Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wielton SA

zdjecie uzytkownika
spawacz - 2012-02-24 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka tam stawka dla spawacza na godzine, odpowiedycie konkretnie dyieki y gorz cyz placa tam nadgodyinz _
zdjecie uzytkownika
stefan - 2012-03-24 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci nie pasuje
to nie wiezienie otwórz swoja firmę i pokaż jak się traktuje ludzi
chciałbym to zobaczyć
zdjecie uzytkownika
STARA LAKIERNIA - 2012-04-25 13:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielton to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .co chwilę słyszymy od kierownika zeby wcześniej przyjść do pracy albo dłużej zostać.[usunięte przez moderatora] nas z pieniędzy nie ważne ile pracujemy nadgodzin ile premii w danym miesiącu wypłata i tak jest taka sama. Nie polecam tego zakładu bo jes tnie ciekawie zatrudniając się 4 lata temu było tu całkiem inaczej [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gall anaonim - 2012-08-22 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam ten zakład ponieważ tam pracowałem potwierdzam wszystkie opinie na tym forum. Ja myślę że jak komuś źle to niech się zwolni. Znam dużo osób z wieltonu które zawsze gadają przed wypłata ze jak bedzie zła to sie zwolnią i do tej pory pracują. Podziwiam tych którzy się zwolnili bo porostu mieli odwagę i przede wszystkim głowę na karku. Prace jest tylko trzeba ruszyć panowie 4 litery i szukać pracy. Nie tylko wieltonem człowiek zyje
zdjecie uzytkownika
łysy - 2012-11-09 07:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gall anaonim - 2012-08-22 22:58:48

znam ten zakład ponieważ tam pracowałem potwierdzam wszystkie opinie na tym forum. Ja myślę że jak komuś źle to niech się zwolni. Znam dużo osób z wieltonu które zawsze gadają przed wypłata ze jak bedzie zła to sie zwolnią i do tej pory pracują. Podziwiam tych którzy się zwolnili bo porostu mieli odwagę i przede wszystkim głowę na karku. Prace jest tylko trzeba ruszyć panowie 4 litery i szukać pracy. Nie tylko wieltonem człowiek zyje
Wielton to najlepsza firma najlepiej sie tam pracuje to tam sa najlepsi ludzie zaczynajac od zwyklych pracownikow dalej poprzez prowadzacych zmiane brygadzistow mistrzow kierownikow wszystkich pracownikow biurowych dyrektorow prezesow wlascicieli ogolnie jest to firma ktora zasluzenie sie porownuje do krainy mlekiem i miodem plynacej lepiej to nigdzie nie ma
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-11-12 22:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.kierowcy chyba mają dobrze w wieltonie?
Chciałbym się tam zatrudnić.
Prawo jazdy mam od niedawna,ale szybko się uczę.
Jakie som zarobki kierowcuw?
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2012-11-22 01:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem Wielton to firma produkcyjna , a nie transportowa.Na ,,tira ,,to się raczej nie załapiesz.
zdjecie uzytkownika
Anonimous - 2013-02-13 08:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak praca w utrzymaniu ruchu? Jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
klucha - 2013-02-28 11:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nie transportowa jak co i rurz widze ich ciężarówki w całej polsce
zdjecie uzytkownika
pracownik wieltonu - 2013-03-31 14:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mały - 2013-03-25 20:21:29

wielton to wyzysk ludzi wiem co pisze pracowałem tam 4 lata (masakra)
wyzysk ludzi.. straszysz ok, tylko napisz co robiłes przez te 4 lata...?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-19 14:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Wielton SA?Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Czy firma się rozwija, poszerza działalność na rynki zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 15:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedyś to byl bardzo dobry zakład firma sie rozwijała pracownik był zadowolony teraz totalna porazka ciągły stres pełno [usunięte przez moderatora] którzy nic nie robią itp cóz szkoda ze są trudne czasy i ludzie muszą się godzić na ten wyzysk mam nadzieję zę bedzie wiecej pracy gdzies w poblizu i ludzie zaczną odchodzic niech mmoze wtedy zobaczą z pracownik produkcji tez jest ważny
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 15:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk w Wielton? To jak wyglądają obecnie stawki dla tych prostych pracowników? Oferują może opiekę medyczna?
zdjecie uzytkownika
wielun - 2013-08-27 08:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam;
Jak wygladaja zarobki i atmosfera pracy w U.R. Mogę prosic o jakąs opinie praownikow.?
Z góry dziekuje
Pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-08-29 19:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też mnie interesuje firma Wielton, jak tam z przełożonymi i socjalem? Macie bony na święta, wczasy pod grusza? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jhekx - 2013-08-31 23:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z socjalnego sa bony na swieta, czasem paczki dla dzieci, albo bal dla dzieci . dofinansowanie do koloni :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-06 15:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jhekx, a jak się pracuje w Wielton? Szefostwo ok, współpracownicy też? Jakieś imprezy integracyjne dla samych pracowników?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-11-08 21:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli w utrzymaniu ruchu to tylko w dziale „nt” . Odradzam prace w dziale maszyny i urządzenia płaca nie jest najgorsza ale kierownik bardzo nieprzyjemny.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-11-10 17:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie jeszcze zalety ma dział nt? trudno sie w ogóle dostac do nt? Jakies specjalne wymagania? Mozna się potem przenieść w razie czego?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-12-03 20:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
gigi - 2013-12-03 20:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PACZKI DLA DZIECI NA MIKOŁAJA NA ŚWIĘTA TRAGEDIA ZA 30ZŁ,WSTYD WSTYD JAK NA TAKĄ DUŻA FIRMĘ??????????????? Z CAŁYM SZACUNKIEM DLA ZARZĄDU, A MOŻE WY PANOWIE PREZESI NIC NIE WIECIE NA TEN TEMAT????????? SZACUN DLA WAS
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-12-10 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaz fajnie, ze paczki zrobili, niektóre firmy nic nie dają. Jakieś premie świąteczne tez się pojawiły w wielton? Co ogółem jest w socjalu?
zdjecie uzytkownika
waldi - 2013-12-20 12:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że to dobra firma
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-12-25 17:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robol, to na hali Wielton macie duzo pracy? Koordynatorzy jacy w porzadku, czy czepiają sie człowieka o byle co?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-12 10:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-12 10:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy rok a u was nic może coś na plus (podwyżki, awanse)lub na minus (kontrole czasu pracy,nic na P).
zdjecie uzytkownika
xjxpx - 2014-02-25 13:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następna sprawa to system pracy, który zostaje wprowadzony bez jakiejkolwiek konsultacji z załogą ( przychodzi "mistrz" i obwieszcza: Panowie od jutra cztery brygady...) załoga nie ma żadnych dodatków za niedzielę czy soboty a system 4,1-4,1-4,2 nie pozostawia złudzeń- co weekend w pracy za normalną stawkę. Firma Wielton nie musi (tak mi się wydaje) pracować w systemie ciągłym a mimo to jest to praktykowane na wydziale W1 bez jakich kolwiek dodatków dla załogi, wygląda to tak, że jest więcej zamówień na wyroby to j.w. "mistrz" obwieszcza czterobrygadówkę a pod koniec roku dostajesz kopniaka i mówią Ci do widzenia !!! to tak wygląda praca w firmie Wielton. Zainteresowany ? Wal śmiało !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielton SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wielton SA?
Zadaj pytanie
alert