Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gillette Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Gillette Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Seito Pracownik - 2014-08-08 22:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim mnie to zastanawia ile miesięcy tam po pracuję. A liczę na dłuższą współpracę w tej firmie nawet mi się podoba i zaczynam się przyzwyczajać do systemu 4 brygadowego .nikt na mnie nie donosi i nie obraża.
Zależy mi na dłuższej współpracy żeby zarobić trochę pieniędzy i nie narzekać że będę bezrobotny.
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-08-14 19:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc zeczy ktore sa w gilette sa na pokaz,gadka szmatka a w praktyce zupelnie inaczej mydla ludzia oczy i tyle ludzie po kilku latach pracy sa niewolnikami tylko o tym nie wiedza bo niezle juz maja w bani na stolwce praca , na przystanku praca, przezywaja jak mrowka okres. Traktowanie pracownikow tymczasowych przez TM tez ma duzo do zyczenia, jak jest ok to dobrze,niedajbog ze zrobisz cos po nie jego mysli to sie pluje,malo nie wyzwie od idioty .Niektorzy liderzy chca pokazac jaki to on zajebisty i proboje udowoniv ze jeststes nikim tylko pionkiem ktory on przesowa,z tymczasowym pracownikiem nie potrafia rozmawiac zaraz przerywaja nie wyslucha tylko nawija ci kolejna glupia formulke ktorej sie wyuczyl w szkole nijak majac sie do zeczywistosci a to dlatego ze my niemozemy nic im zrobic. Co jakos czas sa oceny pravownika m.in takiego lidera ktorzy oceniaja operatorzy wiec oni miedZy soba sa grzeczni pravownikow randstad i seito zmieszali by z blotem. FAKT SA TAM FAJNI LUDZI ALE JEST ICH NAPRAWDE GARSTKA
zdjecie uzytkownika
~~~ - 2014-08-14 20:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pic na wode fotomontarz, pracowniku z seito, dostanie sie do gilette graniczy z cudem, testy ukartowane pisane olowkiem masa rozmow itp uwierzysz? Pisales mature olowkiem???? Wszystko ukartowane oni na wstepie wiedza kto przeszedl dalej a kto nie. Dam Ci taki przyklad testy trwaja okreslony czas przykladowo 1h osoba ktora oddaje jako ostatnia wypelniony test jest wyvzytana jako pierwsza ze zdala. Taki test sptawdza maszyna.Reszte troche poprzeklada powymienia bo na biurku sterta kartek. Jak popracujesz dluzej to zobaczysz ze tam cale rodziny pracuja znajomi znajomych jak masz wtyki to dobrze zagadaja robote masz a takto marnie to widze. Jak fabryka sie otwierala normalnie prace na stale dawali z posredniaka, brali kogo popadnie bo ludzi do roboty potzebowali, teraz wybrzydzaja jeszcze troche a ludzi po studjach na montarz beda chcieli postawic. Wykrztalcenie czlowieka nie przeklada sie na jego inteligencje, a malo tego swiezo upieczony absolwent szkoly wyzszej ma sieczke w glowie, praktyki praktycznie zadnej,doswiadczenia zadnego, leb naszpikowany formulkami do omamiania ludzi . Po zawodowej sa czesciej madrzejsi niz te studenciaki. W tej firmie malo co licza sie umiejetnosci praktyka , czlowiek inteligenty, wola przyjac kogos z zewnatrz kogo nie znaja byle mial niezle w cv nabazgrane niz statego pravownika ktory poznal fabryke zna jego cele ma poparcie lidera a oni nawet na testy Cie nie.zaprosza bo wyksztalcenie nie takie. SMIECH NA SALI taka firma powinna dac szanse ludzia sie rozwijac a tu takie cyrki. Jak niechcesz zostac ich ciota to sobie daruj
zdjecie uzytkownika
Alek - 2014-09-24 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ktoś tu na forum pisał żeby składać CV bezpośrednio do Gillette. Ja poszedłem zanieść CV i ochrona nie chciała mnie wpóścić do działu kadr ani nie chcieli przyjąć ode mnie CV. Więc albo coś się radykalnie zmieniło (zawsze można było zostawiać CV na portierni) albo w Gillette ogon zaczyna kręcić psem, czyli ochrona decyduje, kto ma być zatrudniony w firmie (jeżeli tak to jest początek końca tej firmy).
zdjecie uzytkownika
kanarek - 2014-09-26 11:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego nie sprobowac tradycyjnie wyslac do nich emaila ze swoja aplikacja? Wtedy masz nieco wieksza pewnosc, ze dotrze ona do wlasciwego adresata. W kwestii zatrudnienia mam wrazenie, ze jezeli pracownik bedzie wykazywal ponadprzecietne umiejetnosci to samo Gillette powinno zaoferowac stala umowe.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Seito - 2014-11-11 14:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już tam pracowałem praca mi się szczerze nie podoba małe zarobki praca jaką wykonywałem z pracownikami też z seito to tylko opróżnianie gotowych elementów rączki maszynki do golenia koszy z pod wtryskarki i włożenie następnego pustego
pojemnika pod wtryskarkę koledzy robili wsypywali te rączki do maszyn montujących z głowiczkami czyli ostrzami.Praca prosta ale wymaga więcej ruchów i tempa.
zdjecie uzytkownika
żyletkowy - 2014-11-16 08:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amik - 2014-06-05 08:09:08]:
Jak chcesz się na studenckie praktyki załapać to są normalnie płatne. Po praktykach niektóre osoby dostają propozycję pracy na stałe.
zdjecie uzytkownika
żyletkowy - 2014-11-16 08:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agg - 2014-05-02 12:14:59]:
Na studenckie to najlepiej przez net zgłoszenie wysłać.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-12-31 14:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, możecie napisac jak w Gillette widzie się przedstawicielom handlowym? Pytam, bowiem marka jest bardzo znana, uwazana za w sumie najlepsza jeśli chodzi o golenie, ale nie jest tez tania i przez to sporo osób kupuje jednak tańsze produkty, czy zamienniki. Jak w takim razie idzie tu zrobienie planu sprzedażowego, dużo trzeba kombinować?
zdjecie uzytkownika
Włodek z sensora - 2015-01-01 20:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest zakład dla ludzio mocnych nerwach,monotonia i harówka przez 8 godzin.nie polecam pracownicy filety nie mają prawa mówić ile zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-01-03 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego są takie problemy z zatrudnieniem
zdjecie uzytkownika
Alek - 2015-01-19 15:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kanarek - 2014-09-26 11:32:14]:
Aplikację można wysyłać tylko na określone ogłoszenie a ogłoszeń o pracę w Gillette narazie nie ma, zawsze w takiej sytuacji można było zostawić swoje CV na portierni lub w HR a teraz ochrona nie pozwala. Więc jak to jest z tym Gillettem, chcą pracowników czy nie?
zdjecie uzytkownika
CzyZatrudniajaPonownie? - 2015-02-23 23:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracowalam tam w 2006/2007 przez firme i sama sie zwolnilam,skladalam do nich nieraz cv i odpisywali ze nie przyjma ponownie a chetnie bym wrocila,znacie przypadki by ktos zostal na powrot przyjety?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-08 02:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Zakład nigdy nie przyjmuje ponownie osób które sie zwolniły lub zostały zwolnione. Kilka spraw w sądzie pracy już mieli które przegrali. A tych bzdur że ludfzi tak szanują to się czytać nie chce ludzi nie szanują zarobki dobre ale ludzi kadra ma za śmieci.
zdjecie uzytkownika
Zegarynka - 2015-04-08 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jaką firmę można złożyć CV do Gillette?
Czy są przyjęcia na produkcję?
Dzięki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zegarynka - 2015-04-08 19:16:59]:
Podaj maila, napiszę co i jak ;)
zdjecie uzytkownika
Zguta - 2015-04-27 16:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11]:
A mi też mógłbyś napisać ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
CrazyBass - 2015-04-28 17:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne :)
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-05-16 10:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do gilete mozna sie dostac przez dwie firmy teraz jest seito i ranstad
zdjecie uzytkownika
G - 2015-05-21 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bonzo, niestety mijasz sie z prawda.
Ani Seito ani Randstadt nie prowadzą rekrutacji - to sa tylko agencje pracy tymczasowej w których mozesz popracować na hali w Gillette, ale nie jestes przez Gillette zatrudniony.
To mniej wiecej tak jakbys napisał ze jeździsz autobusem tylko ze nie jako kierowca a pasażer ;)
zdjecie uzytkownika
relon - 2015-06-20 01:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale chyba dobrze napisał, że można dostać się przez te dwie firmy, bo to one pośredniczą w zatrudnieniu, nawet jeśli jest to praca tymczasowa, wydaje mi się jednak, że spokojnie można też spróbować się zatrudnić bezpośrednio w firmie, tylko trzeba się postarać, i raczej będą to wyższe stanowiska pracy.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-24 07:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to nie jest taka zła praca. Pracuję w niej około 8 lat. Zarobki w granicy 3tyś. Kiedyś był przemiał ludzi. Teraz stało się to strasznie hermetyczne środowisko. Niemal niemożliwe jest dostanie się do tej firmy. Polecałem znajomych jako pracowników i firma im wielokrotnie odmawiała więc wygląda na to, że jak nie znasz kogoś z kadry to możesz zapomnieć o pracy na produkcji chyba, że jesteś mega wykształciuchem to może. Ogólnie od jakiś trzech lat to się robi coraz gorzej. Więcej wymagają, roboty dokładają od cholery, o wszystko się czepiają itp. Gdyby nie zarobki to już dawno bym stąd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] System 3 zmianowy,4 brygadowy daje się we znaki po dłuższym czasie. Czasem człowiek nie wie jaki jest dzień tygodnia. Szacunek akurat musi być, bo już nie jeden stracił prace za wyzwiska wobec współpracownika. Social dobry. Ogólnie w Łodzi to jeden z najlepszych pracodawców ale tak jak wspomniałem wcześniej. Gdyby nie całkiem niezła kasa to bym szukał roboty gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Zguta - 2015-06-25 19:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-28 17:14:29]:
Mój e-mail zguta@interia.pl. Dzięki ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dużo gadania. na koniec wypad!!!
Pytania: po co ta cała szopka
zdjecie uzytkownika
mas - 2015-07-02 11:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-24 07:59:59]:
hej,
podane przez Ciebie zarobki to kwota brutto czy netto?
Mieszkam daleko od łodzi i nie wiem czy by mi się opłacało przywieźć cv.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-07-05 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11]:
hej, czy możesz mi podać mail`a żeby wysłać cv?pozdrawiam Anka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gillette Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gillette Poland S.A.?
Zadaj pytanie
alert