Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tapicernia - 2015-03-06 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pozdrowienia dla mistrza Sebastiana z L9 i L12 za zwolnienie dzisiaj (06.03) 3 osób. Mistrz godny ''pochwały''. Niedługo Ci sie cała 9 rozleci Sebastianku, rób tak dalej a niedługo pracownicy odwzajemnią Ci to jak ich traktujesz. Już chyba zapomniałeś jak i przez kogo niedawno wyleciał mistrz z magazynu. ;)

Zakład ogólnie na duży plus tylko któryś z mistrzów do wymiany. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-11 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłam 10.03.2015 na rozmowie kwalifikacyjnej bo mnie wezwali na correkcie po czym doczekałem 3,5godz i stwierdzli że nie mają do mnie pracy mam je cv już dawno u nich było to widzą chyba moje doświadczenie skoro stwierdzili ze na produkcję się nie nadaje a do biura nie maja pracy to po co ta szopka? Chyba po to by ci co rekrutację przeprowadzaja mieli co robić i sobie spraszja 30 osób.
zdjecie uzytkownika
Edit - 2015-03-11 23:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
a jak kształtują się zarobki w dziale controllingu, marketingu lub księgowym?
zdjecie uzytkownika
pianka - 2015-03-12 09:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700 max
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-16 00:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli nie macie innego wyboru to idzcie do comforti. chyba ze nie macie ambicji albo chcecie jakos dopracowac do tej emerytury. mozliwosc zarobku jest ale jak robisz po 12 h i w weekendy. czyli mozna powiedziec ze poltora etaty. mozliwosci rozwoju - bardzo male. mozliwosci awansu - praktycznie brak. kadra- zalezy gdzie ale i tak nikt sie za toba nie wstawi a jak sie oplaci to cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w duzych firmach juz tak jest. a jak robisz na akordzie grupowym to juz bardzo latwo o awantury ze wspolpracownikami.jesli chodzi o rozmowe to i tak przed rozmowa o prace juz czlowiek jest przypisany do dzialu jaki mu chca zaproponowac.
zdjecie uzytkownika
Blalba - 2015-03-16 18:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Com40 poszukuje obecnie np. referentów ds. zakup i analityka ds. kosztów. Powiedzcie jak wygląda praca biurowa. Czy są szanse rozwoju, jak w przypadku innych firm produkcyjnych w Kaliszu? Mam na myśli szkolenia, formy dofinansowania nauki, itp. Czy takie stanowiska również podlegają premiowaniu? Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-03-16 20:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam. pracuje na dziale szwalnia materacy jako pomoc i chce się przenieść ze względu na szwaczki. problem jest taki ze zarówno moi przelozeni jak i same szwaczki uwazaja ze sa najważniejsze . nie dosyć ze harujemy w weekendy i zarabiamy marne grosze to jeszcze każdy ma problem żeby dac wolna sobote a niby sa nieobowiązkowe, non stop jesteśmy ponizane i traktowane jak smiecie . bylam już u majstrowej kilka razy prosić o pomoc w przeniesieniu i nic, poszlam nawet do kadr powiedzieli ze mi pomoga i co ? i dalej nic. na dziale nie wytrzymuje już psychicznie mam isc do pracy to rycze z bezsilności i strachu ze znow czeka mnie horror.. możecie cos doradzić , pomoz do kogo mam się udac żeby w końcu mnie przenieśli ? nie chce rezygnować z pracy bo wiem jak jest ciężko cokolwiek znaleźć chce pracować ale w takiej atmosferze to jest po prostu nierealne przynajmniej na dluzsza mete.. proszę o odpowedz ..
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-03-16 20:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pochylanie jest najważniejsze hehe
zdjecie uzytkownika
natalii - 2015-03-17 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pochylanie olala ??
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-03-17 19:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracując w administracji musisz pochylić się nad każdym problemem a że, tych problemów jest dużo czasem boli kręgosłup
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-24 16:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paulinka chętnie bym cię zastąpiła.
zdjecie uzytkownika
baba - 2015-03-26 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina912 - 2015-03-16 20:18:08]:
Wez się za robotę bo ciągle tylko narzekacie. Ze szwaczkami idzie sie dogadać. Wystarczy rozmowa. Ja tez pracowałam jako pomoc. Szacunek do mojej osoby zawsze mialam
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-03-28 14:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie a jak jest w com 40 na przewijarkach?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-04-08 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam spory czas i na pomocy i na tapicetnii gdy zostałam przensieiona ponieważ było brak zamówień na mebel zostałam wykończona i psychicznie i fizycznie wypadek przy pracy przy jednej z tapicerni nie był wypadkiem i teksy "wyciągnij zszywke z palca owin rób dalej"gdy wbicie obok kości jest w ch...bolesne. zaczęły się choroby ze zdrowiem gdy zanioslam zwolnienie dostałam wypowiedzenie. A przyjmują nowych żeby mieć ulgi i stałych pracowkikow zwalniają... Czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest prawda...;-)
zdjecie uzytkownika
@ hmm - 2015-04-13 13:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu sensowny wpis.
zdjecie uzytkownika
stasiu - 2015-04-15 12:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wasze opinie aż śmiać się chce, tylko narzekać potraficie! Ja pracowałem jakiś czas temu w ITAL SYSTEM SP. Z O.O. w KALISZU tam dopiero jest syf- wypłata opóżniona, płaca bardzo niska chyba że naginasz na akordzie w fatalnych warunkach, brak możliwości rozwoju !!!!!!!!!! dlatego nie przesadzajcie
zdjecie uzytkownika
usta - 2015-04-16 12:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w wielu firmach w kaliskim i nie ma co ukrywać, że com40 to najlepszy pracodawca w okolicy a narobić się wszędzie trzeba, przynajmniej przyzwoita kasa i na czas tutaj jest
zdjecie uzytkownika
edyta - 2015-04-19 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,mam zamiar złozyc cv do komforti jestem z zawodu szwaczka jak tamjest czy ciezko jak z umowami i zarobkami
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2015-03-26 22:10:35]:
bardzo chetnie!
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-03-28 14:22:49]:
moze idzie sie dogadac ale napewno nie ze wszystkimi.. pizdy nawet mechanika same sobie nie zawolaja nawet majstrowa sie zdziwila jak sie dowiedziala ze wykonujemy takze obowiazki ktore naleza do szwaczek ale coz... tak jest na reke, bo po co dokladac sobie trudu zeby kogos przeniesc.. gdyby nie chcialo mi sie robic to juz dawno bym sie zwolnila ale co mozesz wiedziec najllepiej komentowac jak sie nic nie widzi i nic nie slyszy... ciekawe co bys mowila jak bys to samo przezywala .
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2015-03-26 22:10:35]:
moze idzie sie dogadac ale napewno nie ze wszystkimi.. pizdy nawet mechanika same sobie nie zawolaja nawet majstrowa sie zdziwila jak sie dowiedziala ze wykonujemy takze obowiazki ktore naleza do szwaczek ale coz... tak jest na reke, bo po co dokladac sobie trudu zeby kogos przeniesc.. gdyby nie chcialo mi sie robic to juz dawno bym sie zwolnila ale co mozesz wiedziec najllepiej komentowac jak sie nic nie widzi i nic nie slyszy... ciekawe co bys mowila jak bys to samo przezywala .
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2015-03-24 16:44:19]:
mozemy sie zamienic chocby juz dzis
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-04-22 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakież to obowiązki należące do szwaczki wykonujesz?
Szyjesz za nią ,odpowiadasz za jakość?
A może Tobie nigdzie nie pasuje bo tu dużo ,tu ciężko, tam szwaczki nie mają sie czasu z tobą cackać...
Jak ktoś chce to się wszędzię narobi . A takie jak Ty jak nie umieją sobie pracy zorganizować na swoim obszarze to zawsze im będzie źle. A wtedy chorobowe co rusz, a inne muszą 12tki ciągnąc!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Alojzy gąbka - 2015-04-23 16:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze zwykły pracownik zarabia około 1700 na rękę
zdjecie uzytkownika
urita - 2015-04-24 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dolarów?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie