brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Onufry Konar 2017-05-25 16:42
A jest to konieczne aby firma wróciła do normalności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inż.Mamoń 2017-05-25 16:53
Na strefie w Żarowie pracownicy już wstają z kolan,żaden dyrektor nie będzie ich obrażał ,atak się dzieje w Diorze że strony zarządu i nikt ie reaguje,chamstwo ,wulgarny język, to codzienność diorowska i wszystko idzie w złym kierunku,aby to się nie skończyło tak jak na strefie w Żarowie,co na to właściciel?
prac.Diory 2017-05-26 14:02
Teraz chcą inż.technologa drewna, a wcześniej wystarczył ogrodnik-----chyba mają coś z głowa i rozdwojenie jażni.
prac.Diory 2 2017-05-27 08:11
Pamiętam te ogłoszenia na tablicy w zakładzie,jakie ma zadania ogrodnik i jaki jest ważny,cysorz, a teraz d-p szuka technologa ,wszystko rozwalone w drobny mak,gdyby głupota miała skrzydła d-p fruwał by jak gołębica.
Dior 2017-05-28 08:22
W tej firmie wystarczy krawiec,niski poziom technologiczny,skutki działań d-p.
mistrzu 2017-05-29 15:51
technologia diorowska ,albo się uda ,albo się nie uda......
oferta pracy 2017-05-30 15:49
Oferujemy prace w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, w dziedzinie głupoty i nepotyzmu,pakiet socjalny w postaci codziennej dawki wulgarnego słownictwa i atrakcyjna pensje na raty.
diorca 2017-06-04 12:45
Dziwne ,że nikt nie chce pracować w Diorze,a przecież można ćpać ,pić i robić buble,fajnie jest.
były członek RN 2017-06-04 20:42
Wywalcie szkodnika ,a przyjdzie kadra z branży i naprawi to co zostało totalnie spieprzone i pogorszone,innej możliwości ne ma,ten co wszystko zepsuł przecież tego nie naprawi i tak dalej brnie w ta beznadzieje i pogrąża firmę z 70 letnia tradycja.
Jańcio Wodnik 2017-06-09 17:07
Za czasów POPSL do spółek państwowych wsadzali idiotów bez kompetencji i skutki widać,a jeszcze nikt ich nie usunął,dlaczego?
dekal 2017-06-12 21:03
Raczej firma powinna wymagać od przyszłego tzw. technologa znajomości łaciny kuchennej aby słowotwórczo nie odbiegać od zarządu,angielski tylko po to aby zdradzać informacje,jak się działo i dzieje.
NOMEN OMEN 2017-06-13 08:53
A co na to CBA......................?
Andrzej 2017-06-14 18:29
Prawda,a zamiast diory byłoby lotnisko,siemka
były 2017-06-14 18:50
A ten lakiernik od ubezpieczen jeszcze robi? Ciekawe czy dalej tak pieknie macha ręką i nawala zaciekami... Hahaha
aktualny 2017-06-15 17:09
Robi,robi,produkcja bubli to nasza specjalność.
Predator a27 2017-06-16 20:05
Miał głupek technologów z doświadczeniem to wywalił ich na zbity pysk,a jego hołota się cieszyła jaki mądry i odważny ,a teraz jak wszystko jest rozłożone na łopatki to jęczy i kwiczy i szuka technologa,a kto normalny i szanujący siebie z takim debilem i nieudacznikiem,którego zna cała okolica z jego choroby będzie chciał pracować, praca w diorze to obciach i znaczy że człowiek jest beznadziejny i dlatego wylądował w diorze,to jest koniec kariery zawodowej,unikajcie tej firmy,głupota i chamstwo stoją w tej firmie na piedestale,poz dla technologów,z daleka od diory i jego zarządu.
Paskiem po oczach 2017-06-17 17:18
Nie prawda ,wywalił technologów ze strachu o własna d..e,wie ze jest kiepski i na niczym się nie zna ,a zwłaszcza na technologi drewna ,dlatego go wywalali ze wszystkich firm,za nieuctwo i chore bredzenie,biedna nasza firma.
hmm 2017-06-17 23:40
Każdy narzeka na firmę ,( usunięte przez administratora ) Hipokryzja, nie pasuje wam brama otwarta idźcie do dużych korporacji na produkcję robić jak wam narzucą normy to się nakryjecie i popłaczecie.
były 2017-06-18 07:22
Dlatego dobrze stoją ekonomicznie,bardzo dobre warunki pracy,kultura ,a płace wyższe niż w diorze,normy obowiązują w każdej firmie,bardzo dobra organizacja pracy i opracowana technologia produkcji ,wszystko wiadomo ,a w diorze,hahahaha-warunki pracy jak w oświecimiu,21 wiek,chamstwo i donosicielstwo..technologie ustala majster lub prezes,a o tym nie maja pojęcia,stąd ciągłe poprawki i produkcja dużych ilości bubli i ciągłe cofanie się,wyobrażasz sobie-----hmm------taką sytuacje we własnej firmie?,chyba byś osobę co doprowadziła do tego wywalił na zbity pysk,bo to twoje pieniądze ,a nie państwowe ,czyli niczyje.
już----------- prac, porządnej firmy 2017-06-18 07:44
najlepsi odeszli,w diorze pozostali tylko lewusy i nieudacznicy z głównym nieudacznikiem,pozostałość po PRL.
Prac.Diory 2017-06-18 08:53
Prawda,nawet Diora w 2014 roku chciała się pozbyć pana WS,nawet ogłosili konkurs,czyli nie zdał egzaminu na tym stanowisku,stwierdzenie Rady Nadzorczej, stad konkurs,a dlaczego został?pytać RN.Dziwne,kto zna odpowiedż niech napisze.bo to tylko działa na szkodę firmy,wygląda że to jest tylko prezes tymczasowy?
PYOTL 2017-06-19 17:47
Mam zwidy jak cholera,trucizny w lakierni działają,jest gorąco ,wszystko paruje,benzeny,siarczany i inne trucizny----jest OK,świetna lakiernia,odlot za friko,świetna technologia,medal dla prezesa,rewelacja,polecam prace w Diorze,wizje ekstra,a że buble to mało ważne ,nikt się tym nie przejmuje,świetna firma ,niezapomniane wrażenia,ekstra.POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE.
Strong 2017-06-19 18:03
Witam kolego! ,nareszcie głos prawdy,prezes to super facet,odloty za friko i to za państwowe pieniądze,cały naród się składa na ćpanie,świetna restrukturyzacja firmy,super,najlepsza firma w Świdnicy,kolego prezesie niech się Pan trzyma i nie zwraca uwagi na złośliwe wpisy,trzymajmy się razem,uwielbiam prace na lakierni,SUPER !.
Wielbiciel firmy 2017-06-19 18:27
Dzięki koncepcji firmy Pana WS,wiem że żyje,lakiernia super,proszę nas częściej odwiedzać na lakierni,lot odbędziemy razem,jednak są technolodzy drewna co się znają na rzeczy,Krzysik to debil i oszust ,można być nowoczesnym?---------------------------można,głupki co tak krytykujecie.Polecam prace w tej super firmie.
ITD 2017-06-19 18:42
I dowiecie się że jeżdżenie samochodem po wybojach jest badaniem naukowym,Krzysik to jedna głupek.
świdniczanin live 2017-06-19 22:12
Bardzo słusznie,technologie ekstra,brawo prezes,można się dobrze bawić za friko ,można,brawo prezes,brawo firma,polecam pracę w firmie,ekstra,na pewno nie chodzi o produkcje, ciągle chodzę szczęśliwy,pozdrawiam zarząd,ekstra.
Łysy 2017-06-21 13:43
A jak ma byĆ ,zarząd to mentalnie PRL,A PREZES TO CZYSTA KOMUNA.stad ogrodnicy,więżniarki,panie w zoopatrzeniu,które są chamskie i głupie i nie maja pojęcia o niczym ,jedyna umięjetność --DONOSZENIE DO PREZESA ,szef produkcji ,goniec,zero umejetnosci,mamusia krawcowa ciagle wprowadza w bład,konstruktor ,emeryt z zaawansowanym utrata pamieci i pomocnikiem robolo-prawnikiem,jest wesoło.Czy tak jest w kazdej spółce państwowej------nepotyzm i głupota,oraz brak kompetencji.CZY TO SIĘ KIEDYŚ SKOŃCZY,FIRMA MSI ULEC ODNOWIE MORALNEJ ,TECHNOLOGICZNEJ.........ZMIANA MUSI BYĆ ?!
zbgzwiąz. 2017-06-24 15:20
To tak jak w Policach nietrafiona inwestycja,zamiast polepszenie to totalne pogorszenie,utrata własności i przejście na dzierżawe,przeniesienie starych maszyn do szkodliwego kontenera,a każdy inwestuje w technologie a nie w plastikowe hale bez możliwości rozwoju i jeszcze bardziej szkodliwe dla ludzi niż było,sprzedawać własność za marne grosze,po to by wydzierżawić hale od obcego prywaciarza ,gdzie sens i logika,zwłaszcza ze nic się nie zmieniło,technologie odziedziczone po poprzednikach,oryganzacja pracy taka sama,a jeszcze gorsza zostali wywaleni fachowcy i zastąpiono ich kolesiami prezesa,super nieudacznikami,wartość produkcji taka sama,koszty zwiększone,ludzie z branży którzy mówili wprost że to chore i głupie,szkodliwe dla firmy ,wywaleni,a właściciel dalej głupa wali,że to jest świetne i dobre dla ludzi,a CBA dalej śpi,brak reakcji na jawą głupotę i brak faktycznych efektów, a nie opartych na kreatywnej księgowości,post komuna w Diorze trzyma się mocno.
H2H5OH 2017-06-24 15:30
Wszystko do czasu,w końcu wywala radę nadzorcza ,która wszystko tuszuje i ukrywa ,i chroni kolesi.
byłyprac 2017-06-29 08:16
Wariacka diora szuka pracowników,nie polecam pracy ,chamstwo dozoru i zarządu,bardzo złe warunki pracy ,szkodliwe,niskie płace,to widać w ofercie.Prezes cwaniaczek który nie szanuje pracowników i tylko im grozi ,wcina się w rzeczy o których nie ma pojęcia,a już najbardziej o stolarstwie.Polityka prezesa doprowadziła do tego że nikt w tej fatalnie zarządzanej firmie nie chce pracować,bo dosyć że człowiek traci zdrowi za marne pieniądze to musi jeszcze wysłuchiwać mądrości i inwektyw prezesa.Nie polecam pracy w diorze ,jest dużo innej za lepsze pieniądze i dobrych warunkach ,z ludżmi którzy są kulturalni.Prezes i jego banda niech się gotują we własnym SOSIE.Poz .
Diora Dierżoniów 2017-06-29 08:44
Proszę nie mylcie nas z Diora w Świdnicy.bo to dla nas obciach i szkodzi wizerunkowo naszej firmie.
były członek RN 2017-06-29 20:32
Tuszują jak mogą,mieli go wywalić w 2014roku,nawet usuneli ogłoszenie o konkursie z internetu,brawo.
Prac. 2017-07-03 09:03
Czy ustawa dekomunizacyjna obejmuje też Diore,bo tu komuna kwitnie ?!
robol 2017-07-04 11:36
A wystarczy tylko uczciwa kontrola ze strony PIP CZY SANEPID I buda idzie do likwidacji,ale nie ,wolą truć ludzi i środowisko i jest zgoda---komuchy,dają prace,filozofia komunistyczna niech się trują, to tyko robole?
Były 2017-07-05 08:21
To jest faszystowsko- komunistyczna filozofia firmy,szkodliwa buda,z trującymi produktami,kto przeżyje ten ma szczęście.
Prac. 2017-07-05 08:33
To nie zakład produkcyjny,taka szkodliwa budo-nora bez perspektyw rozwoju,pomnik głupoty ludzkiej.
prac. 2017-07-05 11:56
Prawda,warunki pracy jak w obozie koncentracyjnym,tragiczne,pracownicy z biura zachowują się jak kapo,coś z tego faszyzmu jest.Nie polecam pracy w Diorze,jest już wybór.
Heppi 2017-07-08 10:13
Nareszcie urlop.przeżyłem w tym syfie !
Facet za grosze 2017-07-09 14:38
Znów pojawiło się ogłoszenie o pracy dla Technologa Drewna .... ale jak czytam to mi przeszło ... czy są jakieś szanse aby się tam coś zmieniło czy to ogóle jest wykonalne ... ?
Pinus 2017-07-09 20:20
Raczej nie ,dopóki jest stary prezes to nic się nie zmieni,a nikt nie chce pracować z oszołomami,jak nie będziesz potwierdzał głupich teorii prezesa to Cię szybko wywali bo załamiesz jego wielkie ego,więc nikt nie chce być potakiwaczem i wszyscy czekają na zmianę prezesa,wtedy można próbować,poz dla technologów.
Max 2017-07-12 07:23
Fakt ,dopóki jest stary prezes to nic się nie zmieni ,obrona układzików ,nepotyzmu ,szkodnictwa przemysłowego i budo-nory będzie trwała do upadłego,ale Mont Everest głupoty,niekompetencji szkodnictwa i marnotrawstwa jest w Diorze nie do obrony,wszyscy to widzą gołym okiem.Tak załatwić dobrą firmę,wizerunek zrównać z glebą, a opinia w Świdnicy jest bardzo zła.Trzymać jednego człowieka który cały czas pogrąża firmę i działa na jaj niekorzyść,dziwne-przecież pracuje jeszcze prawie 200 osób.
diab 2017-07-31 17:54
Witajcie w piekle,budo-nora idealna na upały,Nobel dla d-p za wiedze.
iq 2017-08-06 17:58
Fajnie się gotujemy,bubli cała masa,ta firma to jakiś kretynizm,nie polecam pracy w tej budo-norze.
Włodzimierz Lenin 2017-08-07 08:04
Jeszcze go nie wywalili,a mieli,nawet rozpisali konkurs,mocna ta komuna,prędzej rozwalą firmę w drobny mak,niż odejdą,klasyczna mentalność komucha,nie mam pojęcia,robię szkody,marnotrawie państwowy grosz,ala jestem komuchem i to mi się należy,niszczenie zakładów to moja komuchowata specjalność.
neo 2017-08-08 14:07
Widać teraz że inwestycja nie trafiona,totalna chała,powinni kogoś za ta przewałkę posadzić !
gołym okiem 2017-08-10 11:07
to jeszcze temu psycholowi kazali stare gruchoty przenosić do tego bubla,a dobre własne hale sprzedać za grosze,tylko możliwe w państwowej spółce,pewnie stary numer zabroniony w Polsce,sprzedać własność za grosze kolesiowi i od kolesia wynająć za grube pieniądze budynek nie nadający się do produkcji,może ci z rady są w podziale kasy!
ogrodnik,wielki technolog drewna,k...a 2017-08-10 11:32
Coś w tym jest,zwłaszcza, że produkcja w tych rzekomo złych starych halach idzie pełną parą tylko innej firmy i mają piękne tereny do rozwoju i to za grosze,a nowy bubel szkodliwy,trujący pozbawiony logiki produkcyjnej ,możliwości rozwoju, widać że chodziło o wyciągniecie kasy,to tak jak z watem.Na pozornej naprawie firmy ,zwłaszcza państwowej można nieżle zarobić,a zmian żadnych to widać ,a nawet pogorszenie,naprawa po komuchowatu i teraz wszyscy płaczą że jest żle i firma osiągneła szczyty głupoty,to gdzie byliście wcześniej?przytakiwać tchórzliwie i donosić to umieliście,więc teraz smażcie się i trujcie i dalej udajcie że nic się nie stało,Polacy nic się nie stało!?
retej 2017-08-20 06:22
co wy chcecie każdy kabluje plotkuje hehe warunki fatalne pracują sama nieudaczniki praca bez klimy śmierdzi niby nie ma warunków szkodliwych sami konfidenci mała placa
mamuska 2017-08-20 06:27
to jest nie prawda ludzie mili bardzo mili cudowni mistrzowie atmosfera cukierkowa aż chce się chodzić do pracy polecam ja tam pracuje już 30lat i nie wyobrażam sobie żeby zlikwidowali zakład bo co ja zrobię?
tatusek 2017-08-20 18:10
że zakład zlikwidują to pewne,bo tam gdzie jest p.S to jest likwidacja zakładu.po to jest zatrudniany.Niema się czego bać,pracy jest dużo i to w dobrych warunkach,a firmy które niszczą zdrowie ludzi i środowisko powinny być bezwzględnie likwidowane dla naszego dobra i naszych dzieci.Atmosfera donoszenia i chamstwa,zresztą sam prezes donosi i tego wymaga od innych,chyba nie jest dobra i swiadczy zupełnie o czymś innym.
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.