Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-08-26 08:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci kturzy pisza ze jest zle,zle traktuja przcownika male zarobki ,mowia tak bo maja tam dobrze i boja sie o swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ktos lepszy nie przyszedl i ich nie zastapił.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 10:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-08-26 08:14:41]:
do zenka to zapraszam cie do tego zakladu pewnie siedzisz gdzies na stolu i pierdzisz w niego zapraszam na linie na produkcje to bedziesz inaczej cwierkal jak ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 13:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa srednie zarobki na produkcji,ile wykazuja na umowie?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 13:07:17]:
Na umowie masz podstawe za godz i premie.premie ma karzdy dzial inna
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 14:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Akordzista - 2014-08-16 00:12:55]:
do akordzisty jak sie nie myle 8 to lina robota kd przeciesz wy nieraz wiecej siedzicie na stolowce niz robicie to jak macie normy wyrobic
zdjecie uzytkownika
l7 - 2014-08-26 14:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:22:45]:
Masz problem z czytanie ze zrozumieniem, nie jest napisane montaz stelazy linia 8, tylko "montaż stelazy, 8h "ten przecinek robi duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-26 16:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [l7 - 2014-08-26 14:43:47]:
to i tak niewytlumacza tego ze jestes cienki ze niemozesz wyrobic normy popracuj jeszcze pare lat to dojdziesz do wprawy zeby robic 12 godz w 8 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-26 18:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-08-26 14:20:11]:
to srednio na miesią ile mozna zarobic z premia ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-26 18:10:38]:
w zalerznosci gdzie pracujesz ile godzin czy sa nadgodziny niejestem w stanie ci powiedziec w pierwszym mies jak jest sie na godzinowce to jest lipa 1200 to max po miesiacu jak wejdzie sie na akord i wyrobisz norme z zespolem to ponad 2200 lub wiecej
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-27 12:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są moze przyjęcia na produkcje?jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-27 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszecie wiecznie to samo czytajcie posty to bedziecie wiedziec ile sie tam zarabia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 00:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebastian - 2014-08-04 14:50:41]:
Tak sie sklada ze tam pracuje.. pracowalem tez w innych zakladach pracy.. Wiec nie narzekaj i zmien prace jak ci tak zle..
zdjecie uzytkownika
angol - 2014-08-29 00:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-04 08:57:04]:
JA MAM 370 FUNTÓW TYGODNIOWO NA RĘKE I POPIERAM TYCH CHŁOPAKÓW I KOBIETKI!CO OSTRO ZAPIERDALAJĄ!WIĘC SIĘ NIE PODNIECAJ I ZAŁÓŻ NIEPOTLIWE GACIE... A BĘDZIĘ OK...
zdjecie uzytkownika
angol - 2014-08-29 01:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-04 08:57:04]:
ALE TWÓJ JĘZOR MUSI BYĆ ...;-P
zdjecie uzytkownika
pka sylw - 2014-09-01 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem na sprężynach i tam jest baja,robię tam ponad rok i średnio mam 3tys,trzeba dobrze żyć z majstrami i pokornie przychodzić na sob i ndz i brać 12h, najlepiej jest w ndz na czyszczeniu maszyn,porobisz z 2,3h i reszta ściema,ja to się dziwie że za taka robotę płacą 100%,ale trzeba korzystać póki okazja.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-01 11:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie ponawiam pytanie: gdzie jest ten wielki reformator i swietny fachowiec Radek? gdzie on jest?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-06 12:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wiem jaka to sprawiedliwość ze wy macie takie stawki a na szwalni materacy placa 9,5 brutto i 45% premi ..żałosne ..tak traktuja ludzi ..
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-09-07 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-09-06 12:09:16]:
To przejdź na szwaczke,skoro niektórzy twierdzą ,że one mają 4tys!
:)))
zdjecie uzytkownika
bruciak - 2014-09-10 19:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie kto tutaj mowi prawde chyba ze z tej prewmii 45 procent wychodzi ze maja 4 tysiace na reke ale to nie wiem ile godzin w miesiacu ktos by musial pracowac, chyba dzien i noc tak na prawde muszą robić. a kogo biorą tam do pracy co trzeba umiec tamrobic żeby przyjęli są jakieś testy?
zdjecie uzytkownika
Bronek - 2014-09-18 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w której trzeba zapie..lać,aby wyrobić normę.Tam nie ma nic za darmo.Czasem psycha siada,ale jak się wyrobi sporo nadgodzin to można trochę zarobić. Grunt to mieć mocną psychę,bo inaczej ciężko wytrzymać tam dłużej.
zdjecie uzytkownika
Metiu - 2014-09-25 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to obóz pracy taki jak w AMI w Mikstacie tylko trochę lepiej traktują pracownika ale wykorzystają cię do zera musisz harować jak mrówka a za tą pracę to zarobki do kitu a więc zanim się zdecydujesz na pracę to się grubo zastanów............
zdjecie uzytkownika
dobra psycho - 2014-09-28 23:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja jesli mam dobra psyche i jestem generalnie pozytywnie nastawiony do rpacy i ciezko mnie rozwalic od srodka to jest szansa, ze sobie tam poradze? interesuje mnie ile wyciagne z takim nastawieniem miesiecznie? nadgodziny sobie chetnie porobie bo nie mam rodziny i zlaezy mi na kasie. to czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Harison - 2014-10-06 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie jak powyżej. Czysty wyzysk człowieka. Stanowczo odradzam pracy w tym obozie. Nie jest tak kolorowo jak wam mówią.
zdjecie uzytkownika
kto mi powie kto mi powie - 2014-10-13 13:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie jak to jest tam pracować w Com40 , skoro nie jest tak kolorowo jak piszą? Chyba ktoś to musiał napisać i ktoś się z tym zgadzał. Ja to tak sobie myślę, że wszędzie trzeba rpacować, żeby zarobić, bo przecież nie ma nic za darmo i nikt nam nie zapłaci za siedzenie w domu : ( Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-16 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam piec lat nie narzekam fakt menagerzy i mistrzowie to jedna wielka porazka jeden wielki syf nielad nikt nic nie wie wszystko na ostatnia chwile ogolnie oboz zalezy gdzie sie trafi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x