Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

Pracowałeś w firmie Com40 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zajc - 2015-01-20 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś podzieli się informacją jak wygląda rozmowa o pracę na stanowisko biurowe?
oraz ile średnio netto zarabia pracownik biurowy??
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-01-25 20:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Większego obozu nie znajdziecie w okolicy A człowiek jest wydajny tylko 8 godzin a nie po 12 godzin zapierdalania czy facet czy kobiet jak przeliczysz normalne godziny to najniższa krajowa a wszyscy się podniecają takimi zarobkami na miesiąc jak jest w pracy po 12 godzin to tak jak by robił dwa miesiące żal tych ludz naiwnych
zdjecie uzytkownika
bvvvvv - 2015-01-27 12:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
narzekaja nieroby i nic pozatym jak sie nie podoba to wypad z correctu zapraszam do prywaciarza zobaczycie jak jest cwaniaczki
zdjecie uzytkownika
strajk - 2015-02-04 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy strajkują górnicy, nauczyciele, humaniści a dlaczego nie pracownicy c4 i cr, przecież nie jesteśmy gorsi - kilkudniowa 80% absencja załogi załatwiła by sprawę i ukróciła zapędy kierowniczków - cwaniaczków
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-02-06 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak krytykujecie zakład a sami tam pracujecie jak by nie te zakłady to nie mieli byscie co do gara wrzucic ja pracuje juz 10lat i nie narzekam jezeli chodzi o wypłaty to nie jest zle nigdzie nie dostaniecie tyleco tu
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-02-06 17:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
piszecie głupoty o liderach mistrzach oni tez słodko nie mają,muszą troce podnosic głos bo inaczej na łeb byscie wlezli i była by wolna amerykanka a tak sie nie da pracowac troche szacunku bo oni terz są pracownikami jak wy i tez mają swoje rodziny na utrzymaniu wiec robią jak im karzą i wy tez robicie jak wam kazą wiec nie narzekajcie
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-02-07 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie można dostać tylko dwie nagrody 1 i po premii lub 12h i to jedyne wynagrodzenia dla pracowników i stosowany szacunek dla nich cala reszta to jeden wielki syf
zdjecie uzytkownika
xccxcx - 2015-02-08 23:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jako pracownik nie biurowy na okresie probnym powiem tyle ze po okresie zostawiam tą firme i ide gdzie indziej. stawka jest smieszna. nie wiem jak ludzie moga mowic ze tam duzo zarabiaja.chyba siedza w pracy po 12 h z sobotami i na akord robia. ja bez nadgodzin to moze poltora wyjde. niby jest pozniej 30% premii ale to raczej po to zeby straszyc pracownika ze mu sie zabierze zeby robil wszystko co mu sie kaze i zawsze do pracy w soboty przylazil. ja mam biala koszulke wiec mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mistrzow itp itd. po okresie probnym mam dostac 50 gr brutto wiecej haha :) niezle prawda? :) z innej srony ktos mi zachwalal ze mozna sie wybic, awansowac itp, ze inwestuja w ludzi. chyba tylko w tych z biura. obok mnie pracuje babka co robi tam 11 lat i nie zmienili jej stanowiska, nie poslali na zaden kurs i nie dali podwyzki. a jak ona nie ogarnie to cala linia stoi i lipa. tak wiec osobiscie nie polecam tej firmy chyba ze na chwile. a w ociazu robia po 12 h 4 brygadowke :) to dopiero jest obok :) jeszcze troche a zaczna za czyns odciagac tyle tam w pracy siedza.
zdjecie uzytkownika
sdfe - 2015-02-09 13:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem już w kilku firmach także w comie i powiem tak: może są 12 i odbierane premie ale przynajmniej jest co odebrać bo w innych firmach premii nie ma, dzięki 12h można znacznie więcej zarobić na produkcji w porównaniu do innych lokalnych firm, fakt że jest to bardzo męczące i wyczerpujące więc na dłuższą metę każdy wymięknie, no cóż taki rynek pracy różowo nie jest
zdjecie uzytkownika
Metiu - 2015-02-19 18:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a te zarobki za tą pracę niech sobie w buty wsadzą.........
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-03-01 15:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie, tak szczerze, ile zarabia się tam w biurze?
zdjecie uzytkownika
nk - 2015-03-05 08:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda że w firmie com można zarobić ale trzeba ciężko harować nie wiem czy to warte takich poświeceń jak zdrowie i rodzina,co do liderów niestety na szacunek trzeba sobie zapracować ale na pewno nie chamskim zachowaniem i lekceważeniem pracownika.Na liderów wybierani są stanowczo za młodzi ludzie i w tym tkwi problem.
zdjecie uzytkownika
Tapicernia - 2015-03-06 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pozdrowienia dla mistrza Sebastiana z L9 i L12 za zwolnienie dzisiaj (06.03) 3 osób. Mistrz godny ''pochwały''. Niedługo Ci sie cała 9 rozleci Sebastianku, rób tak dalej a niedługo pracownicy odwzajemnią Ci to jak ich traktujesz. Już chyba zapomniałeś jak i przez kogo niedawno wyleciał mistrz z magazynu. ;)

Zakład ogólnie na duży plus tylko któryś z mistrzów do wymiany. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-11 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłam 10.03.2015 na rozmowie kwalifikacyjnej bo mnie wezwali na correkcie po czym doczekałem 3,5godz i stwierdzli że nie mają do mnie pracy mam je cv już dawno u nich było to widzą chyba moje doświadczenie skoro stwierdzili ze na produkcję się nie nadaje a do biura nie maja pracy to po co ta szopka? Chyba po to by ci co rekrutację przeprowadzaja mieli co robić i sobie spraszja 30 osób.
zdjecie uzytkownika
Edit - 2015-03-11 23:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
a jak kształtują się zarobki w dziale controllingu, marketingu lub księgowym?
zdjecie uzytkownika
pianka - 2015-03-12 09:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700 max
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-16 00:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli nie macie innego wyboru to idzcie do comforti. chyba ze nie macie ambicji albo chcecie jakos dopracowac do tej emerytury. mozliwosc zarobku jest ale jak robisz po 12 h i w weekendy. czyli mozna powiedziec ze poltora etaty. mozliwosci rozwoju - bardzo male. mozliwosci awansu - praktycznie brak. kadra- zalezy gdzie ale i tak nikt sie za toba nie wstawi a jak sie oplaci to cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w duzych firmach juz tak jest. a jak robisz na akordzie grupowym to juz bardzo latwo o awantury ze wspolpracownikami.jesli chodzi o rozmowe to i tak przed rozmowa o prace juz czlowiek jest przypisany do dzialu jaki mu chca zaproponowac.
zdjecie uzytkownika
Blalba - 2015-03-16 18:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Com40 poszukuje obecnie np. referentów ds. zakup i analityka ds. kosztów. Powiedzcie jak wygląda praca biurowa. Czy są szanse rozwoju, jak w przypadku innych firm produkcyjnych w Kaliszu? Mam na myśli szkolenia, formy dofinansowania nauki, itp. Czy takie stanowiska również podlegają premiowaniu? Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
paulina912 - 2015-03-16 20:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam. pracuje na dziale szwalnia materacy jako pomoc i chce się przenieść ze względu na szwaczki. problem jest taki ze zarówno moi przelozeni jak i same szwaczki uwazaja ze sa najważniejsze . nie dosyć ze harujemy w weekendy i zarabiamy marne grosze to jeszcze każdy ma problem żeby dac wolna sobote a niby sa nieobowiązkowe, non stop jesteśmy ponizane i traktowane jak smiecie . bylam już u majstrowej kilka razy prosić o pomoc w przeniesieniu i nic, poszlam nawet do kadr powiedzieli ze mi pomoga i co ? i dalej nic. na dziale nie wytrzymuje już psychicznie mam isc do pracy to rycze z bezsilności i strachu ze znow czeka mnie horror.. możecie cos doradzić , pomoz do kogo mam się udac żeby w końcu mnie przenieśli ? nie chce rezygnować z pracy bo wiem jak jest ciężko cokolwiek znaleźć chce pracować ale w takiej atmosferze to jest po prostu nierealne przynajmniej na dluzsza mete.. proszę o odpowedz ..
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-03-16 20:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pochylanie jest najważniejsze hehe
zdjecie uzytkownika
natalii - 2015-03-17 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pochylanie olala ??
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-03-17 19:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracując w administracji musisz pochylić się nad każdym problemem a że, tych problemów jest dużo czasem boli kręgosłup
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-24 16:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paulinka chętnie bym cię zastąpiła.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
baba - 2015-03-26 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina912 - 2015-03-16 20:18:08]:
Wez się za robotę bo ciągle tylko narzekacie. Ze szwaczkami idzie sie dogadać. Wystarczy rozmowa. Ja tez pracowałam jako pomoc. Szacunek do mojej osoby zawsze mialam
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-03-28 14:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie a jak jest w com 40 na przewijarkach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie