brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

urażone ego 2017-04-13 07:58
Urażony jestem że rada zmusiła mnie do zwolnienia mojej dziewczyny,teraz wezmą się za mnie,i jak tu rozwalać dalej firme.Na szczęście jest inna wolna dziewczyna z monu ,msze się zakręcić ,będzie technologiem ,jak ogrodnik,ogrodniczka zrobi nie długo wypad,już jest zbędna.
w sieci 2017-04-13 08:16
Raczej chore ego?
Prac. firmy 2017-04-14 08:25
A czy pan BA oddał pieniądze firmie za te pięć lat,przecież przyczynił się do niszczenia firmy i utraty wizerunku,a przynajmniej powinien to zrobić prezes,bo to było jawne wyprowadzanie kasy z firmy ,płacenie za nic,płacenie za niekompetencje,chamstwo i destrukcje ,firma nic nie zyskała ,a tylko straty.Takich kolesi w firmie jest jeszcze kilka osób,protegowanych prezesa,nic nie umiejących,bez odpowiedniego wykształcenia,jawne wyprowadzanie kasy,płacenie za nic.A pan BA powinien oddać nienależne pieniądze lub prezes.
prac.firmy 2017-04-14 09:16
Wiedzieliśmy że to tak się skończy ,ale każdy bal się mówić ,że to obciach,baliśmy się że prezes będzie się mścił, bo to człowiek nieobliczalny i mściwy,tylko chodzi po sądach z pracownikami.finał jest jak zawsze
Jacenty 2017-04-19 13:16
Człowiek we mgle,technologa nie znajdzie,bo ich po prostu ne ma,chyba że odejdzie z firmy to może ktoś się skusi,moż powtarzc ogłoszenie do usr..ej śmierci i tak nic z tego.zła opinia o firmie działa.
Dyndała 2017-04-21 08:31
To jeszcze pani A nie zasadzili kopa ,przecież to szkodnik firmy,nawet wkręciła mężusia na technologa,ogrodnika,który już dostał kopa za szkodnictwo ,teraz należy wyflekować żoneczkę,pierwszy szkodnik w firmie.
dajcie spokoj 2017-04-23 08:17
Racja, ale mistrzunio Pan Niorek czy jak mu tam tez sie klasyfikuje na odstrzał. Niezły z niego agresor, wyrzywa się na ludziach, drze jape na pół zakładu. Nie można podejść i powiedzieć normalnie? Jakieś złośliwości bo mu nie wychodzi pilnowanie roboty. A w obecnosci bardziej wpływowych ostoja spokoju. Psychol. Ludzie sie go boją. Chyba nie dorósł do bycia na tym stanowisku bo porażki przeżywa jak dziecko. Nie polecam pracy w tej firmie.
kawa na ławe 2017-04-23 08:54
Tak to jest jak się wyrzuca z pracy ludzi mądrzejszych od siebie,tak robi niby prezes,pozbył się wszystkich technologów i teraz rządzą niedouczeni mistrzowie chamscy i bez wiedzy,a prezes jest teraz od nich uzależniony i patrzy przez pace na ich wybryki i stosowane chamstwo aby przykryć swoją nieudolność,tak robi Norek ,który powinien być zwolniony natychmiast bo nie nadaje się do ludzi.W firmie pracuje się żle ,wszystko jest przypadkowe,brak jest jakiejś logiki w tym wszystkim,nie polecam pracy w tej firmie.
OMG 2017-04-23 12:44
Taka prawda. Lepiej gdyby został polernikiem jak kiedyś bo na zarzadzaniu grupą ludzi to się nie zna. Najlepiej wychodzi mu głupie smieszkowanie. I chodzenie z zdenerwowanym wyrazem twarzy patrząc w buty. Piesek Pana Z. ciągle do siebie wydzwaniaja a Norek tylko po to bo nie wie co i czym sie robi. Profesjonalizm... Hahaha
piaskiem po oczach 2017-04-23 13:56
W firmie szasta się materiałem na prawo i lewo,marnotrastwo totalne,ale jak mówią mistrzowie nie należy tym się przejmować,żadne normatywy nie obowiązują ,a prezes podpisze wszystko ,bo jest za głupi i nie wie o co chodzi,a Norek jaki mistrz Z to zwykli idioci i dyletanci,pracuja bo donoszą.
OMG 2017-04-23 14:21
Mam nadzieję, że nasi pseudo mistrzowie to przeczytają i wezmą rozum do głowy. Wiadomo, że nikt nie powie co sądzi w twarz bo tego samego dnia dostałby wypowiedzenie aleee dobrze, ze istnieje taka strona. Wylewajmy nasze żale tutaj bo tyle nam zostało... Niech się mistrzowie wezmą za rodziny. Ciągle chcielby żebyśmy byli posluszni i zostawali po godzinach ale nie myślą, ze nie zarabiamy tyle co oni. Im sie te nadgodziny super opłacają bo spokojnie 3000 netto maja. Gdzie poszanowanie ciezkiej fizycznej pracy? Tacy dyrygenci a każdy kto tam dłużej popracuje sam wie co ma robić. Do tego tegiej głowy nie trzeba...
kawa na ławe 2017-04-23 18:07
mistrzowie to przypadkowa zbieranina bez fachowej wiedzy,tylko potrafią mo..dy drzeć,układy rodzinno-towarzyskie daleko firmy nie zaprowadzą,kto pracował w innej firmie, to ma porównanie,tragiczne warunki pracy,organizacji żadnej,wszystko na zasadzie przypadkowości,obowiązujące chamstwo jako standard,nikt na to nie reaguje,ale cóż ryba psuje się od głowy........i te nieustanne poprawki.rekordy bije lakiernia .Czy ktoś wie w firmie jak te wyroby należy produkować?prezes na pewno nie,bo jak przyjdzie to opowiada takie bzdury jak mały Jasio,a tym bardziej mistrzowie z tzw szefem produkcji,pożal się Boże,tylko mor.y drą i gonią do produkcji bubli,ekonomi jak w średniowieczu,a wiedzy żadnej.
nie chce tu byc 2017-04-23 21:17
Tak. Kratery, zgazowane sztuki... Nietrzeźwi lakiernicy. Tam w szafeczkach maja browarki pochowane i sobie popijają. Pijaczyny... Kaczorek ładnie daje w gardło a Z. ma to w powarzaniu bo nikt nie przyjdzie robic do tego syfu. Patologia.
Do Rady Nadzorczej 2017-04-24 08:08
Weżcie się w końcu do jakiejś roboty i zróbcie i zróbcie porządek e Diorze,wywalcie w końcu tego prezesa.doprowadził firmę do skrajnej patologi.Ćpanie,pijaństwo ,chamstwo ,produkcja bubli,itd......czy można coś więcej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
prac. 2017-04-27 11:44
Można ,nie znacie możliwości tego pseudo inżyniera.?
1
Omen 2017-04-28 15:01
Dno i 6 metrów mułu
Nomen 2017-05-08 21:39
Firma patologiczna,tragiczne warunki pracy,ciągle pudrują syfa,a jest oczywiste ze fabryka to jeden wielki bubel i nie da się nic zrobić aby warunki były znośne i zgodne z potrzebami,ten co to projektował nie ma pojęcia o potrzebach takiej firmy, kasa wywalona w błoto,ktoś ja musi oddać,taka bezmyślność,a mułu jakieś 10 metrów.
łubudubu......... 2017-05-09 12:29
debilo-putin sama ksywka mówi wszystko.
to mówił ja 2017-05-11 16:50
Opinia zgodna z prawdą,chamstwo ,złe warunki pracy,kadra to banda nieudaczników i prymitywów,z daleka od tej patologicznej firmy,że jeszcze w 21 wieku coś takiego istnieje,jakiś skansen,stare komuchy pudrują syfa i udają ze to tak ma być,jak za komuny,a my tracimy zdrowie,wyroby jeden wielki bubel,jak to się jeszcze trzyma ekonomiczne?komunistyczny cud ekonomiczny.ZERO technologi, dłutka,pędzelki ,spraje,kostki z papierem,śmiechu warte-----diorowski startap-zapraszam właściciela do zwiedzania i tych z uni żeby zobaczyli na co dali kasę.Nie polecam racy w tej idiotycznej i zacofanej firmie.
prezes klubu 2017-05-20 20:52
Fatalna firma ,bez przyszłości,prymityw i złe warunki pracy ,nie polecam,z daleka,koszmar.
Anastazja Sęk 2017-05-25 16:37
Ci wariaci od pół roku szukają technologa ,i nie znajdą bo kto by chciał pracować w tak debilnej firmie ,chyba że zmienią prezesa.
Onufry Konar 2017-05-25 16:42
A jest to konieczne aby firma wróciła do normalności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inż.Mamoń 2017-05-25 16:53
Na strefie w Żarowie pracownicy już wstają z kolan,żaden dyrektor nie będzie ich obrażał ,atak się dzieje w Diorze że strony zarządu i nikt ie reaguje,chamstwo ,wulgarny język, to codzienność diorowska i wszystko idzie w złym kierunku,aby to się nie skończyło tak jak na strefie w Żarowie,co na to właściciel?
prac.Diory 2017-05-26 14:02
Teraz chcą inż.technologa drewna, a wcześniej wystarczył ogrodnik-----chyba mają coś z głowa i rozdwojenie jażni.
prac.Diory 2 2017-05-27 08:11
Pamiętam te ogłoszenia na tablicy w zakładzie,jakie ma zadania ogrodnik i jaki jest ważny,cysorz, a teraz d-p szuka technologa ,wszystko rozwalone w drobny mak,gdyby głupota miała skrzydła d-p fruwał by jak gołębica.
Dior 2017-05-28 08:22
W tej firmie wystarczy krawiec,niski poziom technologiczny,skutki działań d-p.
mistrzu 2017-05-29 15:51
technologia diorowska ,albo się uda ,albo się nie uda......
oferta pracy 2017-05-30 15:49
Oferujemy prace w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, w dziedzinie głupoty i nepotyzmu,pakiet socjalny w postaci codziennej dawki wulgarnego słownictwa i atrakcyjna pensje na raty.
diorca 2017-06-04 12:45
Dziwne ,że nikt nie chce pracować w Diorze,a przecież można ćpać ,pić i robić buble,fajnie jest.
były członek RN 2017-06-04 20:42
Wywalcie szkodnika ,a przyjdzie kadra z branży i naprawi to co zostało totalnie spieprzone i pogorszone,innej możliwości ne ma,ten co wszystko zepsuł przecież tego nie naprawi i tak dalej brnie w ta beznadzieje i pogrąża firmę z 70 letnia tradycja.
Jańcio Wodnik 2017-06-09 17:07
Za czasów POPSL do spółek państwowych wsadzali idiotów bez kompetencji i skutki widać,a jeszcze nikt ich nie usunął,dlaczego?
dekal 2017-06-12 21:03
Raczej firma powinna wymagać od przyszłego tzw. technologa znajomości łaciny kuchennej aby słowotwórczo nie odbiegać od zarządu,angielski tylko po to aby zdradzać informacje,jak się działo i dzieje.
NOMEN OMEN 2017-06-13 08:53
A co na to CBA......................?
Andrzej 2017-06-14 18:29
Prawda,a zamiast diory byłoby lotnisko,siemka
były 2017-06-14 18:50
A ten lakiernik od ubezpieczen jeszcze robi? Ciekawe czy dalej tak pieknie macha ręką i nawala zaciekami... Hahaha
aktualny 2017-06-15 17:09
Robi,robi,produkcja bubli to nasza specjalność.
Predator a27 2017-06-16 20:05
Miał głupek technologów z doświadczeniem to wywalił ich na zbity pysk,a jego hołota się cieszyła jaki mądry i odważny ,a teraz jak wszystko jest rozłożone na łopatki to jęczy i kwiczy i szuka technologa,a kto normalny i szanujący siebie z takim debilem i nieudacznikiem,którego zna cała okolica z jego choroby będzie chciał pracować, praca w diorze to obciach i znaczy że człowiek jest beznadziejny i dlatego wylądował w diorze,to jest koniec kariery zawodowej,unikajcie tej firmy,głupota i chamstwo stoją w tej firmie na piedestale,poz dla technologów,z daleka od diory i jego zarządu.
Paskiem po oczach 2017-06-17 17:18
Nie prawda ,wywalił technologów ze strachu o własna d..e,wie ze jest kiepski i na niczym się nie zna ,a zwłaszcza na technologi drewna ,dlatego go wywalali ze wszystkich firm,za nieuctwo i chore bredzenie,biedna nasza firma.
hmm 2017-06-17 23:40
Każdy narzeka na firmę ,( usunięte przez administratora ) Hipokryzja, nie pasuje wam brama otwarta idźcie do dużych korporacji na produkcję robić jak wam narzucą normy to się nakryjecie i popłaczecie.
były 2017-06-18 07:22
Dlatego dobrze stoją ekonomicznie,bardzo dobre warunki pracy,kultura ,a płace wyższe niż w diorze,normy obowiązują w każdej firmie,bardzo dobra organizacja pracy i opracowana technologia produkcji ,wszystko wiadomo ,a w diorze,hahahaha-warunki pracy jak w oświecimiu,21 wiek,chamstwo i donosicielstwo..technologie ustala majster lub prezes,a o tym nie maja pojęcia,stąd ciągłe poprawki i produkcja dużych ilości bubli i ciągłe cofanie się,wyobrażasz sobie-----hmm------taką sytuacje we własnej firmie?,chyba byś osobę co doprowadziła do tego wywalił na zbity pysk,bo to twoje pieniądze ,a nie państwowe ,czyli niczyje.
już----------- prac, porządnej firmy 2017-06-18 07:44
najlepsi odeszli,w diorze pozostali tylko lewusy i nieudacznicy z głównym nieudacznikiem,pozostałość po PRL.
Prac.Diory 2017-06-18 08:53
Prawda,nawet Diora w 2014 roku chciała się pozbyć pana WS,nawet ogłosili konkurs,czyli nie zdał egzaminu na tym stanowisku,stwierdzenie Rady Nadzorczej, stad konkurs,a dlaczego został?pytać RN.Dziwne,kto zna odpowiedż niech napisze.bo to tylko działa na szkodę firmy,wygląda że to jest tylko prezes tymczasowy?
PYOTL 2017-06-19 17:47
Mam zwidy jak cholera,trucizny w lakierni działają,jest gorąco ,wszystko paruje,benzeny,siarczany i inne trucizny----jest OK,świetna lakiernia,odlot za friko,świetna technologia,medal dla prezesa,rewelacja,polecam prace w Diorze,wizje ekstra,a że buble to mało ważne ,nikt się tym nie przejmuje,świetna firma ,niezapomniane wrażenia,ekstra.POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE.
Strong 2017-06-19 18:03
Witam kolego! ,nareszcie głos prawdy,prezes to super facet,odloty za friko i to za państwowe pieniądze,cały naród się składa na ćpanie,świetna restrukturyzacja firmy,super,najlepsza firma w Świdnicy,kolego prezesie niech się Pan trzyma i nie zwraca uwagi na złośliwe wpisy,trzymajmy się razem,uwielbiam prace na lakierni,SUPER !.
Wielbiciel firmy 2017-06-19 18:27
Dzięki koncepcji firmy Pana WS,wiem że żyje,lakiernia super,proszę nas częściej odwiedzać na lakierni,lot odbędziemy razem,jednak są technolodzy drewna co się znają na rzeczy,Krzysik to debil i oszust ,można być nowoczesnym?---------------------------można,głupki co tak krytykujecie.Polecam prace w tej super firmie.
ITD 2017-06-19 18:42
I dowiecie się że jeżdżenie samochodem po wybojach jest badaniem naukowym,Krzysik to jedna głupek.
świdniczanin live 2017-06-19 22:12
Bardzo słusznie,technologie ekstra,brawo prezes,można się dobrze bawić za friko ,można,brawo prezes,brawo firma,polecam pracę w firmie,ekstra,na pewno nie chodzi o produkcje, ciągle chodzę szczęśliwy,pozdrawiam zarząd,ekstra.
Łysy 2017-06-21 13:43
A jak ma byĆ ,zarząd to mentalnie PRL,A PREZES TO CZYSTA KOMUNA.stad ogrodnicy,więżniarki,panie w zoopatrzeniu,które są chamskie i głupie i nie maja pojęcia o niczym ,jedyna umięjetność --DONOSZENIE DO PREZESA ,szef produkcji ,goniec,zero umejetnosci,mamusia krawcowa ciagle wprowadza w bład,konstruktor ,emeryt z zaawansowanym utrata pamieci i pomocnikiem robolo-prawnikiem,jest wesoło.Czy tak jest w kazdej spółce państwowej------nepotyzm i głupota,oraz brak kompetencji.CZY TO SIĘ KIEDYŚ SKOŃCZY,FIRMA MSI ULEC ODNOWIE MORALNEJ ,TECHNOLOGICZNEJ.........ZMIANA MUSI BYĆ ?!
zbgzwiąz. 2017-06-24 15:20
To tak jak w Policach nietrafiona inwestycja,zamiast polepszenie to totalne pogorszenie,utrata własności i przejście na dzierżawe,przeniesienie starych maszyn do szkodliwego kontenera,a każdy inwestuje w technologie a nie w plastikowe hale bez możliwości rozwoju i jeszcze bardziej szkodliwe dla ludzi niż było,sprzedawać własność za marne grosze,po to by wydzierżawić hale od obcego prywaciarza ,gdzie sens i logika,zwłaszcza ze nic się nie zmieniło,technologie odziedziczone po poprzednikach,oryganzacja pracy taka sama,a jeszcze gorsza zostali wywaleni fachowcy i zastąpiono ich kolesiami prezesa,super nieudacznikami,wartość produkcji taka sama,koszty zwiększone,ludzie z branży którzy mówili wprost że to chore i głupie,szkodliwe dla firmy ,wywaleni,a właściciel dalej głupa wali,że to jest świetne i dobre dla ludzi,a CBA dalej śpi,brak reakcji na jawą głupotę i brak faktycznych efektów, a nie opartych na kreatywnej księgowości,post komuna w Diorze trzyma się mocno.
H2H5OH 2017-06-24 15:30
Wszystko do czasu,w końcu wywala radę nadzorcza ,która wszystko tuszuje i ukrywa ,i chroni kolesi.
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.