Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DPD Polska

Pracowałeś w firmie DPD Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kurier I - 2014-09-28 18:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie żadna wina kuriera... tylko brak kurierów do pracy....
zdjecie uzytkownika
rybnik - 2014-09-28 18:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widziałem trzy różne auta z dpd jeżdżące po Rybniku, tak od tygodnia nie widze żadnego. Paczki nie otrzymałem- bajzel mają jak nie wiem co. Odradzam tę firmę!!! były klient z Broniewskiego.
zdjecie uzytkownika
schumi - 2014-09-29 22:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na przesyłki już 4dni.W Rybniku nie ma nikogo kto mógłby dostarczyć przesyłki.jutro jadę po swój towar do Gliwic. W tym syfie jakim jest dp... To przesyłki mogę otrzymać za tydzień.jak mozna zostawić miasto Rybnik bez kurierów.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-30 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca na zlecenie 11zl brutto! śmieszne pieniądze. odbiera się masę telefonów.
najgorsze jest to żeby zatrzymać pracownika na dłużej podsuwa się mu umowę szkoleniową, która w razie rezygnacji pracownik musi zapłacić 450 zł!!!
praca raczej dla osób mało ambitnych i takich które chcą odbierać setki telefonów i powtarzać " DPD POLSKA GUCIO GUCIOWSKI DZIEŃ DOBRY..." :)))
zdjecie uzytkownika
hjk - 2014-10-02 17:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebadpd - 2014-09-23 17:34:07]:
Moja paczka od tygodnia tkwi w Katowicach, podobnie jak od Pana ma dotrzec w okolice Rybnika, jak narazie dowiedzialam sie tylko tyle ze paczka może przyjdzie za 2tyg moźe za 3 a moze nawet za miesiac...
zdjecie uzytkownika
zajarany życiem - 2014-10-03 23:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na mag WA1 bardzo mi się podoba. jest dobrze płatna, kaska wpływa zawsze na czas. ludzie tam pracujący to bardzo wporządku ludzie. zawsze miło nastawieni to nowych osób którzy jeszcze nie do końca wszystko ogarniają bo ich staż pracy jest zbyt krótki. brygadziści i kierownicy zawsze Ci pomogą jeśli masz jakiś problem to bardzo kompetętni i kulturalni ludzie, którzy nigdy nikomu w życiu nie ubliżyli. atmosfera podczas pracy jest luźna nikt nie spruwa sie do Cb że za wolno robisz czy coś... jak widzą że się nie ogarniasz natychmiast podsyłają CI KOGOŚ DO POMOCY. Podczas zbiórek kierownicy mówią przejżystym i zrozumiałym językiem do pracowników tak aby wszystko było jasne.. jak chcesz iść zapalić nie ma problemu, nikt nad tobą nie stoi i nie krzyczy tak jak to jest w innych firmach. Każdemu polecam prace na tym mag bo jest naprawdę suuupppeeerrr!!!
zdjecie uzytkownika
pozdro dpd - 2014-10-12 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zajarany życiem - 2014-10-03 23:19:23]:
to jestes chyba tym 1 na milion podziwiam cie... chyba ze wczesniej pracowales w kamieniolomach chinskich i koles stal nad toba z ak-47 to moze jest lepiej pozdro
zdjecie uzytkownika
Wa1 - 2014-10-13 12:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na Wa1 to kompletne dno. Tępe nie mające pojecia o tej pracy kierownictwo nadaje sie tylko do spuszczenia w kiblu. Wyzysk i złodziejstwo !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kupa_kasy - 2014-10-14 23:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na Wa1 to porażka z uwagi na ogólną politykę firmy. Tutaj ludzie nie znają słów: awans, podwyżka. Na awans czeka się latami a jak już się uda to się okazuje że za stanowiskiem nie idą wcale wyższe zarobki. Zaangażowany pracownik zarabia tutaj tyle co obibok stąd zaangażowania jest coraz mniej i dzień pracy sprowadza się do tego aby dotrwać do końca zmiany i tak dzień po dniu.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-15 15:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest bardzo słaba firma, żeby podjąć pracę (piszę tutaj o pracy konsultanta) każą podpisać umowę szkoleniową, która w razie rezygnacji z pracy lub nawet jak cię zwalniają z twojej winy to musisz zapłacić im 450 zł.
praca do kitu non stop odbierasz dzwoniący telefon! klienci niemili.
co to za praca, z której w momencie zwolnienia się musisz zapłacić kare.
NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY 11 PLN BRUTTO
zdjecie uzytkownika
lipa - 2014-10-21 20:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brakuje im kurierów. Na niektóre rejony odświeżają ogłoszenia non stop. Nikt nie chce pracować w stresie i za głodowe stawki. Znajomy kurier zrezygnował z pracy w DPD kiedy po raz n-ty zepsuł się samochód i musiał zapłacić za naprawę z własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
zalamka - 2014-10-22 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z_mineralnej - 2014-09-03 23:19:47]:
Praca w firmie dpd, to najgorszy syf jak ich malo, z czlowieka robia bialego ( usunięte przez administratora ) Pracowalem tam az 7 dni psychicznie sie wykanczylem , jednego kursu nie skanczylem a juz telefon gdzie jestem bo musze juz gdzies jechac. 15 godzin tyrania i pomiatania. Czas zmienic pracownikow a zwlaszcza tych do gory!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie odchodza z tej firmy bo tak jak ja sa psychicznie wykanczeni, a inni przychodza bo obiecuja mila atmosfere ale to tylko fikcja. Firma dpd to straszna porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marient - 2014-10-25 13:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wcale się nie dziwię, że brakuje im ludzi do pracy - wystarczy zobaczyć jakie oferują stawki za paczki. Ludziom się nie opłaca pracować ponad pół dnia na działalności gospodarczej, gdzie trzeba jeszcze odłożyć na paliwo, amortyzację pojazdu, ubezpieczenie etc. Realnych pieniędzy zostaje niewiele. A usługi kurierskie jakby nie było do tanich nie należą.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-30 10:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie od DPD w Strykowie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci już sobie żartują, że w wyniku połączenia DPD i Siódemki prawdopodobnie 2 najgorszych firm kurierskich w Polsce powstanie zupełny niewypał. I chyba mają rację. Drogie DPD- dziękuję i pozdrawiam za kilka lat pomiatania człowiekiem na lewo i prawo. Od dzisiaj- wasz były pracownik.
zdjecie uzytkownika
123ABC - 2014-10-31 10:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jak wygląda praca w magazynie DPD na ul. Daniszewskiej 14 ?

Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-10-31 23:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z niewolnika nie ma pracownika.
Prawda stara jak swiat ale w dpd tego nie rozumieja.
Sluzbowe auta dpd jezdza prywatnie po calej polsce a szeregowy pracownik na magazynie tyra na 2zmiany po 8 zlotych za godzine. Wspolczesne niewolnictwo bo tak nalezaloby to nazwac. I tak w kolko.Jeden zrezygnuje to przyjmuja nastepnych. I predko sie to nie zmieni chyba ze firma upadnie.
zdjecie uzytkownika
darek3 - 2014-11-06 11:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka pomyłka. Są potęgą na rynku a swoich pracowników traktują jak niewolników. Większość ludzi pracuje na zleceniu za śmieszne pieniądze a o normalnym etacie można pomarzyć. Awansują ludzie, którzy się do tego kompletnie nie nadają i zarabiają kupę kasy za pierdzenie w stołek i nic nie robią dla pracownika, liczą się tylko oni a ty szary czlowieku zapie... na ich premie.
zdjecie uzytkownika
rudencja - 2014-11-07 16:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-30 19:22:44]:
potwierdzam, powiedziałam to i depedowi i siódemkowcowi. miny bezcenne ;)
zdjecie uzytkownika
gugu - 2014-11-08 23:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-30 19:22:44]:
może jednak z dwojga złego powstanie coś przyzwoitego chociażby. Po za tym... ja wiem czy to takie najgorsze firmy o których można w tej chwili mówić na rynku kurierskim ? szybciej powiedziałbym , że jednak zdobywały rynek i były naprawdę dość mocno widoczne na ulicach oraz stronach internetowych sklepów online
zdjecie uzytkownika
zdenerwowany14 - 2014-11-13 09:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam na kuriera DPD już od ponad dwóch tygodzni, dzwoniłem kilka razy to Pani mówiła że kurier "jutro" już bedzie na pewno i tak mijają 2 tgodnie po czym dowiaduje sie zę odesłali przesyłkę do adresata bo zadługo na magazynie leżała. Paczka ma dojść do Zabrza z Katowic chyba sam pojade po paczke do katowic bedzie dużo szybciej :D To są jakieś jaja
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-11-18 11:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki giną i nikt się tym nie przejmuje
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-11-19 13:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma przewozowa nie ma możliwości uzyskania odszkodowania za ukradzioną przez firmę paczkę
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-16
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Firma DPD Polska Sp. z o.o. Oddział Szczecin poszukuje kandydata na stanowisko: Kurier -oferujemy umowę o współpracy,-zapewniamy stałe i regularne zlecenia,-dbamy o stabilną obsługę rejonów,-terminowo wypłacamy wynagrodzenie,-solidnym Współpracownikom dajemy możliwość rozwoju w DPD Polska. Oczekujemy:-prowadzenia działalności gospodarczej lub chęci jej założenia, -posiadania samochodu typu BUS w kolorze białym lub srebrnym, d
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
romi - 2014-11-23 14:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [halina - 2014-11-19 13:26:21]:
z tego co wiem to w większości firm jest tak , że akurat możliwość uzyskania odszkodowania zależy od tego jaki rodzaj przesyłki się wykupi. Są takie które odszkodowania nie gwarantują ale są i droższe które mają taką opcje. Czy w DPD nie ma możliwości właśnie takiego wyboru ? to byłoby dość dziwne
zdjecie uzytkownika
kurier - 2014-11-23 21:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza to jest firma orange i ich klienci . Powinni sobie sami jeździć z tymi swoimi telefonami , umowami i użerać się z klientami !!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DPD Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x