brak logo

Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"

Warszawa

Opinie o Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"

admin 2015-06-04 07:44:52
Twoja opinia ma znaczenie. Wypowiedz się na temat firmy Piekarnia-Cukiernia "Grzybki" i pomóż osobom szukającym pracy.
1
Koles 2015-06-07 20:49:26
Obsługa sklepu jest ok, ale niestety nie nadrobi ona jednak znacznego pogorszenia się jakości pieczywa, od roku kupowałem chleb o nazwie "Chłopski" to co było jeszcze cztery miesiące wstecz to jest wspomnienie. Teraz sprzedaje się niewyrośniętą glinę. Tragedia zmieniam piekarnię.
4
Aga12 2015-09-23 12:52:20
Super atmosfer, umowa o prace. Serio jest ok
2
blekota 2015-10-08 21:01:56
To musiała napisać sklepowa, na nocy praca tam to jest piekło
5
Mela 2016-04-26 19:21:47
Dzień dobry! Pisze bo jestem rozczarowana wasza jakością! Od zawsze kupuje pieczywo w waszej piekarni i ostatnio chleb jest nie do zjedzenia!!! Cos sie chyba mocno popsuło! Proszę zróbcie cos z tym! Wierna klientka
4
Tyburski 2016-04-28 08:51:09
Mela, niestety podzielam Twoje zdanie. Trafiłem tutaj przypadkiem szukając kontaktu wlasnie w tej sprawie i widze, ze Twoj wpis jest dość świeży. Także głosem 2 wiernych Klientów... Prosimy o naprawę najlepszego pieczywa w Warszawie, bo z jakością i smakiem niestety zle sie dzieje :( piszcie ludziska moze jak bedzie nas wiecej to wysłuchają naszych próśb!!! I nie jest to broń Boże nawoływanie do hejtu, tylko apel o poprawę, bo szkoda by było zmieniać piekarnie. Pozdrawiam Właścicieli. Tyburski
4
bella 2016-06-27 17:30:45
Zanim podejmisz prace w grzybkach zastanow sie dobrze. Źle trakotowani sa pracownicy jest wszechobecny mobing. Wzmuszaja pracownikow do pracy we wszystkie soboty mimo ze w umowie jest 40 h tygodniowy czas pracy. Jest duza rotacja pracowników . Pracownicy sa gnojeni .
16
gameover 2016-07-07 14:14:48
100 % prawdy !!!!!
7
6 2016-08-05 14:44:45
to prawda
5
solen 2016-08-12 23:25:11
Najgorszy pracodawca z jakim miałem doczynienia, chamstwo i wyzysk.
10
były pracownik 2016-08-14 18:30:16
@solen - 100% prawda do tego jeszcze praca 6 dni w tygodniu w tym każda niedziela po 10-11 godzin to jest zakład pracy dla niewolników i jeszcze to kierownictwo debile, alkoholicy i ślizgacze. Piekarze omijajcie tę firmę z daleka szkoda zdrowia i nerwów.
9
jebagrzyb 2016-09-10 17:20:20
Ta piekarnia to jeden wielki pierdolnik organizacyjny do tego to chamstwo i prostactwo na każdym kroku, praca tam to koszmar nikomu nie polecam tego pracodawcy.
8
Kris 2016-09-17 17:03:18
Na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko fajnie, miło, dużo obietnic ale rzeczywistość to już inna sprawa, organizacja pracy jak za komuny u jakiegoś zapyziałego prywaciarza brak jakiegokolwiek systemu zarządzania no i ten psełdo brygadzista /słoń/ burak który ledwo potrafi się podpisać o matematyce i liczeniu nie warto się rozpisywać- poziom upośledzonego dziecka. Szukam innej pracy bo praca tam uwstecznia i można tam schamieć od kontaktu z pewnymi imbecylami i czereśniakami. Praca tam Nie Nie Nie i jeszcze raz NIE.
8
xyz 2016-09-19 14:44:50
@kris - 100% racja, atmosfera pracy w tym zakładzie to tragedia.
8
kony 2016-09-24 21:49:34
Ta piekarnia to jeden wielki syf w ładnym opakowaniu.
7
Xyz 2016-09-29 17:12:16
Witam ja pracuje w tej piekarni jest super duzo godzin ale i na zarobki nie narzekam.
Kierownik jest ok oczywiście jak sie z nim nie zadrze mozna dostac bez problemu wolne, fakt pracuje sie 6 dnia ale za noc jest wolne w następnym tygodniu i mozna sobie sanemu wyznaczyć dzien. A propo słonia to prawda wielki brygadzista ale nic nie potrafi i chce uczyc wszystkich . Na szczęście kierownik przenisol na Okęcie teraz jest naprawdę mila atmosfera.
krzychul 2016-09-30 09:58:02
Kto w ogole pisze takie brednie o Piekarni? pracownicy gnojeni? mobing? chyba konkurencja się dorwała do tego portalu bo to co jest napisane jest ZAŁOSNE ! Najlepiej zarobic a sie nie narobić, a nit nie szanuje pracy ! dobrze płatna i atmosfera super, rotacja pracownik? jest owszem , ale jak się ludzie nienadaja to po co ich zatrudniac? jeżeli sie ktoś nie przykłada do swojej pracy albo tylko przyhodzi zeby odbębnić godziny to trzeba szukać innych do pracy.
1
krzychul 2016-09-30 10:05:26
jak wszyscy są tutaj tacy "mądrzy" to czemu nie macie swoch firm tylko pracujece u kogos? hahahaha , w tedy to zobaczycie co to znaczy praca ....
7
antywazelina 2016-10-11 14:57:19
Żeby coś takiego napisać o tej piekarni to albo ktoś ci musiał zapłacić za robienie takiej wazeliny albo jesteś zdrowo porąbany.
4
była stara pracownica 2016-10-11 14:59:58
Nie polecam pracy w tej piekarni.!!! Może jeszcze z rok temu praca w tej piekarni wygladala normalnie i szło się do tej pracy z przyjemnoscia. Ale teraz jest to po prostu jeden wielki korporacyjny pierd...i kolkoz. Na pawilonach narobily się same kierowniczki, które by tylko rozkazywaly innym, a same sobie bimbaja i nowe osoby traktują jak śmieci, w samej firmie kiedy się tylko nie przyjdzie to jest jeden wielki syf, kierowniczki sklepu firmowego na korkowej w ogóle nie ogarniają sytuacji i źle koordynują prace ekspedientek. W ciągu 5 minut wydają 4 polecenia i najlepiej żeby wszystko zrobić od razu, w ogóle nie mają normalnego podejścia do nowych osob, zero jakiejś normalnej komunikacji i wytlumaczenia gdzie się coś znajduje, co trzeba robić, brak podstawowych materialow do nauki na temat chleba. Stawiają nowe osoby na pieczywo, a później klienci mają pretensje ze nową osobą nic nie wie, a gdy chcę się zapytać to czasami nie ma kogo, właśnie dlatego nowe osoby zwalniaja się stamtad, bo nie wytrzymuja w takiej niestabilnej sytuacji i ciągłych chwiejnych humorkow starszych ekspedientek oraz kierowniczek. Często się też tam zdarza ze ekspedientki z dnia na dzień muszą jeździć od sklepu do sklepu na zastepstwa i to może trwać dłuższy czas. Poza tym jeśli chodzi o soboty to zmuszają do przyjścia do pracy gdzie soboty są dodatkowe i czasami pracuje się po 12h i powoli zaczynaja wprowadzac pracujące niedziele!
Szkoda, że ta piekarnia tak się zmieniła na gorsze, i z jakością pieczywa i z ludźmi. Wszystko poszło w niewlasciwa stronę i traktowanie ludzi z szacunkiem zamienilo się w wyscig szczurow, oby więcej kasy zgarnac.
12
Zenek 2016-10-18 22:26:52
witam pracodawca jako pracodawca nie jest zły, technolog P. Tomek też nie można źle o nim powiedzieć.
( usunięte przez administratora ) to najporządniejsi szefowie to wszyscy o tym wiedzą.
To prawda ze atmosfera ta miedzy pracownikami to koszmar...
Nie którzy to prawdziwe prostaki ze wsi i debile którzy przyjechali karierę robić w piekarni ( kariera to w biurze ) krowy paść głupole a nie psuć opinie piekarni co kiedyś uchodziła za bardzo dobra.
To prawda ze słoń to prymityw kocmołuch w gumofilcach przyjechał z jedna reklamówka do Warszawy.
Szefostwo obudzić się i przyjrzeć się tym pseudo piekarzom bo cierpi na tym wasz wizerunek...
13
pracownik zatroskany 2016-10-20 18:34:54
Praca w tej piekarni jest bardzo specyficzna jest duża rotacja pracowników atmosfera jest bardzo zła uważam że jest to wynikiem jak w tym powiedzeniu że ryba psuje się od głowy. Właściciele zatrudnili jakiegoś dyrektorzynę który jest jakby trochę nierozgarnięty otacza się jeszcze większymi miernotami jak wspominany w komentarzach ten burak słoń chyba z powodu że ten prostak nie zagrozi jego pozycji tj. Nie wygryzie go. Niemal wszystkie firmy zewnętrzne które miały doczynienia z tym ala dyrektorem mają go za jakiegoś czuba z którym niesposób się dogadać. Szukają teraz kierowników ale nie wspominają że całkiem niedawno zwolnili trzech kierowników jednego za drugim i znowu szukają nowych chyba takich żeby tylko nie byli mądrzejsi od tego debila dyrektora. Na produkcji praca byłaby całkiem spoko ale wszystko psuje wspomniany ten buraczany słoń mało kto z nowych pracowników może z nim wytrzymać zresztą starzy pracownicy mają też już go dosyć jeżeli coś się w tym temacie nie zmieni to rotacja ciągle będzie duża.
17
Wojtek 2016-11-11 16:19:16
Ten krzychu to chyba jakiś kierownik lub ten słoniowaty brygadzista
3
Ciekawy 2016-11-17 09:57:33
Witam. Zamierzam rozpocząć prace jako cukiernik na wlochach czy jest ktoś w stanie mi napisać o warunkach tam??.Pozdrawiam
PLO 2016-11-22 04:20:46
Cześć, czy są tu może jakieś ekspedientki które mogą powiedzieć coś o pracy? Wiem, że jest duży ruch. Jak z przejściem na umowę o pracę po 3 miesiącach? prawda? Pozdrawiam.
1
BOR-OWIK Z CBA 2016-11-22 17:12:34
Moja opinia na temat właścicieli cukierni grzybki jak i pracowników szczebla organizacyjnego jest BARDZO NEGATYWNA !!! Wszystkich zainteresowanych pracą w firmie H. Cichocki przestrzegam przed pseudo "technologiem" niejakim Tomaszem Szymczakiem któremu padło na mózg od nawału obowiązków kombinnowania z ustawkami płacy - wynagrodzeń gdy podczas wstępnej rozmowy pseudo technolog na START OBNIŻA STAWKĘ GODZINOWĄ z 15 zł. NETTO / DO RĘKI NA 12 zł. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ I ZWIEŚĆ !!! Samo ogłoszenie o pracy jest lekko podejrzane! Szanująca się firma NIE podaje w ofercie pracy stawek godzinowych!!! Dla powagi sprawy , taktem jest ustalenie stawki godzinowej lub miesięcznego wynagrodzenia bezpośrednio z właścicielem firmy!!! A nie jak obecnie gdy sprawa dotyczy rozmowy z "technologiem" który nic wspólnego nie ma z tą profesją !!! To jakiś oszołom i czubek z siwym warkoczykiem!!! STOP OSZUSTOM!!! UWAGA - TRUJĄCE GRZYBKI Z UL. MALOWNICZEJ 33 WARSZAWA WŁOCHY!!! TELF. 668-431-732 LUB 606686578. MOŻE TYM CIEMNOGRODEM ZAINTERESUJE SIĘ PROK. GENERALNY p. ZIOBRO , CBA !!! INSPEKCJA PRACY , SANEPID I FISKUS !!!! A , MOŻE JAKAŚ KONTROLA?! :-)))))))))))))))))))))))

UWAGA ! ZANIM Zdecydujecie się podjąć pracę w zakładzie piekarniczo-cukierniczym pracowników est NEGATYWNA!!! Wiele do życzenia pozostaje z uwagi na lekceważące traktowanie ludzi.
7
marek 2016-11-22 18:32:49
DZIEWCZYNO NIE TRAĆ CZASU!!! TU NIE MA ŻADNEJ UMOWY O PRACĘ! TYLKO UMOWA ZLECENIE!!! DUŻO CUKRZĄ I ZŁOCĄ PODCZAS ROZMOWY! OBIECUJĄ ZŁOTE JAJA!!! OCH! UF! CZEGO TU NIE MA! I ILE TO ZAROBICIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZAROBISZ! NIE DAJ SIĘ ZWIEŚĆ ŻYDOM A JUŻ NA PEWNO TECHNOLOGOWI NIEJAKIEMU SZYMCZAKOWI KTÓRY ZAPYTANY JAKĄ MĄKĘ STOSUJĄ DO CIASTA BISZKOPTOWEGO ODPOWIADA KAŻDĄ !!! PRZY TYM NIE WIE JAKIE TYPY MĄK STOSUJE SIĘ PRZY PRODUKCJI PIECZYWA W TYM CUKIERNICZEGO ! TO NIE JEST ŻART! TO JEST CIEMNOGRÓD!!! I NIEUCTWO !!! MOŻE Z MĄKI ZIEMNIACZANEJ ZROBI CIASTO NA PĄCZKI! A WTEDY WYJDĄ MU KARTOFLE! TAKIE JAK ON SAM I JEGO PRACODAWCY . NO COMENTS :-)))))))
4
Pracownik 2016-11-24 11:48:05
Wszyscy pracownicy Piekarni Grzybki maja umowe o prace. Mozna to łatwo sprawdzic . Ludzie nie piszcie farmazonów.
9
anka23 2016-11-26 00:21:25
umowa zlecenie 2 tyg. okres próbny Cipo! ty widziałaś umowę ? słyszałaś puste słowa i brednie ! Ile ci zapłacili za ten wpis chlebem jak deputat !?
3
hwdp-grzyby 2016-11-26 21:49:52
Jestem nowym pracownikiem i faktycznie potwierdzam od razu zaniżają stawkę godzinową to co w ogłoszeniu a to co faktycznie dają to dwie inne bajki ponadto godziny pracy minimum 6 dni w tygodniu po 10, 11 a nawet 12 godzin i ta atmosfera pracy to jakiś koszmar no i ten skur-syn psełdo brygadzista słoń to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam tego kołchozu, pozdrawiam.
5
jk2 2016-11-27 20:17:40
Ta piekarnia to syf pod każdym względem.
4
goral 2016-12-02 20:05:00
A co z tymi sobotami i niedzielami ???serio płacą za sobotę x 2 a za niedzielę x3??
Pracownik 2016-12-03 17:32:38
Prawda
2
Były pracownik 2016-12-16 12:57:32
Jeśli chodzi o cukiernię i "deserówkę" w nowym zakładzie na ul. Malowniczej to atmosfera jest bardzo w porządku, przemili ludzie, bezproblemowo się z nimi współpracuje. Praca po ok. 9 godzin dziennie, raczej nie wychodzi się po 8, bo zawsze znajdzie się coś do roboty. Organizacja pracy pozostawia wiele do życzenia- niejednokrotnie było tak, że przychodziliśmy rano i nikt nie wiedział czym mamy się zająć, bo a to nie ma towaru, a to kierownik nie zostawił instrukcji. Po czymś takim "nagle" godzinę przed końcem dnia pracy okazywało się, że trzeba jeszcze zrobić pięć rzeczy o których nikt wcześniej nie miał pojęcia i to najlepiej na wczoraj, więc nie ma mowy o wyjściu z pracy po 8 godzinach jak normalny człowiek. W soboty i niedziele rzeczywiście pracuje się za większe pieniądze, jednak za te dni nie ma możliwości wzięcia innego dnia wolnego- czyli pracuje się np. 6 dni w tygodniu. Stawka podstawowa oferowana w ogłoszeniach bardzo mija się z rzeczywistością. Tam oferują 3800 zł brutto, ale na umowie nie radzę oczekiwać kwoty większej niż 15 zł za godzinę (czyli na rękę dostaje się w końcu jakieś 12,50 za godzinę) mimo, że wcześniej ustala się co innego. Pod tym względem bardzo NIE POLECAM tego miejsca. System wyliczania przepracowanych godzin i wypłat jest strasznie zagmatwany. Jeżeli właściciele chcą mieć w swoim zakładzie dobrze wykwalifikowane osoby, które coś sobą reprezentują i znają się na tym co robią, to powinni jednak rozważyć godziwe wynagrodzenie za pracę, która wymaga doświadczenia i ogromnej wiedzy. U mnie współpraca z Piekarnią- Cukiernią "Grzybki" pozostawiła niesmak i jeśli zastanawiacie się nad pracą w tym miejscu to zdecydowanie odradzam.
5
kruella 2016-12-16 15:47:44
Piekarnia Trocka bazarek.Szanowny dyrektorze zachecam do jednego dnia pracy w momencie dostawy pieczywa do sklepu. Jak mozna posiadac taka siec sklepow i dopuscic aby jedna osoba przyjęła sama i rozlozyla taka ilosc pieczywa.Ta pracownica dwoi sie i troi lecz w takiej sytuacji nieuniknione jest ze my klienci stoimy czterdziesci minut na deszczu.Wstyd !!! W zadnej piekarni n Targowku nie widzimy takiego skapstwa i wykorzystywania ludzi.Szkoda bo pieczywo bardzo dobre.Pozdrawiam - klientka.
Gizmo 2016-12-19 10:22:53
Pracuję tu od roku czasu. Jako nowy pracownik zostałam rzucona na jeden z gorszych pawilonów do nauki czegokolwiek a i inne dziewczyny nie były miłe i skłonne do pomocy. Przez cały ten rok non stop obiecywano mi, że pójdę na stałe na jakiś pawilon. Co się jednak nie stało. Na rozmowach kwalifikacyjnych jest zamydlanie oczu i obiecywanki. Męczące zmiany w tej firmie, jeżdzenie po całej Warszawie, 0 odpoczynku. Ze zmiany drugiej na pierwszą gdzie "kierowniczki" mają w głębokim poważaniu ile i skąd ktoś dojeżdza. Zdarza się również tak, że gdy się ma np1 zmienę, można dostać telefon aby tego samego dnia pojechać na inny pawilon bo ktoś coś albo żeby zostać cały dzień bo muszą zabrać twoją zmienniczkę. A odnośnie choroby, wypadku też nie ma co liczyć na zwolnienie bo zaraz słyszy się "że robi się to specjalnie żeby tylko nie przyjść do pracy, lub na dany pawilon" i karnie zostaje się przeniesionym znowu to gdzie indziej. ja miałam sytuację gdzie zachorowałam miałam niespełna 40c i lekarz wystawił mi zwolnienie. Od kierowniczki usłyszałam to że specjalnie to zrobiłam bo nie chciałam zostać na pawilonie, i że na pewno już nie wrócę tam gdzie byłam wcześniej. Non stop pretensje i presja. Nie polecam przyjmować się jako ekspedientka ani w ogóle. Tu traktuje się ludzi jak zwykłe roboty i obrzuca się ich błotem. Nie zależy im na pracownikach. Ja po jakiś 3-4 miesiącach pracy usłyszałam tylko, że jak mi się nie podoba to na siłe nikt nie trzyma. Nowo otwarta malownicza to jeden wielki chaos i zapierdziel, zero organizacji praca po całym dniu same utrudnienia i wyzyskiwanie. To samo korkowa. Jako pracownik nie masz tu żadnych praw. Jedyne co to w miare dobre zarobki. Ale szczerze wolę mniej zarabiać i mieć normalne warunki pracy niź charować jak dziki wół i czuć na barkach tą presję, która tu non stop panuje. Ekspedientki non stop są starszone że jak czegoś nie zrobią to pójdą gdzieś tam, albo dostaną karę pieniężną albo coś. Starych pracowników się nie docenia a gnoi. Nie ma tu dobrej kierowniczki. Każda z nich jest siebie warta. Dziewczyny nie dawajcie sobie mydlić oczu. A tym co pracują radzę szukać czegoś lepszego.

12
SzybkiDżo 2016-12-22 21:51:12
Prawda ? Ciekawe...
1
PLO 2016-12-28 03:07:53
Serio aż tak źle?? kurde chciałam się tam zatrudnić na ekspedientkę i od razu powiedziałam na jaką chce isć lokalizacje i nie było problemu na rozmowie... a dają tę umowę o pracę po 3 miesiącach??
byłyprac 2017-01-04 14:50:16
Ta piekarnia to typowy polski prywaciarz - chamstwo, wyzysk, obiecanki nie dotrzymane i zero organizacji. Dyrektor debil, główny technolog alkoholik a główny psełdo brygadzista tzw. SŁOŃ to zwykły cham i prostak z prowińcji który wychował się w lepiance, ten zakład to syf i dno.
5
olo 2017-01-11 12:36:16
Hahaha ale jaja nieźle tam jest
1
Anonim 2017-01-16 20:27:18
Pracuje w tej firmie juz od wielu lat to co sie tam dzieje to istny haos.Drodzy pracodawcy przejzyjcie na oczy to co robią ci pseudo brygadzisci to po prostu szok!!!jak tak można traktować ludzi....
Pracodawcy jak najbardziej ok ale przez takich dwóch cwaniaków cierpi wizerunek całej Piekarni .nie mozna im zwrócić żadnej uwagi bo odrazu skarżą się kierownikowi który odrazu naskakuje na ludzi ..
1
Warszawiak 2017-01-18 22:36:40
O jakich dwóch ci chodzi?tych pseudo brygadzistów ?Trzeba zalatwic tą sprawe...
Zostaw swoją opinię o Piekarnia-Cukiernia "Grzybki" - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"