brak logo

Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"

Warszawa

Opinie o Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"

admin 2015-06-04 07:44:52
Twoja opinia ma znaczenie. Wypowiedz się na temat firmy Piekarnia-Cukiernia "Grzybki" i pomóż osobom szukającym pracy.
1
Koles 2015-06-07 20:49:26
Obsługa sklepu jest ok, ale niestety nie nadrobi ona jednak znacznego pogorszenia się jakości pieczywa, od roku kupowałem chleb o nazwie "Chłopski" to co było jeszcze cztery miesiące wstecz to jest wspomnienie. Teraz sprzedaje się niewyrośniętą glinę. Tragedia zmieniam piekarnię.
2
Aga12 2015-09-23 12:52:20
Super atmosfer, umowa o prace. Serio jest ok
1
blekota 2015-10-08 21:01:56
To musiała napisać sklepowa, na nocy praca tam to jest piekło
4
Mela 2016-04-26 19:21:47
Dzień dobry! Pisze bo jestem rozczarowana wasza jakością! Od zawsze kupuje pieczywo w waszej piekarni i ostatnio chleb jest nie do zjedzenia!!! Cos sie chyba mocno popsuło! Proszę zróbcie cos z tym! Wierna klientka
3
Tyburski 2016-04-28 08:51:09
Mela, niestety podzielam Twoje zdanie. Trafiłem tutaj przypadkiem szukając kontaktu wlasnie w tej sprawie i widze, ze Twoj wpis jest dość świeży. Także głosem 2 wiernych Klientów... Prosimy o naprawę najlepszego pieczywa w Warszawie, bo z jakością i smakiem niestety zle sie dzieje :( piszcie ludziska moze jak bedzie nas wiecej to wysłuchają naszych próśb!!! I nie jest to broń Boże nawoływanie do hejtu, tylko apel o poprawę, bo szkoda by było zmieniać piekarnie. Pozdrawiam Właścicieli. Tyburski
3
bella 2016-06-27 17:30:45
Zanim podejmisz prace w grzybkach zastanow sie dobrze. Źle trakotowani sa pracownicy jest wszechobecny mobing. Wzmuszaja pracownikow do pracy we wszystkie soboty mimo ze w umowie jest 40 h tygodniowy czas pracy. Jest duza rotacja pracowników . Pracownicy sa gnojeni .
11
gameover 2016-07-07 14:14:48
100 % prawdy !!!!!
6
6 2016-08-05 14:44:45
to prawda
5
solen 2016-08-12 23:25:11
Najgorszy pracodawca z jakim miałem doczynienia, chamstwo i wyzysk.
8
były pracownik 2016-08-14 18:30:16
@solen - 100% prawda do tego jeszcze praca 6 dni w tygodniu w tym każda niedziela po 10-11 godzin to jest zakład pracy dla niewolników i jeszcze to kierownictwo debile, alkoholicy i ślizgacze. Piekarze omijajcie tę firmę z daleka szkoda zdrowia i nerwów.
8
jebagrzyb 2016-09-10 17:20:20
Ta piekarnia to jeden wielki pierdolnik organizacyjny do tego to chamstwo i prostactwo na każdym kroku, praca tam to koszmar nikomu nie polecam tego pracodawcy.
6
Kris 2016-09-17 17:03:18
Na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko fajnie, miło, dużo obietnic ale rzeczywistość to już inna sprawa, organizacja pracy jak za komuny u jakiegoś zapyziałego prywaciarza brak jakiegokolwiek systemu zarządzania no i ten psełdo brygadzista /słoń/ burak który ledwo potrafi się podpisać o matematyce i liczeniu nie warto się rozpisywać- poziom upośledzonego dziecka. Szukam innej pracy bo praca tam uwstecznia i można tam schamieć od kontaktu z pewnymi imbecylami i czereśniakami. Praca tam Nie Nie Nie i jeszcze raz NIE.
5
xyz 2016-09-19 14:44:50
@kris - 100% racja, atmosfera pracy w tym zakładzie to tragedia.
5
kony 2016-09-24 21:49:34
Ta piekarnia to jeden wielki syf w ładnym opakowaniu.
4
Xyz 2016-09-29 17:12:16
Witam ja pracuje w tej piekarni jest super duzo godzin ale i na zarobki nie narzekam.
Kierownik jest ok oczywiście jak sie z nim nie zadrze mozna dostac bez problemu wolne, fakt pracuje sie 6 dnia ale za noc jest wolne w następnym tygodniu i mozna sobie sanemu wyznaczyć dzien. A propo słonia to prawda wielki brygadzista ale nic nie potrafi i chce uczyc wszystkich . Na szczęście kierownik przenisol na Okęcie teraz jest naprawdę mila atmosfera.
krzychul 2016-09-30 09:58:02
Kto w ogole pisze takie brednie o Piekarni? pracownicy gnojeni? mobing? chyba konkurencja się dorwała do tego portalu bo to co jest napisane jest ZAŁOSNE ! Najlepiej zarobic a sie nie narobić, a nit nie szanuje pracy ! dobrze płatna i atmosfera super, rotacja pracownik? jest owszem , ale jak się ludzie nienadaja to po co ich zatrudniac? jeżeli sie ktoś nie przykłada do swojej pracy albo tylko przyhodzi zeby odbębnić godziny to trzeba szukać innych do pracy.
1
krzychul 2016-09-30 10:05:26
jak wszyscy są tutaj tacy "mądrzy" to czemu nie macie swoch firm tylko pracujece u kogos? hahahaha , w tedy to zobaczycie co to znaczy praca ....
5
antywazelina 2016-10-11 14:57:19
Żeby coś takiego napisać o tej piekarni to albo ktoś ci musiał zapłacić za robienie takiej wazeliny albo jesteś zdrowo porąbany.
3
była stara pracownica 2016-10-11 14:59:58
Nie polecam pracy w tej piekarni.!!! Może jeszcze z rok temu praca w tej piekarni wygladala normalnie i szło się do tej pracy z przyjemnoscia. Ale teraz jest to po prostu jeden wielki korporacyjny pierd...i kolkoz. Na pawilonach narobily się same kierowniczki, które by tylko rozkazywaly innym, a same sobie bimbaja i nowe osoby traktują jak śmieci, w samej firmie kiedy się tylko nie przyjdzie to jest jeden wielki syf, kierowniczki sklepu firmowego na korkowej w ogóle nie ogarniają sytuacji i źle koordynują prace ekspedientek. W ciągu 5 minut wydają 4 polecenia i najlepiej żeby wszystko zrobić od razu, w ogóle nie mają normalnego podejścia do nowych osob, zero jakiejś normalnej komunikacji i wytlumaczenia gdzie się coś znajduje, co trzeba robić, brak podstawowych materialow do nauki na temat chleba. Stawiają nowe osoby na pieczywo, a później klienci mają pretensje ze nową osobą nic nie wie, a gdy chcę się zapytać to czasami nie ma kogo, właśnie dlatego nowe osoby zwalniaja się stamtad, bo nie wytrzymuja w takiej niestabilnej sytuacji i ciągłych chwiejnych humorkow starszych ekspedientek oraz kierowniczek. Często się też tam zdarza ze ekspedientki z dnia na dzień muszą jeździć od sklepu do sklepu na zastepstwa i to może trwać dłuższy czas. Poza tym jeśli chodzi o soboty to zmuszają do przyjścia do pracy gdzie soboty są dodatkowe i czasami pracuje się po 12h i powoli zaczynaja wprowadzac pracujące niedziele!
Szkoda, że ta piekarnia tak się zmieniła na gorsze, i z jakością pieczywa i z ludźmi. Wszystko poszło w niewlasciwa stronę i traktowanie ludzi z szacunkiem zamienilo się w wyscig szczurow, oby więcej kasy zgarnac.
8
Zenek 2016-10-18 22:26:52
witam pracodawca jako pracodawca nie jest zły, technolog P. Tomek też nie można źle o nim powiedzieć.
( usunięte przez administratora ) to najporządniejsi szefowie to wszyscy o tym wiedzą.
To prawda ze atmosfera ta miedzy pracownikami to koszmar...
Nie którzy to prawdziwe prostaki ze wsi i debile którzy przyjechali karierę robić w piekarni ( kariera to w biurze ) krowy paść głupole a nie psuć opinie piekarni co kiedyś uchodziła za bardzo dobra.
To prawda ze słoń to prymityw kocmołuch w gumofilcach przyjechał z jedna reklamówka do Warszawy.
Szefostwo obudzić się i przyjrzeć się tym pseudo piekarzom bo cierpi na tym wasz wizerunek...
11
pracownik zatroskany 2016-10-20 18:34:54
Praca w tej piekarni jest bardzo specyficzna jest duża rotacja pracowników atmosfera jest bardzo zła uważam że jest to wynikiem jak w tym powiedzeniu że ryba psuje się od głowy. Właściciele zatrudnili jakiegoś dyrektorzynę który jest jakby trochę nierozgarnięty otacza się jeszcze większymi miernotami jak wspominany w komentarzach ten burak słoń chyba z powodu że ten prostak nie zagrozi jego pozycji tj. Nie wygryzie go. Niemal wszystkie firmy zewnętrzne które miały doczynienia z tym ala dyrektorem mają go za jakiegoś czuba z którym niesposób się dogadać. Szukają teraz kierowników ale nie wspominają że całkiem niedawno zwolnili trzech kierowników jednego za drugim i znowu szukają nowych chyba takich żeby tylko nie byli mądrzejsi od tego debila dyrektora. Na produkcji praca byłaby całkiem spoko ale wszystko psuje wspomniany ten buraczany słoń mało kto z nowych pracowników może z nim wytrzymać zresztą starzy pracownicy mają też już go dosyć jeżeli coś się w tym temacie nie zmieni to rotacja ciągle będzie duża.
14
Wojtek 2016-11-11 16:19:16
Ten krzychu to chyba jakiś kierownik lub ten słoniowaty brygadzista
3
Ciekawy 2016-11-17 09:57:33
Witam. Zamierzam rozpocząć prace jako cukiernik na wlochach czy jest ktoś w stanie mi napisać o warunkach tam??.Pozdrawiam
PLO 2016-11-22 04:20:46
Cześć, czy są tu może jakieś ekspedientki które mogą powiedzieć coś o pracy? Wiem, że jest duży ruch. Jak z przejściem na umowę o pracę po 3 miesiącach? prawda? Pozdrawiam.
1
BOR-OWIK Z CBA 2016-11-22 17:12:34
Moja opinia na temat właścicieli cukierni grzybki jak i pracowników szczebla organizacyjnego jest BARDZO NEGATYWNA !!! Wszystkich zainteresowanych pracą w firmie H. Cichocki przestrzegam przed pseudo "technologiem" niejakim Tomaszem Szymczakiem któremu padło na mózg od nawału obowiązków kombinnowania z ustawkami płacy - wynagrodzeń gdy podczas wstępnej rozmowy pseudo technolog na START OBNIŻA STAWKĘ GODZINOWĄ z 15 zł. NETTO / DO RĘKI NA 12 zł. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ I ZWIEŚĆ !!! Samo ogłoszenie o pracy jest lekko podejrzane! Szanująca się firma NIE podaje w ofercie pracy stawek godzinowych!!! Dla powagi sprawy , taktem jest ustalenie stawki godzinowej lub miesięcznego wynagrodzenia bezpośrednio z właścicielem firmy!!! A nie jak obecnie gdy sprawa dotyczy rozmowy z "technologiem" który nic wspólnego nie ma z tą profesją !!! To jakiś oszołom i czubek z siwym warkoczykiem!!! STOP OSZUSTOM!!! UWAGA - TRUJĄCE GRZYBKI Z UL. MALOWNICZEJ 33 WARSZAWA WŁOCHY!!! TELF. 668-431-732 LUB 606686578. MOŻE TYM CIEMNOGRODEM ZAINTERESUJE SIĘ PROK. GENERALNY p. ZIOBRO , CBA !!! INSPEKCJA PRACY , SANEPID I FISKUS !!!! A , MOŻE JAKAŚ KONTROLA?! :-)))))))))))))))))))))))

UWAGA ! ZANIM Zdecydujecie się podjąć pracę w zakładzie piekarniczo-cukierniczym pracowników est NEGATYWNA!!! Wiele do życzenia pozostaje z uwagi na lekceważące traktowanie ludzi.
3
marek 2016-11-22 18:32:49
DZIEWCZYNO NIE TRAĆ CZASU!!! TU NIE MA ŻADNEJ UMOWY O PRACĘ! TYLKO UMOWA ZLECENIE!!! DUŻO CUKRZĄ I ZŁOCĄ PODCZAS ROZMOWY! OBIECUJĄ ZŁOTE JAJA!!! OCH! UF! CZEGO TU NIE MA! I ILE TO ZAROBICIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZAROBISZ! NIE DAJ SIĘ ZWIEŚĆ ŻYDOM A JUŻ NA PEWNO TECHNOLOGOWI NIEJAKIEMU SZYMCZAKOWI KTÓRY ZAPYTANY JAKĄ MĄKĘ STOSUJĄ DO CIASTA BISZKOPTOWEGO ODPOWIADA KAŻDĄ !!! PRZY TYM NIE WIE JAKIE TYPY MĄK STOSUJE SIĘ PRZY PRODUKCJI PIECZYWA W TYM CUKIERNICZEGO ! TO NIE JEST ŻART! TO JEST CIEMNOGRÓD!!! I NIEUCTWO !!! MOŻE Z MĄKI ZIEMNIACZANEJ ZROBI CIASTO NA PĄCZKI! A WTEDY WYJDĄ MU KARTOFLE! TAKIE JAK ON SAM I JEGO PRACODAWCY . NO COMENTS :-)))))))
3
Pracownik 2016-11-24 11:48:05
Wszyscy pracownicy Piekarni Grzybki maja umowe o prace. Mozna to łatwo sprawdzic . Ludzie nie piszcie farmazonów.
5
anka23 2016-11-26 00:21:25
umowa zlecenie 2 tyg. okres próbny Cipo! ty widziałaś umowę ? słyszałaś puste słowa i brednie ! Ile ci zapłacili za ten wpis chlebem jak deputat !?
3
hwdp-grzyby 2016-11-26 21:49:52
Jestem nowym pracownikiem i faktycznie potwierdzam od razu zaniżają stawkę godzinową to co w ogłoszeniu a to co faktycznie dają to dwie inne bajki ponadto godziny pracy minimum 6 dni w tygodniu po 10, 11 a nawet 12 godzin i ta atmosfera pracy to jakiś koszmar no i ten skur-syn psełdo brygadzista słoń to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam tego kołchozu, pozdrawiam.
1
jk2 2016-11-27 20:17:40
Ta piekarnia to syf pod każdym względem.
1
goral 2016-12-02 20:05:00
A co z tymi sobotami i niedzielami ???serio płacą za sobotę x 2 a za niedzielę x3??
Pracownik 2016-12-03 17:32:38
Prawda
Zostaw swoją opinię o Piekarnia-Cukiernia "Grzybki" - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia-Cukiernia "Grzybki"