Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
red - 2015-03-13 20:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hahaha propaganda, propaganda, indoktrynacji Łosiów EOS-owych mówimy stanowcze NIE!!!
Sonia, pełna zdziwka, really?! Proponuje odstawić już psychotropy, wlazłaś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mówisz że to perfumy, jesteś całkowicie zdrowa, tratatata!!!
Nikogo nie nabierzecie na te wpisy, jestem nowy, jestem zwykłym pracownikiem i jestem happy, że spłynęła na mnie łaska pracy za najniższą krajową, bez szans na wyrobienie budżetu.
W pracy stresującej, niewdzięcznej, bez większych perspektyw, i w pogardzie kierownictwa i dyrekcji dla taniej siły roboczej. Mało jest i było mobbingu w tej firmie?!!! Ciekawe czemu jest ciągła rotacja, ciągłe ogłoszenia, jak jest tak super jak tu niektórzy piszą. Jak tylko ktoś negatywnie się wypowie zaraz jest atakowany, próbuje się go zdyskredytować i oczernić, prawdę jednak wszyscy znają więc nie piszcie takich bredni. Mruk napisał „W kierowanie każdą firmą wpisane są opisane przez Ciebie błędy i pomyłki rekrutacyjne” dobre to wyjątkowo bo ja widzę niekończące się pasmo błędów i pomyłek. Albo dyrekcja zgłupiała do reszty, albo jest tak oderwana od rzeczywistości, że polega wyłącznie na opiniach owych pomyłek rekrutacyjnych których sama dokonała, ale oczywiście nie przyzna się do tego i będzie dalej brnąć w patologie, a najbardziej oberwie zawsze ten co najniżej stoi (czytaj zwykły pracownik). Mruk chcesz gotowe rozwiązanie…… mam je ale sorry za mało mi płacicie, a to że kogoś atakuje, może to i nie eleganckie ale czy choć przez chwile w swej arogancji, nieomylności i wszechwiedzy przyjąłeś, że to może być mój jedyny sposób na zapłatę pięknym za nadobne? I nie wydawaj mi poleceń co mam albo czego mam nie robić albo w jaki sposób bo jestem poza pracą więc robię co i jak chce. Pracę niebawem zmienię albo ona zmieni mnie hehehe lub ewentualnie wykończy…. więc niech HR się nie martwi i nie wypisuje bym to zrobił już, zrobię przy pierwszej okazji i nic wam do tego. Pozdrawiam i zachęcam do refleksji nad samym sobą.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2015-03-14 10:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [red - 2015-03-13 20:58:58]:
Cześć Red, nie zawiodłam się na Tobie, piszesz że ktoś Ciebie źle traktuje, ale dlaczego źle traktujesz innych, wyzywasz+niecenzuralne słowa. Zaakceptuj, że są ludzie którzy myślą inaczej niż Ty i daj im taką możliwość. żądasz szacunku, okaż go innym. Ps. cieszę się tylko, że to nie Ty zostałeś awansowany, bo masz tyle złości w sobie,że można obdzielić ze 100 osób. daj na luz, żyj i daj żyć innym :-)
zdjecie uzytkownika
red - 2015-03-14 10:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
niecenzuralne słowa? no ok Łosiu z HR jeśli "kupa" do takowych należy to jestem wulgarny. Jak na kogoś kto dwa dni temu wszedł tu pierwszy raz jesteś bardzo aktywna na forum, nie podoba ci się coś bite me. Nie wpierdzielaj się tam gdzie kule latają bo możesz oberwać rykoszetem. Żyj sobie dalej w swoim wyimaginowanym świecie, zmniejsz tak jak już pisałem dawkę leków może przejrzysz na oczy.
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-03-14 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz - 2015-02-06 10:22:03]:
A ja bylam na tej rozmowie i sie dostalam. Zastnawiam sie co musiales powuedziec ze rekruterzy nie chcieli nawet utrzymac z toba kontaktu...:-) ja pracuje pjerwszy miesiac i nie spotlalam jak dotad bardziej otwartych i cieplych ludzi z kierowniczka ktora ma niebanalne poczucie humoru na czele :-) latwo nie jest ale atmosfera rekompensuje wszystko.
zdjecie uzytkownika
gcvnm - 2015-03-15 19:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-03-14 12:24:13]:
Wypowiedz na poziomie podstawowki. Eos gratuluje zatrudnienia nastepnego cwoka. To juz chyba komplet ?
zdjecie uzytkownika
ais - 2015-03-16 07:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakiś czas temu, szukałam informacji o EOS, gdyż dostałam się do pracy. Wpisy były takie jak teraz jedne pozytywne, drugie negatywne, postanowiłam zaryzykować. Dziś wchodze na to forum, bo powiadomienia o nowych wpisach mnie zasypują. I powiem Wam, że jestem w szoku. Praca jak praca, łatwo nie jest, wymagająca praca jak wszędzie (nie wymagająca praca to praca w barze) ale uważam, że większość wpisów negatywnych to jest działanie jednej osoby. W tym samym tonie wszystkie wpisy, pełne mściwości i zawiłości. Być może ktoś został urażony w EOS i teraz się mści, bądź próbuje odreagować swój wybór pracy w tej fimie. Atmosfera jest naprawde w porządku, pensja nie powala, ale to nie jest najniższa krajowa !! Ludzie bez doświadczenia może i takową dostają ale wiem, że jak jesteś dobry to dostajesz podwyżkę (ale trzeba być dobrym!!) Może komuś podywżka została odmówiona i się mści. Wszyscy czytający - wszędzie w Polsce w różnych firmach jest różnie ale jeszcze chyba nigdzie nie jest tak pięknie, że na stawisku w call center zarabiasz tysiące i praca łatwa. Jeśli szukacie takiej pracy to na wyższe stanowiska składajcie aplikacje a nie na call center. Ocknijcie się ! Jeśli oczekujecie nie wiadomo czego to nie skaładajcie CV na niskie stanowiksa do korporacji, to normalne że w corpo wszytsko swoją strukturę ktoś musi mniej zarabiać i być na niższym stanowisku. Jak macie takie doświadczenie i ambijce sięgajci wyżej! NIgdzie w Polsce nie jest kolorowo. Jest jak jest ! Chcecie zmian to na prezydenta a nie propagujecie na forum. Czytając te wpisy mam wrażenie że to dwie góra trzy osoby się przepychają ze swoim zdaniem, więc nie jest to wiarygodne źródło informacji, dajcie się wypowiedzieć innycm ludziom.
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-16 08:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z przedmówcą. Nikt tu nikogo na siłę na trzyma. Wiele ludzi pracuje latami, zyją i mają się dobrze - tak jak ja. Jestem pewny, że to wpisy kilku niezadowolonych obecnych, lub bardziej prawdopodobne byłych pracowników. Zresztą nie oszukujmy się w wiekszości na takich forach chcą się wypowiedzieć ci niezadowoleni, by dać upust swoim negatywnym emocjom. Wierzę, że rozsądne osoby i tak nie poddadzą się opioniom tu wypisywanym. I nie zgadzam się absolutnie by osoby z HR nazywać łosiami:), akurat one są naprawdę w porządku, tak jak zresztą większość kierownictwa i dyrekcji.
zdjecie uzytkownika
zxcvb - 2015-03-16 12:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [p - 2015-03-16 08:37:33]:
hahah niezle dwie odp w ciagu 40 minut. dobrze, ze chociaz nick zmieniłas.

co z tego, ze nikt na siłe nie trzyma itd ? na tym forum wypowiadaja się osoby, które tam pracuja/pracowały i maja prawo do wlasnej oceny ? chyba o to tutaj chodzi?
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-16 16:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie tak:). NIe zmieniałem nicku...ale ok, każdy ma prawo do swoich opinii, czy domysłów:).
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-03-19 17:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma eos neka dłuznikow telefonami codziennie od 3 miesiacy chociaz splacam dlug tO JEST stalking do sadu podam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-20 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w eosie jakiś czas. Opinie sa bardzo różne nawet wśród samych pracowników. Praca nie jest łatwa ani nie należy do najprzyjemniejszych (jak dłużnik śle ci wiązankę, a ty nawet nic nie możesz skomentować bo dłużnika nie można obrażać, a on ciebie juz tak) jak trafi się na fajnych ludzi w zespole to momentami nawet jest śmiesznie. Niektórzy ludzie pracują tam na słuchawce ładnych parę lat i chyba im dobrze bo nie zmieniają pracy. Kasa - zależy, nie ma fajerwerków, ale tragedii tez nie ma, ważne, ze pieniądze sa zawsze na czas. Managerowie i kierownicy - rożni, zależy jak się trafi, ale da się z niektórymi ludźmi pogadać. Dziewczyny z terenówki wydaja się być spoko. HR mogą być, choć widać, ze sa pod dużym wpływem Dyrekcji. Administracja - ludzie bardzo narzekają na przełożona, a tak to nawet nie wiadomo co oni tam do końca robią. Jeśli chodzi o pozostałe działy to ciężko cos powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
lgjkk - 2015-03-20 23:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-03-20 19:50:14]:
Podpisujesz sie jako byly pracownik, a w tresci piszesz, ze pracujesz w eosie. Dziwne...
zdjecie uzytkownika
rozbawiony - 2015-03-22 20:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze opinie i aż się śmiać chce powodów do niezadowolenia jest dużo można oczerniac i narzekać ale każdy z nas po coś tam pracuje albo pracował wszystko sprowadza się do kasy potrzebujesz pracy umowy eos ci ja daje a tu wszyscy wlewamy nasze żale cóż ja dalej pracuje w eos kierownik powinien zmienić podejście i to diametralnie bo rozbija zespół ale ludzie z grupy i atmosfera jaka tworzą jest niesamowita i jeśli mam wybierać między ta firma a kolejna która nie płaci na czad to wolę robić coś za co co miesiąc mam kasę pozdrawiam ludzi mam nadzieje ze nie jestem z wami w grupie bo po forum widzę ze z wami atmosfera w grupie była by do bani
zdjecie uzytkownika
ML - 2015-03-23 09:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem pracownikiem działu operacyjnego (czyli tego ktory dzwoni do dluznikow) - z boku patrzac mysle, że windykatorzy maja trudną prace ale prawda jest taka, ze to dla nich jest zamawiana pizza, oni dostaja bilety do kina, empiku, to glownie dla nich byla organizowana silownia, czy rezerwowane boisko itd.- w innych dzialach nie ma tylu niby drobnych, ale jednak waznych rzeczy. To oni mają możliwości brania w czesto organizowanych rekrutacjach wewnetrznych - ja z mojego działu raczej nie mam gdzie przejsć...Wydaje mi sie, ze powyzsze negatywne opinie sa naprawde niesprawiedliwe.
zdjecie uzytkownika
dghj - 2015-03-23 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ML - 2015-03-23 09:56:06]:
Tylko sie nie poplacz...
zdjecie uzytkownika
wilanna - 2015-03-24 10:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [władzio - 2015-02-28 15:21:52]:
OOOO to prawda, od października 2014r. załatwiam sprawę spłaty długu byłego bo nie chcę by ktoś mnie nachodził w moim domu i do dzisiaj nic nie załatwiłam, za każdym razem rozmawiam z kim innym i też za każdym razem inne ustalenia. Co najmniej z 10 razy prosiłam o rozmowę z osobą która na piśmie podpisana jest jako prowadząca sprawę i nic tylko informacja że został do tej osoby wysłany e-mail. Ze mną nikt nie chce pisać drogą e-meilową , ręce opadają i tak trwa to już 1/2 roku. Wynika z tego że w tym kraju nie można być uczciwym . Były nie pracuje , nie posiada majątku a ja żeby nie kojarzono mnie z jego długiem chce to uregulować mają w nosie.
zdjecie uzytkownika
domi - 2015-03-24 20:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wilanna - 2015-03-24 10:50:11]:
A mnie mój szef w EOSie dziś pochwalił. :-)
zdjecie uzytkownika
dgjk - 2015-03-24 22:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2015-03-24 20:17:19]:
Na wiecej nie licz
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-03-25 09:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd ten pesymizm???naprawdę ludzie jesteście nieobiektywni...w EOS nie ma kokosów i pewnie nie będzie chociażby ze względu na branżę..ale ludzie są uśmiechnięci - nie tylko Ci na najniższych stanowiskach, sama pani prezes jest zawsze optymistycznie nastawiona do ludzi, pracy, otwarta na rozmowę..strasznie ktoś zgorzkniały i sfrustrowany się tu wypowiadał..niegdy nie jest tak, ze wszyscy beda szczęśliwi, tu pracuje kilkaset osob.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-25 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieszczęśni ludzie, o czym wy piszecie?? Jakieś EOS to nie jest żadna "praca". Polska wyprzedana i jedyne, co kwitnie przy polskiej nędzy to firmy windykacyjne. To uwłacza ludzkiej godności, nie czujecie tego? Weźcie się do prawdziwej pracy, tzn. do tworzenia gospodarki w Polsce. Bo jak na razie, to po upadku PRL mamy tylko supermarkety (zagraniczne), banki(zagraniczne) i firmy windykacyjne.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-03-25 17:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może napisać ile mniej więcej można zarobić jako windykator w eos? czy średnia to chociaż 2500?
zdjecie uzytkownika
pomroczny - 2015-03-26 09:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nęka mnie telefonami , i nawet nie wiem o co chodzi gdyz na poczatek chca aby podac im wszelkie dane / odmawiam / - syt patowa chyba zadzwonie na policje
zdjecie uzytkownika
kp - 2015-03-26 10:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej fimie zarabia się różnie, bez doświadczenia, niewiele więcej niż najniższa krajowa-bez premii, która jest do 50% wynagrodzenia podst ale nie spada sama z nieba i trzeba zrealizować cele. Ja biorę ..nie zawsze w pełnej wysokości, ale oprócz pierwszych miesięcy zawsze coś oprócz podstawy mam.chciałam się odnieść do wpisu "gość" ale włassciwie to ..nawte nie wiem, co by można napisac osobie która chyba nie wie czym jest windykacja i jaki ma wpływ na GOSPODARKE...
zdjecie uzytkownika
Scott - 2015-03-27 18:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EOS to nie praca i to nie płaca. EOS to praca dla pracowitych ale bardzo przeciętnych ludzi a tacy nie zarabiają.
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2015-03-28 11:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi redzie..
Widac ze masz jakies niespelnione ambicje..
to sie zwolnij.. I tak wszystkich denerwujesz..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EOS KSI Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie