Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
i love you - 2014-03-01 21:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I gadasz tak publicznie byly pracowniku Dolmebu....Napewno pisze to osoba która wysłuchała Cie i zwali to nas Ciebie,bo nie wierzę w to że to Ty!! Masakra piszecie bzdury a każdy z Nas robi i będzie robił .Warunki pracy są bardzo złe jeśli chodzi o wetylacje ale reszta jest do dopracowania tak myśle oby to się sprawdziło!Poadrawiam:)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-03-02 08:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i love you - 2014-03-01 21:00:36]:
myslę że nie jesteś z produkcji,a my ni mamy zamiaru pracować w tak złych warunkach i łapać choroby,poz
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-03-04 17:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten co wymyślił ten zakład ,to jakis debil,tak pogorszyc warunki pracy i zniszczyc cały system tak specyficznej produkcji, w jakim celu?
zdjecie uzytkownika
pracobiorca - 2014-03-06 13:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie, jak chcecie życ to omijajcie tą budę z daleka
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2014-03-12 08:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy są fatalne,ale od kwietnia będą wysokie zarobki 6 koła brutto na łebka,tak że mozna raka łapać ,kasa na leczenie bedzie
zdjecie uzytkownika
filozof - 2014-03-14 06:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdej wiosce czy miescie znajdzie sie lokalny głupek
zdjecie uzytkownika
logik - 2014-03-14 06:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filozof - 2014-03-14 06:27:00]:
głupek,głupkiem ale zeby tak wszystko niszczyc wokół siebie i wpedzę ludzi w tak niehumanitarne warunki pracy
zdjecie uzytkownika
tannnooyy - 2014-03-14 10:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praktycznie firma zmierza do likwidacji,szkoda
zdjecie uzytkownika
z pylicą - 2014-03-14 12:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorąc pod uwage to że dab i buk sa rakotwórczea przy słabej wentylacji to kaplica,jedyna nadzieja jest to że sanepid i IP nie dopuszcza do pracy w tych warunkach ,lepiej zliwkidowac jedna mała fabryke niz wysyłac ludzi na ciezkie choroby, chyba że fabryka zostanie zbudowana od poczatku zgodnie ze sztuka i potrzebami tej specyfycznej produkcji
zdjecie uzytkownika
diorca - 2014-03-14 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro uważacie ze pogorszyly się warunki pracy, w firmie macie społecznego inspektora pracy który powinien zajac się ta sprawa we współpracy z powiatowym inspektorem pracy oraz rzeczoznawca który oceni stan faktyczny i związki zawodowe które maja obowiązek się tym zajac jeśli istnieje zagrozenie dla zdrowia ludzkiego
zdjecie uzytkownika
lapis - 2014-03-16 12:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
było posiedzenia rady nadzorczej,może dla ratowania firmy i jej dobra wyrzucili prezea
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2014-03-16 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ostatnio na strefie upadły dwie firmy ,a wiec wszystko mozliwe
zdjecie uzytkownika
autograph - 2014-03-25 09:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta dzierżawiona puszka to jeden wielki niewypał,dosyc że warunki pracy sa szkodliwe w kazdym stopniu ,to ten co dzierzawił nie wiedział co bedzie produkował,nic nie jest prawidłowo,a za doprowadzenie do degradacji macieżystych budynków ,ktos musi beknąć.Tego człowieka ,departament prezes niech jak najszybciej wyrzuci,szkodnik który nie zna sie na niczym,tylko pyskowac i opowiadac bzdury,totalnie nic nie robi, juz w mokrzeszowie podpowiadali mu przy sadzeniu ,zielonym do góry
zdjecie uzytkownika
z open spice - 2014-03-26 07:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
para A. to cwaniaki którzy na smyczy prowadzą prezesa,wprowadzaja chamstwo i idiotyzm w firmie,na szczęście jest troche ludzi mądrych i na dłuszża mete manewr z ogłupianim im sie nie uda,tak jak nie udał sie w poprzedniej pracy ,bo firma upadła,tylko dziwne że prezes akceptuje ich wszystkie bzdury,szczyty głupoty i niewiedzy podstawowej,może ich rekami chce załatwic Diore ,A SAM STAC Z BOKU JAK TERAZ
zdjecie uzytkownika
ze speisu - 2014-03-29 08:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki wygląd ,taki język
zdjecie uzytkownika
kingdom - 2014-04-03 11:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pierwszy po kase ten może dostanie złotówke,6 koła niet ,tylko kuzynek,kasy brak ,kiepskie wyniki ,góra reklamacji,a kredyt trzeba bedzie zaraz spałacac za ta trująca puszke,poz
zdjecie uzytkownika
autograph - 2014-04-03 20:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pierwsza niezrównoważona,chora obietnica,czy jeszcze naiwnie wieżycie prezesowi,ha,ha, ha
zdjecie uzytkownika
koniuszy - 2014-04-04 07:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są nagrania z narad u prezesa,wkródce na fejsie, niech się ludzie przekonaja jak wysoki stopień głupoty może osiagnąć człowiek,bryluje w tym departament,sami się przekonacie,to beda jaja,słychac jaka kadra pracuje w firmie,i jaki wulgarny jezyk.........
zdjecie uzytkownika
normalni - 2014-04-04 07:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mamy parę nagrań,ujawnienie w odpowiednim momencie,będzie fajnie i w końcu dowie się załoga co o nich sadzi zarząd i dlaczego stworzył tak szkodliwe warunki pracy dla produkcji i biur
zdjecie uzytkownika
normalni - 2014-04-04 07:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mamy parę nagrań,ujawnienie w odpowiednim momencie,będzie fajnie i w końcu dowie się załoga co o nich sadzi zarząd i dlaczego stworzył tak szkodliwe warunki pracy dla produkcji i biur
zdjecie uzytkownika
pracobiorca - 2014-04-10 08:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą też filmiki które mamy w telefonach,niech ludzie zobaczą tą smiertelna puszkę od srodka,i na nasze skargi nie bedziemy wysłuchiwać tych bzdur które wygaduje do nas prezes,mysli że ma przed sobą idiotów a przecież ten trujący wytwór on wytworzył,a teraz udaje głupa że wszystko sie porawi ,że jest to poczatek,ten gosciu musi się leczyć,albo już sie sam zatrół tym co wytwarza diora
zdjecie uzytkownika
benek321 - 2014-04-11 12:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już może tylko leczyć jelito grube,bo głowe to już za póżno,tak rozwalic dobry zakład,chociaż to jego specjalizacja
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-04-16 07:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tzw integracji to beda filmiki i nagrania,już nie moge sie doczekac
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-04-16 07:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tzw integracji to beda filmiki i nagrania,już nie moge sie doczekac
zdjecie uzytkownika
bareja - 2014-04-17 11:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypasionch Świat za nedzną wypłate i zasiłek 120zł dla całej załogi,zyczy Rada Nadzorcza firmy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
8 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x