logo Aon Hewitt

Aon Hewitt

Kraków

Opinie o Aon Hewitt

selena 2016-05-10 18:34:13
Ogólnie biurokracja i bałagan.BAŁAGAN.
1
vl 2016-05-10 22:24:57
Zadzwonili wczoraj po finalnej rozmowie zapytali kiedy mogę zacząc pracę i jakie wynagrodzenie oczekuje, i tyle, nie wiem na razie co to znaczy..
louie 2016-05-14 13:37:13
Przepraszam za późną odpowiedź. Rozmowa była bardzo w porządku, interesowali się moim charakterem, doświadczeniem, przykładami sytuacji analitycznych itp. Na początku byłem zestresowany, wiadomo, ale atmosfera się rozluźniła i było w porządku :)
1
Panna S 2016-05-24 09:32:41
Na pierwszy kontakt czekałam ok miesiąc. najpierw 15-20 min rozmowy tel, tematy jak powyżej. Rozmowa umówiona na ok tydzień później. Trwała ok godzinę, bardzo dużo pytań, część po angielsku. Szczegółowe pytania z księgowości (stanowisko GL), o różne pozycje z cv. Na końcu odpowiedzi na moje pytania oraz przedstawienie zespołu i benefitów. Ofertę dostałam na następny dzień. Testy i rozmowa z nativem OK. Firma będzie się przenosić w 2017 do nowego biura.
xyz 2016-05-27 17:10:49
Cześć, też jestem w trakcie rekrutacji. A raczej tylko teoretycznie, bo po wstępniaku, testach i rozmowie z native'em cisza jak makiem zasiał. Wczoraj tylko przy mojej aplikacji na stronie coś grzebali, bo pojawiło się "updated: 2016-05-26". Od rozmowy z lektorem minęło 10 dni, to chyba już trochę za dużo?
2
iwan 2016-06-15 11:03:11
Mają chyba problemy z informacją zwrotną na tak lub na nie, dwa razy aplikowałem (dwa razy rozmowa finalna) i raz nie było odzewu drugim razem po chyba 3 czy 4 tygodniach że nie, więc z tym profesjonalizmem w podejściu to nie do końca, może się skuszę na jeszcze jakąś ofertę ale chyba dla sportu bo pewnie nie zatrudnią
hmmm 2016-06-16 22:31:12
iwan na jakie stanowiska?
hmm 2016-06-22 12:28:22
ile czekałaś po rozmowie native na jakiś kontakt od nich?
hmm 2016-06-23 17:29:09
No właśnie już tydzień od rozmowy z nativem i zero odzewu :(
Konsultant 2016-07-07 01:30:44
"Krótkie" konkretne info co do procesu rekrutacji i ogólnych wrażeń z czasu spędzonego w AON Krakow
Rektrutacja:
-standardowe testy do wykonania. tworzone przez firme zewnetrzna
-background check - wykonywany przez HireRight, ktore jest troszeczke dziwne. Jednym background check zajmuje max tydzien. Innym mija 2-3 tygodnie i zero odezwu (mowiac o podobnych stanowiskach)
-rozmowa z native speakerem - nie umial sie dodzwonic (wtf?) , kilkukrotnie przekładana, skomentował nawet podczas wieczornej rozmowy, ze jeszcze nie czytal mejli od HR-u (z poludnia) nt przelozenia rozmowy
praca:
-plotka głosi, ze daja mozliwosc pracy zdalnej stazystom. To raczej plotka, powtarzana przez rekrtuterow. Moze sa stanowiska gdzie daja laptopy, ale nie spotkalem sie z tym.
-wymagania: jezeli stanowisko z cyklu typowego korposzczura produkujace zbedne dokumenty (tj 2/3- 1/2 stanowisk) mozna je olac w niektorych przypadkach. Ponoć przyjeli gościa, ktory nie ma pojecia na temat excela (ciekawe jak przeszedl testy?)
-place , nazwijmy przecietnymi-adekwatnymi do stanowiska i pozycji
-atmosfera - jak to korpo, ludzie mili i zawsze na Ty
-dresscode - bardzo luzny
-wymog zabierania ze soba laptopow (czesc planu BCP)
-BARDZO SŁABY BCP - jj dot to laptopow (codziennie przewozisz wlasnosc firmy warta kilka tysiecy). Brak zastepczych biur w Krk, albo pracujesz zdalnie albo bierzesz przymusowe wolne, ktore odpadnie Ci z urlopu.
-niechetnosc przy wyplacaniu nadgodzin, wola jak sobie odbierzesz w nastepnym miesiacu jako wolne (imho bez sensu, jesli bierze sie nadgodziny to dlatego ze byla potrzeba bo w standardowe 8h nie wyrobiono sie z praca, miesiac pozniej bedzie na odwrot? )
-słaba klimatyzacja w biurze , ludzie potrafia sie skarzyc, ze nie dziala czasami
-jezeli nr-y pracownikow sa przypisawne inkrementacyjnie to moze oznaczac, ze wg moich kalkukacji do biur na calym swiecie przyjeto ok 8-9 k ludzi w ciagu ostatniego roku. Zapewne wiele osob przeszlo przez Krakow (do 0.5k ? ) bowiem dostalem info, ze w sasiednim dziale polowa zespolu rzucila wypowiedzeniami w jeden dzien, co nie swiadczy dobrze o tym
-kuchnia - brak zmywarek, kubek najlepiej miec wlasny bo czesto nie ma juz w poludnie firmowych
podstawy takie jak kawa, herbata sa - bez wiekszych bajerow, czasem zdazy sie nawet zielona.

Tl;dr - firma dobra na poczatek, nie spodziewac sie bajerow. typowa korpoatmosfera, zlapac doswiadczenie, uciekac do konkurencji i liczyc na lepsze warunki

9
Brakrownowagi 2016-07-10 17:00:36
W niektórych działach panuje typowo "korporacyjna" atmosfera, darmowe drinki od firmy w piątki, wyjścia na piwka, coctail party, generalnie wszystko żeby siedzieć dłużej w biurze. Zachowanie - "jesteśmy jedną wielką rodziną" itd.

Osoby które cenią wartości rodzinne i wolą zamiast przesiadywać do usr... śmierci w biurze spędzać czas z rodziną, nie mają czego tu szukać.
10
Brakrownowagi 2016-07-10 17:40:18
Jest premia roczna, ale pupy nie urywa. Ważne, że można się nażreć i nachlać za darmo na firmę. Taki to benefit.
7
Brakrownowagi 2016-07-10 19:34:46
Nic mi nie wiadomo o premiach do podstawy do zarobków. Każdy pracownik ma w umowie napisany indywidualny % od całościowych zarobków brutto w poprzednim roku. I to jest premia, która w tym roku była wypłacona razem z kwietniową pensją (pod koniec kwietnia). Tyle.

Zależy też kto co lubi, darmowa gorzała i piwo dobre jest dla studentów i ludzi +20, a nie dla ludzi, którzy mają rodziny i dzieci i mają jeszcze jakieś życie poza pracą.
8
Brakrownowagi 2016-07-10 20:52:21
Okresowo są oferty dla studentów. Przeglądaj ich stronę internetową.
7
Brakrownowagi 2016-07-10 21:21:25
Jak nie umiesz szukać, to znaczy że nie nadajesz się do korporacji :) Strona internetowa akurat jest bardzo dobrze zrobiona, wybierasz kraj, lokalizacje i przeglądasz. Nikt ci pod buzie oferty pracy nie poda.
7
Gapi 2016-07-12 11:35:57
Widziałem, że padały tutaj już opinie na temat zarobków na konkretnych stanowiskach.
Ja z kolei mam pytanie, jakiego wynagrodzenia można spodziewać się na stażu w AON?
Ktoś już odbył/zaczął staż? - Jakie są wasze wrażenia na jego temat?
Gapi 2016-07-12 12:42:17
Tak, myślę tutaj o Summer Internship. W ofercie na którą trafiłem jest mowa o "paid internship" więc stąd moje pytanie... Natomiast angielski wymagany na poziomie minimum B2.
Drakenzo 2016-07-12 12:46:11
W ogłoszeniu Summer Intership też jest wzmianka o tym, że jest to staż płatny. Kwestia tego jak bardzo płatny.
Ktoś już jest na stażu i podzieli się informacjami? Aktualnie jestem w trakcie czekania na rozmowę z nativem, a w sumie to chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda.
kolorowa 2016-07-12 21:22:41
Ja własnie tez mam akurat jutro rozmowę z Nativem na staż.
Ktoś już robił te testy przez internet?
Drakenzo 2016-07-13 19:37:17
Jestem świeżo po testach i rozmowie z nativem. Rekrutuję się na staż

Testy w moim odczuciu nie były trudne, przy czym nie twierdzę, że mam 100%, bo w kilku pytaniach nie wiedziałem, co dać, a w kilku zaznaczyłem złą odpowiedź, bo czasu mi brakło :D Ale po kolei:
Testy z angielskiego można powiedzieć, że takie typowe B2 / C1. Zaznaczenie, które słowo pasuje do sentencji, które słowo dobrze odpowiada na pytanie, przelecenie wzrokiem krótkiego tekstu i wyciągnięcie z niego najważniejszej informacji. Nic szczególnego, test jakich pełno w szkołach / na studiach
Test z analitycznego myślenia spoko, pod warunkiem że ma się dostęp do kalkulatora i kartki papieru, żeby zapisać niektóre wyliczenia. Kilka tabel z danymi, kilka wykresów i pytania o różnice w dochodach dwóch firm, prognozowany procentowy wzrost / spadek sprzedaży. Szybkie palce na kalkulatorze wskazane. Na każde pytanie 1min / 1.5min, 20 min na całość, mi wystarczyło 15, pozostałe 5 poświęciłem na sprawdzenie odpowiedzi.
Test z Excela.. Tutaj powiem szczerze, że czas na odpowiedź momentami był zbyt mały, bo zanim przeczytałem, to już musiałem coś zaznaczać, bo czas się kończył. Pytania o formuły, skróty, co się gdy zrobisz to, a nie tamto. Ogólnie jak ktoś miał styczność z programem to da radę.
Rozmowa z nativem też całkiem miła, bez żadnej napinki. Chyba był gdzieś w podróży, bo słychać było odgłosy otoczenia, co troszkę utrudniało zrozumienie pytania ale ogólnie mówił wyraźnie i tempem pozwalającym zrozumieć o co mu chodzi. Pytał o przeszłość zawodową, czym się zajmuję aktualnie, co robię w wolnym czasie itd.
4
louie 2016-07-31 18:43:38
Wracam po dłuższej przerwie.

Pracuję w Aonie już 3 miesiące, przyznaję, że jestem bardzo zadowolony i chcę też naprostować pewną rzecz, którą przeczytałem powyżej, mianowicie odbieranie nadgodzin. Mi menadżer nie robi problemu i daje prawo wyboru czy chcę odebrać do wypłaty czy jako dni wolne, ALE żeby odebrać do wypłaty wymaga min. 16h nadgodzin ( dwa dni pracy ). Ja miałem gorący okres na przełomie czerwiec/lipiec ( tak akurat jest w moim dziale, od września do kwietnia nudy ) więc trochę nadgodzin zrobiłem, kilka sobie odebrałem, resztę wziąłem do wypłaty. To zależy od menadżera, ja mam bardzo spoko :)

Ktoś wyżej napisał ''Zachowanie - "jesteśmy jedną wielką rodziną" itd.'' - no jest, brzmi to dziwnie, ale przynajmniej da się z każdym sprawę załatwić bez ceregieli, idę np. do HR i wiem z kim rozmawiać i nie ma bariery wiekowej/stanowiskowej, a przy okazji można poznać naprawdę ciekawych ludzi z całego świata.

Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to że miałem bardzo mało czasu na naukę i od razu miałem gorący okres, ale każdy ma swojego buddy'ego do pomocy, także da się :)

P.S. co dwa tygodnie w poniedziałek darmowe owoce, to tak jeszcze z benefitów kuchennych ;)
Qweee 2016-08-09 18:54:41
Szybkie pytanie, testy analityczne i z exela..po polsku czy po angielsku?
Basior 2016-08-10 11:55:56
Właśnie zostałam zaproszona na rozmowę (ostatni etap rekrutacji) na stanowisko Customer Service Advisor (English Speaker) - wszystko odbyło się meeeeega szybko, bo w poniedziałek zaaplikowałam. Pan przez telefon podał mi z czego (!) będą mnie pytać na rozmowie oraz wytłumaczył, że będę miała do odegrania scenkę mającą na celu przekonanie upartego klienta.

Jednak po Waszych opiniach wnioskuję, ze nie warto wybierać się do tej firmy. Jeśli jednak się zdecyduje to napisze jak było - może komuś się to przyda.
2
Lulu 2016-08-25 22:52:41
Mam pytanie, jak po kolei wyglądają etapy rekrutacji tzn. Rozmowa przez telefon i co dalej ?
Liz 2016-08-25 22:56:57
A możesz napisać jakie sa kolejne etapy rekrutacji? Tzn, co odbywa sie po rozmowie przez telefon ?
1
badu 2016-08-26 19:07:18
Na koniec rozmowy zostajesz poinformowany kiedy odbędzie się rozmowa z native speakerem przez telefon, a także zostają przesłane na Twoją pocztę testy - 1 z excela, 1 z analitycznego myślenia i 4 z angielskiego. Jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to po 2-3 dniach dzwoni HR-owiec z zaproszeniem na rozmowę w firmie i finito.
alek 2016-08-26 19:13:40
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie do działu księgowości GL?

Pozdrawiam ;-)
kkk 2016-09-01 21:40:56
Ktoś wyżej napisał, że firma będzie się przenosić w 2017 do nowego biura. Wiadomo może gdzie będzie to nowe biuro?
Googleit 2016-09-03 10:40:18
Kkk - enterprise park E
FIN - Takie rzeczy są niejawne, idole sobie wynegocujejsz tyle masz.
3
Gosia 2016-09-15 21:34:55
gdzie bedzie siedziba w 2017?
Nauczcie czytac 2016-09-20 11:40:35
Gosia a Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? Czy jesteś ofiara reformy? Nowa siedziba to Enterprise Park budynek E
Czytajzezrozumieniem. 2016-09-20 13:54:33
Nic się nie pokazało.
Czytanienue boli 2016-09-20 17:43:31
Zależy od stanowiska, zespołu i działu. Albo wiec uścislij albo przestań się wygłupiać.
1
pati 2016-09-30 14:14:56
Obok bbh przy powstańców wielkopolskich
ZmeczonaAon 2016-10-08 12:25:00
Najbardziej męczące i wręcz irytujące w tej firmie jest podejście, polegające na organizowaniu niekończącej się ilości imprez. Piwka firmowe, grille, drinki, away day, pizzę, gry miejskie. Zupełnie tak, jakby pracownik pracujący tutaj miał być cały czas oddany firmie, powinien posiadać tylko rodzine i znajomych z firmy. Alkohol leje się strumieniami, ale na podwyżki, czy premie za dobre wyniki nie ma pieniędzy. Starasz się, prujesz sobie falki miesiącami to dostajesz bon do Empiku na 50zl.

Po dwóch latach, mam ochotę odejść i chyba taj zrobię.

Dział HR i zbiorowisko osób skrajnie niekompetentnych, które nie ogarniają kompletnie nic - musisz je pilnować, bo złe ci nalicza urlop, nadgodziny, a to ci coś potrąca, a to łaskawie odpowiedzą na maila po miesiącu czasu.
11
Frank Morris 2016-10-11 16:30:19
Najgorsze jest to, że potem ta obecność i aktywność na eventach jest rozliczana "teamowo" - na zasadzie "mało się angażujecie" i jest WSKAZANE, aby poświęcać swój czas na te fantastyczności. Dobre dla studentów, którzy nie mają nic innego do roboty, tylko zasuwać 9-10 godzin w tygodniu (tak, tak, wymuszane nadgodziny jak najbardziej się pojawiają, target święta rzecz i jak ktoś nagle zachoruje i święte Capacity spadnie, to praca jest szybciutko przeliczana, rozkładana od nowa i wszyscy siedzą w nadgodzinach czy chcą, czy nie) - a potem jeszcze w swoim czasie wolnym poświęcać się dla dobra wizerunku "aktywnego" w "activities" firmy. W drużynach z wysokim ciśnieniem (tzw. obozy pracy) co rusz ktoś choruje albo zwyczajnie daje nogę z firmy, bo już ma dość - a przejście do innych teamów jest np. bardzo utrudnione przez Operejszyn Menadżę, która wie, że do jej teamów nikt nie chce się przenosić z obecnych pracowników, a poza tym przecież oszczędności są ważniejsze i lepiej zatrudnić trainisów na staż niż regularnych pracowników. Dzięki temu liczby poniesionych kosztów wyglądają na koniec roku bardzo ładnie (bo trainisom się płaci grosze i wyciska na nich nadgodziny, więc zasuwają jak w normalnej pracy) - a to, że z jej podwładnych teamów uciekło 95% ludzi i rotacja jest jak na dworcu w Tokio, to przecież nic istotnego.
Tak naprawdę w Aonie wszystko zależy od tego, do jakiego działu traficie - i pod jakim OM będziecie pracować. Jak traficie na teatralno-karykaturalną Ice Queen, to od razu możecie zacząć planować drogę ucieczki z Alcatraz ;-).
7
Zmęczona 2016-10-11 21:12:00
Kolejnym tez idiotyzmem było organizowanie sesji zdjęciowych żeby każdy pracownik miał takie samo zdjęcie na people finder i na Lynca - clzlowiek to rzecz, przedmiot. Fajne miejsce dla gimbusiarni której imponuje picie za kasę firmy.
5
PoszukiwaczkaLogiki 2016-10-15 11:10:47
W EFC/COE pozwolono odejść gościowi, który znał fantastycznie VBA i połowa makr które działają, to jego robota. Chciał się rozwijać i dostać podwyżkę - miał kosę i się zwolnił. W sumie, nie zatrzymali go tylko dlatego, ze nie bywał, nie pił z towarzystwem i był outsiderem. Wczoraj przedstawiono gościa, który będzie pisać makra. Gdzie w tym jest jakaś elementarna logika?
3
Halinka 2016-10-23 18:29:56
Naprawdę, żenujące są te akcje z imprezami. Ostatnia popijawa na barce nie cieszyła się dużym zainteresowaniem (ludzie są zmęczeni imprezami), do tego stopnia, że wysyłane były maile z uprzejmym przypomnieniem, aby uwzględnić piątek wieczorem w swoich planach dla firmy, bo zespół od zaangażowania tak się napracował...


Trzeba przyjąć jeszcze więcej dzieci 20-25 lat. to będzie miał kto chodzić i się bawić.
8
Tom 2016-11-11 15:46:58
Witam.
Czy ktoś wie jak wyglądają zarobki na stażu (autumn internship)? I jak ogólnie wygląda praca stażysty?
Dżastin 2016-11-15 15:44:15
Cześć, jestem po finalnej rozmowie w biurze Aon. Aplikowałam na staż. Rozmowa była bardzo przyjemna. Po wyjściu wydawało mi się, że wypadłam dobrze. Miałam dostać odpowiedź w ciągu 2 tygodni zarówno jak będą na 'tak' a jak i na 'nie'. Dwa tygodnie minęły, oferta zniknęła a firma nadal się nie odzywa, to znaczyłoby chyba tylko jedno? Ile czekaliście na odpowiedź po rozmowie z managerami?
Qba 2016-11-15 18:58:01
Orientuje się ktoś jakie są widełki na stanowisku managera (zarządzanie grupa) i co ewentualnie firma oferuje swoim pracownikom żeby ich zmotywować?
lolka 2016-11-17 17:35:03
Hej, jak mniej wiecej wygladała rozmowa? i w jakim dzialr?
Jeremiasz 2016-11-18 01:20:17
Jak motywują? W zeszłym roku każdy pracownik dostał cukierek podpisany własnym imieniem i nazwiskiem, który wisiał na choince w okresie świątecznym (cukierek wisiał, nie pracownik). Oprócz tego zwołuje się pierdylion meetingów, na których pierze się mózgi pozytywną propagandą i gra w integracyjne zabawy, które mają odwrócić uwagę od tego, że wyciska się ciebie jak cytrynę :).
1
On 2016-11-18 03:07:20
Jeśli tak zle jest to dlaczego nie odejdziesz? Myśle ze skoro taki niezadowolony jesteś to dla dobra siebie i ogółu miałoby to sens :) Nic na sile :)

Co do benefitów - oczywiście zależy od działu, inaczej będzie wyglądać to w outsourcing i inaczej w COE. W COE na pewno jest dużo szkoleń, zewnętrznych, wewnętrznych, płaca za CIMA/ACCA lub studia podyplomowe jeśli pracuje się dłużej niż rok, multisport, platforma kafeteryjna (nie korzystam ale z tego co wiem są jakieś vouchers do sklepów, kina), opieka zdrowotna - nie ma ograniczeń co do tego czy pójdziesz do np luxmed, medicover czy prywatnego lekarza - różnica polega tylko na tym ze jak idziesz do prywatnego to musisz wziąć rachunek i go rozliczyć a w luxmed np rozliczasz się bezgotówkowo.
Halinka 2016-11-18 10:34:45
@On z tym z COE to pojechałeś po bandzie.

Poza multum imprez z których nic nie wynika, obiadków, kolacji i słodkiego śniadania (czyli tony pączków) czwartego dnia roboczego miesiąca wiele nie ma. Chyba, że masz układy.

Nie mam ludzi, że są dopłaty do studiów itd, bo lojalki bardzo długie, szkoleń jest mało i są dla wybranych, są też przekładane multum razy.

Coraz więcej ludzi MOCNYCH odchodzi z COE, a przyjmuje się studentów 20-25 lat, którym imponuje spicie się na koszt firmy.
8
Jeremiasz 2016-11-18 13:38:23
Oczywiście, że odszedłem :) Za bardzo cenię swoje życie, żeby je marnować dzień po dniu.
4
panda 2016-11-19 20:23:53
czemu nie korzystasz z kafeterii ??
AgusiaZgusia 2016-11-20 10:21:12
W kafeterii nie ma nic ciekawrgo, do tego punkty możesz realizować tylko do dziesiątego dnia każdego miesiąca, bo potem są blokowane. 60zl miesięcznie tez wrażenia nie robi. Poć na wodę fotomontaż.
4
On 2016-11-20 15:12:18
Bo jestem trochę leniwy ;)
Mam multisport i na to większość pieniędzy idzie i z tego dużo korzystam. Jak się weźmie multisport to zostają jeszcze jakieś niewielkie pieniądze do wykorzystania, pare razy brałem bilety do kina
Zostaw swoją opinię o Aon Hewitt - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aon Hewitt