brak logo

INTROGRAF Lublin

Lublin

Opinie o INTROGRAF Lublin

minion 2015-07-28 15:42:36
Mówili mi ,która to z kantorka Falbala,ale dopiero dzis zajarzylem
;falbanka !! Jakby miala z 5 lat mniej i tak nie szukala meza na sile mozna by sie nie bac..
pra. 2015-08-03 07:38:34
Mozesz mnie zle zrozumiec-chodzi o to gdybys byl jedynym facetem na swiecie a my stare to tez bysmy Ciebie nie chcialy.
1
nikt 2015-08-08 14:09:46
Praca w sezonie urlopowym ponad siły, co nie interesuje ten śmieszny nadzór-P.D.A.I.K.J.itp(liczy się tylko ich interes)( pln).
1
maly 2015-08-13 16:17:07
czesc.mam pytanie?
ile u was zarabiaja maszynisci offsetowi,bo w wojewodztwie pomorskim kiepsko,i po ile godzin pracujecie?
1
hahaha 2015-08-27 08:54:20
mały nikt cie tu nie chce, nie boj zaby
2
zoneczka 2015-09-19 13:39:53
ktos kiedys powie zonie p.k jak sie jej maz bawi z podwladnymi,i to nie z ta jedna. kobiety to czuja.. o kim tu mowa i czy moge wieddziec imie i nazwisko meza ktory do tego dopuszcza bylabym wdzieczna
licho 2015-09-24 22:20:14
czy ktos moze podac imie i nazwisko meza ktory dopuszca sie do zdrady od czasu rapackiego w intrografie kto nim jest?bylabym wdzieczna na moj nick licho moze ktos wie i zauwazyl jak maz podrywa kobiety lub spotykal sie blagam
dobra rada 2015-09-25 18:38:24
Dam CI dobrą radę wejdz sobie na forum o zdradach a nie na forum o pracy i tam pociskaj swoje żałosne smutki ktoś musiałby być idiotą by myśleć że Jesteś skrzywdzoną żoną raczej frustratem lub frustratką pracujesz w tej firmie i chcesz komuś dopiec szukasz głupiego żeby Ci napisał imię i nazwisko? nikt w internecie anonimowy nie jest pamiętaj o tym żałosny intrygancie intrygantko sądząc ze sposobu klecenia zdań poziom inteligencji masz bardzo niski i pociskasz takie pierdy z octu
miya 2015-09-27 13:56:43
Dobrze ci serce podpowiada.. przykro mi..kawal drania..
nicki 2015-09-28 11:58:34
mozna inicjaly meza ktory zdradza
kom 2015-11-02 13:13:15
Czy ktos wreszcie zrobi porzadek z tzw 'kartami brakow'? Przeciwz to niezgodne z prawem pracy i ludzkim rozsadkiem!!! obciazac pracownika 100% wartoscia gotowego wyrobu??? Ilu jeszcze FACHOWCÓW musi odejsc,zeby ktos przejrzal na oczy? To nie ulega przedawnieniu.a zlozyc pozew trwa chwile. co do prywatnych spraw na tym forum to panie K.serio myslales ze w takiej firmie cokolwiek sie ukryje? Dziewczyna piekna,ale warto bylo? Pozdrowienia z.... no tam gdzie panstwo ostatnio bawili..
1
była prac 2015-11-11 13:13:10
Dzisiaj jest 11.XI święto jakich wiele i mam dzień wolny od pracy.Cieszę się
że odeszłam z tej firmy , zaryzykowałam i nie żałuję .Czytając powyższe posty
nie jestem niczym zaskoczona .Nawet szefem .Pamiętam go jako mistrza,jak przychodził byle jak ubrany ,natomiast czepiał się pracowników że są ubrani nieregulaminowo
1
xxx 2015-11-12 08:39:45
Witam-chce napisac ze pisalam do tej pory do tej osoby smsa z mojej i z komorki meza i okazuje ze nas zablokowala tzn nasz numer.Myslalam ze se wytlumaczymy nieporozumienie a ta osoba to niezla manipulatka wykorzystala niezle.Gratulacje. teraz apeluje do mezatek aby pilnowali mezow bo niejednego wywinie wokol palca. Praca super ale nie wiedzialam ze dochodzi do zdrady.Ta osoba rujnuje komus zycie wiedzac ze ma rodzine ale co tam woli przeleciiec i juz.taka prawda. pozdrawiam mezatki niech naprawde pilnuja mezow.
3
pracownik 2015-11-12 19:05:21
Wezcie się do pracy,te wpisy są żenujące.XXX o co ci chodzi bo widze tu jeden wielki bełkot , a całość na poziomie podstawówki
1
kom 2015-11-15 19:12:42
witam,pracuje na 7 kolor masz heidelberg w polnocnej czesci kraju,a moja narzeczona mieszka i uczy sie lublinie,chce zlozyc cv do intrograf lublin,prosze o SZCZERE OPINIE,bo to co czytam to NIE DO WIARY !!! CO TO KARTY BRAKOW ??
xxx 2015-11-17 17:08:11
Yyyy pracowniku moze rozum cie uderzy ale moje malzenstwo sie rozpada a corka skrzywdzona bo ta odebrala ojca dziecku a mi meza.jest to osoba K.B
dobra rada 2015-11-22 11:10:44
ta strona powinna zostać zablokowana przez administratora co by debile, frustraci zazdrośnicy, nieudacznicy nie mogli pociskać swoich farmazonów nakręcać afer i intryg które nikomu nie służą.Tacy wszyscy jesteście baz skazy kryształowi myślałby ktoś, może powinna zająć się pewnymi sprawami prokuratura rozpowszechnianiem danych osobowych zniesławianiem.
rom 2015-11-27 01:40:50
Karty brakow to nic innego jak mozliwosc zabierania kasy pracownikom w prawie legalny sposob, Wyobraz sobie,ze twoje zarobki to ok 4000zl ,z tego 1500 to tzw premia uzn,ktora w rzeczywistości jest akordem . Im wiecej wydrukujesz,tym wiecej zarobisz,ale jesli trafi sie kropka,skaza materialu,wymycie ,brak do nakladu z 10100 powodow nie dostaniesz tej premi. MALO TEGO firma kaze ci odpracowac np.kilkanascie tys zl bez wzgl na to czy zawiniles czy nie. albo to albo na bruk. A osoba,ktora opiniuje te obciazenia to szef produkcji P.K,(czytaj prywata i kumoterstwo),zapraszamy !!
3
na szczęście były 2015-12-04 02:28:38
Hahahahhaaha mam ten sam socjal plus paczki świąteczne z talonami (o Luxmedzie nie wspominając)a także osobiste podziękowania od dyrekcji w firmie w której wykonuję "podrzędne" czynności w stosunku do "umysłowego" pracującego w firmie Intrograf Lublin. Pensja niższa to fakt, ale po pierwsze- mam spokojną głowę w pracy i nikt nie ma do mnie pretensji o wszystko, głównie bezpodstawnie jak w Intrografie. Postępując w ten sposób zarząd i kierownictwo chce zatuszować swoje niedociągnięcia bądź zaniedbywanie swoich obowiązków, po drugie- w nowej firmie sam ustalam sobie co i w jakiej kolejności mam zrobić i nikt się do tego nie wtrąca, po trzecie- swoje wątpliwości bądź uwagi konsultuję z kierownictwem które zawsze mnie wysłucha i w razie potrzeby służy radą, traktując mnie jak partnera w negocjacjach w przeciwieństwie do firmy Intrograf Lublin, gdzie stosuje się zasadę "każdy ponad każdym". Dialog pomiędzy Pracownikiem a Pracodawcą jest podstawą w odnoszeniu sukcesów. Zasada kija i marchewki ma krótkie nogi. Przykładów nie trzeba szukać daleko, wystarczy spojrzeć 10 lat wstecz- bardzo wielu młodych ludzi wyjechało za granicę do pracy po wstąpieniu Polski do UE czego osobiście do końca nie pochwalam z różnych względów. Zmusiło ich do tego wiele czynników na temat których nie będę się tu rozpisywał. Chodzi mi o to, że teraz każdy ma możliwość zmiany pracy. Jeśli uważa, że stać go na więcej a jego zarobki w kraju są nieadekwatne do jego wykształcenia bądź wkładu własnego- wyjeżdża, bądź zmienia prace w Polsce w zależności od możliwości. Zakłady pracy takie jak Intrograf Lublin stosujące zasadę "pracuj pod presją czasu i mobbingu przy niskich zarobkach" nie mają racji bytu w nowoczesnej Europie. Na pewno takie firmy jak ta z Felina będą istniały jeszcze kilka lat na rynku ale czy przetrwają? Czy Mojżeszowi po raz kolejny uda się na czas rozstąpić wody Morza Czerwonego aby Król Dawid z Narodem Wybranym bez swojego państwa, po raz kolejny, (tym razem z Lubelskiej Strefy Ekonomicznej), mógł bezpiecznie wrócic na pustynię?
2
toja 2015-12-12 11:16:16
A co to za bzdury? Ludzie pracują dla pieniędzy, trochę tez dla osobistego rozwoju i dobrej atmosfery, na pewno nie dla talonów świątecznych i zajęć sportowych. Wie ktoś ile można mniej więcej zarobić na stanowisku marketingowca i jak układa się współpraca z szefostwem i kolegami?
vvv 2015-12-12 17:13:58
o jakiej atmosferze tutaj mówisz,o miłej? to takiej w tej firmie nie znajdziesz
lider 2015-12-13 19:59:29
a ja mam dylemat co robić .w piątek ma być wigilia we firmie na hali produkcyjnej.
pracownicy mają przynieść jakieś potrawy wigilijne a zarząd serwuje barszczyk.
Więc mówię mamusi o tym pomyśle a mama mówi do mnie że z tymi zarobkami co mam w tej firmie to mogę zanieść tylko barszczyk . I tu mam dylemat czy to nie będzie afront do zarzadu bo co jak się okaże że mój barszczyk bedzie smaczniejszy ? co robić ?
święta 2015-12-13 23:34:33
ten pomysł to żenada w ubiegłym roku jakoś produkcji nie zapraszali a w tym sobie przypomnieli że istniejemy.Jednym słowem zrobimy wam wigilię ale żarcie sobie przynieście po co ten cyrk ? żeby pokazać jak nas ,,cenicie'' zwykłych szaraczków nie musicie się wysilać ludzie którzy mają trochę oleju w głowie widzą jak jest
nina 2015-12-16 17:50:59
Kochana,wez ten barszczyk,przyjmij pozycje i mozesz liczyc na swieta w Zakopanem,jak nowe-stare firmowe pary..
sss 2015-12-17 13:56:19
w zeszlym roku tez kazdy sam przynosil.
Były 2016-01-29 14:01:37
Jak tam co się dzieje? Faja dalej na blece? Co słychać ja jeszcze byłem na Rapackiego, firma jak firma studentem byłem i nie narzekałem:)
koba 2016-02-08 23:24:03
Zdrastwój malcziki! My wsiech zapraszamy do naszej firmy,czy maja badania czy nie wsio ryba,czy smierdza czy pachna.. a tak na marginesie wsirus AH1N1 juz na Ukrainie wygasl?
koba 2016-02-13 19:15:00
zle mnie zrozumaiales,nigdy nie widzialem wiekszego wyzysku,mobbingu i prywaty jak w iNTROGRAFIE,pies jechal titanika. Jesli nic sie nie zmieni niech tonie,ja prace znajde,kazdy fachowiec znajdzie. Odwagi.
loki 2016-03-12 19:46:26
Fajnie,ze daja talony. to wiele znaczy. co tam zycie prywatne,swieta panstwowe,koscielne,niedziele. Najwazniejsze,ze mozna sie rozerwac.dla chetnych firma zakupi granaty,mozemy je sobie wsadzic. Ludzie pracuja tu za 1400 zl miesiecznie. Brawo. P.s. jak sie nazywa taki podobny do ogra operator z tej najwiekszej maszyny, smiech ma bezcenny.
2
Fiona 2016-03-14 16:04:34
Jak ogr i bezcenny śmiech, pewno Shrek...
Nowa N 2016-05-10 14:50:02
Hej wszystkim ;)
Chciałabym się podjąć pracy w firmie INTROGRAF.
Mógłby mi ktoś "streścić" na jakiej to wszystko jest zasadzie ?
2
pracownik 2016-06-07 20:01:02
Jak na jakiej jest zasadzie? Drukują, wycinają i kleją, falcują i jedzie produkt do klienta. Na takiej jest to zasadzie
Kg 2016-09-08 19:45:31
Człeku idź i ciesz sie zdrowiem. Omijaj ten syf z daleka. To nie zaklad tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takie same pieniądze dostaniesz w biedronce i nie napracujesz sie nawet 1/3 tego.
1
bylaaa 2016-09-21 11:50:00
Co roku we wrzesniu zatrudniaja ludzi do odbioru a teraz nie? A tyle ludzi odeszlo....
1
bylaaa 2016-09-21 11:50:50
Co roku we wrzesniu zatrudniaja ludzi do odbioru a teraz nie? A tyle ludzi odeszlo....
1
Zuza 2016-09-21 21:08:59
powodzenia więc i napisz jak ci poszło, ale ta rekrutacja w Intrografie powtarza się cyklicznie, zastanawiam się czy jest tam taka rotacja czy faktycznie potrzebują aż tylu asystentek?
bobson 2016-09-27 11:35:48
witam znalazłem ogloszenie Operator maszyn introligatorskich moze ktos wie od jakiej stawki sie zaczyna , oraz jaka atmosfera panuje na ww stanowisku
Fuks 2016-09-30 17:10:19
Stwka zalezy nie od twoich umiejetnosci i wacha sie od 1650zl dla pracujacych od lat i +/-5000 dla swoich. Wystarczy ,że jestes kolesiem. Wpadki sie zatuszuje,punkty doda i bedzie jak rodzinie.. wystarczy byc czopkiem.
Fuks 2016-09-30 17:11:06
Stwka zalezy nie od twoich umiejetnosci i wacha sie od 1650zl dla pracujacych od lat i +/-5000 dla swoich. Wystarczy ,że jestes kolesiem. Wpadki sie zatuszuje,punkty doda i bedzie jak rodzinie.. wystarczy byc czopkiem.
2
ilop 2016-10-01 13:20:15
no ale chyba jednak tych zwolnein nie ma co? wnioskuje to poprzez brak jakichkolwiek ofert pracy bo ostatnie jakie sie pojawily to chyba w marcu były na stanowisko kierownika dzialu sprzedazy prawda??
Nomi 2016-10-25 10:15:46
Kolejni operatorzy skladaja wymowienia. Smutne to,ale pod takim kierownictwem nie dziwne i nieuchronne. Od osoby bedacej szefem prod. zdawaloby sie,ze mozna oczekiwac wsparcia i zachety,a nie tylko wulgaryzmów ,zrzucania odpowiedzialności za swoje błędy na innych i kolesiostwa. A szkoda..
3
pracownik 2016-10-29 17:34:35
Bo najprościej nie szanować i zwolnić. Dziwne jest to zwolnienie dyscyplinarne jak nie badał stanu trzeźwości, pracownik przepracował tego dnia 12 godzin a następnego dnia nie pozwolono mu pracować. Krótko mówiąc od tego człowieka nigdy nie było czuć alkoholu był pracowity i pomocny.Ale co tam po tylu latach trzeba było dać dyscyplinarne niech odpoczywa przed emerytura.Nawet jeśli zawinił to zasługi wal na szanse tak jak dano jednemu i drugiemu chociaż bardziej naruszył prawo pracy.Tutaj żaden pracownik nie jest wart niczego i dlatego jest coraz mniej operatorów. A NA NOWYCH NIE MA SZANS BO TRZEBA TROCHĘ CZASU ABY WYSZKOLIC
3
zzz 2016-10-29 18:12:24
Tutaj się z Tobą zgadzam to przykre ,że po tylu latach pracy nie dostał szansy a myślę że na taką zasługiwał nawet jeśli zawinił a nie jest to do końca jasne.
2
Nick1 2016-11-16 14:19:13
A po co zatrudniać nowych!!!!!! ,wystarczy wpisywać na tablicy informacyjnej pracowników na nadgodziny!!!!!!,a potem słyszymy stękanie,sapanie jaki,jaka jestem zmęczona!!!!!!!! i po chwili znów przychodzą i sapią!!!!!!,i tak w kółko!!!!!! To jest ciekawe?????,ich nie interesuje że mamy rodziny,małe dzieci itp.....,jaka to cztero brygadówka!!!!!!!,totalny brak szacunku!!!!!!!!!!! i takie żebranie lub decyzję przyjć,przyjć no przyjć albo już jesteś wpisany na listę nadgodzin!!!!!!!!, Ale ja podpowiem może z dotacji unijnych przy zakładzie wybudować motel !!!!,pracownik przespał by się 8 godz i do pracy!!!!,lub w stołówce i pomieszczeniu dla matek karmiących łużka piętrowe!!!!;-);-);-),pozdrawiam i proszę o wydajność,wydajność,wydajność a nie sapanie!!!!!
8
kosa 2016-11-16 21:52:48
kosa
Kofu 2016-11-20 22:42:00
Aby pracowac w tym(. nie wiem jak to nazwać,bo nie zakład pracy) czyms,nalezy poswiecic rodzine,siebie i cale życie prywatne. To nie jest normalne,dlatego fachowcy uciekaja. Dzis trzech,jutro 2.. a ci ktorzy zostają,jak myslicie ? W jakiej wysokosci wezmą za 4 tyg. premię roczną nasi nadzorcy ? 3-4tys? Pomnozcie to,x3:-5 nie pomylicie sie.. liczcie..to przecie z wasz dorobek..
4
Miś;-);-);-) 2016-11-22 14:08:32
Intrograf- czysta telenowela nie trzeba scenariusza jak u Bareji!!!;-);-), istny cyrk!!!,nagrać w ukrytej kamerze zachowania niektórych osób????? I póścić na fejsbuku bankowo przebije oglądalność;-);-);-);-);-),komedia oparta na osobach które wydają fajne decyzję ?????,po głowie się podrapać !!!!!! począwszy od niektórych brygadzistek???,kontroli????? a skończywszy na wyższym szczeblu?????.Szkolić się!!!!!!!!ale mądrze ,a nie udawać że się rozumie poligrafia??????Domena firmy,,JAKOŚ To BĘDZIE" lub słynne słowa "Za bramą czeka setka osób-fachowców"- no normalnie cyrk!!;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-),a tak w ogóle jest wesoło i warto ,warto tu być i obserwować!!!!!!!!
4
kolo 2016-11-29 17:54:05
Witam wszystkich pracowników tej cudownej firmy! Mam kolegę, który jeszcze u Was pracuje i za każdym razem, gdy się spotykany przy piwie, mam niezły ubaw. Wszyscy jęczą i marudzą o wyzysku, traktowaniu poniżej jakiejkolwiek krytyki, a niewiele osób decyduje się, by coś z tym zrobić. Pracuję w poligrafii już dobre 20 lat i wiem, co się mówi o Intrografie - produkują, bo są tani i biorą wszystko czego inni nie chcą. Nie liczcie na nagły przypływ dobroci Zarządu i spektakularne zmiany stawek czy traktowania, bo tak się nie stanie. Jeśli się Wam to nie podoba, to trzeba zebrać tyłek w troki i zmienić firmę. Operatorzy maszyn (druk, sztanca, klejenia) znajdą pracę w całej Polsce, negocjując warunki i przebierając w ofertach. W mojej firmie też cudów nie ma, ale choć zarobki i szacunek mamy. Pracownicy z całej Europy, takie małe multi-kulti, więc chyba nie jest tak źle. Jeśli ktoś zna środowisko, to za telefon, rodzinę w samochód i Polskę!
3
piter 2016-12-01 17:19:11
czopek
kolo 2016-12-02 20:23:50
Wrzucasz wszystkim, którzy piszą na tym forum od "czopków"? Czy akurat na mnie trafiło?
Zostaw swoją opinię o INTROGRAF Lublin - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTROGRAF Lublin