Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zainteresowana22 - 2014-11-02 23:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, już od dwóch miesięcy wysyłam cv do com40, bylam osobiście zawieźć i podałam też cv przez znajomego (zostalam polecona) a com zamiast przyjmować/dzwonić to oni od nowa po jakimś czasie wystawiaja tą samą ofertę.. nie rozumiem tego.. niby jest taka rotacja i pracowników cały czas przyjmują a do tych którzy wysyłają dwa razy cv w ciagu tygodnia nie dzwonią... ktoś może wie dlaczego tak się dzieje? dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-03 10:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja raz próbowałam się tam dostać bo mało zarabiam i co ni jak nie mogę powinno się ludziom dać drugą szanse a nie pomiatać jeśli po.... pierwszą rozmowę o pracę w tak dużej firmie nie ma ludzi doskonałych pomocy chcę i mogę pracować nadgodziny w sklepie zarabiam grosze i nie mam gdzie dorobić pomocy
zdjecie uzytkownika
Sylwa - 2014-11-04 15:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jestem na sprężynach i tam jest baja,robię tam ponad rok i średnio mam 3tys,trzeba dobrze żyć z majstrami i pokornie przychodzić na sob i ndz i brać 12h, najlepiej jest w ndz na czyszczeniu maszyn,porobisz z 2,3h i reszta ściema,ja to się dziwie że za taka robotę płacą 100%,ale trzeba korzystać póki okazja.
zdjecie uzytkownika
ST - 2014-11-06 18:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowana22 - 2014-11-02 23:13:18]:
Witaj, pracuje w com40 , tych których poleciłam i zaniosłam cv dziś też pracują w com, czy twój znajomy zaniósł twoje cv osobiście bo to jest ważne
zdjecie uzytkownika
zainteresowana22 - 2014-11-07 11:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ST - 2014-11-06 18:15:51]:
Tak zaniósł osobiście. Ja już wiem czemu nie dzwonią, pisałam do samej Pani Dyrektor, odpisała że nie ma aktualnie pracy dla kobiet, tylko dla mężczyzn... ale będą dzwonić gdy praca dla kobiet się pojawi
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-11-08 16:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie ile płaca na początek Liderowi.
zdjecie uzytkownika
TOM - 2014-11-09 18:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w C0M 40, Correkt.... tj. firmach głównych właścicieli i mam wrażenie (pewność),że kadra w tych f-mach, od brygadzisty w górę nie ma żadnej własnej inicjatywy (boją się, albo jej nie mają), czekają tylko na wytyczne od właścicieli. Tak nie było nawet w f-ach państwowych ,,za komuny".To jest najbardziej złe, w firmach ich właścicieli, powinni zatrudniać na tych stanowiskach ludzi kompetentnych, a nie lizusów i donosicieli. Napewno wyniki tych firm byłyby lepsze, nawet jeśli główne zdanie ma ,, IKEA"
zdjecie uzytkownika
qmandoss - 2014-11-10 10:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w diale utrzymania ruchu i jestem mega zadowolony. przyjec jest tak duzo bo oni wybudowali w tej chwili jeszcze raz taki zaklad jak jest. do mni np teraz przyyjada 2 noe linie produkcyjne
zdjecie uzytkownika
Blacksheep - 2014-11-13 00:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Com 40 od niespełna roku... miesięcznie bez nadgodzin wychodzę przeważnie ok. 1900 na rękę... jak się robi nadgodziny... jakąś sobotę albo dwie... to nawet 2500 idzie wyciągnąć... ale co do silnej psychiki, odporności na różne uwagi... to prawda...trzeba się uodpornić robić swoje i tyle... Ale powiedzcie gdzie dają kasę za darmo... nie robią uwag... i w ogóle... Ja nie narzekam...
zdjecie uzytkownika
nowe? - 2014-11-13 03:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak będą nowe linie produkcyjne to mam rozumieć że wiąże sięto z nowymi miejscami pracy ? jeśli tak to by było idealna informacja dla mnie :) Mam dosyć tego szukania. Tylko tak sięzastanawaiam gdzie najlepiej się zgłosić żeby dostać taką robotę. Ja chętnie porobię na prodkucji właśnie pomóżcie mi :)
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-11-16 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w corect i najlepiej widać jak się traktuje pracownika już na parkingu, bo nie ma gdzie zaparkować, co to za ludzie co nie mogą zaplanować tylko nagle zamkną połowę parkingu bo tam hale trzeba postawić...
zdjecie uzytkownika
Kimo - 2014-11-27 09:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko w porządku tylko postawienie hali nie odbywa się z dnia na dzień, tak samo wyposażenie jej w potrzebny sprzęt. Na razie chyba nie ma co się nastawiać na nowe miejsca pracy, ale w niedalekiej przyszłości podejrzewam, że gdy będą szukali pracowników to rzucą ogłoszenie. Ciekawe tylko na jakich warunkach.
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2014-11-28 07:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze napisać jak to jest z praca w biurze...zaopatrzenie, referent ds. produkcji..ide na rozmowę w poniedziałek..interesują mnie zarobki ,czego można sie spodziewać na rozmowie????
zdjecie uzytkownika
witektomo73 - 2014-12-01 23:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przyjmuja do pracy na magazyniera kobiety z uprawnieniami na wózkiwidłowe
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-12-05 18:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-08-20 18:49:34]:
dokładnie zgadzam sie kto chce pracowac to nie bedzie marudził ze jest nie wiadomo jak zle i napewno dobrze zarobi, a takie stawki jakie sa w com to nie spotka sie w najblizszych okolicach
zdjecie uzytkownika
pka - 2014-12-05 23:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dziale spręzyn jest najlepiej, idzie najwięcej wyciągnąć, na czyszczeniu maszyn idzie pościemniac i płaca setki, ile razy w ndz sie sciemnia i kasa leci,jest ok, reszta produkcji pewnie nie ma tak dobrze, na spręzynach wyciągaja od2500-4000tys
zdjecie uzytkownika
awsaw - 2014-12-09 08:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pka - 2014-12-05 23:07:16]:
Pisz tak dalej to bedziesz mial te 2500 max. A 4000 bedziesz mial ale za dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-12-11 12:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-12-11 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-12-11 12:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-12-11 12:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
Michał S- ŁYSY - 2014-12-13 00:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lucek - 2014-08-25 00:03:07]:
Napisze ci tak Lucek-tu gdzie teraz pracuję,to koszulek by brakło!Kasa wiadomo większa,ale dobrobyt ma swoje wielkie minusy!Nie ma czasu na retrospekcje!Powiem,tak nie byłoby mnie tu gdyby nie Z.. on mnie zmotywował!Czasem mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale dzięki niemu mój syn i żona mają obecnie komfort życiowy,mogę im zapewnić wszystko,oczywiście dopóki zdrowie dopisuję!A to dla mnie NAJ!Z. to porządny człowiek!
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-12-16 20:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chciałbym spytać jak teraz wygląda sytuacja z przyjęciami, czy coś planują?
I jaki stosunek mają do byłych pracowników? Kiedyś tam pracowałem, odszedłem a chciałbym się przyjąć ponownie , czy ma to jakiś wpływ na rekrutację?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-16 20:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłypracownik - 2014-12-16 20:03:29]:
Powiem ci szczerze ze twoje odejscie twoje ma bardzo negatywny wplyw na rekrutacje odrazu zostaniesz odrzucony chyba ze ktos ci zalatwi ale tak to nie masz szans.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-17 11:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TOM - 2014-11-09 18:57:04]:
Placa tyle zeby ci na sesie u psychiatry starczylo bo baniak ci tak poryja ze sam sie nie bedziesz potrafil sie ogarnac,a pozatym co to za lider jak nie pracuje w firmie i na swierzaka startuje na lidera hahah
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie
x