brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Facet za grosze 2017-07-09 14:38
Znów pojawiło się ogłoszenie o pracy dla Technologa Drewna .... ale jak czytam to mi przeszło ... czy są jakieś szanse aby się tam coś zmieniło czy to ogóle jest wykonalne ... ?
Pinus 2017-07-09 20:20
Raczej nie ,dopóki jest stary prezes to nic się nie zmieni,a nikt nie chce pracować z oszołomami,jak nie będziesz potwierdzał głupich teorii prezesa to Cię szybko wywali bo załamiesz jego wielkie ego,więc nikt nie chce być potakiwaczem i wszyscy czekają na zmianę prezesa,wtedy można próbować,poz dla technologów.
Max 2017-07-12 07:23
Fakt ,dopóki jest stary prezes to nic się nie zmieni ,obrona układzików ,nepotyzmu ,szkodnictwa przemysłowego i budo-nory będzie trwała do upadłego,ale Mont Everest głupoty,niekompetencji szkodnictwa i marnotrawstwa jest w Diorze nie do obrony,wszyscy to widzą gołym okiem.Tak załatwić dobrą firmę,wizerunek zrównać z glebą, a opinia w Świdnicy jest bardzo zła.Trzymać jednego człowieka który cały czas pogrąża firmę i działa na jaj niekorzyść,dziwne-przecież pracuje jeszcze prawie 200 osób.
diab 2017-07-31 17:54
Witajcie w piekle,budo-nora idealna na upały,Nobel dla d-p za wiedze.
iq 2017-08-06 17:58
Fajnie się gotujemy,bubli cała masa,ta firma to jakiś kretynizm,nie polecam pracy w tej budo-norze.
Włodzimierz Lenin 2017-08-07 08:04
Jeszcze go nie wywalili,a mieli,nawet rozpisali konkurs,mocna ta komuna,prędzej rozwalą firmę w drobny mak,niż odejdą,klasyczna mentalność komucha,nie mam pojęcia,robię szkody,marnotrawie państwowy grosz,ala jestem komuchem i to mi się należy,niszczenie zakładów to moja komuchowata specjalność.
neo 2017-08-08 14:07
Widać teraz że inwestycja nie trafiona,totalna chała,powinni kogoś za ta przewałkę posadzić !
gołym okiem 2017-08-10 11:07
to jeszcze temu psycholowi kazali stare gruchoty przenosić do tego bubla,a dobre własne hale sprzedać za grosze,tylko możliwe w państwowej spółce,pewnie stary numer zabroniony w Polsce,sprzedać własność za grosze kolesiowi i od kolesia wynająć za grube pieniądze budynek nie nadający się do produkcji,może ci z rady są w podziale kasy!
ogrodnik,wielki technolog drewna,k...a 2017-08-10 11:32
Coś w tym jest,zwłaszcza, że produkcja w tych rzekomo złych starych halach idzie pełną parą tylko innej firmy i mają piękne tereny do rozwoju i to za grosze,a nowy bubel szkodliwy,trujący pozbawiony logiki produkcyjnej ,możliwości rozwoju, widać że chodziło o wyciągniecie kasy,to tak jak z watem.Na pozornej naprawie firmy ,zwłaszcza państwowej można nieżle zarobić,a zmian żadnych to widać ,a nawet pogorszenie,naprawa po komuchowatu i teraz wszyscy płaczą że jest żle i firma osiągneła szczyty głupoty,to gdzie byliście wcześniej?przytakiwać tchórzliwie i donosić to umieliście,więc teraz smażcie się i trujcie i dalej udajcie że nic się nie stało,Polacy nic się nie stało!?
retej 2017-08-20 06:22
co wy chcecie każdy kabluje plotkuje hehe warunki fatalne pracują sama nieudaczniki praca bez klimy śmierdzi niby nie ma warunków szkodliwych sami konfidenci mała placa
mamuska 2017-08-20 06:27
to jest nie prawda ludzie mili bardzo mili cudowni mistrzowie atmosfera cukierkowa aż chce się chodzić do pracy polecam ja tam pracuje już 30lat i nie wyobrażam sobie żeby zlikwidowali zakład bo co ja zrobię?
tatusek 2017-08-20 18:10
że zakład zlikwidują to pewne,bo tam gdzie jest p.S to jest likwidacja zakładu.po to jest zatrudniany.Niema się czego bać,pracy jest dużo i to w dobrych warunkach,a firmy które niszczą zdrowie ludzi i środowisko powinny być bezwzględnie likwidowane dla naszego dobra i naszych dzieci.Atmosfera donoszenia i chamstwa,zresztą sam prezes donosi i tego wymaga od innych,chyba nie jest dobra i swiadczy zupełnie o czymś innym.
Henryk 4 2017-08-26 08:14
Inwestowanie w panele ścienne,a nie w technologie i technikę to patologia i świadczy o totalnej ignorancji wiedzy ,ludzi i rozumu,teraz jest ostre dołowanie,głupota skutkuje.
prac .diory 2017-08-27 08:39
To widać,materiały coraz gorsze z braku pieniędzy,kretynizm zupełny,nikt nad tym nie panuje,syf i bałagan.
diorzanka 2017-08-28 15:32
hehe je je a maszcie się w diorze układy ukladziki a robole niech (usunięte przez administratora) na górę ludzie po pierwszym dniu spierdalaja biorą przepustki i spierdalaja niektórzy są tak zjebani ze tylko ten zakład im został pełni kapusi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za taką stawkę to mogę jedynie podrapac się ok [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukają frajerow
mamuska 2017-08-28 15:41
jeja piszecie takie straszne rzeczy ludzie C ukierkowi ja pracuje 30lat ta sama stawka te same maszyny przez 30lat nawet jedna nazwałam maszynę Zosia bo to taka Zosia samosia..młodość spędziłam w diorze nie mam dzieci bo kiedy miałabym się.....nie bylo kiedy została mi maszyna Zosia samosia a teraz już i tak nikt nie chce iść więc została Zosia samosia
tatusek 2017-08-29 08:26
cukierkowy jest zwłaszcza majster Z,chodząca inteligencja miłość ,i tak 30 lat,jak piszesz nic się nie zmieniło,maszyna dalej ta sama,bałagan bez zmian ,kapowanie standard,warunki pracy jeszcze gorsze i tak 30 lat-----bardzo daleko zaszła firma, rozwój i nowe produkty ,technologie,maszyny,pełny sukces-inaczej,tajny PRL,jak i zarząd firmy,pozostałości po komunie i tak Diora wygląda,zabetonowana komuna mentalnie.
Lolo 2017-08-29 09:28
Jest takie powiedzenie jak wejdziesz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zacznie śmierdziec.....
Adi 2017-09-01 02:42
Haha ale miazga haha straszna miazga ja porobiem pol dnia wzieem przepustke i spierdolilem przezyj to sam......robotnicy ztrssznie dziwni ludzie miazga jak ch...zakomlsksieni ja pierdzilem jak podchodzil do.mnie majter tzw gazy oddwlem miazga
sanbada 2017-09-01 08:44
tak jest ,firma nie posiada technologi,czy organizacji pracy i stad mała wydajność pracy,dlatego majstry wymuszają siła chamstwem,aby ratować ta tragiczną firmę ,ale to nic nie pomoże.
Dandi 2017-09-01 19:18
Od tych oszołomów z daleka,niskie płace ,fatalne warunki pracy,chamstwo i brak kompetencji,nie polecam pracy w tej firmie.
oooo 2017-09-07 12:00
Nowi 15zl/h dostaną a premia po okresie próbnym, może 1zl, może 2zl. Fajnie sie tyra ze świadomością że nowy który nie ma doswiadczenia jest zrównany z pracowanikiem ze stażem pracy przynajmniej 5lat... Żałosne. Mistrzowie nie zabiegają o podwyżki dla pracowników bo mają nas tam gdzie światło nie dociera. Trzeba latać i sie prosić i może o nedzną złotówkę podniesie.
Ergo 2017-09-11 13:31
Przedtem debilo-putin zwalniał w sposób chamski i fałszywy zwalniał ludzi którzy mu zagrażali,niskie ego,brak wiedzy,strach przed konkurencją,a teraz zwalcza ich fizycznie.
wdychacz 2017-09-12 07:54
skutki trujacych warunków pracy,trucizny tylko po hali fruwają i zabijają,firma jako trujacy zabó.jca powinna byc zamknieta.
Seer 2017-09-12 19:03
przecież to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lubi jak się go prosi,taki psychriatyczny bóg.
1
miłośnik komuchów 2017-09-16 08:20
Kupili se program,ogrodnik może wracać,stary komuch i kablarz Lonnginnuss może iść na emeryture która już ma dosyć narobił szkód i w koncu skończy sie to jego chamstwo.
Obcy 2017-09-17 13:54
Debilo-putin, czy chodzi o człowieka z wielkim bebnem,zaniedbanego ,z chamskim jezykiem,jesli tak to wizerunek firmy jest fatalny,raz tylko z nim rozmawiałem,wrażenie tragiczne,wywalcie go jak najszybciej.
Lola 2017-09-17 23:44
Chyba nie pracowałeś/ aś w Elektroluxie ???????? tam to jest dopiero syf i rozpierdziel.... brak szacunku dla pracownika, zmuszanie do nad godzin, a w dodatku dają władzę Ukraińcą.
Ala 2017-09-18 08:28
Ale tam trujące związki które są na całym zakładzie nie zabijają ludzi,a w Diorze tak jest,więc trzeba wybierać-chamstwo lub chamstwo i utrata zdrowia, wybór należy do ciebie.
Fan byłej diory S.A. 2017-09-18 18:46
Powiedzcie mi co diora a właściwie produkuje bo jakoś nic Nie widzę A na stronie też nic niema
prac. 2017-09-18 20:45
Takie obrzydliwe meble dla dzieci.
2
alladyn 2017-09-19 20:12
to prawda meble są oblesne...a ten Pan który jest podły dla ludzi to wiadomo o kogo chodzi ponoć byl w pewnej instytucji za komonuny...pewnie ma jeszcze w donu biała pale....poniza ludźmi społeczne jego zonce...ona też robi w tym zakladziku...synek zresztą też....
Fan byłej diory S.A. 2017-09-19 20:34
To nie umiecie mu mordy obić lub komuś to zlecić, zwykle dziala
PZPR 2017-09-20 07:55
Diora Świdnica to zbiorowisko komuny i zomowców,uczciwi ludzie i prawi tam nie pracują.
Edek 2017-09-20 21:24
Zgoda,ale dotyczy to tylko mistrzów,zarzadu i tzw umysłowych,taka przechowalnia nieudaczników z komuny.
nowy prac 2017-09-22 09:36
A co na to zwiazki,że pracuje tylu emerytów związanych z komuna ,którzy ten zakład doprowadzili do ruiny ,a teraz ratują,o ironio losu i dołączył do nich prezes i tak samo śpiewa jak stara komuna,a warunki pracy tragiczne,płaca jeszcze gorsza,a miało byc inaczej,cwaniaki z komuny każdego frajera i nieudacznika ujarzmią,aby nie było postepu,aby było jak było ,bez zmian,bo zmiany ,nowe technologie,inna organizacja pracy to smierć dla komuny,a tak są niezbedni i uzaleznili od siebie prezesa.
o matko 2017-09-22 12:19
Dobra, dobra. Komuna komuną, napiszcie lepiej jak to na polerkach się świetnie bawią czyjąś uczciwością i nie nagannym zachowaniem, siadają na psyche. Jakim trzeba być człowiekiem? Mamy takich delikwentów którzy myślą, że im wolno bo co, bo mają mistrzunia w garści? A mistrzunio się boi zwrócić uwagę. Boi się, bo kto długo tu popracuje za te pieniądze... Cały zakład huczy, że na polerkach nie pracują ludzie o zdrowym umyśle i jednak coś w tym jest bo chamstwo się przelewa każdego dnia, słownictwo też przepiękne. Po prostu miło się tego słucha... Jeśli takie akcje nie zostaną zaprzestane trzeba będzie całe 8h nagrywać bo monitoring na halach to jakaś prowizora. Cwaniactwo Panów niby dorosłych a jednak bliższe zachowaniu recydywistom powinno sie ukrócić. Jeśli mistrzowie przymykaja oko to sprawa powinna pójść wyżej.
nowy prac 2017-09-22 14:39
nie pójdzie bo wyżej boi sie mistrzów,jest od nich uzalezniony,jakby odeszli to firma pada w pięc minut,brak organizacji i technologi.
stary pracow 2017-09-23 08:27
Kiedyś technologię ustalali technolodzy,jak trzeba robić ,dlatego mistrzami mogli być elektrycy czy krawcowe,dzisiaj nie ma ani jednego technologa,każdy może teraz być w zakładzie technologiem,stad ten bałagan i bzdury produkcyjne,a technolodzy nie przyjdą do pracy do puki jest prezes,dlatego dla dobra firmy sam by odszedł ,a nie przyspawał sie do stołka,i daleaj niszczyć firmę,przeciez przez tyle lat nic nie stworzał tylko pogorszył warunki pracy i skrócił horyzonty firmy,same szkody'
Piotr I 2017-09-23 10:33
jest nieomylny carewicz,pozostałość po pzpr,
o tatko 2017-09-23 12:09
tak samo zachowują się ci z zarządu z prezesem na czele,dlatego brak reakcji,a raczej cicha akceptacja,pamietacie ogrodnika....................to były szczyty chamstwa,i to się utrwaliło jako standart
boby nick 2017-09-27 20:52
nie polecam pracy w tej firmie syf warunki nie dzisiejsze z daleka unikajcie debilizm totalny........................
Inter 2017-10-03 18:20
Diora-dziadostwo i chamstwo,złe warunki pracy,niskie płace-nie polecam pracy w tym zakładzie.
Teresa z Świdnicy 2017-10-09 15:00
Firma o bardzo złych warunkach pracy,technicznych,zatrute powietrze,hałas jak i międzyludzkich,konieczna umiejętność donoszenia,znajomość tematu nie konieczna,brak wiedzy zawodowej jest tu standardem,zresztą nie ma nikogo w całej firmie co by wiedział na ten temat coś więcej,wszyscy powtarzają to co jest tu od 40 lat,czyli zacofanie i stary schematyzm.Głos maja ci z komuny.totalny brak technologi nowych ,mniej uciążliwych dla pracowników.Wpakowano stare gruchoty i chorą organizację pracy w szkodliwy mały plastikowy kontener i wszyscy to łyknęli tylko aby wydać kasę,pewnie to wszystko kiedyś pi....lnie ,dlatego im szybciej wywalimy brzuchacza tym lepiej dla firmy.Na razie unikajcie pracy w tej firmie,aż nie będzie prawdziwej naprawy firmy ,a nie sfingowanej jak jest teraz.
zatrówacz powietrza z open spejs 2017-10-09 15:15
Na razie dopasowuje kubature ciała do gabinetu tak aby nie mozna go było z tamtąd wyciągnąć,a do puki płaci kase radzie nadzorczej zmian nie będze reszta się nie liczy.
najemnik 2017-10-09 15:21
dobrze to mu idzie,jak widać ,gorzej z produkcją
Bez nicku 2017-10-09 15:28
fakt,szkoda tylko że przyrost ciała nie idzie w parze z rozumem i kulturą.
Andi 2017-10-15 18:24
firma beznadziejna ,brak organizacji pracy,wszystko przypadkowe zwłaszcza efekty na lakierni,bardzo szkodliwe warunki pracy ,szokująco niskie płace Zero kadry z wiedzą,a ci co są to kolesie prezesa nietykalni,przypadkowi i ta stara komuna której już wszystko się miesza w głowach,Siedlisko niekompetencji i głupoty,że tez to jeszcze funkcjonuje,Nie polecam pracy w tym syfie.
niuniu 2017-10-16 19:57
Tak wywalał wszystkich mądrzejszych od siebie że został ze starymi emerytami pokomunistycznymi ,ale jaja do kwadratu.
sztandar wyprowadzić 2017-10-17 08:18
Może jak przystało na starego komucha podda się samokrytyce i stwierdzi to co wszyscy od dawna wiedzą .
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.