Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Com40

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-24 16:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paulinka chętnie bym cię zastąpiła.
zdjecie uzytkownika
baba - 2015-03-26 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina912 - 2015-03-16 20:18:08]:
Wez się za robotę bo ciągle tylko narzekacie. Ze szwaczkami idzie sie dogadać. Wystarczy rozmowa. Ja tez pracowałam jako pomoc. Szacunek do mojej osoby zawsze mialam
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-03-28 14:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie a jak jest w com 40 na przewijarkach?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-04-08 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam spory czas i na pomocy i na tapicetnii gdy zostałam przensieiona ponieważ było brak zamówień na mebel zostałam wykończona i psychicznie i fizycznie wypadek przy pracy przy jednej z tapicerni nie był wypadkiem i teksy "wyciągnij zszywke z palca owin rób dalej"gdy wbicie obok kości jest w ch...bolesne. zaczęły się choroby ze zdrowiem gdy zanioslam zwolnienie dostałam wypowiedzenie. A przyjmują nowych żeby mieć ulgi i stałych pracowkikow zwalniają... Czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest prawda...;-)
zdjecie uzytkownika
@ hmm - 2015-04-13 13:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu sensowny wpis.
zdjecie uzytkownika
stasiu - 2015-04-15 12:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wasze opinie aż śmiać się chce, tylko narzekać potraficie! Ja pracowałem jakiś czas temu w ITAL SYSTEM SP. Z O.O. w KALISZU tam dopiero jest syf- wypłata opóżniona, płaca bardzo niska chyba że naginasz na akordzie w fatalnych warunkach, brak możliwości rozwoju !!!!!!!!!! dlatego nie przesadzajcie
zdjecie uzytkownika
usta - 2015-04-16 12:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w wielu firmach w kaliskim i nie ma co ukrywać, że com40 to najlepszy pracodawca w okolicy a narobić się wszędzie trzeba, przynajmniej przyzwoita kasa i na czas tutaj jest
zdjecie uzytkownika
edyta - 2015-04-19 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,mam zamiar złozyc cv do komforti jestem z zawodu szwaczka jak tamjest czy ciezko jak z umowami i zarobkami
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [baba - 2015-03-26 22:10:35]:
bardzo chetnie!
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-03-28 14:22:49]:
moze idzie sie dogadac ale napewno nie ze wszystkimi.. pizdy nawet mechanika same sobie nie zawolaja nawet majstrowa sie zdziwila jak sie dowiedziala ze wykonujemy takze obowiazki ktore naleza do szwaczek ale coz... tak jest na reke, bo po co dokladac sobie trudu zeby kogos przeniesc.. gdyby nie chcialo mi sie robic to juz dawno bym sie zwolnila ale co mozesz wiedziec najllepiej komentowac jak sie nic nie widzi i nic nie slyszy... ciekawe co bys mowila jak bys to samo przezywala .
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2015-03-26 22:10:35]:
moze idzie sie dogadac ale napewno nie ze wszystkimi.. pizdy nawet mechanika same sobie nie zawolaja nawet majstrowa sie zdziwila jak sie dowiedziala ze wykonujemy takze obowiazki ktore naleza do szwaczek ale coz... tak jest na reke, bo po co dokladac sobie trudu zeby kogos przeniesc.. gdyby nie chcialo mi sie robic to juz dawno bym sie zwolnila ale co mozesz wiedziec najllepiej komentowac jak sie nic nie widzi i nic nie slyszy... ciekawe co bys mowila jak bys to samo przezywala .
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-04-20 19:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2015-03-24 16:44:19]:
mozemy sie zamienic chocby juz dzis
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-04-22 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakież to obowiązki należące do szwaczki wykonujesz?
Szyjesz za nią ,odpowiadasz za jakość?
A może Tobie nigdzie nie pasuje bo tu dużo ,tu ciężko, tam szwaczki nie mają sie czasu z tobą cackać...
Jak ktoś chce to się wszędzię narobi . A takie jak Ty jak nie umieją sobie pracy zorganizować na swoim obszarze to zawsze im będzie źle. A wtedy chorobowe co rusz, a inne muszą 12tki ciągnąc!!!!
zdjecie uzytkownika
Alojzy gąbka - 2015-04-23 16:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze zwykły pracownik zarabia około 1700 na rękę
zdjecie uzytkownika
urita - 2015-04-24 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dolarów?
zdjecie uzytkownika
aldehyd - 2015-04-29 09:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, rubli.
zdjecie uzytkownika
Masny - 2015-05-17 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdeczie czy jest zatrudnienie w formie coorekt na stanowisku produkcyjne-moj zawod to stolarz czy nie ma mozliwosci podjecia pracy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lolit - 2015-05-18 14:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masny - 2015-05-17 22:03:11]:
W com40 potrzebują teraz prawdziwego stolarza. wyśli cv
zdjecie uzytkownika
masny - 2015-05-18 22:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jezeli chodzi o zwykle stanowiska produkcyjne-czy idzie w miare zarobic.jaki jest tan system czterech brygad czy 3 zmianowy.
zdjecie uzytkownika
toshikawa - 2015-05-19 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ciężko z praca i czy w lipcu będzie jakieś wolne miejsce pozdrawiam to mój numer telefonu -(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-05-19 17:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toshikawa - 2015-05-19 15:55:45]:
w com 40 w lipcu napewno niebedzie wolnego
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-20 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar wysłać papiery , jaki dział produkcyjny polecacie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-21 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2015-05-20 16:49:58]:
zaden daruj sobie te firme chyba ze chcesz zyc tylko dla niej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-05-21 15:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko kto może załatwić prace na już na produkcji za kasę ! pozdro
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-21 15:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-21 12:07:10]:
o to mi właśnie chodzi , bo nie ma nic innego do robienia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie
alert