brak logo

abwood

Sławno

Opinie o abwood

Pytam 2017-04-15 20:11
Jak wyżyć za pieniądze na stawce godzinowej ?! a tu jeszcze święta... Wesołych Świąt.
4
Kobiety 2017-04-16 15:10
Normalnie, tak jak żyją kobiety w tym zakładzie na stawce godzinowej. Bo w czym faceci są lepsi???
5
ona 2017-04-16 18:10
mówicie że mistrzowie na wm3 są tacy źli to zapraszam do nas na wm5 u nas są jeszcze gorsi porażka normalnie oszołomy
17
On 2017-04-16 18:24
Na wm4 podobno jedna zmiana jest ok.
5
wm3 2017-04-20 06:33
Druga nocka pod rząd i 11, maks 12 stopni na hali, ludzie robią w dwóch bluzach i kamizelkach na sobie, mistrzowie chodzą w kurtkach, ale kogo to obchodzi, zakład nie ma pieniędzy, trzeba oszczędzać, będą oszczędności jak 3/4 zmiany weźmie l4
14
byla pracownica 2017-04-23 18:11
Rzady rzadami , wynagrodzenie znosne kierownictwo ok. Najwiekszym przekleństwem w tym zakladzie jest mobbing wsrod pracownikow. Na WM5 kroluje !!!! Wiekszosc boi sie cokolwiek w tej sprawie zrobic I zwyczajnie sie poddaje zwalniajac z pracy. Gdyby nie ta klika byloby ok.
15
WM 2017-04-23 20:46
Szczera prawda . Te kliki powinny zostac skutecznie rozbite. Atmosfera bylaby czysta I z checia czlowiek szedłby do pracy. Powinny byc anonimowe ankiety moze wtedy strach bylby mniejszy I dziadostwo na WM5 wyeliminowane.
16
Nie 2017-04-23 21:04
Czy tak jest tylko na tej hali.....?!
4
byla pracownica 2017-04-23 21:09
Nie wiem znam tylko WM5.
4
WM5 2017-04-23 22:52
Cala nadzieja w nowym dyrektorze I kajzenie ze dostrzega problem mobbingu. Toksyczne liderki bez skaz. A jednak najwieksze bublary.
8
@ 2017-04-24 12:04
Dokladnie liderki nic dodac nic ujac. Inteligencji zero ale rzadza pelna para.
8
wmwm 2017-04-24 12:39
Jest jeszcze Pan O. najbardziej inteligentny I z idnoszacy sie z szacunkiem I kultura do pracownikow. Moze on zrobi porzadek .
5
ten 2017-04-26 13:24
Liderki na tarpol z nimi niech się wykażą i zobaczą co to praca
8
WM 2017-04-26 23:58
Ha ha na tarpol przydaloby sie im to wyroznienie. Ale wtedy na jednej ze zmian nie bedzie komu pakowac :)
6
Press 2017-04-27 17:15
Tak tylko kto będzie dokarmiał mistrza na jednej ze zmian jak te Panie pójdą na tarpol .A tak ciasteczko batonik i urlop jest .
9
jaja jak berety 2017-04-27 21:41
0.25 gr więcej na h podwyżki co wy macie ludzi za debi..... trzeba było tego nie dawać ja to bym się wstydził dać tyle pracownikowi teraz to żeście zabłysnęli hahahahahhahahahahahahahah
28
Barnaba 2017-04-28 13:41
o kogo chodzi ?te liderki to K Z i A T?
8
byla pracownica 2017-04-28 15:34
Nie. Nie o tych mowa. Nie ta zmiana.
3
byla pracownica 2017-04-28 15:36
Nie ten mistrz , nie ta zmiana.
4
pracownik produkcyjny 2017-04-29 07:44
Chciałbym wymienić zalety pracy w tej spółce:




























































































































Koniec.





















































13
byla pracownica 2017-04-29 12:24
Mistrz ok bez zarzutu - ale zmianowa elita tragiczna.
3
on WM3 2017-04-30 12:27
Bo solidarnie zmiany powinny nie przystapic do pracy ze 3 dni , nie ciagnac nocnych zmian moze wtedy cos wskuramy. Zwolic nie zwolnia bo brakuje chetnych do pracy . W przeciwnym razie bedziemy dybac za najnizsza krajowa albo z podwyzka 0,25 gr/h. Posmiechowisko. W sklepach zarabiaja tyle bez nocek . Wstrzymamy produkcje wtedy przemysli Zarzad czy chcialby pracowac za takie pieniadze.
16
ciekawy 2017-05-09 19:21
To w koncu na ktorej zmianie jest tem mobbing I toksyczne liderki ? Mistrza S. czy Mistrza D. ?
3
wm3 2017-05-10 20:09
jaki mobing za robote się zabierzcie co wy kurwa chcecie jak wam zarobki na szpachlu nie pasują to zapraszam na opticaty to zobaczycie jak sie zapierdala
6
Związki zawodowe. 2017-05-10 20:50
Trzeba było się uczyć kmiocie ,to byś nie zapierdalał.Najważniejsze żeby się nie narobić a zarobić.A chwalić się jak to się zapierdziela ?? Haha
5
Aaa 2017-05-11 12:12
A też mi mega zarobki na tym szpachlowaniu. Cos dziewczynki mało się chyba uczyly ze tak zapierdzielaja jak ich słuchać to gorzej niż na trakach. Porażka
4
wm3 2017-05-11 20:14
ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pajacu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapraszam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pare ton to zobaczysz.będziesz miał związki zawodowe
2
Tylko prawda 2017-05-11 22:12
Panie właścicielu czy firma przynosi jeszcze jakieś zyski jeżeli wyrzuca się gotowe elementy do kosza bo nie chcę się szpachlować tysiące elementòw wlozona praca ludzi tysiące metròw czarnej tarcicy za ktòrą nikt nie odpowiedział bo prezes nie potrafi wyciągnąć konsekwencji bo nie potrafi zidentyfikować winnego co sìę dzieje w tej firmie brakuje tutaj gospodarności oddanych firmie ludzi już tu nie ma a zostali ślizgacze sprzedaj Pan tą firmę może lepiej będą inni ja prowadzić szkoda tylko ludzi ktòrych niestety tu się nie szanuje
20
Związki zawodowe. 2017-05-16 17:38
Nie potrzebuję dybać ton tak jak ty pajacu.Nie robię przy dechach.
4
2017-05-16 19:01
Podobno brakuje chętnych do pracy w Szwecji? Czy w ogóle ktoś się pytał ludzi ???
6
pracownik 2017-05-31 17:06
Co tu więcej pisać na tym forum abwood to wyzysk pracowników i niewolnictwo w białych rękawiczkach kto miał gdzie to już stąd uciekł .
30
Była pracownica 2017-06-04 22:22
Najgorsza firma w jakiej pracowałam !!!
20
Wm3 2017-06-12 10:31
Niestety nie wszyscy mają wybór i muszą tu pracować. Każde stanowisko ma swoje wady i zalety. Ja znam każdą hale i uważam że najbardziej można się dogadać z ludźmi z wm3 oczywiście na innych halach też są wyjątki. A poza tym ludzie co wy robicie?! Skaczecie sobie do gardeł a to niczyja wina z pracowników że stoi tam gdzie stoi. Kurcze faktem jest to ze kobiety ciężej pracują od większości facetów. A mało tego pewien osobnik robi zadymy na każdej zmianie i na każdego temat ma najwięcej do powiedzenia. Robi baran ludziom problemy tylko o tak sobie bo ktoś mu przeszkadza. Panie osobniku może nie pan zajrzy w brudy zza swojego paznokcia?! To wszystko jest śmieszne. To wina zarządu że ludzie bez przerwy się gryzą. Jeszcze kilka lat do tylu można było zarobić a teraz co? Tylko odrabianie, ucinanie stawek, zwiększanie norm. Nie uważacie ze to zarząd zakładu jest winien? Po co sobie skakać do gardeł lepiej się zsolidaryzować.
36
hi hi 2017-06-28 23:41
A cio to ludzi już nie macie do pracy ojjjj... czemu mnie to nie dziwi.
17
byla pracownica 2017-07-10 10:40
Zmiana Pana S ( mistrz spoko konkretny I swietnie organizuje prace ) niestety ma liderki na pakowaniu ktore juz nie jednego pracownika wykonczyly.
8
on WM5 2017-07-10 18:01
Szczera prawda te Panie psuja atmosfere na zmianie.Mistrz o niczym nie wie. Nikt nic nie mowi bo sie boi. Maja widocznie plecy skoro cala para rzadza.
10
on WM5 2017-07-10 18:53
Moze wkoncu przełozeni przyjrza sie uwazniej Paniom W. I skroca im lejce. Staz pracy w firmie nie upowaznia ich do takiego zachowania. Mysle ze od rzadzenia sa mistrzowie , kierownicy , dyrektorzy a nie pracownicy produkcyjni.
13
Kamel 2017-07-11 13:26
Zginęła obrączka męska z grawerem w środku. Jakby ktoś znalazł, proszę o kontakt 662 358 885. Znaleźne oczywiście zapłacę
3
end 2017-07-18 17:38
dzieje się... ????
2
hihi :) 2017-07-19 12:48
no i w końcu wraz z nowymi koszulkami dowiedzieliśmy się że na WM3 niema 3 kierowników tylko dwóch i specjalista WM tylko teraz rodzi się pytanie specjalista od czego bo te nazwy dawane funkcyjnym wcale tego do końca nie odzwierciedlają no i niestety taka jest prawda mimo to co by te osoby mówiły :)
6
Kiler 2017-07-19 17:30
A i tak najlepsza jest Pani m.c. rozliczajacs z wm3, chyba zastepujaca rozliczajaca, bo siedzi tam i paczki zajada popijajac cola. Jej jedyny sport ktory upraawia to "talking" lubi duzo i wszystkim mowic. Pozdrawiam pracownice roku m.c. i urlopowicza m.o.
9
BYŁY 2017-07-19 21:37
Jeszcze z tym dziadostwem porządku nie zrobili , widocznie wszyscy siebie warci.
3
Pan 2017-07-19 23:13
kiler powiem krótko Ta Pani nigdy coli nie piła w pracy i pączków też nie jadła to sa szczeniackie zagrania bzdury znam Ja bardzo długo i tylko służbowo z pracy nie lubię oceniac innych ale z tym sie nie zgodzę uważam że jest dobrym pracownikiem chyba ci się pomyliło bo to nie ona gada przez telefon tylko ta Pani co wcześniej siedziała.
8
jeden z wielu 2017-07-20 17:02
A nowych kierowników nie szukają? Moze bym się zatrudnil co tam jeden więcej jeden mniej i tak meble wracaja. Zobaczycie któregoś dnia przyjdziemy a szlaban zamknięty będzie... tylko komu wtedy będziemy dziękować? ??
13
Pracownik roku 2017-07-20 20:43
Nie znasz kobiety, a głupoty piszesz. Nigdy nikomu krzywdy nie zrobiła, muchy by nie skrzywdziła, a znajdzie się taki debil co mu gul skacze. Nawet nie wiesz co ta kobieta i jej rodzina przeszła, tylko pie...lić na kogości potrafisz, a piszesz że ona gada. Walnie się w ten pusty łeb.
9
Bialy 2017-07-21 09:24
Muchy by moze nie skrzywdzila, ale zjadla. My na hali jak czegos nie wiemy albo chcemy o kims posluchac to idziemy do pani m.c. na kazdego znajdzie cos do powiedzenia. Gada gada i bedzie gadac, taka wioskowa plotkara. A co sie u niej dzieje w zyciu prywatnym....... nie wiem. Jakby nie chodzila i nie gadala na wszystkich, nie byloby tematu na gowork. Pozdrawiam pracownika roku.
6
Natalia 2017-07-22 13:29
@Biały a możesz napisać coś więcej o Twoim własnym doświadczeniu w pracy SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e? Więcej konkretów na temat samych warunków zatrudnienia jest niezbędna dla nowych potencjalnych pracowników, a Twoja opinia może okazać się kluczowa.
2
XvX 2017-07-22 23:21
Ile jeszcze ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pociągnie? Najgorszy zakład w jakim pracowałem!!! kadra zero mózgu w planowaniu produkcji i zarządzaniu tym zakładem, zero zainteresowania materiałem i ludźmi tylko wtedy jak coś pęknie... gdzie jest szef gdzie są kierownicy nie potrafią zapanować nad halami a i mistrzowie co!? tylko norma i premia aby była w kieszonce nie ważne jakość tylko ilość!!! Ludzie się zwalniają bo maja dosyć tego bałaganu i syfu a o zarobkach to szkoda pisać normalnie szok by z takiej firmy ludzie uciekali.
14
do XvX 2017-07-23 20:41
Dyrektor produkcji w biurze
1
haha :) 2017-07-25 18:06
przed chwilą w telewizji mówili że średnia krajowa wynosi 4,500 zł to teraz zobaczcie ile mniej w tym zakładzie zarabiacie większość o ponad połowę mniej nie dziwie się że ludzie się zwalniają powiem tak sypnijcie pracownikom produkcyjnym kasą bo ludzie bedą dalej się zwalniać a teraz to coraz więcej pracodawców szuka chętnych do pracy i ludzie to widzą że jest szansa na leprze zarobki w innych zakładach. no i na koniec do naszej zajebistej kadry bo pewnie czegoś nie wiedzą PAMIĘTAJCIE pracownik produkcyjny jest fundamentem każdego zakładu a wy o tym zapominacie a już wogule o tym nie wiedzieli jak rządzili poprzedni dyrektor i szef produkcji ich hasło było ,,nie ten to następny" i teraz ludzie mają na zakład wyjeb.... pozdro do ociepy obyś już nie wrucił cwaniaczku hihi :)
3
Zostaw swoją opinię o abwood - Sławno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie abwood