brak logo

abwood

Sławno

Opinie o abwood

Siwy 2016-11-16 15:47
Wkoncu się doczekalismy za mało kamer na zakładzie ale pomysł łatwy obciać ludzią pensje i już jest na kamery, powoli to się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze niech drutem kolczastym ogrodzą i będzie komplet, i na dodatek mają więżniów zatrudnic bo ukraince nie chcą za te pieniądze robić, NIE DLUGO TO JUZ SAME KIEROWNICTWO SOBIE STANIE I BĘDZIE ROBIĆ trzeba uciekac z tego obozu
12
stary 2016-11-17 20:10
słyszałem ,że mówili że jesteś najlepszy!
stary 2016-11-17 20:15
oczywiście o dyrektora mi chodziło ,do ropniaka wlać benzyny heheheeeeeeeeeeee szpec jakich mało że jeszcze ten zakład nie padł to cud
4
Też tam pracowałam 2016-11-22 09:28
Ale Ekipa nie ma co , to Wy, też tworzycie tę firmę , a tu takie banialuki piszecie wstyd .Opinię to sobie sami wystawiacie...pozdrawiam
5
Ark 2016-11-22 21:28
W każdej pracy tak jest ze jeden na drugiego jeden taki owaki. Co do zakładu Nwm jak 3 5 ale tarpol to oddział dla obłąkanych awarie brak premii samowolki i żeby coś załatwić to podanie 2 zdj i rozpatrzymy w ciagu pół roku
6
doowba 2016-11-23 19:47
Słaby zkład
4
PrawdaBoli 2016-11-23 20:01
Ten zakład to śmiech na sali. Mistrzyni na wm4 daje urlopy swoim znajomym z dnia na dzień, inni, którzy proszą nie dostają, są to niesprawiedliwe warunki pracy, powinni zamknąć ten zakład, albo zmienić kierownictwo żeby wyratował ten zakład z gówna w którym już tkwi po same uszy. Wszystko to podchodzi pod mobbing.
7
lachon 2016-11-23 20:24
Na opticut ją dac do roboty
5
dziunia 2016-11-24 14:17
prawda to ze z tarpolu odeszło 10 osób??? podobno zobaczyli premie na koncie jak świ**a niebo
3
nowa 2016-11-24 14:20
albo na brykiet
Obserwator 2016-12-11 18:33
Pewnie dopiero wtedy, kiedy im przyjdzie stanąć przy maszynach, bo ludzie przestaną to znosić i odejdą.
24
Edo72 2016-12-23 12:49
Godz 12:45 właśnie szykuje się do pracy na 2 zmianę kasy na koncie ( premi ) brak .W innych zakładach już dawno wypłacone. Fajne podejście do pracownika z 7 letnim stażem w firmie .KOGUT EDWARD wiertarka 5G -2C-5B
26
Koleżanka z opt 2016-12-23 23:07
Mieć "min 200 zl"a nie mieć jest różnica. Ale premia bym tego nie nazwała bo podejzewam ze paczki z caritasu są winnej warte . Wstyd na Slawnie się przyznać ze człowiek tu pracuje bo gdy ktoś to słyszy parska śmiechem i mówi "daj spokój tez tam robilem"
26
Wacław 2016-12-24 23:14
Jak się nie szanuje pracownika ze stażem który potrafi obsłużyć co mało ustawić to niedlugo beda potrzebować więcej smedow a nowi widząc co tu sie dzieje zaraz uciekaja ale jezeli bedzie szlo ukladami to bedzie tak ze zaczniemy zabijać slrzynki na ogórki i zgadzam sie z tym ze powoli jest wstyd że sie tam robi a na te 200 trzeba sobie zasłużyć.
11
starszy korytowy opticut 2017-01-02 18:27
wezmniesz 2 weekendy chorobowego i lepiej wyjdziesz jak z ich premia
4
Czytelnik 2017-01-02 20:59
Jak tam romansidła i rozwalanie związków innym ucichło w Abwoodzie ??
5
asterix 2017-01-03 17:20
W końcu wziął się właściciel za górną hołotę i zaczyna wywalać ?
17
wścipski 2017-01-04 18:06
Kogo?
Dajcie sobie spokój 2017-01-05 21:15
Pracowałem w tej firmie i cóż mogę o nie napisać - dyrektor za mojej kadencji to człowiek fałszywy, cham obiecuje na rozmowach o pracę góry po okresie próbnym, a potem najzwyczajniej znacznie nie dotrzymuje słowa odnośnie pieniędzy. Nie daje nawet świnia 50% tego co obiecał. W dodatku oczekuje na owocną współpracę. Ogólnie chamstwo, świństwo, bezczelność. Odradzam szkoda energii!
22
888 2017-01-10 15:45
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłaty co nie jeszcze trochę a zobaczycie że nie będzie miał kto robić bo ludzie mają już dość tylko niech się cieplej zrobi!!!
7
Xxx 2017-01-10 18:37
Przyszedł NOWY, nikt Go nie zna, w sumie to się nawet nie przedstawił, nie wiadomo kim tu jest bo nawet mistrzowie nas nie poinformowali o kierownictwie nie wspomnę ... Ale Ci na " górze" się Go boją to chyba dobry znak...Może się wkońcu coś zmieni na lepsze??
9
robolik 2017-01-10 23:31
Na lepsze? Chce pozabierać wszystkie premie i dodatki zaczynając od najmniejszych, czyli produkcji. Niech wyżyje i utrzyma rodzinę za 1634, które zarobiłem w tym miesiącu....
11
Dragon 2017-01-11 17:06
Jeszcze delikatnie zasugerowal abysmy na siebie donosili kto robi a kto stoi brak kakretnych osub jak kilka lat temu już ktoś by go uciszyl ale na marginesie za góre powinien wziaśc sie najpierw dbo to oni rujnują tą firme a nie my
7
Smutny Daniel 2017-01-11 19:29
A ja wrócę do swojego biura i będzie jak dawniej, czyli debilospotkania i żarty z pracowników. Bo kreciki lubią to najbardziej.
5
Jajo 2017-01-11 20:22
Może dużo nie zdziała, ale co nie którzy mają pełne gacie i szynki razem. ... W końcu trzeba zacząć od górnej półki, życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki za nowego dyrektor.
4
... 2017-01-11 23:36
A ja mam pytanie co do tej premi świątecznej. Dostał ktoś więcej niż minimum? Nie pytam ile ale czy było więcej niż minimum bo ja nic nie słyszam a jestem ciekawa czy prezes słowa dotrzymuje.
5
Kola 2017-01-16 21:31
nie poradzi sobie ten nowy szef produkcji i kierownicy owiną go wokół palca bo facet nie ma pojęcia jak zabrać się za przywrócenie normalności w tej firmie bo potrafią to nieźle robić prezesa cały czas oszukują a ten im wierzy czemu bo nie zna się na produkcji nie wie co się w firmie dzieje
13
Do Kola 2017-01-17 23:57
A jak wygląda normalność??
Roman 2017-01-18 07:29
Cofnij się 7 lat wstecz, wtedy panowała normalność w tym zakładzie
6
Do Roman 2017-01-18 19:15
Nie wiem jak było 7 lat temu ale tamte czasy nie wrócą bo stary prezes już nie wróci
Mówiliśmy że jeszcze za nim zatesknimy
6
Roman 2017-01-19 08:07
Jeszcze by musiał wrócić Donald Trump:)
Kot w butach 2017-01-19 18:54
7 latemu jak tam jeszcze pracowałem, były 2 osoby na poziomie Pan Józef i Pan Włodek, to są fachowcy.
6
wm 2017-01-21 14:05
Czuło się do nich respekt bo znali się na tej robocie i szanowali ludzi
1
ccc 2017-01-21 23:55
dyrektor musi zając się smedami nic nie robia tylko palą siedzą w budzie trzymają rence wkieszni ibiorą stałą pensje 2/500 plus operatorskie isię simieją że mają jak u pana boga za piecem zero zainteresowania pomiarami tylko pilnują mistrzów i komputera mogom w wolnej chwili stanąci na szliferce a nie sidziec umechaników i palić to są niepotrzebne etaty
8
3 2017-01-22 08:58
A ty w wolnej chwili zajrzałbyś do słownika ortograficznego ;) ale fakt, K. się bardzo nudzi
ccc 2017-01-22 11:59
prawda boli smeda
rob 2017-01-22 20:34
jak masz na imię cwaniaczku ja jestem smed Robert smed nie pale i nie przesiadam u mechanika
6
a 2017-01-22 21:08
podziękuj kolegom
666 2017-01-23 09:42
Jak dla mnie smed to akurat dobry pomysł na jaki wpadli. Ustawianie wiertarki skraca się dzięki temu o połowę.
On 2017-01-23 12:57
I dlatego jest tyke źle nawierconego materiału ciągle?? I przez to zatrzymywany materiał na wysyłkę?? To wina Smeda czy wiertacza??
4
Abc 2017-01-23 16:26
że jeszcze dyrekcja nie wpadła na pomysł żeby zatrudnić w celu podniesienia efektywności i poprawy sytuacji w pracy mnicha Szabu baba O Baba
8
santana 2017-01-26 01:39
To wina jakości , składają gotowca i jak coś nie tak to cofają partię materiału. Jakość zaczyna się na produkcji, anie na pakowaniu !!!
8
On 2017-01-26 23:34
Czyli potrzeba trzeciej osoby, żeby dobrze nawiercić material ?? Wiertacz, smed i jeszcze ktoś z jakości ?? Żartujesz? A nad nimi jeszcze postaw mistrza i kierownika hali, to może się uda.. Faktem jest, że kontrola jakosci powinna zacząć od początku procesu .
4
santna 2017-01-27 01:29
Dokładnie o to biega. Jeżeli kontrola jakości sprawdzi co trzeba na początku , to na końcu wystarczy wyrywkowe sprawdzanie a nie zwroty po parę tirów.
12
zoska 2017-01-30 11:48
Ktos wie kiedy pity beda wydawac????
santana 2017-02-02 23:21
"ŚWIETLANA PRZYSZŁOŚĆ" :
-najniższa krajowa
- godzinówka
- socjal - nie wiadomo gdzie ?
- " coś tu śmierdzi" - tylko co ?
Albo upadłość , albo pracownicy z UP , bo darmowe koszty.
Pracownicy z UP się nie narobią , bo po co ? Najniższą i tak dostaną , bo jest gwarantowana , a reszta niech się poci .
10
gość 2017-02-03 12:52
Ile można zarobić na stawce godzinowej , czy będzie ok . 2.000 ??
Związki Zawodowe 2017-02-03 19:00
Podobno mają wszystkim premię zabrać.Poczekamy do wypłaty i tym razem polecą wypowiedzenia i chorobowe.
12
Ark 2017-02-05 21:30
2000 to chyba z 3 ma sob
10
Chmmmmm 2017-02-18 17:59
Dlaczego nie wywalicie dr (kreta) z tego zakładu rozwala tom firme gdzie jest właścicil. 3 i 5 dostajom premie a tarpol to wrzut na tyłku. A właściecilowi bym radził niezapowiadać wizyt, wszystko wywożom i chowaiom do suszarni przed kontrolom a po kontroli przyworzom.
9
Zostaw swoją opinię o abwood - Sławno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie abwood