brak logo

Infinity Group

Białystok

Opinie o Infinity Group

bzz 2010-02-25 20:24:48
(usunięte przez administratora)Szefowie nie dbają o klientów ani o pracowników. Szkoda gadać. Zobaczcie ilu pracowników się zwija.
4
KAMIL 2010-03-31 09:48:16
Pewnie Cie wywalili albo nie przyjeli :) heheheheh szkoda gadać :)
Anonim 2012-02-09 22:00:09
Zgadzam się z kolegą wyżej. Firma nie poważna, totalny chaos. Częsta rotacja pracowników ( usunięte przez administratora ) Uważajcie.
3
Anonim, Gal Anonim 2012-12-31 13:31:39
Czytając te posty mam wrażenie, że pisze je zazdrosna i ledwo radząca sobie na rynku konkurencja, która nie potrafi nic sama zdziałać. A jak wiadomo, najlepiej oczerniać innych.
hehe 2013-01-07 15:51:03
Anonim, Gal Anonim - 2012-12-31 13:31:39

Czytając te posty mam wrażenie, że pisze je zazdrosna i ledwo radząca sobie na rynku konkurencja, która nie potrafi nic sama zdziałać. A jak wiadomo, najlepiej oczerniać innych.
no tak najlepszą obroną jest atak :P

(usunięte przez administratora)

Pozdrawiam pracujacych i wsþółczuje ich klientom braku wiedzy.

grunt żeby kasa leciała. a w IG leci i chwała im za to ze umieja dobrze krecic lody.
Teresa 2014-03-04 11:00:34
Jestem zaniepokojona, ponieważ bardzo ubodło mnie to, że wzięłam udział w organizowanym przez tą firmę konkursie, chyba się nie mylę-że to ta sama firma, zapytanie zamieściłam na profilu FB

cyt.

Czy to Państwo robili konkurs dla Pijalni Wedel "Sposób na niezapomniane walentynki"? Jestem ciekawa ile reklamacji wpłynęło? Sama zastanawiałam się, reklamacja się należała z mojej strony, jednakże szkoda mi było nerwów i zwyczajnie tych paru złotych na znaczek. Jak można było nagrodzić prace o treści: " dzieci trzeba odtsawic...wyjsćie do taetru...przy lapmce dobrego wina..." i 2-ga nagrodzona praca: "romantyczna kolacja przygotowana wspolnie ,np krewetki z makaronem I salatka ,pokoj pieknie przyzdobiony swiecami ,ogien w kominku ,nastrojowa muzyka , pozniej komedia romantyczna,sofa, ciepla pierzynka I butelka bialego wina.mozna tak super spedzic noc bo w tym roku walentynki przypadaja w piatek" (cytowana w całości, bo niemalże w każdym wyrazie błąd).

Konkurs traktowałam poważnie, przeczytałam regulamin. A w nim KRYTERIA-jakie brano pod uwagę (pkt 10 regulaminu) „Kryteria wyboru najlepszego i najciekawszego Zadania konkursowego przez Komisję Konkursową to: oryginalność, kreatywność, poprawność językowa. POPRAWNOŚĆ JĘZYKOWA na pewno nie była brana pod uwagę. a BYŁO TYLE FAJNYCH PRAC SPEŁNIAJĄCYCH KRYTERIA REGULAMINU. Czuję się bardzo niezręcznie...więcej w konkursie Pijalnie Czekolady E. Wedel nie wezmę udziału ;-(

Czytam tu, że pracowników nie uważają, że nie respektują klientów...ale jakie podejście do samej pracy i do tzw. "normalnych" ludzi czytających regulaminy? Przecież to śmieszne nagrodzić w/w prace...Jak maja się czuć Ci, łagodnie mówiąc którzy skończyli szkołę podstawową i umieją pisać po polsku?? Nie wiem...może to tylko jeden nieudany moim zdaniem "projekt dla Pijalni Wedel" tej firmy? A reszta jest O.K?
Niestety 2014-03-10 16:55:12
Niestety tak, osobiscie widziałam fakture na 22.000 tys zlotych dla jednego z pracownikow (nazwiska oczywiscie nie wymienie) sama zarabialam 4500 brutto 2 lata temu, zaznaczam ze najnizej nie bylam w zarobkach, jak jusz wspomnialem w dziale strategi byly osoby o zarobkach 1600 brutto. Jesli chodzi o atmosfere miedzy pracownikami to jest spoko bardzo fajni ludzie tam pracuja ze 95% pracownikow mozna sie dogadac + wyjsc na piwo jast naprawde dobrze. Jesli chodzi o szefa to jest tragedia, po prostu jest wiejskim burakiem. trzeba zaznaczyc ze jest tam kilku szefow tak naprawde a ja oczywiscie mowie tylko o jednym :) Jesli idziesz na stanowisko programistyczne to bedzie w miare ok jesli na grafika to tez (usunięte przez administratora)
Podsumowujac firma nie jest zla, bynajmniej to nie jest calkowicie negatywna opinia raczej bym powiedziala faktyczna opinia.

Pozdrawiam szefostwo które tutaj komentuje i ludzi z rodziny :)
2
Była małpa 2014-05-31 14:51:14
Pozdrawiam jarka i jego małpy.... ktore dalej skacza za 1600 - 2200 brutto.
Pozdrawiam programistow ktorzy dalej stukają w klawiature za 3000 - 4000, na rynku teraz dla programisty mozna lekko wyciagnac 5000 - 6000 zl.

Pozdrawiam wszystkich (mi sie udało to i dla was sie uda)

PS.

Jesli chodzi o ludzi pracujacych to tez wielki szacun są poprostu spoko, pozdrawiam Maje. Szefostwo do dupy (pomijam panstwa K oni sa bardzo spoko).
tajemnicza fanka 2014-07-11 10:16:24
pozdrawiam Krisa i jego małpy :*
będę tęsknić za Twoimi .psd-kami :(
2
Mara 2014-07-17 14:39:34
Pozdrowienia dla byłych małp od obecnych :)
Coś słabo negocjowaliście ;)
Ty Adam w szczególności.
aktualnie_nadal_pracujacy 2015-02-07 19:52:23
Tak, obecnie kasa zawsze jest na czas.W przeciągu ostatnich dwóch lat mi osobiście pensja trafiała na konto zawsze w ostatni dzień miesiąca - nie ma mowy o żadnych opóźnieniach.

Nawiązując do wysokości zarobków: nikt nie ujawnia oficjalnych danych, ale z pewnością można powiedzieć, że zarobki nie są najwyższe w branży, nie są też najniższe = szczerze określiłbym je jako powyżej średniej. Bardzo dużo zależy od doświadczenia - początkujące osoby nie mogą liczyć na kokosy.
Atmosfera pracy całkiem fajna, chociaż zazwyczaj wszystko zależy od tego z kim akurat przyjdzie nam pracować.

W sumie - polecam pracę w Infinity Group.
1
grzegosz 2015-03-24 15:02:41
ja również popieram ideę otwartych finansów i pełnej transparentności w tematach wynagrodzeń, zarabiamy pieniądzi dla nich pracujemy - przecież nie ma się czego wstydzić. dlatego apeluję fo wasd uprzejmie żebyście podali kwoty jakie zarabia się w Infinity Group bo nie wiem czy opłaca mi się robić transfer z obecnej mojej firmy do nich
Jarek 2015-06-16 21:36:54
Nie ma się do zastanawiać nad finansami. Są najprawdopodobniej tak ustawione, żeby "opłacało się" przejść do nich. Ale też na tyle nisko, że kokosów się nie zrobi. Chcesz zrobić kokosy, to Cię skierują na emigrację do Warszawy ;-)
1
rozglądający się 2015-08-17 23:10:22
Niestety wielu osobom od dłuższego czasu towarzyszy poczucie niedocenienia, a oprócz kasy mało jest bardziej demotywujących rzeczy w takiej pracy. Niektórym decyzyjnym osobom ciągle się wydaje, że pracownicy złapali co najmniej pana Boga za nogi pracując tam - a to już dawno nie jest ta firma, pracą w której można było się pochwalić i której to pracy inni zazdrościli.
5
zgadzający się 2015-08-18 07:28:05
Niestety, ale "rozglądający się" pisze prawdę.
ja 2015-08-26 21:13:47
motywacja motywacją, ok, ale stawki w branży IT dawno poszły w górę wszędzie, tylko nie tam :P
terefere 2015-09-01 22:07:23
Pracownicy są w porządku, fajni i inteligentni ludzie i stać ich na coś lepszego niż ta 'leżąca zakurzona gwiazda'. Pracownicy są niedoceniani i wykorzystywani, swój czas musi minąć dopóki ludzie pracujący na Podlasiu ockną się z tego PRL'owskiego marazmu. Dopóki się godzą na takie warunki to tak jest i będzie. Pieniądze na czas to żaden przywilej to obowiązek wywiązania się z umowy.
2
Gość 2015-11-09 13:32:15
Bo pracodawca szuka tylko taniej siły roboczej. Jeśli powiesz za dużo, to Ci podziekują, jeśli mało, chętnie Cię przyjmą bez względu na umiejętności. Jak mają łepków pracujących za 3.000 zł to mogą ich zastąpić tylko łebkami za 2.500 zł, dlatego pracodawca łaskawie patrzy na tych co podają... mniej.
Proponować nikt już nie proponuje pensji w IT, bo szuka się tylko tanich pracowników. Mit o wysokich zarobkach i umiejętnościach nadal panuje, ale jak wyślesz CV i napiszesz 6.000 zł to jesteś skreślony. Tak to działa teraz. Jak chcecie zarabiać, to nie w PL, niestety to kraj z innej bajki.
hehe 2015-11-14 20:43:15
@Gość nie ma pojęcia o aktualnych stawkach i realiach pracy w branży IT, nawet już kompletnie abstrahując od Infinity Group - i tak, piszę również o Białymstoku. :D Polecam zaktualizować sobie bazy danych o w/w. :P
1
subaru 2016-01-17 17:27:27
Jeśli nie jesteś gotowy/a na lutowanie fajki bezczelnie uchamionego prezesa czy noszenia np opon na stanowisku informatyka nie polecam. Rodzina i przyjaciele, ktoś bez polecenia maksimum rok i zmienia prace. Wyjątkiem są ludzie co zapuścili tam korzenie.
3e4r5tyu 2016-05-13 18:01:24
widze ze w dalszym ciagu poszukuja na to stanowisko Senior Strategist w Białymstoku zadaniem stratega jest łączenie potrzeb biznesowych naszych Klientów z technologicznymi i kreatywnymi rozwiązaniami,ma być przewodnikiem po świecie digitalu, ma inspirować i dzielić się wartościową wiedzą
Zostaw swoją opinię o Infinity Group - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infinity Group