logo Aon Hewitt

Aon Hewitt

Kraków

Opinie o Aon Hewitt

Nick 2017-05-15 15:31
Działy, które zostały sprzedane do Blackstone będą w dalszym ciągu funkcjonować w Krakowie jako część nowej firmy. Jej nazwa, jak i cała identyfikacja wizualna będą ogłoszone na początku czerwca. Nie wiążę się to jednak z redukcją etatów, działy benefitowe kontynuują pracę i w dalszym ciągu rekrutują nowych pracowników. Aplikuj, jeśli jesteś zainteresowana którymś z otwartych stanowisk. Myślę, że więcej informacji będzie dostępnych już w czerwcu.
PErskie Siodło 2017-05-15 19:16
Pytanie do bardziej ogarniętych :)
Czy powinno się załączać do aplikacji list motywacyjny na stanowisko Configuration Analyst?

Pozdrawiam
PS
panda 2017-05-15 22:48
hej Babe - skad przyjechalas do Krakowa ? nie pytam złośliwie tylko przez ciekawosc :)
ktos zapytał dlaczego naprzeciwko tandety ? no to proste - bo to tandetna firma :D wiec miejsce w sam raz :)
I owszem bylo to przemyslane ale przed sprzedaza czesci Aona - teraz ma byc tak ze pol biurowca to bedzie AON a pol biurowca Blackstone - czyli dwie OBCE firmy :) wiec beda pracownicy rozdzieleni -bedzie security itp itd - nawet ma byc osobne łącze internetowe - wiec to juz nie taki ONE PLACE :)
poza tym jak ktos z "płynnym" ang moze isc do pracy za 2 tys ? tyle to w lidlu płaca z przeciętnym polskim - to chyba juz lepiej do UK wyjechac !
1
panda 2017-05-15 23:09
tak owszem sa filmiki z imprez i meczy - tylko ze to raz na 2 miesiace i to jeden dzien jak nie jestes pod kamerami i nadzorem - a na codzień wszystko co klikniesz jest rejestrowane i jestes rozliczana z wyników - dlatego nie ma integracji - zapomnij ze ci ktos pomoze - bo wtedy sie sam nie wyrobi a jak udowodni ile czasu spedził na pomaganiu komus innemu ? do tego kazdy klika aby predzej bo moze jakis awans za rok , dwa , pieć lub na Świętego Nigdy :) no i kazdy wystraszony aby sie nie pomylić bo pomyłka rzecz najgorsza - a ślad w systemie jest zawsze . no i tak to wyglada .To jest taka firma , ze codziennie jestes 8,5 h w biurze a i tak musisz pisac co robiłas w trakcie tych godzin ! ze np 2 h w tej aplikacji a 3 h na innej czynnosci - czujesz juz ten obłęd ?:) o tym ze 2800 to norma to chyba ktos nie do końca rozumie znaczenie słowa "norma". A historie , ze z 2100 da rade pokryc wszystko - no to sie zgodzę jak AOn zacznie wyplacać taką kwotę w dolarach :)
3
Babe 2017-05-16 09:14
Hej:)
Całe życie mieszkam w Krakowie :) wczesniej w centrum (usunięte przez administratora), plac na Groblach obok), a teraz blisko Kapelanki, więc znam ceny krakowskie i tylko takie jesli chodzi o wynajem mieszkań itp :)

Z ONE PLACE to jest racja- będą dwie firmy i nawet to było oszustwem podanym przez kilka osób na Induction :)
A.B 2017-05-19 15:23
Hej,
Ja się właśnie dostałam do AON
Pierw miałam zaproszenie na rozmowę telefoniczną - wysłałam Cv 29.04 zadzwoniła Pani ok 10 4.05.
W poniedziałek miałam ok 25 minutową rozmowę
-Co wie pani o firmie
-jakie cechy wg Pani powinien mieć taki pracownik(Junior data admnistrator)
- What means to you Teamworking
-Jaki jest idealny pracodawca
-dlaczego Aon
-jak działa na mnie duży workload
-pytanie o oczekiwania finansowe oraz dostępność.
Potem dostałam zaproszenie na drugi etap
-31 pytań z EXCEL -teoria - co się stanie jeśli...,nic do liczenia
-3 testy z języka angielskiego od A1 do c2 były pytania (abcd plus czytanki)
20 zadań analityczn0-matematycznych
-z ang miałam 90%
ipo 51 z poprzednich.
Kolejny etap - rozmowa z native speakerem -taka pogadanka o wszystkim i o niczym(wynik B2+).
W środę miałam rozmowę z lekorem a w czwartek zaproszenie do siedziby na poniedziałek.
- same pytania sytuacyjne - tu radzę się mocno przygotować.
1.Dlaczego AON
2.jak sobie wyobrazasz dzien pracy
3.Ktore cechy pomoga mi wpracy
4.jak zarzadzam czasem pracy/zadania (priority management)
5.Jak radze sobie z deadlinem i presja czasu.stresem?
6.Sytuacja kiedy sie spozniłam z zadaniem(nie ma takich)!!!
7.Jak reaguje co robie jesli cos mi nie wychodzi.
8.Pytania o Cv(zainteresowania ,obowiazki).
Rozmowa trwała około 45 min.
Bardzo przyjemnie było i 1.06 czerwca zaczynam pracę.
5
Paulina 2017-05-19 15:36
@A.B gratulujemy! Dziękujemy również za bardzo szczegółowy opis przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej. Może być to bardzo przydatne dla przyszłych kandydatów. Koniecznie podziel się z nami swoimi wrażeniami po pierwszych dniach pracy.
panda 2017-05-19 23:37
HEJ, "pierw" to powiem ze wspołczuje , ze tam zaczniesz pracowac :) no ale moze dla niektorych to jest jakas opcja na przezycie. Ale po kolei :
--co pani wie o firmie ? no wiem ze firma sprzedała poł firmy i ze teraz juz nikt nic nie wie co bedzie :)
--jakie cechy powienien miec junior = musi byc biegly we wciskaniu ctrl+c oraz ctrl+v :)
itd itp .
Natomiast najbardziej zaieebbiste jest pytanie o oczekiwania finansowe - to powinno byc karalne - bo to jest jawne szukanie tego kto zawola mniej - w UK w kazdym ogloszeniu sa podane widelki placowe ale AON w PL postanowil zrobic licytacje na najtanszego pracownika:).
Taka drobna porada - AON zwykle zaproponuje Wam 100 PLN mniej niz wasza dolna granica ( wiele osob i tak sie zgodzi) lub jak bedziecie asertywni i nie podacie ile chcecie zarabiac to juz nie zadzownia. podobnie jak podacie za duzo to tez nie zadzwonia - wiec powodzenia w zabawie w kotka i myszke :)

Tak naprawde to niewazne co wyjdzie w testach i co odpowiesz na pytania na rozmowie - to jest sciema - maja takie braki w ludziach ze wystarczy ze dobrze mowisz po ang i juz mozesz zaczynac prace - problem tylko ze jakos dziwnym trafem po paru miesiacach kazdy odchodzi :)
4
Babe 2017-05-20 09:54
Umiejętności juniora :) the best :)
I zupełna racja - nic więcej nie trzeba umieć :)
x 2017-05-22 20:30
stanowisko juniorskie a rekrutacja jak do NASA...
7
A.B 2017-05-24 17:43
Dostałam tyle ile chciałam,fakt ze inny dział.
Ja pracą nie gardzę i nie eybrzydzam nie mam rodziny ani 1500 zl raty wiec 2500 na reke to w sam raz w porównaniu do poprzedniej.
Co do płynnego ang i 2100 na reke nie netto to akurat byłam w takiej a nie innej sytuacji wiec brałam prace i nie żałuje.
Super ludzie i team leader gdyby nie rozwiazanie projektu i zespolu nadal bym tam byla.
Ja nie mam wygorowanych oczekiwań.
I szczerze akurat nigdy nie zwracam uwage na negatywne opinie -bo inaczej od roku byłabym bezrobotna.
Wiadomo jak ktos ma samochod(ja nie) czy meza i mieszkanie 1500 rata to wiadomo ze 2500 to zarty.
Ale znam ludzi co nawet przy 1500 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zyli w krakowie.
1
Olka 2017-05-24 17:47
Czy ktoś wie jak wygląda system podwyżek (jesli sa) oraz czy są dodatki za języki bądź zajecia z lektorem z j.angielskiego.
zenujaca jestes 2017-05-24 18:34
W sześć osób, w jakimś PRLowskim slumsie :) Fjane życie za 1500 zł.
Babe 2017-05-25 10:52
Uwaga może kogoś uchronię od fatalnej pracy- Aon poszukuje obecnie Trainee in Background Check Team- obowiązki opisane na stronie nie dotyczą stażysty / ki tylko regularnego pracownika. W rzeczywistości stażysta zajmuje sie wprowadzaniem danych do Excela caly dzień oraz raportami(moga sie one wydać fascynujące i rozwijające przez 1 godzinę potem ten proces odbiera nadzieje) oraz zajęciami typu kopiuj wklej i na pewno niczego sie tam nie nauczy.
Pisze o tym bo jeszcze w czasie gdy bylam w Aon dobrze wiem do czego poszukiwano osoby do tego zespołu na stanowisko trainee.
Porzućcie nadzieje wszyscy którzy tam sie zglaszacie.
1
Ja 2017-05-25 15:53
@Zenujaca jestes
Mysle, ze to troche nie na poziomie mowic takie rzeczy...zenujaca jestes? Co to za jezyk
Babe2 2017-05-25 18:52
A czego oczekujesz od stanowiska trainee? :)
1
A.B 2017-05-25 21:33
w sześć osób? hahah sorry ja mam tylko jedną osobę na mieszkaniu i mega jedynkę w centrum niemalże.
I na życie mam tyle że do końca miesiąca zawsze byłam na plusie.
2100 na rękę ale nigdy sobie niczego nie odmówiłam - od ubrań po kosmetyki za 100-150zł czy "wyższą" kulturę- operę itd).
TO ZALEŻY od tego jak się ospodaruje kasą, znam osoby co za 1400zł na rekę dały radę na super wakacje odłożyć.
KOBIETO POPRAW Swój Język - nawet znajomi Koreańczycy piszą lepiej niż TY .
A.B 2017-05-25 21:37
Język reprezentuję jej klasę,ciekawe ile ONA chce zarabiać , ja się tym totalnie nie przejmuje, tymbardziej że widać iż ta Pani nie widzi różnicę pomiędzy Nick'iem a komentarzem.
Ale faktycznie jest żenująca bo raz że cóż ta kobieta wie o mnie.
Widać że już nawet własnej opini nie można dać
Babe 2017-05-25 22:31
Nie chodzi o moje oczekiwania :) tylko o niezgodny opis stanowiska z zadaniami rzeczywistymi :)
zeujaca jestes 2017-05-26 07:14
Jeżeli takie osoby jak Ty istnieją, to nie dziwię się, że pracodawcy w Polsce wykorzystują pracowników. Myślisz krótkowzrocznie, jak typowa lampusiara - mam 1500 zł na rękę i jest super, a znajdę sobie faceta to będzie mnie utrzymywać.... Współczuje ci.
Janna 2017-05-26 07:25
Wynajem mieszkania kosztuje tylko 1000 zł. A jak dalej żyć?
zestresowana 2017-05-26 12:54
@A.B
Cześć, aktualnie jestem przed rozmową kwalifikacyjną i mam pytanie, ile osób było obecnych podczas Twojej rozmowy? Może jakieś rady dla nowicjuszki w sprawach rozmów kwalifikacyjnych? :D
Paulina 2017-05-26 13:18
@zestresowana przed rozmową kwalifikacyjną polecam zapoznać się z informacjami na temat firmy, do której aplikujesz. Na blogu GoWork.pl możesz również znaleźć pomocny artykuł "3 wskazówki, dzięki którym lepiej zaprezentujesz się na rozmowie kwalifikacyjnej" - http://www.gowork.pl/blog/3-wskazowki-ktore-pozwola-lepiej-wypasc-na-rozmowie-kwalifikacyjnej/
Zniesmaczona nieco 2017-05-26 13:19
Rozumiem, ze kazdy moze miec swoje zdanie, ale zeby zaraz wyzywac kogos od lampusiar i takich co szukaja tylko bogatych facetow, to chyba jednak troche kiepsko, tym bardziej nie znajac tego kogos? :)
Rdw 2017-05-26 17:10
A.B wiesz może ile osób chcą przyjąć na to stanowisko, które Ty dostałaś? też będe miała rozmowę kwalifikacyjną właśnie na to stanowisko, dlatego pytam.
zenujaca jestes 2017-05-27 20:31
Zasłużyłą - szczyci się, że za 2100 sobie radziła, tak jakby fakt, że ktoś za wyższe wykształcenie i znajomość CO NAJMNIEJ jednego języka obcego żądał więcej bylo dowodem na roszczeniowość gagatka. Nie każdy liczy na utrzymywanie przez "fagasa".
yo 2017-05-31 00:16
witam, dostałam opcje na stanowisko w księgowości, mam ponad 7 lat doświadczenia, dobre referencje, pchać się czy odpuścić? Po Waszych komentarzach mam mieszane uczucia.
Miałam 5 k netto ale szukam teraz pracy tak ok 3k na rękę wiadomo jak jest na rynku. Chciałabym wiedzieć jaka jest atmosfera czy w tym dziale można liczyć na wsparcie na początku ?
ps. do wcześniejszych postów o wynagrodzeniu - za 1500 w krk da się przeżyć? serio?? taka kwota to chyba 15 lat temu była spoko jako wynagrodzenie. Moi drodzy, zacznijmy się szanować !! Poświęcamy swoje życie dla kogoś! Nasz czas ! Nasze rodziny... Czasami mam wrażenie, że mieszkanie w mieście uniwersyteckim nie jest obiecujące przez zaniżanie stawek... Jestem stąd od zawsze , zawsze samodzielnie , mama nie dawała słoików, drodzy nie róbcie boruty nam Krakowianom i zacznijmy cenić naszą pracę!!
pozdrawiam i powodzenia!
4
Nie ta firma! 2017-05-31 05:41
Yo - nie idz tu, idz gdzie indziej, tutaj HR wymyslaja swoje interpretacje przepisow i nie jest tez tak jak ktos pisal powyzej. Niestety przytrzymuja cale 3 miesiace na wypowiedzeniu. Kodeks pracy mowi 1 miesiac, firma mowi... 3 miesiace i ani dnia krocej.
Sa takie przypadki w firmie i wtedy jest bardzo niesympatycznie.
3
Wolna 2017-05-31 23:06
Jeśli masz jakąkolwiek inna opcję (ew. nie masz, ale nie przymierasz głodem, nie masz komornika na głowie, kredytu, itp) to poważnie zastanów się nad tym. Odeszłam z tej firmy po dobrych kilku latach pracy. W ciemno. Bo już nie mogłam tego znieść. Nie wiem dokładnie do którego zespołu startujesz, bo różnie tam bywa z przełożonym i zespołem, ale jednego jestem pewna, jeśli masz 7 lat doświadczenia, to tu się za wiele nie nauczysz (jeśli cokolwiek??). Sztywne procedury, gł kopiuj-wklej. Może uczyć się będziesz przez pierwsze 2-3 miesiące bo wszystko będzie nowe i świeże (jeśli używasz szarych komórek bardziej niż mniej, to po 2 miesiącach ogarniesz i będziesz się nudzić umysłowo, bo na nadmiar wolnego czasu narzekać nie będziesz - roboty od groma bo nie ma kim robić). Jedyny plus jaki mogę tej firmie dać ( po tych wszystkich latach) to przyciągają pakietem benefitów (ubezpieczenie medyczne jedno z najlepszych jakie widziałam (chyba ze zmienia umowę jak ta się skończy); kafeteria, dodatki dla matek itp) ale poza tym.... Nie oczekuj zbyt wiele.
Omsoms 2017-06-01 13:38
Hej wszystkim:) Mam pytanie. Uczestnicze w kilu procesach rekrutacyjnych w kilku roznych firmach. Pomyslnie przeszlam proces w Aonie i proszę zebys zdecydowala czy przyjmuje oferte. Czekam jeszcze na odpowiedz na temat stanowiska, na które bardziej liczę w innej firmie. Jakie są konsekwencje przyjęcia wstępnie przez telefon oferty pracy, a później ewentualnej zmiany decyzji, jeżeli dostałabym lepszą ofertę w innej firmie?? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kasia 2017-06-01 15:17
Droga Aniu (czy @babe jak sie tu do siebie odnosisz). Jak wszyscy wiemy zasialas ogromne spustoszenie w zespole Background Check. Bylas osoba, ktora ustawicznie narzekala. Najpierw na poprzednia prace potem na prace w naszym zespole. Twoj opis jest ZUPELNIE nietrafny i przede wszystkim mija sie z prawda. Owszem, stanowisko stazysty wiaze sie z ograniczonym zakresem obowiazkow ale skad pomysl ze kopjuje i wkleja? Nie ma w zespole nawet takiego procesu, ktory tak wlasnie by wygladal. Nie wiem skad u ciebie tyle zawisci i frustracji. Nie wiem tez, skad taka potrzeba ich uzewnetrzniania. Przyszlas do naszego zespolu z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Co wiecej, zasialas tak ogromna doze niegatywnych emocji, ze przez cala swoja kariere czegos takiego nie widzialam. Nigdy jeszcze zespol nie zjednoczyl sie przeciw JEDNEJ osobie jak przeciw tobie. Co chyba wystarczajaco swiadczy o twoim podejsciu do pracy czy ludzi. Zycze ci zebys kiedys odnalazla odrobine szczescia, no chyba ze wylewanie frustracji i oczernianie innych jest twoja pasja, no to wtedy chyba nie mamy o czym mowic...
6
Martyna 2017-06-01 23:51
Nie za bardzo wiem kim jest ta Ania ale chciałam aplikować na stanowisko stażysty w tym zespole i ciekawi mnie czy rzeczywiście caly zespol jednoczyl sie przeciwko jednej osobie tzn. Czy zespol jest tak zgrany? :) to na pewno pozytywna cecha tej pracy :)
panda 2017-06-02 01:47
hahah WIEKSZOSC procesow w Aon tak wyglada , wiec nie sciemniaj . I wcale sie jej nie dziwie ze narzekala - bo to jest oglupiajaca robota. I bardzo przepraszam ale co to znaczy ze zespol zjednoczyl sie przeciwko pracownikowi ?? przeciez to jest mobbing w czystej postaci !! to tak pod rozwage dla myslacych ludzi - jak szukacie pracy to wszedzie tylko nie Aon - teraz macie juz czarno na bialym jak tam jest.

a jeszcze wyzej ktos napisal ze 1500 to bylo spoko 15 lat temu - no i mniej wiecej tyle wpadalo mi na konto w 2002 :):) . z tym ze piszemy nie rob PORUTY - a boruta to taki diabel :)
1
Skuczenie 2017-06-02 05:23
Nieprawda z tym ctrl c + ctrl v, w centrum finansowym - CoE procesy są bardzo zaawansowane, od robienia prognozowania finansowego, po księgowania, analizy globalne (cały świat), konsolidację, raportowanie, audyt wewnętrzny, podatki, FATCA, ceny transferowe, itd. Budujecie nieprawdziwy obraz firmy.
1
Paulina 2017-06-02 10:17
Zauważyłam tutaj sprzeczne opinie. @Skuczenie uważa, że niektóre komentarze budują nieprawdziwy obraz firmy Aon Hewitt. Jak w takim razie według Ciebie przedstawia się firma? Co napiszesz nam o swoich doświadczeniach?
Jola 2017-06-02 12:20
Tak, w tym zespole jest mobbing. Niestety takze w postaci managerki.
2
Paulina 2017-06-02 12:37
@Jola § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje pojawiają się w firmie?
Weekend 2017-06-02 13:14
Zgadzam sie, ja tez jestem w COE i uwazam ze procesy w zespole w ktorym pracuje sa bardzo fajne i rozwijajace. A jak ktos nie uzywa tam glowy tylko kopiuje i wkleja to raczej za dlugo sie nie utrzyma :) A jak sie znudzi to mozna zmienic zespol - ja tak zrobilam i nadal sie ucze. Trzeba tylko troche wziac sprawy w swoje rece a nie siedziec bezczynnie i narzekac.
Jola 2017-06-03 13:57
Nie bo mobbing musi trwać minimum 6 miesięcy i maja to być ciągle powtarzające sie sytuacje od danej osoby - tu mobbing występuje w formie bardziej zawoalowanej w postaci złośliwych komentarzy, odcięcia sie od pracownika, niesprawiedliwości oraz nietolerancji politycznej i religijnej a często obrażania innych którzy maja inne poglądy.
Polcia 2017-06-09 11:28
Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda praca w customer service? Powiem szczerze, że czytając te opinie już z większym stresem czekam na telefon od nich bo nie wiadomo czego sie spodziewać i jaka atmosfera tak naprawdę tam panuje.
Paulina 2017-06-09 11:36
@Jola w swoim komentarzu wspominasz m.in. o złośliwych komentarzach od Aon Hewitt w stronę pracownika. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności ze strony firmy? Czekamy na Twoją opinię.
1
Krakus 2017-06-12 15:21
Mnie spotkały - Na jednym z treningów nie podobało mi się że bez mojej zgody nagrywa się moje reakcje na video a później odtwarza sie je publicznie . Dostałem za to naganę i "plan poprawy" , pozbawiono mnie Premii rocznej i dano ocenę poniżej oczekiwań - pomimo wybitnych wyników w pracy . Złożyłem wypowiedzenie.
4
asdfgh 2017-06-19 17:19
@A.B
Możesz powiedzieć ile czasu zajął kontakt po ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej? Bo nie wiem na co się nastawiać :)
Nick 2017-06-20 00:43
Niestety customer service to linia telefoniczna z Brytyjczykami dzwoniacymi co 5min . Rotacja duza bo mało kto wytrzymuje słuchanie wkurzonych Anglików przez dłużej niż 6 miesiecy
obi 2017-06-21 13:25
Jak wygląda sprawa w działami IT ? Data warehouse itp
SAP Monster 2017-06-22 22:04
Hej Yo,

Zgadzam się z Tobą - trzeba się szanować. Wiadomo, że jeśli komuś bardzo zależy na pracy to zgodzi się na niższą stawkę. Ale w przypadku korporacji - naprawdę stać ich na to, żeby płacić ci górne widełki a nawet więcej.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie czy brnąć w to czy odpuścić - Twoja decyzja. Pamiętaj tylko, że to jest outsourcing - serwis musi być dostarczany klientowi ponad wszystko. Jeśli twój zespół zostanie zdziesiątkowany wypowiedzeniami to musisz liczyć się z tym, że to odbije się na tobie i to mocno i pewnie na długo. Ja mam teraz taką sytuację - nadgodziny to norma, duża presja, kiepskie zarządzanie bardzo młodego managera a praca musi zostać wykonana, żeby firma wywiązała się z kontraktu. Managerowie wolą zrzucić obowiązki 2 osób na jedną niż zatrudnić na czas brakującą osobę. Byłam w takiej sytuacji kilka razy ale to, co dzieje się teraz w moim zespole to już kpina. Dlatego odchodzę.

Praca może być fajna, zwłaszcza jeśli masz fajny zespół i trafisz do stabilnego klienta. Ale bardzo łatwo jest się naciąć (jak wszędzie z resztą). Ogólnie, firma ok na początek i są szanse na awans, ale można też utknąć jeśli zespół się nie rozwija a im dłuższy staż pracy tym lepiej się rozglądać za czymś innym. Co ważne, managerowie raczej nie walczą o utrzymanie doświadczonych pracowników, którzy tak naprawdę ciągną zespół. Tendencja jest taka, że mniej doświadczone osoby po odejściu tych bardziej doświadczonych są zmuszane do szybkiego ogarnięcia się i przejęcia obowiązków. Awans często przychodzi dużo później.

Starałam się być obiektywna, chociaż nie ukrywam, że jestem teraz trochę rozgoryczona tym, co podziało się w moim zespole.

Pozdrawiam i powodzenia!
1
AK 2017-06-23 08:30
Jestem tam poltoraroku i jest dobrze. Baw sie pysznie.
eM 2017-06-23 08:32
Warto sprawdzic umowe, ktora podpisales/las. Kazda firma ma prawo do wewnetrznego regulaminu. Jesli w umowie jest zawarta klauzula 3miesiecznego okdesu wypowiedzenia chroni ona Pracownika i Pracodawce.
Pozdrawiam M.
kolorowa 2017-06-26 14:18
Jak wygląda rekrutacja na Junior Accountant??
Warto decydować się na tą pracę?

Czym się głównie zajmuje Junior Acc?
jusi 2017-06-26 22:47
Jak wygląda praca na stanowisku customer service advisor w dziale benefitów?
Zostaw swoją opinię o Aon Hewitt - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aon Hewitt