brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

inż. z branży 2016-12-16 09:03
nawet komuna nie budowała tak szkodliwych warunków pracy i wpychała w to ludzi,za taka inwestycje w tych czasach byłaby czapa i wilczy bilet dożywotnio.W kadrę trzeba inwestować a nie w stosunku do tych co byli zachowywać się po chamsku,obrażać ,a w rezultacie firmę rozłożyć też od środka,dzisiaj w Diorze nikt nie chce pracować bo każdy wie kto nią zarządza.Tylko zmiana prezesa może zmienić ta sytuację.
jaśko 2016-12-16 15:19
świetnie sobie radzicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
stolarz 2016-12-16 18:48
Już takich cwaniaczków widziałwm co wszystkich wypier..li z pracy,dziś sami zapierd..aja przy maszynach,i to jest miejsce dla debilo-putia ,poz
KOD 2016-12-28 09:22
Komitet Obrony Diory,z okazji Nowego Roku ,życzy wszystkim Pracownikom Diory wszystkiego dobrego,wszelkiej pomyślności,mamy nadzieję że w najbliższym czasie zmieni się prezes naszej firmy,Diory.Skończą się rządy ludzi chamskich,wulgarnych,posługujących się językiem marginesu społecznego i totalnie nie kompetentnych.Mamy nadzieje że Nowy Rok przyniesie duże dobre zmiany dla firmy i dla Nas,zostaną poprawione warunki pracy,wprowadzone nowe technologie,nowoczesna organizacja pracy i w końcu nowa branżowa kadra która wniesie dużo nowych rozwiązań pożytecznych dla firmy,a nie ludzi bez wykształcenia i szkodliwych ,pochodzących z układów towarzysko-rodzinnych.Do siego Roku.KOD
Prac.Diory 2017-01-02 13:10
Dziękujemy za życzenia i mamy nadzieje że tak się stanie i w 2017 roku nareszcie pozbędziemy się tego szkodliwego prezesa.
Menedżer 2017-01-04 11:02
Szanowni Państwo. Jestem człwiekiem z wieloletnim doświadczeniem w branży stolarskiej i zarzadzaniu produkcją. Jakie sa warunki rekrutacyjne na stanowisko szefa produkcji.
prezio 2017-01-04 11:55
powiązania rodzinne ?
1
czwarty król 2017-01-08 09:31
wszystko w tej firmie ociera się o chorobę psychiczną,firma archaiczna ,zacofana,bez organizacji i dużym marnotrawieniem materiałów.Szukają,heheh,technologa z angielskim ,a sami posługują się łacina kuchenną,taki poziom,pa
byndzin 2017-01-08 22:09
Witam mam gorąca prośbę jeżeli jest tu ktoś kto pracował w diorze lub pracuje proszę o kontakt budzimy@gmail.com Dzieki
z szychty 2017-01-09 08:49
Nad Świdnicą smog i szkodliwe powietrze ,a u nas w blaszaku czyste powietrze ,zapraszamy.......oczywiście wg prezesa...........................................................
alias 2017-01-12 08:52
Prezes musi odejść .....
były prac. 2017-01-12 20:19
Prezes Diory chyba zwariował,najpierw tworzy rakotwórcze warunki pracy i dzisiaj nie ma kto pracować bo każdy szanuje swoje zdrowie, i nawet nędzne 17 zł nie są warte złapania raka,unikajcie rej firmy.
drewnos 2017-01-13 09:25
Prezes skutecznie przez pare lat rozwalał firmę i osiągnął w końcu sukces jak zawsze,firma zaliczana do najgorszych zakładów pracy,dzisiaj nikt nie chce pracować w tak szkodliwych warunkach z ludżmi bez kompetencji ,w chamskim środowisku, za to wylewali go z kazdego zakładu,jezeli wcześniej nie doprowadził do bankructwa,teraz Diora jest na tej drodze.
prac. 2017-01-13 14:06
I za to mieli go wywalić z Diory ...
Byly pracownik. 2017-01-13 22:13
Warunki w diorze to porażka. Na starej lokolizacji było lepiej... Tutaj wszedzie wali lakierami zimą ciagnie zimnem z lakierni... A wszyscy twierdzą że tak ma być. Syf kiła i mogiła. Podobno lakiernicy chcą się zwalniać. I się im nie dziwie... Zwalniajcie sie do lepszej roboty tak jak ja. Nikt tam nie przyjdzie robić za te marne pieniadze w takie warunki...
Wasz kumpel 2017-01-14 09:17
Szczera prawda,stary zakład był dużo lepszy i dostosowany do tej produkcji,a nowy syf powstał tylko po to aby wyprowadzić trochę kasy,dlatego jest taki syfiasty i szkodliwy,taki kamuflaż, że nowe.Chłopaki zwalniajcie się z tego syfu,jest dużo pracy zwłaszcza dla lakierników w dużo lepszych warunkach i lepszej pracy,w tym syfie niech pracuje i łapie raka prezes i rada nadzorcza bo na to wszystko pozwolili.Firma ma zepsutą opinie i nowy prezes będzie musiał pracować parę lat aby odbudować dobrą opinie, polepszyć warunki pracy,organizacje,wprowadzić nowe technologie i pozbyć się tej szkodliwej ośmiornicy która która drenuje firmę bezlitośnie.Pozdrawiam lakierników.
komańcz 35 2017-01-16 09:24
Racja ,w diorze warunki pracy tragiczne,już nie występują takie w zakładach pracy,a zwłaszcza w nowo budowanych,bo to obciach i brak kompetencji,brak technologi ,organizacji pracy,jednym słowem kompromitacja i marnotrawienie społecznych pieniędzy.Prezes niech sobie sam założy spółkę i zatrudni tą całą szkodliwą hołotę, zatrudnioną po znajomości,zobaczymy jak daleko zajedzie........pewnie by sam siebie wylał z roboty za te wszystkie kosztowne szkodliwe eksperymenty.
Jan bez ziemi 2017-01-29 16:37
faktycznie nikt w tym syfie nie chce pracować,lepiej być zdrowym.......
utopia 2017-01-30 09:33
Wg wpisów,firma jest do likwidacji,ze względu na trucie pracowników ,nie ma co utrzymywać takiego truciciela i szkodnika ludzi pod pozorem miejsc pracy,aktualnie rynek potrzebuje parę tys.prac od zaraz,więc nic sie nie dzieje,a zakład nie posiada technologi,czy organizacji,więc tym bardziej nie szkoda,szkoda tylko zabijac ludzi.
1
firma teoretyczna 2017-02-03 20:23
Jak siĘ zmieni prezes to jest pewne że pojawi się CBA i prokuratura.....
i kamieni kupa 2017-02-04 08:44
budowa takiego krematorium i to za państwowe pieniądze,to na pewno jest prokurator,ochrona rady nadzorczej długo nie może trwac ,wszystko i tak wyjdzie,pokazują to ostatnie doniesienia prasowe
Oscar17 2017-02-04 18:22
przekręty i głupota w Diorze,specjalizacja firmy.......
Baron M. 2017-02-05 09:50
że prokurator zajmnie się Diora to pewne,ale zawiadomienie powinien złożyć właściciel firmy.bo to jest jego obowiązek.Będzie miał co robić,za sprzedaż starej fabryki z terenem za 4 melony,gzie sam teren warty jest co najmniej 5 melonów,za wybudowanie za unijne pieniądze krematorium które niszczy ludzi,za nepotyzm ,gdzie jacyś ogrodnicy ogłaszaja w internecie że są technologami w Diorze i wiele innych przekrętów.
nowa technika lakiernicza 2017-02-09 09:03
Największym przekrętem jest lakiernia która miała być oparta na lakierach wodnych i takie było zezwolenie ,a jest na lakierach lotnych,bardzo szkodliwa i zabójcza dla zdrowia i te lotne trucizny mają zniwelować filtry z papieru i jak taki przekręt przepuścił sanepid i zezwolił na niszczenie zdrowia ludzkiego w 21 wieku?
Casandra 2017-02-11 09:18
Diora usilnie poszukuje technologa drewna,i jak piszą ludzie nikt nie będzie pracował z dyletantami którzy twierdza że drewno jest produkowane z plastiku,d-p ma jedyne wyjście ,dokupić drugi dyplom dla swojego kochasia ogrodnika i uroczyście go wręczyć i tak już się ogłosił wielkim technologiem diorowskim,nie matura ,a chęć szczera zrobią z ciebie technologa drewna w Diorze ,obserwujcie dalej rozwój głupoty w diorze i sami zobaczycie ja kwielki jest debilizm w firmach państwowych,za który jeszcze placą.
Pyra 79 2017-02-12 13:42
No bo skąd ma wiedzieć ta chłopina na temat technologi ,jak nigdy nie pracował na tym stanowisku i nie ma żadnego doświadczenia,stąd te bzdury technologiczne i zatrudnianie kolesi bez wiedzy tak jak i on,poz
bidermajer 1 2017-02-15 17:17
Podobno największym kapitałem firmy są pracownicy,a w Diorze prezes przyjął inną zasadę,kogo się da to zwolnić i w to miejsce przyjąć swojego kolesia,a resztę załogi wytruć ,takie stworzyć warunki pracy i restrukturyzacja firmy gotowa---wszyscy są zachwyceni,a zwłaszcza związkowcy za złotówkę więcej......
nie klakier 2017-02-16 13:43
prawda nigdy nie zajmował się technologiami,stąd te bzdury i opowiadane głupot,poziom dutka i motka,stąd tak archaicznie zorganizowana produkcja,no i poszukiwanie towarzystwa które będzie donosić i popadać w zachwyt nad znajomością tematu ,aż do likwidacji firmy.Brawo.
czopek 2017-02-16 17:34
tak jest,jeśli ktoś dostał prawo jazdy, to nie znaczy że umie jeżdzić samochodem i tak jest w tym przypadku,brak doświadczenia i wiedzy w technologi,stąd te wszystkie wpadki i straty z tego powodu.
prac.Diory 2017-02-16 20:24
Diora ma bardzo złą opinię i już się nie rozwija,a wręcz przeciwnie,się cofa,konieczna jest zmiana lidera ,jedyny ratunek .
prac,diory 2017-02-16 21:37
Prezes próbuje coś udowodnić,na razie tylko udowadnia swoją niekompetencje jest dużo gorzej niż było,totalny brak logicznego myślenia,gdyby podać przykłady nikt by w to nie uwierzył że tak jest,i te warunki pracy ,totalna klęska,Boże ratuj firme.
prac.diory 2017-02-17 10:33
i nas.....
mebelki int. 2017-02-17 13:28
Bardzo dobrze że zdegradowaliście( usunięte przez administratora ) z dyrektora do kierownika,i tak to jest za dużo,reprezentuje firmę beznadziejnie.
ucho prezesa 2017-02-17 19:13
obniża wizerunek firmy totalnie,czasami aż wstyd..................ruch w dobrym kierunku,brama firmy coraz bliżej.............
Prac.fir. 2017-02-22 14:43
Sprawa powinna być z urzędu.
kornik diorowski 2017-02-23 14:31
Diora będzie się przeprowadzać do Zielonej-Góry,bo tam wyznaczyli miejsce pracy dla technologa chyba że chodzi o zmyłke ,aby nikt się nie kapnął że chodzi o tą CHORĄ firmę,jak pisali ,tylko zmiana prezesa pozwoli na zatrudnienie prawdziwej kadry.
XYZ 2017-02-23 16:39
W Świdnicy są spaleni i narobili obciachu to czas wiać ,wszystko możliwe
Soddoma 2017-02-24 15:42
Kto by chciał pracować w tak patologicznej firmie,chyba tylko członkowie rady nadzorczej ,bo to fajna fucha,płatna i zero odpowiedzialności.
kumpel ze stragony,witam 2017-02-25 11:58
Odkąd obywatel W.S zabrał się za Diorę,to firma cofneła się o jakieś 20 lat w rozwoju technologicznym,organizacyjnym,chytra zmiana opakowania,swoja droga świetny manewr,wstawienie starych maszyn w plastikową hale,pogorszenie warunków pracy,drastyczne,wywalenie z roboty wszystkich technologów,aby nie patrzyli na ręce,a swoja droga jak firma meblarsko- drzewna funkcjonuje gdzie nie ma ani jednego człowieka z branży,podobno prezes ma taki dyplom,ale nikt go nie widział,sadząc po decyzjach raczej nie,chyba rolnictwo, stad uwielbienie ogrodnictwa.Firma doprowadzona do choroby psychicznej ,szkoda,będzie to trudno odbudować,taki prymitywny chwyt i wszyscy się nabrali.
Włodimir 2017-02-26 18:22
Wezcie sobie prezesa z Ukrainy,będzie taniej i mądrzej,paka
error 2017-02-28 19:20
Jak Mistrz zmiany ma w poważaniu trucie i każe robić mimo iż kabina nie ma wogole ciągu... Włosy poklejone, lakiernicy śmierdzą lakiermai juz po godzinie. Zimą na lakierni nie ma nawet 20C a latem idzie sie ugotować. Na starym zakładzie przynajmniej otworzył drzwi, przeciag ochladzal i tak nie walilo lakierami. Ah żal mi tych lakiernikow... Co tu mówić o zmianie prezesa czy zarzadu. Tam zwykle pionki to samouki, które partola robote. Tu przetarte, tu nie domalowne. Zganianie winy na druga osobe, braki. Wciaz braki. Wciaz cos nie tak. Ta firma nie ma wykwalifikowanych ludzi bo część to ludzie z ulicy dosłownie i w przenosni, bo jak mozna przychodzic do pracy pod wplywem i jeszcze w niej pic a przelozoni udaja ze nic widać mimo ze czuc na kilometr. Ta firma to fikcja.
404 2017-03-01 13:34
Prawda ,Diora jako firma to fikcja,faktycznie pracują ludzie przypadkowi,zarząd to też przypadek,ludzie bez osiągnięć zawodowych,jedyna osiągnięcia jakie mają to wywalenia ze 100 firm za niekompetencje,i to się przekłada na firmę.Lakiernia i warunki pracy w niej to dzieło jakiegoś psychopaty i frustrata.Zaproście członków rady nadzorczej do zwiedzania,to szybko wywala cały zarząd za osiągnięcie tak wysokiego stopnia głupoty i szafowania ludzkim zdrowiem.
REE 2017-03-02 08:42
Wcześniej,czy póżniej to i tak się żle skończy dla firmy i będzie żal że nikt nie zareagował na te wszystkie wyczyny zarządu,kwestia czasu,spoko.
Bolek 2017-03-02 13:33
ze starych pracowników zostali tylko ci co są na emeryturach i kablują ,a więc są przydatni prezesowi .bo firmie nie,ha ,ha
Golem 2017-03-02 13:57
starzy kablarze zawsze będą mieli prace,prezes takich nierobów uwielbia.
Młody 2017-03-02 20:56
Emeryci pracujący to stare komuchy i donosiciele,zabierają prace młodym i blokują etaty,jak ta firma ma iść do przodu?
pezetpeer 2017-03-10 17:27
Nie ma to jak być komuchem i donosicielem, tacy zawsze są potrzebni i zawsze zdobywają uznanie u słabych prezesów.
tech. drewna 2017-03-17 17:59
Diora nadal szuka technologa drewna,już nawet anonimowo,tak żeby nikt się nie zorientował że chodzi o tą wariacką firmę,gdzie prezes nie ma szacunku dla pracowników,a po za tym po takim wybitnym osobniku typu ogrodnik,trudno będzie sprostać wiedzą, wg prezesa,tylko zmiana prezesa może przyciągnąć dobrych ludzi do pracy.
Longin uprzejmy 2017-03-18 19:20
Dobrze że ten ogrodnik odszedł,jedyna jego umiejętność to prymitywne wulgarne bluzgi we wszystkich odmianach,teraz powinni wywalić jego żonę ,totalny brak kompetencji i wulgarne słownictwo,nic nie wniosła do firmy,a raczej firma utraciła wizerunek------wystarczy popatrzyć i posłuchać pani ma i wszystko jasne,dziwne że ja trzymają za takie szkody które wyrządza firmie,rada i związki muszą tym się zająć.
2
Kendra 2017-03-22 07:58
Nie polecam pracy w Diorze,śmierć w butach ,tak szkodliwe warunki pracy.
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.