brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

prac. 2016-11-29 18:22
skończył im się prozak,jak to w domu wariatów
prac 2016-12-01 15:36
od dłuższego czasu banda debilo-puina siedzi cicho,wiedza że jak go wywalą to ich tez ,bo kto by zatrudniał takich dyletantów i głupich donosicieli.
jeszcze prac Diory 2016-12-02 16:07
fakt,najpierw debilo-putin wpędził ludzi do pracy w trujacych warunkach,apózniej rozwalił firme od środka ,dzisiaj brak fachowców,przykład nowy modelarz,jeszcze troche i firma będzie zabloowana,dlatego też za takie zarzadzanie wywalali go z kazdej firmy,szybko./,
diorek 2016-12-04 00:10
GDZIE JEST RADA NADZORCZA?????????????????????
jeszcze prac Diory 2016-12-04 18:33
W pewnym sensie rada nadzorcza przyczyniła się do tej sytuacji,brak kontroli,wiara w prawdziwość zapewnień ze strony zarządu i tylko zadowolenie z otrzymywanych diet.Pewnie czkaja na efekty ekonomiczne na koniec roku,które można kształtować w dowolny sposób i je otrzymają bez zainteresowania co się naprawdę dzieje w firmie,jak do tej pory.Nie są zainteresowani wiedza że za dużą kase wybudowano kontener o bardzo szkodliwych warunkach pracy,nastapiło pogorszenie zamiast polepszenie,że prezes uprawia szkodliwy nepotyzm zatrudniając rodzinę członków zarządu ,bez względu na wykształcenie i umiejetności.To wszystko skończyło się żle dla firmy ,to widać na co dzień w zakładzie,a rada tylko się temu przygląda i nie wyciąga wniosków.W2014 już prezesa miano usunąć,ogłoszono nawet konkurs na to stanowisko,ale niestety dołączyła do psucia firmy i tak już mocno nadwyrężonej.
Bari 01 2016-12-06 09:31
już go mieli wywalić za nieudolność,słusznie,pozostanie spowodowało śmieszność i kpiny oraz ogólny brak akceptacji.Gdyby gościu miał honor już dawno by odszedł,a tak widać że chodzi o własne interesy.
zainteresowana 2016-12-08 08:52
Czy ktoś wie czy nowa stara już wywaliła debilo-putina?
info. 2016-12-08 09:34
Chyba go wywaliła bo chodzi taki zaniedbany.
nick 2016-12-08 16:12
Diora-finansowy przekręt/////////////////////////////////////////////////
ogrodnik 2016-12-09 16:22
zawsze do dyspozycji jest tandeciara//////////////''''''''''''''''',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.................
1
prac. 2016-12-10 21:21
A chętnych do pracy w Diorze brak,tyle stanowisk wolnych,jednak praca dla fachowców w tej firmie to obciach,niech dalej rządza ogrodnicy i donosiciele,szybciej firma upadnie, ku ich radości bo do tego to wszystko zmierza.
jeszcze prac. Diory 2016-12-12 09:06
Że to jest przekręt finansowy i chodzi o prywatne interesy to widać.Jeżeli za grubą kas pogarsza się warunki pracy,jest jeszcze gorzej niż było,truje się ludzi bardziej niż przed zmianą,a technologie i organizacje pracy cofa się o 20 lat,to widać że chodziło tylko o inwestycje, bo przy inwestycjach zawsze można skręcić coś dla siebie.Diorowska inwestycja droga,pieniądze wydane bez sensu i dokładnie widac że nie chodziło o wybudowanie nowoczesnego zakładu pracy, przyjaznego dla ludz,widzą to wszyscy oprócz właściciela.
prac. muzeum 2016-12-12 09:37
Że fabryka jest archaiczna ,przestarzała,pozbawiona technologi i szkodliwa dla ludzi to fakt niezaprzeczalny.
prac. muzeum 2016-12-12 09:43
potwierdzam fabryka archaiczna,przestarzałe technologie,szkodliwe warunki pracy,średniowiecze.
KOD 2016-12-12 12:53
Komitet Obrony Diory zwraca się do Rady Nadzorczej o świąteczny prezent w postaci nowego PREZESA,człowieka nowej kadry menedżerskiej,otwartego i mądrego,który używa kulturalnie języka polskiego i rozumie co to jest rozwój firmy ,nowe technologie .Człowieka który nie wykorzystuje tego że firma jest Pantwowa do stosowania nepotyzmu idologi niszczenia do swoich prywatnych celów.Jeszcze jest możliwośc poprawy sytuacji pod kazdym wzgledem,Trzeba uratowac firmę specjalistyczna z 50 letnim stażem,takich firm juz nie ma i dlatego tym bardziej trzeba ja ratowac z rak nieodpowiedzialnych LUDZI.Czekamy na taki prezent.KOD.
inż. z branży 2016-12-16 09:03
nawet komuna nie budowała tak szkodliwych warunków pracy i wpychała w to ludzi,za taka inwestycje w tych czasach byłaby czapa i wilczy bilet dożywotnio.W kadrę trzeba inwestować a nie w stosunku do tych co byli zachowywać się po chamsku,obrażać ,a w rezultacie firmę rozłożyć też od środka,dzisiaj w Diorze nikt nie chce pracować bo każdy wie kto nią zarządza.Tylko zmiana prezesa może zmienić ta sytuację.
jaśko 2016-12-16 15:19
świetnie sobie radzicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
stolarz 2016-12-16 18:48
Już takich cwaniaczków widziałwm co wszystkich wypier..li z pracy,dziś sami zapierd..aja przy maszynach,i to jest miejsce dla debilo-putia ,poz
KOD 2016-12-28 09:22
Komitet Obrony Diory,z okazji Nowego Roku ,życzy wszystkim Pracownikom Diory wszystkiego dobrego,wszelkiej pomyślności,mamy nadzieję że w najbliższym czasie zmieni się prezes naszej firmy,Diory.Skończą się rządy ludzi chamskich,wulgarnych,posługujących się językiem marginesu społecznego i totalnie nie kompetentnych.Mamy nadzieje że Nowy Rok przyniesie duże dobre zmiany dla firmy i dla Nas,zostaną poprawione warunki pracy,wprowadzone nowe technologie,nowoczesna organizacja pracy i w końcu nowa branżowa kadra która wniesie dużo nowych rozwiązań pożytecznych dla firmy,a nie ludzi bez wykształcenia i szkodliwych ,pochodzących z układów towarzysko-rodzinnych.Do siego Roku.KOD
Prac.Diory 2017-01-02 13:10
Dziękujemy za życzenia i mamy nadzieje że tak się stanie i w 2017 roku nareszcie pozbędziemy się tego szkodliwego prezesa.
Menedżer 2017-01-04 11:02
Szanowni Państwo. Jestem człwiekiem z wieloletnim doświadczeniem w branży stolarskiej i zarzadzaniu produkcją. Jakie sa warunki rekrutacyjne na stanowisko szefa produkcji.
prezio 2017-01-04 11:55
powiązania rodzinne ?
1
czwarty król 2017-01-08 09:31
wszystko w tej firmie ociera się o chorobę psychiczną,firma archaiczna ,zacofana,bez organizacji i dużym marnotrawieniem materiałów.Szukają,heheh,technologa z angielskim ,a sami posługują się łacina kuchenną,taki poziom,pa
byndzin 2017-01-08 22:09
Witam mam gorąca prośbę jeżeli jest tu ktoś kto pracował w diorze lub pracuje proszę o kontakt budzimy@gmail.com Dzieki
z szychty 2017-01-09 08:49
Nad Świdnicą smog i szkodliwe powietrze ,a u nas w blaszaku czyste powietrze ,zapraszamy.......oczywiście wg prezesa...........................................................
alias 2017-01-12 08:52
Prezes musi odejść .....
były prac. 2017-01-12 20:19
Prezes Diory chyba zwariował,najpierw tworzy rakotwórcze warunki pracy i dzisiaj nie ma kto pracować bo każdy szanuje swoje zdrowie, i nawet nędzne 17 zł nie są warte złapania raka,unikajcie rej firmy.
drewnos 2017-01-13 09:25
Prezes skutecznie przez pare lat rozwalał firmę i osiągnął w końcu sukces jak zawsze,firma zaliczana do najgorszych zakładów pracy,dzisiaj nikt nie chce pracować w tak szkodliwych warunkach z ludżmi bez kompetencji ,w chamskim środowisku, za to wylewali go z kazdego zakładu,jezeli wcześniej nie doprowadził do bankructwa,teraz Diora jest na tej drodze.
prac. 2017-01-13 14:06
I za to mieli go wywalić z Diory ...
Byly pracownik. 2017-01-13 22:13
Warunki w diorze to porażka. Na starej lokolizacji było lepiej... Tutaj wszedzie wali lakierami zimą ciagnie zimnem z lakierni... A wszyscy twierdzą że tak ma być. Syf kiła i mogiła. Podobno lakiernicy chcą się zwalniać. I się im nie dziwie... Zwalniajcie sie do lepszej roboty tak jak ja. Nikt tam nie przyjdzie robić za te marne pieniadze w takie warunki...
Wasz kumpel 2017-01-14 09:17
Szczera prawda,stary zakład był dużo lepszy i dostosowany do tej produkcji,a nowy syf powstał tylko po to aby wyprowadzić trochę kasy,dlatego jest taki syfiasty i szkodliwy,taki kamuflaż, że nowe.Chłopaki zwalniajcie się z tego syfu,jest dużo pracy zwłaszcza dla lakierników w dużo lepszych warunkach i lepszej pracy,w tym syfie niech pracuje i łapie raka prezes i rada nadzorcza bo na to wszystko pozwolili.Firma ma zepsutą opinie i nowy prezes będzie musiał pracować parę lat aby odbudować dobrą opinie, polepszyć warunki pracy,organizacje,wprowadzić nowe technologie i pozbyć się tej szkodliwej ośmiornicy która która drenuje firmę bezlitośnie.Pozdrawiam lakierników.
komańcz 35 2017-01-16 09:24
Racja ,w diorze warunki pracy tragiczne,już nie występują takie w zakładach pracy,a zwłaszcza w nowo budowanych,bo to obciach i brak kompetencji,brak technologi ,organizacji pracy,jednym słowem kompromitacja i marnotrawienie społecznych pieniędzy.Prezes niech sobie sam założy spółkę i zatrudni tą całą szkodliwą hołotę, zatrudnioną po znajomości,zobaczymy jak daleko zajedzie........pewnie by sam siebie wylał z roboty za te wszystkie kosztowne szkodliwe eksperymenty.
Jan bez ziemi 2017-01-29 16:37
faktycznie nikt w tym syfie nie chce pracować,lepiej być zdrowym.......
utopia 2017-01-30 09:33
Wg wpisów,firma jest do likwidacji,ze względu na trucie pracowników ,nie ma co utrzymywać takiego truciciela i szkodnika ludzi pod pozorem miejsc pracy,aktualnie rynek potrzebuje parę tys.prac od zaraz,więc nic sie nie dzieje,a zakład nie posiada technologi,czy organizacji,więc tym bardziej nie szkoda,szkoda tylko zabijac ludzi.
1
firma teoretyczna 2017-02-03 20:23
Jak siĘ zmieni prezes to jest pewne że pojawi się CBA i prokuratura.....
i kamieni kupa 2017-02-04 08:44
budowa takiego krematorium i to za państwowe pieniądze,to na pewno jest prokurator,ochrona rady nadzorczej długo nie może trwac ,wszystko i tak wyjdzie,pokazują to ostatnie doniesienia prasowe
Oscar17 2017-02-04 18:22
przekręty i głupota w Diorze,specjalizacja firmy.......
Baron M. 2017-02-05 09:50
że prokurator zajmnie się Diora to pewne,ale zawiadomienie powinien złożyć właściciel firmy.bo to jest jego obowiązek.Będzie miał co robić,za sprzedaż starej fabryki z terenem za 4 melony,gzie sam teren warty jest co najmniej 5 melonów,za wybudowanie za unijne pieniądze krematorium które niszczy ludzi,za nepotyzm ,gdzie jacyś ogrodnicy ogłaszaja w internecie że są technologami w Diorze i wiele innych przekrętów.
nowa technika lakiernicza 2017-02-09 09:03
Największym przekrętem jest lakiernia która miała być oparta na lakierach wodnych i takie było zezwolenie ,a jest na lakierach lotnych,bardzo szkodliwa i zabójcza dla zdrowia i te lotne trucizny mają zniwelować filtry z papieru i jak taki przekręt przepuścił sanepid i zezwolił na niszczenie zdrowia ludzkiego w 21 wieku?
Casandra 2017-02-11 09:18
Diora usilnie poszukuje technologa drewna,i jak piszą ludzie nikt nie będzie pracował z dyletantami którzy twierdza że drewno jest produkowane z plastiku,d-p ma jedyne wyjście ,dokupić drugi dyplom dla swojego kochasia ogrodnika i uroczyście go wręczyć i tak już się ogłosił wielkim technologiem diorowskim,nie matura ,a chęć szczera zrobią z ciebie technologa drewna w Diorze ,obserwujcie dalej rozwój głupoty w diorze i sami zobaczycie ja kwielki jest debilizm w firmach państwowych,za który jeszcze placą.
Pyra 79 2017-02-12 13:42
No bo skąd ma wiedzieć ta chłopina na temat technologi ,jak nigdy nie pracował na tym stanowisku i nie ma żadnego doświadczenia,stąd te bzdury technologiczne i zatrudnianie kolesi bez wiedzy tak jak i on,poz
bidermajer 1 2017-02-15 17:17
Podobno największym kapitałem firmy są pracownicy,a w Diorze prezes przyjął inną zasadę,kogo się da to zwolnić i w to miejsce przyjąć swojego kolesia,a resztę załogi wytruć ,takie stworzyć warunki pracy i restrukturyzacja firmy gotowa---wszyscy są zachwyceni,a zwłaszcza związkowcy za złotówkę więcej......
nie klakier 2017-02-16 13:43
prawda nigdy nie zajmował się technologiami,stąd te bzdury i opowiadane głupot,poziom dutka i motka,stąd tak archaicznie zorganizowana produkcja,no i poszukiwanie towarzystwa które będzie donosić i popadać w zachwyt nad znajomością tematu ,aż do likwidacji firmy.Brawo.
czopek 2017-02-16 17:34
tak jest,jeśli ktoś dostał prawo jazdy, to nie znaczy że umie jeżdzić samochodem i tak jest w tym przypadku,brak doświadczenia i wiedzy w technologi,stąd te wszystkie wpadki i straty z tego powodu.
prac.Diory 2017-02-16 20:24
Diora ma bardzo złą opinię i już się nie rozwija,a wręcz przeciwnie,się cofa,konieczna jest zmiana lidera ,jedyny ratunek .
prac,diory 2017-02-16 21:37
Prezes próbuje coś udowodnić,na razie tylko udowadnia swoją niekompetencje jest dużo gorzej niż było,totalny brak logicznego myślenia,gdyby podać przykłady nikt by w to nie uwierzył że tak jest,i te warunki pracy ,totalna klęska,Boże ratuj firme.
prac.diory 2017-02-17 10:33
i nas.....
mebelki int. 2017-02-17 13:28
Bardzo dobrze że zdegradowaliście( usunięte przez administratora ) z dyrektora do kierownika,i tak to jest za dużo,reprezentuje firmę beznadziejnie.
ucho prezesa 2017-02-17 19:13
obniża wizerunek firmy totalnie,czasami aż wstyd..................ruch w dobrym kierunku,brama firmy coraz bliżej.............
Prac.fir. 2017-02-22 14:43
Sprawa powinna być z urzędu.
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.