brak logo

P.P.H.U. Ostpol Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o P.P.H.U. Ostpol Sp. z o.o.

axe 2009-11-04 20:47:19
firma tragedia dziadostwo warunki straszne
2009-11-05 14:48:47
Po prostu masakra jezeli ktos byl w obozie koncentracyjnym to tylko mu gratulować poniewaz w tej firmie jest 100 razy gorzej. Powodzenia dla pracowników.
ON 2009-11-05 17:26:14
FIRMA TRAGEDIA GRATULACJE DLA CHCĄCYCH TAM PRACOWAĆ
samsung 2009-11-07 16:32:18
witam jestem bylym pracownikiem tej firmy i przeczytalem wszystkie opinie na jej temat i z przykrościa musze stwierdzic ze to prawda i (usunięte przez administratora) nie przestrzegane tu sa prawie zadne prawa pracownikow ani normy zarowno jesli chodzi ogodziny pracy jak i warunki w jakich trzeba pracowac . Inspekcja pracy i inspekcja transportu drogowego powinny tam jezdzic po placu szczeze wspołczuje osoba ktore musza tam pracowac
drajwer 2009-11-09 18:03:07
zgadzam się z powyższymi opiniami,firma tragedia,wyzysk,duże wymagania a zarobki nie powalają,serdecznie nie polecam
anonim 2010-02-22 16:57:44
mam takie pytanko jak tam wygl�da teraz praca w ostpolu tzn w tej hurtowni dywanów??
samsung 2010-03-06 13:20:25
A CO SIE MIALO ZNIENIC?! NIC SIE NIE ZMIENILO JAKIE DZIADOSTWO BYLO TAKIE JEST!! TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE JA SPECJALNIE W CUDA NIE WIEZE ZE COS SIE ZMIENI, CHOCIAZ CUDA SIE SPELNIAJA ALE NIE NA FIRMIE OSTPOL MAM NADZIEJE ZE CHOCIAZ TROCHE CI POMOGLEM JAK NIE TO FIRMA OSTPOL SZUKA PRACOWNIKOW PRZEKONASZ SIE SAM POWODZENIA I POZDRAWIAM
MECHANIK 2012-02-13 16:52:18
JA PRACOWAŁEM W OSTPOLU W SERWISIE HYUNDAI PONAD 2 LATA I POWIEM SZCZERZE ŻE O ILE WARUNKI PANUJĄCE W HURTOWNI DYWANÓW BYŁY CIĘŻKIE TO W SERWISIE BYŁO NAPRAWDE SPOKO. EKIPA ZGRANA, PREZES TEŻ OK, WIADOMO ZGRZYTY BYŁY ALE UMÓWMY SIĘ, GDZIE TAKOWYCH NIE MA. WYNAGRODZENIE HMM... JA MIAŁEM NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ +PROCENT OD PRZEROBU. W DOBRY MIESIĄC WYCIĄGAŁEM OK. 2500 ZŁ.W SŁABYM OKRESIE PENSJA SCHODZIŁA CZASEM NAWET DO 1500..
TAK PO ZA TYM TO OSTPOL TO JEDEN Z ZAKŁADÓW KTÓRY MIŁO WSPOMINAM I CZASAMI WPADAM DO NICH NA "KAWĘ" POGADAĆ.
JEŚLI CHODZI O PRACĘ W SERWISIE TO JEST NAPRAWDE OK!!!!( POD WARUNKIEM ŻE NIE KTOŚ NIE BOI SIĘ POBRUDZIĆ I POPRACOWAĆ!!!!
tak jak mowisz 2016-05-18 18:55:30
To bardzo fajnie, że dobrze wspominasz pracę u nich @Szymon. Ja wiem, że są porządni i warto współpracować z taką firmą.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Ostpol Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Ostpol Sp. z o.o.