Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blar - 2015-01-28 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Łatwo się wypowiadać na podstawie domyśleń i snuciu swoich własnych teorii spiskowych. Pracuje w terenie i zleceń jest sporo, na tyle, że obecni pracownicy nie wyrabiają się. Wiem również, że w planach jest powiększenie liczby pracowników.. a Wy jeśli nie wypowiadajcie się, jeśli nie wiecie w czym rzecz. Nie przyjęli Cię to teraz się mścisz. Nie wiem skąd taka zawiść w ludziach. Ludzie wymiękają bo praca trudna trzeba mieć jaja aby się utrzymać, warunki są oczywiste od początku, więc każdy kto zna się na temacie wie na co się zgadza. Pozostałe osoby… niekoniecznie i obsmarowują wszystkich. Nie jestem stronniczy, tylko wkurza mnie to, że ludzie nie wiedząc co gdzie jak i z jakiego powodu tak się dzieje piszą głupoty!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-29 15:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mi się przypomniało. ( usunięte przez administratora ):D I taki mój apel do osób zajmujących się przygotowaniem pracowników do pracy: szkolenia powinny być conajmniej raz w miesiącu, nie oczekujcie że pracownicy sami się wszystkigo domyślą, zwłaszcza Ci nowi; jeśli chcecie aby firma była najlepsza na rynku, to pamiętajcie że wasi pracownicy są waszą wizytówką. Każdy pracownik powinien być szanowany i nagradzany za pracę. Niestety za taką stawkę można wszędzie znaleźć pracę. Odpowiednie warunki zatrzymają pracownika na długo, a im dłużej wasz pracownik jest w waszej firmie tym jest większym specjalistą w tej branży. To wam się opłaci w postaci dobrych rozmów, owocnych. Ogólnie atmosfera jest zdrowa, każdy sobie pomaga nawzajem. Jedynym minusem jest zbyt słabe przeszkolenie wszystkich pracowników "starych" i nowych.
zdjecie uzytkownika
juhcan - 2015-02-02 19:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiele rzeczy się zmienia ... nicki...autor postów jest tylko zawsze ten sam. Ale musiałeś dostać od niej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> W ocenę kwestii merytorycznych nie wchodzę - nie znam się.
zdjecie uzytkownika
re-do moni p - 2015-02-03 22:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny "specjalista", który leczy swoje kompleksy obrażając innych ?
Dorośnij ...

Tak na marginesie - szefem WT w EOS jest facet - M.P., więc chyba jakieś nieaktualne dane ...
zdjecie uzytkownika
a moniczka - 2015-02-05 11:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
monitoruje portal aż jej okularki zaparowały
zdjecie uzytkownika
kacelp - 2015-02-05 18:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jak to jest bo jestem umówiony na spotkanie z jakimś gościem ? Kto tam w końcu dowodzi, jakaś Monika czy ten MP lub inny ?
zdjecie uzytkownika
kacelp - 2015-02-05 18:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jak to jest bo jestem umówiony na spotkanie z jakimś gościem ? Kto tam w końcu dowodzi, jakaś Monika czy ten MP lub inny ?
zdjecie uzytkownika
moni to - 2015-02-06 08:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kerowniczka.też jej wychodzą inicjały m.p żeby było ciekawiej.
zdjecie uzytkownika
biwq - 2015-02-06 09:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sama nazwa stanowiska mówi jest kierowniczką, nad nią jest jeszcze dyrektor.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-02-06 10:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z zarobkami? Na starcie ile jest podstawy? Bo na rozmowie babka powiedziała, że jest dodatkowo premia od 30 do 50% podstawy. Poza tym kierowniczka w Białej Podl. naburmuszona i nie miała jakiegokolwiek kontaktu z rekrutowaną osobą. W sumie nie wiem w jakim celu tam była.
zdjecie uzytkownika
re-łukasz - 2015-02-06 21:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że już znasz wynik rekrutacji ?
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-02-06 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [re-łukasz - 2015-02-06 21:13:54]:
nie mów, że cokolwiek rozumiesz
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-02-06 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [re-łukasz - 2015-02-06 21:13:54]:
Teraz znam :D Powiedzieli, że oddzwonią do piątku nawet jak nie będą zainteresowani. Telefonu brak, pewnie przez stawkę jaką podałem: 1500zł. netto.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-02-06 22:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, nawet gdyby zadzwonili odmówiłbym. Znalazłem pracę na o wiele lepszych warunkach! Nie ma premii procentowej jaką wskazali. Pewnie od płacy zasadniczej minimalnej są owe premie w tym EOS śmiesznym. Kolega polecił mi inną firmę i tam można faktycznie zarobić a zasadniczej mam 1600 netto! Płaca maksymalna nieograniczona.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-02-07 10:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super ! Też jestem z Białej, możesz podesłać namiar na tego super pracodawcę ? Serio można zarobić nawet 10 tys. ? Rewelka !!


A tak poważnie - to przypadek, że wrzucasz swój post w piątek, jak już nie zadzwonili ? Trzeba było dać znać wrzucić posta od razu po rekrutacji, tak jest to mało wiarygodne.

Szkoda, że tak przenikliwemu facetowi zaoferowali tylko 1600 netto, Ktoś kto potrafi tak "rozszyfrować" osobowość innych powinien na start dostać min. 2 razy tyle ...

Tak czy inaczej powodzenia w nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-02-07 11:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-02-07 10:17:02]:
Oszczędź sobie takie teksty rozchwiana emocjonalnie dziewucho. Napisałem jak jest. To, że byłem na rozmowie w EOS nie znaczy, że skupiłem się tylko na tym pracodawcy. Każdy rozgarnięty składa tam, gdzie mu się podoba i ma szansę jakąkolwiek. W Białej dużego wyboru nie ma ale jak ktoś woli kisić się na słuchawce za minimalną to już jego broszka. Zaoferowali 1600 netto podstawy bo tyle dają na początek każdemu nowo-zatrudnionemu pracownikowi. Pierwszy miesiąc na umowę zlecenie a po tym okresie umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-02-07 11:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łukasz - 2015-02-07 11:05:24]:
Tak jak napisałeś każdy może wybrać co mu się w życiu bardziej podoba - umowa o pracę w biurze czy umowa zlecenie w firmie gdzie górna granica zarobków jest nieograniczona :) Nie wnikam czy tak jest, a zwłaszcza w Białej gdzie sytuacja na rynku pracy jest inna niż w większych ośrodkach ...

Fakt, że tak szybko odpisujesz na posty świadczy o tym, że nie pogodziłeś się z tym, że nie dostałeś się do pracy w EOS, może warto zastanowić się dlaczego bo chyba nie tylko dlatego, że ktoś miał naburmuszoną minę ...

Powtórzę raz jeszcze - życzę Ci wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam - rozemocjonowana dziewucha ... Rafał

zdjecie uzytkownika
ł€kasz - 2015-02-07 12:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-02-07 11:27:27]:
No comment, hehe nie pogodziłem się masz rację :) miej tę satysfakcję :)
Udanego weekendu życzę.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-08 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ł€kasz - 2015-02-07 12:06:15]:
przynajmniej nie będziesz musiał pracować z niedorozwojami z eosu
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-02-09 20:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-02-08 19:38:43]:
Myślisz, że jak ty to inni też ... Nie dorastasz im do pięt więc pewnie stąd ta złość. Na wielką literę w słowie "Ty" nie zasługujesz.

W tej firmie pracuje kilkuset ludzi, którzy codziennie wykonujących swoją z zaangażowaniem i tylko totalny palant (!!) może wrzucać takie g..o.

Kompleksy, hejt i brak perspektyw i pomysłu na siebie ... to wszystko na co Cię charakteryzuje. No pojedź jeszcze trochę po pracownikach EOS, tylko tak z werwą, bo widzę że słabo Ci idzie....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-11 12:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-02-09 20:42:29]:
nie zasługuję na wielką literę ? no trudno, będę musiał jakoś się z tym pogodzić :)

tak się składa, że też miałem "przyjemność" pracowania w eosie i jakoś nie widziałem, aby ktokolwiek był zaangażowany pracą. innymi rzeczami owszem, ale nie pracą. (chociaż na pewno były nieliczne wyjątki)
nie chcę obrażać wszystkich pracowników eosu, bo wiem, że nawet w takim miejscu, są/były normalne osoby. (kolejny wyjątek) niestety w większości są tam ludzie, tacy jak Ty.

Po co mam "jeździć" po pracownikach eosu? nie mam takiej wewnętrznej potrzeby.

Poza tym, tak na przyszłość, czytaj swojego posta, zanim go opublikujesz.
Domyślam się, że sam "polubiłeś" swojego posta.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-11 23:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem, po co mam wstawiać like`a ?

To, że nie widzisz w mojej wypowiedzi logiki, to tylko oznacza, że mało kumaty jesteś. Próbowałem napisać to w jak najprostszy sposób, aby tacy jak Ty mogli zrozumieć o co chodzi. Ale jak widać, niestety nie udało się :)

Może czytaj dokładniej, ze zrozumieniem.

Poza tym jeśli już cytujesz zdania, to rób to porządnie. Napisałem, że nie widziałem zaangażowania, ale na pewno były jakieś wyjątki. Nie widziałem ale myślę, że w końcu musiało być chociaż kilka osób, które coś tam robiło.

Jeśli nadal nie rozumiesz, to ja chętnie wytłumaczę. słowo po słowie.
zdjecie uzytkownika
Megg - 2015-02-12 15:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w EOS KSI na początku 2014, roku. Podstawa 1700 brutto i 30-50 % premii od podstawy. Czy realne ją dostać? Zależy do jakiej grupy się trafi, jest kilka grup, każda zajmuje się czym innym. Nie wiem czemu niektórzy się źle wypowiadają na temat Pań rekrutujących. Jedyne co pozytywne to cała administracja. Pani od technik windykacji też. Kierownictwo jak to wszędzie ściągnięcie długów to prawie to samo co praca w sprzedaży, plany plany więc nacisk. Tylko że nacisk za gówniane pieniądze. niewarto. Ja na koniec okresu próbnego doszłam do wniosku, że wolałabym w biedronce pracować niż w takiej firmie. To co mi tak naprawdę przeszkadzało to to, że nie można było się sprawą zająć od początku do końca, więc wszystko na odwal, bo jak za długo się gadało to trzeba się było tłumaczyć, dlaczego rozmowa trwała 8 min a nie 4. Nie polecam !!!!
zdjecie uzytkownika
władzio - 2015-02-28 15:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jeśli rzeczywiście jeśli brutto zarabia msię 1700 zł i do tego 50% premii to warunki są wspaniałe, ja w to chętnie wejdę i się zaangażuję w takją współpracę. chcę zmienić moją obecną pracę na jakieś nowe stabilne zatrudniuenienie gdzie zagrzeję miejsca na następne np. 10 lat - czy to może b yć ta firma?
zdjecie uzytkownika
hgfk - 2015-03-04 00:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [władzio - 2015-02-28 15:21:52]:
Jeszcze raz: hahahahahahaaahhaahahaha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EOS KSI Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie