brak logo

HI-P Poland

Wrocław

Opinie o HI-P Poland

anonim 2009-05-12 17:10:38
Słowa kojarzące się z HI-P Poland solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, dominująca, komunikatywna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobry, chociaż firma powinna mieć szerszą gamę szkoleń nie tylko odgórnych ale również indywidualnych dla pracownika.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w HI-P Poland: rozwój swoich kompetencji i doświadczeń
Najbardziej nie podobało mi się w HI-P Poland: brak szacunku dla ludzi młodych- ( usunięte przez administratora )
1
miki 2010-07-29 16:53:30
ile zarabiają tam w dziale utrzymania ruchu.
lilo 2010-07-29 16:54:42
Podobno 1100 zł. netto
Wąsaty Beton 2010-07-31 22:55:31
Straszne [usunięte przez moderatora] - NIE POLECAM :)
1
iml 2010-08-03 22:52:51
1100 ... dobry jesteś tyle to sie zarabia na pradukcji w 3 pierwszych miesiącach!!
dd 2010-11-12 20:25:26
Mam propozycję pracy jako technik utrzymania ruchu chciałbym wiedzieć jak to wygląda ? I propozycję płacy ponad 2 tyś.Netto
FoFeL 2013-08-14 10:03:43
potwierdzam
1
gosc 2014-01-30 21:37:44
NIE POLECAM
Jeżeli szukacie pracy to omijajcie hi-p z daleka.
Nie ma sensu !!! (usunięte przez administratora)
1
Maślana 2014-02-07 10:41:09
Moje wrazenia po pracy (ponad 3letniej)w hi-p są jak najbardziej pozytywne. osobiscie pracowałem na magazynie i spokojnie mogę powiedzieć że 2 z przodu na rękę jest. atmosfera spoko. jak najbardziej polecam :)
1
piotrus 2014-03-17 23:47:27
Pracowałem w Hi-P aż 3 dni i w moim przypadku o tydzień za długo
2
gosciu 2014-06-04 21:20:03
NIE POLECAM, korporacyjny( usunięte przez administratora )
2
asf 2014-09-13 22:20:24
Palisz ? zmień prace.
problemy z urlopem chyba żę liderowi wchodzisz w D...
święto w czwartek piątek wolny do odpracowania w sobote.

katering tragedia zupa przesolona lub przypalona ziemniaki słone sos wodnisty gulasz a pomidorowa to jedna zupa.

robolee 2014-09-13 22:25:16
W sumie to nie dziwie sie że taka rotacja w firmie przyjmują 20 osób po tygodniu zostaje 8. średnia wypłata dla nowej osoby to z 1200 max

Nadgodziny to był chyba w 2008.

Dojazd 1 godz powroty 1 godzina więc 10 godzin prawie w pracy.
W nie każdy wie co to prysznic i nie tylko w szatnie śmierdzi.

Jesteś nowy to stara ekipa zniszczy Cie
2
Filip 2014-11-22 17:12:44
Mam propozycje podjęcia pracy na magazynie w firmie hi-p czy warto ???
beny 2015-02-05 00:02:29
napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają... wiadomo że każdy konkuruje ze sobą i chiałby dobrze wypaaść i dostać prace...
anonim 2015-02-11 11:42:25
Wcale nie prawda,ze 1100 brutto,brutto jest 1800,ale pracowalam w HiP przez human pro przez trzy mies i mnie zwolnili,tak sie nie robi,praca ogolnie fajna,podobala mi sie.
1
Engel duo 2015-03-12 02:35:28
Witam, ile zarabiają u was ustawiacze ?
bob 2015-07-08 17:06:29
sa przyjecia do pracy?
asia 2015-07-11 15:28:45
jakie sa zarobki?
bob 2015-07-13 14:54:20
na jakie zarobki mozana liczyc?
asai 2015-07-15 13:04:39
jakie zarobki sa na poczatku?
asia 2015-07-16 13:13:49
na czym polega praca???
asia 2015-07-16 23:32:04
odpowie ktos?
pracownik 2015-07-30 13:08:25
zależy do jakiego działu zostaniesz przyjęta...
asia 2015-08-10 12:08:59
jak z dojazdami z jakich miejscowosci i gdzie przystanki?
prosze o info
nowa 2015-08-27 21:04:20
firma kogucik
zwalniaja przyjmuja kto odpowiada za ten balagan???
teraz bedzie praca po 10 godzin plus dojazdy czyli gosc we wlasnym domu !!!
upraszczajac amazon nr.2
2
bolo 2015-08-30 15:12:45
nastepna opinia panienki ze spora nadwaga ktora porusza sie mucha w smole
a moze to tlenione wloski wplywaja na logiczne myslenie
mamusia tez tylko potrafi zajmowac sie plotkami
Kat 2015-10-25 12:07:46
Bez przesady pracowali przez 10 godzin tylko przez tydzień i żaden Amazon nr 2. Jak jest ogłoszenie od agencji o przyjęciach to miejscowości skąd jeździ autobus i zarobki są napisane. Czy praca ciężka to faktycznie zależy od działu, ale nie przychodzisz tam na plotki czy posiedzieć tylko zarobić.
beka 2015-10-28 15:55:22
beka z ciebie

jakie zarobki 1600 na reke
z bangladeszu jesteś?
były 2015-11-27 13:03:26
Ja oceniam Hi-P różnie. Z jednej strony fajni ludzie. W każdej pracy znajdzie się powód do narzekania, jednak myślę że nie jest aż tak źle. Atmosfera jest bardzo przyjemna, dofinansowania do posiłków, wakacji, wydarzeń kulturalnych - socjal całkiem spoko. Warunki pracy - zależnie od pracy, szału nie ma. Czystość na poziomie niskim. Dla osób, które chcą "podrasować" swoje CV - jak najbardziej tak - można dość sprawnie podnieść się na stanowisku, jednak bez! podwyżki. Jeśli uda się ustalić wstępną stawkę na wysokim poziomie - Twój sukces, bo później możesz zapomnieć o znaczących zmianach w pensji. Oceny pracownicze są robione proforma i nie mają znaczenia dla Twojego portfela. Podsumowując - nie jest źle. Jeśli chcesz niewymagającej, długoterminowej pracy z niezmiennymi zarobkami to polecam. Firma może być dobrą trampoliną dla CV, jednak dla bardziej ambitnych - to tylko poczekalnia!
mary 2015-12-03 19:12:40
Parę osób przychodzi tam właśnie na plotki i posiedzieć.
7
nowy 2016-03-01 10:03:34
Pracowałem w hip 3 miesiące, praca mało wymagająca, ludzie ok (wyjątki stara ekipa trzymająca się blisko z liderem)nadgodziny zapomnij tylko dla wybranych (stara ekipa), Liderzy niedouczeni liczą się tylko kontakty - stara ekipa.
4
hahaha 2016-04-23 20:52:07
żeby tylko liderzy.....
7
witt 2016-05-03 20:41:58
Zgadzam się .Stara załoga to w dużej mierze znudzone i zmanierowane mopsy ,a produkcja kontraktowa czyni pracę mało stabilną .Na krótko ,na chwilę , żeby się zahaczyć na chwilę , ale w tym czasie szukać interesujących ofert.
7
ja 2016-05-16 08:47:09
a świstak....
7
yanka 2016-06-16 18:13:39
@antośka, zgadzam się co do opinii twojej, ciekawe tylko czy ta motoryzacja wymusza jakieś specjalne kwalifikacje na pracownikach
Zostaw swoją opinię o HI-P Poland - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HI-P Poland