brak logo

abwood

Sławno

Opinie o abwood

445 2016-11-01 08:15:21
To dlatego mówi się, że to najgorsza zmiana???!
1
Hejhej 2016-11-01 09:27:37
Coś w tym jest zmanę mistrzyni podzieliła na pół na swoich znajomych i zwykłych pracownikőw , gdzie ta dróga połowa ma po prostu przesrane !!!!!!!Może trzeba to zgłosić do kierownictwa ????Już chyba gorzej być nie może !!!!!!
12
Kriss 2016-11-01 15:08:49
To warto tam wrucić do roboty .?robiłem tam 8l temu na formatówce i wiertarkach
Hejhej 2016-11-01 17:22:12
Praca jak praca tylko ludzie i atmosfera do kitu ale moze będziesz miał szczęście i trafisz na fajną zmianę niekoniecznie na tarpolu
1
Hejka 2016-11-01 17:37:44
Niekoniecznie a nawet nie , bo na tarpolu premi nie ma podobno......
2
Kriss 2016-11-01 18:04:38
Czyli niema co wracać?
1
Ark 2016-11-02 05:35:02
Powiem tak jeśli nie jesteś zmuszony to nie polecam 2/10
2
Ark 2016-11-02 05:45:23
premia na trapolu hehe dobre sobie a co to?
5
Pb95 2016-11-03 14:55:06
Uwaga uwaga. Propozycja pracy dla dyrektora produkcji, stacja OKTAN poszukuje pracownika do obsługi dystrybutora. Mile widziane doswiadczenie. Zapraszamy.
24
borys 2016-11-10 07:33:56
Na piły go niech zobaczy co to prawdziwa praca
7
Ali 2016-11-10 11:47:52
Ale dowalili teraz z wypłatami trzeba szukać innej roboty, zakład schodzi na psy brak słów normalnie
11
Cleopatra 2016-11-10 13:21:59
Proszę o przestrzeganie Kodeksu Pracy !!!
Art. 237.3
§ 3. Szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy w zakresie niezbędnym do wykonywania ciążących na nim obowiązków § 2, odbywają się w czasie pracy i na koszt pracodawcy.
10
wkurzony 2016-11-10 16:55:49
To prawda te wypłaty to jakaś porażka
6
Ehhh 2016-11-11 12:37:26
Jak nie podniosą stawek to niedługo będą sami pracować
5
wkur....y 2016-11-11 20:57:08
a w grudniu bedzie jeszcze lepsza wypłata, w biurowcu jak by mieli takie wyplaty jak my to juz by nikogo tam dawno nie było do roboty a wszyscy wciagnieci po znajomosci i dobre stawki a my robimy na takich nierobów
7
Ktoś 2016-11-11 23:31:42
Ktoś może wie czy Park w Darłowie przyjmuje już kobiety? We wrześniu pani z ich kadr mówiła że niedługo ruszają z wyposażeniem tych domków to zatrudnią większą ilość, od 12 zł NETTO, zawsze to trochę więcej. I dojazd zapewnią. Tu już nie ma co liczyć że będzie lepiej.. Ktoś może wie coś już??
do Pb95 2016-11-13 23:18:27
jeśli tak Ci źle to sam lub sama skorzystaj
2
do ktoś 2016-11-15 08:14:23
w Darłowie - 10 godzin dziennie - codziennie, łącznie z sobotą
lepiej nie chorować bo zwolnienie liczone od tego co na umowie
Ktoś 2016-11-15 15:03:46
I zarobki 2 razy większe, więcej godzin, wyższa stawka. 10 godz.fakt, ale tylko jedna zmiana to też duży plus. Umowa normalna, nie najniższa krajowa. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych, ja passuje ,odejdę przy pierwszej okazji i nie tylko ja tak myślę.
5
LARK DARŁOWO 2016-11-15 19:50:46
1.ZAROBKI OD 12,00 NA RĘKĘ NA STARCIE
2.PRACA 8 GODZIN Z MOŻLIWOŚCIĄ PRACY DO 11 GODZIN
3.SOBOTA OBOWIĄZKOWA JEDNA ,PRACUJESZ WIĘCEJ - WIĘCEJ ZARABIASZ
2
Ark 2016-11-16 11:59:29
Nom ludzie nawet na morpol wała mimo tylu h pracy + dojazdy wzamian za zarobki
2
Siwy 2016-11-16 15:47:33
Wkoncu się doczekalismy za mało kamer na zakładzie ale pomysł łatwy obciać ludzią pensje i już jest na kamery, powoli to się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze niech drutem kolczastym ogrodzą i będzie komplet, i na dodatek mają więżniów zatrudnic bo ukraince nie chcą za te pieniądze robić, NIE DLUGO TO JUZ SAME KIEROWNICTWO SOBIE STANIE I BĘDZIE ROBIĆ trzeba uciekac z tego obozu
11
stary 2016-11-17 20:10:01
słyszałem ,że mówili że jesteś najlepszy!
stary 2016-11-17 20:15:58
oczywiście o dyrektora mi chodziło ,do ropniaka wlać benzyny heheheeeeeeeeeeee szpec jakich mało że jeszcze ten zakład nie padł to cud
4
Też tam pracowałam 2016-11-22 09:28:38
Ale Ekipa nie ma co , to Wy, też tworzycie tę firmę , a tu takie banialuki piszecie wstyd .Opinię to sobie sami wystawiacie...pozdrawiam
5
Ark 2016-11-22 21:28:04
W każdej pracy tak jest ze jeden na drugiego jeden taki owaki. Co do zakładu Nwm jak 3 5 ale tarpol to oddział dla obłąkanych awarie brak premii samowolki i żeby coś załatwić to podanie 2 zdj i rozpatrzymy w ciagu pół roku
6
doowba 2016-11-23 19:47:07
Słaby zkład
4
PrawdaBoli 2016-11-23 20:01:47
Ten zakład to śmiech na sali. Mistrzyni na wm4 daje urlopy swoim znajomym z dnia na dzień, inni, którzy proszą nie dostają, są to niesprawiedliwe warunki pracy, powinni zamknąć ten zakład, albo zmienić kierownictwo żeby wyratował ten zakład z gówna w którym już tkwi po same uszy. Wszystko to podchodzi pod mobbing.
7
lachon 2016-11-23 20:24:37
Na opticut ją dac do roboty
4
dziunia 2016-11-24 14:17:18
prawda to ze z tarpolu odeszło 10 osób??? podobno zobaczyli premie na koncie jak świ**a niebo
3
nowa 2016-11-24 14:20:24
albo na brykiet
Obserwator 2016-12-11 18:33:26
Pewnie dopiero wtedy, kiedy im przyjdzie stanąć przy maszynach, bo ludzie przestaną to znosić i odejdą.
24
Edo72 2016-12-23 12:49:04
Godz 12:45 właśnie szykuje się do pracy na 2 zmianę kasy na koncie ( premi ) brak .W innych zakładach już dawno wypłacone. Fajne podejście do pracownika z 7 letnim stażem w firmie .KOGUT EDWARD wiertarka 5G -2C-5B
25
Koleżanka z opt 2016-12-23 23:07:13
Mieć "min 200 zl"a nie mieć jest różnica. Ale premia bym tego nie nazwała bo podejzewam ze paczki z caritasu są winnej warte . Wstyd na Slawnie się przyznać ze człowiek tu pracuje bo gdy ktoś to słyszy parska śmiechem i mówi "daj spokój tez tam robilem"
25
Wacław 2016-12-24 23:14:19
Jak się nie szanuje pracownika ze stażem który potrafi obsłużyć co mało ustawić to niedlugo beda potrzebować więcej smedow a nowi widząc co tu sie dzieje zaraz uciekaja ale jezeli bedzie szlo ukladami to bedzie tak ze zaczniemy zabijać slrzynki na ogórki i zgadzam sie z tym ze powoli jest wstyd że sie tam robi a na te 200 trzeba sobie zasłużyć.
11
starszy korytowy opticut 2017-01-02 18:27:01
wezmniesz 2 weekendy chorobowego i lepiej wyjdziesz jak z ich premia
4
Czytelnik 2017-01-02 20:59:45
Jak tam romansidła i rozwalanie związków innym ucichło w Abwoodzie ??
4
asterix 2017-01-03 17:20:06
W końcu wziął się właściciel za górną hołotę i zaczyna wywalać ?
16
wścipski 2017-01-04 18:06:00
Kogo?
Dajcie sobie spokój 2017-01-05 21:15:29
Pracowałem w tej firmie i cóż mogę o nie napisać - dyrektor za mojej kadencji to człowiek fałszywy, cham obiecuje na rozmowach o pracę góry po okresie próbnym, a potem najzwyczajniej znacznie nie dotrzymuje słowa odnośnie pieniędzy. Nie daje nawet świnia 50% tego co obiecał. W dodatku oczekuje na owocną współpracę. Ogólnie chamstwo, świństwo, bezczelność. Odradzam szkoda energii!
16
888 2017-01-10 15:45:38
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłaty co nie jeszcze trochę a zobaczycie że nie będzie miał kto robić bo ludzie mają już dość tylko niech się cieplej zrobi!!!
5
Xxx 2017-01-10 18:37:51
Przyszedł NOWY, nikt Go nie zna, w sumie to się nawet nie przedstawił, nie wiadomo kim tu jest bo nawet mistrzowie nas nie poinformowali o kierownictwie nie wspomnę ... Ale Ci na " górze" się Go boją to chyba dobry znak...Może się wkońcu coś zmieni na lepsze??
7
robolik 2017-01-10 23:31:07
Na lepsze? Chce pozabierać wszystkie premie i dodatki zaczynając od najmniejszych, czyli produkcji. Niech wyżyje i utrzyma rodzinę za 1634, które zarobiłem w tym miesiącu....
9
Dragon 2017-01-11 17:06:14
Jeszcze delikatnie zasugerowal abysmy na siebie donosili kto robi a kto stoi brak kakretnych osub jak kilka lat temu już ktoś by go uciszyl ale na marginesie za góre powinien wziaśc sie najpierw dbo to oni rujnują tą firme a nie my
5
Smutny Daniel 2017-01-11 19:29:26
A ja wrócę do swojego biura i będzie jak dawniej, czyli debilospotkania i żarty z pracowników. Bo kreciki lubią to najbardziej.
3
Jajo 2017-01-11 20:22:37
Może dużo nie zdziała, ale co nie którzy mają pełne gacie i szynki razem. ... W końcu trzeba zacząć od górnej półki, życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki za nowego dyrektor.
3
... 2017-01-11 23:36:58
A ja mam pytanie co do tej premi świątecznej. Dostał ktoś więcej niż minimum? Nie pytam ile ale czy było więcej niż minimum bo ja nic nie słyszam a jestem ciekawa czy prezes słowa dotrzymuje.
4
Kola 2017-01-16 21:31:11
nie poradzi sobie ten nowy szef produkcji i kierownicy owiną go wokół palca bo facet nie ma pojęcia jak zabrać się za przywrócenie normalności w tej firmie bo potrafią to nieźle robić prezesa cały czas oszukują a ten im wierzy czemu bo nie zna się na produkcji nie wie co się w firmie dzieje
8
Do Kola 2017-01-17 23:57:43
A jak wygląda normalność??
Roman 2017-01-18 07:29:54
Cofnij się 7 lat wstecz, wtedy panowała normalność w tym zakładzie
Zostaw swoją opinię o abwood - Sławno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie abwood