Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EOS KSI Polska Sp. z o.o.


Oceniono 123 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 123a
02-017 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-09-26 12:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ile mniej więcej netto zarabia się w eos ksi . dostałam propozycję pracy i chciałabym doprecyzować
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-26 18:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez jestem ciekawa zarobków, chce mieć już jakieś ogólne pojęcie na temat kwoty, bo potem nie jestem pewna czy zmieszczę się w tych widełkach finansowych przewidzianych na dane stanowisko, a o to zawsze pytają na rozmowach kwalifikacyjnych, więc pomóżcie jak możecie, z góry bardzo wszystkim dziękuje!
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-09-26 21:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-09-26 18:04:56]:
Radku, na początek jak nie masz doświadczenia zaproponują Ci około 1680-1800zł brutto. Premia jest możliwa po 3 miesiącach okresu próbnego od 30%-do 50% wynagrodzenia podstawowego. Premie nie jest łatwo zrobić a często otrzymanie jej graniczy z cudem. Wszystko zależy od tego do którego działu trafisz. Powodzenia na rekrutacji:)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-09-29 08:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie prace w biurze? I czy rzeczywiście jest taka rotacja w dziale HR?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-09-29 09:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy pracuje w biurze, prócz windykatorów terenowych. w dziale operacyjnym jest rotacja, w hr nie.
zdjecie uzytkownika
Poeta - 2014-10-04 18:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O losie mój losie,
Znów rekrutacja w super Eosie,
Chyba dwudziesta juz w tym roku,
Wymiana kadry na każdym kroku,
Czy to jest Hr, czy Windykacja,
Wkrótce i Ciebie dotknie rotacja,
:)
zdjecie uzytkownika
AS - 2014-10-07 07:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ide na rozmowe do eos - 2014-06-04 16:27:49]:
Tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub Słoik chce pracowac w tym syfie,czy podobnym dziadostwie,burki z wiochy emigrują do Vorsaw karierę robic,lecz nikt ich nie zatrudnia,więc idą do takich syfów jak eos,ale to nie praca!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-07 09:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skad wiesz? czyzbys byl burkiem z wiochy? mysle, ze kazdy kto przeczyta twoj post nie bedzie mial watpiwosci..i to juz nie chodzi o to skad sie jest...ale kim burku!
zdjecie uzytkownika
dno - 2014-10-08 14:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenujaca firma pełna niekompetentnych osób. Nikomu nie polecam wspólpracy z ta firmą. Wynagrodzenie w dziale windykacji najnizsze na rynku. Rotacja niesamowita , cisnienie straszne nikt tam nie wytrzymuje.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-10-08 14:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porada dla szukających tu pracy.
Nie przejmujcie się brakiem doświadczenia. Nie przejmujcie się brakiem wykształcenia. Możecie nawet mieć dwie lewe ręce do roboty i tylko jedną sprawną półkulę (mózgową)... Najważniejsze, wręcz jedyne kryterium, to brak wymagań finansowych z Waszej strony a mianowicie praca jako wolontariusz lub praktykant. Tak w skrócie wygląda idealny kandydat do pracy tutaj.
Fachowcom i ambitnym odradzam - szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-08 14:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie te czasy, kazda firma na rynku ma lepsza oferte pracy i ludzie dobrze o tym wiedza dlatego nikt nie chce dla nich pracować. o braku szacunku do ludzi nie wspomnę. Ludzie stad odchodza na pewno nie od nadmiaru szczęścia.
zdjecie uzytkownika
vovo - 2014-10-08 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakikolwiek kontakt z tą firmą to proszenie się o kłopoty i niepotrzebne nerwy. I nie liczcie na łut szczęścia, że akurat Wy będziecie wybrańcami, kazdy po współpracy z nimi jest rozczarowany i straty, bo jeszcze swoja kase inwestował.
zdjecie uzytkownika
nadoo - 2014-10-08 14:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak kompetencji i ogłady tych ludzi w tej firmie aż razi, ciasne umysły na , które widza tylko swój zysk z nikim sie nie liczą. Kompletnie brak jakiejkolwiek perspektywy i możliwości rozwoju. SZCZERZE NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
alor - 2014-10-08 14:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety trudno znaleźć pozytywy pracy w tej firmie. O szacunku do pracownika również można zapomnieć. firma kompletnie jest niezorganizowana totalny chaos tam panuje. strata czasu
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-10-08 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kim jesteście? ostatni piszący? rzeczywiście tam pracowaliście? Siedze tu dwa lata (w Lublinie) i ajkoś tak nie mysle. Kasa slaba, chaos jest, ale bardzo dużo się dzieje i firma naprawde sie rozwija ...duzo ludzi awansuje, niektorzy tu pracuja ponoc ponoc nawet 6 lat.. ja poki az tak nie nazekam..az szkoda troche to czytac jak sie tu jest...ale kazdy ma swoja opinie.
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-10-08 22:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele w tych krytycznych postach prawdy. Prawdą jest też to, że w odstępie 4 minut pojawiło się dziś 7 negatywnych wpisów. Przypadek czy też szczególnie "aktywny" i zwolniony ostatnio niespełniony talent windykacyjny ? Było ostatnio kilka zmian, które dotknęły miernoty windykacyjne..
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-09 08:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak szacunku juz widac w postach powyżej , przez brak argumentów wola obrazac innych ludzi. Naprawde uwazajcie obrazanie i brak szacunku sa w tej firmie na porzadku dziennym, Szkoda, czasu, zdrowia i pieniedzy na taki pusty twór jak ta firma
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-10-09 08:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem... Zerowa organizacja, robienie wszystkiego "na sztukę", ciągła fuszerka. Pracownicy traktowani jak śmiecie, zasuwaj i sie nie wychylaj. A jak coś Ci nie pasuje to zaraz znajdą kogoś na Twoje miejsce do gnębienia.

Zalegają z płatnościami , ciągłe mydlenie oczu, że "chwilowy kryzys ale już jest coraz lepiej". I co? I jest tylko gorzej...

Ogólnie rzecz biorąc odradzam jakikolwiek kontakt z ta firmą
zdjecie uzytkownika
bono - 2014-10-09 09:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ta firma to pusty twór który nie ma nic do zaoferowania. Stawki w windykacji najniższe na rynku w innych działach tez nie jest najlepiej naprawde ta firma to dno!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-09 09:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki maja klopot z platnosciami? nic o tym nie wiem a tu pracuje..zawsze pensje sa na czas. To miedzunarodowa firma i nie sadze zeby ktokoliwke kiedykoliwke dopuscił do sytuacji z jakimś zaleganiem z pałtnosciami-to firma windykacyjna. Mozna sie domyslac, czyje są te ostatnie wpisy...tych co sobie nie poradzili..bo nie ma co sie oszukiwac to nie plaza i pracy a takze zmian jest naparwde bardzo duzo. Ja tu pracuje od 3 lat i absolutnie nie uwazam zeby mnie ktos obrazal, czy nie szanowal - wypisujecie jakieś totalne bzdury!
zdjecie uzytkownika
PMMP - 2014-10-09 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja i tak uważam, że to jest wina Tuska :)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-16 14:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to już nie może to być wina Tuska tak czy inaczej, haha. Ja też nie wiem nic o tych kłopotach z płatnościami, mój znajomy pracuje tam i nie skarżył się na to bynajmniej, więc nie sądze, żeby było az tak źle jak piszecie, chyba, ze sa to osoby, które obijały się w pracy i zostały zwolnione po prostu, a teraz się mszczą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-16 20:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to pracodawcy... można każdemu różne rzeczy zarzucić...wszyscy mają swoje "za uszami" ALE KASA w EOS jest ZAWSZE na czas ! nie udzielam się w takich miejscach bo brakuje mi na to czasu, wychodzę z założenia że lepiej przekonać się samemu a na forum wypowiadają się ludzie którym "nie poszło" lub po prostu liczą na łatwy zarobek co w dzisiejszych czasach wiemy jak wygląda.
PS. pamiętajcie że żaden pracodawca nie trzyma Was na siłę. Zasady współpracy w EOS są jasne i jawne. Co do braku możliwości rozwoju i awansu - niestety w eos nie ma miejsca tylko i wyłącznie na stanowiska kierownicze i managerskie ale jeśli taką pracę znacie to piszcie :) i ja chętnie rzucę słuchawki :)
zdjecie uzytkownika
rozbita - 2014-10-17 22:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie jedno, bo z tego co piszecie firma ma 2 oddzialy (lbn i wwa) ciekawa jestem jak jest konkretnie w oddziale lubelskim, dostalam od nich propozycje pracy ale to co tu czytam nieco mnie zniecheca...wiec pytanie najlepiej do pracujacych w eos, jak w Lublinie z atmosfera? jak kierownicy? ile jest zespolow( bo na rozmowie pani wspomniala ze kilka i kazdym kieruje inny kierownik) czy mamy jakikolwiek wplyw na to do jakiego zespolu trafimy? w ktorym zespole jest najlepiej jesli chodzi o kontakt z kierownikiem?i jeszcze jedno co mnie nurtuje, czy kasa w lublinie i warszawie jest taka sama? byloby to conajmniej nielogiczne...
zdjecie uzytkownika
Denver Ostatni Dinozaur - 2014-10-18 19:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozbita - 2014-10-17 22:56:42]:
Witka
Kasa taka sama była przynajmniej jak pracowałem. Trzy miesiące bez premii, potem jak bedziesz super star do 50% podstawy. Co do zespołów, to podobno Lublin się rozrósł ostatnio, więc zagadką jest do jakiego zespołu trafisz, aha zespołu sobie nie wybierasz, dadza Cię tam gdzie jest wakat. Co do projektów, to kiedyś w Lublinie były raczej te mniej prestiżowe. Znając rynek pracy w Lublinie, polecam na przeczekanie i zdobycie doświadczenia. Druga żecz, czy wytrzymnasz presje i "spodobasz" się na tyle by kontynuować z Toba współpracę.

Co by nie było zyczę powodzenia.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x