brak logo

Com40

Ociąż

Opinie o Com40

byćmożeprzyszłypracownik 2016-07-26 20:04:13
A wiecie może ile zarabia w Correct inżynier utrzymania ruchu ? Lub planista produkcji (inż.)
Będę wdzięczna za wszelkie info ! :)
1
Adaś 2016-07-26 23:04:36
Znając życie niewiele. I to stanowisko Inżynier UR to człowiek przynieś wynieś pozamiataj. Kiedyś podobno to stanowisko nazywało się Asystent Szefa DUR czy jakoś tak. A wymagania jakby miał być jakimś super specjalistą. Sam zastanawiałem się co to za gość tak łazi i łazi to zapytałem chłopaków i jest jak wyżej.
1
operator maszyn 2016-07-27 11:41:16
Atmosfera jest super! Jak jesteś też fajny to warto spróbować.
4
123 2016-08-17 21:58:21
widac ze komentarze pisza tutaj osoby z firmy ktorym chyba za to pląca. super atmosfera? pewnie w biurze jak tam kazdy jest po znajomosci. szkolenia? pewnie, co roku masz szkolenie bhp :)
9
o matko 2016-09-02 12:30:54
Pani referentko, wyraz NIEDŁUGO piszemy łącznie.
andzia 2016-09-02 18:17:55
jak najbardziej przyjmują kobiety na produkcję ja pracuję już osiem lat
lukas 2016-09-05 09:25:57
Czy praca referenda jest na 3 zmiany?
xxx 2016-09-07 14:41:35
Cześć Wam wszystkim, mam proste pytanko czy ktoś z was będzie miał jedno wolne miejsce do pracy na stałe z Ostrowa do correctu od poniedziałku na nockę? potem 1 i druga zmiana,zmiany 1,2,3.odpiszcie to bardzo ważne,dziękuje.
7 2016-09-08 09:20:56
SŁYSZAŁEM DO CORRECT PODOBNO JEŻDZI JAKIŚ AUTOBUS SPECJALNIE DLA PRACOWNIKÓW ,CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE MOŻE CZY Z OSTROWA ON TEŻ WYJEŻDŻA?RAZ NAWET TEN AUTOBUS WIDZIAŁEM W OSTROWIE ALE KTOŚ MI MÓWIŁ ŻE ON TYLKO Z KALISZA WYJEŻDŻA,CZY KTOŚ COŚ NA TEN TEMAT WIE?
:))) 2016-09-10 18:19:40
To chyba nie jest wielką matematyką policzyć ile jest tych nocek, jak pracuję się na trzy zmiany. W zależności jaksię zmiany ułożą- minimum tydzień ,maksimum dwa tygodnie
Zainteresowany 2016-09-12 23:43:43
witam. Na jakią płace może liczyć inżynier / konstruktor / technolog mający 7-letnie doświadczenie współpracy z IKEA ?
KO 2016-09-14 15:30:21
Zarabia około 1800-2200 na rękę
6
123 2016-09-23 23:26:50
1800-2200j juz jest z premia.
2
nicqa 2016-09-24 11:41:33
Stawki uzależnione są od doświadczenia jeżeli mówimy o administracji i wyżej. Angielski wymagany jest na wszystkie takie stanowiska, na produkcji nie.
drag 2016-10-20 19:23:35
na obiad masz schabowe co niedziele,normalnie słabo smiech na sali.
1
ttt 2016-10-23 02:29:41
ale w ile dni w tygodniu
2016 2016-10-25 15:31:17
ludzie co wy o com 40 nie słyszeliście same zjeby genetyczne z praniem mózgu rączka rączke myje dyrektor swoją rodzinke obstawia na lewo i prawo i co z tego dobrego wyniknie ? Mistrz Sebastian przykład osoby bez podstaw jakichkolwiek do byćia mistrzem nawet brygadziści się z niego nabijają ale on ma teraz jedno zadanie wyciułać ze zakładu jak najwięcej kasy ciekawe czy ludzie wiedzą ile razy nie dostali należnej im premii za różne prace a on wziął kase do siebie i ciekawe kim terza jest Piotrek Wiatrowski bo pare lat temu jak został mistrzem to robił takie przekręty że te przekręty Banasiaka przy nim to pikuś no ale jeden drógiego polecił no to do czegoś zobowiązuje
15
Oskar 2016-10-27 18:00:00
Niby zaraz palenia papierosów a wszyscy na nocach chodzą włącznie z liderami wczoraj byłem świadkiem jak liderzy sobie palili jak by nigdy nic ale im wolno
3
Haha 2016-11-01 14:24:51
Ty to jaką funkcję pełnisz- 2016? Bo chyba nawet podstawówki nie skończyłeś/łaś, od nowa do szkoły i pisownię języka polskiego polecam haha i chyba masz z głową jak myślisz że Mistrz może od tak se kasę-premię za pracownika zabrać! Masz nierówno pod sufitem!
7
nowy 2016-11-03 12:54:26
witam ile zarabia się na magazynie ,jaka atmosfera tam panuje
9
a 2016-11-04 12:23:47
na mag.w com40 hahahhahaha czy to ważne ile się tam zarabia jak są tam bracia paluch którzy są chamami do kwadratu
marijanna89 2016-11-04 18:59:15
witam, dostałam ofertę pracy na stanowisku: konfekcjonowanie. Czy ktoś z was może mi napisać coś na temat pracy na tym stanowisku?
do a@ 2016-11-04 19:56:35
Witam,

@ myślę, że Twoje nazwisko zaraz też poznamy.
sdfvgb321 2016-11-04 19:57:42
Gratulacje otrzymania pracy.
xd 2016-11-05 19:20:16
cześć wszystkim ,uważam że ta strona powinna nam pomagać w podejmowaniu decyzji i żebyśmy trzymali razem a jak narazie to wszyscy piszą o wszystkim tylko nie o szczegółach(pewnie to ci którzy chcą wszystkich wygryż z pracy żeby sami mieli lepiej)pozdrawiam
3
ps 2016-11-05 19:28:11
nie wiem na czym polega ale uwież w siebie dasz rade ,ja też wkródce zaczynam tam prace ,myślę że będzie dobrze, powodzenia
pr 2016-11-06 17:16:47
Mylisz sie nikt ci nie chce zle ale to jest prawda ze wszędzie jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze stanowiska obsadza sie po znajomości i to widac ale niestety trzeba sie uzbroić w cierpliwość i da sie wytrzymac
2
Johnyhojny 2016-11-08 22:59:33
Jakie działy pracują tylko na 1 zmianę?
xxx 2016-11-09 14:38:53
dzial wdrozen mistrzowie i cala administracja
321start 2016-11-18 19:43:05
Com 40 niema lepszego zakładu w okolicach Ostrowa polecam zarobki na poziomie 2700 4000
4
DAMAIN 2016-11-20 11:34:41
4000 tys? hahaha to albo jesteś liderem albo jednym z tych pseudo mistrzów albo zapierniczasz po 240 godzin to wówczas nawet trochę więcej niż 4 wyciągniesz.
3
Kiwi 2016-11-20 13:51:06
Debilu to nie zakład w okolicach Ostrowa tylko podkaliski zakłpodnalezacy do kaczmarka rodowitego kaliszaka mieszkającego na ul.wroclawskiej będącego jeszcze właścicielem big star i wielu innych firm a okolice Ostrowa to czekanow karski topola i inne wiochy także nie poniżej skalmierzuc do Ostrowa a jak nieznasz lepszych firm to jedz do Kalisza tam masz Hellene Grzeski Winiary Big star Pratt&whytney Mayer tools. Zator. Rabben.
2
Ortodontka 2016-11-20 17:08:38
Bogdan pochodzi z Turku cybale. I zrozum to cebularzu ze ociaz i skalmierzyce należą do Ostrowa. Przegrys to szczypiorem jak juz płaczesz.
3
Przekaz.dla.wszystkich 2016-11-21 11:32:10
Drodzy Państwo !

Proszę o zachowanie kultury osobistej każdego. W tym momencie dochodzi do objawów trollowania, czyli antyspołecznej postawy zachowania. Prosimy o nie wypisywanie napastliwych i kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Zachęcamy wszystkie aktywne osoby do przełączenia się do akcji „Przytul hejtera” (www.przytulhejtera.pl), która ma na celu propagowanie sprzeciwu wobec hejtu w sieci.

Pozdrawiamy serdecznie
4
kkk 2016-11-24 15:34:20
Co to jes240 godzin wy ale nygusy jestescie chyba jeszcze nie poczuliście prawdziwej roboty
2
kierowca 2016-11-26 13:29:24
Ten zakład to jakiś koszmar , czas załadunku 4 godziny . W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają kierowców i ich czas pracy . Ale następnym razem to zobaczycie jaki wam numer wkręcę . Całe 45 godzin pauza pod rampą , może się nauczyciel szanować kierowców . Co za firma pracownicy magazynu co chwile wychodzą na palarnie , zamiast ładować . Awizacja na 12 a o godzinie 15 rozpoczęty załadunek , postawiony pod rampę o 11.40 . Żenada ktoś nie ma pojęcia o transporcie .
pl 2016-11-27 14:38:00
jaki zarobek jest na okresie próbnym
aga 2016-11-27 15:22:08
witam czy znacie kogoś kto jeżdzi przez opatówek i ma wolne miejsce ,na 3 zmiany,jestem wypłacalna piszcie na email agniecha.r_interia.pl
aga 2016-11-27 15:26:47
poprawny emeil agniecha.r@interia.pl
x 2016-11-28 05:04:41
1200
1
Pracownik COM40 2016-12-02 19:12:05
No widzisz jak się mylisz i nie masz wiedzy na ten temat, akurat Mistrz może zabrać ci premie.. np. za standardy Away...
1
Pati 2016-12-03 22:06:52
Brak słów !!! Wchodzę na stronę go worku'u żeby się dowiedzieć czegokolwiek na temat pracodawcy. Niestety, kultura niektórych internautów sięga dna, a nawet gorzej... aż nie chce się tego czytać. Widoczna jest natomiast tendencja, że jeżeli ktokolwiek odważy się napisać pozytywny komentarz na temat pracy, zakładu lub atmosfery to momentalnie jest sprowadzony do parteru... O co wam ludzie chodzi ? Czy w Polsce nie można być zadowolonym ze swojej pracy, jaka ona by nie była?
5
Haha 2016-12-04 14:12:12
Oczywiście, że Mistrz może zabrać premię i powinien ale nie bez powodu-pracownicy sami na to pracują robiąc błędy przy produkcji mebla ( a wcześniej chodziło mi o to że Mistrz nie bierze premii ,której nie dostaje pracownik -dla siebie, tak jak to napisał "bardzo mądry 2016". No i gdybyście nie wiedzieli to Mistrz obrywa najwięcej za błędy pracowników -premia to nagroda, jak ktoś robi błędy no to sorki bardzo ale na premię nie zasługuje, a nie wspomnę, że błędy pracowników to wielkie straty dla firmy. Ty gdybyś miał firmę i pracownik by ci coś "pyprał" to co dawał byś premię-wątpię. Pozdrawiam
6
Śledzik 2016-12-21 23:38:47
Pracuje w COM40 dwa lata przyjechałem z pomorza za pracą i dopiero po dobrym ponad roku zaproponowali mi akord śmiech na sali ... Wypłaty dla akordzistow od czasu do czasu rosną a dla zwykłego pomocnika nic zwykly pomocnik ma najgorzej i do tego na mnie płacone ręką tu rękę myje samemu tu nie idzie wskoczyć wyżej moja opinia jest jak najbardziej negatywna choc co do warunki pracy jest Ok
ss 2016-12-27 21:25:42
no proszę jak się napisze o przekrętach jakie ida w tym zakładzie nawet na wysokich stołkach to zaraz post jest usuwany !!!!!!!!!!!
2
bylypomocnik 2017-01-07 16:07:27
wiecie moze kiedy dają pity? jakis czas sie zwolnilem ale jak mysle zeby do nich zadzzwonic i zapytac, uslyszec te ich pierd******enie, to wole juz tutaj napisac.
Haha 2017-01-08 11:37:52
Jeśli tak duo wiesz o "przekrętach" to dlaczego nie idziesz z tym bezpośrednio do właściciela? Każdy wie gdzie mieszka, napisz do niego list i wrzuć do skrzynki!!! To Twoje pisanie o przekrętach to chyba przekręt! "Krowa która dużo ryczy mało mleka daje" A oskarżanie kogoś o coś -jak najbardziej -jeśli ma się na to dowody- a nie pisanie wypocin wyssanych z palca bo ktoś zaszedł Ci za skórę albo nie dał premii bo pyprasz robotę!
3
Mirek 2017-01-15 21:12:26
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca na magazynie, na wózkach, ile zarabiają, jakie zmiany, czy weekendy też w pracy itp.?
ss 2017-01-17 16:22:14
widocznie nie pracujesz w com 40 albo za mało czasu tam robisz bo widzę że nie znasz zakładowej rzeczywistości po pierwsze wydaje mi się że Kaczmarek miałby w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak by dostał anonima z przykładami przekrętów a po drugie w tym zakładzie są takie powiązania rodzinno kolesiowskie że gdyby Kaczmarek chciał takie donosy potwierdzić to nie ma szans na to bo tu każdy ma coś na każdego to jak w mafi sycylijskiej od czasu do czasu wypłynie jakaś drobizna typu jakiś mistrz ustawił się z dostawcą ze będzie przyjmował ciulowy towar za kase w pierwszym gatunku lub ktoś na lewo coś wywoził na lewych faktórach lub jakaś księgowa pareset tysiaków gdzieś zgubiła ""omyłkowo""
to że po znajomościach albo po łapówach załatwiane są stanowiska dobrze płatne
To sa tylko nieliczne przykłady drobiazgów
a większych przekrętów po za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właściciela nie ma ?????? jeśli Kaczmarek jest osobą myslącom to sam pewnie zdaje sobie z tego swiadomosć ale do puki zakład jest na plusie to ma do gdzieś
1
Mwg 2017-01-19 15:04:30
Praca na wózku wygląda następująco. 3 zmiany 4 brygady w weekend również.. Oczywiście akord który jest liczony niezależnie od tego czy praca jest czy nie zarobki przy normalnych godz z premierą ok 2700-3000 netto
1
Zostaw swoją opinię o Com40 - Ociąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40