Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gillette Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Gillette Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tak tak - 2013-09-12 22:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie jest okres przyjęć więc zapraszamy na retkinie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 22:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujesz sie jakie sa zarobki na poczatku ? jesli mozesz to napisz ma maila Fabeq181@o2
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2013-10-03 11:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Senso - napisales, ze firma Gillette Poland S.A ma dobry socjal - jaki dokladnie? Jest opieka medyczna?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-13 19:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w firmie gillette od paru miesięcy na produkcji i moim zdaniem robi sie tam coraz gorzej, wprowadzają coraz to nowsze zmiany przepisów godzące niektóre w godność człowieka...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-04 23:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam kilka pytań, chociaż widzę że od dawna nikt tu nie zagląda.
Czy są obecnie przyjęcia na operatora do Gillette?
Czy pracownicy Gillette mają jakiś kontakt z pracownikami nieodległej firmy Sonoco np magazynierzy, kontrola jakości lub operatorzy maszyn?
Może to dziwne pytanie ale zależałoby mi na odpowiedzi.
Jak wyglądają testy wstępne na operatora, brzmi trochę strasznie?
No i czy babeczki też mają szansę na zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
Umiesniony - 2014-02-12 21:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Określe tak jak chcesz walczyc o przejscie na zaklad i tak zaczynasz jako zwykly robol w systemie IV -brygadowym za stawke 9,40 BRUTTO najnisza krajowa moze sie roznic to zalezne od miesica ile godzin ranstadowi musi kwartalnie wyjsc ta najnisza na wiecej niemasz co liczyc , dostanie sie na zaklad to ciezka droga te wszystkie testy rozmowy itp gra warta swieczki lecz dostanie sie na zaklad musisz brac w skali 5 % , na zakladzie ludzie po paru latach maja fajne warunki socjal itp niestety dostanie sie na zaklad graniczy z cudem jak kogos stac na to by sprobowac skladajcie papiery w ranstad ale nie liczcie na wielka pensje przez rok
zdjecie uzytkownika
opineo - 2014-02-13 17:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytaj opineo na temat a odpowiedz dostaniesz za moment rzetelna
zdjecie uzytkownika
opineo - 2014-02-13 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Sonoko ( pakowanie wyrobów gillet) zatrudnieni są stali pracownicy ci maja o kej a reszta to praca agencyjna na zlecenie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zależnie od zapotrzebowanie. Firma agencyjna zgarnia kasę na tych wykorzystywanych dorywczo 21 wiek wstyd o tym mówić ze w unii europejskiej tak wykorzystuje się ludzi.(usunięte przez administratora)Gdyby nie głupi obywatele czegośc takiego by nie było. RODACY ZASTANÓWCIE SIĘ JAK WAS INNI ROBIĄ W BANBUKO I SAMI WASZA KASĘ SPIJAJĄ.
zdjecie uzytkownika
Elektron - 2014-02-20 20:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjal
-Dodatek urlopowy zależy od zarobków od 300 do 600
-Dodatek do wypoczynku dla dzieci do 450pln za dziecko
-Opieka MEDICOVER full lekarzy.
-Paczki na święta dla dzieci i bony ok 500pln zależy od zarobków
-Dodatkowo dla najlepszych bony i inne nagrody uznaniowe.
-Jeżeli ne rozrabiasz to o roku kasa na plus ale to zależy od indywidualnej oceny pracownika.
zdjecie uzytkownika
Manager - 2014-02-21 00:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy jestescie chorzy jak oczekujecie zarabiać 5000zł za składanie maszynek heh. Cieszcie sie ze macie prace bo jak bedziecie dalej podskakiwać to koncern pójdzie na Ukraine lub Rumunię
zdjecie uzytkownika
żyleciarz - 2014-03-05 12:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-02-04 23:31:47]:
(usunięte przez administratora) PS. To co powyżej dotyczy Gillette Sp. z o.o. (na Józefowie). Na Wodnej jest Gillette SA, a widzę że w wątku opinie są o obydwu zakładach.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-03-18 17:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem zainteresowana kupnem hurtowej ilości wkładów w firmie PG , macie moze jakiś kontakt do pośrednika ? Pozdrawiam

chokie72@wp.pl
zdjecie uzytkownika
agg - 2014-05-02 12:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie,

Chciałabym się dowiedzieć, czy co roku poszukują pracowników-studentów na okres wakacji oraz czy można taką pracę dostać składając cv bezpośrednio w Gillette, nie w agencji pracy tymczasowej? Wychodzę z założenia, że na okres wakacyjny będzie zapotrzebowanie na studentów z racji urlopów, ale..

Z góry dziękuję za wszelkie informacje w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
Elektron - 2014-05-11 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej jest przyjść osobiscie i zostawić ofertę.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-26 16:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to bardzo dobra firma.
zdjecie uzytkownika
Amik - 2014-05-27 00:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co zdołałem się zorientować to oferują same praktyki... a co z jakimiś etacikami, nie ma nic?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-19
Żródło: gazetapraca.pl
Łódź
(łódzkie)
Procter & Gamble - Fabryka Gillette w Łodzi poszukuje obecnie kandydatów na: Płatne Praktyki w Centrum Opakowań Atrakcyjny 3 miesięczny programStart: Lipiec 2014Termin składania aplikacji: 31 maja 2014 P&G jest jedną z największych globalnych firm produkujących dobra konsumpcyjne, oferującą swoje produkty w ponad 180 krajach na świecie. Nasza firma posiada w swoim portfolio 300 marek takich jak: Olay®, Lenor®, Gillette®, Pampers®, Pant
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-05-28 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-05-28 19:28:02]:
Jestem zainteresowana zatrudnieniem sie w firmie Gillette na produkcj opakowan.Jestem sumiennym pracownikiem jak sie czegos podejmuje to lubie wykonac od poczatku do konca.Nie lubie klamstwa ,lubie szczerosc.
zdjecie uzytkownika
Amik - 2014-06-05 08:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o tym mówię - praktyki. A co do pracy etatowej, to wypowiedziałby się jakiś pracownik z łaski swojej bo istotne jest czy w ogóle nowe twarze tam widać?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-02 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w okresie letnim 2014 sa moze jakies przyjęcia na produkcje,gdzie najlepiej zlozyc swoje CV?
zdjecie uzytkownika
piłat - 2014-07-20 23:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opineo - 2014-02-13 17:45:30]:
nie wprowadzajcie ludzi w błąd.jeśli ktoś jest zatrudniony przez RANSTADT -ZARABIA MAŁO!!NIE MYLCIE pracowników Gillette(pracownicy po testach) z najemcami z RANSTADTU.
zdjecie uzytkownika
godnosc - 2014-07-24 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca ale ludzi dla niej tracą godność ,unikają mówienia prawdy a to wszystko prowadzi do niewolnictwa -nie tak miała wyglądać familia Gillette .
zdjecie uzytkownika
Zwykly - 2014-07-24 23:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godnosc skad Ty jestes? Unikamy mowienia prawdy? A co chcesz uslyszec? Sa rzeczy z racji dobra firmy nie mozemy o nich mowic.pracuje na Nowym jozefowie od kilku lat i jest ok. Praca jak praca...czysto schludnie . Same jadalnie na produkcji....nie widziales to nie pieprz bzdur.Ty mowisz to a ja slyszalem ze to jest azyl i wielu tak mowi. Ktos napisal ze zaostrzaja sie przepisy...a jak ma byc inaczej? Miedzy innymi dla naszego bezpieczenstwa. Tu nikt nikomu nie kaze dzwigac nic ponad ciezar przewidziany w przepisach BHP a jak jest wiekszy to podjedzie wozek i Ci go przewoiezie a Ty spacerkiem sie przejdziesz.tu sa ostrza! takie ze w mgnieniu oka mozesz stracic palec i nawet nie poczujesz. A co do socjalu to ktos tam zapomnial dodac ze jest tez impreza noworoczna co roku. Bylo juz Kombi. Kayah, Blue Cafe,alkohol i jedzenie bez ograniczen za darmo. A piknik latem dla pracownikow i ich rodzin.? Full wypas. Ostatnio zrobili Lunapark. Ludzie starsi smigali na karuzelach az gwizdalo. I jeszcze cos o co trudno w innych firmach...tu nie doswiadczysz obrazania ublizania docinek,nawet od przelozonego. Tu dyrektor idzie hala i z kazdym po kolei sie wita (nawet dwa razy). A pracownicy najemni czyli Ranstadt czy teraz Saito...to jest wyzysk!!! Pracuja za grosze. Szkoda nam ich bo naprawde fajni ludzie. Jednak Firma co niektorym dala szanse .Poszli na testy a jak zdali to sa juz pracownikami Gillette. Nie sluchajcie takich glosow ktore opisuja brak godnosci czy cos w tym stylu.Najemni ktorzy tu pracowali a nie zostali zaluja. Zarobki....nie sa wysokie ale sa godne.Nikt nie gloduje.Pomagaja pracownikom w trudnej sytuacji. Jest naprawde dobrze i oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
Stonoga - 2014-07-25 01:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety trzeba mieć na uwadze, że pracownicy Ranstadt zarabiają również nie wiele, bo dużą część pieniędzy pochłaniają prowizje Ranstadt za prowadzenie rekrutacji itd. Gillette bardzo dobrze funkcjonuje na polskim rynku a współpraca z nimi na pewno żadnej ze stron nie wyszłaby na złe. Zdobywając doświadczenie w Gillette można bez większych problemów patrzeć w przyszłość. Byle tylko finanse były na właściwym poziomie.
zdjecie uzytkownika
godnosc - 2014-07-25 19:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zwykły gadasz bzdury na pierwszym balu byli prawie wszyscy pracownicy na tegorocznym może połowa za parę lat zostaniesz ty i tobie podobni - nie narzekam na prace tylko na atmosferę .u Popiela też był bal w rodzinnej atmosferze .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gillette Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x