brak logo

Knor sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Knor sp. z o.o.

anonim 2009-02-13 21:50
Słowa kojarzące się z Knor sp. z o.o. (np:.rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako średnia .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są OK .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1200 netto
Najbardziej podobało mi się w Knor sp. z o.o.: szczerość
Najbardziej nie podobało mi się w Knor sp. z o.o.: chaos
pracownik (były) 2009-08-27 17:08
nie zgadzam się z poprzednim anonimem, że szczerość to pozytyw firmy. nie ma tam czegoś takiego jak szczerość, wszystko załatwia się po cichu za plecami pracownika, przy czym brak ( usunięte przez administratora )
anonim(obecny pracownik) 2010-03-26 15:39
Pracuję w Knor Sp. z o.o. 4 lata i nie mogę zgodzić się z opinią na forum. To czego nauczyła mnie ta firma to uczciwej ciężkiej pracy (praca w tej firmie to szkolenie 24 na dobę i to nie suche wykłady tylko rozwiązywanie problemów, zdobywanie nowej wiedzy - samo życie) - "kto dobrze pracuje ten dobrze zarabia". Wszyscy pracownicy którzy używają w czasie pracy słów byle od godziny do godziny i do domu lub to nie ja samo się zepsuło, znowu jakieś zmiany i z czegoś się trzeba rozliczać - tragedia, autobus mi uciekł (a nie spóźniłem się na niego sam) lub ta praca jest bez sensu - nie podejmując przy tym nawet próby roziązania problemu itp. nigdy w życiu do niczego nie dojdą - to typ bo mi się należy czy stoi czy leży. Ja zaczełam tu od pażenia kawy i kserowania - dziś byłoby się czym pochwalić ale nie o to chodzi. Rodacy bez pracy nie ma kołaczy. Jeśli ktoś widzi, że zależy wam na pracy to napewno to doceni. Życzę powodzenia wszystkim byłym pracownikom w znalezieniu swojeo mniejsca w życiu zawodowym i spełnieniu w pracy. Pracownik Knor Sp. z o.o.
1
morderca 2010-08-25 11:16
anonim(obecny pracownik) - 2010-03-26 15:39:27

Pracuję w Knor Sp. z o.o. 4 lata i nie mogę zgodzić się z opinią na forum. To czego nauczyła mnie ta firma to uczciwej ciężkiej pracy (praca w tej firmie to szkolenie 24 na dobę i to nie suche wykłady tylko rozwiązywanie problemów, zdobywanie nowej wiedzy - samo życie) -
Ha Ha Jak (usunięte przez administratora) Narka
1
były pracownik 2011-07-17 17:23
Pracuje w tej Firmie ponad 4 lata, praca ciężka bardzo stresowa.
(usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) Nie polecam tej firmy sam z niej wyleciałem. Wyleciałem za to ze domagałem się podwyżki, niestety firma mi podwyżki nie dala to na (usunięte przez administratora) wyleciałem.
anonim 2011-08-01 20:27
Pracowałam kidys w firmie KNOR I MAM JAK NAJGORSZE ZDANIE o tej firmie pod każdym względem( usunięte przez administratora ).Kąpletne nieporozumienie,Boże jak to dobrze że ja tam już nie pracuję i nikomu nie polecam.
xy 2011-10-29 00:24
Praca stresowa, dużo zamieszania, zarobki wypadają średnio, szansa na awans lub podwyżke b. mała. Zarząd - jak wszedzie....... :-/ Ogólnie ludzie w porządku i pracuje się ok. Niektóre opinie trochę przesadzone ale szczypta prawdy w nich jest. Ludzie tam jednak pracują bo każdy chce zarobić.
marusia 2012-03-19 21:26
Podpisuję się pod tym postem obiema rękami,wszystko szczera prawda
(usunięte przez administratora).Dzięki że ja tam juz nie pracuję.Powinna tam przyjść kontrola ( usunięte przez administratora )
Ziutek 2012-06-05 14:13
Straszna (usunięte przez administratora-słowo niecenzuralne), ludzie ktorzy nic nie mowia i liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e to moze tam popracuja, ale Ci troszke z ambicjami nie maja czego tam szukac, (usunięte przez administratora-słowo niecenzuralne), jak nic, sa tacy co moga sie opierdalac caly czas i za nich (usunięte przez administratora-słowo niecenzuralne) dostanie inny pracownik/pracownica.
pracownik 2012-11-16 16:42
Z jakiej racji usuwane są nieprzychylne wypowiedzi? Stawia to pod znakiem zapytania suwerenność tego serwisu. Zamieszczone tu wpisy nie były obraźliwe a prezentujące prawdę o warunkach pracy w firmie KNOR. Jak widać jak zwykle są równie i równiejsi.
CENZURA 2012-11-16 17:08
Wszystko co wcześniej napisali o firmie to święta prawda (z wyjątkiem pochlebstw, które z pewnością napisało samo szefostwo). Firma to jedno wielkie szambo. Nie wiadomo kto kim zarządza. Kierownictwo samo nie wie kto czym do końca powinien się zajmować. Dla nich jest tylko jedno ważne, żebyś pracował !!, bo ONI muszą zarobić. Chytrzą się na wszystkim. Jak mają do jakiejś roboty wziąć 5 ludzi to szybko przeliczą że to za drogi interes i biorą 3 .Bo w końcu ci co tam pracują mają być wdzięczni losowi, że są w tak \" wspaniałej rodzinnej firmie z tradycjami\".
O pracowników wogóle nie dbają. Hale i podwórko to syf, szopa goni szopę. Wszędzie kruszący się beton i jakieś dziwnie niezorganizowane składy materiałów wykorzystywany do produkcji tzn, gdzie ktoś coś postawi tam stoi. Masakra. Żadnego pakietu socjalnego!!! O \"wczasach po gruszą\" zapomnij!!!! Większości płacą najniższą krajowa i dają jakieś (usunięte przez administratora)umowy zlecenia. Jak już dadzą umowę o pracę to z wielką łaską. Na początku obiecują nie wiadomo co: że będzie umowa na czas określony, a potem na czas nieokreślony (tak, dadzą, o ile wcześniej cię nie wywalą bo się komuś coś nie spodobało).
Szefostwo wogóle nie ma pojęcia co dzieje się w firmie, jak ludzie pracują, co potrafią, czy robią dobrze produkt, brak podstawowych szkoleń na stanowisku pracy. Każdy tam pracuje wg własnego uznania. Liczy się tylko akord bo od tego płacą, dlatego ludzie walą buble bo chcą zarobić.
Kierownictwo to (usunięte przez administratora), dwulicowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tchórze, bo nawet nie potrafią z własnymi pracownikami rozmawiać. Wszystko załatwiają przez kierowników działów (o ile można to tak nazwać).
O ile Pani(usunięte przez administratora)a wykazuje jakiekolwiek zalążki chęci wobec ludzi to są one i tak szybko tłumione lub ignorowane przez teściową i męża bo to oni mają ostatnie słowo. Jeśli cokolwiek, komukolwiek coś obiecują, lub zapewniają, to jedno masz pewne: i tak nie dotrzymają ani jednego słowa. A gra aktorska pani (usunięte przez administratora) jest godna podziwu, bo tak dwulicowych osób w życiu jeszcze nie poznałem. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. jak chcesz się tam przyjąć to dobrze się zastanów , ale i tak szukaj innej pracy bo miejsca tam nie zagrzejesz. Bo osób co pracują dłużej niż rok to na palcach jednej ręki można wyliczyć. Rotacja w firmie jest ogromna ze wzgl. na to że zostają tylko ci co obnoszą się z tym ileż to roboty nie mają do zrobienia i chodzą w kółko narzekając że się nie wyrobią, albo że są zawaleni!!!!! Normalnych ludzi tam nie ma.
Jak przychodzi ktoś z prośbą o jakieś fanty na festyny albo nawet gratisy dla firm za duże zakupy to szefowa każe dawać takie wstrętne starocie, obrazki co po kilka lat na magazynie leżą (raczej walają się) żeby pokazać jaki to ma gest dla biedoty i potrzebujących !!! Ja bym tego z dopłatą nie wziął. W dwóch słowach: poracha i dno !!



CENZURA JAK WIDAC DZIALA NA PORTALU, ALE W INTERNECIE NIC NIE GINIE.
trybson 2014-03-12 13:02
te posty zostały napisane ponad rok temu, także teraz można już chyba spodziewać się poprawy w Knor
raj 2014-03-27 10:49
Firma Knor zajmuje się ramami, obrazami i reprodukcjami, to nie ejst firma z branży spożywczej, nie mylcie jej z knorr .
karamba 2014-04-15 21:17
Raczej nic się nie zmieniło, nawet nie wiem czy nie jest gorzej. W grudniu knor wprowadził 3 zmiany, jakoś po 1,5 miesiącu nocna zmiana przestała istnieć. W sumie nie ma się co dziwić nocki to była istna sielana, nikt tego nie pilnował, wypady do nocnego itp, po paru miesiącach zmiana została zlikwidowana. I teraz można tylko po 16 na południowce odsapnąć. Pan (usunięte przez administratora)wielki dyrektor wymagał i wymaga zostawiania po godzinach, jak się nie podoba to można się zwolnić. Dyskusji z tym człowiekiem nie ma co prowadzić, potrafi tylko poniżać pracowników i na nich krzyczeć, a na integracji podchodzi z kieliszkiem jak gdyby nigdy nic. Straszą ludzi co chwile, wymagają wiele, a płacą oczywiście najniższą krajową. Moim zdaniem dlatego są później sytuacje jak powyżej opisana jak kuba bogu tak pracownik knorowi. Szatnia/Ubikacja/Jadalnia - wszystko w jednym pomieszczeniu :) (Za przeproszeniem, jedni się przebierają, drudzy srają, a trzeci jedzą) Wygląda coraz gorzej, aż dziw bierze że tam jeszcze żadnej kontroli nie było.
Praca dobra na chwilę, rok maksymalnie, staż i tak nic nie daje bo nie ma tutaj podwyżek czy premii.
Morgi 2014-05-21 20:40
W ogóle fajnie, że w ogóle stażystów biorą, bo to zawsze okazja do nauki, a do tego staż płatny, nie zawsze tak jest.
Porczarz 2014-12-31 14:03
Zaraz zaraz - staż płatny? Chodzi ci o to, że tobie płacą czy ty musisz płacić za odbycie stażu? Druga opcja jest żałosnym rozwiązaniem i nie wiem komu taka opcja by odpowiadała.Na dobrą sprawę chcąc zdobyć nieco doświadczenia powinno to być możliwe przede wszystkim w bezpłatnej opcji. Bo skąd taka studencina ma brać pieniądze?
kucharzyk 2015-03-04 03:18
Z tego co słyszałem to firma oferuje podobno bardzo dobry i korzystny social dla pracowników i stażystów - telefon, samochód, laptopa no i produkty. Czy ktoś może to potwierdzić. Sam kiedyś sie zastanawiałem, czy nie zostać przedstawicielem handlowym u nich ale nigdy jakoś nie mogę sie natknąć na wolne miejsce. Ktoś wie o jakichś zapotrzebowaniach na handlowców?
Kamilt2 2015-03-16 11:38
Czy ktoś wie jak teraz wygląda w firmie Knor?? Czy warto iść??
Social :D 2015-03-24 23:00
W firmie nie ma socialu, nie występuje w żadnej formie, nie ma wczasów, premii na święta, dodatków za obecność w pracy itp po prostu nic. Nie wiem kto takie głupoty opowiada, bo na boże narodzenie ludzie poszli prosić o chociaż 50 zł dodatku do wypłaty. Rotacja pracowników jest bardzo duża, na podwyżki nie ma co liczyć, no chyba że najniższa krajowa idzie w górę :) Za produkty trzeba normalnie płacić. Co do laptopów, samochodów itp. to chyba mowa o innej firmie o identycznie brzmiącej nazwie :)
ares 2015-09-10 22:43
szukaja tylko pretekstu do picia :) nie ma szefa wszyscy pijani a praca jaka ciezka na haczykarve?? stac?? to jest ciezka praca dla nich ciezka to szukac luki w su=ystemoe i czekac na okazje do chlania banda pijakow
Niedawny pracownik 2016-02-13 11:37
Stara ekipa była bardzo dobra, lecz na głupich nie trafiło i wszyscy się zwolnili bo niestety Dyrektor M. obiecuje bardzo dużo a nic z tego nie trafia do kieszeni zwykłego pracownika.Nie ma się czemu dziwić ktoś bez studiów i jakiegokolwiek pojęcia o magazynie nie powinien być dyrektorem. Na magazynie gdzie miałem przyjemność gościć jest dwóch brygadzistów ,jeden pracowity, uczciwy, przyjacielski. Natomiast drugi jest jego totalnym przeciwieństwem. Pan o imieniu na litere K. przychodzi do pracy na godzinę 12:00 i pierwsze co to kawa,później trzeba załatwić sprawy prywatne, zadzwonić do lekarza bo żona chora, przejść się 4 razy do biura, zrobić następna kawę,i tak około godziny 16 ten człowiek budzi się ze przecież nie zdąży nic zrobić więc każe wszystkim zostać, drugi z brygadzistów nie ma z tym problemu i jakoś zawsze ze wszystkim zdąża. Niestety kolega M. i kolega K. żyją w bardzo dobrej przyjaźni i kryją siebie nawzajem, obydwoje przed utratą pracy zrobią wszystko. Ludzie na magazynie byli naprawdę bardzo w porządku poza tymi dwoma osobami. Były dni luźniejsze a były też dni gdzie człowiek nie wiedział w co ma ręce wsadzić ale niektórzy mieli wtedy wolne (K). Jedyne co mnie trzymało w tej firmie to ludzie zwykli pracownicy którzy jako jedyni byli Fair w stosunku do siebie, cała reszta na ogromny minus.
5
ktokolwiekwidzial 2016-06-21 10:12
Z tego co zauważyłem na innych goworkowych opiniach dotyczących zakladów na strefach sse np w gliwicach złe wpisy z punktu widzenia pracodawcy są usuwane ten portal juz nie jest bezstronny wiekszosc wpisow ktore opisywaly takie zaklady ze strefy zostaly usuniete na niektorych po dodaniu opinii nie mozna juz ustawic oceny takiego zakladu wiadomo o co chodzi
w3 2016-06-24 23:14
a jakoś twój wpis nadal tutaj jest kolego.to o czymś jednak świadczy. a poza tym, żeby tutaj ktoś nazw nie pomyslił bo ta firma to nie przyprawy ale wnętrza i usługi stolarskie
Iwona 2017-05-05 16:10
@ktokolwiekwidzial jeśli zniknęły komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane ze względu na naruszanie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem wpisu należy zapoznać się z jego treścią. Chętnie też dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w Knor. Czy w firmie zaszły ostatnio jakieś zmiany? Na co obecnie mogą liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o Knor sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knor sp. z o.o.