Promag S.A

Poznań

Opinie o Promag S.A

loderik 2015-08-21 03:19
W chwili obecnej firma prowadzi postępowania rekrutacyjne w kilku miastach no i na kilka stanowisk, kilka różnych, między innymi są to ogłoszenia na Przedstawiciela Handlowego do Łodzi i do Sczecina, poza tym jeszcze można spróbować objąć stanowisko kierownicze, a dokladnie Kierownik Sprzedaży Regionalnej.
1
Magazynier 2015-10-20 20:43
Chce się zatrudnić na magazynie w Koninku. Byłem na rozmowie, trochę kiepsko z pieniendzmi, ale szef magazynu p. Marek zrobił dobre wrażenie. Proszę o informacje od pracowników o warunkach pracy i zarobkach.
6
hej 2015-10-29 20:38
Nie wierzę w poniższe opinie. Wyglądają jak pisane na zamówienie. Rzeczywiście jest tak różowo? Żadnych negatywów? Kraina mlekiem i miodem płynąca?
Swazy 2016-01-05 16:00
Jaka stawka netto na obsłudze klienta ktoś moze wie?
1
Nino 2016-01-30 11:01
3/4 rynku ma chiński asortyment jeśli chodzi o pewne produkty, musisz pogłębić swoją wiedzę jeśli chcesz się wypowiadać.
Miś 2016-01-30 11:10
Zatrudniłem się ponad rok temu w Promagu na Starołęce, jestem bardzo zadowolony z pensji, supeeeeer koledzy w pokoju, no i praca do 16-17 nie jak u kolegów, którzy kończyli ze mną studia. Po tych opiniach jestem zszokowany, że tak źle ludzie się wypowiadają. Szanujcie dobrą pracę i dobrych pracodawców!
Opinia pana dotycząca młodych głąbów- szok. Zero zrozumienia dla świeżych pracowników- oferta jest tak szeroka, że trudno być specjalistą w każdym z obszarów. Na żywo jednak po kontaktach z klientami cieszymy się, że nas doceniają na rynku i ponawiają zakupu. Dziękuję kolegom z pracy oraz zadowolonym klientom!
1
piotrasyn 2016-02-05 21:39
Miś, uchyl rąbka tajemnicy, w którym dziale jest tak fajnie?
1
Piotr83 2016-05-05 01:07
Dynamicznie rozwijająca się firma, ocena pozytywna.
1
kandydat 2016-06-15 00:28
Ogłoszenie wisi od 4 dni i jak najbardziej można je znaleźć na pracuj pl
ex 2016-06-18 18:51
Słusznie zauważyłeś, że wymaganie obsługi wózków widłowych, UDTy i wyjaśnianie czemu w magazynie czegoś nie ma, ma niewiele wspólnego z oferowanym stanowiskiem. Sęk w tym, że... m.in. właśnie to się tam robi na tym stanowisku.
pracownik 2016-08-21 13:55
Z Koninka odszedł ostatni specjalista ds. jakości z tego samego powodu co poprzedni - traktowanie ludzi i kończenie wszelkich działań na znalezieniu i opieprzeniu winnego. Tak długo jak będzie stosowane takie podejście do zarządzania ludzie będą uciekać, bo pracuje się tam poprostu nieprzyjemnie.
2
Wiktor 2016-10-17 18:10
No ja też uważam, że ktoś powinien podać jakieś pomysły zamiast podchodzić do firmy czysto negatywnie, sądzę, że warto porozmawiać o tym jak firma funkcjonuje, a nie robić zamieszanie, to dużo pomoże.
Pracownik były 2016-10-31 19:27
Pracowałem na produkcji w Promagu S.A-Poznań zarobki na poziomie biedronki , załoga ok. jednak nie docenia się fachowców.
3
odpowiadający 2016-11-06 21:02
Żadna. niby specjalista, a o wszystko będziesz musiał pytać dyrektora oddziału
odpowiadający 2016-11-06 21:06
To ty mistrzu? jeden z ulubieńców pana K.
O ja podły 2016-11-09 16:25
za now how również się płaci, a płaca w firmie promag to temat-rzeka, a raczej jej niski poziom
spostrzegawczy 2016-11-13 17:20
Szybko cenzurujecie wpisy dobrze opisujące pracę w Promagu... płacą wam za to???
2
Edek_z_krainy_wózków 2016-11-27 13:53
Jeśli posiadasz doświadczenie w zawodzie a na dodatek jesteś osobą kreatywną posiadającą entuzjazm do pracy to daruj sobie pracę w Centrali PROMAG S.A., bo bardzo szybko zostaniesz sprowadzony na ziemię i okaże się, że twoja kreatywność jest tutaj niemile widziana. Jeśli natomiast jest Tobie wszystko jedno bo brakują Tobie 6 lat do emerytury to z powodzeniem startuj, z pewnością odnajdziesz się w tej organizacji. Na koniec dodam tylko, że: na korytarzach słychać bezradność i niemoc bez nadziei na "Lepszą zmianę".
2
saw 2016-12-12 20:30
W tej firmie liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższe pensje. I tyle w temacie.
2
saw 2016-12-12 21:18
Dla firmy liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższa pensję i tyle w temacie.
1
antymiś 2016-12-12 21:22
Miś kim ty jesteś? Ktoś ci płaci za te pochlebstwa? Czy to jest radosna twórczość jednego z pupilków p. dyrektor?
Miś 2016-12-24 11:21
Zarządowi i Radzie Nadzorczej dalszych sukcesów w 2017 roku życzą pracownicy Promag.
Ex 2016-12-27 14:45
Serdecznie dziękuję firmie Promag za pomoc w podjęciu najlepszej decyzji w moim życiu-odejściu i założeniu firmy. Po 10 latach mam swój dom, 2 fajne auta w garażu i dochody, które pozwalają nie myśleć o pieniądzach. Bez Was pewnie bym się nie odważył. Dziękuję z całego serca!
1
Pan Życia i Śmierci 2017-01-17 21:59
Naprawde przykre jest to że jak ktoś napisze prawde o firmie Promag to zaraz to znika zajmijcie się lepszym traktowaniem pracownoków a nie kasowaniem postów. Pozdrawiam ostatnie piętro biurowca.
Niki 2017-01-18 11:09
Pracuję w firmie i nie narzekam. Generalnie firma to szef, biuro i pracownicy fizyczni i nikt nikomu nie robi łaski że pracuje. Nie rozumiem Twoich uwag, może coś źle odebrałeś i stąd takie podejście .
Pan Życia i Śmierci 2017-01-20 18:11
Niki nie wiem ile pracujesz ale ja pracowałem naprawdę dużo i wiem co się tam wyrabia chyba że masz taki prykaz żeby bronic firmy to rozumiem bo i takie coś się tam działo
ON 2017-01-27 07:09
Promag to są w większości zwykli handlarze, naczytali się broszur i tyle są mądrzejsi od konkurencji. Prawdziwych inżynierów jest tam malutko, stąd w większości tragiczny poziom techniczny.
Nunus 2017-02-04 10:53
Ludzie maja ewidentną satysfakcję jak komuś dokopią. Coś w życiu nie udało się to trzeba kogoś oczernić i robi eis fajnie. Jeśli nawet coś nie działa całkiem dobrze a to się zdarza najlepszym trzeba to poprawić.
Zainteresowany_na_magazyniera 2017-02-25 00:30
Cześć! Promag szuka chętnych na magazynierów do Koninka. Zastanawiam się nad wysłaniem CV. Czy mógłbym prosić o jakieś informacje o zarobkach (ile realnie na rękę można dostać, czy są premie?, nadgodziny?, inne dodatki?), o atmosferze w magazynie i ogólnie o pracy tam - plusy i minusy, na ile można obiektywnie... Czy ogólnie trudniejsza dla pracodawców sytuacja na rynku pracy przełożyła się w Promagu na lepsze zarobki, poprawę atmosfery w firmie itd.?
Uchachany 2017-02-25 00:39
Misiu, jesteś zajefajny:)
1
Nikol 2017-02-25 18:44
Promag zasługuje na miano dobrej firmy a wiem co piszę.
2
Maja 2017-03-01 09:54
Czy w firmie pracują studenci lub absolwenci?
Na koniec pytanie o imprezy integracyjne?
Na te i więcej pytań odpowiedzi udzielił nam dział marketingu firmy Promag S.A. Cały tekst dostępny pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14306,wywiad-dzial-marketingu Jaka informacja była dla Ciebie najciekawsza?
2
Maja 2017-03-30 08:39
@artu rozumiem, że informacja o obecnym przewodniczącym Rady Nadzorczej jest nieaktualna. A co możesz powiedzieć o reszcie artykułu?
artu 2017-04-03 16:08
wywiad jest sprzed kilku lat. "W planach jest dalsza rozbudowa o centrum wystawienniczo-szkoleniowe."- CTM już funkcjonuje od prawie 2 lat...
Maja 2017-04-11 11:22
@Salary a jeśli chodzi o inne warunki zatrudnienia w firmie? Na jaką formę zatrudnienia można liczyć dołączając do Promag S.A?
Nora 2017-04-20 22:27
Promag S.A to firma wielokrotnie nagradzana m.in. Gazele Biznesu, Rzetelna Firma oraz wiele innych wyróżnień. Po lekturze wpisów można odnieść wrażenie, że osoby piszące pracowały w firmie krzak. To jest okropne!
BAKTO 2017-04-25 16:16
Jak się teraz nazywa dyrektor lub kierownik produkcji w Promagu?
Nora 2017-04-25 17:28
Jestem pracownikiem Promag-u i myślę, że firma nie zasłużyła na takie oskarżenia, to jest nieuczciwe.
Maja 2017-04-26 08:51
@Nora rozumiem, że uważasz iż niektórzy wypowiadający się w swoich komentarzach niesłusznie oskarżają firmę. A co Ty jako pracownik firmy możesz powiedzieć więcej na temat swojej pracy? Jakim pracodawcą jest Promag?
Były 2017-04-28 11:29
Rozbieżność opinii może wynikać z różnych miejsc wykonywania pracy. Centrala i Koninko to dwa różne światy. W centrali znajdą się szefowie stojący murem za swoimi pracownikami i co ważne kompetentni. A stosunek kierownictwa do pracowników dobrze obrazuje stwierdzenie ludzkie Pany i bardzo z zachowania przypominają autora tego stwierdzenia. Zacznijcie konkretnie pisać jakich obszarów dotyczy wpis to będzie klarowniej.
aklo 2017-05-04 16:17
nie twój interes.
Berta 2017-05-05 12:53
Promag S.A ma ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego a ja jestem tym zainteresowana. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji o pracy? Jaka jest w firmie atmosfera tylko tak na prawdę uczciwie bez złośliwości?
Hurrra 2017-05-05 18:47
Łubudubu, łubudubu. Super firma! Hurrra!
Norma 2017-05-09 15:24
Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat pracy w firmie, atmosfery miedzy pracownikami? Mam zamiar aplikować .
opinia 2017-05-12 06:57
Na górze dobre zarobki = dobra atmosfera. Na dole kiepskie zarobki = kiepska atmosfera. Firma jakich wiele - mnóstwo obowiązków, im jesteś niżej tym więcej reszta ci "przekazuje" tematów, klasyka spychologia. Ocena bardzo średnia. No i jest również grupa lizusów którym prawie wszystko jest dozwolone.
1
Maja 2017-05-12 11:03
@Berta jeśli postanowisz aplikować do firmy, to chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda w niej Promag S.A. Byłaś zainteresowana stanowiskiem przedstawiciela handlowego. Jakie pytania padają podczas rozmowy rekrutacyjnej? Na co powinni być przygotowani kandydaci?
Niki 2017-05-16 22:00
Czy wiecie, że Promag w marcu otrzymał Trzeci DIAMENT FORBESA dla najdynamiczniej rozwijających się polskich. Może warto czasami zastanowić się w jakiej firmie pracujemy? Czy takie nagrody nic nie znaczą?
bob 2017-05-20 07:34
Jedno słowo: hipokryzja. Z jednej strony nagrody i diamenty, z drugiej strony ciężka i stresująca praca zwykłych pracowników, w dodatku za zarobki delikatnie mówiąc średnie. Zarząd spółki udaje że nie widzi co się dzieje?
xcv 2017-05-23 14:56
Jakich zarobków mogę się spodziewać na stanowisku asystenta techniczno - handlowego?
Niki 2017-05-24 23:22
@bob Idąc Twoim tokiem myślenia firma po otrzymaniu nagrody powinna rozdać kasę ludziom i za chwilę ogłosić bankructwo? Takie nagrody budują pozycję firmy a efekty finansowe pokazują sie po jakimś czasie. I pewnie wtedy będą pracownicy lepiej zarabiać.
Zostaw swoją opinię o Promag S.A - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag S.A