brak logo

Altrad

Siedlce

Opinie o Altrad

ania 2010-10-28 17:38:34
starsi pracownicy zarabiaja bardzo dobrze,mlodzi najnizsza krajowa,niesprawiedliwosc
2
nana 2012-05-01 12:37:24
PANOWIE I PANIE ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO PISANIA OPINII NA TEMAT FIRMY TYCH DOBRYCH I TYCH ZŁYCH. MOŻE KTOŚ W KOŃCU NAS USŁYSZY .Pozdrawiam nana.
Byku 2012-05-01 13:27:09
W tej firmie biuro jest tak rozbudowane że niedługo będzie 1/1 (jeden fizol będzie musiał zarobić na jednego psychola), a są tam zatrudniani członkowie rodzin niezależnie od wykształcenia (do noszenia papierków nadaje się każdy)...
l 2012-07-13 00:23:51
gdyby nie bylo tak duzych roznic w zarobkach byloby calkiem ok,ale niestety zarobki sa strasznie zrozniocowane a to sa naprawde sporeeeee roznice
2
spawacz 2012-11-24 14:46:31
to prawda ze starsi pracownicy zrabiaja o 1000 zl wiecej niz ci co pracuja ok 10 lat i jeszcze lepiej spawaja aluminium a kierownik nic nie robi [usunięte przez moderatora]
';;; 2014-03-11 13:02:57
klotnie zawsze beda miedzy pracownikami,bo sa za duze rozbieznosci w zarobkach.nikt nic z tym nie robi,nikt sie tym nie zainteresuje,tylko za plecami.takze coz dziwnego,ze jeden ma 8.000 zl a drugi robiac to samo 1.800zl
3
lechuuuu 2014-03-23 19:10:05
bo jest duzo 'starych mostostalowcow',ktorzy maja ogromne wyplaty,naliczone dawno temu po staremu, i takie chlystki,przyjeci pozniej,ktorym rzucili ochlapy i my nigdy nie dogonimy tamtych. stad te roznice ogromne w zarobkach,niesprawiedliwe bardzo
3
Polak 2014-09-20 13:53:02
Dodam swoją opinię, jeżeli chodzi o wynagrodzenia na produkcji porównując młodych i starszych pracowników to masakra wolna amerykanka jak kto woli nie uzywan słów niecenzuralnych bo zostaną usuniete.
Tą sprawą powinien zająć się pracodawca czyli Pan Altrad jak mniemam na wniosek zwiazków ale jest dużo pracowników produkcji którzy niestety zarabiają DUUUUUUŻO w porównaniu z młodymi i ci pracownicy są w zarządzie albo i nie wiec to im nie na ręke wiec młodzi pracownicy niech zapomną o częściowym wyrównaniu płac bo starsi koledzy maja to w D.........e.
Druga sprawa jesli chodzi o taklie rzeczy jak spór zbiorowy czy też postawienie na swoim albo jak kto woli slogan postawić się dęba na produkcji nie ma wzajemnej solidarnosci nie ma wspólnego języka nie ma jednego zdania BO starsi pracownicy zarabiają DUUUŻO i srają po gaciach wiec im to jest oboętne więc wszystko sciszają nabierają wody i rzecz taką jak Związek Zawodowy można sobie wsadzić. Zwiazek zawodowy mówi jednym zdaniem jednym tonem jedną treścią a to co jest w Altradzie to po prostu g...o . Chociaż ostatnio zobaczymy.
A jescze pracownicy biurowi kole mnie rzecz samochodów służbowych oczywiscie nie wszyscy mają z biura .
Ale ci co mają uzywają ich prywatnie do woli na dojazd do pracy z pracy i prywatnie. Po dziesięciu latach uzytkowania samochodu służbowego i serwisowanego na koszt firmy w stanie bardzo dobrym przejmuje taki pracownik na siebie po przekręcie z niby licytacją . Tak wiadowmo o co chodzi licytujący nie może podbić ceny tylko podaje jakąś kwote i na tym koniec a pracownik biurowy który uzytkował ten samochód i spodobał mu się podbija cenę powiedzmy 100 zł więcej i na tym koniec licytacji , to jeśli chodzi o przekręt z samochodami nie mówiąc o paliwie ile skręcą Po prostu licytacja to jeden wielki przekręt.
Więcej nie chce mi się pisać moze innym razem.
1
Polak 2014-09-21 14:55:18
Jeszcze coś dodam majstrowie i niby kierownik wiadomo kto z produkcji to jakieś jaja esesmańskie. Nic nie robia poza wyjatkami tylko chodzą po produkcji i szukają dziury w całym patrzą na rece pracownikom . Pan Prezes też przed jakąś ważna rozmową ze zwiazkami wynurzy się i oczy bola go że pijemy kawę ciekawe co powie ze biuro całe pije kawę d....il jeden. Też szuka byle pretekstu aby tylko coś oczernić przyczepia się ze pracownik w danej chwili nic nie robi , wpad na produkcję jak filip z konopii nie wie co się dzieje zauważył ze pracownik chwilowo stoi stoi bo ma pracę stojącą albo chwilowo siedzi , niech poprzyglada się na calokształt pracy a nie na wyrywki ,.Wyrywkowo też pojdę do biura i powiem o wszyscy siedzą nic nie robią . Jakieś pytania moze mieć po 8 godzinach jezeli jest cos nie tak z normą dzienną d...il jeden.
Dobra koniec szkoda mojego czasu jak poczytają to pracownicy z altrada niech się zastanowią nad sobą.
r 2014-09-30 11:10:50
kierownicy maja w d..pie,sami zarabiaja kokosy,to po co martiwc sie o tych z najnizsza pensja?8 kola do reki,to juz jest cos,potem jubileuszoweczki,premie,tak to mozna pozyc
1
Q 2014-10-05 19:16:39
Jeśli nie ma podwyżek, to młodzi nie maja się po co wykazywać. Ich praca i tak nie zostanie wynagrodzona wzrostem wynagrodzenia. Aby swoje osiem godzin i do domu.
lll 2014-10-14 15:15:05
proces rekrutacji?to firma raczej rodzinna i ciezko sie przebic komus z zewnatrz,tutaj synkowie,coreczki,pociotkowie itd....ale probuj, nie jest tak zle, poza tymi kominami w zarobkach!!
1
keri 2015-02-18 22:20:20
właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy... o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia....
andrzej 2015-06-26 13:32:02
kariera? to firma rodzinna,wiec jak nie jestes synkiem czy coreczka,oczywiscie bez pozadanej wiedzy,to pozegnaj sie z kariera. poza tym moze pasuje ci roznica w zarobkach o kilka tysiakow...
Alex 2015-07-09 10:57:19
Widzę że dużo niewygodnych wpisów moderator usuwa - prawda w oczy kole ?
'kot 2015-09-18 10:17:31
DUZO PIENIEDZY FIRMIE UCIEKA NA LEWO,NA INTEGRACJE,NA PIKNIKI,NA IMPREZY FIRMOWE I OGOLNIE PALIWO NA KOSZT FIRMY, MNOOSTWO A PRZECIEZ TO MOGLOBY ISC W NASZE WYPLATY A JEDNI SIE BAWIA I PODROZUJA NA KOSZT FIRMY A INNI MUSZA NA TO PRACOWAC,TAK JAK OGROMNE PREMIE CO NIEKTORYCH PRACOWNIKOW,ZAINTERESUJCIE SIE TYM.TO SA TAKIE PIENIADZE,ZE MASAKRA.SZOKKKKKKKK, SKAD TAKIE ROZNICE? TO CHORE
igo 2016-05-07 16:57:54
No i fajnie że mają takie stanowiska jak np. młodszy handlowiec @gren.
Zostaw swoją opinię o Altrad - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altrad