Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sylwek 2016 - 2015-12-31 09:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a swoją drogą, inż.BA to obciach dla firmy,nie da sie ukryć
zdjecie uzytkownika
REMY - 2016-01-02 09:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już w poprzedniej firmie jątrzyła i próbowała szantażu w stosunku do kolegów,jest to możliwe
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-01-02 10:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałaby się odnowa w naszej firmie,w końcu profesjonslna lakiernia,a nie te pare blaszek ze skrzydełkami które zafundował d-p .porządne centra.poprawa warunków pracy,teraz sa bardzo szkodliwe ,dobrej kadry znającej się na rzeczy,a nie inż. BA który umie tylko bluzgać,firma musi ulec odnowie i na to trzeba liczyc- skończyć z kolesiostwem i brakiem kompetencji,prezesa koniecznie trzeba zmienic zabrnął w ślepy zaułek i stop,a nie może wiecznie tak tkwić ,gdyż wszyscy tracimy
zdjecie uzytkownika
adin - 2016-01-03 20:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem wszystko jest mozliwe, poza tym zmiany sa bardzo dobre, jesli dawno ich nie bylo to z pewnoscia trzeba cos zmienic na lepsze, wiec zglaszajcie propozycje
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-01-04 09:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adin - 2016-01-03 20:11:40]:
miom zdaniem to powinien byc człowiek który ma szrokie horyzonty i nie wepchnie firmy w ciemnote technologsczna ,jak teraz ,tylkopopchni do przodu,Jedynym kryterium zatrudniania będzie fachowośc ,odpowiednie wykształcenie i znajomośc tematu,a nie jak teraz kolesiostwo i nepotyzm.
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-06 15:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie te kryteria o których mówisz @2016 to są jedyne i dobre kryteria do zatrudniania pracowników. Często ludzie po znajomości nie mają o niczym zielonego pojęcia.
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-01-06 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2016-01-06 15:56:13]:
i tak jest w przypadku Diory
zdjecie uzytkownika
radian - 2016-01-08 17:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2016 - 2016-01-06 16:05:50]:
że nepotyzm i prywata obowiązuje w Diorze to wszyscy widzną,zmiany muszą być,firma musi odrodzić się moralnie i technicznie
zdjecie uzytkownika
sumin - 2016-01-09 02:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie słyszałem wcześniej aby atmosfera w tej firmie była tak zła jak ją opisujecie i przyznam, że jestem zaskoczony, dobrze jednak że pieniądze są na czas.
zdjecie uzytkownika
lady M - 2016-01-09 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sumin - 2016-01-09 02:45:04]:
pewnie pracujesz krótko na produkcji,chciałbyś więcej pieniędzy i lepszych warunków pracy,przynajmniej takich jak w starym zakładzie,a nie takich szkodliwych jak teraz...? W biurze panuje chamstwo,donosicielstwo i totalny brak kompetencji,wszyscy biegaja do d-p aby donieść na kolege i zaistnieć,d-p lubi takich ludzi i ich odpowiednio nagradza.Uwielbia też idiotów takich jak inż.BA ,może nimi manewrować i udawać mądrego,a jednocześnie boi się tandeciary,jak wchodzi na narade to z chłopa 180cm robi się karzeł,tak d-p boi sie tandeciary,dlatego wykonuje jej polecenia bez zgrzytu.Twoi koledzy z produkcji są OK,ZAWSZE BYLI,tylko ludzie z biura to albo rodzina ,albo cwaniaki i jest jak jest,muśle ze niedługo,juz się o tym mówi:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-10 08:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze,niech już ten dziad idzie.......
zdjecie uzytkownika
solid - 2016-01-11 08:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mianowanie tego pana na prezesa diory ,to absurd i kompromitacja rady nadzorczej,mają okazję ten błąd naprawić....
zdjecie uzytkownika
lady K - 2016-01-11 13:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady M - 2016-01-09 18:57:49]:
Jak chciało mu się pukać takie obrzydlistwo ,to ma..........
zdjecie uzytkownika
Mno - 2016-01-13 02:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lady k a powiesz mi może jakie są stawki w Diora i czy często zwalniają ludzi? Pytam, ponieważ szukam pracy, być może zakręciłabym się w Diora właśnie
zdjecie uzytkownika
lady K - 2016-01-13 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mno - 2016-01-13 02:10:47]:
rotacja bardzo duża ze względu na bardzo szkodliwe warunki pracy i niskie płace,a w biurze trzeba znać tandeciare aby się załapać.......
zdjecie uzytkownika
matrix - 2016-01-14 08:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z telewizji wywalili zarząd,i w Diorze trzeba zrobić to samo, najpierw wywalić pierwszego szkodnika majątku państwowego,czyli prezesa a póżniej to niby małŻEŃSTWO ANDRZJ,,,,, PRACZY mózgo prezesa,tak jak zrobili z Lisami w TVP....
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-14 08:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady K - 2016-01-13 09:20:23]:
wiem ,pracowałem tam warunki bardzo szkodliwe,żle działają na płuca,co inneg na produkcji ,a co innego w papierach, tak oszukują PIP I SANEPID
zdjecie uzytkownika
szary prac. - 2016-01-16 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten inż. BA wygaduje na temat sposobu produkcji czy lakierowania,widać że jest ogrodnikiem i nie ma o tym zielonego pojęcia,tak jak prezes o zarządzaniu stawiając takiego człowieka na to stanowisko,to już kwalifikuje się do wywalenia obydwu:)
zdjecie uzytkownika
Betka - 2016-01-16 12:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szary prac. - 2016-01-16 12:55:38]:
może zajął by się trawnikiem przed firma co by było zgodne z jego wakształceniem i umiejętnościami.....
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-18 12:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy już debilo-putinem i jego bandą zajeła się prokuratura?
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-19 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-18 12:58:16]:
nie wiemy, ale za to wiemy, że mogą już niedługo zapukać do twoich drzwi:)
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-01-19 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2016-01-19 09:40:26]:
właśnie mnie aresztowali i wszystkich sypie,stąd się pytam.....
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-19 12:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stan - 2016-01-19 11:29:25]:
to, że wszystkich sypiesz wcale nas nie dziwi, ale uważaj bo tak się zamotasz, że z rozpędu sam na siebie donos napiszesz:) :)
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-01-19 13:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-19 12:39:10]:
przecież skojarzyliście kto to jest debilo-putin i ja nie kradne,więc nic mi nie grozi,cała diora kocha debilo-putina za to że nam poprawił warunki pracy,za wysokie płace i rozwój techniczny firmy na wysokim poziomie,stąd doskonale kojarzycie ksywke.....
zdjecie uzytkownika
ON - 2016-01-19 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-19 12:39:10]:
ja nie donosze tylko udzielam informacji ,jak mówi lonia....
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-19 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stan - 2016-01-19 13:01:37]:
słusznie,jak debil może zrobić coś mądrego?,a wszyscy wiedzą o kogo chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Przemek K - 2016-01-22 10:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,wszędzie bałagan organizacyjny,niski poziom techniczny i technologiczny,i tu zgadzam się z debilo-putinem do tego poziomu wystarczy technik ogrodnik....poz.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-01-24 08:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego stary zakład został sprzedany za 4 melony,widzieliście jak świetnie remontują stary zakład nowi właściciele-FIRMA PRYWATNA-DOBRE ROZUMY-NIE KRADNĄ jakie mają przestrzenie produkcyjne ,swiatło-okna,bardzo dobre warunki prcy-a dla debilo-putina było to złe PORÓWNAJCIE KTO MA LEPSZE,ten beznadziejny kontener czy normalna fabryka zgodna z zasadami.Ale debilo-putin za to zniszczenie firmy jeszcze odpowie...
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-01-25 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2016-01-24 08:50:31]:
ale taniocha,4melony,to nawet nie pokrywa kredytów do spłaty,sam teren jest więcej warty,wzieli w łape,to widać
zdjecie uzytkownika
Micek - 2016-01-27 10:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorą w łape,tandeciara o tym wie i stąd ten szantaz,nie zdziwcie się jak na głównych stanowiskach będą jej konie i psy,a debilo-putin nic nie będzie miał do powiedzenia ,wykona polecenie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-27 10:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2016-01-25 15:43:36]:
tak się handluje państwowym majatkiem....normalka, kazdy chce zarobic,a to jest szyte sznurkiem,widać że wzieli łapówe..,CO NA TO WŁAŚCICIEL?
zdjecie uzytkownika
pyotl - 2016-01-27 12:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-10 08:57:20]:
trzeba czekać aż prokuratura podejdzie pod min,Ziobro bo teraz nawet palcem nie kieną:)
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-01-27 18:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-01-27 10:30:13]:
jest przecież wartośc księgowa,a firma nie jest w upadłości żeby ją sprzedawać za ile się chce,pewnie łapówa
zdjecie uzytkownika
matrix - 2016-01-28 16:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienił się zarząd ARP I może zwróci uwage jak została naprawiona DIORA;a zawiadomienie o możliwości przestepstwa zostanie dostarczone i do ARP:)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-29 16:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2016-01-27 18:39:34]:
z tego wynika,że jak się wszystko doda kredyty i kasę za zakład to jest dług 2 bańki,ciekawy sposób na naprawe firmy ,pogorsznie warunków pracy,prymitywne technologie i obniżenie zdolności produkcyjnych,przy jednoczesnym zwiększeniu kosztów ,,,nie dziwię sie ze nazywają go debilo-putin,,,
zdjecie uzytkownika
osoba - 2016-01-29 22:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-01-29 16:21:29]:
czy jest to facet rzeczywisty ,czy fikcyjny,chyba nikt nie może być takim debilem,w pale się nie mieści........................................
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-02-01 12:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osoba - 2016-01-29 22:49:59]:
mozna byc debilem i prezesem,,,,,tylko w Diorze,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-02-01 14:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do Diora Świdnica trzeba mieć jakieś doświadczenie czy biorą też od razu, albo nawet w czasie studiów, bo chcę sobie dorobić do ksiazek, wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-03 16:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2016-02-01 14:01:15]:
teraz masz szanse nawet na prezesa,powodzenia
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-02-03 18:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejt - 2016-02-03 16:27:12]:
no tak pewnie :) rozumiem , że chcesz go wysadzić z jego dotychczasowego stanowiska :) powodzenia. A tak na serio to w tej chwili chyba nie szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-03 19:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2016-02-03 18:24:43]:
zmiany zawsze są dobre,a tak poważnie ,tylko przyjmowani są ogrodnicy,mają zielono w głowach i o to chodzi,,,,,,,,zielone lubi zielone,a ponad to sam się wysadził jak w każdej firmie w której pracował,nie ma pana S i nie ma firmy,sprawdż.....?INFORMACJE OGÓLNODOSTĘPNE W SIECI;)
zdjecie uzytkownika
fakt - 2016-02-03 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejt - 2016-02-03 19:03:58]:
sprawdziłem,gdzie pracował firm już nie ma(KRS)facet przynosi pecha,najpierw pozorny sukces ,a póżniej szybki upadek firmy,przynosi pecha,stad konieczna zmiana póki czas ,historia toczy sie kołem,nowe ARP pewnie zrobi z gościem porzadek,oby jak najszbciej,taka obiektywna uwaga dla ratowania firmy,poz
zdjecie uzytkownika
tenPan - 2016-02-03 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2016-02-03 18:24:43]:
tyle ludzi wysadził i pozbawił pracy,że aż dziwne że sumienie pozwala mu żyć,ale przyjdzie kolej na niego i nik nie wykaże wspóczucia a będą oklaski że takiego sk....syna dopadła sprawiedliwiść .......
zdjecie uzytkownika
Olsen - 2016-02-04 08:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda,kawał sku....syna,sam tego doswiadczyłem,trzeba mu zrobić przejażdżke na pojeżdzie jednoosiowym jak w innnych firmach,pozdr
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-02-04 11:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tenPan - 2016-02-03 20:22:24]:
bzdury,będą go żałować jego kolesie z sitwy,nikt za friko nie da złotówki,a tu raj......jak to w Diorze dla nierobów i złodzieji
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-04 11:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mu sie uda,widac to po opublikowanym raporce NIK,ale jaja,integracja załogi ,poprawa warunków pracy,chyba d-p sporo wódy postawił kontrolerowi,jest zupełnie odwrotniwe,szkodliwe warunki pracy ,wprowadzenie donoszenia jeden na drugiego,nepotyzm itd,jak bedzie dobrze czarował jak do tej pory to sie uchowa dla radości jego sitwy:)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-05 13:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znowu będą nas zwalniać,jak zwykle brak zamówień,przez tyle lat nie można uzyskać stabilnego poziomu zamóień,za co biorą pieniądze ludzie co za to odpowiadaja,czy jedynym rozwiązaniem są zwolnienia i tak od oaru lat.Wprywatnej spółce za takie zarządzanie już by stracili prace,brak właściciela,pozdrawaiam,do zobaczenia w PUP.
zdjecie uzytkownika
manduk - 2016-02-05 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałoby się lepsze zarządzanie, może nawet warto zatrudnić nowych pracowników @maciek, którzy się tym zajmą, ogólnie źle nie jest, bo pensja na poziomie 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
długi - 2016-02-05 20:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manduk - 2016-02-05 18:53:11]:
fakt,ale za prace w tak niebezpiecznych warunkach dla zdrowia z sobotami to nie jest szał,a utrata zdrowia bardzo duża, zwłaszcza że jest to niby nowy zakład,a warunki pracy i technologie jak za króla cwieczka,powinniśmy zarabiać więcej:)
zdjecie uzytkownika
Robertino - 2016-02-05 20:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [długi - 2016-02-05 20:25:59]:
racja,przecież w stosowanych lakierach znajduja się środki rakotwórcze,stąd te czachy na baniakach,nie mówiąc o stosowanym drewnie bukowym i debowym,pyły bardzo mocno rakotwórcze ,a wentylacja na lakierni i obróbce maszynowej marniutka,musimy umierać za firmę ,wystarczy popatrzeć na starszych kolegów..:)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert