Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Profil firmy: Casus Finanse Sp. z o.o.

Oceniono 160 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2009-02-13 12:24:32 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Casus Finanse Sp. z o.o - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-13 12:44:26 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Casus Finanse Sp. z o.o. - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-08-27 13:10:08 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Casus Finanse - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Wojtek małopolska - 2009-10-11 12:16:06 odpowiedz | cytuj
Witam,powiedzcie mi drodzy czy w tym casusie naprawde jest tak żle,wybieram sie tam do pracy na negocjatora terenowego i po przeczytaniu tych wypowiedzi mam troche wątpliwości:) ile spraw jest do wykonania dziennie,czy premia jest osiągalna,i z jaką stawką podstawy proponujecie startować.Bardzo proszę o jakąś wypowiedz.Pozdrawiam
Slaw - 2009-10-23 15:25:30 odpowiedz | cytuj
ja uważam, że firma jest ok . Po prostu pójdź i przekonaj się sam
Marecki - 2009-10-23 16:34:26 odpowiedz | cytuj
a jakie są w tej firmie zarobki na stanowisku negocjatora terenowego ? możecie zdradzić tą tajemnicę? dla porównania, okres próbny i później stała umowa... jakie otrzymujecie narzędzia pracy?
ktoś - 2009-11-26 13:30:57 odpowiedz | cytuj
jaka jest podstawa na stanowiski windykatora terenowego? jakie są auta do pracy?
Olek - 2009-11-29 09:51:44 odpowiedz | cytuj
Jakie warunki mają detektywi w casusie i jaką muszą mieć wiedzę w tym zakresie? Byłbym wdzięczny za opinie
bells - 2009-12-17 11:02:52 odpowiedz | cytuj
Witam, prosilabym o jakiekolwiek info na temat stanowiska windykator telefoniczny? jutro mam rozmowe, a opinie mnie przerazaja? ktos ma doswiadczenia w firmie Ultima? z gori dzieki, pozdrawiam serdecznie
rychu - 2009-12-20 14:20:58 odpowiedz | cytuj
witam... ja mam rozmowę w poniedziałek na negocjatora terenowego. podpowiedzcie ile mniej więcej sie tam. zarabia i jakie auto. Jest tu wiele opini i nie wiem czy warto jechać na tą rozmowę ( a mam ok. 150km). nie wiem czy te negatywne opinie to nie są czasem opnie osób, które nie zostały zatrudnione...proszę o wiarygodną informację
- 2009-12-21 22:30:05 odpowiedz | cytuj
powodzenia rychu, ja tam pracowałem i wiem co mówię, przekonaj się sam
Krzysiek - 2009-12-21 22:42:34 odpowiedz | cytuj
Przyjedź i sam zobacz, jak ktoś jest skuteczny to i dobrze zarabia.
:) - 2010-02-15 19:37:25 odpowiedz | cytuj
Ja nie mam umowy 2+2 i nie wiem o czym piszecie :) albo ktoś jest dobry i robi swoje, albo tylko potrafi gadać. W kazdej normalnej firmie jest okres próbny, wiec nie wiem czego oczekujecie,a co do zarobków to pokażcie takie firmy wind. co to dają wielkie podstawy a małe prowizje, chętnie tam przejdę :))))) jak ktoś jest dobry to i dobrą prowizję osiąga , zwłaszcza że sprawy są świeże a nie 9-letnie jak u konkurencji :)))
obiektywny - 2010-03-12 00:15:47 odpowiedz | cytuj
tylko 2 rzeczy rzuciły mi się w oczy ale taj jak szalony kot, mianowicie pracuje w tej firmie i jestem dumny z tego ze potrafie byc obiektywny, ale do rzeczy, piszesz m/n/w. tak na forum : ze nie dales powiedziec zlego słowa na p. dyrektor do 2008 a potem ze nigdy nie slyszales dobrego słowa pracujac w tej firmie Jesli bedziesz probowal z tym sie nie zgodzic to sproboj tego : nie wierze ci stary bo.. juz nie pracujesz w tej firmie.Pozdrawiam
anonim - 2010-04-26 11:49:00 odpowiedz | cytuj
Witam, A jak ksztaltuja sie zarobki na stanowisku Handlowiec Pelnomocnik Zarzadu ds. kontraktów? Co taka osoba robi w tej firmie?
Miś - 2010-04-26 15:27:31 odpowiedz | cytuj
Oj kolego wydaje mi sie ,że w innych firmach pracowaliśmy.Pracowałem w casusie ponad dwa lata i nikt nawet nie myslał o zarobkach o jakich tu wypisujesz,także przestań pisać takie głupoty bo niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd.
anonim - 2010-04-27 15:36:03 odpowiedz | cytuj
A powie ktos wkoncu za co odpowiedzialny jest Pelnomocnik Zarzadu ds. Kontraktow? Czym sie zajmuje i jakie zarobki na tym stanowisku sa osiagalne?
Pytanie o zarobki - 2010-05-10 19:31:04 odpowiedz | cytuj
Witam, wybieram się na rozmowę do Casus-a na stanowisko specjalisty ds. windykacji na CC. Chciałabym się dowiedzieć jaka jest przeciętna podstawa na tym stanowisku, bo chciałabym mieć podstawę ok. ( usunięte przez administratora )?
~Wind~ - 2010-05-12 21:38:18 odpowiedz | cytuj
Otóż praca na CC była na prawdę w porządku, nie za wysokie zarobki rekompensowała miła atmosfera, aczkolwiek w ostatnim czasie Casus sie "rozwija" czyli zamienia w kołhoz a pensje stoją, nie doceniają starych, dobrych pracowników a wolą zatrudniać mongołów, którzy nigdy nie zrobią targetu i nie potrafią sklecić zdania, bo mniej z takim kłopotu... Wypowiedzi pracowników z terenu mnie szkoują- bo nigdy nie robili wyników a jeno sprawy spier.. potrafią a zarabiają więcej niż "słuchawkowi". Nie mogę jednak zaprzeczć, że jeśli ma sie trochę samozaparcia premia na cc jest osiągalna, czyli 2tys mozna na miesiąc zgarnąc i poznałem wielku zaje..tych ludzi. jak na ogolne warunki w tej branzy Casus nie jest zly.
123 - 2010-06-13 10:06:04 odpowiedz | cytuj
podtrzymuje- osoba ds.kontaktów z klientami
:) - 2010-07-23 13:39:39 odpowiedz | cytuj
Nie rozumiem skoro jest komuś tak tragicznie źle, skoro non stop ktoś narzeka to dlaczego nie zmienisz pracy tylko jedyne co potrafisz pokemonie to się użalać... nikt przecież nie trzyma cię tu na siłę a pewnie przy twoim wybujałym ego masz możliwość i rozwijać się i zarabiać większe pieniądze w innej firmie?????
- 2010-07-25 19:51:44 odpowiedz | cytuj
do pokemona:odejdź z firmy chłopie i przestań narzekać
do pozostałych: czekam na prawdziwe opinie
anonim - 2010-08-03 16:02:27 odpowiedz | cytuj
Cześć!!!Mam pytanie. Zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy w tej firmie na conselter.Powiedzcie mi ile wynosi podstawa?Powiedziano mi przez tel podstawa + prowizja,ale ile nie wiem.Oferują umowę o pracę, 2 zmiany, 1 sobota pracująca w miesiącu.Mówię oczywiście o pracy we Wrocku.Czekam na odpowiedz.Dziękuje.
daphny25 - 2010-08-20 21:22:41 odpowiedz | cytuj
Nie wiem co to jest conselter... Ale skoro chcesz tam pracować to współczuję pracodawcy, którego pracownik nie potrafi dokładnie wymówić nazwy działu, w którym ma pracować... CALL CENTER kolego :)
Anonimek - 2010-08-30 18:59:49 odpowiedz | cytuj
Witajcie,
mam zamiar złożyć CV do Casus-a do działu sprzedaży na stanowisko managera ds. kluczowych klientów. Czy możecie mi coś napisać o ludziach tam pracujących i ogólnych warunkach zatrudnienia?

Dziękuję.
x