brak logo

DPD Polska

Warszawa

Opinie o DPD Polska

YO 2016-04-09 19:30:03
hahaha 70 stopów i zajazd? ja w niemczech jak mam 70 stopów to jest lajcik :) u nas norma to 90 - 100 zdaża sie 120 ;) W DPD oczywiscie
2
kkkkkk 2016-04-09 22:08:19
Zatrudniłeś się u Przewoźnika , który płacił Ci grosze. Nie firma dpd jest najgorsza tylko Twój pracodawca , OSOBNA DZIAŁALNOŚĆ ŚWIADCZĄCA USŁUGI DLA DPD. Nie szukam tu informacji o firmie kurierskiej lecz robię analizę właśnie na podstawie forów internetowych. A takie pierdoły wypisujesz , nawet nie wiesz u kogo byłeś zatrudniony. Albo na czarno. Cześć , nie mogłem się powstrzymać.
1
poczta polska 2016-04-16 11:16:04
jedyny pewnik w transporcie to poczta polska!
bo jak pracownik ma to co mu kodeks pracy gwarantuje i normowany czas pracy to szacunek jest do klienta i wzajemnie!!!
5
swan 2016-04-16 19:57:07
Zgadzam się w 100%. To najgorsza firma kurierska, z jaką miałam do czynienia. Korzystam z wielu (Poznań), np. z UPS nigdy nie miałam najmniejszych problemów, z DPD zawsze - łącznie z kłamliwymi wpisami w systemie, że adresata nie zastano. Infolinia bezczelna. Nie zamawiam już ze sklepów, które oferują dostawę wyłącznie za pośrednictwem DPD.
3
Mario 2016-04-26 12:21:53
Mam to samo.Dostałem powiadomienie, że kurier odebrał paczkę z magazynu o godz.8.35.chciałem się do niego dodzwonić ,żeby dowiedzieć się o której mniej więcej będzie w mojej miejscowości (od owego magazynu do mnie jest około 25km.).
Niestety telefonu nie ma kto odebrać.Co ciekawe jest to,że w tej chwili godz.12:10 i żona będąc na zakupach w Lidlu pół godziny temu widziała na parkingu koło Lidla samochód z logiem DPD.Jadąc do Lidla przejeżdża się 50 metrów od mojego miejsca zamieszkania.To niestety nie jest mój pierwszy przypadek tego rodzaju z tą firmą. Nie polecam nikomu.Z innymi firmami takich problemów nie miałem niestety.
4
bard1981 2016-04-27 16:52:46
Zniszczone przesyłki odradzam tą firmę zarówno duże jak i małe paczki są uszkodzone lub w całości rozwalone masakra od dziś totalny brak zaufania do tej firmy odradzam wszystkim i przestrzegam nie ufajcie tej firmie bo się srogo zawiedziecie.
3
Bubo 2016-04-28 14:48:11
Dpd masakra ta firma kurierska zero konkretnych informacji gdzie znajduje się przesyłka. Jedyna informacja że przesyłka została odebrana od nadawcy i od tamtej pory totalna zwiecha. Ja już czekam czwarty dzień i zero jakichkolwiek informacji. Nigdy więcej Dpd i nikomu nie polecam.
3
No co z tym odszkodowaniem? 2016-04-30 08:46:47
Czy ktoś w ogóle od tych złodziei dostał odszkodowanie? Chwilę z nimi współpracowałem, ponad 600 paczek w miesiącu się wysyłało, towar zabezpieczałem jak najlepiej się da (karton, stretch, folią bąbelkowa a nawet gąbki samochodowe), a jednak towar co jakiś czas przychodził uszkodzony. Do tej pory nie wiem jak mogli mi rozwalić dyfer z BMW E38 na pół?????? Dyfer owinięty w bąbla, gąbki samochodowe, kartony, a u nich pękł na pół??? No jak? Nawet nagranie z pakowania nic nie dało, reklamację odrzucili. Uciekłem, bo nie dostałem odszkodowania na żadne z 8 zniszczonych paczek w ciągu dwóch miesięcy. Szybko uciekłem do konkurencji. Dwa zaprzyjaźnione firmy które też miały z nimi umowę uciekły, mieli ten sam problem co ja. Jak istniała Siódemka to wszystko było super, jest DPD - jest kicha, dobrze że jest DHL i InPost wziął się za kurierkę
4
edwardini 2016-05-04 17:32:27
Generalnie same z nimi problemy - mówię od strony odbiorcy. Kurier robi łaskę, że przyjedzie w godzinach popołudniowych. Pozostawia przesyłki w skrzynce / sklepie / u nieznajomych sąsiadów bez uzgodnienia z odbiorcą. Sytuacje powtarzalne, pomimo skarg. Nie polecam.
4
Susie 2016-05-17 20:37:31
Ja również, nadaję z pracy paczki i dostaję z różnych sklepów i nigdy nie miałam problemów z tą firmą.
1
bobo 2016-05-26 10:58:20
Witam, panowie przewożnicy jak płaca w Dpd, podrzuci ktos jak to wyglada, tzn ile km robi na rejonie i ile ma od paczki dost i obebranej?
Prezes DPD 2016-06-05 14:58:14
Szanowny Panie. SMS generuje system po zeskanowaniu przesyłki przez kuriera.co wcale nie oznacza że właśnie o tej godzinie kurier wyjechał.musi on wydać na siebie wszystkie przesyłki ze swojej strefy i załadować je na samochód. Nie rzadko w połowie drogi musi się wracać po jakąś przesyłkę która została na magazynie z powodów bardzo różnych . Po drugie kurier może mieć do doręczenia 50 -70 przesyłek w swoim rejonie ,kilkanaście na jednej ulicy więc dotarcie na ulicę obok może mu zając nawet godzinę. Po trzecie to że pańska żona widziała samochód z logiem DPD nic nie oznacza. Mógł to być kurier jadący na inny rejon, może miał wolne i jechał prywatnie albo ktoś nie zdążył usunąć loga po zakupie pojazdu. Pozdrawiam.
6
była_ pracowniczka_cc 2016-06-09 17:47:37
A ja się wypowiem na temat pracy w contact center na mineralnej. Ludzie nie wybierajcie się tam. Pracownik traktowany jest jak idiota, szanowane panie koordynatorki traktują cie jak kogoś niepełnosprawnego umysłowo. Dostajesz ochrzan za błędy które nie są twoją winą lecz systemu który co chwila się psuje. Np sam wybija cię na przerwę, ale wielka pani nie słucha tego co mówisz, tylko twierdzi że masz nad sobą pracować, co z tego że komputer uniemożliwia ci odebranie telefonu? Pracuj nad tym, system prawdę ci powie. Kolejna rzecz- przerwy,5min po każdej godzinie. Równo 5. Jak się spóznisz 2s masz ochrzan. Ludzie chodzą się za przeproszeniem wysrac ze stoperem w ręku. Przecież to co się tam dzieje to tylko nagrać i do telewizji wysłać. Nigdy więcej.
7
Zniechęcona 2016-06-13 20:15:11
Nie polecam tej firmy.Nie rozumiem dlaczego kurierzy nie mogą pracować tam na zmiany. Pani kurierka powiedziała mi, że pracuje tylko do 13.00. Ja wracam z pracy w innym mieście o 16.00 więc jak mam odebrać przesyłkę? Sąsiadka nie może bo jest tam umowa do podpisania.Może w innych miejscowościach jest inaczej, ale w Częstochowie tragedia.
2
Pablo23 2016-07-13 09:52:13
Czy ktoś wie na jakim programie pracuje Magazyn?
Ramzes 285 2016-07-14 23:50:19
A Szanowna Pani myśli że jest tylko jednym klientem na drodze kuriera? Nie jestWas ok. 100 a nawet wiecej. Cale szczęście ze odbiorca w Berlinie nie ma prawa do mnie dzwonic i mnie nekac, bo rozmowa nie bylaby przyjemna. Zasada jest prosta zamowilas paczke to na nia czekaj w domu a jak nie prosze isc do slepu i kupic sobie osobiście, np karmę dla zwierząt domowych ktora waży 30 kg i wnieść prosze na czwarte piętro bez windy nie dostajac przy tym zlamanego € tylko glupie vielen dank und tschüss. Ciekawe jak sie Pani poczuje?
2
były pracownik 2016-07-16 11:58:21
jeśli chodzi o pracę to jest od 6-7 rano i masz rozwieść wszystkie paczki, masz swoje auto dostawcze to masz dużo pieniędzy ale odlicz od wypłaty eksploatację auta oraz ropę, pewnie chcesz mieć ubezpieczenie więc dolicz i to, jak pracujesz u kogoś, więc auto dostajesz i nie tankujesz za swoje to stawka wynosi około 1,5zł za 1 adres, teraz pytanie do której pracujesz? jak rozwieziesz wszystkie paczki, jak nikogo nie ma w domu to dzwonisz, często ludzie mają niedziałające dzwonki lub ich brak, pukanie nie pomaga albo jest tabliczka zły pies, jest tabliczka więc nie radzę wchodzić, zazwyczaj pies jest na smyczy, ale nie uwierzycie jak szybko można biec z paczką 30kg gdy ten pies biega luzem :P
paczki masz obowiązek wnosić do 30kg, cięższe nie musisz wnosić, są wielopaki czyli np. 10 paczek na 1 adres czyli 1,5zł dalej za adres, po za tym często są dokumenty zwrotne np. faktury, umowy orange, pieniądze za pobranie z paczki odbiorca ma mieć zgodne, to nie sklep, jak masz wydać to on ma szczęście bo otrzyma paczkę jak nie ma to nq i dobijasz status brak cod, niestety niektórym to jest ciężko wytłumaczyć, paczki niedostarczone (awizo) dostarczasz następnego dnia, wiadomo po kilku próbach odsyłają przesyłkę, a jeśli chodzi o ilość adresów jest to zmienne ale są stałe wzrosty przed świętami, spadki w sezonie wakacyjnym, niektórzy kurierzy mają dziennie po 60-80 adresów a koledzy co rozwożą miasto obok mają dziennie po 100-120 adresów, na magazynie tracisz około 2-3h na zeskanowanie paczek na siebie oraz załadowanie ich w kolejności rozwożenia żeby nie szukać na pace paczki aż tak długo xd
więc jest już godzina 9 jedziesz ci najszybsi wyjadą po 8 rano. dolicz dojazd na rejon po którym kursujesz , w 2 strony bo na magazyn trzeba wrócić oraz rozliczyć się za paczki z pobraniem, oraz paczki nie dostarczone (awizo) czy odbiory przesyłek, wszystkie dokumenty zwrotne (15min jako nowy nawet 1h) licząc że jesteś nowy masz pewnie z godzinę na rejon bo najlepsze rejony zajęte więc 10 rano jesteś na rejonie, rozwieś 60 adresów (10 min 1 adres) robisz 10 godzin, więc śpieszysz się a tu co drugi ci mówi że nie wiedział że trzeba za paczkę zapłacić, a ile to tam jest do zapłaty idę po pieniądze, a mogę otworzyć? najpierw podpis że to pan otwiera paczkę a nie ja gdzieś na bezdrożu i otwieramy jak bd uszkodzona to protokół uszkodzenia piszecie (10-15min w plecy) . ale liczmy że po jakimś czasie bd bez gps i szybko ci będziesz szło więc zrobisz 10 adresów w 1h (6min na adres) więc takie 60 adresów 6-7h + dojazd więc łącznie robisz około 10h za około 100zł zasuwania, biorąc więcej paczek wiadomo zarobimy więcej ale nie każdy da radę pracować całymi dniami bo zabierz 100 adresów to około 21 wychodzisz z roboty żeby następnego dnia być tam na 6 rano po następne 100 paczek a może nawet 120 :P ale jak wcześniej wychodziło nam około 10zł na godzinę (ceny na rękę) to teraz od 7 do 21 ale 120x1.5 więc 180zł i 14h to masz 12zł bo wiadomo że ze 120 zł bd awizo za co nie ma pieniędzy. tak to wygląda. a napiwki? jak masz firmy to nie ma, albo skrajnie, po prywatnych osobach dziennie masz od 30 do 80 zł w zależności czy to domki gdzie jest więcej napiwków ale więcej km, lub bloki dużo biegania i szybko lecą adresy, ale już trochę mniejsze napiwki, głównie za paczki z pobraniem np, do pobrania masz 1298 zł to te 2 zł ci da, a za jego adres masz 1,5zł od szefa :D
i warto być miłym dla ludzi to cię skojarzą na drodze i czasem puszczą dzięki czemu zaoszczędzisz trochę czasu, czy dadzą napiwek, ale nie daj sobie wchodzić na głowę w stylu, proszę poczekać ja zadzwonię do męża bo nie wiem czy to zamawiał, kobieta dzwoni i on nie odbiera więc ona kombinuje dalej, proszę chwilę poczekać zaraz mi oddzwoni, albo mąż kończy o 15 proszę przyjechać o 15 to już na pewno będę wiedzieć itp, to mówię że będę jutro tędy też jechał, proszę zadzwonić do 8 rano czy chcę pani tą przesyłkę jak nie to wraca do nadawcy, a ty następnego dnia tej paczki nie bierzesz, wbijasz odmowę przyjęcia, chyba że ci kobieta zadzwoni, właśnie dla tego są skargi, a sytuacji jest bardzo dużo, ale zanim tam jeszcze pracowałem to sam jak oczekiwałem paczki to miałem odliczone pieniądze, a jak mnie nie było to domownikom mówiłem że bd kurier tu są pieniądze na paczkę, zamawiałem głównie ubrania więc nie sprawdzałem czy są uszkodzone, czy kompletne, bo jest to skrajność i nigdy mi nic nie brakowało, ale jak ludzie potrafią wysyłać komplety porcelany luzem w kartonie to są uszkodzenia. ale praca fajna jak chcesz całymi dniami siedzieć w aucie i biegać po klatkach, oczywiście na 40 znanych mi kurierów 3 miało umowę o pracę reszta zlecenie, a czy auto dostane do domu żeby dojechać do pracy itp. to już jest random, czasem dają po 2-3 tygodniach pracy a czasem po kilku latach do pracy autobusem jedziesz lub swoim autem :D warto spróbować to jest umowa zlecenie więc nie wiążesz się za bardzo a każdy ma kilka dni okres próbny, czyli jedziesz z doświadczonym kurier
5
były pracownik 2016-07-25 13:26:30
Na wszelkiego rodzaju pracowników biurowych (od dyspozytora, po sprzedaż na tracingu skończywszy) - warto, łatwo dostać umowę o prace, jest socjal, prywatna opieka i współpracownicy w porządku. Na kuriera - nie polecam, można się zatyrać. Kurierzy mają teraz tak małe stawki za paczki, że robisz praktycznie za darmo. Już lepiej próbować w DHLu, tam też jest zayeb, ale przynajmniej kasa dobra.
2
zmeczony upałem 2016-07-28 11:53:16
jako kurier muszę napisać, że oddział Sosnowiec (katowice 2) dla kurierów nie jest zorganizowany: wąski wjazd nie nadaje się na duże auto , kolejki do kasy , szef serwisu kurierskiego w niczym nie jest pomocny, nie pomaga i nie odbiera telefonów, proszenie się o klucz żeby otworzyć twoją brame. Najgorszee są kolejki na rozładunek paczek z odbiorów, czasem nawet godzine spędzam na bazie po cieżkim dniu pracy, ale od kuriera wymagać wszystkiego , za niedługo będziemy musieli po sobie pozamiatać!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli to czyta ktoś z góry proszę o interwencję. To nie pierrsza moja firma kurierska ale tu kuriera źle się traktuje !
1
januszcc 2016-08-05 09:46:59
Pracuje w cc od 1 czerwca i żadna taka sytuacja nie miała miejsca. Koordynatorzy są bardzo mili i nie czepiają się o nic. Nawet gdy omawialiśmy skargę na mnie, nie podniósł głosu, a jedynie wytłumaczył mój błąd. O przerwy tez nikt się nie czepiał. Raz wziąłem śniadaniową, mimo iż mi nie przysługiwała i skończyło się na komentarzu, żebym więcej tak nie robił. Nie wiem skąd te 'legendy' :)
izzzuuu 2016-08-08 10:00:26
Kurier to tylko kurier. Nie w iem skąd tyle agresji w stosunku do nich. Ja zamawiam średnio raz w tygodniu i nigdy nie było problemu. Zawsze telefon był odbierany z godziną nigdy nie było problemu , z dostarczeniem pod inny adres też nie. Więc pytam gdzie jest problem? jedna firma dwie różne osoby i dwie różne opinie.
blant 2016-08-14 22:19:31
Witam,

Klika słów adresaci odbiorcy są różni. Prawda taka przesyłki uszkodzone się zdarzają ale często jest to wyniku transportu między magazynami tzn w tirach, paczki są źle układane czasami tir ma wypadek i się stanie niestety. Jednak z mojego doświadczenia paczki są w 40% źle pakowane z doświadczenia przychodzę po odbiór paczki a facet daje mi torbę papierową w środku laptop do naprawy! lub tv lcd oklejony folia bom belkową, szczerze śmiech na sali. kurierzy zależy ale mają od 100 do 290 paczek do doręczenia na rejonie plus odbiory które zaczynają się od około godziny 14 więc wiesz mi kurier w dpd często nie ma czasu na przerwę 17 min aby zjeść spokojnie. Ja czasami też nie mam czasu gadać z odbiorcami ale rzadko odbieram 80% rozmów. Prawda taka że dpd przewozi wszystko od listu 100g po paczki 50 kg. a większość także ma rodziny dzieci więc także chcą wrócić o przyzwoitej prze do domu a nie 21. Pozdro
1
Anonymous 2016-09-29 13:52:30
Kurierzy dpd są największymi ignorantami z jakimi się spotkałem, moim zdaniem nie powinni podejmować się żadnej pracy gdzie jest kontakt z ludźmi. kierownictwo dpd jest przeciwieństwem swoich "pracowników"
1
Frannz 2016-09-29 19:47:37
W większości (o ile nie w każdej) firmie przedstawiciele "żyją" z premii za "wyrobienie targetu" albo z "procentu od sprzedaży" a "podstawę" mają przeważnie niską więc to nic niezwykłego (ta "sowitość to też pojęcie względne). Na pracę przedstawiciela handlowego nikt tutaj nie narzekał. Narzekali pracownicy magazynowi, kurierzy, osoby z "call center". Stąd te negatywne opinie.
Hyhy 2016-10-01 16:26:16
W strefie miejskiej 31,5, a normalnie to paczka do 50 kg, ale są wózki do pomocy
Dolph 2016-10-06 21:11:42
Może i nikt nie narzekał na pracę jako PH. Może to dlatego, że z reguły każdy chce o tym przykrym doświadczeniu zapomnieć. Firma (DPD) przedstawia się jako lider w branży ale moim zdaniem liderem być to tylko ambicje zarządu. Pogoń za nowymi klientami podczas gdy obecni uciekają zniesmaczeni jakością usług nie jest łatwym zadaniem. W związku z tym w dziale handlowym jest taka rotacja aż tworzy się wir. Mam tu na myśli Warszawę. Kierownik sprzedaży o zdolnościach komunikacyjnych zbliżonych do Orka nie ułatwia zadania. Premie? Tak, można je zobaczyć na prezentacji - choć nielicznym podobno udaje się też na koncie.
Odradzam - chyba, że ktoś ma ochotę na krótką przygodę...
Pozdrawiam
Igor 2016-10-13 16:51:07
Beznadziejna firma.Miałem otrzymać przesyłkę w danym dniu.Nadawca wprawdzie podał niepełny adres( bez numeru domu) ale był kod pocztowy i miejscowość i mój nr tel.Oczywiście paczki nie otrzymałem w dniu w którym powinienem otrzymać.Ani też w następnym.Zadzwoniłem by wyjaśnić sytuację i pytam dlaczego kurier nie zadzwonił skoro nie było nr domu?To jaśnie pani opryskliwym głosem oznajmiła że ,,kurier nie ma obowiązku dzwonić'' i oznajmiła że paczka będzie dostarczona w ostatnim dniu możliwym do doręczenia.Na moją prośbę żeby kurier wcześniej zadzwonił żebym był w domu, wyrecytowała swoją formułkę ,,kurier nie ma obowiązku dzwonić''.Teraz już wiem jakiej firmy unikać przy zamawianiu czegokolwiek przez internet.Wcześniej będę sprawdzał z jakiej firmy kurierskiej sprzedawca korzysta.
2
Robi 2016-10-14 18:15:38
Zupełnie nieodpowiedzialni ludzie. Olewają klientów nieodbierając przesyłek. Rzekomy brak kontaktu ze strony Biura Obsługi Klienta z kurierem (TS1). Żenada. Gdzie jest kierownictwo tej firmy?
2
Em. 2016-10-15 13:39:31
Witam serdecznie. Firma DPD to całkowity brak profesjonalizmu. Przesyłają klientowi wiadomość o dostawie oraz jej godzinach doręczenia wraz z imieniem i numerem kontaktowym do przewoźnika. Dzwoniłam wielokrotnie przez 2 godziny i żadnych rezultatów nikt nie raczył odebrać. Po co numer telefonu jak nie można się dodzwonić. To jakieś kpiny.
1
PRYWATNY 2016-10-22 06:01:07
WITAM. PISZE TA OPINIE PONIEWAZ MAM ZA PRZEPROSZENIEM KURWICE NA KURIERA KTORY JEZDZI W NASZYM TERENIE TZ. DEBRZNO ( pomorskie) . KURIER JEST BARDZO NIEMILY DLA KLIJENTO ,BARDZO OPRYSKLIWY PRZESYLKE ODBIERALA MOJA ZONA I MOWILA ZE JEST OPRYSKLIWY I WREDNY CO POWIEDZIAL TO NIE BEDE PISAL ALE JAK BY POWIEDZIAL TO PRZYMNIE TO JAK SZYBKO PRZYJECHAL TO SZYBCIEJ BY ODJECHAL I JESZCZE DOSTAL POMORDZIE ZAKAZANEJ . PROSZE O WYCIAGNIECIE KASEKWENCJI OD TEGO KURIERA JAK PRACUJE ZAKARE TO NIECH ZMIENI PRACE Z TAKA WYGADANA GADKA KTORA MA NAPEWNO JA ZNAJDZIE ALBO JUZ NIGDZIE GO JUZ NIECHCA .
anonymous 2016-10-27 11:26:06
Czy może mi ktoś udzielić informacji jak mniej więcej kształtują się zarobki na stanowisku Młodszy Specjalista ds. Rozliczeń Kurierskich? Godziny fajne 7-15 więc jeszcze można coś załatwić. Praca na ul. Mineralnej.
Łukasz 2016-10-29 12:29:59
Pracowalem w DPD Bydgoszcz u Pan. Piotra Feliksiaka obiecywal mi umowę której mimo pracy ponad paro miesięcznej nie otrzymałem, za ostatni miesiąc pracy nie dostałem rówież zapłaconej pęsji.Ten człowiek robi tak nagminnie zatrudnia kierowców i im nie płaci za parace wykonaną.Kierownik Sławek oddziału DPD o tym wie i widać ma jakieś profity z tego bo nic z tym nie robi a się godzi ze stale widzi nowych ludzi oczukiwanych przez Pan. Piotra... ODRADZAM PRACY W DPD BYDGOSZCZ TAM SAMI OSZUSCI SĄ!!
Łukasz 2016-10-29 12:38:43
Pracowalem w DPD Bydgoszcz u Pan. Piotra Feliksiaka obiecywal mi umowę której mimo pracy ponad paro miesięcznej nie otrzymałem, za ostatni miesiąc pracy nie dostałem rówież zapłaconej pęsji.Ten człowiek robi tak nagminnie zatrudnia kierowców i im nie płaci za parace wykonaną.Kierownik Sławek oddziału DPD o tym wie i widać ma jakieś profity z tego bo nic z tym nie robi a się godzi ze stale widzi nowych ludzi oszukiwanych przez Pan. Piotra... ODRADZAM PRACY W DPD BYDGOSZCZ TAM SAMI OSZUSCI SĄ!!
1
SAWO 2016-11-02 12:17:16
Witam. Sytuacja zmusza mnie do przedstawiania negatywnej opinii na usługi kurierskie realizowane [przez łódzki odział DPD. Od kilkunastu dni w Strykowie k/Łodzi na magazynie leżą paczki dla naszej firmy.
Wielokrotne interwencje pozostawały bez jakiejkolwiek reakcji zmierzającej do doręczenia przesyłek.
Z informacji BOK wynika, że Kurier odmówił świadczenia pracy i nie ma kto doręczyć przesyłek w rejonie Andrespola. Tak " renomowana" firma , jak DPD powinna zrobić wszystko , aby doręczyć oczekiwane przesyłki. Zagraniczni kontrahenci są zdumieni sytuacją, sugerując, że DPD powinno wynająć TAXI, aby nie
narażać się na takie opinie i ewentualne roszczenia odszkodowawcze od obsługiwanych firm.
Z poważaniem
Grzegorz Osmulski
Sawo-Bedoń
1
miachał z warszawy 2016-11-04 15:55:59
ile jeszcze te wieśniaki zatrudnieni u was jako kierowcy będą łamać znaki zakazu i parkować mi pod oknem? szambo pić a nie usługiwać ludziom. następny szambiarz który mi zasmrodzi okna nie odjedzie, dostanie wpier**l. skoro skargi do kierownictwa nic nie dają.
2
Aga 2016-11-08 11:10:29
Jakość świadczonych usług przez DPD odbiega od jakich kolwiek norm, jest na bardzo niskim poziomie. W celu wyjaśnienia przesyłki mimo 6 prób kontaktu, zmiana danych i tak nie została wprowadzona a paczka nie doręczona. Ceny mają konkurencyjne, ale przy kilku próbach i kilku dniach realizacji przesyłek traci się swoich klientów. Zdecydowania odradzam
johnsons baby 2016-11-13 18:49:23
te michaś sam wieśniak jesteś pod jakim twoim oknem balasie to firmowy budynek jest.
nie jestem robotem 2016-11-13 18:53:20
12(h)brutto na 3 mce zlecenie , ,a później w pasiaki.
Polak 2016-11-17 12:54:50
nieuprzejma piszemy łącznie
henryk.michalak2604@Gmail.com 2016-11-17 18:37:11
Witam piszę z Olsztyna może pdf kiedyś to była firmą teraz kurier robi łaskę że przyjedzie. Małe zarobki zmuszają prezesów do zatrudniania nieduków którzy nie wiedzą co znaczy słowo kurier Przecież nie pracują za darmo Jeżeli nie daje rady niech się zwolni i nie wkurza ludzi Zapłaciłem za otrzymanie przesyłki i mi jej nie dostarczył. Mało tego po chińsku kłamie że zrezygnowałem z jej przyjęcia Polska to pikny kraj Na zachodzie byłby już. bezrobotny Proszę niech ktoś zrobi porządek z Olsztynem Warmińsko - Mazurskie Nie tyczy się to oczywiście do wszystkich kurierów dpd-Piszę ocwaniakach którym się nie chcę praować Być może przeczyta to ktoś kto ma coś do powiedzenia w dpd i zrobi z tym porządek. Henryk z Olsztyna
1
kANT 2016-11-18 07:46:57
Kurier dpd z oddziału sosnowiec właśnie wrzucił paczkę obklejonej ostrożnie szkło przez płot!!!
Bez informacji etc. Zabytkowa filiżanka została roztrzaskana w pył. Ponieważ dpd to nie firma a pedala banda bezrobotnych udając kurierow to na odszkodowanie nie liczę, ale mam nadzieję że karma opłaci temu pedałów zasmolonemu za to jak wykonuje swoją pracę, żebym mu dzieci do policji albo do pisu poszły...
2
Bergi 2016-11-18 22:20:59
A pracują w soboty
CICHY 2016-11-24 19:14:48
NO TO WYOBRAZ SOBIE ZE NADAWCA PAKUJE TEN DYFER DO KARTONOWEGO PUDEŁKA I WYSYŁA DO ODBIORCY. JAK TO MA PRZETRWAĆ. MYŚLCIE TROCHĘ CEPY.
SJ 2016-11-24 21:41:11
Zawsze i wszędzie powiem , że Siódemka była najlepsza!!! - w miarę sensowna obsługa, umiarkowane ceny, co najważniejsze - kontakt z PH- załatwił wszystko.
Kasy za uszkodzenia też nie zwracali-norma, wszędzie tak jest.
Szkoda firmy.
1
Ewela 2016-11-25 15:21:36
Dla mnie ta firma to jakaś porażka zgubili moja paczkę i nie wiedzą gdzie a teraz jak dzwonię zbywaja mnie oszusci nie polecam firmy to zlodzieje sa
Walcząca z wiatrakami 2016-11-30 15:02:09
Ciężko pracują? Really u mnie kurier DPDma stałą taktykę podrzuca paczkę na ochronie (początek osiedla bo po co się płakać po osiedlu jak ochrona jest na wyciągnięcie reki) wysyła smsa paczka na ochronie, na mój tel że jestem w domu i chce paczkę do domu-milczy. Zamawiam więc paczkę z platnoscia przy dostawie-ten sam kurier dzwoni że nie wie kiedy będzie i skoro wychodzę na chwilę z domu to mam zostawić kasę na ochronie i on tam paczkę zostawi really..dodam że jestem w ciazy i mam przykaz reżimu lozkowego i od mca wychodzę tylko do laboratorium i ginekologa...nie twierdzę że wszyscy kurierzy są źli i niedobrzy to że ktoś jest chamem to już inny wątek
Xerox 2016-12-01 01:31:16
Pracuję już 3 rok na magazynie. Najpierw w siódemce, teraz w DPD. W moich rękach jest mnóstwo paczek. Bo uszkodzona, bo na liście nie ma pełnego adresu. Obecnie kurierzy wożą średnio ponad 100 paczek do doręczenia. I jeżeli klient nie zamierza współpracować to kurier nie będzie czekał, bo ma jeszcze odbiory do zrobienia. A na to też mają określony czas, bo wyjazd frachtów z oddziału jest dokładnie określony.
Xerox 2016-12-01 01:47:06
A jak kurier nie wyrobi z przywiezieniem odbiorów to potem dostaje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od magazynu, bo zostają paczki
pinadprzeciętnieyntelygentny 2016-12-02 19:27:20
Taki yntelygent, a nie zauważył że jest to forum dotyczące pracy w dpd, a nie opinii o kurierach. Zresztą więcej tutaj takich korpointeligentów!
Dyrektor NO 2016-12-02 19:30:16
Przeczytałem, już się biorę za porządki. W końcu zapłaciłeś 15 zł za przesyłkę, jesteś taki super ważny.
Zostaw swoją opinię o DPD Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DPD Polska