brak logo

ROCA Polska

Gliwice

Opinie o ROCA Polska

daro 2016-07-13 15:38:00
Witam ja mam zaczac prace w roca od 23 sierpnia. Jakie stanowisko według was jest najtrudniejsze tam? szkliwiernia?piece? jak to jest z wyplatami? bo niestety mam isc pod podfirme ramstad.
daro 2016-07-13 16:44:20
ja juz bylem na rozmowie i wiem ze od 23 sierpnia zaczynam tam prace tylko nie wiem czy na szkliwierni czy na piecach i ktore stanowisko jest trudniejsze. Bylem juz na wizualizacji pare dni temu.
daro 2016-07-13 21:29:13
tak wszedzie jest stawka taka sama 11zl/h na wizualizacji mowila babka ze nadgarstki ludziom siadaja szybko a kolo piecow to hard ok 40 stopni w miejscu pracy
stary 2016-07-17 23:17:24
No i mamy 6/2 szkoda tylko że po nockach jest ranna zmiana ,trochę mało czasu na "dojście" do siebie po nockach.
loki 2016-07-25 07:35:34
Mam iść od 1.08 do roca. Na jaki dzial sie pchać? I czy wg pchać sie tam do pracy? Heh
Nowyyy 2016-08-08 14:23:27
hej czy w Roca można pracować 4na 1, 4 na 1 ,4 na 2
2
Jorg 2016-08-16 19:59:46
Ogłaszają się w Bytomiu, ale już same warunki nie zachęcają. Praca na 3 zmiany, pewnie o długich weekendach można zapomnieć. Ja sobie nie wyobrażam żeby w nocy nie spać, po południu w robocie siedzieć, pomijam już niedziele czy święta. Pracuję w Bytomiu 7-15. Żeby zdecydować się na dojazdy do Gliwic na godz. 6 rano musiałbym dostać min 2 razy tyle ile mam dziś czyli ok 5000-6000 zł netto.
3
Ciekawy 2016-08-30 17:15:22
Witam jak jest sie pod firmą to ile tak się dostaję wynagrodzenia po całym miesiącu pracy jestem na odlewni tradycyjnej... Pozdrawiam
nick 2016-08-31 17:00:18
Praca ogółem jest ciężka na każdym dziale. Jak ktoś chce na piec i kontrole to musi mieć mocne plecy i pamięć bo specyfikacji na kontroli jest od groma i jeszcze dochodzą nowe. Na szkliwierni pyl i gorąc. Najlepsze działu gdzie warto się pchać:
-odlewnia
-gipsownia modelarnia
-utrzymanie ruchu
Bardzo dużo młodych chce się po kilku dniach pracy przenosić z kontroli i pieca na szkliwiernie wiec śmiem twierdzić ze chyba nie jest tam az tak ciężko jak tu wypisuja.
A ludzie zawsze beda marudzić. Gdyby zarabiali po 5tys to i tak by plakali ze mało i robota h****
A co do nowych pracowników: Skąd ten Ramstadt ich k**** bierze??? To są chyba jakieś ściepy które się nigdzie nie nadają to jeb ich do Nas wysyłają. Gamonie, mamisynki, alkoholicy tępaki i nic więcej. 1 na 30 to się trafia jakiś konkretny kumaty chłop a reszta to szkoda gadać. 5razy tłumaczysz to samo a on dalej nie wie o co chodzi, ale tak to jest jak się jest jakimś Sebixem co to myśli ze jak ma gimnazjum to ku** powinien zarabiać w h** hajsu...
Franek 2016-09-03 10:01:23
wszyscy myślą że jak tylko przyjdą do pracy to im się należy wypłata h... wie ile najpierw pokaż co potrafisz a potem żądaj , te czasy się skończyły jak za komuny czy się stoi czy się leży kasa się należy ,
g 2016-09-03 19:17:30
Do pracy powinno sie przychodzic pracowac, a nie harować.Podobno mamy XXI wiek
2
Pracownik 2016-10-04 06:41:20
Kto chce to bedzie pracowac ale jedna podstawowa zasada jest taka ze jak ludzie zarobia to przyjda do pracy.kadry nie widza albo nie chca widziec co sie dzieje organizuja konkursy dla mlodych i funduja nagrody w postaci aut i rowerow a gdzie my !!! Starzy pracownicy !!!!!. Ale jak to mowia tonacy brzytwy sie chwyta.nigdy nie bedzie kompletu ludzi dopoki pracownicy z dlugim stazem beda traktowani jak szma.....ty !!!!!
4
xxx 2016-10-07 11:13:04
starych pracownikow maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
wkurzony 2016-10-07 16:18:26
Dokładnie starych pracowników mają w dupie. Jeszcze gorsze wypłaty mam niz w tamtym roku. Masakra jakaś niby stawka podniesiona niby wszystko ok a kasy nie ma.
4
Pracownik 2016-10-10 11:00:41
jeden wielki burde.....l w organizacji pracy.co chwile ulepszenia a na gorsze wychodzi.niewiadomo jak sa liczone punkty (liczy je jakis magik) bo nic sie w nich nie zgadza.pewien ktos wyzej postawiony powiedzial ze "starych pracownikow na w ..".zenada moze panowie z Hiszpani wprowadza porzadek.
1
gość 2016-10-10 17:30:16
pracownik pracodawca powinien na tej linii panować wzajemny szacunek .Panowie kierownicy ,brygadziści obozy pracy były i nie wrócą taką miejmy nadzieję . Przez dokręcanie śrubki raczej nie zachęcicie nowych pracowników a co gorsza zniechęcicie tych starych doświadczonych na których zakład może polegać . Chcecie rygorem wejść na wyższy pułap to nie ta droga . Może jakieś roczne premie dla najlepszych brygad pracowników zawsze to jakaś motywacja
3
Nowy 2016-10-11 12:50:59
Nie maja ludzi bo nikt nie chce robic to podwyzszaja normy ,kto tam zadzi tym bardziej mlodzi nie beda robic bo starzy juz nie daja rady tych norm wyrobic
1
Futureishere. 2016-10-14 11:20:33
Normy wysokie ,zdecydowanie za wysokie. Oni nie rozumieją,że teraz nikt nie chce się przemęczać czyt. Harować jak Wół . Kasa za niska w stosunku do wykonywanej pracy ( 2600-3000) tak to mało za taki Sajgon . Człowiek przychodzi do domu wyeksploatowany . Trochę starych pracowników jeszcze tam siedzi no ale cóż , tak to jest, jak się jest nie zaradnym życiowo . Tylko żeby nie oni to ta fabryka nie istnieje. Udogodnienia to może i robią , ale dla siebie . Niewiem tylko od czego są nauczyciele w tej firmie ? Od przebywania na palarni , szwędania się po zakładzie czy uczenia młodych ? Dla mnie to chodzą te Darmozjady i tyle . Dobrze,że już tam nie pracuje , bo atmosfera w tym zakładzie to zwyczajne okropieństwo. Ręka ręke myje . Jeden ma lekko pierdzi w stołek i robi tylko swoje a drugi ma roboty po same pachy albo i uszy .
dyxxx 2016-10-18 17:15:33
Zapraszam do biura to pogadamy. Pewnie ani me ani be , języków nie znasz zatem siedź sobie i rób kible.
1
xxx 2016-10-19 20:43:05
prog bolu kazdy mo inny ale mormy takie dowalili ze nie da sie ich wyrobic sa stanowiska ze sie narobisz i na dzwigasz a i tak punktow niemosz a przyjdzie jeszcze taki i mo pretesie ze malo to niech pierw pokaze ze sie da apozniej niechsie czepia
2
Pracownik 2016-10-21 20:43:05
No i doczekalismy sie obozu pracy.pracujemy od gwizdka do gwizdka i nawet nie mamy jak przygotowac sie do pracy.Zycze powodzenia w rekrutacji bo z takim podejsciem nikt sie nie utrzyma z nowych.Zenujace to jest.
3
K 2016-10-22 18:11:59
Po 10 latach nie łatwych ale dało się przeżyć zaczynam szukać nowej pracy .Za niedługo trzeba będzie przychodzić wcześniej aby się przygotować i zostawać po godzinach aby ogarnąć tą całą resztę burdelu
4
Pracownik 2016-10-22 20:52:40
Kierwniczek goni kierowniczka i tylko sie potrafia awansowac.moze niech zaloza biale koszulki i wejda na linie i pokaza co potrafia.awans goni awans.PANOWIE W BIURACH OTWORZCIE OCZY!!!!!*
4
rewers 2016-10-22 22:18:01
Dokladnie czas rozgladac sie za inna praca. Kto wytrzymal kilka lat w Roce. Da rade wszedzie. Niewiem czemu zniknal wpis,niewazne. Sami sobie klodt pod nogi wala. A ten caly dyrektorek to niech sam rekawy zakasa. Od gadania to ich mnostwo a roboty to co rusz dokladaja. W tej chwili to tylko frajerek zostanie albo taki co naprawde musi.
2
Master 2016-10-23 18:17:59
Praca jest bardzo ciężka, to fakt. Ci którzy piszą od czego są Ci nauczyciele w tej firmie, niech wezmą rozpęd i uderzą głową mocno w ścianę.... Po pierwsze, nikt mnie nie zapytał czy Ja chcę uczyć (nie każdy się nadaje), po drugie, nauczyciel będzie chodził na palarnię bo jak ma patrzeć jak ciemna masa po 10 dniach pracy nie potrafi zapamiętać kilku sztuk, albo musi mu tłumaczyć 20 razy to samo a on tylko myśli co mama zrobiła na obiad, to go szlak trafia... Premie za naukę praktycznie zerowe, musze zapier***ć w jakiejś kretyńskiej koszulce hali, to na dodatek nic nie mogę "młodemu" powiedzieć, bo zaraz się obrazi i poleci do kierownika ze skargą... Ilu już było takich co po kilku dniach pokazywali że nie ogarną tego "materiału", ale ty masz siedzieć cicho i go uczyć... bo się poskarży i po dupi* dostanie nauczyciel... Jest cięzko, punktów aktywności nijak jest jak wyrobić, praca od dzwona do dzwona (a kiedy sprzątać po sobie?). Tylko sie słyszy o nakazach albo zakazach. Praca w tym zakładzie to takie "wojsko" (dla tych co nie byli), przyjść, popracować 3-4 lata i wiesz że już nic cię nigdy nie zaskoczy w innej firmie. Z resztą ostatnie wypłaty pokazały na jaki firma konkretnie szykuję się plan. Normy zrobić takie żęby nikt ich nie dał rady zrobić i płacić premie od przerobu.... Dla tych co już wcześniej się wypowiadali, macie rację, praktycznie połowa naszej wypłaty to dodatki (aktywność, stanowiskowy, ozp). Wez tu teraz miej tydzien l4 i natepne 3 wypłaty będziesz miał na poziomie 2500zl... Za pracę niejednokrotnie 23 dni w miesiącu, niedziele, majówki, wielkanoc, nocki... Czas na wiosnę zmienić pracę.Pozdrawiam tych "starych" pracowników, którzy tam pracują, życzę wytrwałości, chociaż firma właśnie was traktuje jak ten "najgorszy sort"..
9
nowy w roca 2016-10-25 18:49:50
czy ktoś dojeżdża z Bytomia do ROCA?
ernest 2016-11-04 17:44:42
W firmie jeden wielki ( usunięte przez administratora )nowa hala wgl. nie zrobiona jak nalezy a juz produkcja rusza. Hit jakich mało. Połowa głowek wyżej powinna wylecieć z firmy za ten nie ogar.
2
Robot 2016-11-05 12:57:53
Norma 100% do gory powariowali
2
Pracownik 2016-11-08 11:14:32
Wyobraznie maja wielka szkoda ze od siebie samych nie wymagaja bo nawet wyplaty nie potrafia na czas zrobic.zenada.
4
wku***** 2016-11-08 11:33:43
To co sie teraz na tym zakładzie dzieje to jest paranoja jakas!!
pracuje dlugie lata ale takiego cyrku jak teraz nie bylo nigdy...
dyrektor produkcyjny który wpieprza sie w kazdą robote nie majac o niej pojecia a potem pretensje do pracownikow że źle że jakość niska. Zamiast posluchać rad ludzi którzy przy tym robią na codzień to k*** nie on jest mądzrzejszy i ma byc tak jak Pan J powie i h**.
Wielkie k**** szkolenia motywacyjne z gen. Polko a wypłaty na czas nie potrafią ogarnąć piep**** głąby.
Normy podnieść kasy nie dac, tak samo tą bułke i napój to niech sobie w d*** wsadza. Dacie ludzia odpowiedni zarobek to sobie sami zorganizuja posiłek regeneracyjny bando debili.
Pracowników ganiaja po dwóch halach, teraz jeden ma ogarniać dwa stanowiska ale już drugiej wypłaty nie dostanie. A ten co wymyśłił tą strone internetowa i te k**** ćwiczenia to powinien sie ze wstydu pod ziemie zapaść, skończony kretyn!!
Jeśli od przyszłego roku nie będzie jakiejś sporej zmiany na lepsze to pier**** tą całą Roce i ide do innej firmy. W zasadzie to dziwie się że pracownicy produkcji jeszcze nie szukaja lepszej roboty choćby po sąsiedzku w NGK? Bo Ci produkcyjni dostaja najbardziej w dupe.
Chociaż wszyscy poniżej szarych koszulek są traktowani jak szmaty: przynieś mi to, zrób mi to, rób więcej, rób lepiej itp.
5 lat.... i jak tak dalej będą traktować ludzi jak ostatnich debili to sorry memory ale zamykamy ten burdel z powodu braku pracownikow....
5
xxx 2016-11-08 12:34:26
odradzam zatrudnic sie tam normy wywalili w kosmos ze sie nieda zrobic a i kasy na konto nie umieja przelac na czas A jeszcze glupia od nich gatka ze siódmego oni maja zrobic przelew Siódmego to jo mom miec kase na koncie i w rence a jak nie to niech odsetki placa za spoznienie Art. 85. § 1. Wypłaty wynagrodzenia za pracę dokonuje się co najmniej raz
w miesiącu, w stałym i ustalonym z góry terminie.
a staly termin to siódmy a nie dzien pozniej lub dwa
7
Oberschliesenkaput 2016-11-10 10:27:27
Organizują szkolenia z Gen. Polsko po kiego wała ? Koleś podobno zgarnął za 6 wykładów 100 tyś złotych Polskich i co wy na to ? A tobie jak ktoś wyżej napisał dadzą suchą bułkę i napój i zasuwaj . Choćby 4 tyś płacili w tej firmie to i tak będzie źle dlaczego ? Bo normy są dowalone w kosmos . Na jakim dziale ? Najlepszym ze wszystkich czyli szkliwierni . To najbrudniejszy , najgorszy i najbardziej zapylony dział. Wg. nich to TU robi ten najgorszy sort pracowniczy . Dokładają roboty ,punkty się urywa. No bo skoro pracownik ma ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ną normę to jak ma wyrobić ale wg. nich to wszystko jest do ogarnięcia . Owszem ale nie kosztem ZDROWIA i rodziny ( świątek ,piątek,niedziela,Wielkanoc itd) . A pan Generał ma przygotowany swój cykl szkoleniowy dla kogo się pytam ? Dla pracowników ? Jak przetrwać ? Idź szkól swoich komandosów lub firmy ochroniarskie. OBNIŻCIE NORMY to chętni do pracy się znajdą !!!
9
Szkliwierz 2016-11-13 04:06:09
Normy w górę premia w dół motto Roca tak się robi zyski w firmie ja stary pracownik nie jestem wstanie tego wykonać co szef sobie wymyślił a co dopiero młody pracownik chłopaki na wigilię będzie ryba i 500 zł w plecy za ciężką pracę czyli więcej za mniej z każdej strony pracownik dostaje baty zwykły szeregowy motywacja ha wynająć generała dokładnie generał Roman polko ma nas zmotywować przykro mi że moja firma tak nisko upadła i myśli że ludzie jak tresowane pieski będą się zarzynac rozumie dyscyplina w pracy musi być ale okradanie w biały dzień swoich pracowników zacytuję generała polko że mamy tak pracować by w firmie mogły pracować nasze dzieci i tu paradoks ja własnego dziecka napewno bym tu nie wysłał żeby było traktowane za zwykłego robola można skorygować normy pracy ale nie ze na dzień masz przerzucić 15 ton w biegu tyle z mojej strony DZIEKUJE SZANOWNA DYREKCJO ROCA Z TYM NOWYM GOSCIEM I RESZTA
7
robol 2016-11-13 20:42:33
Rozwiązanie problemów to zatrudnienie nowego dyrektora za pewnie niezły hajs , trzeba mu też kupić super furkę i dać na paliwo i darmowe obiadki . Jeden dyrektor na szlifierni każe robić inaczej a drugi inaczej ale jaja , nawet podobno sam dyro chodził po hali bo przestał chyba już wierzyć managerom . Dostajemy sztuki zrobione na gotowo miało nie być pulidora tera gadają , że nie nie pulidor ma być to co to za sztuki robione na gotowo ?
5
Robol 2016-11-14 18:39:03
Te same problemy co w Roce ma Cersanit Krasnystaw, Starachowice poczytajcie opinię nowy Dyrektor tam też był
1
Robol 2016-11-14 19:03:27
Nowy Dyrektor rozpieprzył CERSANIT teraz czas na ROCA to ten co nie zna się na robocie a ok.50000 co miesiąc bierze amen
2
Obserwator_obserwatora 2016-11-16 01:45:15
Tu Ty się mylisz , "odpowiedz" jest na dole , a za pomyłki się przeprasza cwaniaczku
Obserwator_obserwatora 2016-11-16 01:54:44
Jesteś wyjątkowo chamski i arogancki.....pomyśl o tym. Może powinieneś przyjść na spotkanie z gen.Polko? Nieśmiertelnik byś dostał...
free pensioner 2016-11-16 03:57:10
Obserwujecie? Dyr. prod. J. Sz. , wiecie kto?chyba to oczywiste!...to MOBBING doskonały ,najczystszej postaci ,podkreślony sto razy. Większego CHAMA nikt nigdzie nie znajdzie na takim stanowisku, zakład? Przecież niejeden z Was się o tym przekonał na własnej skórze. Sąd Pracy (jest taki, informacja dla niektórych) jest do dyspozycji , a ten Pan robi co robi i uważa to za normę (jednocześnie się dziwiąc , że jest problem z zatrudnieniem) , którą być może (albo z pewnością) , nie moja sprawa , robi krzywdę Firmie , w której panowała kiedyś .... ( pamiętacie ,Panowie R...R...?) naprawdę rodzinna atmosfera.
5
PaniWalewska 2016-11-18 19:50:53
Produkcja produkcją ale niestety w biurze również się sypie. Największa rotacja pracowników jest na działach marketingu i handlowym, od dobrych paru lat zresztą. Pensja śmieszna w porównaniu do innych firm ze strefy ekonomicznej, mobbing na porządku dziennym w niektorych działach,. Serdecznie odradzam tym, ktorzy starają się tu o pracę - jest wiele innych firm normalnych i szanujących człowieka.
5
Wasaty 2016-11-20 09:25:03
Praca w roca jest bardzo ciężka,człowiek wraca do domu i nie ma na nic ochoty.Dniowki po nockach to koszmar.W tej firmie jest za duzo kierownikow a za malo ludzi do pracy.Wyplaty tez daja wiele so zyczenia 3000 za taki zapieprz ze czlowiek nawet nie wie jak sie nazywa.Powinni placic 3500 tys przynajmniej,za święta i nocki.Nowa hala to porazka,nauczyciele to tez paranoja nic nie robia tylko siedza na palarnii a maja jeszcze wieksza kase od zwyklych pracownikow ktorzy zapieprzaja za dwoch.Dawaja kase jakiemus Polko zamaiast dolozyc po 100 zl kazdemu pracownikowi.A od przyszlego roku to juz i w swieta bozego Narodzenia bedziemy robic i sylwestra a jeszcze pewnie obniza wyplaty masakra,kto by chcial tam pracowac...
1
Dawerty 2016-11-21 09:41:07
Witam. Teraz my w Roce w Gliwicach mamy tego dyrektora, który prawdopodobnie był u was. Zaczyna się tutaj strasznie wesoło robić. Wszyscy się boją, każdy kto ma trochę więcej władzy zaczyna się wyżywać na ludziach niższego szczebla. Jak tak patrzę na opinie o waszym zakładzie to naprawdę współczuje. Mamy teraz to samo, tylko powiedzmy że u nas jeszcze się normalnie zarabia o ile normalnie na rejon Górnego Śląska to jest plus minus 2700 na ręke. Podejrzewam jednak że długo to nie potrwa, zaczną się redukcję wypłat i tym podobne rzeczy. Normy dzwigają praktycznie o 100%. Niestety kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nowy dyrektor zaczyna dopiero działać, a już wszyscy mają dość, no ale u nas nie przejdzie ciągłe poganianie pracowników. Jest wiele firm na strefie Gliwickiej gdzie można się zatrudnić, Ukraincy nie chcą u nas pracować a doświadczeni pracownicy zaczynają uciekać z zakładu, a będzie coraz gorzej.
1
Dawerty 2016-11-21 09:43:54
Opinia miała być zamieszczona na stronie Cersanitu Krasnystaw, miałem otwarte dwie strony i taka pomyłka, chociaż i tak się dotyczy naszego zakładu. Ludzie, trzeba powoli uciekać z tego zakładu, będzie tylko gorzej.
1
jakmoznabyctaktepym 2016-11-23 08:29:05
Ale wy jesteście tępi i głupi ze tam robicie pracy jest multum tylko trzeba szukac , a nie dusić sie w takim syfie sami pozwalacie na takie poniżanie to bądźcie poniżani i róbcie za pól darmo dając 200% ciu123niete polaczki i tyle ! Dlatego w rym kraju tak jest bo godzinie się na wszystko jak NIEWOLNICY !
2
robol 2016-11-23 19:25:22
Ile są warci ci wszyscy kierownicy i dyrektorki ? Przyszedł jeden koleś i zaraz wszyscy jak lemingi biegną bo za nimi biegnie super leming , szkoda gadać , niektózi tacy wielcy , byli kiedyś a teraz ? Jeden koleś , sciąga innych swoich kolesi i bedzie nastepen kolesiostwo , ci co byli po znajomości teraz zobaczą jak to jest . Same mądre decyzje jakosc w dół a normy w góre , no autka służbowe kosztuja , na następnego dyrektorka i jego znajomków trzeba zarobić , zarobi zawsze szkliwiernia , biedne chłopoki nie nie wiedza co zrobić żeby jakość poprawić , ja to je dobre to sie wypoli ale to wróci sam spowrotem i po ty łku dostaną najmniej winni , jaja jak berety , zabawa jak w piaskownicy , nie bedziecie mieli dalej ludzi , nikt nie bedzie robił w takim bajzlu .
2
ceramik 2016-11-24 13:32:57
Do Robol i Dawetry - Na jakiej podstawie tak się wyrażacie o nowym dyrektorze? Przecież nawet go nie znacie. Ja wiem o nim to że to właśnie on zbudował Cersanit, zaczynał jak był tylko Krasnystaw i przez 20 lat zbudował całą Grupę : Ukraina, Rumunia, Rosja - poczytajcie sobie zanim zaczniecie kogoś obrażać. Strata tego dyrektora to największa tragedia Cersanitu! Cieszcie się że go macie - to jest super człowiek - sami się przekonacie za jakiś czas i wspomnicie moje słowa.
9
wiesiu 2016-11-24 14:52:19
Chłopie ten nowy Wasz a stary nasz dyrektor to on firmę zbudował teraz to rozwalają. Chłopie kur.... my płaczemy w Cersanicie za nim gorzej jak przysłowiowy Niemiec za golfem jak sprzedawał
8
Dawerty 2016-11-25 16:59:05
Macie racje, nie znam go, ale od jego przyjscia same nowe rewelacje dzieja sie w frmie. Normy dla inspektorow prawie o 100% do góry. A potem po dupi* jeszcze dostaja ze jakos slaba. Zakład idzie na ilość nie na jakość. Na nowej hali miało być łatwiej na piecu i trzeba biegać z 30kg sztukami po kilka metrów. A to załadujemy bokiem, a to tyłem, a to 3cm w tę strone a to 15cm w inną... masakra. Manipulatory na zakładzie stoją ale nie można nic nimi sciągać, bo sztuki potem mają defekty. Wszystko kręgosłup i siła mięśni. 15 ton dziennie w wysokiej temperaturze i zapyleniu. Życzę powodzenia pracować tam dłużej niż kilka lat. Stawy do wymiany.
6
robiący braki 2016-11-27 19:41:33
wasz nowy dyro robił u nas naście lat, i moge powiedzieć, zna się na swojej robocie, nie ucieka od ludzi, potrafił z każdym pogadać, nowych co mamy to dopiero ..........., co do norm itp. wszędzie to samo i u nas też , wszystko co było za starego szefa je złe, nowy wprowadza swoje zasady, co bym nie napisał to i tak sami sobie zdanie wyrobicie,
2
Ulany 2016-11-30 11:52:45
Nikt nie płacze ze trzeba pracować bo i tak musisz przerobić te 8 -9 h , ale nie kosztem naszego czasu wolnego i wypłat już słyszałem gadki 3 odlewy praca po 8 h dwie zmiany od 6-14 i od 10 -18 (chyba kogoś z tą zmiana poniosło )praca w świątki piątki i niedziele uwalanie premi z ozp no sory ale w takim momencie gdy pracuje tu niedostateczna ilość ludzi prEprowadNie Zmian jest jak strzał w kolano .
4
Zostaw swoją opinię o ROCA Polska - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROCA Polska