logo EOS KSI Polska Sp. z o.o.

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o EOS KSI Polska Sp. z o.o.

kandydat 2015-11-10 11:47:50
Chyba nie trzeba się domyślać, czy uczciwa czy nie tylko wejść na portale typu pracuj i zobaczyć, że szukają ludzi. Od wczoraj na rynku nie są, więc chyba z tym brakiem uczciwości to chyba lekka przesada.A ktoś mi napisze, co oznacza pakiet szkoleń?
eodkd 2015-11-10 19:03:18
faktycznie praca jako Konsultant Telefoniczny w Zespole Windykacji może być uciążliwa, ale wydaje mi się, ze m to swoje plusy.
antywindykator 2015-11-11 14:26:22
(usunięte przez administratora) pakiet szkoleń - szkolenie w zakresie tego co masz gadać do ludzi przez telefon i jak obsługiwać twój komputerek. więcej ci nie trzeba, abyś się z ludźmi nie wdawał w zbędne dyskusje gdyż jeszcze cię przegadają :) (usunięte przez administratora)
??? 2015-11-12 10:30:16
Prostuje - nie ma tu skryptów rozmow, wyobraźcie sobie że trzeba myśleć samemu...więc wydaje mi się, ze wiekszosc z was piszacych powyzej naprawde nie nadaje sie do pracy w tej firmie.
klientami są największe banki - gdyby firma byla taka nieuczciwa to by dla nich nie pracowała.
ja tu pracuje prawie 6 miesięcy, praca beznadziejna przyznaje ale sama firma ok - jak sobie porownam z innymi miejscami gdzie pracowalem...to napwrde nie mozna nazekac.
1
szymer 2015-11-12 22:32:13
praca konsultanta zawsze będzie miała jakieś minusy dla każdego. niestety nie jest to wymarzone stanowisko wielu
ksenia 2015-11-15 02:10:40
@eodkd praca w dziale windykacji na pewno lekka nie jest, ale podejmując ją każdy zdaje sobie z tego sprawę.
Aleksis 2015-12-03 15:20:32
Wiadomo że praca w windykacji to praca dla ludzi o mocnych nerwach, jest umowa i stała pensja + oczywiście bonusy, nawet podobno multisport dają, tylko trzeba mieć jaja i po prostu odróżnić życie od pracy
:) 2015-12-03 17:35:40
1/8 etatu + premia - ale to już był na tym forum... praca dla większości dodatkowa i pewnie około 10 ludzi się z tego tylko utrzymuje...
XXXL 2015-12-04 19:37:10
Poziom Twojej znajomości branży odpowiada poziomowi znajomości zasad ortografii ?

"PrzejRZyj" ... - żenada ...

Tę super firmę zmieniłeś na EOS i stąd ta frustracja ?
tara 2015-12-10 21:55:00
Tą firmę można określić w ten sposób "wylejesz dla nich siódme poty, a i tak cię zwolnią"
3
Taki 2015-12-11 12:08:40
Jak mozesz wylewac siódme poty pracujac 1/4 etatu. Musisz się mocno pociąć. Zasiegnij porady lekarza.
tere 2015-12-13 19:42:29
@Taki a teraz mają ogłoszenie, że jest poszukiwany windykator terenowy, a także konsultant telefoniczny w zespole windykacji. Każdy może znaleźć coś dla siebie.
dawid 2015-12-31 01:15:12
ale nie jest tak zle jak piszecie, wiadom, ze kazdy z was moze miec inne doswiadczenia i pozytywne i negatywne tym bardziej,ze firma ma kilka oddziałow w kraju
karen 2016-02-09 19:35:26
No dokładnie @dawid firma ma oddziały rozrzucone po całej Polsce i wszędzie potrzebują kogoś do pracy. Mnie zainteresowała oferta na konsultanta telefonicznego w Białej Podlasce bo oferują umowę o pracę i premie
aaaa 2016-02-10 09:08:58
a jaka płacą w telemarketingu w Wawie? jaka kasa?itd
komus 2016-02-11 20:13:55
Ogólnie skonkretyzowanych zarobków nie masz bo dostajesz podstawę plus premię, która już zależy od Twoich wyników, jeśli chodzi o rozwój to są szkolenia różne.
On 2016-02-16 11:21:36
Byłem na rozmowie w jednym z oddziałów firmy.
Mam wieloletnie doświadczenie w windykacji, a oni zaproponowali mi najniższe stanowisko za najniższą krajową. Odmówiłem i zażądałem lepszych warunków. Oczywiście odpowiedź była negatywna.
Zawiodłem się. Kolejna firma szukająca jeleni do pracy za najniższą krajową.
1
daria 2016-02-16 11:33:08
i co zrobisz.. takie są słabe niestety realia. I nie chodzi już jedynie o windykację, pracę komornika, kosmetyczki czy bankowca. Szuka się ludzi za najniższe stawki, bo a nuż ktoś się zgodzi.
1
On 2016-02-16 13:51:29
Sytuacja byłaby inna gdyby ludzie szanowali siebie i swoją pracę. Niestety, brak ambicji i traktowanie nawet najgorszej pracy jak wygranej w lotto prowadzi do tego, że pracodawcy mogą proponować stawki nawet poniżej najniższej krajowej (na umowę zlecenie), a i tak znajdzie się nieudacznik, który się na to zgodzi.
Na szczęście ja nie szukam pracy za wszelką cenę i mogę sobie pozwolić odrzucać niesatysfakcjonujące oferty.
dolen 2016-02-18 12:37:01
do on: a myślisz, że z czego to wynika... według mnie ciągłe rotacje też nie pozwalają na zawarcie dobrych relacji, a co i rusz wszędize firma windykatorów poszukuje.
Marta 2016-02-23 08:45:30
Jedna z gorszych firm na rynku. Fatalne warunki, słabo. Nie polecam!!!
1
dawidgg 2016-02-23 09:18:20
wiecie niby windykacja ale nadal jestes konsultantem telefonicznym wiec nie ma co sie dziwic ze daja ci umowe o prace to nie inne call center gdzie dostajesz premie o sprzedazy
1
HOGA 2016-02-23 21:15:12
Widzę, że się orientujesz na rynku - jakich jeszcze warto unikać ?
wiecie 2016-02-26 17:52:23
Wcale się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne @dawidgg. Skoro dają umowy o pracę, to widać, że w ten sposób dbają o to, żeby było zapewnione stabilne zatrudnienie.
Ania 2016-03-13 12:20:45
Umowy o pracę to jedno, a szacunek do pracownika to inna kwestia. Według mnie firma mogłaby nieco zarobki podnieść, kilka osób tu narzekało. Poza tym mają b. ciekawe oferty :)
boromir 2016-04-15 19:21:34
Kiedyś pracowałem. Interesujące doświadczenie.
bnnj,m 2016-04-15 20:54:17
jak możesz to rozwinąć @boromir? Na chwilę obecną szukają windykatora terenowego - oczekują: Wykształcenia min. średniego, wysokiej kultury osobistej, stanowczości oraz odporności na stres, samodzielności w działaniu oraz prawa jazdy kat. B. A doświadczenie w pracy w terenie - mile widziane.
Retro kocur 2016-05-05 20:33:48
To fajnie, że doświadczenie nie jest wcale wymagane @bnnj,m.
były pracownik 2016-05-11 13:40:41
W Eos praca podrzędnego pracownika ( na słuchawce) wygląda przeciętnie. ( usunięte przez administratora )Atmosfera średnia. ( usunięte przez administratora )Podwyżki owszem są ale zależy u którego kierownika. Rotacja jest wielka. Dzisiaj ktoś z kim zdążyłeś lepiej się poznać siedzi koło Ciebie , po czym kolejnego dnia dowiadujesz się, że już nie pracuje i nikt nie wie z jakiego powodu, bo nie był złym pracownikiem. Jakiegoś doświadczenia można nabrać ale nie ma co nastawiać się na dłuższą współpracę gdyż prędzej czy później każdego wyrzucą.
1
real 2016-05-14 19:54:52
Witam,kłania się DO LUBLIN. Jestem w EOS 3,5 roku przez ten czas- 6 podwyżek po 200-300 zł brutto (nie po znajomości).Praca niełatwa, wymaga odporności na stres i radzę nieco olewać niektóre schematy a skupić się na windykacji, nie ma tragedii. Pozdrawiam hejterów ;)
1
ciekawa 2016-06-02 23:22:57
Czy ten Pan to nowy kierownik windykacji? To ten były dyrektor z Kruka? Jeśli tak to dobrze wyszkolony jest w tych metodach, uczył się u najlepszych w branży :)
3
eodkd 2016-06-07 12:57:22
wydaje mi się, że teraz dali oferte jako Konsultant Telefoniczny w Zespole Windykacji dlatego własnie, ze dział się poszerza no i też nowe segmenty sa potrzebne i to dlatego własnie. Nie wiem jakie macie zdanie na ten temat?
54y 2016-06-08 22:09:57
te warunki nie są cudowne alem tez nie są złe. a Konsultant Telefoniczny w Zespole Windykacji to ma jakieś prowizje?
pracownik 2016-07-19 12:58:11
żaden dział się nie poszerza, tylko jest ogromna rotacja pracowników.
eodkd 2016-07-19 12:59:24
a w jakim dziale konkretnie jest taka rotacja, wiesz @pracownik?
Marys 2016-07-21 10:54:22
a ja słyszałem, że ta rotacja to jest właśnie wynik poszerzenia, nie wiem jak to się dzieje, że sa takie sprzeczne opinie, wydaje mi się, że to nie powinno tak wyglądać, ale cóż, to w końcu jaka jest tu prawda?
pracownik 2016-07-21 13:42:55
Wszedzie jest troche prawdy. Prawda jest to, ze nie szanuja ludzi, ktorzy pracuja dlugo i maja doswiadczenie. pracowalem tam dluzszy czas i zastanawiam sie do czego oni zmierzaja. decyzje podejmowane przez kierownictwo i wyzej prowadza do upadku. nic dziwnego, ze prezes odchodzi. Wszyscy powinni isc w jej slady.
2
boss 2016-07-21 13:47:52
Wiecie czy w Warszawie jest wciąż poszukiwany konsultant telefoniczny? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szana na jakieś prowizje do tego. Doskonale wiedzą jak zadbać o swoich pracowników, zwłaszcza, że wypłata jest w pełni terminowa
Niunio :) 2016-07-21 19:36:46
Swięta prawda, na palcach jednej reki można policzyć tych co pracują tam dłużej niz 3-4 lata....... Wagon wjeżdza i wagon wyjeżdza. A tych lepszych co coś sobą prezentują wyzyma sie jak gąbki i out za byle co........ Powiem tak dobra praca na pół roku - rok dla poczatkującyh i wytrwałych. Potem odejdz sam, zanim cie wywalą.....
3
MiksiDupree 2016-07-21 20:08:30
Konsultant Telefoniczny w Zespole Windykacji zarabia jakie pieniądze, bo na subforum tutaj przeczytałem, że przynajmniej z 1800 plus jakieś dodatki, ale właśnie dodatki to z czego się biorą z jakich powodów, za co są dorobione, to dla mnie dość ważne, proszę o pomoc
antywindykator 2016-07-29 14:06:25
nie przynajmniej - a MAX 1800 zł na rękę. popytaj pracowników jeśli nie wierzysz
dawid 2016-07-29 14:12:25
Wydaje mi się, że musi to być więcej @antywindykator zakładasz przecież swoją działalność gospodarczą i z czegoś musisz ją opłacić
antywindykator 2016-08-05 15:57:35
poznaj zasady, to się zdziwisz :) ryzykujesz wręcz że część czynności wykonasz za friko
dawid 2016-08-05 16:00:39
A od czego w sumie zależy w tym przypadku wysokość wynagrodzenia? Przy przynajmniej, czy max 1800 w każdym razie rozumiem, że są tu jakieś widełki placowe?
dianka 2016-08-30 10:10:15
Hej, a są jakieś oferty pracy? Doświadczenie jest dość cenne.
antywindykator 2016-08-30 13:56:37
oferty pracy powiadasz? więcej na sprzątaniu dorobisz niż ( usunięte przez administratora )dzień w dzień w tym EOS...
eodkd 2016-08-30 13:57:10
Ja to widziałem ostatnio, że ostatnio pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Jest szansa na to, żeby załapać się na handlowca, bo przecież dorzucają do tego odpowiednie dwuskładnikowe zarobki, bo o premie tutaj wcale nie jest tak trudno. A wypłata jaka jest? Pozdrawiam
inga 2016-08-31 16:26:56
eodkd no przecież jest nowe ogłoszenie o pracę na stanowisko Specjalista ds. Windykacji Należności Kluczowych, fajne ogłoszenie jak na Warszawę tylko wiadomo że trzeba mieć p[rawo jazdy aktualne i przede wszystkim trzeba się przygotować na wyjazdy po kraju
Jeleni do pracy szukają 2016-09-17 20:08:21
Odradzam pracę w oddziele w Białej Podlaskiej
2
Aleksis 2016-09-17 20:27:51
A możecie powiedzieć w jaki sposób, albo z jakiego powodu nie polecacie pracy tutaj, bo jedno zdanie to za mało
Zostaw swoją opinię o EOS KSI Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o.