brak logo

Want 2 work

Gliwice

Opinie o Want 2 work

bylu pracownik 2015-08-23 10:39:14
dla wszystkich nowych powiedzcie tylko cos na temat zwiazkow zawodowych a zobaczycie tak naprawde co to est van roy pozdrowienia (usunięte przez administratora)
kasienka28l 2015-09-16 12:50:12
witam czy pracowal ktos z tego biura przy pakowaniu ubran zimowych w amsterdamie??wyjezdam w ten weekend i niewiem co to za firma??prosze o info kasienka259@wp.pl
sebol 2015-09-28 19:09:04
Witam uważam iż doradzanie komuś wyjazdu i to nie tak blisko jest nienormalne skoro samem nie pracowało się w tej firnie ,uważa iż lepiej poczytać chociaż część wypowiedzi i podjąć decyzję na własne ryzyko pozdrawiam.
xxx 2015-10-13 13:27:13
Witam jakies info o service best(jakis magazyn) Faktycznie sa godziny ??? jak ogolnie z tymi wyplatami , sa ok czy wiecznie czegos brakuje, ogolnie prosilbym o wypowiedz
rafał12 2015-10-14 10:12:33
Super zakład i stałe godziny.Fajni ludzie i miła atmosfera. Pracuje tam od roku i to moja najlepsza praca.
Niekwestionowany 2015-10-14 23:33:45
Kazdemu kto mysli wyjechac do holandi do pracy przez agencje want2work do agencji stuwarooj (stuwaHUJ) definitywnie odradzam taki wyjazd, warunki mieszkalne katastrofa, dotego jestes rzucany jak pies po tych budach mieszkalnych dzis pracujesz tu mieszkasz jutro nie pasujesz kaza Ci sie spakowac i wypierdalac na inna bude do innej roboty, jestes jak pies tam traktowany do tego okradna Cie z pieniedzy, niby ciuchy za darmo a licza za nie 150f jezeli nie przepracujesz 3 miesiace, ostatnio turasy wjebaly sie na jeden z tych hoteli za dlugi jednego klienta i okradli wszystkich takze takie macie zapewnione bezpieczenstwo w tcyh budach.
Pozdrawiam i wszelkie wyrazy wspolczucia tym ktorzy maja tam pracowac lub zamierzaja wyjechac
Niekwestionowany 2015-10-15 00:10:27
Bzdura totalna... super zaklad gdzie kazdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdego, niedojebani umyslowo holendrzy z murzynem na czele, najwiekszy konfident to Rafi i tylko jeden rafal tam pracuje dlatego nie dziwne ze dla konfidenta to raj i taki opis tego zakladu bzdura
Konfidentom mówimy nie 2015-10-18 20:38:26
Tak, to prawda, a najgorsze jest ze jak Cię wyrzucą to musisz od razu wynosić się z hotelu w ciągu godziny, bo inaczej przyjeżdża pewien Pan i nieuzywajac niexenzuralnych słów może cię wyrzucić siłą. A co zrobić jeśli dzień wcześniej wysłałeś pieniądze do Pl rodzinie etc. Po prostu możesz skończyć na ulicy. Zero szacunku dla drugiego człowieka, tymbardziej że jesteśmy Polakami i powinniśmy sobie pomagać.
1
kolaga niekwestonowanego 2015-10-18 21:44:25
(usunięte przez administratora) to konfident nie z tej ziemi jednego wyrzucili z hotelu nie miał gdzie spać to mu dał dobry chłopak klucze od samochodu firmowego to nawet o to zadzwonił (usunięte przez administratora) nie człowiek Krystyna koordynatorka to skończona idiotka co nic nieogrania, generalnie firma nie jest godna polecenia w hotelach syf i przeludnienie karanie za wszystko nie wypłacają za nic dodatków, ale chłopaki na maskacnie byli zajebiści oprócz Rafiego
derek 2015-10-21 23:18:31
Z tego co mi wiadomo co ja osobiście doświadczyłem z tą firmą to raczej wyrzucenie nie jest realne i to w ciągu godziny ,może ten koleś coś przeskrobał i uciekał przed szefostwem firmy a to częste sytuacje, najprędzej byłoby to jednak nie wyrzucenie a przeprowadzka no chyba że koleś to kompletny imbecyl to powrót do kraju ???.
Yoyo 2015-10-22 10:31:16
Prawa reka Gab... ?:)
1
obecnie pracuje 2015-10-30 21:03:23
Powiem tak za wiele nie płaca 10 brutto nadgodziny wypłacaja ale nie 125 procent tylko 100 za mieszkanie placi sie 60 e .Ubrania robocze dostaniesz gratis generalnie to polecam to biuro .Włkasciciel biura to cyriel mlody facet [sknerusek ]jak bys chciał podwyżkę ,
guest 2015-10-30 21:58:12
Witam kolego ale 60 euro na miesiąc to gdzie wy mieszkacie za przeproszeniem ???
reksio 2015-11-04 23:26:00
Stuwanroji tzw Want2work przyjmują takie elementy a potem się dziwią że ludzie nie chcą pracować może niech żądają zaświadczenia o niekaralności ale już w agencji w Polsce (pieprzone ćpuny i rozwodniki SEBA i spółka ściganych pajacy przez komornika w Polsce -mieszkają w Budel )
derek 2015-11-29 21:07:08
Kolego żadnej Gabi nigdy nie znałem i nie znam może mnie z kimś pomyliłeś albo chcesz mnie zapoznać z jakąś Gabi ,co innego Firma Van roji tam swego czasu pracowałem i widziałem co się tam wyprawia ogólnie to praca fizyczna i tylko tyle , a tak w ogóle to mam na imię Konrad a derek to taki wymysł fantazji z poprzedniego wcielenia pozdro???
pracownik 2015-12-15 15:43:54
Nie pobierane sa zadne kwoty za cokolwiek. Nowi pracownicy otyrzymuja wszystko za darmo. Posciel, ubranie robocze + buty robocze. Jedynym warunkiem jest abys wszystko co otrzymales oddac jak bedziesz opuszczal firme. Oplata za odziez to czysta bzdura.
Pracuje w tej firmie od 5 lat. Jestem zadowolony z pracy i warunkow mieszkaniowych. Nie mie mozna wymagac luksusow za 50€ tygodniowo. A to czy mieszkamy w czystym czy w brudnym pokoju zalezy od nas samych. Nikt tu za nikogo nie sprzata.
Mamy gwarancje godzin i Ci ktorzy przyjechali tu do pracy a nie na wakacje moga dobrze zarobic.
Ci ktorzy nazekaja to osoby, ktorym nie chcialo sie pracowac. Nastawieni byli tylko na picie i cpanie.
8
marcypan 2015-12-15 15:53:16
Service Best - magazyn czesci motoryzacyjnych. Super praca w grupie super Polakow. Nie mamy problemow z godzinami, wrecz przeciwnie mamy ich czasami za duzo - sa tygodnie gdzie pracujemy po 50 godzin. Jezeli ktos dostanie szanse aby oprzyjechac tutaj do pracy to polecam.
Pani Krystyna - nasza koordynatorka to super babka. Wymagajaca, ale sprawiedliwa i nie jednemu pracownikowi pomogla w trudnej sytuacji. Koordynatorzy musza wymagac bo inavzej wszyscy wlaziliby im na glowy i robili co chcieli.
ewwwww 2016-01-03 17:22:37
Witam mój mąz właśnie wyjechał chciała bym się dowiedziec jak z mieszkaniami tz z pokojami czy sa mieszani kobiety i męzczyżni . Jak to wygląda
1
guest 2016-01-03 19:36:17
Witam jak ja pracowałem to pokoje /domy były albo damskie lub męskie nie było mieszania tak w pokoju może być nawet do 6 osób ,szczerze brak prywatności ,kuchnia mała na 8-9 facetów to jest porażka a 2 lodówki to standard tylko do marketu blisko, jedynie ten aspekt mieszkania był dopracowany pozdrawiam.
ewwwww 2016-01-04 20:50:11
Dzięki bardzo pozdrawiam
cris 2016-01-07 12:21:36
Co ty człowieku pierdoliss?!! Gwarancja godzin??? Zapomniałeś dodać że godziny wyrównują po roku a wypłaty dostajesz po 200€ na miesiąc, a jak "się zwolnisz" to okradną cię z całej wypłaty i wywiozą na dworzec. Warunki w hotelu? 1 osobowy pokój na 4 osoby, bez zamka w drzwiach, a jak ci coś zginie to twoja wina... Banda złodzieji i oszustów!!!
1
koleś 2016-01-22 18:22:36
350 ,raczej 250 euro to masz gościu brutto przy dobrych lotach a po odliczeniu za domek i podatek to jak 160 euro zobaczysz to będziesz się cieszył , zresztą są tańsi od polaków emigranci za morza smotruchy więc po co ma agencja przepłacać wystarczy pomyśleć co tu nie hallo , w stu procentach popieram użytkownika Criss to się zgadza taki jest smutny real pracy za granicą niestety ???
zahovic 2016-01-27 16:13:51
czesc,mam propozycje pracy w want2work jako operator suwnicy,czy ktos moze mi napisac jak tam sytuacja wyglada,jakie zarobki ,mieszkanie.z gory wielkie dzieki
MariAN 2016-02-03 10:05:01
Witam czy ktos z was pracowa w centrum dystrybucji Spar i mieszkal w Rossum prosze o opinie. Pozdro
1
jery 2016-02-05 16:46:04
umowę o pracę ?,chyba coś ci się pomyliło gościu dostajesz ,ale umowę agencyjną o pracę tymczasową a to całkiem co innego.
Raven 2016-02-24 21:18:53
Witam. Dostałem ofertę order piker na magazynie sklepu Plus w miejscowości Beemster. Jak wygląda tam praca , czy są godziny? Zakwaterowanie które otrzymałem w e mailu to hotel w Rossum. Jakie tam są warunki ? Ta agencja rekrutuje dla Stuwarooij Holenderskiej agencji.
yyy 2016-02-26 17:25:49
Wyrzycenie z każdej firmy następuje albo natychmiast (nawet nie w ciągu godziny), w ciągu doby, a w ostateczności możesz dostać np 2 dni. Nikogo nie intersuje gdzie pójdziesz. Wazne, żeby miejsca nie zajmować w jakimś obleśnym mieszkaniu np. pełnym mysz, nawet na kuchennym stole. Nie trzeba nic zrobić. Firmy wyrzucają tak każdego, kogo zechcą.
AG 2016-03-09 21:39:04
Hej Raven i jak dotarłeś do Rossum?Napisz pierwsze wrażenie.Pozdro.Jak co to pisz na legenda2730@gmail.com
nowa 2016-03-10 10:52:42
Witam dostałam ofertę do pracy przy pakowaniu ciastek w miejscowości Harderwijk czy ktoś coś wie na ten temat bo że kasa mała to wiem a coś więcej?
młody 2016-03-10 11:35:25
Witam wszystkich, napiszę kilka słów na temat mojej przygody z tą firmą.Wszystko poszło dosyć szybko na początku, wysłałem niezbędne dokumenty do Gliwic oni odesłali mi swoje załatwiłem busa i byłem na miejscu.Jak już dojechałem na miejsce docelowe to musiałem czekać bo nie wiadomo było czy tam zostane.Przyjechał po godzinie pan Krzysiek(bardzo w porządku facet) i zabrał mnie na Rossum.Oprowadzono mnie, pokazano gdzie co jest i miałem sie ulokować w pokoju.Odrazu hotel ten nie przypadł mi do gustu ale nie myślałem o tym bo przyjechałem pracować a nie wybredzać.Następnego dnia było spotkanie organizacyjne w Hedel które prowadziła pani Krystyna, miła babka ale jak jej podpadniesz to masz przesrane.Z drugiej strony ona jako jedyna dbała o pracownika który był pod nią i jak nie było roboty to z miejsca potrafiła załatwić nową.Po spotkaniu rozdali ciuchy etc i wróciłem na Rossum gdzie odrazu dowiedziałem się(sic!) że jade na hotel w Ammerzoden a więc kolejne pakowanie i kolejna przeprowadzka.Hotel w Ammerzoden zdecydowanie najlepszy, ludzie na hotelu w porządku i starający się dbać o swoje miejsce w którym mieszkają.Dosyć czysto i przyjemnie.
Jeżeli chodzi o prace to trafiłem do firmy Hollander jako zbierający zamówienie.I tu zaczeła sie komedia... uprzedzam, jeśli nie miałeś do czynienia z magazynami, pracą fizyczną to nie pchaj sie tam bo Cie zajadą.Tam jest przesort ogromny, ludzie wytrzymują maks tydzień czasu.Niby jest mówione, że masz czas dwa tygodnie na wyrobienie normy ale już po tygodniu zaczynają Cie cisnąć.A normy są tam cholernie wysokie, jedne z najwyższych w całej NL.Do tego system voice non stop sie sypie przez co są przestoje w robocie.Robota jest ciężka, to też zależy od działu.Trafisz na mleka na sam początek, każdy robi na mlekach na początku.Tam jest naciężej i tam też Cie sprawdzają.Działy sery i obiady to już lajcik, mniej dźwigania za to więcej myślenia przy układaniu.Robota nie jest zła ale normy są komiczne.Każdy tam tylko pieprzy o wysokich normach ale non stop podkręcają tempo i sami sobie robią pod górke.
W lato idzie zarobić, są nadgodziny.W jesień zima już słabo, grafik wygląda tak że robisz trzy dni a dwa dni jest na tzw rezerwie która zazwyczaj kończy sie jednak siedzieniem na hotelu.
Wypłaty na czas, załatwianie spraw z kordynatorami też raczej ok.Jak jakieś pytanie to pytajcie a z chęcia odpowiem.
Karolina 2016-03-11 17:21:20
Nie polecam, pracowałam tam pol roku. Praca mega ciężka, musisz miec nerwy ze stali bo Polacy którzy pracują długo traktują Cie jak śmiecia. Na rękę dostajesz po 180e bo nie ma godzin. Ja uciekłam i żałuje ze az tyle wytrzymałam
1
leon 2016-03-12 20:44:30
Witam a gdzie Pani pracowała jeśli można zapytać ja w Weert market Plus ,jakiego miała Pani koordynatora -ja panią Roksanę .Ja też zwiałem miałem dość tych ćpunów ,do firmy nic nie mam poza tymi frajerami co mnie do nich skierowali,praca ciężka ale po to tam pojechałem ,ogólnie Holendrzy mało mówią a Niemcy zawsze podkablowują ,chociaż w Hornie Niemcy są w porządku no nie wiem może tak trafiłem znam fajną agencję są uczciwi jak Pani chce mogę podesłać namiar na meila pozdrawiam.
Ami 2016-03-24 21:33:04
hej ja też dostałam tą ofertę pracy i jadę tam w sobote od wtorku zaczynam na tych ciasteczkach. Jestes juz tam ? jakie warunki mieszkalne jak jestes...
1
artx 2016-04-07 08:33:07
Kolego zbyt krótko tu pracujesz nie oceniaj ich i nie polecaj bo zle sie sie to dla ciebie skonczy firma nie jest taka piekna
1
artx 2016-04-07 08:38:07
jak masz nerwy ze stali I dużo kasy na utrzymanie się w Holandii przyjezdrzaj firma i tak cię ozuka
1
Imigrantka 2016-04-09 09:09:35
hej mam pytanie ile średnio godzin jest na hardewijku na tych ciasteczkach? jakie tam tygodniówki wychodzą po odliczeniu kosztów agencyjnych? a jeśli chodzi o magazyny z hotelem w ammerzoden to czy da sie tam zrobić przynajmniej 38-40 h w tyg?
derek 2016-04-15 21:55:23
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
derek 2016-04-15 21:55:56
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
derek 2016-04-15 21:56:31
Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.
wera 2016-05-17 20:38:45
Kolego jak wiesz co to pot po treningu piłkarskim to masz mniej więcej w 40 procentach obraz pracy jaka cię czeka-lepiej zabierz ze sobą krótkie spodenki i trochę kasy bo sofi możesz dostać za 3 tygodnie, jak trafisz na koordynatorkę panią Roksanę to może dasz radę ,ale z tą znajomością języka to lekka przesada przecież jedziesz do pracy a nie na wakacje a byłbym zapomniał koniec dniówki musisz uważać na tzw sztaplowanie to potrafi człowieka rozłożyć a trwa zaledwie godzinkę ,ale może tobie spasuje a uważaj na kolegów to takie kapusie że swoja matkę by sprzedali powodzenia i pozdrawiam.
1
wera 2016-06-26 00:16:26
Tylko bozia lub wróżka może ci kolego dopomoże jak ładnie poprosisz albo zdzwonisz do biura w pl ,cóż kasa czy każdy na nią leci???
wera 2016-07-01 22:38:18
Witam ja osobiście jak pracowałem to też ściągali 50 euro wcale nie jest to dużo jak na warunki holenderskie,jak pan chce coś więcej wiedzieć to podam maila na priv mogę dopisać powodzenia
kordian10@vp.pl
1
Maniek 2016-08-31 11:14:23
Witam pracuje ktoś na magazynie w Barendrecht ??jakie warunki mieszkaniowe itd ???
Jimmy 2016-09-11 20:48:49
a co panowie się stało z wąsem że poszedł do Van Kopena ?:D
1
Snopowiazalek 2016-09-21 14:31:52
order picker w beemster ? opinie ? want 2 work ?
Luzny Laki 2016-09-26 15:57:36
Pod stolem :) ewentualnie musisz sie wypiąć?
neo_30 2016-09-28 09:26:21
Pracował ktoś w Beemster?
Chodzi mi o firmę Plus Beemster­. Jak jest z zarobkami?
Na wózkach oferują mi 1419 brutto co wydaje sie kpina patrząc na godziny pracy.
Picker 2016-10-10 14:56:20
Więc jak w końcu z tymi mieszkaniami to wygląda? ponieważ jestem zainteresowany pracą jako order picker i zastanawia mnie to czy jest gorzej niż przez E&A w Tilburgu z mieszkaniem :)
Krzysztof Stefanik 2016-10-17 11:57:00
Want 2 work rekrutuje pracowników mieszkałem dla Holenderskiego Stuwaroij van Roij cos takiego. Miszkalem w miejscowości Stompetoren na
pseudo " Hotelu " pięćdziesięcio osobowym z niezamykanymi pokojami na klucz, z trzema łazienkami na kazdym piętrze. Praca w zakładzie Plus to kosmos, normy z kosmosu na Ompaku, jedyna rzecz którą dobrze zapamiętam to część ludzi którzy tam mieszkają.Nie polecam nikomu o słabych nerwach.Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało na maila stefanik@onet.eu.
Michał 2016-10-17 13:55:22
Tak nadal poszukują pracownikow magazynu, póki co to chyba maja tylko ta jedyna ofertę pracy byc, może nie maja większej ilości umów podpisanych na ten okres z pracodawcami faktycznie teraz tez już jest trochę martwy sezon na wyjazdy za granice, może po nowym roku sie cos ruszy
Zostaw swoją opinię o Want 2 work - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Want 2 work