brak logo

Bolarus S.A.

Bochnia

Opinie o Bolarus S.A.

Zadowolony bo z konkurencji 2017-09-11 13:37
To najlepszy przykład jak ŚWIETNIE jest w tej firmie! Uciekajcie wszyscy
4
marketing 2017-09-11 18:31
witam, obecnie szukają pracownika na stanowisko specjalista ds marketingu, mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną, czy warto iść? ile zarabia się na tym stanowisku ale tak naprawdę.
Czy ma ktoś kontakt do Pana Jakuba Nieczaj? On faktycznie już tam nie pracuje ?
Proszę o odpowiedź.
1
Szalony 2017-09-11 21:03
Pan Jakub ponoc udzielił wywiadu,w którym chwalił firmę .Musiało się coś przykrego przydarzyc że zrezygnował ze stanowiska w firmie gdzie jest bardzo miła atmosfera zarobki powyżej średniej w innych firmach,firma się rozwija itp.itd. Masz cały obraz firmy
2
Szalony 2017-09-12 20:09
W firmie o nazwie BOLARUS nie pracuje jeden marketingowiec, wiem bo tam pracuję a widzę że masz informację wzięte z księżyca.Mówisz jedną prawdę że zarobki są marne a atmosfera jak już niejedna osoba pisała nie najlepsza. Dlatego śmieszy mnie gośc który udziela wywiadu w którym bredzi takie głupoty.
Wiem co mówię 2017-09-13 07:33
Nie wiem gdzie Ty pracujesz, ale chyba tylko się przechadzasz po firmie, jesli nie wiesz, że jest tam JEDEN marketingowiec. Atmosfera dobra? To dlaczego ludzie uciekają i w konkurencji jest pełno ludzi z Bolarusa, a odwrotnie jakoś nie. Dlaczego? Dobre zarobki - pewnie powtórzysz obiegowy zwrot, że na tle Bochni Bolarus nie wypada źle, a to nie jest prawda. W konkurencji zarabiaja dużo lepiej, a równanie się do najmniej płacących to stara metoda tych co nie chcą płacić ludziom niczego. Zobacz jakie zarobki na godzinę maja w Bolarusie, a potem pisz bzdury że tam pracujesz. No chyba, że masz na imię wszystkowiedzący (usunięte przez administratora)? :)
7
raf 2017-09-13 11:31
A ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Bolarusie. Złej baletnicy przekadza rąbbek u spódnicy ;) Płacą przyzwoicie, na czas. Co do atmosfery to jak się jest busem to nie można oczekiwać, że wszyscy będą Cię lubili. Ja jestem dość otwarym człowiekiem, dlatego też według mnie atmosfera w Bolarusie jest bardzo przyjazna.
nowy 2017-09-13 11:38
Trafiłem na super pracodawcę, godnego polecenia. Wszystko się zgadza z tym co było na rozmowie o pracę. Teraz czekam tylko na pierwszą wypłatę, ale z tego co gadalem z kolegami z pracy to nie ma zadnych problemow :)
kk 2017-09-13 11:49
Polecam Bolarusa przyszłym pracownikom. W pracy jest spoko atmosfera, nie czuć presji. Co najważniejsze: kasa spoko i wypłacana na czas (co w niektórych pożal się boże firmach nie jest normą).

Ogólnie zachęcam do przyjścia jak bedzie rekrutacja
2
raf 2017-09-14 12:05
Nie, wypłata na czas to nie jest CUDO, ale pracuję już w którymś miejscu z kolei i wiem, że to nie jest standard. Brzmi to niby śmiesznie, ale to jest w cholere ważne. Chyba nikt nie chce pracować w firmie gdzie jest probelm z wypłącaniem kasy. A tak na pewno nie jest w Bolarusie, czemu mam pisać nieprawdę?

Jaki jest szef? Według mnie w porządku, nic do niego nie mam. I tyle.

A ludzie i atmosfera jest na prawdę spoko, można o tym poczytać nie tylko tutaj. Mówiłem, że jak się jest narzekajacym bucem to niestety nic nie bedzie pasowało
1
odszczekaj 2017-09-15 14:18
A mi sie akurat podoba atmosfera w bolarusie, nikt sie nie czepia bez powodu, nie czuc presji, ogolnie jest spoko.A co do uciekania do konkurencji to mozna sobie isc do konkurncji jak byly dyrektor, ktory pracuje teraz jako zwykly technolog, wiec pozdro. W bolarusie na prawde nie jest zle i rpzestancie narzekac. Konkurencja daje gorsze warunki wiec jak sie komus tu nie podoba to POWODZENIA
1
Szalony 2017-09-16 19:56
Zastanawiam się jak długo pracujesz w tej firmie , i na jakim stanowisku. Na moje stare oko jesteś na ciepłym stołeczku. Zapraszam na produkcję to zobaczysz czy nie ma presji. Druga rzecz to teraz z nowymi obchodzą się grzeczniej bo była taka rotacja że nie mogli wyszkolic pracownika bo odchodził do innej firmy.Zapytaj pracowników którzy mają przepracowane po 30, 40 lat w Bolarusie ile mają na godzinę. Co do byłego dyrektora sam sobie odpowiedz czy jeżeli było tak fajnie to poszedł by do innej firmy pracowac za mniejsze pieniądze?Następna rzecz to nie tylko odszedł dyrektor ale kilkunastu innych pracowników(konstruktorzy ,technolodzy ,marketingowcy,nie mówiąc o zwykłych pracownikach).I wszyscy pewnie byli nierobami którym nie chciało się robic?Popracujesz trochę to wtedy możemy pogadac
10
gb 2017-09-17 09:41
a w Bolarusie to są jacyś chłodnicy? serwisanci chłodnictwa? Można gdzieś z nimi porozmawiać?
1
looolson 2017-09-18 09:44
Ja robiłem rozeznanie po konkurencji i wcale nie płacą lepiej. W tej firmie jak ktoś się uprze to można na coś ponarzekać ale to jak w kazdej... ludzie pracując na produkcji nigdy nie bedziecie tak zadowoleni jak ci siedzacy przy biurku takie zycie. Trzeba byc zadowolonym z tego co sie ma a w bolarusie wcale nie jest zle. Ciekawe czy wszsycy tu wypisujacy te chamskie rzeczy nie maja sobie nic do zarzucenia...
1
Marynarz 2017-09-19 09:33
Ale jak nie będziemy TU pisać, to gdzie? Czy my nieprawdę mówimy? Czy kłamiemy? Sami zobaczcie co piszą ludzie, którzy byli na rozmowach o pracę. Po kilkunastu minutach rozmowy mają podobne zdanie, więc o co chodzi? Jak zwykle o pieniądze i atmosferę. I nie piszcie, że w biurowcu jest tak super, bo Nowy pokazał, że może nie być. Jak sie kumus wydaje, że jest miło bo siedzimy bliżej żłoba, to sie myli, bo tu najłatwiej dostać po głowie. Piszecie o zarobkach w konkurencji, że takie niskie - ale jednak ludzie od nas tam uciekają. Po co to robią? Napewno im tu źle, bo to zasługa głównie kilku osób na górze, a moim zdaniem głównie tego jednego, bo jak wiadomo - taka jest atmosfera jaką szef wprowadza.
Nowym odradzam, a starym jak ja - polecam tak jak ja szukać nowej pracy.(usunięte przez administratora)
9
tomek 2017-09-19 10:41
Praca w porządku, zarobki takie jak oczekiwałem, jest czym wykarmić rodzinę :P praca jak praca
juliuszCezar 2017-09-19 11:29
Uczciwy pracodawca a to chyba jest nawaznejsze przynajmniej dla mnie......... Kasa może bez szału, ale zawsze pewny pieniądz w kieszeni. Przeszedłem tu z konkurencji i jestem zadowolony
on 2017-09-19 15:17
Jezu, ale tu ludzie grubo przesadzają, w każdą możliwą strone...... Ja pracuje na produkcji i może nie jest tak super kolorowo ale na pewno nie jest JAK W KOŁCHOZIE! To już jest po prostu przegięcie pały. Praca czasem jest cięzka ale tak zawsze jest na produkcji,nie ma to tamto. Jak sie komuś tak nie podoba to po cholere wylewa tu zale zamiast sie zwolic. A jak sie kasa komus nie podoba to chyba wiedzial na co sie godzi. Dla mnie jest spoko bo po prostu mam pewną prace i mi tu odpowiada.
1
alvin 2017-09-19 16:17
Potwierdzam też przeszedłem od konkurencji i w bolarusie jest mi dużo lepiej. Tam atmosfera była tragiczna
żal 2017-09-20 09:32
Na jaką firmę nie wejść na tym portalu to masa negatywów. Istnieje w ogóle jakaś firma naświecie spełniająca wasze oczekiwania? moj brat pracuje w firmie ktora super traktuje swoich pracownikow i wiem z pierwszej reki że tak jest na prawde a jak wyszukalem ją tutaj to jakaś tragedia. Wydaje mi sie że to są po prostu zagrywki konkurencji. I tutaj też tak jest. Pracowałem w bolarusie i po prostu bylo ok, stabilna praca i pewna kasa. Nigdy nie slyszalem o wszystkich tych zlych rzeczach które wypisujecie o tej firmie. Wiec dorga konkurencja troche szacunku do samych siebie bo takie zagrania sa na bardzo niskim poziomie.,
nikt 2017-09-20 14:52
Pracuję w Bolarusie, jestem magazynierem i poki co całkiem dobrze mi w tej pracy. Kasa pewna, a praca jak to praca, nie ma co narzekać.
2
Joanna 2017-09-21 14:59
@AP a opowiesz coś więcej na temat rozmowy o pracę w Bolarusie? Jak przebiegała rozmowa? Czy były jakieś dodatkowe zadania? Ktoś miał takie same doświadczenia związane z rozmową? Dla zainteresowanych Przedstawiciel firmy Bolarus S.A. udzielił jakiś czas temu wywiadu specjalnie dla portalu Gowork.pl. Znajduje się w oznaczonej na czerwono zakładce wywiad lub pod linkiem http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14195,wywiad-jakub-nieczaj Znajdziecie tam odpowiedź na dużą liczbę pytań, które często pojawiają się w głowie, gdy szukamy informacji o pracodawcy. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.
staruszek 2017-09-22 00:24
Przejeżdżam obok tego zakładu codziennie i widzę, że trwają jakieś remonty. Szykuje się jakieś przejęcie czy po prostu mają tyle kasy na to wszystko? Z tego co pamiętam właściciel już niemłody, kto to przejmie?
ja byłem 2017-09-22 09:43
Ja byłem u nich na rozmowie niedawno, ale byłem raczej zadowolony. Też do działu handlowego. Wydaje mi się, że nie dostałem pracy, bo nie miałem żadnego doświadczenia w tym temacie, ale to zrozumiałe. Rozmową przebiegła w bardzo miłej atmosferze, była rzeczowa, wyglądało to dość profesjonalnie. Mam wrazenie, że ludzie w dzisiejszych czasach są zbyt przewrażliwieni na punkcie dosłownie wszystkiego.......
1
MIREK 2017-09-22 10:49
praca w bolarusie jest ok, uczciwa firma, ja pracuje tu już dlugo i nie narzekam.
1
a 2017-09-22 11:28
Praca na produkcji w bolarusie to praca dla ludzi, którzy chcą pracować. A ci ktorym to nie odpowiada i mają jakies problemy ze soba to radze powiedziec wszystko w twarz a nie wylewac zale na portalach. Dziecinne bardzo.
1
jest GIT 2017-09-22 12:37
Pracuje w bolarusie jako handlowiec przeszło 2 lata. Cenie sobie atmosfere i czas pracy. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych :)))
1
Ika 2017-09-22 15:01
Ja również jestem zadowolona i też pozdrawiam ;D
1
Czarek 2017-09-25 09:09
w tej firmie na produkcji pracuje się ok, nie ma na co narzekać. co miesiąc pewna wypłpata, nie spóźniają się z przelewami.
1
@ 2017-09-25 10:53
Ludzie, którym nie chciało/nie chce sie pracować mszczą się na firmie. A ja wiem, że w Bolarusie jest bardzo ok, atmosfera jest spoko, nie mialem nigdy tak żeby mi się jakoś strasznie nie chciało iść do pracy. Wypłaty terminowe, z przełożonymi łątwo się dogadać.
1
WARTEK 2017-09-25 16:14
Ja polecam prace w tej firmie, jest ok, wypłaty na czas, atmosfera w porząsiu, idzie się dogadać ze wszystkimi.
1
btbw 2017-09-25 18:42
Ja miło, że co bardziej prawdziwe komentarze znikają w cudowny sposób... Ok, idźcie i przekonajcie się, jak bardzo super jest. W sumie każdy ma prawo popełniać własne błędy.
A jeżeli problemami ze sobą ktoś nazywa posiadanie własnego zdania... Można i tak :) Mierny, bierny ale wierny - typowy pracownik bolarusa.
13
Sędzia 2017-09-26 09:56
Pracowałem u konkurencji i pod prawie wszystkimi względami było gorzej!!! Bardzo źle mnie tam traktowali, były opóźnienia w wypłatach, stawka okropnie niska, T R A G E D I A! A w bolarusie jest w porządku, terminowe wypłąty, stawkę dostałem lepszą, dobre podejscie do pracownika tu mają.
1
w 2017-09-26 12:34
Pracuje na blacharni w bolarusie i jest ok. Praca jak praca. Nie prawda że jakaś super ciężka. Wiadomo, ze to nie jest praca umyslowa. Zwykla praca fizyczna. Dla mnie jest spoko. Kasa też może być.
1
BANAN 2017-09-26 14:00
Bez cukru lukru i cukierków - po prostu pracuje mi się tu OK. Wypłaty przychodzą w terminie, kasa się zgadza z tym co by ustalane. Z kierownictwem można się dogadać.
1
w.o.w. 2017-09-26 15:49
Uważam bolarusa za dobrego pracodawcę. Poza tym dojazd mam ok, godziny pracy też mi pasują. Dosatje kase co miesiąc, żadnych opóźniem. Atmosfera w pracy ujdzie. Ale ja mam to gdzieś, bo nie lubię za bardzo kontaktu z ludźmi. Polecam pracę tu, a co
1
Anton 2017-09-26 16:23
Pracuję jako zaopatrzeniowiec w tej firmie obecnie. Jak dla mnie praca jak praca. Mam dogodne godziny, spoko kontakt z przełożonymi. Poza tym firma jest wypłacalna i stabilna. Nie mam się o co tu przyczepić. Ważne, że jest pewna kaska w portfelu co miesiąc
1
Cabrio 2017-09-27 13:40
Sceptycznie byłem nastawiony do pracy na produkcji... Ale stwierdziłem, że zaryzykuję… i jest naprawdę ok. W poprzedniej firmie non stop spóźniali się z wypłatami, a przeicież tyle jest rachunków co miesiąc zapłacenia…. Starsznie to było męczące. W bolarusie nie spóźniają się i kase mam lepszą więc raczej jestem zadowolony.
1
Krzychu 2017-09-27 15:58
Praca na produkcji w bolarusie jest w porządku. Ja tu pracuję długo, i ogólnie juz w niejednej firmie na produkcji robiłem. Bolarus wypada naprawde dobrze. Płacą tutaj całkiem nieźle. Kierownictwo też jest do dogadania się. Jak się jest uczciwym i sumiennym pracownikiem to firma też jest wobec ciebie w porządku. Ja polecam.
1
Szalony 2017-09-27 20:00
Jakoś dużo tych pozytywów ostatnio się pojawiło. Czyżby głupio zrobiło się kierownictwu że takie marne opinie? Jakoś dużo nowych pracowników widzę w opiniach ale w zakładzie coś ich nie widac. Ktoś tu mocno ściemnia. Ktoś ma za dużo cukru.
13
tajniak 2017-09-28 13:05
śmieszy mnie jak ludzie nie potrafią zmienić pracy jak im się nie podoba albo powiedzieć w twarz ludziom co o nich myślą.... W tej firmie na prawde jest spoko, a czepiają się lenie i nieroby.
Swój chłop 2017-09-28 14:45
Że Ciebie Wojtek jeszcze nie wywalili to niedopatrzenie chyba
7
hahaha 2017-09-28 15:27
Za to dobrze, ze leni i nierobów wywalili, bo żal na was patrzeć! Pozdrawiam, zadowolony pracownik, któremu chce sie pracować i nie narzeka :)))
Joanna 2017-09-29 11:35
@zibi to nie miejsce na takie uwagi w kierunku pracownika firmy Bolarus S.A. Zalecam zapoznanie się z regulaminem forum: http://www.gowork.pl/regulamin Czy wszyscy już czytali wywiad z pracodawcą? Jest tutaj dostępny: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14195,wywiad-jakub-nieczaj Zawarte jest w nim wiele ciekawych informacji o firmie.
m80 2017-10-02 13:42
Praca na produkcji - wiadomo czasem ciężka. Ale jest ok. Ja nie narzekam. Pieniądz mam z tego ok. Nie ma spóźniania z wypłatami. Kolegów i przełożonych w pracy też mam całkiem spoko. Ogólnie po prostu jest normalnie. Nie ma co wydziwiać.
łosiu 2017-10-02 15:02
W Bolarusie mi się bardzo podoba. Jest to moja 3 z kolei taka praca, w sensie jako pracownik produkcji. Wcześniej starsznie się stresowalem w pracy, bo kieronicy bylu okropni. Strasznie źle nas traktowali. Tutaj płaca mi podobnie, ale traktowanie mam duzo lepsze.
ktosiek 2017-10-02 16:11
Polecam pracę w Bolarus S.A.
1
pod wrazeniem 2017-10-03 15:34
Przeszdłem tutaj dopiero co od konkurencji..... I puki co jest na prawde nie źle. Jestem tu traktowany z szacunkiem, nikt sie nie czepia bez powodu. Bylem ciekaw czy wyplata przyjdzie w terminie ale tak jestem po pierwwszej wyplacie i przyszla ona bez zadnego opoznienia. Wiec jak dla mnie bolarus wygrywa.
1
Szalony 2017-10-10 19:19
Czyżby kogoś zabolały ostatnie dwie opinie? Widzę że dwie ostatnie zniknęły niczym kamfora. Szanowni panowie prawda boli ale w ten sposób nie poprawicie dobrego zdania o firmie.Zacznijcie traktowac pracowników jak ludzi ,a nie jak wałkoni.
7
gerry 2017-10-11 10:30
Niestety negatywne opinie są tutaj kasowane na bieżąco. A to co zostaje jest produkowane taśmowo - pewnie przez jedną osobę (patrząc na bardzo podobną stylistykę). Krótko mówiąc - jeżeli chcesz poznać opinię o firmie pogadaj z kimś z pracowników, byłych lub obecnych. Bo tutaj się prawdy nie dowiesz.
6
Makuszewski 2017-10-11 15:26
W starej firmie lodowkowej
co to w Bochni sie rozrosla
po naradzie majowkowej
zatrudniono kucykosła
Chodzi osioł w pełnej gali
nie kumając co ma robić
krzyczy, żeby mu przytakiwali
bo on musi coś zarobić!
Jednak przyszłość jest dlań marna
więc zaczyna smutno kroczyć
wszędzie d..pa jak kruk czarna
wystraszone ma wciąż oczy.
Sen u niego niespokojny
prześladują go już mary
wszczyna ze wszystkimi wojny
samobójcze ma zamiary
Wreszcie patrzy co to, co to?
co złowrogo mnie nawiedza?
Zacznij kumać Ty idio.to:
to jest marna twoja wiedza.
Wielki strach więc padł na osła,
a nie miał on tego w planie,
rzeczywistosc go przerosła
było ku..wa zostać w MANie !!!
24
Zostaw swoją opinię o Bolarus S.A. - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.