Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-08-13 06:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważnie ci mówie, zrobisz trochę nadgodzin,w ndz przyjdziesz na ściemnianie,,wyjdzie ok 210 godzin i w przybliżeniu masz 3000-3500
zdjecie uzytkownika
Sonia - 2014-08-15 23:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglby ktos napisac jak wyglada rozmowa o prace ale do biura? Bede bardzo wdzieczna, bo niebvawem mam takowa odbyc.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Akordzista - 2014-08-16 00:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w com40 na montażu stelaży na linii, 8h wyrabiam w 5-6 zalezy co idzie, ale trzeba się nabiegać w około stołu, trzeba dojść do wprawy by robić 8h w 5h ;) kasa dobra jak dla mnie, za 160h masz 2100zł, za 200h masz średnio 2700-2800, w niedziele nigdy jeszcze nie szedłem sobote mogę wziąć, nie muszę, o nadgodziny to mi się lider pyta czy dam rade przyjść na 12h, jak nie chce mi sie to nie ide ale jedną max dwie 12h w tygodniu sobie idę bo kasa dobra jak nie chce to nie biore wcale ;) jak sobie zrobisz 250h to masz coś koło 3800 :) a ten co ma dwie lewe rece to bankowo bedzie narzekał że ciezka praca :P ścieme też można walić skokojnie jak masz przody ;) przykład mam wyrobić na 100% czyli 95 sztuk, a na godzine max robie około 20 więc sobie policzcie. ale trzeba umieć robić a nie się motać...
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-08-20 18:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Akordzista: dzięki za pełny komentarz. Ja nie pracuję w Com40, ale jestem zatrudniony jeszcze w innym zakładzie, ale chyba tylko do końca sierpnia i tak sobie powoli przeglądam różne firmy i różne inne oferty pracy. Zaciekawiła mnie oferta w moim zawodzie na elektromechanika akurat od końca września, no tak przynajmnie napisali. Napisz, czy coś się mówi na zakładzie o przyjęciach na ten konkretny wakat. Robota jest w Skalmierzycach. W ogóle to jaka jest umowa? Mam nadzieje ze nawet nieduza kwota ale w pewnej umowie o prace. chociaz jak sobie tak kminię to mi nawet wystarczy nawet zwykla smie ciowka typu umowa zlecenie lub umowa o dzielo. poki mieszkam sam i nie mam rodziny na karku to dam rade. :)
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-08-25 00:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam 5 lat -jak przypominam sobie chłopaków którzy latem potrafili zmieniać 3 razy koszulki na tapicerni w 8 godzin to sam sobie niewierze .Niestety tak było i na pewno nic się nie zmieniło -przykre to . Pozdrowienia dla kolegów ze starej ekipy od Zdzicha prócz
niego.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-08-26 08:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci kturzy pisza ze jest zle,zle traktuja przcownika male zarobki ,mowia tak bo maja tam dobrze i boja sie o swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ktos lepszy nie przyszedl i ich nie zastapił.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 10:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-08-26 08:14:41]:
do zenka to zapraszam cie do tego zakladu pewnie siedzisz gdzies na stolu i pierdzisz w niego zapraszam na linie na produkcje to bedziesz inaczej cwierkal jak ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 13:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa srednie zarobki na produkcji,ile wykazuja na umowie?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 13:07:17]:
Na umowie masz podstawe za godz i premie.premie ma karzdy dzial inna
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Akordzista - 2014-08-16 00:12:55]:
do akordzisty jak sie nie myle 8 to lina robota kd przeciesz wy nieraz wiecej siedzicie na stolowce niz robicie to jak macie normy wyrobic
zdjecie uzytkownika
l7 - 2014-08-26 14:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:22:45]:
Masz problem z czytanie ze zrozumieniem, nie jest napisane montaz stelazy linia 8, tylko "montaż stelazy, 8h "ten przecinek robi duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 16:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [l7 - 2014-08-26 14:43:47]:
to i tak niewytlumacza tego ze jestes cienki ze niemozesz wyrobic normy popracuj jeszcze pare lat to dojdziesz do wprawy zeby robic 12 godz w 8 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 18:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:20:11]:
to srednio na miesią ile mozna zarobic z premia ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 18:10:38]:
w zalerznosci gdzie pracujesz ile godzin czy sa nadgodziny niejestem w stanie ci powiedziec w pierwszym mies jak jest sie na godzinowce to jest lipa 1200 to max po miesiacu jak wejdzie sie na akord i wyrobisz norme z zespolem to ponad 2200 lub wiecej
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-27 12:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są moze przyjęcia na produkcje?jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-27 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszecie wiecznie to samo czytajcie posty to bedziecie wiedziec ile sie tam zarabia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 00:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebastian - 2014-08-04 14:50:41]:
Tak sie sklada ze tam pracuje.. pracowalem tez w innych zakladach pracy.. Wiec nie narzekaj i zmien prace jak ci tak zle..
zdjecie uzytkownika
angol - 2014-08-29 00:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-04 08:57:04]:
JA MAM 370 FUNTÓW TYGODNIOWO NA RĘKE I POPIERAM TYCH CHŁOPAKÓW I KOBIETKI!CO OSTRO ZAPIERDALAJĄ!WIĘC SIĘ NIE PODNIECAJ I ZAŁÓŻ NIEPOTLIWE GACIE... A BĘDZIĘ OK...
zdjecie uzytkownika
angol - 2014-08-29 01:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-04 08:57:04]:
ALE TWÓJ JĘZOR MUSI BYĆ ...;-P
zdjecie uzytkownika
pka sylw - 2014-09-01 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem na sprężynach i tam jest baja,robię tam ponad rok i średnio mam 3tys,trzeba dobrze żyć z majstrami i pokornie przychodzić na sob i ndz i brać 12h, najlepiej jest w ndz na czyszczeniu maszyn,porobisz z 2,3h i reszta ściema,ja to się dziwie że za taka robotę płacą 100%,ale trzeba korzystać póki okazja.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-01 11:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie ponawiam pytanie: gdzie jest ten wielki reformator i swietny fachowiec Radek? gdzie on jest?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-06 12:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wiem jaka to sprawiedliwość ze wy macie takie stawki a na szwalni materacy placa 9,5 brutto i 45% premi ..żałosne ..tak traktuja ludzi ..
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-09-07 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-09-06 12:09:16]:
To przejdź na szwaczke,skoro niektórzy twierdzą ,że one mają 4tys!
:)))
zdjecie uzytkownika
bruciak - 2014-09-10 19:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie kto tutaj mowi prawde chyba ze z tej prewmii 45 procent wychodzi ze maja 4 tysiace na reke ale to nie wiem ile godzin w miesiacu ktos by musial pracowac, chyba dzien i noc tak na prawde muszą robić. a kogo biorą tam do pracy co trzeba umiec tamrobic żeby przyjęli są jakieś testy?
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-09-18 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w której trzeba zapie..lać,aby wyrobić normę.Tam nie ma nic za darmo.Czasem psycha siada,ale jak się wyrobi sporo nadgodzin to można trochę zarobić. Grunt to mieć mocną psychę,bo inaczej ciężko wytrzymać tam dłużej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x