Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pka sylw - 2014-09-01 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem na sprężynach i tam jest baja,robię tam ponad rok i średnio mam 3tys,trzeba dobrze żyć z majstrami i pokornie przychodzić na sob i ndz i brać 12h, najlepiej jest w ndz na czyszczeniu maszyn,porobisz z 2,3h i reszta ściema,ja to się dziwie że za taka robotę płacą 100%,ale trzeba korzystać póki okazja.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-01 11:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie ponawiam pytanie: gdzie jest ten wielki reformator i swietny fachowiec Radek? gdzie on jest?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-06 12:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wiem jaka to sprawiedliwość ze wy macie takie stawki a na szwalni materacy placa 9,5 brutto i 45% premi ..żałosne ..tak traktuja ludzi ..
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-09-07 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-09-06 12:09:16]:
To przejdź na szwaczke,skoro niektórzy twierdzą ,że one mają 4tys!
:)))
zdjecie uzytkownika
bruciak - 2014-09-10 19:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie kto tutaj mowi prawde chyba ze z tej prewmii 45 procent wychodzi ze maja 4 tysiace na reke ale to nie wiem ile godzin w miesiacu ktos by musial pracowac, chyba dzien i noc tak na prawde muszą robić. a kogo biorą tam do pracy co trzeba umiec tamrobic żeby przyjęli są jakieś testy?
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-09-18 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w której trzeba zapie..lać,aby wyrobić normę.Tam nie ma nic za darmo.Czasem psycha siada,ale jak się wyrobi sporo nadgodzin to można trochę zarobić. Grunt to mieć mocną psychę,bo inaczej ciężko wytrzymać tam dłużej.
zdjecie uzytkownika
Metiu - 2014-09-25 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to obóz pracy taki jak w AMI w Mikstacie tylko trochę lepiej traktują pracownika ale wykorzystają cię do zera musisz harować jak mrówka a za tą pracę to zarobki do kitu a więc zanim się zdecydujesz na pracę to się grubo zastanów............
zdjecie uzytkownika
dobra psycho - 2014-09-28 23:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja jesli mam dobra psyche i jestem generalnie pozytywnie nastawiony do rpacy i ciezko mnie rozwalic od srodka to jest szansa, ze sobie tam poradze? interesuje mnie ile wyciagne z takim nastawieniem miesiecznie? nadgodziny sobie chetnie porobie bo nie mam rodziny i zlaezy mi na kasie. to czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Harison - 2014-10-06 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie jak powyżej. Czysty wyzysk człowieka. Stanowczo odradzam pracy w tym obozie. Nie jest tak kolorowo jak wam mówią.
zdjecie uzytkownika
kto mi powie kto mi powie - 2014-10-13 13:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie jak to jest tam pracować w Com40 , skoro nie jest tak kolorowo jak piszą? Chyba ktoś to musiał napisać i ktoś się z tym zgadzał. Ja to tak sobie myślę, że wszędzie trzeba rpacować, żeby zarobić, bo przecież nie ma nic za darmo i nikt nam nie zapłaci za siedzenie w domu : ( Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-16 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam piec lat nie narzekam fakt menagerzy i mistrzowie to jedna wielka porazka jeden wielki syf nielad nikt nic nie wie wszystko na ostatnia chwile ogolnie oboz zalezy gdzie sie trafi
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-10-25 16:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przejde na szwaczke bo cie do koryta nie,dopuszcza zreszta zrezygnowalam z pracy tam . Wielki wyzysk dupa dupe kryje nie masz dobrych znajomosci to dadza ci najgorsza robote za najnizsza kase .. a przyznam rachète wyzej napisane majtrowie i inni n'a stanowiskach masakra szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
nie wiem o co chodzi. - 2014-10-27 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też totalnie nie ogarniam osobników którzy w jednej pracy są już kilka miesięcyalbo i lat i nagle się orientują, żę ta firma to nie jest za dobra wiec napiszą jakąś opinie w internecie zeby inni mieli łatwiej. nie rozumiem skad nagle taki przyplyw checi uzewnetrzniania sie. ile tam zarabiacie na miesiac?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana22 - 2014-11-02 23:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, już od dwóch miesięcy wysyłam cv do com40, bylam osobiście zawieźć i podałam też cv przez znajomego (zostalam polecona) a com zamiast przyjmować/dzwonić to oni od nowa po jakimś czasie wystawiaja tą samą ofertę.. nie rozumiem tego.. niby jest taka rotacja i pracowników cały czas przyjmują a do tych którzy wysyłają dwa razy cv w ciagu tygodnia nie dzwonią... ktoś może wie dlaczego tak się dzieje? dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-03 10:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja raz próbowałam się tam dostać bo mało zarabiam i co ni jak nie mogę powinno się ludziom dać drugą szanse a nie pomiatać jeśli po.... pierwszą rozmowę o pracę w tak dużej firmie nie ma ludzi doskonałych pomocy chcę i mogę pracować nadgodziny w sklepie zarabiam grosze i nie mam gdzie dorobić pomocy
zdjecie uzytkownika
Sylwa - 2014-11-04 15:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jestem na sprężynach i tam jest baja,robię tam ponad rok i średnio mam 3tys,trzeba dobrze żyć z majstrami i pokornie przychodzić na sob i ndz i brać 12h, najlepiej jest w ndz na czyszczeniu maszyn,porobisz z 2,3h i reszta ściema,ja to się dziwie że za taka robotę płacą 100%,ale trzeba korzystać póki okazja.
zdjecie uzytkownika
ST - 2014-11-06 18:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowana22 - 2014-11-02 23:13:18]:
Witaj, pracuje w com40 , tych których poleciłam i zaniosłam cv dziś też pracują w com, czy twój znajomy zaniósł twoje cv osobiście bo to jest ważne
zdjecie uzytkownika
zainteresowana22 - 2014-11-07 11:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ST - 2014-11-06 18:15:51]:
Tak zaniósł osobiście. Ja już wiem czemu nie dzwonią, pisałam do samej Pani Dyrektor, odpisała że nie ma aktualnie pracy dla kobiet, tylko dla mężczyzn... ale będą dzwonić gdy praca dla kobiet się pojawi
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-11-08 16:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie ile płaca na początek Liderowi.
zdjecie uzytkownika
TOM - 2014-11-09 18:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w C0M 40, Correkt.... tj. firmach głównych właścicieli i mam wrażenie (pewność),że kadra w tych f-mach, od brygadzisty w górę nie ma żadnej własnej inicjatywy (boją się, albo jej nie mają), czekają tylko na wytyczne od właścicieli. Tak nie było nawet w f-ach państwowych ,,za komuny".To jest najbardziej złe, w firmach ich właścicieli, powinni zatrudniać na tych stanowiskach ludzi kompetentnych, a nie lizusów i donosicieli. Napewno wyniki tych firm byłyby lepsze, nawet jeśli główne zdanie ma ,, IKEA"
zdjecie uzytkownika
qmandoss - 2014-11-10 10:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w diale utrzymania ruchu i jestem mega zadowolony. przyjec jest tak duzo bo oni wybudowali w tej chwili jeszcze raz taki zaklad jak jest. do mni np teraz przyyjada 2 noe linie produkcyjne
zdjecie uzytkownika
Blacksheep - 2014-11-13 00:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Com 40 od niespełna roku... miesięcznie bez nadgodzin wychodzę przeważnie ok. 1900 na rękę... jak się robi nadgodziny... jakąś sobotę albo dwie... to nawet 2500 idzie wyciągnąć... ale co do silnej psychiki, odporności na różne uwagi... to prawda...trzeba się uodpornić robić swoje i tyle... Ale powiedzcie gdzie dają kasę za darmo... nie robią uwag... i w ogóle... Ja nie narzekam...
zdjecie uzytkownika
nowe? - 2014-11-13 03:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak będą nowe linie produkcyjne to mam rozumieć że wiąże sięto z nowymi miejscami pracy ? jeśli tak to by było idealna informacja dla mnie :) Mam dosyć tego szukania. Tylko tak sięzastanawaiam gdzie najlepiej się zgłosić żeby dostać taką robotę. Ja chętnie porobię na prodkucji właśnie pomóżcie mi :)
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-11-16 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w corect i najlepiej widać jak się traktuje pracownika już na parkingu, bo nie ma gdzie zaparkować, co to za ludzie co nie mogą zaplanować tylko nagle zamkną połowę parkingu bo tam hale trzeba postawić...
zdjecie uzytkownika
Kimo - 2014-11-27 09:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko w porządku tylko postawienie hali nie odbywa się z dnia na dzień, tak samo wyposażenie jej w potrzebny sprzęt. Na razie chyba nie ma co się nastawiać na nowe miejsca pracy, ale w niedalekiej przyszłości podejrzewam, że gdy będą szukali pracowników to rzucą ogłoszenie. Ciekawe tylko na jakich warunkach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x