nich nic wartościowego o pracy w firmie
zdjecie uzytkownika
kropek - 2014-11-06 09:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy gdzie aplikujesz,nie wiem jak wyglada praca w biurze ale na produkcji jest wyzysk i zapier, podejzewam ze w biurze jes podobnie chyba ze wakat dostaniesz p znajomosci. "Kapiszon" zgadzam sie z Toba,przepracowalem troche w tej firmie ale przszedl moment kiedy nie wytrzymalem i odszedlem. Ciezko na produkcji doliczyc sie wyplaty poniewaz system akordu zbiorowego sluzy zaciemnieniu rozliczenia na wlasna renke jaka wyplate bedziesz mia w danym miesiacu. Zobacz jeszcze fora mahle moze dowiesz sie wiecej
zdjecie uzytkownika
fuego - 2014-11-12 01:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kropek - 2014-11-06 09:57:32]:
ciężko wypowiedzieć się teraz o pracy w biurze , bo jeśli napiszę , że nie jest wcale łatwo i praca jest ciężka to mnie zaraz jakiś gość z produkcji postawi do pionu mówiąc , że tak naprawdę to u nich jest dopiero ciężko , a ja tu sobie tylko narzekam... Prawda jest taka, że wszędzie trzeba się narobić w Mahle żeby zarobić
zdjecie uzytkownika
Klownak - 2014-11-26 09:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko się spodziewać, aby na produkcji była sielanka. Najważniejsza kwestia jest taka, czy pracując na produkcji, dając z siebie wszystko można liczyć na dobre wynagrodzenie, odpowiednie traktowanie i ewentualnie jakieś dodatki za wyniki w postaci premii, nagród etc czy raczej w ten sposób nikogo nie motywują?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-04 12:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i to na tłokach masakra,kures.....wo,mobing ,syf totalny i brak poszanowania do pracownika przez brygadzistów i mistrzów w szczególności na 4 zmianie.
zdjecie uzytkownika
hiperjola - 2014-12-10 12:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie lubię takiego pustego komentowania, piszecie że mobbing a nie podajecie konkretnych przykładów, ale mnie to drażni! akurat zastanawiam się nad składaniem do nich papierów o pracę i w celu oceny na serio potrzebuję konkretów. a może napiszcie jakie są u nich stawki netto chociaż i jak z weekendami?
zdjecie uzytkownika
hiperjola - 2014-12-24 15:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do antykłamca możesz napisać coś więcej? sugerujesz że wiele informacji tutaj jest nieprawdą? prosze napisz co i jak bo akurat się przymierzam żeby starać się o zatrudnienie w action i każda taka informacja jest dla mnie na wagę złota. wydajesz się bardzo konkretną osobą która wie co i jak w firmie, mam rację?
zdjecie uzytkownika
arr - 2015-01-07 13:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hiperjola - 2014-12-24 15:25:01]:
Zarobki relatywnie wyższe niż w okolicy proponują, ale orka taka (tuleje), że po 8 godzinach lecisz na pysk.
zdjecie uzytkownika
radkoooo - 2015-01-07 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dobrzee,że zarobki są stosunkowo dobre, wydaje mi się, ze zawsze więcej pracy idzie w parze z większym wyngrodzeniem, więc osobiście nie brałbym tego jako straszny minus tej całej sprawy.. powiedzcie lepiej jakie konkretnie jest to wynagordzenie, w sensie ile moze się spodziewac nowy pracownik u was?
zdjecie uzytkownika
cdn - 2015-01-07 19:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"wydaje mi się, ze zawsze więcej pracy idzie w parze z większym wynagrodzeniem" - No, to nie zawsze jest regułą. Nowy pracownik ma umowę przez pośrednika. Umowy bezpośrednio z Mahle to przeszłość. Zarobki: nowy pracownik to chyba około 1600 - 1700 netto (mogę się mylić). Pracownik z kilkuletnim stażem + umowa z Mahle ok. 3000 netto.
zdjecie uzytkownika
iskaamazona - 2015-01-18 05:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kropek - 2014-11-06 09:57:32]:
Witam,pracuje aktualnie w niemczech pochodze z krotoszyna, chcialabym w przyszlosci mieszkac w polsce tzn, za niecaly rok.Tylko jakie mam szanse na dostanie sie do Mahle i w miare dobrze zarobic, w tej chwili pracuje we firmie ktora produkuje baterie klemmen do aut, ja jestem ponad 6 lat we firmie 5 lat z umowa na stale i robie tez kontrolle tzn.koncowa kontrole i koncowe montaze.nie chce zostac w niemczech mam rodzicow w polsce i dom,jestem juz ponad 10 lat w niemczech wladam bardzo dobrze niemieckim jak rowniez pisze,po prostu niemcy to nie polska i chce bardzo wrocic do kraju tylko czy mam szanse na zatrudnienie w mahle i w miare dobre zarobki.?dziekuje pozdrawiam wszystkich z krotoszyna
zdjecie uzytkownika
iskaamazona - 2015-01-18 05:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iskaamazona - 2015-01-18 05:35:10]:
witam ponownie, bede wdzieczna za wszelkie komentarze dotyczace prace w mahle ,jak pisalam chcialabym sie tam dostac ale jesli zarobki i cala atmosfera jest w nie najlepszym poziomie,no to moze lepiej z tego zrezygnowac, tylko szkoda bo mieszkam bardzo blisko tzn rodzice, bardzo chce wrocic bardzo chce zostac w polsce tu w niemczech dobrze zarabiam ale Cale zycie tutaj tzn,nie wyobrazam sobie w niemczech zostac nie czuje sie tu dobrze pomimo dobrej pracy.mam nadzieje ze uda mi sie wrocic do krotoszyna do moich rodzicow i podjecia w miare dobrze platnej pracy ,myslalam o mahle, bo tak nie daleko ode mnie, ale jesli sie nie uda to tez kazda inna dobra oferta bedzie ok.bylabym szczesliwa möc wrocic do kraju,pozdrawiam wszystkich rowniez pracujacych za granicami nszego kraju jak rowniez tych ktorym sie udalo wrocic do kraju i swoich bliskich oraz tych ktorym udalo sie dostac dobra prace..:)
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-01-22 00:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze, że mahle poszukuje obecnie na wiele stanowisk do pracy, na ich stronie internetowej http://www.jobs.mahle.com/C12579A6005C3BE1/vwContentByKey/W28E7ECB825STULPL jest sporo ofert. Może ktoś napisac, czy warto, bo może taka liczba stanowisk oznacza raczej rotacje i kiepskie warunki, niż rozwijająca się firmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAHLE Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAHLE Polska?
Zadaj pytanie
x