Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Com40

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-04-22 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakież to obowiązki należące do szwaczki wykonujesz?
Szyjesz za nią ,odpowiadasz za jakość?
A może Tobie nigdzie nie pasuje bo tu dużo ,tu ciężko, tam szwaczki nie mają sie czasu z tobą cackać...
Jak ktoś chce to się wszędzię narobi . A takie jak Ty jak nie umieją sobie pracy zorganizować na swoim obszarze to zawsze im będzie źle. A wtedy chorobowe co rusz, a inne muszą 12tki ciągnąc!!!!
zdjecie uzytkownika
Alojzy gąbka - 2015-04-23 16:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze zwykły pracownik zarabia około 1700 na rękę
zdjecie uzytkownika
urita - 2015-04-24 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dolarów?
zdjecie uzytkownika
aldehyd - 2015-04-29 09:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, rubli.
zdjecie uzytkownika
Masny - 2015-05-17 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdeczie czy jest zatrudnienie w formie coorekt na stanowisku produkcyjne-moj zawod to stolarz czy nie ma mozliwosci podjecia pracy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lolit - 2015-05-18 14:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masny - 2015-05-17 22:03:11]:
W com40 potrzebują teraz prawdziwego stolarza. wyśli cv
zdjecie uzytkownika
masny - 2015-05-18 22:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jezeli chodzi o zwykle stanowiska produkcyjne-czy idzie w miare zarobic.jaki jest tan system czterech brygad czy 3 zmianowy.
zdjecie uzytkownika
toshikawa - 2015-05-19 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ciężko z praca i czy w lipcu będzie jakieś wolne miejsce pozdrawiam to mój numer telefonu -(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-05-19 17:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toshikawa - 2015-05-19 15:55:45]:
w com 40 w lipcu napewno niebedzie wolnego
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-20 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar wysłać papiery , jaki dział produkcyjny polecacie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-21 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati - 2015-05-20 16:49:58]:
zaden daruj sobie te firme chyba ze chcesz zyc tylko dla niej
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-05-21 15:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanko kto może załatwić prace na już na produkcji za kasę ! pozdro
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-21 15:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-21 12:07:10]:
o to mi właśnie chodzi , bo nie ma nic innego do robienia
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-05-26 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Kochani może coś wiecie czy w Ostrzeszowie powstaje jakiś dział Com40 i jeśli tak to od kiedybęda zatrudniać i kogo?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-27 15:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy , jeśli chodzi o profesjonalizm przeprowadzonej romowy to dużo tym paniom jeszcze brakuje a tak zewnątrz firma wygląda na taką dobrze poukładaną! Laska pokazuje mi stanowisko gdzie mam pracować w miarę ok a jak zapytałam o stawkę po prostu mnie rozwaliła 9 zł + 20% premii ,jak ludzie mogą pracować za takie grosze bo na pewno nie ELITA ze Skalmierzyc, te stawki są chyba ustawione dla tej hołoty z Kalisza !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-05-29 22:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-27 15:59:34]:
Nie nie bedzie com40 w Ostrzeszowie bo jest nowy zakład otwarty w Ociąż, a reszta to plotki waszych mediów.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-06 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam info od nich ,że firma będzie w Ostrzeszowie,ale mam pytanie ,czy jest tam praca tylko dla szwaczek czy jakaś inna praca dla kobiet też jest?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-13 01:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponowałbym zrobić znów ankiety odnośnie pracy liderów. Dawno nie było takowych :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-18 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malwina - 2015-05-29 22:58:55]:
Najwieksza holota to ty jestes jak sie nie podoba na kase za 1200 robic
zdjecie uzytkownika
paluch - 2015-06-21 19:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxxx z tego co mi wiadomo to firma Com40 poszukuje osób na stanowisko szwaczki w Ostrzeszowie - link z ofertą pracy : http://praca.gratka.pl/oferta/szwaczkaszwacz-2818557.html?utm_source=gowork.pl&utm_medium=gowork&utm_campaign=export_xml. Inne miejsca pracy jakie można znaleźć to kierownik szwalni również w Ostrzeszowie, a także w miejscowości Ociąż jako pracownik produkcyjny, pracownika działu utrzymania ruchu oraz operator wózka jezdniowego,operator maszyn
zdjecie uzytkownika
ewilis - 2015-06-25 13:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak długo czekaliscie na telefon z com40 po wysłaniu formularza rekrutacyjnego?
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-06-26 11:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś nie ma znajomości w firmie to ciężko o telefon, praca ciężka a płaca marna ja osobiście odradzam tej firmy. Liderzy patrzą tylko żeby nic nie robić najlepiej jeszcze żeby robić za nich, WOLNE soboty hahaha tam nie ma czegoś takiego a jak się potrzebuje to wielkie halo i pytania dlaczego, po co nawet jeśli to sprawa prywatna.Wypadku w pracy zgłosić nie wolno nawet ostatnio był taki przypadek dziewczyna najechała sobie na stope tym cholernym ciężkim wózkiem stopa jak bania a jej nie kazali zgłaszać i płacone miała 80% z tego co mi mówili to wypłaty przez to dostała 1000 zł chodź tylko tydzień na zwolnieniu. Więc praca ciężka trzeba się ostro nacharować żeby zarobić jakieś godne pieniądze!!!
zdjecie uzytkownika
falses - 2015-06-27 10:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty za bzdety piszesz, ja nie mam znajomości i zadzwonili do mnie po 2 tygodniach od złożenia formularza na ich stronie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-06-30 06:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile płacą pracownikowi na godz jaką stawke
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-30 06:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szwalni ile zarabiają dziewczyny i ile mają na godzinę ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie
alert