Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gillette Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Gillette Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik Seito - 2014-11-11 14:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już tam pracowałem praca mi się szczerze nie podoba małe zarobki praca jaką wykonywałem z pracownikami też z seito to tylko opróżnianie gotowych elementów rączki maszynki do golenia koszy z pod wtryskarki i włożenie następnego pustego
pojemnika pod wtryskarkę koledzy robili wsypywali te rączki do maszyn montujących z głowiczkami czyli ostrzami.Praca prosta ale wymaga więcej ruchów i tempa.
zdjecie uzytkownika
żyletkowy - 2014-11-16 08:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amik - 2014-06-05 08:09:08]:
Jak chcesz się na studenckie praktyki załapać to są normalnie płatne. Po praktykach niektóre osoby dostają propozycję pracy na stałe.
zdjecie uzytkownika
żyletkowy - 2014-11-16 08:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agg - 2014-05-02 12:14:59]:
Na studenckie to najlepiej przez net zgłoszenie wysłać.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-12-31 14:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, możecie napisac jak w Gillette widzie się przedstawicielom handlowym? Pytam, bowiem marka jest bardzo znana, uwazana za w sumie najlepsza jeśli chodzi o golenie, ale nie jest tez tania i przez to sporo osób kupuje jednak tańsze produkty, czy zamienniki. Jak w takim razie idzie tu zrobienie planu sprzedażowego, dużo trzeba kombinować?
zdjecie uzytkownika
Włodek z sensora - 2015-01-01 20:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest zakład dla ludzio mocnych nerwach,monotonia i harówka przez 8 godzin.nie polecam pracownicy filety nie mają prawa mówić ile zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-01-03 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego są takie problemy z zatrudnieniem
zdjecie uzytkownika
Alek - 2015-01-19 15:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kanarek - 2014-09-26 11:32:14]:
Aplikację można wysyłać tylko na określone ogłoszenie a ogłoszeń o pracę w Gillette narazie nie ma, zawsze w takiej sytuacji można było zostawić swoje CV na portierni lub w HR a teraz ochrona nie pozwala. Więc jak to jest z tym Gillettem, chcą pracowników czy nie?
zdjecie uzytkownika
CzyZatrudniajaPonownie? - 2015-02-23 23:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracowalam tam w 2006/2007 przez firme i sama sie zwolnilam,skladalam do nich nieraz cv i odpisywali ze nie przyjma ponownie a chetnie bym wrocila,znacie przypadki by ktos zostal na powrot przyjety?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-08 02:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Zakład nigdy nie przyjmuje ponownie osób które sie zwolniły lub zostały zwolnione. Kilka spraw w sądzie pracy już mieli które przegrali. A tych bzdur że ludfzi tak szanują to się czytać nie chce ludzi nie szanują zarobki dobre ale ludzi kadra ma za śmieci.
zdjecie uzytkownika
Zegarynka - 2015-04-08 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jaką firmę można złożyć CV do Gillette?
Czy są przyjęcia na produkcję?
Dzięki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zegarynka - 2015-04-08 19:16:59]:
Podaj maila, napiszę co i jak ;)
zdjecie uzytkownika
Zguta - 2015-04-27 16:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11]:
A mi też mógłbyś napisać ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
CrazyBass - 2015-04-28 17:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne :)
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-05-16 10:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do gilete mozna sie dostac przez dwie firmy teraz jest seito i ranstad
zdjecie uzytkownika
G - 2015-05-21 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bonzo, niestety mijasz sie z prawda.
Ani Seito ani Randstadt nie prowadzą rekrutacji - to sa tylko agencje pracy tymczasowej w których mozesz popracować na hali w Gillette, ale nie jestes przez Gillette zatrudniony.
To mniej wiecej tak jakbys napisał ze jeździsz autobusem tylko ze nie jako kierowca a pasażer ;)
zdjecie uzytkownika
relon - 2015-06-20 01:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale chyba dobrze napisał, że można dostać się przez te dwie firmy, bo to one pośredniczą w zatrudnieniu, nawet jeśli jest to praca tymczasowa, wydaje mi się jednak, że spokojnie można też spróbować się zatrudnić bezpośrednio w firmie, tylko trzeba się postarać, i raczej będą to wyższe stanowiska pracy.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-24 07:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to nie jest taka zła praca. Pracuję w niej około 8 lat. Zarobki w granicy 3tyś. Kiedyś był przemiał ludzi. Teraz stało się to strasznie hermetyczne środowisko. Niemal niemożliwe jest dostanie się do tej firmy. Polecałem znajomych jako pracowników i firma im wielokrotnie odmawiała więc wygląda na to, że jak nie znasz kogoś z kadry to możesz zapomnieć o pracy na produkcji chyba, że jesteś mega wykształciuchem to może. Ogólnie od jakiś trzech lat to się robi coraz gorzej. Więcej wymagają, roboty dokładają od cholery, o wszystko się czepiają itp. Gdyby nie zarobki to już dawno bym stąd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] System 3 zmianowy,4 brygadowy daje się we znaki po dłuższym czasie. Czasem człowiek nie wie jaki jest dzień tygodnia. Szacunek akurat musi być, bo już nie jeden stracił prace za wyzwiska wobec współpracownika. Social dobry. Ogólnie w Łodzi to jeden z najlepszych pracodawców ale tak jak wspomniałem wcześniej. Gdyby nie całkiem niezła kasa to bym szukał roboty gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Zguta - 2015-06-25 19:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-28 17:14:29]:
Mój e-mail zguta@interia.pl. Dzięki ;)
zdjecie uzytkownika
mas - 2015-07-02 11:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-24 07:59:59]:
hej,
podane przez Ciebie zarobki to kwota brutto czy netto?
Mieszkam daleko od łodzi i nie wiem czy by mi się opłacało przywieźć cv.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-05 18:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-07-05 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CrazyBass - 2015-04-25 18:40:11]:
hej, czy możesz mi podać mail`a żeby wysłać cv?pozdrawiam Anka
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-08-01 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alek - 2014-09-24 16:22:23]:
a podawali że rekrutacji poddano 25000 a wybrano około 1400
zdjecie uzytkownika
ignac - 2015-08-18 13:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-24 07:59:59]:
hejo a powiedz czy benefity w pracy tez mozna jakies uzysakc? Chodiz mi czy skoro to gilette to jakies maszynki sie dostaje gratisowo?? :) Czy moze chociazby jakies znizki :) widze oferte pracy aktualna i chcialbym aplikowac tak tylko interesuja mnie jakies dodatkowe swiadczenia na jakie mozna lioczyc :)
zdjecie uzytkownika
ignac - 2015-08-18 13:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-24 07:59:59]:
hejo a powiedz czy benefity w pracy tez mozna jakies uzysakc? Chodiz mi czy skoro to gilette to jakies maszynki sie dostaje gratisowo?? :) Czy moze chociazby jakies znizki :) widze oferte pracy aktualna i chcialbym aplikowac tak tylko interesuja mnie jakies dodatkowe swiadczenia na jakie mozna lioczyc :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dużo gadania. na koniec wypad!!!
Pytania: po co ta cała szopka
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 13:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ignac - 2015-08-18 13:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-24 07:59:59]:
hejo a powiedz czy benefity w pracy tez mozna jakies uzysakc? Chodiz mi czy skoro to gilette to jakies maszynki sie dostaje gratisowo?? :) Czy moze chociazby jakies znizki :) widze oferte pracy aktualna i chcialbym aplikowac tak tylko interesuja mnie jakies dodatkowe swiadczenia na jakie mozna lioczyc :)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-08-20 22:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy są aktualnie jakieś przyjęcia do Gilletta ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gillette Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gillette Poland S.A.?
Zadaj pytanie
alert