brak logo

AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.

Konin

Opinie o AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.

Sybilla 2009-03-21 16:35:34
Słowa kojarzące się z AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są przyjaźnie nastawieni ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:
Najbardziej nie podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:
anonim 2009-05-10 21:24:23
Sybilla - 2009-03-21 16:35:34

Słowa kojarzące się z AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są przyjaźnie nastawieni ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:
Najbardziej nie podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:

takie mile opinie zwykle pisza pracownicy tzw lizusy przymilusy :) cóz stare gnoty nie chce sie im pracowac i szukaja frajerów
anonim 2009-05-10 21:25:23
anonim - 2009-05-10 21:24:23

Sybilla - 2009-03-21 16:35:34

Słowa kojarzące się z AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są przyjaźnie nastawieni ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:
Najbardziej nie podobało mi się w AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.:

takie mile opinie zwykle pisza pracownicy tzw lizusy przymilusy :) cóz stare gnoty nie chce sie im pracowac i szukaja frajerów

albo tacy ludzie dla ktorych avans to 1 pracodawca
xxx 2011-06-19 21:00:41
Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing. Bez mała cyrograf z szatanem. Fakt, że umowa jest na pełen etat, ale nadgodzin w roku wychodzi tyle co prawie za dwa etaty. Do tego niezbyt przyjemny, wprowadzający nerwowe i konfliktowe sytuacje kierownik regionu, który po za czubeczkiem swojego nosa nie widzi kłopotów ani problemów pracowników - zwykłych normalnych ludzi. Pampersy za kasą to normalka.
xxx 2011-06-19 21:02:00
Ty chyba tam nie pracowałeś.
witch 2011-06-29 16:45:58
dziwi mnie to że kierownik regionalny, nadal piastuje to stanowisko. Miałam przyjemność współpracować z tym Panem, i jego "osoba" pozostawia dużo do życzenia. Bardzo źle że tacy ludzie dochodzą do władzy.
anonim 2011-10-17 08:08:23
Szkoda że ten super pracodawca jest bliski upadku. Sklep w Wieluniu do likwidacji jak i pozostałe również. Ponoć mają zająć ię tylko hurtem a detal pozostawiają innym.
LAXIER 2014-01-21 23:06:25
ta firma to totalne dno nikt tam o nic nie dba oprócz szeregowych pracowników brak zarządzania firma sprawia ze firma upada to widać po salonach stoją puste
on 2014-02-10 10:19:31
Praca w Firmie naprawdę ciekawa i dobre warunki pracy . Tylko przełożeni a dokładnie regionalni(usunięte przez administratora)Człowiek powinien pracować w milicji za komuny każdego o coś podejrzewa. Humory ma niczym kobieta w ciąży raz miły sympatyczny za tydzień jak by go osy przed wejściem na salon pogryzły czepia się do wszystkiego .
1
amero 2015-02-07 16:49:36
Dlaczego w ogóle temat o avans centrum zachód ma tu tak mało aktualnych wpisów? Nie macie powodów do narzekania, aż tak spokojnie się pracuje? W innych tematach o avans jest troche narzekania, naprawdę centrum zachód jest warte polecenia? Jak tutaj jest ze stawkami, jest więcej na koniec miesiąca niż 1600 netto?
Adam 2016-05-11 21:52:48
Witam, szukam dorywczej pracy i pomyślałem o firmie AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o., mam małe doświadczenie, tak więc nie liczę póki co na duże zarobki. Z tego co piszecie, nie jest tam trudno się dostać, ale nie widzę też żadnych aktualnych ofert. Może ktoś, coś wie?
Zostaw swoją opinię o AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o. - Konin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVANS Centrum Zachód Sp. z o.o.