logo Aon Hewitt

Aon Hewitt

Kraków

Opinie o Aon Hewitt

Rdw 2017-05-26 17:10
A.B wiesz może ile osób chcą przyjąć na to stanowisko, które Ty dostałaś? też będe miała rozmowę kwalifikacyjną właśnie na to stanowisko, dlatego pytam.
zenujaca jestes 2017-05-27 20:31
Zasłużyłą - szczyci się, że za 2100 sobie radziła, tak jakby fakt, że ktoś za wyższe wykształcenie i znajomość CO NAJMNIEJ jednego języka obcego żądał więcej bylo dowodem na roszczeniowość gagatka. Nie każdy liczy na utrzymywanie przez "fagasa".
yo 2017-05-31 00:16
witam, dostałam opcje na stanowisko w księgowości, mam ponad 7 lat doświadczenia, dobre referencje, pchać się czy odpuścić? Po Waszych komentarzach mam mieszane uczucia.
Miałam 5 k netto ale szukam teraz pracy tak ok 3k na rękę wiadomo jak jest na rynku. Chciałabym wiedzieć jaka jest atmosfera czy w tym dziale można liczyć na wsparcie na początku ?
ps. do wcześniejszych postów o wynagrodzeniu - za 1500 w krk da się przeżyć? serio?? taka kwota to chyba 15 lat temu była spoko jako wynagrodzenie. Moi drodzy, zacznijmy się szanować !! Poświęcamy swoje życie dla kogoś! Nasz czas ! Nasze rodziny... Czasami mam wrażenie, że mieszkanie w mieście uniwersyteckim nie jest obiecujące przez zaniżanie stawek... Jestem stąd od zawsze , zawsze samodzielnie , mama nie dawała słoików, drodzy nie róbcie boruty nam Krakowianom i zacznijmy cenić naszą pracę!!
pozdrawiam i powodzenia!
10
Nie ta firma! 2017-05-31 05:41
Yo - nie idz tu, idz gdzie indziej, tutaj HR wymyslaja swoje interpretacje przepisow i nie jest tez tak jak ktos pisal powyzej. Niestety przytrzymuja cale 3 miesiace na wypowiedzeniu. Kodeks pracy mowi 1 miesiac, firma mowi... 3 miesiace i ani dnia krocej.
Sa takie przypadki w firmie i wtedy jest bardzo niesympatycznie.
3
Wolna 2017-05-31 23:06
Jeśli masz jakąkolwiek inna opcję (ew. nie masz, ale nie przymierasz głodem, nie masz komornika na głowie, kredytu, itp) to poważnie zastanów się nad tym. Odeszłam z tej firmy po dobrych kilku latach pracy. W ciemno. Bo już nie mogłam tego znieść. Nie wiem dokładnie do którego zespołu startujesz, bo różnie tam bywa z przełożonym i zespołem, ale jednego jestem pewna, jeśli masz 7 lat doświadczenia, to tu się za wiele nie nauczysz (jeśli cokolwiek??). Sztywne procedury, gł kopiuj-wklej. Może uczyć się będziesz przez pierwsze 2-3 miesiące bo wszystko będzie nowe i świeże (jeśli używasz szarych komórek bardziej niż mniej, to po 2 miesiącach ogarniesz i będziesz się nudzić umysłowo, bo na nadmiar wolnego czasu narzekać nie będziesz - roboty od groma bo nie ma kim robić). Jedyny plus jaki mogę tej firmie dać ( po tych wszystkich latach) to przyciągają pakietem benefitów (ubezpieczenie medyczne jedno z najlepszych jakie widziałam (chyba ze zmienia umowę jak ta się skończy); kafeteria, dodatki dla matek itp) ale poza tym.... Nie oczekuj zbyt wiele.
2
Omsoms 2017-06-01 13:38
Hej wszystkim:) Mam pytanie. Uczestnicze w kilu procesach rekrutacyjnych w kilku roznych firmach. Pomyslnie przeszlam proces w Aonie i proszę zebys zdecydowala czy przyjmuje oferte. Czekam jeszcze na odpowiedz na temat stanowiska, na które bardziej liczę w innej firmie. Jakie są konsekwencje przyjęcia wstępnie przez telefon oferty pracy, a później ewentualnej zmiany decyzji, jeżeli dostałabym lepszą ofertę w innej firmie?? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kasia 2017-06-01 15:17
Droga Aniu (czy @babe jak sie tu do siebie odnosisz). Jak wszyscy wiemy zasialas ogromne spustoszenie w zespole Background Check. Bylas osoba, ktora ustawicznie narzekala. Najpierw na poprzednia prace potem na prace w naszym zespole. Twoj opis jest ZUPELNIE nietrafny i przede wszystkim mija sie z prawda. Owszem, stanowisko stazysty wiaze sie z ograniczonym zakresem obowiazkow ale skad pomysl ze kopjuje i wkleja? Nie ma w zespole nawet takiego procesu, ktory tak wlasnie by wygladal. Nie wiem skad u ciebie tyle zawisci i frustracji. Nie wiem tez, skad taka potrzeba ich uzewnetrzniania. Przyszlas do naszego zespolu z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Co wiecej, zasialas tak ogromna doze niegatywnych emocji, ze przez cala swoja kariere czegos takiego nie widzialam. Nigdy jeszcze zespol nie zjednoczyl sie przeciw JEDNEJ osobie jak przeciw tobie. Co chyba wystarczajaco swiadczy o twoim podejsciu do pracy czy ludzi. Zycze ci zebys kiedys odnalazla odrobine szczescia, no chyba ze wylewanie frustracji i oczernianie innych jest twoja pasja, no to wtedy chyba nie mamy o czym mowic...
10
Martyna 2017-06-01 23:51
Nie za bardzo wiem kim jest ta Ania ale chciałam aplikować na stanowisko stażysty w tym zespole i ciekawi mnie czy rzeczywiście caly zespol jednoczyl sie przeciwko jednej osobie tzn. Czy zespol jest tak zgrany? :) to na pewno pozytywna cecha tej pracy :)
panda 2017-06-02 01:47
hahah WIEKSZOSC procesow w Aon tak wyglada , wiec nie sciemniaj . I wcale sie jej nie dziwie ze narzekala - bo to jest oglupiajaca robota. I bardzo przepraszam ale co to znaczy ze zespol zjednoczyl sie przeciwko pracownikowi ?? przeciez to jest mobbing w czystej postaci !! to tak pod rozwage dla myslacych ludzi - jak szukacie pracy to wszedzie tylko nie Aon - teraz macie juz czarno na bialym jak tam jest.

a jeszcze wyzej ktos napisal ze 1500 to bylo spoko 15 lat temu - no i mniej wiecej tyle wpadalo mi na konto w 2002 :):) . z tym ze piszemy nie rob PORUTY - a boruta to taki diabel :)
2
Skuczenie 2017-06-02 05:23
Nieprawda z tym ctrl c + ctrl v, w centrum finansowym - CoE procesy są bardzo zaawansowane, od robienia prognozowania finansowego, po księgowania, analizy globalne (cały świat), konsolidację, raportowanie, audyt wewnętrzny, podatki, FATCA, ceny transferowe, itd. Budujecie nieprawdziwy obraz firmy.
3
Paulina 2017-06-02 10:17
Zauważyłam tutaj sprzeczne opinie. @Skuczenie uważa, że niektóre komentarze budują nieprawdziwy obraz firmy Aon Hewitt. Jak w takim razie według Ciebie przedstawia się firma? Co napiszesz nam o swoich doświadczeniach?
Jola 2017-06-02 12:20
Tak, w tym zespole jest mobbing. Niestety takze w postaci managerki.
2
Paulina 2017-06-02 12:37
@Jola § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje pojawiają się w firmie?
2
Weekend 2017-06-02 13:14
Zgadzam sie, ja tez jestem w COE i uwazam ze procesy w zespole w ktorym pracuje sa bardzo fajne i rozwijajace. A jak ktos nie uzywa tam glowy tylko kopiuje i wkleja to raczej za dlugo sie nie utrzyma :) A jak sie znudzi to mozna zmienic zespol - ja tak zrobilam i nadal sie ucze. Trzeba tylko troche wziac sprawy w swoje rece a nie siedziec bezczynnie i narzekac.
2
Jola 2017-06-03 13:57
Nie bo mobbing musi trwać minimum 6 miesięcy i maja to być ciągle powtarzające sie sytuacje od danej osoby - tu mobbing występuje w formie bardziej zawoalowanej w postaci złośliwych komentarzy, odcięcia sie od pracownika, niesprawiedliwości oraz nietolerancji politycznej i religijnej a często obrażania innych którzy maja inne poglądy.
1
Polcia 2017-06-09 11:28
Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda praca w customer service? Powiem szczerze, że czytając te opinie już z większym stresem czekam na telefon od nich bo nie wiadomo czego sie spodziewać i jaka atmosfera tak naprawdę tam panuje.
Paulina 2017-06-09 11:36
@Jola w swoim komentarzu wspominasz m.in. o złośliwych komentarzach od Aon Hewitt w stronę pracownika. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności ze strony firmy? Czekamy na Twoją opinię.
1
Krakus 2017-06-12 15:21
Mnie spotkały - Na jednym z treningów nie podobało mi się że bez mojej zgody nagrywa się moje reakcje na video a później odtwarza sie je publicznie . Dostałem za to naganę i "plan poprawy" , pozbawiono mnie Premii rocznej i dano ocenę poniżej oczekiwań - pomimo wybitnych wyników w pracy . Złożyłem wypowiedzenie.
7
asdfgh 2017-06-19 17:19
@A.B
Możesz powiedzieć ile czasu zajął kontakt po ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej? Bo nie wiem na co się nastawiać :)
Nick 2017-06-20 00:43
Niestety customer service to linia telefoniczna z Brytyjczykami dzwoniacymi co 5min . Rotacja duza bo mało kto wytrzymuje słuchanie wkurzonych Anglików przez dłużej niż 6 miesiecy
obi 2017-06-21 13:25
Jak wygląda sprawa w działami IT ? Data warehouse itp
SAP Monster 2017-06-22 22:04
Hej Yo,

Zgadzam się z Tobą - trzeba się szanować. Wiadomo, że jeśli komuś bardzo zależy na pracy to zgodzi się na niższą stawkę. Ale w przypadku korporacji - naprawdę stać ich na to, żeby płacić ci górne widełki a nawet więcej.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie czy brnąć w to czy odpuścić - Twoja decyzja. Pamiętaj tylko, że to jest outsourcing - serwis musi być dostarczany klientowi ponad wszystko. Jeśli twój zespół zostanie zdziesiątkowany wypowiedzeniami to musisz liczyć się z tym, że to odbije się na tobie i to mocno i pewnie na długo. Ja mam teraz taką sytuację - nadgodziny to norma, duża presja, kiepskie zarządzanie bardzo młodego managera a praca musi zostać wykonana, żeby firma wywiązała się z kontraktu. Managerowie wolą zrzucić obowiązki 2 osób na jedną niż zatrudnić na czas brakującą osobę. Byłam w takiej sytuacji kilka razy ale to, co dzieje się teraz w moim zespole to już kpina. Dlatego odchodzę.

Praca może być fajna, zwłaszcza jeśli masz fajny zespół i trafisz do stabilnego klienta. Ale bardzo łatwo jest się naciąć (jak wszędzie z resztą). Ogólnie, firma ok na początek i są szanse na awans, ale można też utknąć jeśli zespół się nie rozwija a im dłuższy staż pracy tym lepiej się rozglądać za czymś innym. Co ważne, managerowie raczej nie walczą o utrzymanie doświadczonych pracowników, którzy tak naprawdę ciągną zespół. Tendencja jest taka, że mniej doświadczone osoby po odejściu tych bardziej doświadczonych są zmuszane do szybkiego ogarnięcia się i przejęcia obowiązków. Awans często przychodzi dużo później.

Starałam się być obiektywna, chociaż nie ukrywam, że jestem teraz trochę rozgoryczona tym, co podziało się w moim zespole.

Pozdrawiam i powodzenia!
4
AK 2017-06-23 08:30
Jestem tam poltoraroku i jest dobrze. Baw sie pysznie.
eM 2017-06-23 08:32
Warto sprawdzic umowe, ktora podpisales/las. Kazda firma ma prawo do wewnetrznego regulaminu. Jesli w umowie jest zawarta klauzula 3miesiecznego okdesu wypowiedzenia chroni ona Pracownika i Pracodawce.
Pozdrawiam M.
1
kolorowa 2017-06-26 14:18
Jak wygląda rekrutacja na Junior Accountant??
Warto decydować się na tą pracę?

Czym się głównie zajmuje Junior Acc?
1
jusi 2017-06-26 22:47
Jak wygląda praca na stanowisku customer service advisor w dziale benefitów?
2
Ania z Aon 2017-07-18 16:57
Rekrutacja na junior accountant to rozmowa telefoniczna, testy online i na końcu rozmowa w biurze z managerem. Pracuje się głównie na programach emerytalnych. Bardzo analityczna praca, w sam raz dla kogoś po kierunkach ekonomicznych..
Lillz 2017-07-23 18:33
To prawda, że zdarzają się trudniejsze rozmowy telefoniczne w Customer Service. Większość jednak jest spoko, nawet często potrafią Ciebie docenić na słuchawce. Praca jest dość ciekawa i rozwijająca - można złapać fajne doświadczenie i iść dalej ;) Atmosfera w zespole jest bardzo dobra .
Roz 2017-07-27 16:28
Ja mam pytanie po sąsiedzku... Czy wiecie może jaka firma rekrutuje obecnie do Blackstone?
Mysia 2017-07-28 11:51
Czy ktoś może przybliżyć wysokość zarobków Team Managera w Aon?
Paulina 2017-08-08 11:56
Ktoś z obecnych pracowników firmy mógłby powiedzieć coś więcej o możliwościach rozwoju jakie oferuje ten pracodawca? Czy można liczyć na dodatkowe kursy, czy też szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy jest możliwość awansu, czy też jasno wytyczona ścieżka kariery?
takjest 2017-08-08 17:51
Awanse są z reguły uznaniowe i po znajomośći - ale to jak w większości firm. Ścieżka kariery jest raczej nijaka. Szkoelnia - języki są, ale nauczyciele są słabej jakości, jak się raz zapiszesz i przestaniesz chodzić, bo nauczyciel kijowy to i tak obiążają kosztami twój zespół i nie możesz iść na nowy kursy od następnego semestru. Mało miejsca w kuchni. Płace przeciętne. Przyjmują jak leci każdego. Owoce w poniedziałek w ilościach śladowych. Problemy z klimatyzacją.
4
cave 2017-08-09 09:00
Czy ktoś ma jakieś spostrzeżenia na temat pracy na stanowisku Junior Administration Specjalist?
Warto aplikować?
Gosia 2017-08-09 15:42
Profil zadań to w dużej mierze administracja danych w systemie, praca z dokumentacją, tworzenie i analiza raportów, przeprocesowywanie wszelkich zapytań czy próśb ze strony klienta w systemie, np. aktualizacja danych czy weryfikacja danych itp. Daj znać jeśli masz więcej pytań.
trolo lolo 2017-08-09 21:39
hej, zastanawiam zeby odejsc z firmy, ale nie moge znalezc druku wypowiedzenia umowy. Gdzie to znajde?
1
Babe 2017-08-10 16:54
Trzeba napisać to samemu, nie ma standardowego druku. Najlepiej zgłosić managerowi i HR team :-) ja swojej wolności nie żałuje ???? Obecnie pracuje zdalnie i mam masę wolnego czasu a płaca świetna wcale nie gorsza niż za ta 10- godzinna mękę :-)
Aha na stronie jest coś takiego jak leaver's checklist
manager 2017-08-16 15:27
Byłem managerem w tej firmie przez 2 lata. Widziałem naprawdę wiele.
Co mnie mile zaskoczyło to to, że w firmie można awansować i dobrze zarobić (są fajne roczne bonusy).
Co mnie niemile zaskoczyło to to jak bardzo mogą się nie lubić managerowie z różnych krajów. To coś niebywałego. Tego nie było w innych korporacjach w których pracowałem (też byłem managerem ze stażem około 7 lat).
Może teraz się coś zmieniło, ale za moich czasów na porządku dziennym była pozorna troska o klienta (oceniam to bardzo negatywnie), zarządzanie przez konflikt i testowanie pracowników (pracownicy są obserwowani bez ich wiedzy, dostają zadania na które muszą reagować na żywo).
6-cio fazowy roczny assessment który sprowadza się do jednego - szef ma zawsze racje. Prawdziwy przerost formy nad treścią. Do tego 360o assessment tak ze oczy trzeba mieć na około głowy (i to wcale nie jest śmieszne).
Wyścig szczurów na porządku dziennym.
Wszystko jest super jak się słucha szefa i robi się dokładnie to co on mówi (w dosłownym tego słowa znaczeniu - tzw. micro-management). Tu nie ma miejsca na niezależność.
Ja tak nie potrafiłem.
Nie polecam. Szkoda zdrowia.
6
zarobki 2017-08-18 23:20
Zalezy od doswiadczenia jako manager ale na poczatek kolo 8 tys brutto maks
Andzelika 2017-08-19 10:39
Osoby zatrudnione z zewnątrz dostają większa kasę niż doswiadzzceni pracownicy, a robią mniej od doświadczonych pracowników. Jak jesteś pupilka team leadera to masz jak w bajce. Chamskie podejście do niektórych juniorów i traktowanie ich jak osób wynieś przynieś. Na plus pensja w terminie i lokalizacja biura. Dobre na początek lub jeśli lubisz wchodzić w D wszystkim. (Własne zdanie jest traktowane jako wada)
8
Paulina 2017-08-30 11:59
Firma poszukuje obecnie również Analityka i Młodszego analityka ds. badań ilościowych. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale? W ofercie pracy nie ma wielu informacji o warunkach zatrudnienia. Możecie powiedzieć o nich coś więcej? Można liczyć na dodatkowe benefity? Oferowane są elastyczne godziny pracy. Jak to wygląda w praktyce? Czy istnieje również możliwość(choćby częściowo) pracy zdalnej?
Agi 2017-09-07 15:55
Cześć czy ktoś może napisać jak wyglada praca w Background Check albo HR? W obecnej pracy mam elastyczne godziny, prace z domu 2/3 i dofinansowanie do obiadów. Czy tu tez tak jest? Czy można pracować na mniejszy etat? Pozdrawiam :-) zastanawiam się czy zmieniać :-)
TakTak 2017-09-09 08:28
Jak tak czytam te opinie, to się cieszę, że przychodząc do Aon nie czytałem internetu, przecież 3/4 napisanych tutaj rzeczy to jad ludzi sfrustrowanych lub kompletna nieprawda!

Ludzie awansują, zmieniają działy, wyjeżdżają na projekty - kto PRACUJE - kto CHE - kto SZUKA MOŻLIWOŚCI - ten ma. Ludzi pozostawali wysokimi menadżerami, zmieniali działy, zwiedzali egzotyczne kraje. Bez znajomości.

Procesy są zaawansowane (CoE), są może dwa-cztery centra SSC w Krakowie, które mają bardziej zaawansowane procesy w finansach, z tym że tutaj do Aon cały czas przychodzą nowe rzeczy, coraz bardziej zaawansowane i analityczne.

Można pracować z domu, co jest niebywałą zaletą dla większości - dwa dni w ciągu tygodnia, to bardzo dużo. Jak ktoś dojeżdża może zaoszczędzić na paliwie, jak ktoś jest "słoikiem" może być u swojej rodziny dłużej.

Wynagrodzenie wbrew pozorom jest konkurencyjne. Tj. oczywiście gdzieś ktoś dostanie więcej, ale Aon jest jedną z nielicznych firm, gdzie dostajesz podwyżki jak masz wyniki i się sprawdzasz. I nie jest to podwyżka 50 zł brutto. Czyli doceniają.

Socjalnie też jest nieźle. Mamy w trakcie zamknięcia śniadanie od firmy, mamy pizze, multisporty, karty, nagrody, benefity, imprezy, zajęcia społeczne - jak ktoś chce się tak realizować to ma możliwości, ale nie ma przymusu, co też jest bardzo fajne.

Są też szkolenia, wewnętrzne, zewnętrzne, dopłaty do ACCA, zwroty kosztów za kursy np. w stowarzyszeniu księgowych czy studia podyplomowe.

Można się dużo nauczyć o usługach reasekuracji i ubezpieczeniach.

Wady są, - jak wszędzie, ale wedlug mnie nie dominują nad wyżej wymienionymi pozytywami. Na pewno problem jest z klimatyzacją, nie jest dużo owoców na piętro w poniedziałki, systemy IT często niedomagają, biurowiec jest niskiej jakości (ale idziemy do nowego, więc to odpadnie niedługo).


Firmę mogę polecić, jestem kilka lat i sobie chwalę. Pracowałem w dużo gorszych firmach, gdzie traktowano pracownika jak przedmiot, tu jesteśmy podmiotami.
8
Krakus 2017-09-11 13:34
.. nie zapominaj o dłuższym okresie wypowiedzenia który jest wprowadzony wbrew woli większości pracowników i jest na bakier z Prawem pracy.. podmiotowo .. taa ...
2
TakTak 2017-09-11 18:19
Jest zgodny z prawem pracy, wedle kodeksu pracy obie strony mogą się zgodzić na wydłużenie okresu wypowiedzenia. Mówi o tym zapis w umowie "Obie strony zgadzają się na wydłużony okres wypowiedzenia i oswiadczają, że jest to zgodne z ich itneresem". Gdyby to bylo niezgodne z prawem, to już dawno ktos by zrobil proces.
3
Krakus 2017-09-17 16:19
Nie ma możliwości nie zgodzenia się na taki okres - jeśli się nie zgadzasz to nie dostaniesz tej pracy. Podobnie było z wprowadzanym kiedyś przez tą firmę "wypowiedzeniem zmieniającym" gdzie wpisali że treśc zapisów była negocjowana z załogą a ty uznajesz że obcięcie benefitów jest dla Ciebie korzystne.
1
TakTak! 2017-09-17 18:31
No to nie przyjmujesz tej oferty pracy, w czym problem? Rynek pracy w krakowie jest szeroki, droga wolna.
2
Ewa 2017-09-22 20:55
Gdzie będzie nowe biuro Aon Hewitt ?
Tak 2017-09-23 11:13
Enterprise Park budynek E
KK 2017-10-13 20:50
Czym na co dzień zajmuje się Benefit Platform Administrator?
Hej 2017-10-16 10:42
KK - Głównym zadaniem jest praca na wszelkich danych otrzymanych ze strony naszych klientów, które dotyczą własnie benefitów. Jest to raczej praca back-officowa, bez bezpośredniego kontaktu głosowego z klientem, dużo korespondencji mailowej, raportowanie.
Zostaw swoją opinię o Aon Hewitt - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aon Hewitt