logo Casus Finanse

Casus Finanse

Wrocław

Opinie o Casus Finanse

terenowy 2016-11-18 21:04
Znam faceta od szkolen terenowych,naprawde sppoko gosc!ma poczucie humoru i stara sie naprawde pomoc.bez. jego pomocy niektorych by moze juz tu dawno nie bylo w firmie.
3
tez terenowy 2016-11-19 22:42
i co z tych wspaniałych, merytorycznych, okraszonych humorem szkolen, skoro zlecenia to g. ?
docieralność w granicach błędu statystycznego. wykonywanie zleceń na dzialalno sci itd
5
wolny 2016-11-22 10:23
tak jak juz to padło w komentarzu wyżej, nie masz łańcucha przy nodze.
2
nowa 2016-11-26 20:02
a gdzie jest stary zarząd w tej firmie?
4
lato 2016-11-27 13:33
na wiecznych wakacjach chyba:))))))))))))))))))))))))
2
zniecierpliwiona 2016-11-27 17:39
A jakie to ma znaczenie dla Ciebie?
też terenowy 2016-11-28 11:49
racja, o ile firma nie oszukuje. a usuwanie zapisów o błednym adresie/wyprowadzce czy innych inf. wskazujących, że wizyta jest jedynie generowaniem kosztów DLA WINDYKATORA (a nie dla nich. latwo placic z czyjejś kieszeni )jest oszukiwaniem.
sama idea rzucania ochłapów (na WB ida już tematy przemielone) jest dla lindorfa wygodna. zero kosztów, zero ryzyka. a ponieważ lindorf szuka jeleni...to niech ludzie mają świadomość na jakich zasadach odbywa się współpraca. nie informuja: "mamy gowniane tematy, przemielone przez iles podmiotów, sluchawki itd.usuwamy inf. z bazy. ty gląbie na działalności ponoś koszty i może coś wyrwiesz. a wtedy my odpalimy ci drobną działkę z tego co w zebach przyniesiesz"
8
zenek 2016-11-29 12:07
Czy w ogóle warto podejmować pracę w tej firmie, czy nadal zwalniają po paru miesiącach?
Doświadczony terenowy 2016-11-30 17:24
Ostatnio pokazało się bardzo dużo ogłoszeń o zatrudnianiu pracowników terenowych. Zarówno windykatorów jak i kierowników regionalnych. Wygląda to jakby firma budowała strukturę od nowa? Warto pracować w terenie w tej firmie? Ktoś może coś konkretnego napisać na temat pracy terenowych? Jaka umowa , targety, premie, portfel,atmosfera, narzędzia etc. Mam wątpliwość czy warto się do nich zgłaszać. Szefem jest ktoś z Getback i wcześniej EB? Podpowie ktoś kompetentny?
dzwonili do mnie 2016-11-30 20:48
Własna działalność gospodarcza. Narzędzi brak. Portfele własne-starocie, przerobione, przewałkowane przez ileś tam podmiotów. Resztę masz powyżej. Powód poszukiwań też. W mojej opinii-nie warto
6
Doświadczony terenowy. 2016-12-02 15:56
Dziś znów widzę ich ogłoszenia na goldenline. Oferują umowę o pracę, narzędzia (samochód telefon, laptop) stałe wynagrodzenie i premie od wyników. Więc co jest grane? To się ma nijak do tego co napisałeś. Nadal wygląda to jednak na tworzenie nowej struktury, skoro wcześniej było inaczej.
dzwonili do mnie 2016-12-03 10:33
złóż aplikacje. oddzwonią bo szukają jeleni. dowiesz się "na własne uszy". ten łeb co do mnie dzwonił wręcz oburzony był jak podałem swoje warunki (nie, nie umowa o pracę, nie, nie samochód czy inne narzędzie, a zwykły zwrot kosztów i rodzaj umowy i warunki prowizyjne). zakończyłem z łbem rozmowę równoczesnym stwierdzeniem,że szkoda naszego czasu.
9
2016-12-25 12:28
A ja im wszytskim życze szanujcie ludzi bo ludzie nie bedą szanowali Was korposzczury
7
lizus 2017-01-02 13:10
No i padła forteca nie ma zarządu nie ma Pani dyrektor od terenu , a taki była fajny człowiek P. na tym stanowisku to przyszła oszołomka , która nic nie potrafiła zrobić oprócz mobbingowania innych i rozpieprzył ktoś fajny zespół , totalna kicha ,
8
Edi 2017-01-04 14:27
To źle czy dobrze, ze jej nie ma, bo nie rozumiem?
Nietka 2017-01-06 13:22
Co tu dużo mówić. Praca coraz bardziej przypomina pracę na akord i do tego najgorszą jego formę akord zbiorowy. Wszelkie zmiany w organizacji pracy prowadzą do jednego; do podwyższenia wskaźników statystycznych, wyciśnięciu coraz większych zysków i coraz większych wymagań od ludzi za te same pieniądze. Jakby dotychczas nie pracowali tylko lenili się. "Motywowanie" ludzi słowami: mamy do ciebie zaufanie, zostałaś doceniona, kto jak nie ty, jesteś profesjonalistką, dasz radę bo już to nieraz udowadniałaś itp. służą tylko do wytworzenia złudnego wyobrażenia więzi pracownik - firma modnej w korporacjach zachodnich. Rzeczywistość jest zgoła inna i brutalna. Człowiek - pracownik jest tylko trybikiem w wielkiej machinie korporacji i dopóty przynosi zyski i nie "psuje się " jest potrzebny, dopóki nie zaczyna szwankować czyli np. nie spełniać wymaganych, stale rosnących oczekiwań. Wtedy jest marginelizowany i z czasem zastępowany innym nowym "trybikiem". Nie ma tu żadnych sentymentów. Liczy się rachunek ekonomiczny. Element nie przynoszący lub spowalniający ciągły rozwój - wymienia się na nowy. Liczy się ilość a nie jakość. Części zamiennych jest pod dostatkiem na rynku (ilość). Nie liczy się doświadczenie (jakość), tylko determinacja i poświęcenie w pracę. A tej młodym ludziom nie brakuje. Oni nie mając doświadczenia nie mogą wymagać od pracodawcy odpowiedniego wynagrodzenia i zadawalają się tym, co korporacja zaproponuje nie mając żadnej alternatywy. A jeść trzeba. " Trybik" z doświadczeniem zdobytym gdzie indziej nie jest atrakcyjnym trybikiem, bo dyktuje swoje warunki płacowe. Przykładem są wcześniejsze posty. I tak koło się zamyka. Stąd tak duża fluktuacja kadr w tej firmie.
16
Dg 2017-01-09 23:09
O zarządzik się zmienił:)
2
Uczciwy 2017-01-24 16:27
Wg mnie to co się teraz dzieje w tej firmie to jedna wielka masakra. Nie będę się wypowiadać na temat terenu bo nie wiem nic . Ale pozbyli się pani dyrektor co było wielkim błędem tylko ona przynosiła zyski tej firmie bez starego zarządu stracą wiele. Gownina obsada menadżerska która wciska kit pracownikom i każe pracować za gowniane pieniądze. Ja uciekłem i radzę innym uciekać.
3
Dd 2017-01-24 21:29
Wszyscy Ci fachowcy zarządzający windykacją powinni pokazać klasę i chociaż raz wykonać miesięczny target a potem wymagać od podwładnych-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Dajcie sobie spokój z windykacją, w tej branży już nie zarabia się dobrych pieniędzy,Pozdrawiam były windykator z 20 letnim stażem :)
1
szybki 2017-01-25 09:29
no właśnie, zespoły pani dyrektor robiły co mc targety, nawet z tego co słyszałem w terenie b2c.... zbudowała zespół leasingu i dzięki niej ta firma po tylu latach jej pracy może się chwalić takimi wynikami w obszarze leasingu. jako jedyna jeździła z nami w terenie i uczyła wielu terenowych jak lepiej pracować, sam z tego skorzystałem - choć na początku wkurzał mnie jej upór, ale miała racje i dziś mam fajne faktury. ale nie dane nam było się z nią pożegnać .... Wielu ludziom dała szansę, - do dziś od wielu lat tam pracują. organizowała pomoc dla potrzebujących - z jej inicjatywy kilka razy robiliśmy zrzutki dla potrzebujących z naszych zespolów, a jej zespół jest zawsze na spotkaniach dawany jako wzór do naśladowania, nawet na aktualnie odbywających się PM. dzięki temu jak prowadziła ten zespól mamy zlecenia. Była człowiekiem i prawdziwym szefem, wiele razy można było z nią porozmawiać prywatnie i zawsze potrafiła zmotywować choć kilka razy chciałem rzucić papierami.
5
Noname 2017-01-26 13:23
Hej, a ja napiszę, że wcale nie jest aż tak tragicznie :) Pracowałem w DWT i Administracji i jeśli ktoś chce pracować to ma szansę się wykazać, to myślę, że może zostać doceniony. Ja odszedłem ze względu na kasę, bo tutaj nie mogli mi dać więcej. Także nie zrażajcie, nie zawsze jest tak źle jak mówią. Co do zmian kadrowych nie wypowiem się, bo pracownik szeregowy i tak nigdy się nie dowie prawdy, więc po co głupio spekulować na ten temat.
7
Pytanie 2017-01-30 09:15
Ile godzin średnio dziennie pracuje windykator terenowy wraz z pracą przy komputerze?
bongo 2017-01-30 14:22
aby zarobić ,czy aby przesiedzieć , jeżeli to pierwsze to średnio około 14 godzin dziennie jazdy w terenie, obsługa administracyjna spraw, przygotowanie się do wyjazdu optymalizacja trasy, no i oczywiście dzwoniący klienci o każdej porze dnia, jeżeli to drugie to w 9 godzinach powinieneś się wyrobić ale o prowizji zapomnij
3
Odp 2017-01-30 20:48
A jak te 14 godzin ma się do Kodeksu Pracy? , czyli 40 godzin tygodniowo!!!, czy spółka płaci za godziny nadliczbowe?,jeżeli nie płaci czy jest jakaś reakcja przełożonych w związku z przekraczaniem norm czasu pracy?
5
jack 2017-02-05 22:50
Kto pisze te opinie o pani dyrektor? Pani dyrektor chyba? Nie raz bylem swiadkiem upokarzania pracownikow przez te kobiete. Mobing na porzadku dziennym.
6
Black jack 2017-02-06 00:21
Ciekawe nowiny.siedziales z nią w pokoju?
1
Jaaaa 2017-02-07 11:00
Witam chciałam dowiedzieć się czegarek więcej o.pracy na stnowisko koordynatora ds sądowych. Wysokie wymagania?itp?
Jaaaa 2017-02-07 11:00
Witam chciałam dowiedzieć się czegarek więcej o.pracy na stnowisko koordynatora ds sądowych. Wysokie wymagania?itp?
basia 2017-02-18 16:52
a ja jest w innych działach mam podjac prace w dziale korespondencji ale po przeczytaniu calego watku mam obawy
2
Dario 2017-02-19 23:36
Poproszę o konkretne informację odnośnie tego pracodawcy.
Na jakie warunki można liczyć na stanowisku SPECJALISTA DS. WINDYKACJI TERENOWEJ MŚP i HIPOTEK ?
Jakie są zarobik, narzędzia pracy itp.
Z góry dziękuję
gość 2017-03-01 18:46
to zatrudnij się w firmie dla której nie liczy się kasa a jak taką znajdziesz to jeszcze daj nam znać na tym forum ;) aaa i gdzie motywują mobbingiem, skoro np. cyt. "jak nie ty to kto" jest takim policzkiem...
Joanna 2017-03-02 08:50
@gość a Ty pracujesz w Casus Finanse? Jakie są Twoje wrażenia z pracy w firmie?
tajemniczy 2017-03-02 21:30
Casus finanse ma nazwe nowa Lindorff jak juz. Ja pracuje w tej firmie juz troche i jestem zadowolony. Fajna atmosfera na cc .
Joanna 2017-03-06 09:59
@tajemniczy co najbardziej podoba Ci się w pracy? Rozumiem, że pracujesz jako pracownik call center. Mógłbyś opowiedzieć, czy jest przygotowane szkolenie wprowadzające dla nowych pracowników i jak ono wygląda?
Nie polecam 2017-03-06 21:18
nie ma co się zatrudniać w tej firmie. Najlepsi albo sami odchodzą albo zwalniają. Z jednego z najważniejszych działów odeszło 6 osób w ciągu paru miesięcy. Dodatkowo bardzo kluczowych dla firmy. Analizy się posypały. W kancelari pustki. Na recepcji rotacja. Nie wspomnę już o CC . Dodatkowo intruz kupiło firmę Wiec pewnie zamkną siedzibę we Wrocławiu. Nikomu nie polecam pracy tam. Sam pracowałem sporo czasu , atmosfera jak najbadziej w porzadku ale odkąd zmienił się zarząd i polityka to jest DNO!
5
Joanna 2017-03-07 10:00
Zgodnie z informacjami na temat zmiany nazwy firmy, osoby komentujące zachęcam do zostawiania opinii na temat obecnie firmy Lindorff w osobnym wątku, który znajdziecie na naszym portalu.
tajemniczy 2017-03-08 14:57
Tak każdy ma szkolenie 2tygodniowe z trenerami. Później słuchasz rozmów obecnych pracowników którzy je prowadza na zywo. Powiem tak czytając te negatywne opinie na temat firmy jestem w szoku... Bo wcale nie jest zle w firmie w innych firmach nie maja tak dobrze jak my.
Joanna 2017-03-08 15:56
Osoby szukające informacji na temat firmy Casus Finanse zapraszam do lektury artykułu: http://inwestycje.pl/biznes/Casus-Finanse-oficjalnie-zmienia-nazwe-na-Lindorff;278849;0.html
Pytanie 2017-03-09 18:48
Mam pytanie-a trenerzy o ktorych piszesz są wybitnymi fachowcami od windykacji?, czy mają również doświadczenie w bezpośredniej pracy z
dłużnikiem?,czy tylko szkolą z regułek?
balon 2017-03-09 19:19
o jakich nadgodzinach piszesz chcesz zarabiać 1500 zł pracujesz bez nadgodzin jeśli chcesz zarabiać 10000 zł toto nie licz na to że dostaniesz to robiąc normatyw.
Joanna 2017-03-10 10:03
@balon a Ty pracujesz w firmie Lindorff? Co więcej możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia w firmie.
balon 2017-03-11 12:51
pracuję ale na zasadzie współpracy na własnej działalności gospodarczej jako terenowy, największy plus to to że nie ma zakazu konkurencji i można robić w innych firmach, ja robię w kilku ale z tej także można dużo wyciągnąć i wiem co mówię bo w windykacji jestem już 14 lat.
john 2017-03-12 12:56
Poza tym z tego co wiem na działalności nie obowiązują godziny pracy, ponieważ działalność to nie jest umowa o pracę. Chyba to jest jasne przy podpisywaniu umowy? Też nie rozumiem tego narzekactwa... ja jestem w pracy w Lindorffie bardzo zadowolony.
Myśl 2017-03-12 17:33
,,Bez ludzi zdolnych można się obejść, potrzebni są tylko ludzie posłuszni "
3
balon 2017-03-12 21:51
i co zdolny w takim razie robisz, gdzie doceniają Twoją zdolność.
Joanna 2017-03-13 09:38
@john a jakie są według Ciebie plusy w pracy/współpracy z Lindorff?
Nietka 2017-03-27 13:07
Wskazalam tylko formy i sposób manipulacji pracodawcy pracownikiem. Jesli tego nie widzisz to... szkoda mi Cię. Nie umiesz wyczuć gdzie jest granica wzajemnosci wobec pracodawcy a gdzie zaczyna sie manipulacja z tą wzajemnością zwiaana.
3
gosc 2017-04-08 08:31
Manipulacja manipulacją, ale gnojenie managerow jest na porzadku dziennym. I nikt wyzej tego nie widzi albo nie chce widziec bo wazny jest efekt. Kasa I wynik. I ok, tylko czy to, ze jest to korpo daje zielone swiatlo na traktowanie ludzi z buta? Codzienna jakosc pracy to dno. Kazdemu, kto chce miec tam managerskie stanowisko odradzam. Brak normalnych przelozonych, nie potrafia rozmowiac I traktowac ludzi jak ludzi I partnerow. Po prostu zwierzeta nie obrazajac zwierzat.
9
lishca 2017-04-24 12:05
oszuści nie wypłacają , zarobionych pieniędzy, i jeszcze warto wskazać ,że prowizja nie jest prowizją tylko premią uznaniową , nie pomijając już lojalki i tego ,że firma faktycznie występuje przeciwko swoim pracownikom do sądu ( oczywiście ty , którzy chcą z niej uciec !!! ) Szukają niewolników , których można zastraszyć , UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ !!!
8
Odp 2017-04-27 14:54
Nie dac się zastraszyć jeżeli tak jest,kierować sprawy na drogę sądową z konkretnym materiałem dowodowym
5
Zostaw swoją opinię o Casus Finanse - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Casus Finanse