logo Casus Finanse

Casus Finanse

Wrocław

Opinie o Casus Finanse

lizus 2017-01-02 13:10
No i padła forteca nie ma zarządu nie ma Pani dyrektor od terenu , a taki była fajny człowiek P. na tym stanowisku to przyszła oszołomka , która nic nie potrafiła zrobić oprócz mobbingowania innych i rozpieprzył ktoś fajny zespół , totalna kicha ,
8
Edi 2017-01-04 14:27
To źle czy dobrze, ze jej nie ma, bo nie rozumiem?
Nietka 2017-01-06 13:22
Co tu dużo mówić. Praca coraz bardziej przypomina pracę na akord i do tego najgorszą jego formę akord zbiorowy. Wszelkie zmiany w organizacji pracy prowadzą do jednego; do podwyższenia wskaźników statystycznych, wyciśnięciu coraz większych zysków i coraz większych wymagań od ludzi za te same pieniądze. Jakby dotychczas nie pracowali tylko lenili się. "Motywowanie" ludzi słowami: mamy do ciebie zaufanie, zostałaś doceniona, kto jak nie ty, jesteś profesjonalistką, dasz radę bo już to nieraz udowadniałaś itp. służą tylko do wytworzenia złudnego wyobrażenia więzi pracownik - firma modnej w korporacjach zachodnich. Rzeczywistość jest zgoła inna i brutalna. Człowiek - pracownik jest tylko trybikiem w wielkiej machinie korporacji i dopóty przynosi zyski i nie "psuje się " jest potrzebny, dopóki nie zaczyna szwankować czyli np. nie spełniać wymaganych, stale rosnących oczekiwań. Wtedy jest marginelizowany i z czasem zastępowany innym nowym "trybikiem". Nie ma tu żadnych sentymentów. Liczy się rachunek ekonomiczny. Element nie przynoszący lub spowalniający ciągły rozwój - wymienia się na nowy. Liczy się ilość a nie jakość. Części zamiennych jest pod dostatkiem na rynku (ilość). Nie liczy się doświadczenie (jakość), tylko determinacja i poświęcenie w pracę. A tej młodym ludziom nie brakuje. Oni nie mając doświadczenia nie mogą wymagać od pracodawcy odpowiedniego wynagrodzenia i zadawalają się tym, co korporacja zaproponuje nie mając żadnej alternatywy. A jeść trzeba. " Trybik" z doświadczeniem zdobytym gdzie indziej nie jest atrakcyjnym trybikiem, bo dyktuje swoje warunki płacowe. Przykładem są wcześniejsze posty. I tak koło się zamyka. Stąd tak duża fluktuacja kadr w tej firmie.
16
Dg 2017-01-09 23:09
O zarządzik się zmienił:)
2
Uczciwy 2017-01-24 16:27
Wg mnie to co się teraz dzieje w tej firmie to jedna wielka masakra. Nie będę się wypowiadać na temat terenu bo nie wiem nic . Ale pozbyli się pani dyrektor co było wielkim błędem tylko ona przynosiła zyski tej firmie bez starego zarządu stracą wiele. Gownina obsada menadżerska która wciska kit pracownikom i każe pracować za gowniane pieniądze. Ja uciekłem i radzę innym uciekać.
3
Dd 2017-01-24 21:29
Wszyscy Ci fachowcy zarządzający windykacją powinni pokazać klasę i chociaż raz wykonać miesięczny target a potem wymagać od podwładnych-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Dajcie sobie spokój z windykacją, w tej branży już nie zarabia się dobrych pieniędzy,Pozdrawiam były windykator z 20 letnim stażem :)
1
szybki 2017-01-25 09:29
no właśnie, zespoły pani dyrektor robiły co mc targety, nawet z tego co słyszałem w terenie b2c.... zbudowała zespół leasingu i dzięki niej ta firma po tylu latach jej pracy może się chwalić takimi wynikami w obszarze leasingu. jako jedyna jeździła z nami w terenie i uczyła wielu terenowych jak lepiej pracować, sam z tego skorzystałem - choć na początku wkurzał mnie jej upór, ale miała racje i dziś mam fajne faktury. ale nie dane nam było się z nią pożegnać .... Wielu ludziom dała szansę, - do dziś od wielu lat tam pracują. organizowała pomoc dla potrzebujących - z jej inicjatywy kilka razy robiliśmy zrzutki dla potrzebujących z naszych zespolów, a jej zespół jest zawsze na spotkaniach dawany jako wzór do naśladowania, nawet na aktualnie odbywających się PM. dzięki temu jak prowadziła ten zespól mamy zlecenia. Była człowiekiem i prawdziwym szefem, wiele razy można było z nią porozmawiać prywatnie i zawsze potrafiła zmotywować choć kilka razy chciałem rzucić papierami.
5
Noname 2017-01-26 13:23
Hej, a ja napiszę, że wcale nie jest aż tak tragicznie :) Pracowałem w DWT i Administracji i jeśli ktoś chce pracować to ma szansę się wykazać, to myślę, że może zostać doceniony. Ja odszedłem ze względu na kasę, bo tutaj nie mogli mi dać więcej. Także nie zrażajcie, nie zawsze jest tak źle jak mówią. Co do zmian kadrowych nie wypowiem się, bo pracownik szeregowy i tak nigdy się nie dowie prawdy, więc po co głupio spekulować na ten temat.
7
Pytanie 2017-01-30 09:15
Ile godzin średnio dziennie pracuje windykator terenowy wraz z pracą przy komputerze?
bongo 2017-01-30 14:22
aby zarobić ,czy aby przesiedzieć , jeżeli to pierwsze to średnio około 14 godzin dziennie jazdy w terenie, obsługa administracyjna spraw, przygotowanie się do wyjazdu optymalizacja trasy, no i oczywiście dzwoniący klienci o każdej porze dnia, jeżeli to drugie to w 9 godzinach powinieneś się wyrobić ale o prowizji zapomnij
3
Odp 2017-01-30 20:48
A jak te 14 godzin ma się do Kodeksu Pracy? , czyli 40 godzin tygodniowo!!!, czy spółka płaci za godziny nadliczbowe?,jeżeli nie płaci czy jest jakaś reakcja przełożonych w związku z przekraczaniem norm czasu pracy?
5
jack 2017-02-05 22:50
Kto pisze te opinie o pani dyrektor? Pani dyrektor chyba? Nie raz bylem swiadkiem upokarzania pracownikow przez te kobiete. Mobing na porzadku dziennym.
6
Black jack 2017-02-06 00:21
Ciekawe nowiny.siedziales z nią w pokoju?
1
Jaaaa 2017-02-07 11:00
Witam chciałam dowiedzieć się czegarek więcej o.pracy na stnowisko koordynatora ds sądowych. Wysokie wymagania?itp?
Jaaaa 2017-02-07 11:00
Witam chciałam dowiedzieć się czegarek więcej o.pracy na stnowisko koordynatora ds sądowych. Wysokie wymagania?itp?
basia 2017-02-18 16:52
a ja jest w innych działach mam podjac prace w dziale korespondencji ale po przeczytaniu calego watku mam obawy
3
Dario 2017-02-19 23:36
Poproszę o konkretne informację odnośnie tego pracodawcy.
Na jakie warunki można liczyć na stanowisku SPECJALISTA DS. WINDYKACJI TERENOWEJ MŚP i HIPOTEK ?
Jakie są zarobik, narzędzia pracy itp.
Z góry dziękuję
gość 2017-03-01 18:46
to zatrudnij się w firmie dla której nie liczy się kasa a jak taką znajdziesz to jeszcze daj nam znać na tym forum ;) aaa i gdzie motywują mobbingiem, skoro np. cyt. "jak nie ty to kto" jest takim policzkiem...
Joanna 2017-03-02 08:50
@gość a Ty pracujesz w Casus Finanse? Jakie są Twoje wrażenia z pracy w firmie?
tajemniczy 2017-03-02 21:30
Casus finanse ma nazwe nowa Lindorff jak juz. Ja pracuje w tej firmie juz troche i jestem zadowolony. Fajna atmosfera na cc .
Joanna 2017-03-06 09:59
@tajemniczy co najbardziej podoba Ci się w pracy? Rozumiem, że pracujesz jako pracownik call center. Mógłbyś opowiedzieć, czy jest przygotowane szkolenie wprowadzające dla nowych pracowników i jak ono wygląda?
Nie polecam 2017-03-06 21:18
nie ma co się zatrudniać w tej firmie. Najlepsi albo sami odchodzą albo zwalniają. Z jednego z najważniejszych działów odeszło 6 osób w ciągu paru miesięcy. Dodatkowo bardzo kluczowych dla firmy. Analizy się posypały. W kancelari pustki. Na recepcji rotacja. Nie wspomnę już o CC . Dodatkowo intruz kupiło firmę Wiec pewnie zamkną siedzibę we Wrocławiu. Nikomu nie polecam pracy tam. Sam pracowałem sporo czasu , atmosfera jak najbadziej w porzadku ale odkąd zmienił się zarząd i polityka to jest DNO!
5
Joanna 2017-03-07 10:00
Zgodnie z informacjami na temat zmiany nazwy firmy, osoby komentujące zachęcam do zostawiania opinii na temat obecnie firmy Lindorff w osobnym wątku, który znajdziecie na naszym portalu.
tajemniczy 2017-03-08 14:57
Tak każdy ma szkolenie 2tygodniowe z trenerami. Później słuchasz rozmów obecnych pracowników którzy je prowadza na zywo. Powiem tak czytając te negatywne opinie na temat firmy jestem w szoku... Bo wcale nie jest zle w firmie w innych firmach nie maja tak dobrze jak my.
Joanna 2017-03-08 15:56
Osoby szukające informacji na temat firmy Casus Finanse zapraszam do lektury artykułu: http://inwestycje.pl/biznes/Casus-Finanse-oficjalnie-zmienia-nazwe-na-Lindorff;278849;0.html
Pytanie 2017-03-09 18:48
Mam pytanie-a trenerzy o ktorych piszesz są wybitnymi fachowcami od windykacji?, czy mają również doświadczenie w bezpośredniej pracy z
dłużnikiem?,czy tylko szkolą z regułek?
balon 2017-03-09 19:19
o jakich nadgodzinach piszesz chcesz zarabiać 1500 zł pracujesz bez nadgodzin jeśli chcesz zarabiać 10000 zł toto nie licz na to że dostaniesz to robiąc normatyw.
Joanna 2017-03-10 10:03
@balon a Ty pracujesz w firmie Lindorff? Co więcej możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia w firmie.
balon 2017-03-11 12:51
pracuję ale na zasadzie współpracy na własnej działalności gospodarczej jako terenowy, największy plus to to że nie ma zakazu konkurencji i można robić w innych firmach, ja robię w kilku ale z tej także można dużo wyciągnąć i wiem co mówię bo w windykacji jestem już 14 lat.
john 2017-03-12 12:56
Poza tym z tego co wiem na działalności nie obowiązują godziny pracy, ponieważ działalność to nie jest umowa o pracę. Chyba to jest jasne przy podpisywaniu umowy? Też nie rozumiem tego narzekactwa... ja jestem w pracy w Lindorffie bardzo zadowolony.
Myśl 2017-03-12 17:33
,,Bez ludzi zdolnych można się obejść, potrzebni są tylko ludzie posłuszni "
3
balon 2017-03-12 21:51
i co zdolny w takim razie robisz, gdzie doceniają Twoją zdolność.
Joanna 2017-03-13 09:38
@john a jakie są według Ciebie plusy w pracy/współpracy z Lindorff?
Nietka 2017-03-27 13:07
Wskazalam tylko formy i sposób manipulacji pracodawcy pracownikiem. Jesli tego nie widzisz to... szkoda mi Cię. Nie umiesz wyczuć gdzie jest granica wzajemnosci wobec pracodawcy a gdzie zaczyna sie manipulacja z tą wzajemnością zwiaana.
3
gosc 2017-04-08 08:31
Manipulacja manipulacją, ale gnojenie managerow jest na porzadku dziennym. I nikt wyzej tego nie widzi albo nie chce widziec bo wazny jest efekt. Kasa I wynik. I ok, tylko czy to, ze jest to korpo daje zielone swiatlo na traktowanie ludzi z buta? Codzienna jakosc pracy to dno. Kazdemu, kto chce miec tam managerskie stanowisko odradzam. Brak normalnych przelozonych, nie potrafia rozmowiac I traktowac ludzi jak ludzi I partnerow. Po prostu zwierzeta nie obrazajac zwierzat.
10
lishca 2017-04-24 12:05
oszuści nie wypłacają , zarobionych pieniędzy, i jeszcze warto wskazać ,że prowizja nie jest prowizją tylko premią uznaniową , nie pomijając już lojalki i tego ,że firma faktycznie występuje przeciwko swoim pracownikom do sądu ( oczywiście ty , którzy chcą z niej uciec !!! ) Szukają niewolników , których można zastraszyć , UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ !!!
11
Odp 2017-04-27 14:54
Nie dac się zastraszyć jeżeli tak jest,kierować sprawy na drogę sądową z konkretnym materiałem dowodowym
7
realista 2017-06-05 21:24
Witam, byłem na rozmowie- nie polecam, brak profesjonalizmu, elementarnych podstaw prawa. Rekruterzy wciskają kit o premiach i że jest realne zrobienie skutecznie 200 spraw przez 2 tyg w 3 województwach przez 8 h dziennie :) Do podpisania lojalka na wątpliwych zasadach. Niemożność podjęcia zatrudnienia w firmie windykacyjnej przez 6 miesięcy od ustania stosunku pracy. Ogólnie szukają jeleni żeby obrobili przez 6 msc teren a potem mogą odejść bo będą wypruci i niezadowoleni. Brak jasnych zasad premiowania. Stawka 3000 brutto + premia- samochód bez klimy.
11
legal lex 2017-06-06 12:05
Pracowników poszkodowanych przez firmę proszę o dołączanie się do pozwu grupowego , mail
sicut.dextro@gmail.com ,
to samo tyczy się osób , które zostały nie zgodnie z zasadami i prawem obsłużone .
5
Ciekawy 2017-06-07 08:55
Na jakie stanowisko aplikowales??
Pracownik 2017-06-08 15:49
I pewnie jesteś Sylwestrem, Wojciechem, Adamem lub dzieciakiem Damianem... co Wy nieuki z Kruka robicie. Na szczęście zrobią z Wami porządek ...
4
KL 2017-06-26 14:25
Firma nie dba o swoich pracowników niejaki dyrektor Bartek mści się na nich wysyłając sprawy do Sądu w związku z lojalkami, szykują się duże odszkodowania bo firma nie ma żadnych dowodów, jedyna na czym bazuje to na zaburzeniu świadomości osoby , która takie pozwy kieruje patrz wyżej. Ostrzegam wszystkich nie chcecie mieć problemów to obchodźcie Kleczkowską szerokim łukiem .
2
gosc 2017-06-29 16:24
to prawda, dzieją się tam niesłychane rzeczy. przed kilkoma miesiącami zwolnili p. dyrektor szyszke, wygrała sprawę i dostała oooogromne odszkodowanie, mozna wygrac z tym gównem,.
frirma teraz luksusowa na promenadach wrocławskich ale dalej jest zle a nawet i gorzej
3
terenowy 2017-07-02 11:18
racja, dlatego z tego co wiem ze nie była fanką dzisiejszego zarządzania przez donosy , kolesiostwo i nie zgadzała się na awanse osób które dziś zarządzają terenem i leasingiem. w firmie mowia ze oni wygrali, a jak mogli wygrać skoro ją zwolnili a ona dała sprawę do sądu? trzeba trochę pomyslec a nie dać się manipulować dzisiejszej propagandzie,której nie było za czasów poprzedniego Zarzadu! Rafał i Sławek zrobili super robotę. Wiele osob które zatrudnili dziś podlizują sie ze strachu nowym władzonm. A wyniku jak nie było tak nie ma , ale kolesie są nie do ruszenia, choć każdy szarak który nie robi wyniku dawno by wyleciał, są w firmie niezatapialni. tak jak wyżej wymieniono.
Dziś szanse na awans mają tylko osoby, które donoszą, kłamią i wymyslaja rzeczy których potem nie potrafią udowodnić. porazka!zdeptali wszystko co zbudowal Rafal i Sławek
3
szybki 2017-07-04 16:05
uważajcie trwa polowanie na terenowych - szykują kolejne zwolnienia . patrzcie w lusterka. metody nowych kierowników na maksa sprzeczne z zasadami i wartościami centrali . Ciekawe kiedy ktoś się im przyjrzy i wyciągnie wnioski. strednio jednak można na to liczyć jak to kumple nowych władz, i mają chody na górze, która wybrała ich zamiast dać szanse innym - lepszym. Uwazajcie Zastraszają na rozmowach straszą dyscyplinarkami choć nie mają dowodów!
4
sprawiedliwy 2017-07-06 15:34
racja, w b2b sprzedaży tez nie było i nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!! a handlowiec jest zbyt zajęty załatwianiem prywaty w godzinach pracy, chorowaniem czy chodzeniem do kosmeyuczki w godzinach pracy. Można nie robić sprzedaży ale nadal się grzeje posadkę i z auta firmowego korzysta. Ale kto by tam to sprawdzał :))) firma bogata!!! Jak się jest blisko nowego zarządu to można wszystko i się jest nietykalnym!!! kasa na utrzymanie takiego nieroba jest , a na podwyżki dla ludzi z leasingu nie ma ... orajcie naiwniacy..
3
Rozsądek? 2017-07-06 21:46
To co dziwi najbardziej to fakt, że temat tutaj kręci się tylko wokół jednego działu. Chyba naprawdę jest w nim teraz źle... Chyba rzeczywiście wcześniej było lepiej... Pytanie czy faktycznie tak było czy tylko ktoś robił komuś wodę z mózgu... Bez obrazy ale naprawdę wystarczy tylko trochę trzeźwo spojrzeć na sytuację i wiadomo o co chodzi. Zazdrość, frustracja i wbijanie szpil a rozwiązanie jest proste. Pracujesz i jest ci źle? Zgłoś to szefowi swojego szefa lub personalnym. Nie pracujesz i jest ci źle? Skup sie na obecnym zajęciu lub idź do sądu pracy poskarżyć się na byłego pracodawcę. Proste. Po co ta żółć.
2
obiektywny 2017-07-07 12:01
a personalni i szefowie niewiedza co ich ludzie robią?kogo oszukujecie???!!!?kto podpisuje wypowiedzenia i premie dla nowych kierowników terenu?i pozwala na takie działania?przecież jeden z personalnych jest właśnie kierownikiem to po co takie oszukiwanie?trzeba pisać tylko do Norwegii albo gwizdac ze sa przegięcia!jak był Piotr b.to było ekstra teraz dorwali się do władzy pochlebcy i donosiciele,każdy w firmie wie jak awansowali !!!!!i dlaczego do dziś są niektórzy szefowie w firmie mimo że wyników na bt nie ma.i komu tu zgłaszać?zglosisz znajdą na Ciebie haki a nie sprawdza jak jest naprawdę!! !!!!klika której Kruk nie chciał zarazila firmę!! !!
3
Agutek 2017-07-18 23:00
Witam, bardzo często pojawia się ogłoszenie na stanowisko SPECJALISTA DS. KORESPONDENCJI PRZYCHODZĄCEJ. Niech mi ktoś coś powie o warunkach na tym stanowisku? Z góry dziękuję.
5
sprawiedlwy 2017-07-26 08:14
Przyjdzie Intruz i ukróci swawole.
2
Zostaw swoją opinię o Casus Finanse - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Casus Finanse