brak logo

Want 2 work

Gliwice

Opinie o Want 2 work

pracownik 2015-12-15 15:43
Nie pobierane sa zadne kwoty za cokolwiek. Nowi pracownicy otyrzymuja wszystko za darmo. Posciel, ubranie robocze + buty robocze. Jedynym warunkiem jest abys wszystko co otrzymales oddac jak bedziesz opuszczal firme. Oplata za odziez to czysta bzdura.
Pracuje w tej firmie od 5 lat. Jestem zadowolony z pracy i warunkow mieszkaniowych. Nie mie mozna wymagac luksusow za 50€ tygodniowo. A to czy mieszkamy w czystym czy w brudnym pokoju zalezy od nas samych. Nikt tu za nikogo nie sprzata.
Mamy gwarancje godzin i Ci ktorzy przyjechali tu do pracy a nie na wakacje moga dobrze zarobic.
Ci ktorzy nazekaja to osoby, ktorym nie chcialo sie pracowac. Nastawieni byli tylko na picie i cpanie.
10
marcypan 2015-12-15 15:53
Service Best - magazyn czesci motoryzacyjnych. Super praca w grupie super Polakow. Nie mamy problemow z godzinami, wrecz przeciwnie mamy ich czasami za duzo - sa tygodnie gdzie pracujemy po 50 godzin. Jezeli ktos dostanie szanse aby oprzyjechac tutaj do pracy to polecam.
Pani Krystyna - nasza koordynatorka to super babka. Wymagajaca, ale sprawiedliwa i nie jednemu pracownikowi pomogla w trudnej sytuacji. Koordynatorzy musza wymagac bo inavzej wszyscy wlaziliby im na glowy i robili co chcieli.
ewwwww 2016-01-03 17:22
Witam mój mąz właśnie wyjechał chciała bym się dowiedziec jak z mieszkaniami tz z pokojami czy sa mieszani kobiety i męzczyżni . Jak to wygląda
1
guest 2016-01-03 19:36
Witam jak ja pracowałem to pokoje /domy były albo damskie lub męskie nie było mieszania tak w pokoju może być nawet do 6 osób ,szczerze brak prywatności ,kuchnia mała na 8-9 facetów to jest porażka a 2 lodówki to standard tylko do marketu blisko, jedynie ten aspekt mieszkania był dopracowany pozdrawiam.
ewwwww 2016-01-04 20:50
Dzięki bardzo pozdrawiam
cris 2016-01-07 12:21
Co ty człowieku pierdoliss?!! Gwarancja godzin??? Zapomniałeś dodać że godziny wyrównują po roku a wypłaty dostajesz po 200€ na miesiąc, a jak "się zwolnisz" to okradną cię z całej wypłaty i wywiozą na dworzec. Warunki w hotelu? 1 osobowy pokój na 4 osoby, bez zamka w drzwiach, a jak ci coś zginie to twoja wina... Banda złodzieji i oszustów!!!
4
koleś 2016-01-22 18:22
350 ,raczej 250 euro to masz gościu brutto przy dobrych lotach a po odliczeniu za domek i podatek to jak 160 euro zobaczysz to będziesz się cieszył , zresztą są tańsi od polaków emigranci za morza smotruchy więc po co ma agencja przepłacać wystarczy pomyśleć co tu nie hallo , w stu procentach popieram użytkownika Criss to się zgadza taki jest smutny real pracy za granicą niestety ???
zahovic 2016-01-27 16:13
czesc,mam propozycje pracy w want2work jako operator suwnicy,czy ktos moze mi napisac jak tam sytuacja wyglada,jakie zarobki ,mieszkanie.z gory wielkie dzieki
MariAN 2016-02-03 10:05
Witam czy ktos z was pracowa w centrum dystrybucji Spar i mieszkal w Rossum prosze o opinie. Pozdro
1
jery 2016-02-05 16:46
umowę o pracę ?,chyba coś ci się pomyliło gościu dostajesz ,ale umowę agencyjną o pracę tymczasową a to całkiem co innego.
Raven 2016-02-24 21:18
Witam. Dostałem ofertę order piker na magazynie sklepu Plus w miejscowości Beemster. Jak wygląda tam praca , czy są godziny? Zakwaterowanie które otrzymałem w e mailu to hotel w Rossum. Jakie tam są warunki ? Ta agencja rekrutuje dla Stuwarooij Holenderskiej agencji.
yyy 2016-02-26 17:25
Wyrzycenie z każdej firmy następuje albo natychmiast (nawet nie w ciągu godziny), w ciągu doby, a w ostateczności możesz dostać np 2 dni. Nikogo nie intersuje gdzie pójdziesz. Wazne, żeby miejsca nie zajmować w jakimś obleśnym mieszkaniu np. pełnym mysz, nawet na kuchennym stole. Nie trzeba nic zrobić. Firmy wyrzucają tak każdego, kogo zechcą.
1
AG 2016-03-09 21:39
Hej Raven i jak dotarłeś do Rossum?Napisz pierwsze wrażenie.Pozdro.Jak co to pisz na legenda2730@gmail.com
nowa 2016-03-10 10:52
Witam dostałam ofertę do pracy przy pakowaniu ciastek w miejscowości Harderwijk czy ktoś coś wie na ten temat bo że kasa mała to wiem a coś więcej?
młody 2016-03-10 11:35
Witam wszystkich, napiszę kilka słów na temat mojej przygody z tą firmą.Wszystko poszło dosyć szybko na początku, wysłałem niezbędne dokumenty do Gliwic oni odesłali mi swoje załatwiłem busa i byłem na miejscu.Jak już dojechałem na miejsce docelowe to musiałem czekać bo nie wiadomo było czy tam zostane.Przyjechał po godzinie pan Krzysiek(bardzo w porządku facet) i zabrał mnie na Rossum.Oprowadzono mnie, pokazano gdzie co jest i miałem sie ulokować w pokoju.Odrazu hotel ten nie przypadł mi do gustu ale nie myślałem o tym bo przyjechałem pracować a nie wybredzać.Następnego dnia było spotkanie organizacyjne w Hedel które prowadziła pani Krystyna, miła babka ale jak jej podpadniesz to masz przesrane.Z drugiej strony ona jako jedyna dbała o pracownika który był pod nią i jak nie było roboty to z miejsca potrafiła załatwić nową.Po spotkaniu rozdali ciuchy etc i wróciłem na Rossum gdzie odrazu dowiedziałem się(sic!) że jade na hotel w Ammerzoden a więc kolejne pakowanie i kolejna przeprowadzka.Hotel w Ammerzoden zdecydowanie najlepszy, ludzie na hotelu w porządku i starający się dbać o swoje miejsce w którym mieszkają.Dosyć czysto i przyjemnie.
Jeżeli chodzi o prace to trafiłem do firmy Hollander jako zbierający zamówienie.I tu zaczeła sie komedia... uprzedzam, jeśli nie miałeś do czynienia z magazynami, pracą fizyczną to nie pchaj sie tam bo Cie zajadą.Tam jest przesort ogromny, ludzie wytrzymują maks tydzień czasu.Niby jest mówione, że masz czas dwa tygodnie na wyrobienie normy ale już po tygodniu zaczynają Cie cisnąć.A normy są tam cholernie wysokie, jedne z najwyższych w całej NL.Do tego system voice non stop sie sypie przez co są przestoje w robocie.Robota jest ciężka, to też zależy od działu.Trafisz na mleka na sam początek, każdy robi na mlekach na początku.Tam jest naciężej i tam też Cie sprawdzają.Działy sery i obiady to już lajcik, mniej dźwigania za to więcej myślenia przy układaniu.Robota nie jest zła ale normy są komiczne.Każdy tam tylko pieprzy o wysokich normach ale non stop podkręcają tempo i sami sobie robią pod górke.
W lato idzie zarobić, są nadgodziny.W jesień zima już słabo, grafik wygląda tak że robisz trzy dni a dwa dni jest na tzw rezerwie która zazwyczaj kończy sie jednak siedzieniem na hotelu.
Wypłaty na czas, załatwianie spraw z kordynatorami też raczej ok.Jak jakieś pytanie to pytajcie a z chęcia odpowiem.
1
Karolina 2016-03-11 17:21
Nie polecam, pracowałam tam pol roku. Praca mega ciężka, musisz miec nerwy ze stali bo Polacy którzy pracują długo traktują Cie jak śmiecia. Na rękę dostajesz po 180e bo nie ma godzin. Ja uciekłam i żałuje ze az tyle wytrzymałam
1
leon 2016-03-12 20:44
Witam a gdzie Pani pracowała jeśli można zapytać ja w Weert market Plus ,jakiego miała Pani koordynatora -ja panią Roksanę .Ja też zwiałem miałem dość tych ćpunów ,do firmy nic nie mam poza tymi frajerami co mnie do nich skierowali,praca ciężka ale po to tam pojechałem ,ogólnie Holendrzy mało mówią a Niemcy zawsze podkablowują ,chociaż w Hornie Niemcy są w porządku no nie wiem może tak trafiłem znam fajną agencję są uczciwi jak Pani chce mogę podesłać namiar na meila pozdrawiam.
Ami 2016-03-24 21:33
hej ja też dostałam tą ofertę pracy i jadę tam w sobote od wtorku zaczynam na tych ciasteczkach. Jestes juz tam ? jakie warunki mieszkalne jak jestes...
1
artx 2016-04-07 08:33
Kolego zbyt krótko tu pracujesz nie oceniaj ich i nie polecaj bo zle sie sie to dla ciebie skonczy firma nie jest taka piekna
1
artx 2016-04-07 08:38
jak masz nerwy ze stali I dużo kasy na utrzymanie się w Holandii przyjezdrzaj firma i tak cię ozuka
1
Imigrantka 2016-04-09 09:09
hej mam pytanie ile średnio godzin jest na hardewijku na tych ciasteczkach? jakie tam tygodniówki wychodzą po odliczeniu kosztów agencyjnych? a jeśli chodzi o magazyny z hotelem w ammerzoden to czy da sie tam zrobić przynajmniej 38-40 h w tyg?
derek 2016-04-15 21:55
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
derek 2016-04-15 21:55
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
derek 2016-04-15 21:56
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
1
wera 2016-05-17 20:38
Kolego jak wiesz co to pot po treningu piłkarskim to masz mniej więcej w 40 procentach obraz pracy jaka cię czeka-lepiej zabierz ze sobą krótkie spodenki i trochę kasy bo sofi możesz dostać za 3 tygodnie, jak trafisz na koordynatorkę panią Roksanę to może dasz radę ,ale z tą znajomością języka to lekka przesada przecież jedziesz do pracy a nie na wakacje a byłbym zapomniał koniec dniówki musisz uważać na tzw sztaplowanie to potrafi człowieka rozłożyć a trwa zaledwie godzinkę ,ale może tobie spasuje a uważaj na kolegów to takie kapusie że swoja matkę by sprzedali powodzenia i pozdrawiam.
1
wera 2016-06-26 00:16
Tylko bozia lub wróżka może ci kolego dopomoże jak ładnie poprosisz albo zdzwonisz do biura w pl ,cóż kasa czy każdy na nią leci???
wera 2016-07-01 22:38
Witam ja osobiście jak pracowałem to też ściągali 50 euro wcale nie jest to dużo jak na warunki holenderskie,jak pan chce coś więcej wiedzieć to podam maila na priv mogę dopisać powodzenia
kordian10@vp.pl
2
Maniek 2016-08-31 11:14
Witam pracuje ktoś na magazynie w Barendrecht ??jakie warunki mieszkaniowe itd ???
Jimmy 2016-09-11 20:48
a co panowie się stało z wąsem że poszedł do Van Kopena ?:D
1
Snopowiazalek 2016-09-21 14:31
order picker w beemster ? opinie ? want 2 work ?
Luzny Laki 2016-09-26 15:57
Pod stolem :) ewentualnie musisz sie wypiąć?
1
neo_30 2016-09-28 09:26
Pracował ktoś w Beemster?
Chodzi mi o firmę Plus Beemster­. Jak jest z zarobkami?
Na wózkach oferują mi 1419 brutto co wydaje sie kpina patrząc na godziny pracy.
Picker 2016-10-10 14:56
Więc jak w końcu z tymi mieszkaniami to wygląda? ponieważ jestem zainteresowany pracą jako order picker i zastanawia mnie to czy jest gorzej niż przez E&A w Tilburgu z mieszkaniem :)
Krzysztof Stefanik 2016-10-17 11:57
Want 2 work rekrutuje pracowników mieszkałem dla Holenderskiego Stuwaroij van Roij cos takiego. Miszkalem w miejscowości Stompetoren na
pseudo " Hotelu " pięćdziesięcio osobowym z niezamykanymi pokojami na klucz, z trzema łazienkami na kazdym piętrze. Praca w zakładzie Plus to kosmos, normy z kosmosu na Ompaku, jedyna rzecz którą dobrze zapamiętam to część ludzi którzy tam mieszkają.Nie polecam nikomu o słabych nerwach.Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało na maila stefanik@onet.eu.
3
Michał 2016-10-17 13:55
Tak nadal poszukują pracownikow magazynu, póki co to chyba maja tylko ta jedyna ofertę pracy byc, może nie maja większej ilości umów podpisanych na ten okres z pracodawcami faktycznie teraz tez już jest trochę martwy sezon na wyjazdy za granice, może po nowym roku sie cos ruszy
patryk 2017-01-27 19:37
witam ile sie wychodzi miesiecznie po odciagnieciu mieszkania i ubez ? na reke
Im Loken 2017-02-01 21:04
Tyle że możesz wbić zęby w tynk i zajadać :)
1
Rypa 2017-02-22 10:39
Część want2work to porażka miałem mieszkać z dziewczyną i pracować na magazynie a rozdzielili nas
A zamiast magazynu dali mrożenie i kazali się uczyć holenderskich cyfr
Dziewczyna spała w Syfie z 5 innymi w pokoju i musiała daleko jeździć do pracy na rowerze
W 1 dzień się zgubiła bo nikt z nią nie jechał i była po pracy o 29 w domu a o 15 skończyła...
Zero organizacji i odpowiedzialności
Zglosilismy ze wyjeżdżamy to nam do pl wysłali list ze ucieklismy chamstwo
Rafał myszkowski ex worker 2015/16 2017-03-15 10:07
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez want2work posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka z nl ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro pszez pół roku sie nazbierało
2
A.Zborek 2017-03-23 15:04
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy
1
DP 2017-05-08 21:07
Witam co za bzdura nie wiem gdzie pracujesz i mieszkasz ale ja spedzilam ledwo jeden dzien i ucieklam jak zobaczylam warunki mieszkaniowe 5 m kw na 2 osoby gdzie w windzie jest wiecej miejsca. Domek stary brudny w ktorym nie bylo nic i stare walajace sie meble, gdzie zapewne rumuny i uchodzcy maja lepsze warunki a nikt w Polsce nie dal by za ta rudere 800 zl miesiecznie. Oczywiscie okazalo sie po godzinie ze nie ma i nie bedzie pracy a domki znajdowaly sie w miejscowosci Hirden a praca miala byc Harderwejku na ciastkach. Koordynatorka zapytala czy chcemy czyscic kible w piekarni zamiast pakowac ciastka pfff ja ucieklam od razu reszta tez po paru dniach. Mimo ze spedzasz 5 godz w biurze w Holandii to potem kazdy umywa rece i udaje mongola czyt. mowa tu o pseudokoordynatorach. Kto pojedzie z tej agencji wroci bez grosza i z dlugami nie dajcie sie nabrac ludzie,
1
Gość 2017-05-12 06:45
Witam , mam pytanie czy jest tu osoba godna zaufania i szczera by powiedziała naprawdę szczera prawdę o tej firmie , czy warto z niej skorzystać i jechać. Jak wygląda transport tam i z powrotem. Jakie warunki ogólne są tej firmy . Jaka umowa , jakie zarobki , czy ubezpieczenie jest . Proszę o naprawdę wiarygodne informacje.
Stefan 2017-06-09 13:24
Witam, praca w tej Firmie to była porażka a szczególnie módlcie się żebyście nie trafili do magazynu Plusa z napojami i piwami gdyż jest to typowy obóz pracy! Warunki mieszkalne fatalne nie ma w czym zrobić herbaty, a co dopiero obiad kontakt z koordynatorkami dobry ale i tak niczego nie załatwią.
1
Radek F 2017-06-16 01:58
Problem tkwi w mentalnosci polaczkow. Gdyby mieli w sobie choc cien honoru jak polanalfabeci z krajow trzeciego swiata ktorzy szumnie szturmuja granice nic sobie robiac z przepisow celnych, mogliby sami narzucac stawki warunki mieszkaniowe sposob narracji z biurem nez zadnych wyru chanych koordynatorow. A tak sa tanimi parobkami na zachodzie o reputacji drobnych pijaczkow przyglupkow i zapier dalaja jak parobki po 14 h i ciesza sie ze maja prace. Zreszta niech polaczki na zakladzie plusa w ambacht otworza mordy a rozwieja wszelkie wstpliwosci. Czarnym czy arabom pietki mozecie czyscic certyfikowani niewolnicy. Wy sie nie buntujecie bo jestescie glupcami.
2
deny 2017-06-17 23:24
Większość tych negatywów to zapewne osoby ,które podobne jak i ja swego czasu spotkały się z realem po przyjeździe do innego kraju,. aż dziw bierze że te pijackie ćpuny pseudo Polacy dawniej mówiono na takich Volksdeutsche, siedzą chlają i marzą na domkach i nigdy złego słowa nie powiedzą ???
1
Iwona 2017-07-06 15:13
Obecnie firma poszukuje między innymi kandydatów do pracy jako Zbieracz Zamówień oraz Pracownik Magazynu. Jest to praca w Holandii. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym którąś z tych ofert?
Adi 2017-07-11 19:08
Syf
2
Mika 2017-07-13 20:54
Witam szczerze nie polecam tego biura jest nie słowne i trzeba się prosić o każdy cent by wypłacili a gdy wypłaca to jeszcze nie wszystko więc kolejna walka o swoje pieniądze odradzam jeżeli ktoś chce sobie za oszczędzić zdrowia !!!!
Duśken 2017-07-20 16:11
OMG Co z Wami !!! Czy tutaj wpisy dodają sami analfabeci ??? :O Rozumiem wasze doświadczenia z tym biurem opisujcie ,ale proszę !!! WSTYD ! Słownik w rękę !! Nawet istnieje coś takiego jak EDYTOR TEKSTU ! zaznacza gdy zrobisz "babola"
kordian 2017-08-10 16:55
Witam były pracownik.pracy jest dużo ale po miesiącu da się ogarnąć, dają zaliczki co tydzień jak masz kartę do bankomatu w euro , na start dostajesz pościel jakieś koszulki i polar a i buty z blachami do tej pory mam jeszcze ogólnie wypłata pierwsza za 5 tygodni ale na zaliczkach da się przeżyć, co do miejsca spania wiadomo nie jest to bristol jak ktoś jedzie do pracy a nie na wakacje to myślę że da radę ,jedynie lodówek mogłoby być więcej szef z plusa spoko jak się pracuje to nawet nie wie o twoim istnieniu ,ja osobiście jako na początek pracy za granicą polecam ,zawsze można zmienić pracodawcę jak coś nie pasuje pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o Want 2 work - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Want 2 work