Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vetro Polska

Pracowałeś w firmie Vetro Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 15:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no owszem patologia i tu sie zgodze... nie zamierzam pisac o bezrobociu poniewaz dla chcacego nic trudnego ale uwierz ze jest tam potwornie chora atmosfera..... w innych zakladach(nie we wszystkich) ludzie potrafia byc dla siebie ludzmi ..sam widzialem jak traktuja tam nowych ..ba nawet jak traktuja tam wieloletnich pracownikow... żenada... za takie male zarobki pracownik pracownikowi tzw.świnie podkłada byle tylko utrzymac sie w pracy ...wielokrotnie jeden drugiego "sprzedaje"w biurze ,opowiadaja jakies bzdury jeden na drugiego ... fałsz i obłuda w 2 słowach ....szkoda tylko ze dyrekcja nie patrzy obiektywnie na pracownikow tylko ocenia "ze słuchu".. tak nie powinno sie traktowac ludzi....a pracowałem tam bo slyszalem ze przyjmuja i tyle..na szczescie jest wolnosc słowa i kazdy ma prawo wypowiedziec sie na dany temat :) jezeli chcesz osobiscie sie o tym przekonac to prosze bardzo zatrudnij sie tam nikt ci tego nie broni :)
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2011-01-31 21:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wierze na slowo - zreszta za taka stawke to mi sie nie opłaca wstawać do roboty ;)
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2011-03-10 21:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam pracowałem i wypowiadam się bardzo dobrze o tej firmie. Wystarczy tylko trochę chęci, twórczości i smykałki do pracy. Brak narzekania a co do fotowoltaiki to jest banalnie proste, wystarczy się przykładać do pracy - nic więcej. Zarobki nie są wysokie ale lepiej tyle niż nic siedząc w domu na kanapie. Poprostu nie jest to praca dla leni.
zdjecie uzytkownika
L4 - 2011-03-22 12:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Twoją opinię.
Pracowalam tam ,masakra.Poszlam na L4 tak mi kręgosłup siadł,jak wrócilam po tygodniu dostalam wypowiedzenie!!
Masz racje,że pracują tam całe rodziny(na piecu matka ,na polerce syn,na piaskarce ojciec)
oboz pracy za 970 zl
ZAKAZ PALENIA !! a kierownicy na popoludniowej zmianie sami pala na Hali-nie wspomne o tych paniach na pakowaniu- i tej na Piecu !!długo by tu pisac i wymieniac.

Prezesik przyjmuje tych co mają grupe inwalidzką bo nie musi za nich placic.Sprzątaczka ktora tam zapierdziela na maxa jest mile widziana:)bo co....ma grupe.Nikomu nie życze tam pracowac,Oni są jak jedna wielka rodzina!!!
zdjecie uzytkownika
wolność - 2012-02-22 22:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja też tam pracowałam ;/ Jest tam diabelnie ciężka praca ,a zarobki zupełnie nie do przyjęcia , premie przyznawane nie według tego jak ktoś pracuje tylko według uznania tzw.\\\"góry\\\" czyli : jak ktoś chodzi podlizuje się, ma znajomości, to ma wyższą premię . Kobiety tam pracujące dźwigają takie ciężary że masakra,ciągną skrzynie pełne szkła, a stawki mają dużo niższe niż nawet nowo przyjęci mężczyźni.zakład powinien nazywać się Familii Vetro hahaha :D pracują tam klany rodzin i nowo przyjęci z poza klanu nie mają łatwego życia , uprzykrzanie życia po przez obstawienie takiej osoby na gorsze stanowiska.Na pytanie dlaczego tam ludzie pracują nawet Ci którym to nie pasuje odpowiem krótko: są to osoby przeważnie w takim wieku że naprawdę nie jest im łatwo o pracę:( Poza tym często są jedynymi żywicielami rodziny :( Młodzi popracują parę miesięcy i uciekają. Nawet mimo szczerych chęci nie jestem w stanie napisać ani jednej pozytywnej rzeczy na temat tego \\\"idealnego\\\" zakładu ;/ może to że były tam dwie osoby z którymi mogłam szczerze pogadać, oczywiście z poza klanu ;D Reszta to sam fałsz!! i tylko patrzą jak Ci uprzykrzyć życie ;/
zdjecie uzytkownika
wolność - 2012-02-22 22:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe na jakim stanowisku ?? No skoro tak Ci tam dobrze było to czemu już nie pracujesz ??? Czyżbyś się rozleniwił , bo sam piszesz że to praca nie dla leniów ;/
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-03-30 11:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bezrobotny, szukam pracy i znajomy podał mi numer tel. do Vetro.Nie wiem czy tam pracował czy nie.Napiszcie czy warto tam składać papiery?Po przeczytanych opiniach /NIC DOBREGO/odłożyłem słuchawkę i zastanawiam się czy jest sens tam się pakować?Ile tam można zarobić, są nadgodziny, ile zmian itp.Napiszcie.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Robson - 2012-07-24 11:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
. - 2010-06-29 15:45:53

co kto lubi... umowa o prace od strzała ale praca za najnizsza krajowa (970 pln) Po rozmowie kwalifikacyjnej wszyscy uciekali ;) Potem jest test z lutowania drucikow do goracych plytek. Z tego co widzialem pracuje tam duzo dziewczyn takze praca strasznie ciezka chyba nie jest ;)
Jedna Wielka pomyłka
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2012-08-19 23:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brud,smród i ubóstwo banda klika ogólna żenada dosłownie!!!!
zdjecie uzytkownika
bb - 2012-10-19 12:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-03-03 15:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy ludzie za gupoty piszecie robic wam sie niekce w [usunięte przez moderatora] scie byli i roboty nie widzieli ino byscie lerzeli i spali i dobrze jedli . praca tam jest super morze byc nawet jest lrzejsza od snu pienjarzki na czas a nawet wczesniej dzienki dobrodziejowi prezesowi prezes jest prawdziwym dzeltemenem ogulnie jest dobrze my przodownicy pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 18:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisać coś więcej na temat warunków pracy może coś się zmieniło przez ostatnio rok w Vetro Polska?
zdjecie uzytkownika
interesant - 2014-03-10 23:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nic sie w Vetro nie zmieniło, bo jak komentarzy nie było, tak nie ma, szkoda, bo jestem zainteresowany firmą.
zdjecie uzytkownika
yuo - 2014-04-09 22:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę nic się nie zmienia? Nawet w lepsza strone, nie wspominając o tym drugim kierunku zmian, czyżby praca w Vetro była monotonią?
zdjecie uzytkownika
Insta - 2014-04-23 12:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam ostatnio że w czeladzi jest jakas firma produkcyjna, coś z lampami, abażurami do żyrandoli. Czy to chodzi o Vetro?????
zdjecie uzytkownika
arbuz - 2014-10-15 18:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to chyba pomyliles firmy, bo przeciez Vetro nie zajmowała się produkcja takich rzeczy?? Juz sam nie wiem, ale z checia sie dowiem czy to ta firma ;)
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2014-10-19 10:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vetro oprócz obróbki szkła zajmuje się produkcją kompletnych lamp od podstaw. Niedawno otworzyli nowy dział obejmujący obróbkę metalu i lakiernię proszkową, który wytwarza elementy do tych właśnie lamp, ale ma także świadczyć usługi klientom zewnętrznym. Generalnie sytuacja nie jest najgorsza, choć zawsze może być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-31 23:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) chciałbym się dowiedzieć czy Vetro Polska przyjmuje osoby na staż i z ewentualną możliwością przedłużenia umowy później na stałe ? Jakie są relacje interpersonalne na zakładzie ? bardzo są ''życzliwi'' dla siebie czy jednak można bez problemów nawiązać pozytywne relacje z innymi ? Jaka stawka na godzinę czy ryczałtem + nadgodziny ?
zdjecie uzytkownika
dzingi - 2015-01-07 18:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dobrą formą dowiedzenia się tego i owego będzie napisanie bezpośrednio do firmy. Może udzielą Ci tak szczegółowych informacji, które byłyby przydatne również i innym osobom przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu, nie sądzisz? Tu jest do nich kontakt http://www.vetropolska.eu/ więc w razie czego napisz tu proszę.
zdjecie uzytkownika
fadop - 2015-01-26 22:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jestem zaintersowany ta firma malo komentarzy widze na temat który mozna byloby wiedziec cos wiecej hmm mysle ze firma napisze wszystkie superlatywy zeby pokazac sie dobrym swietle wiec nie wiem czy to dobry pomysl pisac do nich i pytac o odpowiedzi a tytaj doswiadczona osoba zawsze cos wiecej doda czy warto aplikowac do nich.
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2015-02-12 19:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ciężka na trzy zmiany wynagrodzenie marne atmosfera okropna wszędzie kamery donosicielstwo ludzie traktowani jak śmieci nowi nieakceptowani przez starych pracowników i kierownictwo zachorujesz nie dostajesz premii przez 3 miesiące nawet urlop tylko wtedy kiedy dyrektor chce itd przykro mi ale tak właśnie tam jest
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-02-12 20:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! naiwny człowieku firma nigdy ci prawdy nie powie zwłaszcza gdy im dużo ludzi ucieka i nie ma kto pracować.W zimie praca w chłodzie i lodowatej wodzie mycie szkła, latem 40 stopni piece kobiety nieprzytomne z gorąca ,szkodliwe farby ,zarobek to najniższa krajowa plus 150 premii uznaniowej jak macie nóż na gardle to możecie się tam zatrudnić
zdjecie uzytkownika
jadka - 2015-03-30 03:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam najbardziej zorientowanych w temacie, a mianowicie chce stworzyć niepowtarzaly klimat do restauracji którą nowo plauje otworzyć, dlatego myślałam o nietypowym i nie powtarzalnym oświetlweniu, np o kloszach ciekawych, słyszłam że produkty Vetro Polska z Czeladzi są warte uwagi, stąd też piszę, ale niestety nigdzie nie znalażłam od jakiej ilosci sztuk realizują zamówienie. Ktoś wie
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2015-04-17 14:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście wcześniej że z firmy sporo ludzi ucieka, więc proszę napiszcie konkretniej coś o tej rotacji i czy rzeczywiście warunki pracy są takie złe jak pisaliście
zdjecie uzytkownika
oksej. - 2015-05-03 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to wszelkie informacje na temat tej rotacji nie są prawdziwe. Bo śledzę już dłuższy czas ogłoszenia o pracy do Vetro Polska i nie mogę znaleźć niczego ciekawego. Nie wiem czy to ja źle szukam czy też rzeczywiście już długi czas nie ma ogłoszeń o pracę. Orientuje się ktoś może lepiej ode mnie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vetro Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Vetro Polska?
Zadaj pytanie