brak logo

Pol Assistance

Warszawa

Opinie o Pol Assistance

admin 2015-06-03 12:00
Znacie firmę Pol Assistance, pracodawcę lub pracowników? Każda firma ma swoje zalety i wady, podziel się z nami swoją opinią.
3
Robotnik 2016-05-02 13:50
Dobre wynagrodzenie, uczciwe szefostwo, naprawdę przyjazna atmosfera.
3
Pracownik 2016-06-07 00:22
Ciekawa, pełna interesujących wyzwań praca w miłej atmosferze, atrakcyjne wynagrodzenie.
2
jedendwatrzy 2016-06-07 10:43
Robota na słuchwace i dosyć wymagająca bo trzeba sporo ogarniać podczas rozmów i trzeba jako tako znać angielski (lub innych obcy język), do tego zmiany, weekendy itd. ale za to nawet dobry hajs (15-18/h netto), ludzie wiadomo różni ale generalnie większość bardzo w porządku, przełożeni bez ciśnienia, dosyć wyrozumiali jak na nkorpo, i najważniejsze, że nie ma żadnej sprzedaży i wciskania pierdół tylko obsługa klientów, i tyle, generalnie polecam
2
123 2016-08-14 01:02
mam nieodparte wrażenie że te opinie są sponsorowane.. dobre wynagrodzenie? żart. miła atmosfera? typowo korporacyjna atmosfera. ja nie polecam. max dużo roboty za marną kasę bez płatnych nadgodzin.. bleh.
Pracownik 2017-01-09 14:13
Operator assistance

Praca dynamiczna i wymagająca ale ciekawa. Częste dyżury w noce czy weekendy potrafią dać w kość jednak dają możliwość pogodzenia pracy ze studiami dziennymi. Niezła atmosfera i dobre warunki finansowe. Przełożeni też ludzie i pomimo, że to korpo, to widzą w pracowniku człowieka. Na minus zbyt duże urozmaicenie obsługiwanych kontraktów i umów w ramach poszczególnych kontraktów. Coraz większy nacisk na ilość, co skutkuje obniżeniem jakości.
1
P 2017-01-09 16:27
123 być może pracujesz / pracowałeś w innym dziale. Z tego co widzę to opinie są o dziale assistance (CC) gdzie jest ok i nadgodziny zawsze były płatne, znaczy ile godzin siedziałeś za tyle jest kasa więc trudno nazwać to nadgodzinami. Nie mam porównania z innymi firmami Assistance, ale osoby które tu przyszły z innych firm mówią że jest ok.
2
O 2017-01-13 14:03
Dodam, że szefostwo na tyle elastyczne, że pracownikom, w skomplikowanej sytuacji rodzinnej umożliwia pracę zdalną nie robiąc z tego tytułu większych problemów. Serio atmosfera nad wyraz rodzinna jak na korpo. Bez spiny na dress code, byle w dresie nie latać (chyba, że na nockę). Patrząc na niektórych kolegów to ani tatuaże ani kolczyki nikogo tu nie przerażają, ważny olej w głowie.
2
Zostaw swoją opinię o Pol Assistance - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol Assistance