logo E.Leclerc

E.Leclerc

Łódź

Opinie o E.Leclerc

szok 2013-01-18 23:55:04
to bardzo poważne oskarżenia.
themida 2013-01-31 12:51:29
Widzę, że ponownie zostały usunięte wypowiedzi. Skoro szefostwo chce mieć takich pracowników to ich sprawa może pani kierownik DPH pochwali się w końcu z otrzymanego przez [usunięte przez administratora] kosza z bioproduktami spozywczymi " w ramach wdzięczności" za stanie po jego stronie. Mało tego kiedy powiedziałam mu że prezent jest chyba za drogi i że kazdy kto pomaga z dobrego serca robi to bezinteresowanie on oznajmił że w ten sposób co kolwiek by się nie działo ona będzie po jego stronie. Tak tez było. Ona ten kosz przyjeła.
To jest mój ostatni post co zrobi z tym szefostwo to już nie moja sprawa.
Dlatego wcześniej pisałam o łapówkach. Bo ktos kto pomaga z czystego serca nie przyjmuje takich drogich rzeczy od osób którym pomaga.
O tym koszu wiedziała większość działu DPH. I osoba który ten kosz robiła.
Nurtuje mnie cały czas pytanie dlaczego ona ( co kolwiek się działo) stała murem za [usunięte przez administratora] Czy cos było z jego winy czy nie. Nieważne zawsze była po jego stronie....Mimo że to manipulant i nie miała dowodów że on jest święty. To nie jest normalne.
To kasowanie tych wątków jest nie na miejscu i jeżeli maja byc kasowane to proszę o sprostowanie dlaczego i czy złamałam regulamin.
1
JOSEF 2014-06-03 11:05:31
Fatalna organizacja pracy i płacy. Zrobisz swoje to musisz później robić czyjeś !!! Nie polecam. Płaca minimalna liczona z 3/4 etatu. Pracowałem i żałuję. Więcej kierowników niż pracowników. Ja zapiepszałem a oni byli do brania
1
dawny ptavownik 2002 2015-04-02 16:35:19
Pracowalem lodz dis leclerc pare lat temu. Bylem jeszcze niedoswiadczonym slabym pracownikiem troche poznalem mechanizmy przyjecia towaru wykladania towaru i pewnych regul z tym zw jakoiazanych zamawiania towaru . Zarabialem 850 netto potem udalo sie odejsc i jako ph zarabialem na wladnej dzialalnosci ok 1500 zl czyli prawie 2 razy wiecej obecnie pracuje u potentata na rynku kosmetykow zarobki ok.3000 netto a znajomy ktory pracowal ze mna nadal pracuje juz ni
pracownik 2000 2015-04-03 00:24:24
Pracowałem w Leclercu w 2000 roku zarobki około 700 zł netto z premią.
Odszedłem udało się znależć prace u mocniejszej firmy jako ph zarabiałem 1400 netto czyli 2 razy więcej.
Kolega pracuje tam już od dawna teraz jest kierownikiem awans utrudniony bo ma za dużo stołków. Ciągle narzeka że masa roboty duża odpowiedzialność wyciaga cos ponad 2 netto ale nerwy i stres ogromny. A ja mam trampolinę płacową od 1500 do 5000 zł netto średnio ok 3000 zł i wyjazdy pn-pt i ciagle mnie nie ma.
Jako pracownik hali magazynu przyjecia czy kasjerka praca nieatrakcyjna dopiero od kierownika wzwyż można się rozwijać i w miare godnie zarabiać nie lubię Inflanckiej i tego marketu
1
Gibalski 2015-04-04 00:09:16
Jeśli szukacie dobrze płatnej pracy to Leclerc ,Biedro , Żabka,Real,Makro,Carfury i inne Auszołomy nie są w stanie zapłacić przyzwoicie.Jeszcze kilkaz nich nie wymieniłem bo zmieniły nazwę lub zapomniałem o nich.Nie płacili nigdy nawet dobrze dobrze pracownikom i raczej nigdy nie będą płacić.
Jedynie od kierownika w górę pieniądze ewentualnie mogą być ale też tylko przyzwoite.Ale szczerze nie chciałbym być kier. spożywki pitole i tak zarobie 2 razy więcej w mojej firmie lu paru innych bez takiej odpowiedzialności.
Pracowałem w Leclercu typowa praca na przezimowanie i poszukanie czegoś lepszego.Hiper super i zwykłych marketów nie polecam do pracy może od czasu do czasu na zakupy...
obserwator 2015-07-11 20:52:14
To że usuwają wpisy to prawda. Mój też został usunięty.Widocznie prawda ICH kłuje w oczy!To co się dzieje w łódzkim oddziale to woła o pomstę do nieba!Od kiedy główne kasjerki mogą same liczyć czyjąś kasę bez obecności kasjerki?????Chyba tylko dla tego by pozbawić kasjerkę wynagrodzenia wykazując jej wymyślone braki w kasie!!!!!!!!!!!!!!!!W żadnym innym hipermarkecie takie praktyki są niedozwolone. Liczenie kasy odbywa się tylko w obecności kasjerki.A kasy to chyba z demobilu bo nie widziałem ani jednej sprawnej a o ręcznym czytniku cen to mogą sobie tylko pomarzyć!!!!!! IX wiek !
kupujący 2015-07-11 20:57:29
Boże chroń mnie od tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwator 2015-07-12 09:42:37
Boże chroń mnie od tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Franca 2015-07-28 22:35:09
Jak ktoś wpadł na FBkowy wpis o praktykach w Leclercu, to warto się nad nim mocno zastanowić. Podobnie sytuacja zaczyna wyglądać w Łodzi....
pr.leclerca 2015-08-14 00:24:32
Słabe zarobki jako pracownik magazynier nawet jako kierownik i asystent kierownika.
Odpowiedzialność duża co gazetka mnóstwo pracy.
Atmosfera nie za przyjemna.
Nie polecam nikomu.
Jasiek 2015-08-27 06:13:35
Mogę tylko dodać,że jak komuś nie chce się pracować to wszędzie będzie żle.Wiele osób w E.Leclerc Łódz pracuje od samego otwarcia.Masa osób też próbowała zmienić pracę a potem wracali z powrotem "na kolanach".Więc chyba nie jest tak żle jak inni piszą.Przeważnie złe opinie wyrażają Ci,którzy zostali zwolnieni z pracy.Szkoda,że przez takie złe,(nie sprawdzone) opinie inni Ludzie zrażają się do podjęcia pracy w Leclerc-u.
XYZ... 2016-05-24 18:17:53
Ostatnio zatrudnili jakiegoś speca od BHP, chodzi ciągle po markecie i cuduje co poprawić...np. do obsługi stoisk by chodzili w skarpetkach będąc w klapakach. Zresztą wymagania co do obuwia by zakryte, ale już takiego nie zakupią dla pracowników. Czepianie się popijania wody w własnych kubkach, a plastikowe nie zawsze są na działach przy automacie z wodą. Do kobitek, by nie malowały paznokci, nawet wobec tych które nie wytwarzają na zapleczu a obsługują. Biżuterii obsłudze też nie wolno nosić, nawet drobnej... Nie dziwi, że wiele ludzi ucieka do innej pracy, jak wprowadzają zamordyzm. Już nie wspomnę o braku szacunku wobec pracownika, ale to niestety Polski standard... Działanie na granicy prawa..
dko 2016-07-09 22:17:53
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, przecież trzeba pamiętać że jako biura podróży zajmują dość wysoką pozycję na rynku i tego samego oczekują od swoich kandydatów. Ważne, ze zatrudnienie i zarobki są uczciwe.
Zostaw swoją opinię o E.Leclerc - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.Leclerc