logo Karmar S.A

Karmar S.A

Warszawa

Opinie o Karmar S.A

Zielony 2009-02-12 16:16
Słowa kojarzące się z Karmar S.A (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .Bradzo Dobrze
Atmosfera i ludzie tam pracujący są OK !
Od jakiej stawki można negocjować pensję? okolo 10zł
Najbardziej podobało mi się w Karmar S.A: Dobra Płaca i ludzie i panujaca tam atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Karmar S.A:
4
mtsl 2014-03-21 07:22
Karmar SA? Budujemy zadufanie
4
oszukany 2015-09-15 15:52
ta firma to totalna klapa nie placa w terminach oszukuja i nakladaja kary odradzam wszystkim wspolpracy , protokoly przeciagaja jak mogo ,
adam 2016-02-04 21:02
Witam pracuje w firmie Karmar i wiem z doswiadczenia ze firma ta to zwykli oszusci robia wszystko aby opuznic lub nie wyplacic pieniedzy podwykonawca szczegulne w krakowie
mac 2016-02-24 21:04
Hej. Pytanie mam do Ciebie, wyglądasz na osobę zorientowaną w specyfice firmy. Stanowisko IPP. Na jaką podstawę (brutto) można liczyć? Czy są jakieś dodatki (samochód służbowy, mieszkanie lub dodatek mieszkaniowy, delegacja gdy ktoś jest z poza Wawy)?
Czy są premie uznaniowe miesięczne? Premie po rozliczeniu budowy? Stanowisko IPP jest w biurach budowy z tego co wiem. Jakie godziny pracy?
Jakbyś mógł mi odpowiedzieć na moje pytania i opisać jeszcze nieco zadania czekające na IPP i specyfikę pracy byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.
vanderhal 2016-03-11 16:04
brutto to 4-6tys. Mieszkanie służbowe jak masz poza miejscem zamieszkania pracę, samochód służbowy dopiero od kierownika budowy/kontraktu. Premii nie ma uznianiowych ani po rozliczeniu budowy. Jako IPP pracujesz w biurze, godziny to 8-17 lub 7-16. Zadania to wyceny, kosztorysy, ofertacje, negocjacje, umowy, spinanie budżetu itp.
Kolek 2016-04-04 14:57
Adam to jełop, popełnił 4 błędy ortograficzne. Jest pewnie jakimś podwykonawcą, który odwalił chałturę.
obserwator 2016-04-10 00:08
znam z 10 osob co tam pracowaly , kazdy cieszy sie ze juz tam nie pracuje- traktuja ludzi jak smieci
1
hehe 2016-04-11 14:39
Jak wygląda atmosfera w biurze firmy ? Aplikowalam na jedną z rekrutacji i chciałabym wiedzieć jak z atmosferą pracy ? Czy są możliwości rozwoju ?
człowiek 2016-04-26 15:46
Obserwator - masz 100% racje - pracowałem w Karmarze dość długo i żaden z moich znajomych co odeszli nie żałuje. Pracownikom płacą regularnie - a co do podwykonawców to szuka się powodów by im nie zapłacić. Godziny pracy: praca zaczyna się od 7mej i trwa...
4
qwerty 2016-08-10 17:51
Dziadowska firma, robią ogłoszenia na pseudorekrutacje i nic, choćbyś miał idealnie dopasowane CV do ich wymagań. Zapewne chodzi o zwykły handel CV bo rekrutacje są dawno obstawione jak ma to miejsce w wielu im podobnym korpo. Chodzi tylko o pozory. Słowem - śmieć jakich pełno na krajowym rynku a nie firma. Nic dziwnego, że kontrahentom nie płacą i ich oszukują
bandit 2016-10-17 13:31
Wbrew temu co piszą Karmar ma probelmy z kadrą i płatnościami.
Nie mają stałej kadry tylko ciągła rotacja - co daje bardzo zły obraz w oczach inwestorów.
Nie potrafią zapłacić za materiały w terminie, płacą z opóźnieniem np 30 dniowym.
Bandit 2016-10-19 11:20
Rotacja bierze się ze słabej organizacji robót na budowie w szerokim znaczeniu tego słowa.
Brak kompetentnych wykonawców, z powodu śmiesznych stawek w budżetach.
Brak wypłat pracownikom za nadgodziny - pracujesz za darmo bo Menager tak powiedział.
Śmieszna przerwa godzinna na lunch w regulaminie pracy to fikcja, tylko dla wyzysku pracownika.
TOM 2016-11-09 09:24
Najlepszy był Projekt Menager z MG3 w Poznaniu :)
Mistrz świata w nic nie robieniu, wymachiwał tylko palcem i wydawał polecenia.
W końcu wszyscy odeszli, a jemu Karmar podziękował na końcu.
Tak Bywa Panie Dyrektorze !
2
Jerzyce 2016-11-10 11:05
Ze mną Pan Dyrektor za roboty wykończeniowe nie rozliczył się pół roku po zakończeniu budowy.
Śmieszne, jak On chciał współpracować z innymi ?
Nie miałem pieniędzy żeby opłacić ZUS, ludziom dać na wypłaty.
Człowieku przejrzyj na oczy - i co to miało być partycypacje w zwiększonych kosztach budowy ?
Marek 2016-11-25 21:52
A co dla nich robiłeś??
Jerzyce 2016-12-01 15:53
Młody Grunwald Etap II, roboty wykończeniowe malowania i szpachlowania
Opinia 2016-12-14 09:55
Mozna do ciebie nr tel gdyz mam oferte od karmaru murowania na blugarskiej w poznaniu.
Niby mozna s konta nrac u nich ale jak z platnosciami
Jerzyce 2016-12-15 13:41
Z płatnościami różnie, to jest duża firma, ale słyszałem przypadki o przeciąganiu faktur nawet o wartości kilku tysięcy - jest to szczerze dziwne.
Co do tematu Poznania to słyszałem, że zmienił się kierownik Projektu, więc szczerze nic Ci nie powiem
Ja współpracowałem z Dyr. M.Z.
I jeszcze jedno słyszałem od wielu osób między innymi z APP Projekt INI o słabym budżecie na Bułgarskiej i nierealnych terminach.
Informator 2016-12-29 12:24
Szanowni Państwo
Nie wiem gdzie Pan Zalesiński znalazł zatrudnienie, ale prawdą jest że to piz..... .
6
anka 2017-01-11 13:44
a może pan coś więcej napisać o dyr. M.Z.?
mały 2017-01-29 22:15
każdy podwykonawca co ma choć trochę szacunku i godności w życiu z nimi umowy nie podpisze...
Jerzyce 2017-02-26 20:50
Anka Dyr. M.Z. już nie pracuje w KARMARZE.
Może i doświadczenie ma, ale niestety brak jakiejkolwiek współpracy i budowania zespołu wśród pracowników.
I jest niestety bardzo nieszczery w negatywnym znaczeniu tego słowa.
Np. Kierownikowi Budowy Bułgarska powiedział w ostatni dzień po południu, że już jutro nie pracuje tzn. że nie przedłuża mu umowy.
Zostaw swoją opinię o Karmar S.A - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karmar S.A