Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-17 19:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu piszecie ludzie pracownik na magazynie 2400 ogarnijcie sie na magazynie jak wyciagnie 1700 do 1900 to max na akordzie na liniach wychodzi sie 2200 bez sobut bo teraz cieszko o nie nie wspomnie o 12h a wymagania co do kaizenu itd sa niewyobrazalne dajcie sobie spokuj z ta robota
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-05-18 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szym - 2014-05-16 23:25:51]:
posluch tak się składa że pracuje w tym zakładzie ładnych pare lat.I ja nie narzekam tylko nie wbijaj ludziom do głowy rzeczy których w tym zakładzie nie ma.Napisz lepiej ile musisz mebli w ciagu 8 godz zrobic .A niestety nie znam takiej lini która by miała 2500 zł przy 160 godz pracy.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-05-19 07:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-05-18 19:00:06]:
2500 mialem miesiac temu przy 172 godzinach w tym jedna 12 bez sobot
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-05-23 09:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CoM.40 to profesjonalny zakład pracy w dobie dzisiejszych nie łatwych czasów.
Nie pracowałem tam, ale mam zdolność oceny sytuacji nawet tylko po rozmowie kwalifikacyjnej.IKEA to nie byle kto. Pośladki muszą być spięte.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-05-26 17:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do pracowników COM40 bądź też CORRECTU.
Czy u Was w firmie są przyjęcia na stanowisko produkcyjne dla kobiet? Szwaczka odpada. Proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-29 19:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klara - 2014-05-26 17:13:56]:
Byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w com40? Ciężki temat?
zdjecie uzytkownika
renegat - 2014-06-01 00:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2014-04-04 11:24:07]:
nie.chyba,że coś się zmieniło?renegaci nie mają już tam miejsca.nawet najlepsi:) ale jak jesteś dobra w swoim fachu to w uk cię docenią!powodzenia!
zdjecie uzytkownika
renegat - 2014-06-01 00:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kris - 2014-05-23 09:34:59]:
niełatwych:-)mistrzu
zdjecie uzytkownika
pomidor - 2014-06-05 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o zarobki to jedni piszą ze 2500 do 3000zł inni ze max 1700 do 1900zł te 2500 do 3000zł to pewnie brutto to na rękę pewnie koło 2000zł albo troszkę więcej, ktoś coś wie o tym??? piszcie zarobki NETTO:)
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-06-06 10:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystich jezeli chodzi o wyplaty w netto to zależny ile ma sie godzin wypracowane i czy linia robi 100 % czy wiecej ile sie ma nadgodzin ile bledow kontrola wylapala danej lini,tak wiec niemozna w 1005 powiedziec ile sie zarabia.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-06-06 18:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomidor: znasz ten żart, że podawanie zarobków brutto jest jak podawanie długosci... a nie dokoncze bo tu panie też zaglądają :). W Com40 te pełne wypłaty to czesto sie zdarzają?
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-06-07 17:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na dziale poduch i okuć dzieją się cuda, w każda sobotę do pracy a jak się przychodzi to pracy jest mało ale za to jest malowanie lin i sprzątanie.A Kaczmarek i Błaszczyk niby nadgodzin nie chce płacić, gdyby wiedzieli co się dzieje to mistrz z działu poduch i okuć by sam musiał pracownikom zapłacić za te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-07 21:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wtf - 2014-04-11 15:19:05]:
Tak to jest szczera racja com 40 tylko wyniszcza ludzi po 8 godz tyrania przy stole nie masz ochoty ani sily na cokolwiem w domu niemasz sily zeby sie zajac wlasnym dzieckiem tam jest tylko wyzysk i orka w tej firmie nikt nie chce juz pracowac ludzie uciekaja z tamtad bo praca tam grozi kalectwem za te smieszne 2000 nja kture trzeba cieszko orac a panowie liderzy i administracja chodza z rekoma w kieszeni i smieja sie z roboli co na nich oraja a tych (usunięte przez administratora) jest coraz wiecej
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-06-09 06:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie lepiej dla firmy zatrudnic ze dwie, trzy osoby wiecej? oni nie widza tego, ze pracownik przemęczony to pracownik który za chwile moze coś nawalić w pracy? piszesz, że w firmie mozna zostac kaleką, były jakies wypadki? dzieki, napisz wiecej bo to moze być "sprawa dla reportera" jak tam takie cyrki sie dzieja.
zdjecie uzytkownika
sdcc - 2014-06-09 21:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiecie może ile zarabia Korlettowy w com 40??

zdjecie uzytkownika
gssjfugeuf - 2014-06-09 22:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdcc - 2014-06-09 21:27:14]:
kto?? ta firma zabija mnie juz tymi nazwami stanowisk!!! Korletowy :) heheheh
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-06-10 08:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy Korlettowy? Próbowałem wygooglać to słówko i nie pokazało mi się nic poza aktorem o nazwisku Corlett :).
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2014-06-15 23:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dlaczego ale smiac mi sie chce jak to czytam
zdjecie uzytkownika
scd - 2014-06-16 19:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? mógłby ktoś napisać?
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-06-17 10:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam.To wszystko prawda co ludzie piszą o COM40 że jest tam ogólny bałagan i że rządzą tam starzy pracownicy. Faktem na potwierdzenie prawdy co tam się wyprawia i jak się traktuje nowych pracowników są ciągłe oferty pracy firmy COM40ty o przyjęciu do pracy.Ludzie zanim przyjmą was do pracy popytajcie i zróbcie wywiad,to może ostudzić wasz zapał do pracy w tej firmie.POZDRO.
zdjecie uzytkownika
Ostrów - 2014-06-17 20:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli się komuś nie chce pracować to wszędzie będzie narzekał... Ludzie pracowici mają się tam bardzo dobrze.. i nie narzekają. Jeśli ktoś znajdzie pracę na podobnych bądź lepszych warunkach to GRATULUJĘ i życzę powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-06-23 16:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdro - 2014-06-17 10:17:10]:
no własnie robie dokladnie, kropka w kropke, o czym piszesz. teraz nikomu nie mozna tak do konca ufac, najlepiej zebrac jak najwiecej opinni i wyciagnac z tego jakas srednia i powinno byc git. to napisz mi ile ci nowi pracownicy wytrzymuja, ktos w ogole zostaje u Was?
zdjecie uzytkownika
com45 - 2014-07-11 20:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwazniejsze ze buty robocze wprowadzaja co za jebniety zaklad najwazniejsze ze maja swoj kodeks pracy
zdjecie uzytkownika
pytam - 2014-07-15 18:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chciałbym dostac sie do pracy albo na jakas praktyke do was, ale jak zobaczylem ile punktow trzeba wypelnic w tych formularzach to spanikowalem. po co im takie szczegolowe dane/
zdjecie uzytkownika
a - 2014-07-19 20:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie! a gdzie jest Radek? gdzie jest ten megafachowiec?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x