brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Dżok 24 2016-10-26 09:17:52
Pracowałem w tej firmie,benzen fruwa w całym blaszaku w obiegu zamkniętym,papierowe filtry tylko łapią pyłki,bule głowy,ogólnie trucie ludzi.Firma wymaga nowej hali i nowoczesnej lakierni,na razie to tylko krematorium.Mebelki dla dzieci koszmar,toporne i brzydkie,całe szczęście że bardzo mało sprzedają bo pewnie dzieci są w szoku na ich widok.Kto to monstrum budował nie miał pojęcia co robi.Fe.
tech.drewna 2016-10-26 10:20:36
Fajnie piszecie w swoim ogłoszeniu,miłym zespole,a to są zwykli donosiciele i ludzie mało kompetentni,takie są wymogi prezesa,powodzenia dla samobójcy:)
MC2 2016-10-26 15:46:29
Na szczęście to fachowcy sobie wybierają gdzie mają pracować i nie muszą w takiej byle jakiej firmie pracować i realizować głupie pomysły prezesa,poz
prac 2016-10-27 08:33:10
miły zespół zwłaszcza z panią A.która prezentuje chamstwo,grubiaństwo,brak wychowania i totalny brak kompetencji,poz
prac 2016-11-02 08:05:34
to samo dotyczy debilo-putina
prac. 2016-11-05 20:27:18
nie może byc inaczej ,rada nadzorcza musi go kryc i utrzymywac na stanowisku,nowy prezes złożył by zawiadomienie do prokuratury o marnotrastwie państwowych pieniędzy,terz na asystentke wziął sobie kuzyneczke,nepotyzm pełną para........................
4
prac.x123 2016-11-06 09:08:29
Fakt ,firma potrzebuje pilnie nowej hali dostosowanej do tego typu produkcji,oraz nowoczesnej lakierni,teraz firma jest w średniowieczu,żle i bezmyślnie wydane pieniądze,tragedia,a fachowcy ze względu na prezesa nie chcą pracować w Diorze,stąd brak nowej myśli technicznej
1
prac678 2016-11-08 09:08:12
firma się zwija w szybkim tempie,odzczedności na ksiegowości nie pomoga, juz teraz jest chaos,idziemy na dno,no i te słabe wyniki produkcyjne,sporo brakuje do potrzeb.
1
prac 2016-11-08 09:22:15
A jak ma byc dobrze ,mistrzowie w diorze to cwane lisy i putina traktuja jak idiote,chyba się nie myla,gdyby to chłopina wiedziała co dzieje sie naprawdę na produkcji sfiksowałby do konca,aMagda jest zwykłym gońcem i nie ma pojęcia o tej produkcji,to jak ma byc dobrze i firma się rozwijac.
2
nemo 2016-11-17 20:21:18
to tak jakby na czele domu wariatów stał wariat i leczył z obłędu pensjonariuszy.taka jest diora,ciekawy przypadek..............................
Marcel 2016-11-18 08:41:37
A na Świeta dostaniemy talon na 5 złotych,każdy worek odpadów i worek pyłu lakierniczego,full wypas świąteczny e diorze,a d-p za wybitne osiągnięcia dużą premie plus jego banda,Wesołych Świat
prac. 2016-11-18 15:31:56
jak 2 lata temu mieli go wywalić i już był ogłoszony konkurs na prezesa to skomlał jak pies,błagał radę nadzorczą na kolanach że się poprawi i naobiecywał tyle ile sie da aby go tylko zostawili,i w to uwierzyli,jak to sie konczy to widać,firma leży i kwiczy stosunki pracownicze popsute,nepotyzm,brak fachowców,itd;koniec roku juz blisko,czas na konieczne zmiany.
1
poco 2016-11-21 15:06:54
kundle tak mają!
związkowiec 2016-11-22 09:29:14
W Diorze jak e Policach,kupowanie karmy dla koni hodowanych na terenie firmy ,czy karmy dla psów hodowanych w biurach zarządu firmy,inwestycja która pogorszyła drastycznie warunki pracy i przyniosła straty zamiast zysków,zwiększenie kosztów-----czy CBA zainteresuje się tą firmą!
prac. 2016-11-27 08:51:54
faktycznie,ostatnio putin i jego banda chodza zesrani.....
prac 2016-11-28 08:28:42
niech w modelarni postawi komputer i wzory gotowe zgodnie z jego teorią,po co mu stolarz,ogrodnik wystarczy
grer. 2016-11-28 12:50:15
polinsze idioten
inż..technolog drewna 2016-11-29 13:00:20
byłem na rozmowie,gadałem z jakimś idiotą,unikajcie tej firmy.
prac. 2016-11-29 18:22:31
skończył im się prozak,jak to w domu wariatów
prac 2016-12-01 15:36:40
od dłuższego czasu banda debilo-puina siedzi cicho,wiedza że jak go wywalą to ich tez ,bo kto by zatrudniał takich dyletantów i głupich donosicieli.
jeszcze prac Diory 2016-12-02 16:07:43
fakt,najpierw debilo-putin wpędził ludzi do pracy w trujacych warunkach,apózniej rozwalił firme od środka ,dzisiaj brak fachowców,przykład nowy modelarz,jeszcze troche i firma będzie zabloowana,dlatego też za takie zarzadzanie wywalali go z kazdej firmy,szybko./,
diorek 2016-12-04 00:10:45
GDZIE JEST RADA NADZORCZA?????????????????????
jeszcze prac Diory 2016-12-04 18:33:53
W pewnym sensie rada nadzorcza przyczyniła się do tej sytuacji,brak kontroli,wiara w prawdziwość zapewnień ze strony zarządu i tylko zadowolenie z otrzymywanych diet.Pewnie czkaja na efekty ekonomiczne na koniec roku,które można kształtować w dowolny sposób i je otrzymają bez zainteresowania co się naprawdę dzieje w firmie,jak do tej pory.Nie są zainteresowani wiedza że za dużą kase wybudowano kontener o bardzo szkodliwych warunkach pracy,nastapiło pogorszenie zamiast polepszenie,że prezes uprawia szkodliwy nepotyzm zatrudniając rodzinę członków zarządu ,bez względu na wykształcenie i umiejetności.To wszystko skończyło się żle dla firmy ,to widać na co dzień w zakładzie,a rada tylko się temu przygląda i nie wyciąga wniosków.W2014 już prezesa miano usunąć,ogłoszono nawet konkurs na to stanowisko,ale niestety dołączyła do psucia firmy i tak już mocno nadwyrężonej.
Bari 01 2016-12-06 09:31:54
już go mieli wywalić za nieudolność,słusznie,pozostanie spowodowało śmieszność i kpiny oraz ogólny brak akceptacji.Gdyby gościu miał honor już dawno by odszedł,a tak widać że chodzi o własne interesy.
zainteresowana 2016-12-08 08:52:18
Czy ktoś wie czy nowa stara już wywaliła debilo-putina?
info. 2016-12-08 09:34:45
Chyba go wywaliła bo chodzi taki zaniedbany.
nick 2016-12-08 16:12:59
Diora-finansowy przekręt/////////////////////////////////////////////////
ogrodnik 2016-12-09 16:22:36
zawsze do dyspozycji jest tandeciara//////////////''''''''''''''''',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.................
prac. 2016-12-10 21:21:58
A chętnych do pracy w Diorze brak,tyle stanowisk wolnych,jednak praca dla fachowców w tej firmie to obciach,niech dalej rządza ogrodnicy i donosiciele,szybciej firma upadnie, ku ich radości bo do tego to wszystko zmierza.
jeszcze prac. Diory 2016-12-12 09:06:51
Że to jest przekręt finansowy i chodzi o prywatne interesy to widać.Jeżeli za grubą kas pogarsza się warunki pracy,jest jeszcze gorzej niż było,truje się ludzi bardziej niż przed zmianą,a technologie i organizacje pracy cofa się o 20 lat,to widać że chodziło tylko o inwestycje, bo przy inwestycjach zawsze można skręcić coś dla siebie.Diorowska inwestycja droga,pieniądze wydane bez sensu i dokładnie widac że nie chodziło o wybudowanie nowoczesnego zakładu pracy, przyjaznego dla ludz,widzą to wszyscy oprócz właściciela.
prac. muzeum 2016-12-12 09:37:22
Że fabryka jest archaiczna ,przestarzała,pozbawiona technologi i szkodliwa dla ludzi to fakt niezaprzeczalny.
prac. muzeum 2016-12-12 09:43:14
potwierdzam fabryka archaiczna,przestarzałe technologie,szkodliwe warunki pracy,średniowiecze.
KOD 2016-12-12 12:53:31
Komitet Obrony Diory zwraca się do Rady Nadzorczej o świąteczny prezent w postaci nowego PREZESA,człowieka nowej kadry menedżerskiej,otwartego i mądrego,który używa kulturalnie języka polskiego i rozumie co to jest rozwój firmy ,nowe technologie .Człowieka który nie wykorzystuje tego że firma jest Pantwowa do stosowania nepotyzmu idologi niszczenia do swoich prywatnych celów.Jeszcze jest możliwośc poprawy sytuacji pod kazdym wzgledem,Trzeba uratowac firmę specjalistyczna z 50 letnim stażem,takich firm juz nie ma i dlatego tym bardziej trzeba ja ratowac z rak nieodpowiedzialnych LUDZI.Czekamy na taki prezent.KOD.
inż. z branży 2016-12-16 09:03:17
nawet komuna nie budowała tak szkodliwych warunków pracy i wpychała w to ludzi,za taka inwestycje w tych czasach byłaby czapa i wilczy bilet dożywotnio.W kadrę trzeba inwestować a nie w stosunku do tych co byli zachowywać się po chamsku,obrażać ,a w rezultacie firmę rozłożyć też od środka,dzisiaj w Diorze nikt nie chce pracować bo każdy wie kto nią zarządza.Tylko zmiana prezesa może zmienić ta sytuację.
jaśko 2016-12-16 15:19:58
świetnie sobie radzicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
stolarz 2016-12-16 18:48:12
Już takich cwaniaczków widziałwm co wszystkich wypier..li z pracy,dziś sami zapierd..aja przy maszynach,i to jest miejsce dla debilo-putia ,poz
KOD 2016-12-28 09:22:02
Komitet Obrony Diory,z okazji Nowego Roku ,życzy wszystkim Pracownikom Diory wszystkiego dobrego,wszelkiej pomyślności,mamy nadzieję że w najbliższym czasie zmieni się prezes naszej firmy,Diory.Skończą się rządy ludzi chamskich,wulgarnych,posługujących się językiem marginesu społecznego i totalnie nie kompetentnych.Mamy nadzieje że Nowy Rok przyniesie duże dobre zmiany dla firmy i dla Nas,zostaną poprawione warunki pracy,wprowadzone nowe technologie,nowoczesna organizacja pracy i w końcu nowa branżowa kadra która wniesie dużo nowych rozwiązań pożytecznych dla firmy,a nie ludzi bez wykształcenia i szkodliwych ,pochodzących z układów towarzysko-rodzinnych.Do siego Roku.KOD
Prac.Diory 2017-01-02 13:10:24
Dziękujemy za życzenia i mamy nadzieje że tak się stanie i w 2017 roku nareszcie pozbędziemy się tego szkodliwego prezesa.
Menedżer 2017-01-04 11:02:53
Szanowni Państwo. Jestem człwiekiem z wieloletnim doświadczeniem w branży stolarskiej i zarzadzaniu produkcją. Jakie sa warunki rekrutacyjne na stanowisko szefa produkcji.
prezio 2017-01-04 11:55:50
powiązania rodzinne ?
1
czwarty król 2017-01-08 09:31:01
wszystko w tej firmie ociera się o chorobę psychiczną,firma archaiczna ,zacofana,bez organizacji i dużym marnotrawieniem materiałów.Szukają,heheh,technologa z angielskim ,a sami posługują się łacina kuchenną,taki poziom,pa
byndzin 2017-01-08 22:09:01
Witam mam gorąca prośbę jeżeli jest tu ktoś kto pracował w diorze lub pracuje proszę o kontakt budzimy@gmail.com Dzieki
z szychty 2017-01-09 08:49:59
Nad Świdnicą smog i szkodliwe powietrze ,a u nas w blaszaku czyste powietrze ,zapraszamy.......oczywiście wg prezesa...........................................................
alias 2017-01-12 08:52:33
Prezes musi odejść .....
były prac. 2017-01-12 20:19:12
Prezes Diory chyba zwariował,najpierw tworzy rakotwórcze warunki pracy i dzisiaj nie ma kto pracować bo każdy szanuje swoje zdrowie, i nawet nędzne 17 zł nie są warte złapania raka,unikajcie rej firmy.
drewnos 2017-01-13 09:25:48
Prezes skutecznie przez pare lat rozwalał firmę i osiągnął w końcu sukces jak zawsze,firma zaliczana do najgorszych zakładów pracy,dzisiaj nikt nie chce pracować w tak szkodliwych warunkach z ludżmi bez kompetencji ,w chamskim środowisku, za to wylewali go z kazdego zakładu,jezeli wcześniej nie doprowadził do bankructwa,teraz Diora jest na tej drodze.
prac. 2017-01-13 14:06:11
I za to mieli go wywalić z Diory ...
Byly pracownik. 2017-01-13 22:13:37
Warunki w diorze to porażka. Na starej lokolizacji było lepiej... Tutaj wszedzie wali lakierami zimą ciagnie zimnem z lakierni... A wszyscy twierdzą że tak ma być. Syf kiła i mogiła. Podobno lakiernicy chcą się zwalniać. I się im nie dziwie... Zwalniajcie sie do lepszej roboty tak jak ja. Nikt tam nie przyjdzie robić za te marne pieniadze w takie warunki...
Wasz kumpel 2017-01-14 09:17:25
Szczera prawda,stary zakład był dużo lepszy i dostosowany do tej produkcji,a nowy syf powstał tylko po to aby wyprowadzić trochę kasy,dlatego jest taki syfiasty i szkodliwy,taki kamuflaż, że nowe.Chłopaki zwalniajcie się z tego syfu,jest dużo pracy zwłaszcza dla lakierników w dużo lepszych warunkach i lepszej pracy,w tym syfie niech pracuje i łapie raka prezes i rada nadzorcza bo na to wszystko pozwolili.Firma ma zepsutą opinie i nowy prezes będzie musiał pracować parę lat aby odbudować dobrą opinie, polepszyć warunki pracy,organizacje,wprowadzić nowe technologie i pozbyć się tej szkodliwej ośmiornicy która która drenuje firmę bezlitośnie.Pozdrawiam lakierników.
komańcz 35 2017-01-16 09:24:06
Racja ,w diorze warunki pracy tragiczne,już nie występują takie w zakładach pracy,a zwłaszcza w nowo budowanych,bo to obciach i brak kompetencji,brak technologi ,organizacji pracy,jednym słowem kompromitacja i marnotrawienie społecznych pieniędzy.Prezes niech sobie sam założy spółkę i zatrudni tą całą szkodliwą hołotę, zatrudnioną po znajomości,zobaczymy jak daleko zajedzie........pewnie by sam siebie wylał z roboty za te wszystkie kosztowne szkodliwe eksperymenty.
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.