logo Aon Hewitt

Aon Hewitt

Kraków

Opinie o Aon Hewitt

Klepacz 2017-02-18 01:13
Powiem Ci, że ja po angielsku dość słabo spikam a miałam z testów on-line C1 a z rozmowy B2+ więc faktycznie dziwna ta Twoja ocena
skYless 2017-02-19 01:03
No właśnie, że dla mnie jest to też dziwnie :) bo 2 miesiąca temu tylko złożyłam egzamin TELC na C1 :)
malpigaj 2017-02-22 19:38
Czy mogłabyś opisać jak wygląda praca w HR w Aonie? Pytam bo zaoferowali mi takie stanowisko, jednak po przeczytaniu tych wszystkich negatywnych opinii nie wiem co robić...
Robson 2017-02-23 15:38
Mam pytanie, czy w background check wychodzą długi w zusie?
Nick Carter 2017-02-23 23:43
Oczywiście! I torrenty z piratebaya!
1
Paulina 2017-03-01 10:48
Wiedzieliście, że Aon Hewitt zatrudniaprawie 1400 osób, w biurach: w Warszawie, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Poznaniu, Szczecinie i we Wrocławiu. Ta liczba naprawdę robi wrażenie! Co myślicie?
panda 2017-03-01 14:26
to jest powszechnie dostepna informacja - natomiast o czym sie nie mowi- to fakt,ze co roku przewija sie w samym Krakowie miedzy 600 a 700 nowych twarzy :) . wiec prosty wniosek nasuwa sie sam = nie jest tam dobrze :)
1
Paulina 2017-03-02 09:56
@panda, może firma stale się rozwija, dlatego często poszukuje nowych osób? :)
Do nauki! 2017-03-02 18:33
Paulina, nie wiem czy jesteś tak ograniczona czy po prostu naiwna. Firma ma 1200 pracowników. Co miesiąc przychodzi ok 40-50 nowych osób. Istotnie są działy, które się rozrastają np Finance COE, JEDNAKŻE w pozostałych działach rotacja jest bardzo duża. Czyli nowi pracownicy zastępują starych!!!
2
panda 2017-03-02 19:34
dodam od siebie za AON sam podaje do wiadomosci pracownikow ze w 2016 powstalo okolo 200 stanowisk. A to oznacza ze okolo 400 osob odeszło - a to oznacza około 30 % załogi CO ROKU !! takie to fanatastyczne miejsce do pracy :)
2
Paulina 2017-03-06 12:08
@Do nauki! po prostu chciałam zauważyć, że są różne sytuacje.
Ja 2017-03-06 16:45
Kazdy moze tu miec swoja opinie i chyba trzeba to respektowac, zgadzam sie z Paulina. Poza tym, nic na sile - i nikt nikogo nie zmusza do siedzenia w AON - jesli jest tak zle, to trzeba odejsc, miejmy nadzieje ze w innym centrum jest lepiej, chociaz obawiam sie, ze wszedzie podobnie :) Tak czy inaczej - tez zalezy od dzialu, ja pracuje w EFC i daleko mi do narzekania, ale kazdy moze miec swoje zdanie...powodzenia :)
do nauki 2017-03-06 19:32
Jest różnica pomiędzy posiadaniem własnego zdania, a zakłamywaniem rzeczywistości.
3
Paulina 2017-03-07 10:31
@Ja dziękuję :) Powodzenia w dalszej pracy! @do nauki ja po prostu przedstawiłam możliwości. Nie jest to żadne zakłamywanie rzeczywistości.
Do nauki! 2017-03-07 15:40
@Paulina nie przedstawilas zadnych mozliwosci, napisalas jedynie stwierdzenie "Wiedzieliście, że Aon Hewitt zatrudniaprawie 1400 osób, w biurach: w Warszawie, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Poznaniu, Szczecinie i we Wrocławiu. Ta liczba naprawdę robi wrażenie! "

A my ci odpisalismy, ze fluktuacja na stanowiskach jest bardzo duza.

Wiec faktycznie - do nauki - czytania ze zrozumieniem i logicznego rozumowania.
3
Paulina 2017-03-07 16:01
@Do nauki! później wspomniałam o tym, że może dlatego, że firma się rozwija. O tej możliwości mówię. Ty miałeś natomiast inne zdanie i oczywiście je rozumiem.
do nauki 2017-03-07 18:06
@Paulina - nic nie rozumiesz. Ja nie mam zdania (prywatnej opinii) ja prezentuje FAKTY. A są one takie, że pracowników jest ok 1200 w Krakowie, z czego co roku przychodzi nowych 500-600, co oznacza (na prostą logikę), że pracownicy są WYMIENIANI, bo jest ROTACJA, a nie "rozwój".
6
Paulina 2017-03-08 10:09
@do nauki rozumiem, o czym mówisz.
do nauki 2017-03-08 14:05
Nie rozumiesz, gdybyś rozumiała - nie odzywałabyś się już.
3
Paulina 2017-03-08 15:13
@do nauki uważasz, że w firmie jest duża rotacja, rozumiem. Ja dodam, że można tu przeczytać różne opinie na temat pracy w Aon Hewitt. Każdy ocenia firmę inaczej. Dla zainteresowanych pojawiły się nowe oferty pracy. Poszukiwane są osoby na stanowisko - Trainee in Rewards Consulting Team, Internship in Best Employers Study Team, Research Projects Manager with specialization Employee Engagement Survey.
do nauki 2017-03-08 15:52
Paulina problem jest taki, że jesteś nieobiektywna, bo jesteś związana z gowork. Każdy, kto przeczyta tę rozmowę z zewnątrz wyciągnie wnioski sam - miejmy nadzieje te dobre - że w Aon nie dzieje się ok, jest duża rotacja i dużo zależy do jakiego działu trafisz.
3
Paulina 2017-03-08 16:06
@do nauki tutaj się z Tobą zgodzę. Każdy wyciągnie sam wnioski i zdecyduje, czy będzie aplikował.
do nauki 2017-03-08 17:04
Ty się cały czas zgadzasz, a nie piszesz nic merytorycznego.
2
Dzień kobiet 2017-03-08 17:20
@do nauki- a ja mam wrażenie ze nie do konca sensownie atakujesz tu koleżankę Paulinę - pewnie pracuje w firmie (patrzac na komentarze może inw HR) i jest zadowolona - fair enough - każdy może mieć swoje zdanie i jak sama powiedziałaś - w różnych działach różnie się pracuje, niektórzy się zwyczajnie zadowoloni. A jeśli w zespole jest zle to trzeba zwyczajnie zmienić albo zespół albo firmę. Mam paru znajomych którzy odeszli z AON i nie powiem zeby w innych firmach byli bardziej zadowoleni, wiec to może specyfika centrów finansowych w Krakowie...tylko ciekawe co się stanie jak przeniosą się do tańszych krajów/miast...
do nauki 2017-03-08 18:05
@Dzien kobiet. A ja mam wrażenie, że nie ogarniasz jak działa Gowork.
Paulina jest redaktorem gowork - ma za zadanie aktywizować dyskusje i nakręcać ją na pozytywne tory - najedź kursorem na jej nick.

Ja atakuje Pauline za brak logiki w wypowiedziach i zakłamywanie rzeczywistości. Tak po prostu. Rozwój firmy Aon w Krakowie nie jest imponujący i nie będzie. Do jest za dojrzałe centrum. Co miało być przeniesione już tu jest. A niedługo będzie o jakąś 1/3 mniejszy jak sfinalizują transakcje z Blackstone i pozbędą się 1/3 pracowników (w sensie, ci pracownicy staną się pracownikami Blackstone, który kupił tę część biznesu Aon).

Panie w HRach Aonowe powinny się ostro wziąć do roboty można im bardzo dużo zarzucić.
4
Paulina 2017-03-09 11:31
@Dzień kobiet również uważam, że są różne zdania na temat tej firmy. Tak jak wspomniałeś, niektórzy pracownicy są zadowoleni, inni nie. Niektórzy trafili na pozytywny, fajny zespół, inni niestety nie mieli takiego szczęścia. Każdy ma też różne oczekiwania wobec miejsca zatrudnienia i sam zadecyduje czy będzie aplikował ;) Dzięki za Twoją opinię.
Do naukI! 2017-03-09 11:46
Zastanawiam sie czy bedziesz odpowiadac na kazda moja wiadomosc?
2
Paulina 2017-03-09 11:53
Dla zainteresowanych pracą w Aon Hewitt - firma zamieściła oferty pracy. Poszukują osób na stanowiska: Trainee in Rewards Consulting Team, Internship in Best Employers Study Team, Research Projects Manager with specialization Employee Engagement Survey. Znajdziecie je na jednym z portali ogłoszeniowych ;)
do nauki! 2017-03-09 14:35
Zespoly z bardzo duza rotacja.
4
Paulina 2017-03-14 13:06
@Kandydatka, możesz powiedzieć coś więcej na temat przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałaś?
Babe 2017-03-14 16:22
Kolejna umowa- oczywiście nie podpiszę jej- okres wypowiedzenia to aż 2 miesiące! Żenada jak firma próbuje nas zatrzymać na sile.
Ale odchodzę huraaa
1
Nick 2017-03-14 17:44
Mysle ze trzeba byc troche ograniczonym zeby nie widziec ze kij ma dwa konce...bo jak Ciebie by chcieli zwolnic to chyba lepiej miec 2 miesiace wolnego/zwolnienia niz miesiac albo 2 tygodnie...unless masz tyle pieniedzy ze stac Cie zeby nie pracowac przez jakis czas...
1
do nauki! 2017-03-14 18:06
Przecież jak się zwalniasz to masz miesiąc wypowiedzenia. Nie umiesz korzystać z kodeksu pracy?
2
Babe 2017-03-16 10:26
Oj niestety nie w tej firmie...
Kodeks pracy mowi miesiąc w umowie sa dwa miesiące nie wiedzieć czemu...
do nauki! 2017-03-16 13:09
Babe, nie rozumiesz - w umowie możesz mieć nawet 1 rok czasu wypowiedzenia. W przypadku zwalniania się z pracy obowiązują przepisy kodeksu pracy - Aon daje umowy o PRACĘ.

Jeśli Ty składasz wypowiedzenie, to korzystniejsze dla Ciebie jest krótsze - zastosowanie mają przepisy kodeksu pracy o długości wypowiedzenia. Gdyby to firma rozwiązała z Tobą umowę. zastosowanie ma to co masz w umowie O ILE jest korzystniejsze. Jeśli firma Cię zwalnia a ty pracujesz mniej niż 3 lata, to korzystniejsze jest 2 miesiące wypowiedzenia, niż 1 miesiąc.

Pracuje w tej firmie kilka lat i nie znam ani jednej osoby, która byłaby "przytrzymana".
2
Babe 2017-03-16 15:25
Dzieki za dokładne wytłumaczenie ale niestety w moim dziale sprawa wyglada inaczej co jest bardzo dziwne i podejrzane mówią ze biznes potrzebuje pracowników
f 2017-03-16 17:28
Pozostaje sad pracy w korym wygrasz.
1
do nauki! 2017-03-17 07:48
Babe, sama stwarzasz sobie problem, którego nie ma i nigdy nie było. Jeśli pracodawca zatrudnia Cię na umowę o prace to jest zobowiązany do przestrzegania kodeksu pracy i wszelkich przepisów tam zawartych. Dając się zastraszyć sama robisz sobie krzywdę. Nie trzeba prawnika. Firma się restrukrupyzuje, zwalnia - korzystniejsze dla pracownika jest dłuższe wypowiedzenie. Pracownik się zwalnia, bo dostaje lepszą ofertę - dla pracownika korzystniejsze jest krótsze wypowiedzenie wynikające z kodeksu pracy. Nie wierzysz, to udaj się do pierwszego lepszego adwokata, za 100 zł, do zwolnienia będziesz mieć opinię prawną, co jest dla Ciebie korzystniejsze. Nikt Cię nie przytrzyma, bo oznacza to akcję w sądzie pracy, którą firma by przegrała. W firmie pracują też ludzie, i co im dałoby na siłę trzymanie pracownika, który nagle mógłby się na wypowiedzeniu rozchorować i siedzieć na L4. Naprawdę, nie demonizuj całej sytuacji, bo wychodzi z Ciebie tylko nieznajomość kodeksu pracy.

Regulacje Kodeksu pracy odnoszące się do zasad i sposobów rozwiązywania przez strony umów o pracę ulegają zmianom, których celem jest wyraźne złagodzenie pierwotnych ograniczeń (zob. wyrok SN z 18.6.2002 r., I PKN 171/01, OSNP Nr 7/2004, poz. 121). Aktualnie przyjmuje się, że zastrzeżenie w umowie o pracę zawartej na czas nieokreślony nawet jej dwunastomiesięcznego okresu wypowiedzenia przez zakład pracy jest dopuszczalne na podstawie art. 18 § 2 KP, podlega jednak ocenie, nie tylko w aspekcie zgodności z prawem, ale także co do zgodności z zasadami współżycia społecznego (zob. wyrok SN z 16.11.2004 r.,I PK 36/04, OSNP Nr 12/2005, poz. 176). Zgodnie z powołanym przepisem postanowienia umów o pracę oraz innych aktów, na których podstawie powstaje stosunek pracy, mniej korzystne dla pracownika niż przepisy prawa pracy, są nieważne – zamiast nich stosuje się odpowiednie przepisy prawa pracy. Oznacza to że zasadą jest, iż postanowienia korzystniejsze dla pracownika są dopuszczalne i wiążą strony stosunku pracy. W konsekwencji odmienna reguła, a mianowicie taka, że strony nie mogą w umowie zawrzeć postanowień mniej ani bardziej korzystnych dla pracowników, musi być wyraźnie przewidziana w przepisie szczególnym i jako wyjątkowa – nie może być interpretowana i stosowana w sposób rozszerzający (zob. uchwałę SN z 9.11.1994 r., I PZP 46/94, OSNP Nr 7/1995, poz. 87). Zastrzeżenie dla obu stron w umowie o pracę okresu wypowiedzenia, dłuższego niż przewidziany w Kodeksie pracy, nie jest uznane za niekorzystne dla pracownika, jeżeli w jego efekcie uzyskał on dłuższy okres wypowiedzenia przez pracodawcę, a sytuacja na rynku pracy w konkretnych okolicznościach, przy uwzględnieniu miejsca wykonywania pracy oraz zapotrzebowania na pracę określonego rodzaju, mogła czynić nierealną możliwość złożenia wypowiedzenia przez pracownika (zob. wyrok z 2.10.2003 r., I PK 416/02, OSNP Nr 19/2004, poz. 328). Dłuższy okres wypowiedzenia umowy o pracę dokonanego przez pracodawcę jest z reguły korzystniejszy dla pracownika, zwłaszcza wobec deficytu miejsc pracy (zob. wyrok SN z 5.7.2005 r., I PK 276/04, Wokanda Nr 2/2006, poz. 23). Jednakże ocena ważności postanowienia umowy o pracę, wprowadzającego dłuższy okres wypowiedzenia dla pracownika, musi być odniesiona do konkretnych okoliczności sprawy, uwzględniać w sposób zobiektywizowany warunki istniejące w chwili zawierania umowy, odnosić się do całokształtu regulacji umownych, a przede wszystkim uwzględniać swoisty bilans korzyści i strat pracownika (zob. wyrok SN z 10.1.2006 r., I PK 97/05, MoPr Nr 8/2006). Również postanowienie układu zbiorowego pracy, które może przewidywać dłuższy od dotychczasowego okres wypowiedzenia, ma zastosowanie do okresu rozpoczętego, a niezakończonego w chwili wejścia w życie układu (zob. wyrok SN z 5.2.2002 r., I PKN 866/00, OSNP Nr 4/2004, poz. 58).

Warto jednak podkreślić, że zgoda pracownika na przedłużenie okresu wypowiedzenia umowy o pracę nie jest tożsama ze zgodą na cofnięcie wadliwego wypowiedzenia i rozwiązanie umowy o pracę w drodze porozumienia stron, a tym samym nie zmienia trybu rozwiązania umowy o pracę (zob. wyrok SN z 9.2.2000 r., I PKN 498/99, OSNP Nr 13/2001, poz. 431).
3
Paulina 2017-03-17 09:14
Dla zainteresowanych pracą w Aon Hewitt - również na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy http://jobs.aon.com/
Babe 2017-03-17 16:24
Bardzo bardzo dziekuje!
Nickk 2017-03-21 23:09
Dlaczego regularnie usuwane są negatywne komentarze na temat niskiego poziomu rozmów rekrutacyjnych, w których uczestniczy pewien Azjata, lokalny zawiadowca IT w krakowskim biurze? Bo wymieniony z nazwiska? Wszyscy kandydaci odbierają go jako aroganckiego w dyskusji, wchodzącego w pół zdania i nie słuchającego rozmówcy osobnika. Proszę tego nie usuwać, tylko stawić czoła temu Panu. Może czas coś zmienić, skoro idzie taka fama?
2
Paulina 2017-03-22 10:09
@Nickk usunięciu podlegają wpisy, które są niezgodne z regulaminem serwisu GoWork.pl
Perskie Siodło 2017-03-22 12:42
Witam serdecznie Wszystkich.
Chciałbym aplikować na stanowisko Benefits Platform Administator w AON. W zwiazku z powyższym mam kilka pytań i może uda się uzyskać tutaj odpowiedzi na nie.
1. Czy to stanowisko podlega mocnej rotacji jak to zostało przedstawione w przypadku innych stanowisk?
2.Czy z tego stanowiska da się wyciągnąć 3500 netto?
3. Kiedy jest sprawdzany poprzedni pracodawca? Chciałbym aplikować na stanowisko bez uprzedzenia o tym mojego dotychczasowego pracodawce.
4.Czy jest przewidziana prywatna opieka medyczna na rodzinę pracownika?
5. Ile szacunkowo może trwać cały proces rekrutacji?
6. Czy średniozaawansowany angielski jest wystarczający na to stanowisko?

Pozdrawiam
Perskie Siodło
1
Bałt 2017-03-22 20:35
Na której wersji excela pracuje się w AON?:)
Babe 2017-03-22 22:55
Ja pomogę
1. Rotacja jest dosyć duza
2. Podaje dokladna pensje : 3500 zl brutto i ani grosza więcej nie dadzą bo taka jest polityka formy.
3. Najpierw jest rekrutacja a po tym jak mówią Ci ze zostaniesz przyjęty to sprawdzają poprzednich pracodawców poprzez HireRight w procesie Background Check
4. Tak i opieka jest dosyć tania - 27 zl za zone/meza
5. Caly proces trwa okolo miesiąca czasem 3 tygodnie czasem 5.
6. Angielski musi byc na poziomie B2 jak będzie niższy to wyjdzie w teście i Cie nie wezmą.

Ja nie polecam tu pracy ale akurat w benefitach jest podobno fajny zespol :)
Pozdrawiam :)
1
Perskie Siodło 2017-03-23 09:20
@Babe dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Szału nie ma jesli chodzi o wynagrodzenie, przydałaby się tutaj trójka z przodu netto ;)
1
Loda Robaczewska 2017-03-23 20:27
serio oferują 3500 brutto? Strasznie mało jak na korporacje i krakowskie warunki. To są widełki dla osób bez doświadczenia? Ciężko uwierzyć, że tyle oferują.
1
Babe 2017-03-24 12:32
No tyle dostają osoby które przychodzą do firmy. Jesli chodzi o podwyżkę to po roku- okolo 100-200 zl brutto.
Nie ma bonusa rocznego w tym dziale w innych hrowych jest w granicach 3%-5% wiec oferują Malo . Dopiero specjaliści mogą liczyć na porządne zarobki. A tu 8.5 h dziennie ( u mnie 2h dojazdu), problemy z braniem urlopów i to co opisywalam wczesniej nie warto.
AonHero 2017-03-24 17:51
nie zgodze sie z ta opinia, Ja po roku dostalem podwyzke w wysokosci 289zl netto, nie wspomne juz o mozliwosci awansu :-D
Babe 2017-03-24 20:50
W porządku ja podalam średnia :) to zalezy od wynikow a wiec ktos moze dostać 500 zl brutto a ktos inny 50 zl brutto dlatego podaje średnie :) nie chciałam nikogo urazić :) to byly dane matematyczne a nie dotyczące konkretnego przypadku :)
Zostaw swoją opinię o Aon Hewitt - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aon Hewitt