DPD Polska

Warszawa

Opinie o DPD Polska

Kiti 2017-07-19 14:28
Nie pytaj uciekaj niewolnik na smyczy
Kiti 2017-07-19 14:38
Ciekawe jak kurier miałby dostarczyć choć 50% paczek po waszym powrocie z pracy zamawiając paczkę albo siedzi ktoś w domu albo podaje się miejsce gdzie będzie ktoś przebywała to wasze przesyłki nie kuriera więc sami się zainteresujcie gdzie dostarczać kurier nie pracuje na dwie zmiany pracuje tak jak wy więc to waszym interesie jest myśleć
9
wkurzona 2017-07-20 23:58
Nie polecam firmy DPD , drugi raz miałam do czynienia z tą firmą, na poczte po otrzymaniu linku śledzenia gdzie jest kurier i paczka , wchodze i co widze , 23.30 paczka zostala odebrana i podpisana przeze mnie, nie wiem jakim cudem, skoro nikogo nie bylo u mnie i to w takiej godzinie !!! , dzis mija drugi dzien od tego statusu na linku ,paczki dalej nie ma , mimo ze widnieje ze dostarczono. Dzwonie na infolinie , zadnego slowa przepraszam , zadnego wyjasnienia dlaczego. Jedynie ze sprawa zgloszona , fakt podzialalo bo po 15 minutach kurier przylecial , paczke wrecz rzucil mi do mieszkania jak mu otworzono drzwi i poszedl , i zadnego slowa przepraszam. To juz druga taka sytuacja ze strony dpd , paczka o którą trzeba się prosić,wydzwaniać. NIE POLECAM !
3
Józef 2017-07-22 11:25
Firma nierzetelna uszkadza przesyłki w transporcie reklamacje prowadzone tak żeby ich nie uwzględnić.Na infolinii pracują nie kompetentni ludzie
3
Tadeusz 2017-07-23 23:07
Czy taka nagonka na firmę coś daje? W życiu może się wydarzyć wiele problemów, trzeba tylko umieć je rozwiązywać i będzie spokój. Szukanie dziury w całym to nic dobrego i z całą pewnością nie usprawni pracy.
2
Mięciel 2017-07-24 22:38
dzieńdobry,
a jak wygląda współpraca z DPD otworzenie własnego punktu PickUp??? Mam lokal w dobrej lokalizacji i czy warto w to wchodzić? wie ktoś coś na ten temat? System wynagrodzeń w postaci prowizji...
5
ODRADZAM DPD 2017-07-26 17:44
W dniu 19.07.2017r (środa) około godziny 15:00 zadzwonił do mnie kurier pytając czy będę w ciągu godziny w domu. Gdy uzyskał odpowiedź, że niestety - w dniu dzisiejszym nie jest to możliwe bo nie będzie mnie w domu- zapytał się kiedy będę. Odpowiedziałam, że w piątek, Kurier był bardzo niezadowolony z tego powodu. W związku z czym zaproponowałam, że jeśli to możliwe może mi dostarczyć w czwartek ale do Szpitala Bielańskiego. W odpowiedzi usłyszałam- taaak? zmiana adresu doręczenia i Pan się rozłączył.
Zadzwoniłam na infolinię gdzie dowiedziałam się, że przesyłka wróciła do magazynu gdyż odbiorca nie mieszka pod wskazanym adresem. Pani z infolinii zaproponowała, że mogą ponowić próbę dostarczenia (dzięki temu dwie gwiazdki a nie jedna). Nie chciałam przechodzić kolejnej rozmowy z tym Kurierem- więc pojechałam osobiście do Pruszkowa odebrać paczkę. Bilans korzystania z usług- opóźnienie w otrzymaniu paczki, strata pieniędzy na przesyłkę i bilet do Pruszkowa. Już lepiej korzystać z Poczty Polskiej- przynajmniej blisko do odbioru paczki.













W dniu 19.07.2017r (środa) około godziny 15:00 zadzwonił do mnie kurier pytając czy będę w ciągu godziny w domu. Gdy uzyskał odpowiedź, że niestety - w dniu dzisiejszym nie jest to możliwe bo nie będzie mnie w domu- zapytał się kiedy będę. Odpowiedziałam, że w piątek, Kurier był bardzo niezadowolony z tego powodu. W związku z czym zaproponowałam, że jeśli to możliwe może mi dostarczyć w czwartek ale do Szpitala Bielańskiego. W odpowiedzi usłyszałam- taaak? zmiana adresu doręczenia i Pan się rozłączył.
Zadzwoniłam na infolinię gdzie dowiedziałam się, że przesyłka wróciła do magazynu gdyż odbiorca nie mieszka pod wskazanym adresem. Pani z infolinii zaproponowała, że mogą ponowić próbę dostarczenia (dzięki temu dwie gwiazdki a nie jedna). Nie chciałam przechodzić kolejnej rozmowy z tym Kurierem- więc pojechałam osobiście do Pruszkowa odebrać paczkę. Bilans korzystania z usług- opóźnienie w otrzymaniu paczki, strata pieniędzy na przesyłkę i bilet do Pruszkowa. Już lepiej korzystać z Poczty Polskiej- przynajmniej blisko do odbioru paczki.
1
MM 2017-07-26 19:21
DPD unika płacenia odszkodowania za uszkodzenie przesyłki, wyszukuje argumenty - często wydumane aby zaoszczędzić kasę i pozostawiając klienta lub wysyłającego ze stratą. Myślą prawdopodobnie, ze z uwagi na stosunkowo niską wartość towaru unikną spraw w sądzie. Do jednego klienta szklana świetlówka była wysyłana trzy razy pod rząd i zawsze docierała potłuczona. Dwa razy było połamane opakowanie, nawet twarda tuba tekturowa. Za trzecim razem malutka dziurka w opakowaniu i chrobot potłuczonego szkła. Wszystko mimo solidnego opakowania i naklejek szkło. Reklamacje odrzucone. Nie polecam!
3
Wesołek 2017-07-31 10:22
@Mięciel Na tym forum nie dowiesz się nic o współpracy. Tu piszą tylko sami niezadowoleni bo muszą pracować albo im się coś przydarzyło z kurierem!. Dobrze, że są takie firmy kurierskie, kto by to robił?
1
Ewa 2017-08-04 15:19
Firma nierzetelna i nieprofesjonalna. Trzeci dzień czekam na przesyłkę, która ponoć omyłkowo trafiła do oddziału w Pruszkowie zamiast do Warszawy. Strona, na której można śledzić paczkę nieaktualna. Jedyne, co Biuro Obsługi Klienta ma do zaproponowania, to odbiór osobisty w Pruszkowie - w sytuacji, gdzie to z winy DPD paczka nie dotarła do miejsca przeznaczenia. Nigdy więcej nie skorzystam z usług DPD i polecam omijać ich szerokim łukiem.
1
ZAMAWIAJĄCY 2017-08-04 16:17
KURIER WPISAŁ ŻE NIE ZASTAŁ MNIE W DOMU CHOĆ YŁEM W DOMU CAŁY DZIEŃ A KURIERA NIE BYŁO NA DRUGI DZIEŃ , SIE GO PYTAM CZEMU KŁAMIE TO MI POWIEDZIAŁ CIESZ SIĘ PAN ŻE WOGULE PANU PACZKE PRZYWIOZŁEM , A JAK MU POWIEDZIAŁEM ŻE ZŁOŻĘ OFICJALNĄ SKARGE NA NIEGO DO DPD TO MI POWIEDZIAŁ , GOŃ SI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ITAK MI NIC NIE ZROBIĄ , I TO MA BYĆ KULTURA ? A KURIER NIE JAKI GRZEGORZ Z ODDZIAŁU RZESZÓW A DOKŁADNIEJ GOGOŁÓW TAK
2
jan 2017-08-05 18:52
Bzdura bzdura bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Jacek 2017-08-09 12:47
Omijać z daleka zgubili mi paczke
3
Paczka 2017-08-09 13:01
Firma cały czas się rozwija ponieważ rynek ciągle się powiększa. Jeśli ktoś jest niezadowolony ma wyjście ?
Wacław Bochenek 2017-08-10 13:05
Ostatnio wpadli na pomysł i doliczają dodatkowe opłaty od jakoby źle zadeklarowanych przesyłek. Klika razy miałem taką sytuację ale myslałem że może mają dokładniejsze przyrządy pomiarowe. Ale ostatnio wysyłałem kilka takich samych paczek z taką sama zawartoscią . I oto otzymałem informację że waga się nie zgadza o co najmniej 15 kg od deklarowanej w jednej paczce. Problem w tym ze deklarowałem wagi wyższe o 5kg niż ważyły realnie! i Wszystkie były jednakowe! To jest wyłudzenie w biały dzień!
Maga8 2017-08-11 15:37
Dzisiaj dostarczył mi paczkę kurier DPD, chamstwo przez duże CH. Zaczął na mnie wrzeszczeć, że jak chcę sprawdzić stan paczki, to muszę najpierw podpisać jej odbiór bo rozrywam nielegalnie.Moja riposta: jak mam pokwitować skoro nie wiem czy jest cała? DODAŁAM " CO WAŻNIEJSZE JAJKO CZY KURA" i tym stwierdzeniem go mocno rozzłościłam. Stwierdził , że więcej"tu nie przyjedzie "... to mnie zastanowiło, czyżby DPD to jednoosobowa działalność gospodarcza a ten Pan to właściciel?
Będę dokładnie sprawdzać przy zakupach , kto jest dostawcą. Od dzisiaj unikam DPD na terenie Bytomia przynajmniej.
Zuzanna 2017-08-12 20:11
Czy możecie podpowiedzieć mi trochę informacji o pracy dla koordynatora serwisu kurierskiego? Jak się pracuje w firmie? Czy poza pensją są w firmie jakieś dodatki? Może coś z socjalnych? Czytałam opinie ale myślę, że tu pisze sporo osób bardzo nieszczęśliwych.
NieTrawieGlupoty 2017-08-18 03:02
to niech jeden z drugim zmieni firme, a nie robi w konia odbiorcow!
HR DPD 2017-08-18 11:06 [pracodawca]
Szanowna Pani,
nasi pracownicy i managerowie mają premię oraz liczne benefity, takie jak Karta Multisport, ubezpieczenie na życie, rozbudowany pakiet Enelmed ze wszystkimi specjalistami i diagnostyką oraz bardzo dużo różnych szkoleń. Na przykład udostępniamy lekcje języka angielskiego na platformie E-tutor, ponadto program Akademia Wiedzy ogólnodostępny i szkolenia dla managerów - Obudź w sobie Lidera. Kultura w naszej organizacji jest bardzo przyjazna dla pracowników. Takie wartości jak wzajemny szacunek, dzielenie się wiedzą są dla nas bardzo ważne. Ponadto każdy nowy pracownik przechodzi tzw. Induction - czyli szkolenie wstępne. Można też korzystać ze wsparcia mentora, a z czasem po odpowiednich szkoleniach samemu zostać mentorem. Zapraszam do aplikowania na wybrane stanowisko.
2
Kurier 2017-08-19 14:21
Pracuje tu już długo i nie narzekam chociaż praca nie należy ani do lekkich ani do przyjemnych. Niestety klienci potrafią tak uprzykrzyć życie, że już miałem odejść. Firma ma sporo socjalu, można się dokształcać.
2
pracownik 2017-08-31 21:59
I za 2000zł netto myślicie ze znajdziecie pracowników w warszawie do pracy w magazynach i biurach na oddziałach?

powodzenia...
2
krakus 2017-09-01 16:12
Polecam DpD Kraków, wszystko dostarczone na czas, bez uszkodzeń, wszystko ok i tanio!
1
SAUBER 2017-09-04 06:48
Witam, na wstępie brak mi słów . ! Jestem tzw. Kurierem w Dpd , oddział Stryków . To jak kierownicy potraktowali mnie od strony finansowej jest kary godne . Szukają oszczędności za które dostają ( profity, premie). Kłamią, kręcą i są cwaniakami! Oferują wynagrodzenia za usługę transportowa po czym przy (podpisaniu faktury)-wypłacie ,okazuje sie ze faktura jest okrojona w 60 % po czym stawka oferowana wcześniej jest obniżana!!!! (Pisze tu o rozwożeniu tzw. prywat- popołudniówek ) mam nadzieje ze ktoś przeczyta to z Dpd i wyciągnie wnioski , lub nie. Pozdrawiam
Patrycja 2017-09-04 11:58
Dla mnie DPD Polska kojarzy się z dobrym kurierem!!
2
Piniek 2017-09-07 22:11
DPD Polska to spoko firma a wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony
1
Iwona 2017-09-08 17:06
@Piniek co możesz powiedzieć na temat warunków pracy? Co najbardziej podoba Ci się pracując w DPD Polska? @piotr na forum nie można nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza na temat firmy http://www.gowork.pl/regulamin.
Pąsik 2017-09-12 18:02
Jak widzę to brak rąk do pracy dotyka firmę DPD Polska.Na jakim poziomie kształtują się teraz zarobki?
GinąPaczki 2017-09-12 19:17
Z całego serca nie polecam firmy DPD, ponieważ kurier podrabia podpis na potwierdzeniu odbioru i paczka znika w dziwnych okolicznościach niedostarczona do adresata. Zero kontaktu kuriera z adresatem, paczki brak, a podpis na potwierdzeniu odbioru widnieje.
GinąPaczki 2017-09-12 19:18
Z całego serca nie polecam firmy DPD, ponieważ kurier podrabia podpis na potwierdzeniu odbioru i paczka znika w dziwnych okolicznościach niedostarczona do adresata. Zero kontaktu kuriera z adresatem, paczki brak, a podpis na potwierdzeniu odbioru widnieje.
Ozetjot 2017-09-13 01:03
Fajnie, że jest tak dobrze. Tylko, że ja pracując od 1 czerwca do dzisiaj nie dostałem ubrania roboczego ani butów ochronnych, napojów w lato też nie dostałem (praca na otwartej przestrzeni. W delegacji nie chcą płacić przysługujących diet. I to jest korporacja międzynarodowa :-(
Mineralny 2017-09-19 15:01
Pracę w centrali nie polecam. Słaby socjal. Jedyny plus to karta sportowa ale uwaga nie dla wszystkich. Dostępna w ograniczonej liczbie. Poza tym kiepska atmosfera i utrudniony kontakt z kadrami. Często nie odbierają telefonowi nie odpisują albo ich po prostu nie ma! Firma szczyci się przyznanymi nagrodami ale ja tego na co dzień nie widzę. Odradzam szukam innej pracy.
2
Koordynator Serwisu Kurierskiego 2017-09-22 09:23
Napiszcie proszę jak to jest że warszawka ma imprezę integracyjną a my nie? Czy to jest sprawiedliwe ?
zniesmaczona 2017-09-23 11:20
Miałam "przyjemność" pracować w DPD kilka lat, ale na infolinii. Jakiś czas temu pożegnałam się z firmą. Nikomu nie polecę tej pracy. Na początku kilka miesięcy jest umowa zlecenie i zarobki nie są najgorsze, bo 15 zł brutto za godzinę, przy pracy na zmianach popołudniowych o 2 zł więcej. Niestety przy umowie o pracę zarobki są śmieszne. Jak można w Warszawie płacić pracownikowi 2200 brutto?!To niewiele więcej niż najniższa krajowa. A premie niezwykle ciężko jest wyrobić, bo rozliczają konsultantów z dosłownie każdej sekundy. Wstyd jest zarabiać 1600 netto w dzisiejszych czasach i do tego w Warszawie, gdzie wszystko jest najdroższe. A w CC DPD tak niestety jest. inne firmy oferują na sam początek stawkę w granicach 2600-2700 brutto na okresie próbnym, ja po paru lata pracy w DPD miałam 2500 brutto. Dziwię się pracownikom z kilkuletnim stażem, że tam jeszcze pracują. Jedyne plusy to świetna atmosfera, oczywiście korzyści pozapłacowych takich jak np pakiet socjalny nie liczę, bo w dzisiejszych czasach to standard. Rotacja w tym dziale jest ogromna, rekrutacje robią non stop, a ogłoszenie o pracy na infolinii przewija się cały czas na stronach internetowych. Reasumując - serdecznie nie polecam.
2
Iwona 2017-09-25 17:20
@Mineralny jak długo pracujesz w DPD Polska? Dla kogo przysługuje karta sportowa? Jaką masz umowę podpisaną z firmą?@Koordynator Serwisu Kurierskiego czy powiesz coś o warunkach pracy w firmie?
Panoramix 2017-09-26 12:27
hej ktoś tu próbuje moderować forum...Iwonka nieładnie
Rr 2017-09-30 14:09
Witam czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy od dpd paczki którą wysłałem a gość nie odebrał a wróciła do mnie ale bez zawartości w środku i prawdopodobnie została skradziona zawartość przez klienta z pomocą kuriera. Od razu skroilem się przy kurierze który ją przywiózł bo była lżejsza o 3 kilo. Została otwarta przy kurierze i sporządził protokół braku zawartości oraz że waży o 3kilo mniej itd.
Ktoś 2017-09-30 16:50
Warszawka sobie zapracowała to pewnie dlatego ma imprezkę. Jak czytam niektóre wpisy to sądzę, że nieudacznicy postanowili poprawić swoje ego. Praca nie należy do lekkich i zbyt przyjemnych ale mnie tu jest dobrze.
Ike 2017-10-01 01:14
Opowiem jak firma DPD działa w UK i Niemczech...wiec, jezeli kurier dostarcza przesyłkę i nie ma nikogo w domu to zostawia kartkę z numerem referncyjnym i wysyła zgłoszenie sms do odbiorcy paczki ze nikogo nie było i podaje adres strony na ktorej mozna wybrac sobie dzien dowozu paczki oraz miejsce tzn. możesz nawet podać addres sasiada lub sklep jeśli ci pasuje i tam powinna być paczka dostarczona. To oczywiste że wiele osób pracuje w godzinach kiedy kurierzy rozwożą przesyłki dlatego jest taka możliwość...skoro ta sama firma to dlaczego my Polacy jesteśmy inaczej traktowani. Poza tym z doświadczenia wiem że i tak nie dostarczaja przesyłek tzn wogóle nie przyjeżdżają a pozniej czytasz ze nikogo w domu nie było. Mieszkam w Anglii i kalkakrotnie miałam z nimi taki cyrk....nawet jak podałam adres na sklepy napisali ze nikogo w domu nie bylo ok południa kiedy wszytko otwarte. Moja paczka w PL wrociła do oddziału we Wrocławiu bo nikogo w domu nie było...to sie zgadza...ale kartki nie zostawił i jeszcze podał informacje do systemu że nie było dostępu do skrzynki....która wisii przed bramą wjazdową. Nie musiał nawet wchodzić za furtkę. Dlatego wiem że kłamią i oszukuja. Po moją paczke nikt nie pojedzie specjalnie ponad 60km w jedna strone wiec kasa przepadła. Mam zamiar jeszcze zadzwonić do sklepu z którego zamawiałam i powiadomić ich że dzieki tej firmie właśnie stracili klienta.
Zniesmaczony 2017-10-02 12:04
Ciekawe tylko z jakich pieniążków została zorganizowana imprezka? No tak ale są lepsi i gorsi. Nieźle to świadczy o firmie. Odradzam zdecydowanie. Powinni zadbać o wszystkich a nie tylko o garstkę wybranych!
A co z resztą?
Zainteresowany 2017-10-02 12:17
Napiszcie proszę czy warto pracować w oddziale w Gdańsku. Czy umowę dają a czas i wypłacają w terminie wynagrodzenie? Ponoć są w tym względzie opóźnienia. Zwłaszcza w kwestii dokumentów. Czy to prawda?
Kandydat 2017-10-02 12:41
Czy ktoś obecnie pracuje Call Center? Jaka jest atmosfera, zarobki? Czy płaca w terminie i jak z umowami. Dają na czas?
Iwona 2017-10-02 14:58
@Ktoś co najbardziej podoba Ci się pracując w firmie DPD Polska? Czy długo tutaj pracujesz? Czy ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie? Każda pozostawiona opinia na forum jest przydatna dla tych co myślą nad pracą w DPD Polska.
Jola 2017-10-02 21:49
Co prawda nie pracuję już w DPD, ale pracowałam tam ponad 5 lat. Swoja przygodę z tą firmą zakończyłam w zeszłym roku. Co do zarobków to słyszałam, że o wiele bardziej opłaca się pracować na zleceniu, niż brać tutaj umowę o pracę. Za czasów mojej pracy w tej firmie pensja była zawsze wypłacana na czas, lecz zarobki pozostawiają wiele do życzenia, a wyrobienie premii by mieć dodatkowe pieniądze to nie lada wyzwanie. Jeśli mogę coś dodać od siebie to szczerze proponuję poszukać pracy gdzie indziej, bo wiele firm daje o wiele lepsze warunki finansowe.
Warszawiak 2017-10-03 11:41
Zgadzam się z przedmówczynią. Nie polecam pracy w warszawskim oddziale. Płaca mało i mydlą oczy benefitami. Chciałem wyrobić kartę sportowa to kadrowa mi powiedziała, że limit został wyczerpany i trzeba czekać. Śmieszne!! U nowego pracodawcy na starcie dostałem kartę. Odradzam.
1
Iwona 2017-10-05 14:17
@Jola długo pracowałaś w firmie DPD Polska, ale widzę, że mimo to jesteś niezadowolona z pracy. @Warszawiak rozumiem, że nie byłeś zadowolony z powodu braku benefitów. Może zbyt dużo pracowników firmy z niej korzystało, mogło to wpłynąć na to, że limit został wyczerpany.
zadowolona 2017-10-09 10:17
Potwierdzam, ze w Anglii firma DPD działa o wiele gorzej niz w Polsce, zresztą nie tylko DPD, rownież inne firmy. Podjezdzaja pod dom robia zdjęcie i oddjezdzaja. Na interwencje ze strony klienta odpowiadaja ,ze nikogo nie bylo w domu. Jest to ewidentna nieprawda poniewaz osoba ta byla wdomu i czekała ,aby paczkę odebrac. Zadnego kontaktu telefonicznego z odbiorcą. DOPIERO PO ZROBIENIU AWANTURY KURIER Z PACZKĄ DOTARL JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA PO POLUDNIU. Dlatego stwierdzam ,ze nasi kurierzy w Polsce pracuja bardzo dobrze. Moze mają wpadki ,bo pracownicy są różni ,ale ogólnie to rzetelni pracownicy. Miałam do czynienia z różnymi kurierami , z różnych firm i zawsze wcześniej otrzymywałam telefon o dostarczeniu przesyłki i mniej więcej kiedy.
Sofiya 2017-10-09 13:01
Zamawiałam przesyłkę za pośrednictwem DPD około 6 razy. Żadna przesyłka nie została dostarczona w wyznaczonym terminie. Dostawałam wiadomość, że kurier próbował dostarczyć paczkę, ale nikogo nie było na mieszkaniu, chociaż przez cały dzień byłam w mieszkaniu. Innym razem dzwonił kurier i powiedział, że będzie za 40 min, ale nie przyjechał, oddzwoniłam i powiedział, że będzie za 2 godziny, 3 i w końcu nie pojawił się. Inną sytuacją jest, którą często stosują kurierzy to nie odpowiadać, jak ktoś dzwoni. Zdecydowanie odradzam korzystać z usług DPD przynajmniej na terenie Rzeszowa oraz Warszawy!
Wasyl 2017-10-09 17:28
To jak to jest z tymi benefitami w DPD? Z tego co piszą pracownicy i czytam na forum są przewidziane tylko dla wybranej grupy zawodowej ?! Limit się wyczerpał ??!! Trochę śmieszne. Potem powiedzą, że centrali wypłacili premie i dla prowincji nie ma! Szkoda gadać.
Kandydat 2017-10-11 13:43
Ogromna prośba o wpisywanie na form jedynie komentarzy dotyczących pracy w firmie DPD!
Zastanawiam się nad podjęciem współpracy a czytam jedynie o niedostarczonych przesyłkach.
Proszę o wpisy dotyczące jak wygląda praca w centrali. Czy atmosfera jest odpowiednia, jakie są benefity i czy dokumenty dostaje się na czas i jak wygląda obsługa klienta wewnętrznego.
EWA 2017-10-12 08:52
najgorsi dostawcy w Polsce
kurier z ktorym nie mozna sie porozumiec, bo nie mowi po Polsku!!! zatrudniaja Ukraincow, ktorzy krzycza w czasie rozmowy!
TRAGEDIA!
Zostaw swoją opinię o DPD Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DPD Polska