brak logo

Iberia Motor Company S.A.

Piastów

Opinie o Iberia Motor Company S.A.

zosia 2009-02-12 14:06:48
Słowa kojarzące się z Iberia Motor Company S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):stresująca, słaba organizacja
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako żadna
Atmosfera i ludzie tam pracujący są miła
Od jakiej stawki można negocjować pensję?Najniższej
Najbardziej podobało mi się w Iberia Motor Company S.A.:Ludzie
Najbardziej nie podobało mi się w Iberia Motor Company S.A.: dużo opowiadać
1
maja 2009-04-29 15:09:13
Witaj Zosiu,

Czy możesz powiedzieć coś więcej o pracy w Iberii Motor Company, szczególnie o złych stronach, o których napisałaś - stres, słaba organizacja? Rozważam tam aplikowanie na stanowisko asystenta ds. prawnych.
Pozdrawiam.
2
belka 2009-05-20 14:02:34
W IMC jest spoko, fajni ludzie, super atmosfera i sporo można się nauczyć, oczywiście że nie wszyscy sa fajni - zdażają się osoby z którymi nie da się żyć - ale tak jest wszędzie
anonim 2009-05-26 20:34:42
To fakt ludzie są fajni, ale już nie wszyscy, podobno kiedyś skład był lepszy.... Co do samej pracy to obowiązków sporo, praca ciężka i wymagająca, za to zarobki - bez rewelacji na pewno nie adekwatne do ilości obowiązków i odpowiedzialności.
anonim 2009-06-18 10:22:07
słabe zarobki, tzn jakie?? 1 000 zł? 2 000 zł netto?

pozdrawiam
anonim 2009-06-25 16:47:27
np. dla specjalisty 2000 zł netto
anonim 2010-04-30 15:15:31
Zgadzam się z większością zamieszczonych opinii o Iberia Motors Company
+ dobra atmosfera,
- mnóstwo pracy,
- pensje i brak obiecywanej premii)

Dodam od siebie, że należy bardzo się pilnować podczas negocjacji pensji w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. Firma od wielu kandydatów prosi o wliczenie części swojego wynagrodzenia (aż kilkadziesiąt %) w premię. Premia ta niestety nie jest wypłacana. Zasady premii nie są nigdzie zapisane. Jest ona uznaniowa. Za pierwszy rok pracy żadnej premii się nie otrzyma, o czym nie informuje ten pracodawca. Później premie są pod dużym znakiem zapytania, mimo iż pracownik świetnie pracuje. Skandal. [usunięte przez administratora]
anonim 2010-08-03 10:13:16
Bardzo ciekawa firma, dziwne szefostwo, destrukcyjna polityka, 50% pracownikow jest niekompetentne na swym stanowisku. Tylko tak dalej!
logos 2012-10-01 20:02:08
anonim - 2010-08-03 10:13:16

Bardzo ciekawa firma, dziwne szefostwo, destrukcyjna polityka, 50% pracownikow jest niekompetentne na swym stanowisku. Tylko tak dalej!
śmiem twierdzić, ze wszyscy!
wwwwwwww 2013-06-14 00:40:18
powiedzcie prosz cos wiecej na temat samej pracy. jak sie pracuje z szefami, jacy to ludzie itp. co jest nie tak w tej firmie, pojawiaja sie rozne opinie
1
plonek 2014-09-18 19:34:59
jeżeli chodzi o Iberia Motor Comapny to rzeczywiście dalej prosperują, ale przędą co raz to gorzej. Nie wiem szczerze mówiąc co jest tego główną przyczyną, ale od pewnego czasu nie wiedzie im się najlepiej. Wielu innych dealerów w przeciwieństwie do nich zwiększa swoją sprzedaż i dystansuje ich dość wyraźnie
mijooo 2014-12-04 19:21:55
a dlaczego piszesz @plonek, że od jakiegoś czasu nie widzie im się najlepiej, wiesz moze dlaczego tak jest, chodzi o jakies problemy z prcownikami czy ogólnie z poziomem dochodów na przykład, opisz jak mozesz co dokładnie masz na myśli, to będe wdzięczny, bo sam chciałem wysłać moje CV do nich teraz.
olek 2015-01-15 19:24:07
no i ja też jestem właściwie w kropce, bo szukam pracy tylko tak jakoś nie mogę jej znaleźć i nie wiem już na czym to wszystko się opiera, oby tylko były wolne miejsca u nich jeszcze, bo to co innego jak szukają pracowników na nowe miejsce, a co innego jak na jakieś zastępstwo na przykład, no nie? pozdrawiam
dingo 2015-03-21 22:05:46
hej, nie wiem czy ktoś z Was o tym już wspominał , ale nie widziałem w poprzednich postach więc zapytam. Czy w Iberii szykują się na przejęcie przez Seata czy miało już ono miejsce tylko jakoś po cichu? znalazłem informacje w sieci że rzekomo właśnie ten hiszpański gigant miał ich przejąć - macie jakieś info w tym temacie?
khgv 2016-05-13 17:47:04
ciekawe tez czy tak lubią tą robotę - w sensie czy tak faktycznie jest im tam dobrze czy po prostu nie mogą innej znaleźć? Jak ktoś z pracowników mógłby sie wypowiedzieć to byłoby super. Także szukam roboty i chciałabym sie dowiedzieć czegoś więcej.
Zostaw swoją opinię o Iberia Motor Company S.A. - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iberia Motor Company S.A.