brak logo

Cenega Poland

Warszawa

Opinie o Cenega Poland

anonim 2010-03-18 21:35:10
poszukuję opinii o pracy w firmie Cenega Poland
negatyw 2010-04-14 21:03:51
zgadzam sie , pracowalem dlugo , brak narzedzi motywacyjnych, pensje nie adekwatne do wymaganych zadan, dbanie tylo o ludzi kompetnie niepotrzebnych czyli kto nie wazelinuje ten nie ma szansz, szef zero uprzejmości, odpowiedzialnosci , kultury, trzeba umiec dobrze wchodzic inaczej nie idzie zyc
ktoś 2010-10-26 22:15:06
Niestety muszę podzielić opinie przedmówców.
Firma bez przyszłości. Premie wirtualne, zero form motywacyjnych - tylko [usunięte przez moderatora] najlepiej od rana do nocy. W samochodach GPS-y, uważanie na to co i komu się mówi, donoszenie na innych, wazeliniarstwo. Dyrektor jak wiatr zawieje...Zakres obowiązków taki, że po kilku miesiącach jedyne dobro jakie nas czeka to zawał... Nikt nie podziękuję Ci za wykonaną pracę, ani tego nie wynagrodzi... Szef wychodzi z założenia, że Cenega to święta krowa i wszystko należy się im za darmo... Zero gratisów, zero budżetu do wykorzystania, zero pomocy z działu marketingu... Jak czegoś sam nie zrobisz to na firmę nie masz co liczyć... Nie polecam nikomu Cenegi.
znawca 2010-10-26 22:20:26
Cenega to firma zarządzana przez byłego przedstawiciela handlowego, któremu udało się "awansować" i któremu na starość szajba odbiła. Sprawdzanie, kontrolowanie, spowiadanie się, raportowanie itd... Zero życia prywatnego. No i śmieszna kasa, która nijak ma się do zakresu obowiązków.
X 2011-02-17 20:47:23
To nie tak. Jak myślę są to opinie byłych, rozżalonych. Firma to nie zabawka ani klub, musi zarabiać. Kasa może nie jest duża, ale gdzie jest? Myślę że te opinie wynikają z indywidualnych doświadczeń, może niezbyt miłych. Ja w każdym razie wiem jaka jest presja na zarządzających. Nie wiem czy byście chcieli być na ich miejscu -wątpię. To jest taka dynamika że czasami brakuje tchu -poprostu taka branża. Ja w każdym razie pomimo zongów i słusznych opr wypłatę mam zawsze na czas. I nie będę płakał bo jestem za duży. Jest płaca -są wymagania. Wzburzę się kiedy będzie jawna niesprawiedliwość i krzywda, a tego nie widzę. A sami ludzie w Cenedze są świetni :-)
anonim 2011-03-26 12:50:30
firma musi zarabiać, ale pracownik nie będzie wykonywał pracy za darmo , też musi zarobić, co ma motywować to że wszyscy odchodzą a ci co zostają bez pytania mają robić swoje i tych co odeszli za te same pieniądze z podwójnymi obowiązkami. Szczęsliwie udało mi się odejść jakiś czas temu. Obecnie jestem w szoku , że w nowej firmie ma znaczenie że mam rodzinę i inne obowiązki niż zawodowe. Wszystko co napisali poprzednicy to PRAWDA, szczera PRAWDA i sama PRAWDA. tam się komplertnie nie szanuje pracownika. SZCZĘSLIWIE JUŻ BYŁY
anonim 2011-05-01 18:53:04
przestrzegam !!!!!!!!! na wyższych stanowiskach [usunięte przez moderatora] zerujący na szeregowych pracownikach , nie realne do realizacji plany, obiecanki bez pokrycia, po kilka miesięcy nie wypłacane premie, ...........
xyz 2011-05-24 11:15:01
pracowałam przez dłuższy czas w firmie Cenega i wiem jedno ta praca nie popłaca. pensje raz sa raz ich nie ma, nie będe ukrywac że tylko zarząd zarabia a reszta robi jak [usunięte przez moderatora]. atmosfera wśród pracowników jest sympatyczna, ale zarząd, kierownictwo to banda dzieciaków które nie wiedzą jak zarzadzać firmą i wyładowywują się na pracownikach. oczywiście wazelina leci w niezliczonych ilościach ale czy to jest zdrowe? dla młodych, którym zależy na niezłej szkole życia. ale to nie praca na stałe
były 2011-10-20 12:05:46
zgadzam się - firma zmarła, wazeliniarstwo, kolesiostwo, kumplostwo na wyższym szczeblu, zero poszanowania pracownika, nieprzedłużanie umów bez wcześniejszego uprzedzenia, zwalnianie pod robienie miejsca znajomym, marne zarobki, brak zaplecza socjalnego, podkopywanie jedni drugich, żenada
awery 2014-04-03 23:20:27
To pewnie potrzebuja ludzi do testowania gier, nie słyszeliście, żeby Cenega szukała kogos takiego, bo chętnie bym wysłał CV.
Przemo 2014-04-20 19:57:35
awery uderzaj do qloc, to odłam od cenegi zajmujący się testowaniem. Na stronie masz formularz aplikacyjny nawet.

(usunięte przez administratora)
gość 2014-10-15 14:57:23
Zgadzam się z ta opinią i potwierdzam. Prezes jest byłym przedstawicielem handlowym CD projektu. Dostał posadę menadżerską dzięki dobrym relacjom koleżeńskim z ówczesnym prezesem Cenegi, który de facto wcześniej pracował w CD Projekcie.
Swego czasu zatrudniali wiele osób po czym większość zwolnili.

Dodatkowo ruski kapitał w firmie. Serio chcecie pracować dla ludzi Putina?;)

1
jankiel 2015-01-29 22:32:54
pisaliście wcześniej o jakich wysokich sumach, mogę zapytać gdzie znaleźliście takie informacje? szukam pracy i myślę że jakbym sobie to sprawdził osobiście to byłoby to dla mnie ułatwienie w podjęciu tej decyzji. sądzę że skoro tak duża firma to nie ma problemów z terminowością wypłat, mam rację? pozdrówka
winnie 2015-04-02 02:12:05
firma szanowana jest głównie dlatego , że jako pierwsza wprowadza rozwiązania, które później stają się standardem dla polskiej branży gier komputerowych. Tak było już nie raz chociażby z pierwszym tłumaczeniem gry na nasz język czy tez możliwością wyboru języka z kilku udostepnionych przez producenta
yo! 2015-04-07 10:45:43
przecież nie zostaje się prezesem od tak, no chyba że się ma wpływowych znajomych, za nim się zostaje prezesem to od czegoś trzeba zacząć np od przedstawiciela...
zenek 2016-03-13 21:47:40
dokładnie wygryzł jeden taki wygryzł poprzedniego prezesa :)
omajgot 2016-03-14 23:22:18
Cenega S.A. to doskonała szkoła życia dla młodych idealistów z mikroskopijnymi oczekiwaniami wobec pracodawcy. Na plus fantastyczne warunki w nowym biurze, na minus wszystko inne, na czele z zarobkami (wiele lat bez podwyżek i na śmieciówkach, nieobecne premie, trzynastki podobno uznaniowe), nepotyzmem (na stanowiskach kierowniczych pracują kolesie prezesa M i dyrektora grupy T bez szczególnych kompetencji, szczególnie w dziedzinie motywacji ludzi) oraz obciążeniem pracą (nierealne wymagania i plany, których niespełnienie jest dokładnie wykalkulowane). Szukam teraz innej pracy i na pewno znajdę lepiej...
przecież 2016-05-12 20:56:38
No bo młodzi, głównie studenci, zwykle mają umowę zlecenie i nie mają się czym martwić @Tomek. Ale tutaj jest też szansa na zatrudnienie na umowę o pracę.
Zostaw swoją opinię o Cenega Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cenega Poland