brak logo

CLEMENT Windows Polska

Szlichtyngowa

Opinie o CLEMENT Windows Polska

xxxxxx 2010-09-18 19:12:37
to jest [usuniete przez moderatora] a nie prezes robi [usuniete przez moderatora] tylko ze siebje a [usuniete przez moderatora] dalej rzandzi.lepje niech te zalegle pieniandze ludziom wyplaci bo inspekcja pracy wiencej niebendzie przyjezdzac tylko komornik sciagnie .niech ta [usuniete przez moderatora] lepje do roboty zagonia a nie aciaga sie i mysli o [usuniete przez moderatora]
adolf 2010-09-18 21:06:11
[usuniete przez moderatora] to sie nadaje na to co kosztuje 50zł za numer, a [usuniete przez moderatora] to ją jako pierwszą powinien [usuniete przez moderatora]
xxxxxx 2010-09-22 16:34:08
Witam wszystkich no dokladnie na to wyglada bo słyszałem ze biuro powoli sie rozpada to napewno idzie ku dobremu do grudnia w takim tepie to kleknie i zamkna ten balagan co ludzi [usuniete przez moderatora] pozdrawiam
SPOKOJNY 2010-10-06 08:33:18
WSZYSTKO IDZIE KU ROZPADOWI FIRMY.TACY LUDZIE U WLADZY NIE POCIAGNA FIRMY KU LEPSZEMU.KAZDY ROZSADNY CZLOWIEK WIE ZE TO CO TERAZ SIE DZIEJE TO DNO.
KARIERY TU JUZ NIKT NIE ZROBI.ZA TAKA KASE TO JUZ WSZEDZIE ZNAJDZIE SIE PRACE.TYLKO LUDZIE BEZ INICJATYWY
BEDA TU PRACOWAC DO KONCA ZA GROSZE I POZWALAC DOROBIC SIE NIEWIELKIEJ GRUPIE LUDZI.
XXX4 2010-10-15 07:47:06
SOCJALNE I NADGODZINY TO SOBIE SAM NALICZ BO OD NICH NAPEWNO NIE DOSTANIESZ.SAMI JESTESCIE SOBIE WINNI,NIE TRZEBA BYLO SIE GODZIC NA TAKIE WARUNKI.ALE BYLA GRUPA PAJACY CO ZA 5 ZL. ZA NADGODZINE [usuniete przez moderatora] A TERAZ MAJA PRETENSJE.TRZEBA BYLO WCZESNIEJ MYSLEC A NIE DORABIAC SZEFOSTWO. TERAZ TO SOBIE MOZECIE POKRZYCZEC I TYLE!!!
XXXXX 2010-10-15 16:06:28
WITAM POMIERAM NICK WYŻEJ JAK BY SIE WSZYSCY POSTAWILI TO MOZE BY TEGO NIE BYLO ALE CO TAM.TAK TO JEST SA [usuniete przez moderatora] W TYM ZAKLADZIE I ONI ILE IM DASZ ZA TYLE BEDE CISNAC TO NIC ZE NA KONIEC MIESIACA POWIEDZA ZE MALO ZAROBILI.TU NA HALI NR1 GADALI NA LUDEROW A PO WYJSCIU Z KANCIAPY OD LIDARA JECHALI NA NIEGO JAK PO [usuniete przez moderatora] POLECIAL BO MIELISMY DOSTAWAC PO 700FUNTÓW A JAK PRZYSZLO CO DO CZEGO DALI WAM ZAROBIC NA TONACH ALE CO MIESIAC LIMIT TON SIE ZWIEKASZAL A WAM TO PASOWALO BO KASA ALE DLA KOGO NIE DLA WAS A WKONCU PRZYSZEDL KRYZYS I ZABRAL WSZYSTKO.A TA PANI [usuniete przez moderatora] CO ZATEPOWAL PANA [usuniete przez moderatora] UCZYLA SIE WKONCU OD NAJLEPSZYCH A W BIUZE JA ZOSTAWILI I ONA DALEJ WIE JAK WAS OSZUKAC.JAK BY PO JEDNYM INCYDENCIE WSZYSCY STANELI CHOC NA JEDEN DZIEN TO MOZE BY TEGO NIE BYLO ALE CO 5ZL WAZNIEJSZE OD WSZYSTKIEGO .SAMI JESTESCIE SOBIE WINNIA OKI SZKODA GADAC TO ZAKLAD DLA TYCH CO LUBIA 5ZL I TEN ZAKLAD I NABIJAC KASE DLA BIURA A ONI WOZA SIE ZA WASZE NOWYMI AUTAMI POZDRAWIAM
uwazny obserwator 2010-10-20 09:10:10
JAK SLUCHAM TYCH CO ZOSTALI W CLEMENCIE TO MI ICH PO PROSTU ZAL!!!! ALE SAMI JESTESCIE SOBIE WINNI,ROBILISCIE ZA MALE PIENIADZE NADGODZINY I SOBOTY A TERAZ WIELKIE PRETENSJE.JAK KTOS PRACOWAL W WOLNE SOBOTY ZA 56ZL
A TAK BYLO, A W INNYCH ZAKLADACH LUDZIE W TYM CZASIE DOSTAWALI ZA SOBOTY MINIMUM 120 ZL TO PO CO PRETENSJE DZISIAJ.CLEMENY MIAL I MA NADAL [usuniete przez moderatora] ZA DARMO I Z TEGO TRZEBA SIE SMIAC
xxx25 2010-10-22 08:46:49
WIDZE ZE NIEKTORYM NERWY PUSZCZAJA!!NAJLEPSZY SPOSOB ABY NA TYCH [usuniete przez moderatora] NIE PRACOWAC TO POPROSTU
SIE ZWOLNIC. WIDZE ZE TAK JUZ ROBIA LUDZIE KTORZY TROCHE MYSLA.CORAZ WIECEJ MADRYCH LUDZI SIE ZWALNIA Z TEGO SYFU!!.ZOSTAJA LUDZIE BEZ INICJATYWY I KTORZY ROBILI I BEDA ROBIC ZA GROSZE BO IM TO ODPOWIADA.NIE WIDZICIE ZE CLEMENT TO JUZ RUINA!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY MIELI ODWAGE I MAJA OPUSCIC TEN SYF!!!!
1
olo 2011-02-12 01:41:15
juz nie bedzie tak jak było firma upada w zakladzie zostali ludzie po PGR i bez ambicji oraz dziadki jak tadzik błaszczyk ktury
w trakcie pracy cześciej jest poza zakładem niz w pracy itp.!!!!!!!!!!!!!!
stanowiska inspektoruw sa niepotrzebne [usuniete przez moderatora] nie traktuja swojej pracy powarznie wiecej w biurze niz prz oknach ale tak jest jak prz obieraniu stanowisk zatrudnia sie koleguw ale jeszcze troche i zanich sie zabioro!!!!!!!!!!!!!
najbardziej mnie dziwi postawa [usuniete przez moderatora] jej beszczelnosc,brak wstydu,[usuniete przez moderatora]!!!!!!!!!!! udowodniono jej oszustwa a ona dalej kombinuje choc to firma prywatna i moze trzymac kogo chce to nie zwalnia od zasad ETYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK PANI NIEWIE CO TO TAKIEGO TO PROSZE TO SOBIE WY GOOGLOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDZIE KRADNIJCIE TO WASZE PUZNIEJ NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INNI MOGA TO CZEMU NIE WY. NAPISAŁBYM ZE MI WAS SZKODA ALE NIE JA DOSTAŁEM OD ZYCIA KOPNIAKA POZBIERALEM SIE WY SIE BOICIE RYNEK PRACY NIE KACZY SIE W CLEMENCIE TA KASE ZAROBICIE WSZEDZIE!!!!!!!!!!! ALE WY WOLICIE POSTAC WYPIC KAWE ,ZAPALIC I O 13.45 JUZ FAJRANT?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALBO SCHOWAC SIE ZA KARTONEM I OBSERWOWAC !!!!!!!!!!!!.A OSTATNIEGO JAK PRZYJDZIE PRZELEW TO PONARZEKAC!!!!!!!!!!!!! ZYCZE MIŁEJ WEGETACJI WARZYWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-05-18 23:00:47
1500 zł. ale brutto
gość 2012-01-03 18:06:06
dyrektor waszej firmy [usuniete przez moderatora] to moj kolega z lat szkolnych...Dziwne ,że aż tak was krzywdzi...nie znalem go z tej strony...To spory intelekt,i niezly sportowiec...Pozdrawiam!
on-7 2012-01-13 09:59:38
Smieszny jesteśverprev182, co z tego że kolega z lat szkolnych,ludzie się zmieniają, mój pies też był mi wierny a wczoraj mnie ugryzł.WŁADZA I PIENIĄDZE to się dzisiaj liczy,dlatego nie porównuj tego w ten sposób drogi kolego.
ON-10 2012-02-03 10:41:03
No cóż odchodza coraz to nowi pracownicy,a pozostają ci co boją się coś u siebie zmienić.Narzekają i pracują za grosze,szkoda mi ich.
Jeszcze trochę i nikt pożądny nie zostanie w clemencie.Pozdrowienia dla tych co mieli odwagę zmienić prace i teraz się śmieją z tych co zostali i ciągle płaczą,i dalej orzą dla wybranych,predzej czy pózniej i tak to padnie.Konkurencja nie spi tylko się rozwija i co ważne dużo lepiej płaci.
onononon 2012-03-28 19:17:09
oby to [usuniete przez moderatora] się rozpadło , przynajmniej spokój bd !
kiki 2012-03-29 09:18:43
do on10 o jaka konkurecje chodzi bo niebardzo wiem w okolicy nie ma zakladu ktory moglby konkurowac z clementem a jesli ktos jeszcze bawi sie oknami i godziwie placi to tylko dadżet reszta m a KRYZYS
on11 2012-04-12 19:57:54
i jak tam w clemencie ?
Pozdro bambuski
on 10 2012-05-24 09:24:46
Kolego to mało wiesz, zasiedziałeś się w clemencie i ci z tym dobrze,
dla ciebie konkurencja to nie dalej jak 10 km od Szlichtyngowy,trzeba być kreatywnym a praca się znajdzie ale nie za 1100 zł netto,to jest dobre dla leniów.Tak ze kiki otwórz oczy na swiat bo szlichtyngowa to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie.
kiki 2012-06-07 20:35:03
Siedlnica tez
pipi 2012-07-03 16:38:37
hello!!! wraca szefowa cieszymy się !!!
kowalska 2012-11-30 09:15:23
co tam słychac w Waszej firmie?
anonim 2014-08-07 20:45:13
parodia co sie dzieje w tej firmie... w biurze( usunięte przez administratora ) przemondrzałych gówniarzy i patałachów, nieszanujących pracowników, a to przecież oni pracują na ich wypłaty, Swoimi rządami pchają firme na sam dół... a juz nie wspomnę jaką mają opinię publiczną. PARODIA!
3
kaja 2014-08-26 14:37:49
@anonim, mam nadzieje, że opiszesz jeszcze trochę dokładniej o co chodzi z tą parodią w firmie :) tylko same argumenty, nie chcemy tutaj nikogo obrażać ani obrzucać wzajemnie jakimiś wyrzutami.. na pewno wszystko da sie spokojnie wyjaśnić i opisać problem jaki jest jak, wygląda, to na pewno bedzie bardziej przydtne
1
on1239 2014-10-01 16:05:11
Jakie zarobki w tej firmie , niech ktoś napisze.
on-werset 2014-10-06 16:12:35
Jak dostać się do pracy w tej firmie ? przy takich zarobkach jak słyszałem (1680 zł BRUTTO na pewno trudno no i chyba trzeba mieć wyższe wyksztalcenie .
ANONIM 2014-10-15 20:09:08
zdecydowana większość leci na najniższej krajowej czyli 1680 brutto ludzie ktorzy robią po kilka lat tyle mają a nowi na wiecej to nie mają co liczyć :) a jak ktos napisal wyzej ze po podwyzszke sie z argumentami to odpowiedz jest jedna... jak sie nie podoba to sie zwolnic bo na moje miejsce czy innych kolegow jest pięciu innych :) ludzi zwalniac nie trzeba bo sami sie zwalniaja
on139 2014-10-21 17:20:17
Clement to dziadostwo , duża rotacja, chcą mieć fachowców a płacą jak dla dzieci na cukierki i kino , żenada , ale wszystko do czasu już tylu ludzi z okolic wie co to za kłam że jeszcze trochę a PSY nie przyjdą nawet bramy oszczać i biura , UNIKAJCIE tej firmy jak macie trochę godności.
cieci.ow i hamów udupić 2014-11-08 16:28:14
Spawacz netto zarabia 1240 zł , szok , jak kierownik wyczuje że jest w potrzebie , a sam zarabia 6 tys. nie wspomnę o zleceniach Głogów , nie bójcie się chłopaki , czeba po angielsku wysłać maila do szefa , a gwarantuje że u was bendzie przewrót nie bójcie się , was tak w chuja robi że pies z tej miski wiencej by się napił.Odpiszcie na mój nic
1
on 2014-11-21 18:39:32
swieta racja kolego, napisac maila ile ludzie tu zarabiaja, ze sa jak smiecie traktowani, jak murzyni ktorzy jak chca lepiej zarabiac to karze im sie wypier... i jak kierownictwo wpedza firme w koszta bo np. tluczenie szyb za kilkanascie tys. to raczej zyskow nie przynosi no i oczywiscie to ze lepiej dac zarobic zewnetrznym firma za mega buble niz swoim ludziom. Prosty plan opisac co i jak i wyslac na odpowiedni adres. Moze angole wiedza co sie dzieje a moze nie a jak nie to sie dowiedza
4
KTO WIE TEN WIE 2014-11-25 19:40:38
FIRMA TO JEDNO WIELKIE ZŁODZIEJSTWO CI CO NA STOŁKACH TO SIĘ RĘKAMI I NOGAMI TRZYMAJĄ. A TAKI PAN KIEROWNIK ZA PRACOWNIKA PO KĄTACH SPAŁ A TERAZ TO KAŻE ZASUWAĆ I WYMĄDRZA SIĘ JAKBY NA CLEMENCIE SIĘ ŚWIAT KOŃCZYŁ (MOŻE JEGO).
PRACOWAŁEM TAM 10 LAT ZA DOBRYCH CZASÓW I ZA TYCH GORSZYCH ( Z GASIŃSKIM TEŻ MIAŁEM DO CZYNIENIA ) ,LUDZIE OMIJAĆ TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z DALEKA.
2
sławek26 2015-01-23 13:23:59
Witam serdecznie. chciałbym zasięgnąć opinii jak wygląda sytuacja w firmie CLEMENT WINDOWS ponieważ otrzymałem ofertę pracy w tej firmie z urzędu pracy. jak kształtują się płace w tej firmie i jaki jest stosunek kierownictwa do pracowników. jak rozumiem jest to polska filia angielskiej firmy produkującej okna i drzwi. Po wszystkich komentarzach jakie przeczytałem na forum wnioskować można, że nie warto sobie tą firmą głowy zawracać.
edekk 2015-02-04 11:37:01
A ile zarabiają kierowcy busa? Wiem ze pracują na dwie zmiany. Jak wygląda ich praca? Proszę o opinie.
Wind 2015-03-25 00:39:16
Clement Windows Polska sp. z o.o. Okna stalowe z Szlichtyngowej, o tej firmie jest tutaj mowa ? Czy ta firma jest polską filią tej brytyjskiej firmy Clement Windows ? Bo jeśli tak to ja też nie nie mogę znaleźć ofert pracy w tej firmie. A wielka szkoda bo fajnie się zapowiadało. Macie może jakieś namiary do nich żeby bezpośrednio się skontaktować ?
do Wind 2015-03-30 17:54:49
Co sie fajnie zapowiadalo mozesz to jakos rozwinac??? Smiechu warte...
1
do neon 2015-07-14 15:59:11
Miało być lepiej ale nie jest, kłam w żywe oczy... a z pracownikami w clemencie to po staremu jedni odchodza to znajduja sie nowi az dziw bierze gdzie oni tylu ludzi znajduja :) i tak średnia wieku w clemencie nie dlugo wynisie 20 lat z jednej strony dobrze no ale...co tu duzo gadac człowieka (usunięte przez administratora)strzela na sama mysl o tej firmie i tych ludziach fałszywych co tak rządzą... i wciskają kit tym pracownikom, ludzie bez wstydu..
młodzież 2015-09-14 10:14:15
Co tu dużo mówić ... Najniższa krajowa (1240 na rękę), zarząd ciągle ściemnia, że będą podwyżki a tu cisza ... ludzie mają dosyć i odchodzą tak jak i ja ... zostało już im tylko kilku doświadczonych pracowników, a reszta bez doświadczenie, bez ukończonej szkoły. Przyjmują już nawet ludzi z pieczarek :) Zamiast piąć pracowników wyżej, degradują na niższe stanowiska (pilnik, szlifowanie). Brak jakichkolwiek szkoleń ... a co najlepsze ostatnie czasy, gdy już nie mają ludzi do roboty zmuszają do obowiązkowych nadgodzin, po czym gdy ktoś się nie zgodzi bez podania Konkretnej przyczyny wystawiają pisemne nagany ... na każdym kroku ino kamery, a może i nawet podsłuchy (wraz z zamontowaniem nowoczesnych kamer zabrali z Hal radia) ... chcesz coś załatwić z brygadzistą to dostajesz odpowiedź "nie zawracaj mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Co najlepsze kasa na wszystko jest (nowe samochody, reklama, wybudowany plac przed firmą w tym roku) tylko oczywiście nie ma pieniędzy dla pracowników... pójdziesz do szefa zapytać o podwyżkę to będzie Ci się śmiał prosto w oczy ... albo stwierdzi poczekaj aż zarząd z Anglii przyjedzie (a jak już przyjeżdża to i tak nigdy nic nie ma, tylko jest latanie, że wszystkie okna do poprawek). No ale w końcu po co Anglicy wybudowali zakład w Polsce ... żeby Polacy robili za najniższą kasę a oni czerpią miliony :) ... FIRMA BEZ PRZYSZŁOŚCI!
Grzegorz 2015-11-29 20:45:41
Szukam kogos kto potrafi produktowac takie okna jak Clement
Mam zlecenia do wykonania.
Prosze o kontakt
Grzegorzslawek@vp.pl
xxxon 2016-03-28 16:39:49
Za jaką pensje szukają magazyniera. Co możesz powiedzieć o tej firmie i o magazynie i o ludziach w biurze.
xxxon 2016-03-28 20:47:39
Jakie są minusy w tej firmie
anonim123 2016-04-14 20:12:31
opinia jest prosta, jeżeli chcesz tam pracować za najniższa krajową, zostawać po godzinach z zaznaczeniem że nie masz wyboru, wysłuchiwać przełożonych o tym jak słabo się starasz i nie angażujesz w pracy to twój wybór.Zero pochwał, natomiast wieczne narzekania, kamery wyłapują kto się odzywa. Morale zespołu słabe, kiedy odchodzą Ci , którzy parę lat pracowali a ``firma`` nawet nie stara się walczyć o takich ludzi a póżniej narzekania że sie nie wyrabia. Ogólnie to zakład na krótką chwilę, najlepiej dla uczniów, sezonowców albo dla takich co chcą przezimować.
6
Ja.. 2016-05-18 09:37:56
Sprawa prosta - jak sie ma wykształcenie - to i płaca i oferta na poziomie, a jak się ma tylko podstawowe lub gimnazjum, zawodowe - to trudno marzyć o wysokich stanowiskach. Pokażcie firmy co na "dzień dobry" dają więcej niż najniższa... Umowę dają najpierw na czas określony, a potem...jak sie wykażesz, to i inna umowa i płaca będzie. Znam osoby młode, które tam zaczęły i..znajomość języka i fachowość dały to,że awansowały po 2 latach. Pakiety socjalne...dostają kasę co jakiś czas za urlopowe i świąteczne.
1
Oszykana 2016-06-03 12:49:10
Ostrzegam wszystkich ktorzy w pracy doznaja urazu i idac do lekarza nie zglaszajac to jako wypadek w pracy na kozysc firmy to robia blad bo za to odplacaja sie zwolnieniem z pracy bo taki pracownik ktory doznal urazu i na swoj koszt poszedl prywatnie na rehabilitacje a zarazem przerwal chorobowe bo zaklad potrzebuje pracownika do pracy dostaje skierowanie na badania kontrolne a po badaniach dostaje wypowiedzenie z pracy pod pretekstem ze za dlugi byl na chorobowym i zarzad zdevydowal ze trzeba takiego pracownika zwolnic .najleosze jest w tym ze per.pani szefowa powiedziala ze jak bedzie przyjmowac pracownikow to postara sie robic lepsze badania wstepne do pracy moze bedzieny mogl byc zbadani na raka to napewno ludzie beda pani wdzieczni za takie ufundowane badania tak ze wszyscy co sie zwalniaja przynosza zwolnienia lekarskie od psychiatry bo per pan szef wszystkich tak super traktuje wysmiewa sie z kazdego i poniza bo on jest wyksztalcony za firmiwe pieniadze a wiekszosc starszych pravownikow ma zawodowe tak jest w szlichtyngowskim clemencie ,pozdrawiam szefa i szefowa oraz zarzad firmy clement;)
3
Przyjaciel 2016-06-08 22:07:56
Polecilbym kupno słownika ☺☺Zycze Milego dnia
1
Oszukana 2016-06-10 16:03:27
Do przyjaciela dziękuje za rade pozdrawiam ;)wyźsza szkoła ;)
1
anonim123 2016-06-23 20:11:10
Tim zakładasz , że umowa obejmuje czas pracy, wynagrodzenie, rodzaj pełnionego stanowiska i czas trwania umowy.Nie zauważyłeś że odnoszę się jednak też do zachowań i polityki firmy . Co do wymagań w zakresie wykonywania pracy nie ma problemu w końcu główną rolę pełni wykształcenie, ale podejście w relacjach przełożonych do pracowników można wyjaśnić na zasadzie częstej rotacji.Więc nieświadom tego, że mieć obowiązek nadgodzin a możliwość nadgodzin tworzy pewną różnicę.Tak jak zmiana stanowiska za te same pieniądze a niemożliwość awansu z powodu obsadzonych stanowisk. Tak więc praca jest łatwo przyswajalna ale nad postawą przelożonych trzeba bybyło jeszcze popracować pozdrawiam
2
8888888 2016-06-23 20:31:47
Tak tak świadczenia są, młodzi którzy się wykazują również. Jednak nie tak daleko znajdują się firmy gdzie lepiej płacą na Dzień dobry , mówią dzień dobry ogólnie rozmawiają(nie będę robił reklamy), ale "wind" nie można zaraz tak łatwo klasyfikować ludzi po wykształceniu. Są tu ludzie z lepszym wykształceniem i mają płacone tak samo co ci po zawodówkach czy gimnazjum.
1
Anonim. 2016-06-30 00:07:41
Nie wiem czy pracujesz czy pracowałeś w Clemencie, ale Twoja opinia nijak odnosi się do rzeczywistości. Pierwszą umowę ludzie różnie dostają, druga tak czy tak na czas określony, wynagrodzenie no to wiadomo, że na początku najniższa, a później to i tak dostajesz niewiele więcej. Socjal 2 razy do roku plus premia świąteczna i też jakoś specjalnie szału nie robi. Awanse? Chyba nie wiesz o czym mówisz. Na halach pracują ludzie, którzy znają język, a awansowali co najwyżej z pilnika na montaż albo na inne stanowisko, gdzie jest więcej obowiązków, większa odpowiedzialność, a zarobki takie same. No i do życzenia wiele pozostawia kwestia relacji pracownik-przełożony. Szczególnie teraz jak są upalne dni to oczekiwało by się od kierownictwa trochę wyrozumiałości, że na halach temperatura wynosi ponad 30 stopni. No, ale czego oczekiwać od kogoś kto siedzi w klimatyzowanym biurze. Widocznie jeszcze nikt nie napisał do PIP. Ogólnie rzecz biorąc, warto poszukać czegoś lepszego, a nie męczyć się w Clemencie.
4
ktoś 2016-08-30 00:11:49
Nie polecam pracy w tej firmie. Zobaczcie na portale ogłoszeniowe. Ten pracodawca wiecznie szuka pracowników i nie jest to spowodowane rozwojem firmy lecz kiepskim traktowaniem ludzi. Jest to firma sezonowa. Wytrzymać tam idzie zaledwie kilka miesięcy. Zła atmosfera. Duża rotacja pracowników. Brak doświadczonych rąk. Jedyny plus to pieniądze na czas. Ale jak się nagibiesz jak dzikus przez cały miesiąc a potem wypłata wpływa na konto to i tak strzeliłbyś sobie najlepiej w łeb - tyle zarobiłes! Kierownictwo nigdy nie chwali, choć jest za co. W każdej sytuacji szuka się tylko winnych, i słyszysz to źle, tamto żle. Nie polecam.
6
ktoś 2016-09-18 17:57:39
Alek, nie napiszę Ci gdzie szukać tych ofert. Nie znam Cię, ale lepiej żebyś tam nie trafił. Pracy w tej firmie nie życzyłbym nawet swojemu największemu wrogowi.
3
ghhyujaol 2016-09-25 20:10:50
@ ktoś - ale nie rozuneim co ma fsakt znania kogoś do podania informacji gdzie szukać tych ofert? pozwól samemu ocenić, skoro ktoś bardzo tego chce. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale moge byc w błędzie
nick 2016-11-20 21:42:43
Firma wykańcza fizyczne i psychicznie
Zostaw swoją opinię o CLEMENT Windows Polska - Szlichtyngowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska