Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pka - 2014-12-05 23:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na dziale spręzyn jest najlepiej, idzie najwięcej wyciągnąć, na czyszczeniu maszyn idzie pościemniac i płaca setki, ile razy w ndz sie sciemnia i kasa leci,jest ok, reszta produkcji pewnie nie ma tak dobrze, na spręzynach wyciągaja od2500-4000tys
zdjecie uzytkownika
awsaw - 2014-12-09 08:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pka - 2014-12-05 23:07:16]:
Pisz tak dalej to bedziesz mial te 2500 max. A 4000 bedziesz mial ale za dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-12-11 12:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
Michał S- ŁYSY - 2014-12-13 00:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lucek - 2014-08-25 00:03:07]:
Napisze ci tak Lucek-tu gdzie teraz pracuję,to koszulek by brakło!Kasa wiadomo większa,ale dobrobyt ma swoje wielkie minusy!Nie ma czasu na retrospekcje!Powiem,tak nie byłoby mnie tu gdyby nie Z.. on mnie zmotywował!Czasem mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale dzięki niemu mój syn i żona mają obecnie komfort życiowy,mogę im zapewnić wszystko,oczywiście dopóki zdrowie dopisuję!A to dla mnie NAJ!Z. to porządny człowiek!
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-12-16 20:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Chciałbym spytać jak teraz wygląda sytuacja z przyjęciami, czy coś planują?
I jaki stosunek mają do byłych pracowników? Kiedyś tam pracowałem, odszedłem a chciałbym się przyjąć ponownie , czy ma to jakiś wpływ na rekrutację?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-16 20:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłypracownik - 2014-12-16 20:03:29]:
Powiem ci szczerze ze twoje odejscie twoje ma bardzo negatywny wplyw na rekrutacje odrazu zostaniesz odrzucony chyba ze ktos ci zalatwi ale tak to nie masz szans.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-17 11:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [TOM - 2014-11-09 18:57:04]:
Placa tyle zeby ci na sesie u psychiatry starczylo bo baniak ci tak poryja ze sam sie nie bedziesz potrafil sie ogarnac,a pozatym co to za lider jak nie pracuje w firmie i na swierzaka startuje na lidera hahah
zdjecie uzytkownika
atb - 2015-01-08 18:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsze warunki jeśli chodzi o okręg kalisko-ostrowski jednak atmosfera i kultura organizacyjna bardzo negatywna, "stare wygi" potrafią się "ustawić" i niszczyć nowych.
zdjecie uzytkownika
znerwicowany - 2015-01-16 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma niejest porazka tylko osobyniby kierujące teraz liderzy dupowłazy na nockach siedza grzeja dupy nic nierobią graja wgierki a pracownika strasza ze zabiora premie krzyki i straszenie to chyba mobing nie daja dokonczyc jednej rozpocczetej pracy a posylaja do drugiej a nastepnego dnia masz zdjecie bo niedokonczyłes pierwszego arobisz nastepne w szkole niemialem tylu jedynek przez caly rok co tu można zarobic w tydzien jedni w dniu tracą nawet 30%premi jeszcze raz tyle i masz na wyplate 1400 zl przy 190 godz zrobiłem ogromny blad ze tutaj przyszlem bardzo ale to bardzo zaluje szukam innej pracy niemam zamiaru dostac zawalu nagrałem kilka filmow mam zamiar isc do PIP a mistrz szkoda gadac gdzie sa kadry LUDZIE ZDALA OD TEJ FIRMY dla waszego ZDROWIA
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-17 13:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [znerwicowany - 2015-01-16 20:01:58]:
Popieram cie zdala od tej firmy w tej firmie jest wiecej zadzacych i pracujacych poczawszy od pana oczachowskiego po soltysiaka kturym sie zadaje ze sa wlascicielami firmy a to sa gbury jakich malo,wraz z mistrzami i liderami potrafia zeszmacic pracownika,a najlepsze jest to ze za jakis smieszny blad np nie estetycznie zszywka przybita potrafia zabrac calemu zespolowi ponad 100 zl premii,ludzie tyraj w tej firmie jak woly a ta reszta zadzoacych lazi i utrudnia ludzia prace a a najlepsi sa liderzy popracujesz dwa miesiace i zdasz smieszny egzamin i zostajesz liderem i wtedy zaczy na sie cyrk.ludzie dajcie sobie spokuj z ta firma za 2000 znadziecie gdzie indziej prace ale chociasz mnie skonczycie na rencie inwalidzkiej bo w tej pracy was to czeka
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-01-19 16:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak przedstawia się sytuacja pracy w biurach i jakie zarobki? ktoś może się wypowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-01-19 19:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 2900 do 30 000 brutto - nie jest aż tak źle
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-19 23:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wow - 2015-01-19 19:10:36]:
Nastepny nierób do biura na którego trzeba bedzie charowac
zdjecie uzytkownika
gggggg - 2015-01-20 11:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i love correct najwspanialszy zaklad w okolicy
zdjecie uzytkownika
zajc - 2015-01-20 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś podzieli się informacją jak wygląda rozmowa o pracę na stanowisko biurowe?
oraz ile średnio netto zarabia pracownik biurowy??
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-01-25 20:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większego obozu nie znajdziecie w okolicy A człowiek jest wydajny tylko 8 godzin a nie po 12 godzin zapierdalania czy facet czy kobiet jak przeliczysz normalne godziny to najniższa krajowa a wszyscy się podniecają takimi zarobkami na miesiąc jak jest w pracy po 12 godzin to tak jak by robił dwa miesiące żal tych ludz naiwnych
zdjecie uzytkownika
bvvvvv - 2015-01-27 12:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
narzekaja nieroby i nic pozatym jak sie nie podoba to wypad z correctu zapraszam do prywaciarza zobaczycie jak jest cwaniaczki
zdjecie uzytkownika
strajk - 2015-02-04 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy strajkują górnicy, nauczyciele, humaniści a dlaczego nie pracownicy c4 i cr, przecież nie jesteśmy gorsi - kilkudniowa 80% absencja załogi załatwiła by sprawę i ukróciła zapędy kierowniczków - cwaniaczków
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-02-06 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak krytykujecie zakład a sami tam pracujecie jak by nie te zakłady to nie mieli byscie co do gara wrzucic ja pracuje juz 10lat i nie narzekam jezeli chodzi o wypłaty to nie jest zle nigdzie nie dostaniecie tyleco tu
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-02-06 17:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie głupoty o liderach mistrzach oni tez słodko nie mają,muszą troce podnosic głos bo inaczej na łeb byscie wlezli i była by wolna amerykanka a tak sie nie da pracowac troche szacunku bo oni terz są pracownikami jak wy i tez mają swoje rodziny na utrzymaniu wiec robią jak im karzą i wy tez robicie jak wam kazą wiec nie narzekajcie
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-02-07 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie można dostać tylko dwie nagrody 1 i po premii lub 12h i to jedyne wynagrodzenia dla pracowników i stosowany szacunek dla nich cala reszta to jeden wielki syf
zdjecie uzytkownika
xccxcx - 2015-02-08 23:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jako pracownik nie biurowy na okresie probnym powiem tyle ze po okresie zostawiam tą firme i ide gdzie indziej. stawka jest smieszna. nie wiem jak ludzie moga mowic ze tam duzo zarabiaja.chyba siedza w pracy po 12 h z sobotami i na akord robia. ja bez nadgodzin to moze poltora wyjde. niby jest pozniej 30% premii ale to raczej po to zeby straszyc pracownika ze mu sie zabierze zeby robil wszystko co mu sie kaze i zawsze do pracy w soboty przylazil. ja mam biala koszulke wiec mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mistrzow itp itd. po okresie probnym mam dostac 50 gr brutto wiecej haha :) niezle prawda? :) z innej srony ktos mi zachwalal ze mozna sie wybic, awansowac itp, ze inwestuja w ludzi. chyba tylko w tych z biura. obok mnie pracuje babka co robi tam 11 lat i nie zmienili jej stanowiska, nie poslali na zaden kurs i nie dali podwyzki. a jak ona nie ogarnie to cala linia stoi i lipa. tak wiec osobiscie nie polecam tej firmy chyba ze na chwile. a w ociazu robia po 12 h 4 brygadowke :) to dopiero jest obok :) jeszcze troche a zaczna za czyns odciagac tyle tam w pracy siedza.
zdjecie uzytkownika
sdfe - 2015-02-09 13:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem już w kilku firmach także w comie i powiem tak: może są 12 i odbierane premie ale przynajmniej jest co odebrać bo w innych firmach premii nie ma, dzięki 12h można znacznie więcej zarobić na produkcji w porównaniu do innych lokalnych firm, fakt że jest to bardzo męczące i wyczerpujące więc na dłuższą metę każdy wymięknie, no cóż taki rynek pracy różowo nie jest
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Metiu - 2015-02-19 18:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a te zarobki za tą pracę niech sobie w buty wsadzą.........
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-03-01 15:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie, tak szczerze, ile zarabia się tam w biurze?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie