Promag S.A

Poznań

Opinie o Promag S.A

Pracownik były 2016-10-31 19:27
Pracowałem na produkcji w Promagu S.A-Poznań zarobki na poziomie biedronki , załoga ok. jednak nie docenia się fachowców.
4
odpowiadający 2016-11-06 21:02
Żadna. niby specjalista, a o wszystko będziesz musiał pytać dyrektora oddziału
odpowiadający 2016-11-06 21:06
To ty mistrzu? jeden z ulubieńców pana K.
O ja podły 2016-11-09 16:25
za now how również się płaci, a płaca w firmie promag to temat-rzeka, a raczej jej niski poziom
spostrzegawczy 2016-11-13 17:20
Szybko cenzurujecie wpisy dobrze opisujące pracę w Promagu... płacą wam za to???
3
Edek_z_krainy_wózków 2016-11-27 13:53
Jeśli posiadasz doświadczenie w zawodzie a na dodatek jesteś osobą kreatywną posiadającą entuzjazm do pracy to daruj sobie pracę w Centrali PROMAG S.A., bo bardzo szybko zostaniesz sprowadzony na ziemię i okaże się, że twoja kreatywność jest tutaj niemile widziana. Jeśli natomiast jest Tobie wszystko jedno bo brakują Tobie 6 lat do emerytury to z powodzeniem startuj, z pewnością odnajdziesz się w tej organizacji. Na koniec dodam tylko, że: na korytarzach słychać bezradność i niemoc bez nadziei na "Lepszą zmianę".
3
saw 2016-12-12 20:30
W tej firmie liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższe pensje. I tyle w temacie.
5
saw 2016-12-12 21:18
Dla firmy liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższa pensję i tyle w temacie.
1
antymiś 2016-12-12 21:22
Miś kim ty jesteś? Ktoś ci płaci za te pochlebstwa? Czy to jest radosna twórczość jednego z pupilków p. dyrektor?
Miś 2016-12-24 11:21
Zarządowi i Radzie Nadzorczej dalszych sukcesów w 2017 roku życzą pracownicy Promag.
Ex 2016-12-27 14:45
Serdecznie dziękuję firmie Promag za pomoc w podjęciu najlepszej decyzji w moim życiu-odejściu i założeniu firmy. Po 10 latach mam swój dom, 2 fajne auta w garażu i dochody, które pozwalają nie myśleć o pieniądzach. Bez Was pewnie bym się nie odważył. Dziękuję z całego serca!
1
Pan Życia i Śmierci 2017-01-17 21:59
Naprawde przykre jest to że jak ktoś napisze prawde o firmie Promag to zaraz to znika zajmijcie się lepszym traktowaniem pracownoków a nie kasowaniem postów. Pozdrawiam ostatnie piętro biurowca.
Niki 2017-01-18 11:09
Pracuję w firmie i nie narzekam. Generalnie firma to szef, biuro i pracownicy fizyczni i nikt nikomu nie robi łaski że pracuje. Nie rozumiem Twoich uwag, może coś źle odebrałeś i stąd takie podejście .
Pan Życia i Śmierci 2017-01-20 18:11
Niki nie wiem ile pracujesz ale ja pracowałem naprawdę dużo i wiem co się tam wyrabia chyba że masz taki prykaz żeby bronic firmy to rozumiem bo i takie coś się tam działo
ON 2017-01-27 07:09
Promag to są w większości zwykli handlarze, naczytali się broszur i tyle są mądrzejsi od konkurencji. Prawdziwych inżynierów jest tam malutko, stąd w większości tragiczny poziom techniczny.
1
Nunus 2017-02-04 10:53
Ludzie maja ewidentną satysfakcję jak komuś dokopią. Coś w życiu nie udało się to trzeba kogoś oczernić i robi eis fajnie. Jeśli nawet coś nie działa całkiem dobrze a to się zdarza najlepszym trzeba to poprawić.
1
Zainteresowany_na_magazyniera 2017-02-25 00:30
Cześć! Promag szuka chętnych na magazynierów do Koninka. Zastanawiam się nad wysłaniem CV. Czy mógłbym prosić o jakieś informacje o zarobkach (ile realnie na rękę można dostać, czy są premie?, nadgodziny?, inne dodatki?), o atmosferze w magazynie i ogólnie o pracy tam - plusy i minusy, na ile można obiektywnie... Czy ogólnie trudniejsza dla pracodawców sytuacja na rynku pracy przełożyła się w Promagu na lepsze zarobki, poprawę atmosfery w firmie itd.?
Uchachany 2017-02-25 00:39
Misiu, jesteś zajefajny:)
1
Nikol 2017-02-25 18:44
Promag zasługuje na miano dobrej firmy a wiem co piszę.
2
Maja 2017-03-01 09:54
Czy w firmie pracują studenci lub absolwenci?
Na koniec pytanie o imprezy integracyjne?
Na te i więcej pytań odpowiedzi udzielił nam dział marketingu firmy Promag S.A. Cały tekst dostępny pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14306,wywiad-dzial-marketingu Jaka informacja była dla Ciebie najciekawsza?
2
Maja 2017-03-30 08:39
@artu rozumiem, że informacja o obecnym przewodniczącym Rady Nadzorczej jest nieaktualna. A co możesz powiedzieć o reszcie artykułu?
artu 2017-04-03 16:08
wywiad jest sprzed kilku lat. "W planach jest dalsza rozbudowa o centrum wystawienniczo-szkoleniowe."- CTM już funkcjonuje od prawie 2 lat...
Maja 2017-04-11 11:22
@Salary a jeśli chodzi o inne warunki zatrudnienia w firmie? Na jaką formę zatrudnienia można liczyć dołączając do Promag S.A?
Nora 2017-04-20 22:27
Promag S.A to firma wielokrotnie nagradzana m.in. Gazele Biznesu, Rzetelna Firma oraz wiele innych wyróżnień. Po lekturze wpisów można odnieść wrażenie, że osoby piszące pracowały w firmie krzak. To jest okropne!
BAKTO 2017-04-25 16:16
Jak się teraz nazywa dyrektor lub kierownik produkcji w Promagu?
Nora 2017-04-25 17:28
Jestem pracownikiem Promag-u i myślę, że firma nie zasłużyła na takie oskarżenia, to jest nieuczciwe.
Maja 2017-04-26 08:51
@Nora rozumiem, że uważasz iż niektórzy wypowiadający się w swoich komentarzach niesłusznie oskarżają firmę. A co Ty jako pracownik firmy możesz powiedzieć więcej na temat swojej pracy? Jakim pracodawcą jest Promag?
Były 2017-04-28 11:29
Rozbieżność opinii może wynikać z różnych miejsc wykonywania pracy. Centrala i Koninko to dwa różne światy. W centrali znajdą się szefowie stojący murem za swoimi pracownikami i co ważne kompetentni. A stosunek kierownictwa do pracowników dobrze obrazuje stwierdzenie ludzkie Pany i bardzo z zachowania przypominają autora tego stwierdzenia. Zacznijcie konkretnie pisać jakich obszarów dotyczy wpis to będzie klarowniej.
aklo 2017-05-04 16:17
nie twój interes.
Berta 2017-05-05 12:53
Promag S.A ma ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego a ja jestem tym zainteresowana. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji o pracy? Jaka jest w firmie atmosfera tylko tak na prawdę uczciwie bez złośliwości?
Hurrra 2017-05-05 18:47
Łubudubu, łubudubu. Super firma! Hurrra!
Norma 2017-05-09 15:24
Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat pracy w firmie, atmosfery miedzy pracownikami? Mam zamiar aplikować .
opinia 2017-05-12 06:57
Na górze dobre zarobki = dobra atmosfera. Na dole kiepskie zarobki = kiepska atmosfera. Firma jakich wiele - mnóstwo obowiązków, im jesteś niżej tym więcej reszta ci "przekazuje" tematów, klasyka spychologia. Ocena bardzo średnia. No i jest również grupa lizusów którym prawie wszystko jest dozwolone.
1
Maja 2017-05-12 11:03
@Berta jeśli postanowisz aplikować do firmy, to chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda w niej Promag S.A. Byłaś zainteresowana stanowiskiem przedstawiciela handlowego. Jakie pytania padają podczas rozmowy rekrutacyjnej? Na co powinni być przygotowani kandydaci?
Niki 2017-05-16 22:00
Czy wiecie, że Promag w marcu otrzymał Trzeci DIAMENT FORBESA dla najdynamiczniej rozwijających się polskich. Może warto czasami zastanowić się w jakiej firmie pracujemy? Czy takie nagrody nic nie znaczą?
bob 2017-05-20 07:34
Jedno słowo: hipokryzja. Z jednej strony nagrody i diamenty, z drugiej strony ciężka i stresująca praca zwykłych pracowników, w dodatku za zarobki delikatnie mówiąc średnie. Zarząd spółki udaje że nie widzi co się dzieje?
xcv 2017-05-23 14:56
Jakich zarobków mogę się spodziewać na stanowisku asystenta techniczno - handlowego?
Niki 2017-05-24 23:22
@bob Idąc Twoim tokiem myślenia firma po otrzymaniu nagrody powinna rozdać kasę ludziom i za chwilę ogłosić bankructwo? Takie nagrody budują pozycję firmy a efekty finansowe pokazują sie po jakimś czasie. I pewnie wtedy będą pracownicy lepiej zarabiać.
Niki 2017-06-04 22:15
@wiem Nie zgadzam się z Twoimi zarzutami. Promag jest wielokrotnie nagradzaną firmą, tego nie dostaje się bez odpowiednich wyników. Dla mnie to ważniejsze od doszukiwania się złego tylko dlatego, że komuś nie podoba jakaś osoba. To jest zwykła zawiść.
pp 2017-06-14 08:47
Dzień dobry. Jak się wszyscy czują po dziesiątym? Wszystko pasuje! Premie okey! No to pięknie zapraszamy do dalszej pracy.
1
Były promagowiec 2017-06-19 14:05
2000-3000 brutto, jak masz doświadczenie,.
mandat 2017-06-19 17:50
Hej Promag. Zamiast chwalić się ile dostaliscie nagród, pochwalcie się ile razy w ostatnich miesiącach odwiedzili Was kontrolerzy PIP? :-) Pozdrowienia dla wszystkich z Promag! :-D
Norbert 2017-06-19 21:47
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o warunkach jakie firma stwarza dla przedstawiciela handlowego? Słyszałem sporo dobrego o firmie i złożyłem cv. a teraz czekam na rozmowę? Czy stawiają jakieś warunki przed kandydatem?
Były promagowiec 2017-06-23 09:28
Pięknie usuwacie wszystkie komentarze w których jest prawda o promag-u. Boli was prawda?

Unikajcie tej firmy jak ognia!
Maja 2017-06-23 15:23
@Były promagowiec jeśli zniknęły któreś z komentarzy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie regulaminu. Wpisy muszą być zgodne z zasadami regulaminu portalu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z ich treścią.
dociekajacy prawdy 2017-06-26 06:57
Czy prawdą jest, że usuwane są też wpisy o pracy w firmie córki pani prezes? Jeśli tak jest, to który paragraf o tym mówi? Przecież to jest fakt - córka pani prezes zarządu spółki pracuje w firmie.
Maja 2017-06-26 11:04
@dociekajacy prawdy niestety nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ nie mam dostępu do zarchiwizowanych komentarzy. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do wpisów, które zostały ukryte to przypominam, że każdy ma prawo do złożenia reklamacji. Jej procedura znajduje się w treści regulaminu w §10.
Pracownik 2017-07-05 08:44
Czy może ktoś wie jaki jest powód, że w nowej ofercie jest takie duże zapotrzebowanie na przedstawicieli handlowych? Coś nowego się dzieje? Wystarczy kilka dni i już człowiek jest do tyłu z bieżącą sytuacją.
praca 2017-07-13 17:34
Rotacja. W znakomitej większości przypadków na własne życzenie. Szkoda marnować czas.
Czarek 2017-07-14 22:48
Mam pytanie czy przedstawiciel handlowy może zarobić godziwe pieniądze w firmie? Jakie warunki do pracy stwarza firma? Może ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, czy warto aplikować. Ostatnie pytanie jakie wymagania może firma postawić przed PH?
Zostaw swoją opinię o Promag S.A - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag S.A