Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EOS KSI Polska Sp. z o.o.


Oceniono 127 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 123a
02-017 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
vovo - 2014-10-08 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakikolwiek kontakt z tą firmą to proszenie się o kłopoty i niepotrzebne nerwy. I nie liczcie na łut szczęścia, że akurat Wy będziecie wybrańcami, kazdy po współpracy z nimi jest rozczarowany i straty, bo jeszcze swoja kase inwestował.
zdjecie uzytkownika
nadoo - 2014-10-08 14:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak kompetencji i ogłady tych ludzi w tej firmie aż razi, ciasne umysły na , które widza tylko swój zysk z nikim sie nie liczą. Kompletnie brak jakiejkolwiek perspektywy i możliwości rozwoju. SZCZERZE NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
alor - 2014-10-08 14:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety trudno znaleźć pozytywy pracy w tej firmie. O szacunku do pracownika również można zapomnieć. firma kompletnie jest niezorganizowana totalny chaos tam panuje. strata czasu
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-10-08 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kim jesteście? ostatni piszący? rzeczywiście tam pracowaliście? Siedze tu dwa lata (w Lublinie) i ajkoś tak nie mysle. Kasa slaba, chaos jest, ale bardzo dużo się dzieje i firma naprawde sie rozwija ...duzo ludzi awansuje, niektorzy tu pracuja ponoc ponoc nawet 6 lat.. ja poki az tak nie nazekam..az szkoda troche to czytac jak sie tu jest...ale kazdy ma swoja opinie.
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-10-08 22:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele w tych krytycznych postach prawdy. Prawdą jest też to, że w odstępie 4 minut pojawiło się dziś 7 negatywnych wpisów. Przypadek czy też szczególnie "aktywny" i zwolniony ostatnio niespełniony talent windykacyjny ? Było ostatnio kilka zmian, które dotknęły miernoty windykacyjne..
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-09 08:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak szacunku juz widac w postach powyżej , przez brak argumentów wola obrazac innych ludzi. Naprawde uwazajcie obrazanie i brak szacunku sa w tej firmie na porzadku dziennym, Szkoda, czasu, zdrowia i pieniedzy na taki pusty twór jak ta firma
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-10-09 08:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem... Zerowa organizacja, robienie wszystkiego "na sztukę", ciągła fuszerka. Pracownicy traktowani jak śmiecie, zasuwaj i sie nie wychylaj. A jak coś Ci nie pasuje to zaraz znajdą kogoś na Twoje miejsce do gnębienia.

Zalegają z płatnościami , ciągłe mydlenie oczu, że "chwilowy kryzys ale już jest coraz lepiej". I co? I jest tylko gorzej...

Ogólnie rzecz biorąc odradzam jakikolwiek kontakt z ta firmą
zdjecie uzytkownika
bono - 2014-10-09 09:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ta firma to pusty twór który nie ma nic do zaoferowania. Stawki w windykacji najniższe na rynku w innych działach tez nie jest najlepiej naprawde ta firma to dno!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-09 09:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki maja klopot z platnosciami? nic o tym nie wiem a tu pracuje..zawsze pensje sa na czas. To miedzunarodowa firma i nie sadze zeby ktokoliwke kiedykoliwke dopuscił do sytuacji z jakimś zaleganiem z pałtnosciami-to firma windykacyjna. Mozna sie domyslac, czyje są te ostatnie wpisy...tych co sobie nie poradzili..bo nie ma co sie oszukiwac to nie plaza i pracy a takze zmian jest naparwde bardzo duzo. Ja tu pracuje od 3 lat i absolutnie nie uwazam zeby mnie ktos obrazal, czy nie szanowal - wypisujecie jakieś totalne bzdury!
zdjecie uzytkownika
PMMP - 2014-10-09 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja i tak uważam, że to jest wina Tuska :)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-16 14:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to już nie może to być wina Tuska tak czy inaczej, haha. Ja też nie wiem nic o tych kłopotach z płatnościami, mój znajomy pracuje tam i nie skarżył się na to bynajmniej, więc nie sądze, żeby było az tak źle jak piszecie, chyba, ze sa to osoby, które obijały się w pracy i zostały zwolnione po prostu, a teraz się mszczą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-16 20:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to pracodawcy... można każdemu różne rzeczy zarzucić...wszyscy mają swoje "za uszami" ALE KASA w EOS jest ZAWSZE na czas ! nie udzielam się w takich miejscach bo brakuje mi na to czasu, wychodzę z założenia że lepiej przekonać się samemu a na forum wypowiadają się ludzie którym "nie poszło" lub po prostu liczą na łatwy zarobek co w dzisiejszych czasach wiemy jak wygląda.
PS. pamiętajcie że żaden pracodawca nie trzyma Was na siłę. Zasady współpracy w EOS są jasne i jawne. Co do braku możliwości rozwoju i awansu - niestety w eos nie ma miejsca tylko i wyłącznie na stanowiska kierownicze i managerskie ale jeśli taką pracę znacie to piszcie :) i ja chętnie rzucę słuchawki :)
zdjecie uzytkownika
rozbita - 2014-10-17 22:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie jedno, bo z tego co piszecie firma ma 2 oddzialy (lbn i wwa) ciekawa jestem jak jest konkretnie w oddziale lubelskim, dostalam od nich propozycje pracy ale to co tu czytam nieco mnie zniecheca...wiec pytanie najlepiej do pracujacych w eos, jak w Lublinie z atmosfera? jak kierownicy? ile jest zespolow( bo na rozmowie pani wspomniala ze kilka i kazdym kieruje inny kierownik) czy mamy jakikolwiek wplyw na to do jakiego zespolu trafimy? w ktorym zespole jest najlepiej jesli chodzi o kontakt z kierownikiem?i jeszcze jedno co mnie nurtuje, czy kasa w lublinie i warszawie jest taka sama? byloby to conajmniej nielogiczne...
zdjecie uzytkownika
Denver Ostatni Dinozaur - 2014-10-18 19:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozbita - 2014-10-17 22:56:42]:
Witka
Kasa taka sama była przynajmniej jak pracowałem. Trzy miesiące bez premii, potem jak bedziesz super star do 50% podstawy. Co do zespołów, to podobno Lublin się rozrósł ostatnio, więc zagadką jest do jakiego zespołu trafisz, aha zespołu sobie nie wybierasz, dadza Cię tam gdzie jest wakat. Co do projektów, to kiedyś w Lublinie były raczej te mniej prestiżowe. Znając rynek pracy w Lublinie, polecam na przeczekanie i zdobycie doświadczenia. Druga żecz, czy wytrzymnasz presje i "spodobasz" się na tyle by kontynuować z Toba współpracę.

Co by nie było zyczę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
nie warto - 2014-10-24 09:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dajcie spokój , ta firma to dno, absolutny brak szacunku do człowieka, brak kompetentnych kierowników, wyplaty zenujace niskie najniższe na rynku. Jest wieie firm które płaca zdecydowanie lepiej. Nie warto
zdjecie uzytkownika
nie warto? - 2014-10-24 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem tej firmy (od 7 miesięcy), uważam że większość wszystkich wpisów to stek bzdur i kłamstw. Nie uważam się za kogoś gorszego (jestem po dziennym prawie), nie czuję aby ktoś źle mnie traktował, rozwijam się i uczę nowych rzeczy, widzę że moi koledzy awansują...Nie rozumiem, jaki ktoś ma interes w tym, by wypisywać te nieprawdziwe informacje. Uważam, że ta firma to dobre miejsce na zebranie doświadczeń, naukę, dla niektórych i awans..Wbrew wszystkiemu co powyżej atmosfera jest dobra, przełożeni (w większości) kompetentni, jasne zasady wynagradzania i wypłaty zawsze na czas. Nie dajcie się zniechęcić wszyscy, którym zależy na pracy u porządnego pracodawcy, zapoznajcie się jednak wcześniej ze wszystkimi obowiązkami, warunkami umowy, żebyście nie byli rozczarowani, zdziwieni jak rozpoczniecie pracę i abyście nie wypisywali podobnych bzdur szukając kozła ofiarnego swoich niedopatrzeń- i. na zwolenieniu
zdjecie uzytkownika
Czupakabra - 2014-10-25 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nie warto? - 2014-10-24 11:59:03]:
Alboś przedmówco tanim propagandzistą i demagogiem alboś jeszcze na oczy nie przejrzał. Nie winię Cię absolutnie za ten wpis. Niech symptomatycznym będzię, stosunek opinii pozytywnych do negatywnych na temat ww. firmy. Dla porównania polecam, odwiedziny na podobnych opiniotwórczych forach innych firm. Jest różnie to fakt, zawsze znajdzie sie niezadowolony zwolniony pracownik, który pluje jadem. Jedak jeśli pracodawca jest ok to taka opinia jest jedną na 10 czy 20. Tutaj zaś jest zgoła odwrotnie czemu?. Ocene pozostawiam Wam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-27 12:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam sie w 100% czupakabra.

Nigdy nie widzialam, aby na forum bylo tyle negatywnych opinii. Wszystko to.co zostalo opisane powyzej, to prawda. Kasa, ludzie, praca koszmar ale jeszcze gorzej jest z ludzmi, ktorzy nazywaja sie szefostwem. Jestem.bardzo ciekawa jakim cudem ludzie bez doswiadczenia dostali stanowiska kierownicze. Sa osoby, ktore sa kierownikami itp a mniej wiedza, maja mniejsze wyksztalcenie oraz sa naprawde niezdolne do pracy pod innymi wzgledami, niz osoby, ktore musza pod taka osoba pracowac. Do dzisiaj opowiadam znajomym co w eosie wyprawiono i sama w to uwierzyc nie moge. Dobrze, ze juz mnie tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
ubaw po ja... - 2014-10-28 07:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie z rekrutacji i pani udająca jakiegos bossa od terenowej to porażka.ani to merytoryczne ani to ladne - powstaje pytanie-jak toto sie tam załapało:D
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-10-28 18:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do osób, które pracują - Jaka jest stawka początkowa ( a wawie ), czy jest inna jeśli nowa osoba ma doświadczenie, po jakim czasie i jakie są premie, na koniec po jakim okresie jest umowa na czas nieokreślony, jeśli taka tu występuje.
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-10-28 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wer - 2014-10-28 18:43:44]:
Do wer :) Standardowo 1700 brutto na początek. Jak masz doświadczenie możesz spróbować negocjować stawkę początkową. Premia jest po okresie próbnym 30,40, lub 50% podstawy wynagrodzenia. Uzależniona jest ona on zrealizowanych założeń. Umowa na czas nieokreślony nie jest od niczego uzależniona. Najczęściej najpierw dają 3 miesiące, potem pół roku i chyba trzecia umowa jest na czas nieokreślony. Wszystko zgodnie z kodeksem pracy.
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-10-28 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kilku letnie doświadczenie za 1700 brutto to im podziękuje, a nie dadzą zapewne 1700-1800 netto. Za taką stawkę to niech szkolą nowego pracownika bez wiedzy o windykacji. Dzięki dodo na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
forumowicz - 2014-10-29 10:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos po prostu sieje propagande i tyle- Zastanówcie się tylko dlaczego ludzie którzy pracowali, kiedyś teraz do EOSU wracają- a takich przypadków jest bardzo wiele, na różnych szczeblach... Kasa na czas i jak cos potrafisz to możesz na prawdę zarobić normalne pieniądze- i przede wszystkim jasne dla wszystkich zasady.
zdjecie uzytkownika
forumowicz - 2014-10-29 10:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos po prostu sieje propagande i tyle- Zastanówcie się tylko dlaczego ludzie którzy pracowali, kiedyś teraz do EOSU wracają- a takich przypadków jest bardzo wiele, na różnych szczeblach... Kasa na czas i jak cos potrafisz to możesz na prawdę zarobić normalne pieniądze- i przede wszystkim jasne dla wszystkich zasady.
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-10-29 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forumowicz - 2014-10-29 10:43:47]:
Forumowicz to żadna propaganda. Napisałem, że wszystko zgodnie z kodeksem pracy. Co do tego, że ludzie którzy kiedyś pracowali a teraz wracają to z tego co wiem to nie jest ich wiele. Byli też tacy co wracali i znów albo odchodzili albo im podziękowano. Masz rację kasa na czas zawsze była to nie ulega wątpliwości. Normalne pieniądze to może i zarabiają ale na najwyższych stanowiskach chyba, że uważasz że najniższa krajowa to normalne pieniądze. Ludzie, którzy tam odwalają "czarną robotę" ( a nie uważam aby nic nie potrafili) i dzięki którym firma ma pieniądze zarabiają grosze. Ale nikt nikomu z tego forum nie zabrania spróbować i się przekonać na własnej skórze. Tu są tylko opinie pracowników byłych lub obecnych. Ja w tej firmie spędziłem trochę czasu i nie uważam aby zasady były jasne chyba że nie wnikasz co z czego wynika. P.S Ciekaw jestem jakie Ty stanowisko zajmujesz w tej firmie....?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EOS KSI Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x