Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytam - 2014-07-15 18:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, chciałbym dostac sie do pracy albo na jakas praktyke do was, ale jak zobaczylem ile punktow trzeba wypelnic w tych formularzach to spanikowalem. po co im takie szczegolowe dane/
zdjecie uzytkownika
a - 2014-07-19 20:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie! a gdzie jest Radek? gdzie jest ten megafachowiec?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-03 21:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam - 2014-07-15 18:47:58]:
No wlasnie najwazniejsze są buty i zarabiste spodnie gdzie na hali jest goraco i duszno i pot leci po( usunięte przez administratora )... najwazniejsze ze behapowiec dostal pewnie premie za to a te spodnie i buty nie nadawaja sie do pracy w akordzie bbuty sa nie wygodne .Lepiej niech behapowiec pomysli o temperaturze na hali
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-03 22:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kazdym zakladzie pracy obowiazuje odziez robocza.. Temperatura na hali poki co nie przekroczyla jeszcze 30stopni.. Sobie zobacz cwaniaczku jakie temperetury sa w innych zakladach pracy, np. jak maja spawacze itp.. A ty?? masz 29stopni i Ci zle.. Zmien prace:)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-04 08:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-03 22:40:14]:
do pracownika wes zaluz dlugie spodnie zaluz te ich robocze buty i pobiegaj z pistoletem wokul stolu przez 8 lub 12 godz bez przerwy po godzinie krew ci z stop leci bo te buty tak opcieraja co a co do spawaczy oni stoja w miejcu i zazwyczaj spawaja wes sie ogarni bo niewiesz nic i pracy w com 40
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-08-04 14:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, a ta oferta praktyk to aktualna jest? jestem po maturze, ale przez rok pomagalem tatowi w zakładzie lakierniczym w okolicy, wiec sie nadam pewnie bez problemu. tylko problem, jestem osoba z lekka niepelnsprawnością ruchową, ale jej nie widać na pierwszy rzut oka. Jakby co to przez rok spawania na weekendy to nie mialem zadnego wypadku a klieci taty byli zadowoleni. napiszcie jak wiecie, sebastaian.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-07 16:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [correctt - 2013-04-20 13:59:14]:
13??????????/ plus premia na jakim stanowisku są takie stawki?????
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-08-09 12:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas na na sprężynach jest 15-16zł na godzine na ręke plus premia ok 60%.Nie ma co narzekać.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-09 16:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwek - 2014-08-09 12:26:12]:
haha ile ale kawal prima aprylis haha 15 zl brutto to sie zgodze
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-08-13 06:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważnie ci mówie, zrobisz trochę nadgodzin,w ndz przyjdziesz na ściemnianie,,wyjdzie ok 210 godzin i w przybliżeniu masz 3000-3500
zdjecie uzytkownika
Sonia - 2014-08-15 23:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglby ktos napisac jak wyglada rozmowa o prace ale do biura? Bede bardzo wdzieczna, bo niebvawem mam takowa odbyc.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Akordzista - 2014-08-16 00:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w com40 na montażu stelaży na linii, 8h wyrabiam w 5-6 zalezy co idzie, ale trzeba się nabiegać w około stołu, trzeba dojść do wprawy by robić 8h w 5h ;) kasa dobra jak dla mnie, za 160h masz 2100zł, za 200h masz średnio 2700-2800, w niedziele nigdy jeszcze nie szedłem sobote mogę wziąć, nie muszę, o nadgodziny to mi się lider pyta czy dam rade przyjść na 12h, jak nie chce mi sie to nie ide ale jedną max dwie 12h w tygodniu sobie idę bo kasa dobra jak nie chce to nie biore wcale ;) jak sobie zrobisz 250h to masz coś koło 3800 :) a ten co ma dwie lewe rece to bankowo bedzie narzekał że ciezka praca :P ścieme też można walić skokojnie jak masz przody ;) przykład mam wyrobić na 100% czyli 95 sztuk, a na godzine max robie około 20 więc sobie policzcie. ale trzeba umieć robić a nie się motać...
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-08-20 18:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Akordzista: dzięki za pełny komentarz. Ja nie pracuję w Com40, ale jestem zatrudniony jeszcze w innym zakładzie, ale chyba tylko do końca sierpnia i tak sobie powoli przeglądam różne firmy i różne inne oferty pracy. Zaciekawiła mnie oferta w moim zawodzie na elektromechanika akurat od końca września, no tak przynajmnie napisali. Napisz, czy coś się mówi na zakładzie o przyjęciach na ten konkretny wakat. Robota jest w Skalmierzycach. W ogóle to jaka jest umowa? Mam nadzieje ze nawet nieduza kwota ale w pewnej umowie o prace. chociaz jak sobie tak kminię to mi nawet wystarczy nawet zwykla smie ciowka typu umowa zlecenie lub umowa o dzielo. poki mieszkam sam i nie mam rodziny na karku to dam rade. :)
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-08-25 00:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam 5 lat -jak przypominam sobie chłopaków którzy latem potrafili zmieniać 3 razy koszulki na tapicerni w 8 godzin to sam sobie niewierze .Niestety tak było i na pewno nic się nie zmieniło -przykre to . Pozdrowienia dla kolegów ze starej ekipy od Zdzicha prócz
niego.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-08-26 08:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci kturzy pisza ze jest zle,zle traktuja przcownika male zarobki ,mowia tak bo maja tam dobrze i boja sie o swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ktos lepszy nie przyszedl i ich nie zastapił.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 10:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-08-26 08:14:41]:
do zenka to zapraszam cie do tego zakladu pewnie siedzisz gdzies na stolu i pierdzisz w niego zapraszam na linie na produkcje to bedziesz inaczej cwierkal jak ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 13:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa srednie zarobki na produkcji,ile wykazuja na umowie?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 13:07:17]:
Na umowie masz podstawe za godz i premie.premie ma karzdy dzial inna
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Akordzista - 2014-08-16 00:12:55]:
do akordzisty jak sie nie myle 8 to lina robota kd przeciesz wy nieraz wiecej siedzicie na stolowce niz robicie to jak macie normy wyrobic
zdjecie uzytkownika
l7 - 2014-08-26 14:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:22:45]:
Masz problem z czytanie ze zrozumieniem, nie jest napisane montaz stelazy linia 8, tylko "montaż stelazy, 8h "ten przecinek robi duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 16:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [l7 - 2014-08-26 14:43:47]:
to i tak niewytlumacza tego ze jestes cienki ze niemozesz wyrobic normy popracuj jeszcze pare lat to dojdziesz do wprawy zeby robic 12 godz w 8 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 18:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:20:11]:
to srednio na miesią ile mozna zarobic z premia ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 18:10:38]:
w zalerznosci gdzie pracujesz ile godzin czy sa nadgodziny niejestem w stanie ci powiedziec w pierwszym mies jak jest sie na godzinowce to jest lipa 1200 to max po miesiacu jak wejdzie sie na akord i wyrobisz norme z zespolem to ponad 2200 lub wiecej
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-27 12:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są moze przyjęcia na produkcje?jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-27 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszecie wiecznie to samo czytajcie posty to bedziecie wiedziec ile sie tam zarabia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski