brak logo

WTW Services Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o WTW Services Sp. z o.o.

admin 2015-06-03 12:00
Znacie firmę Pol Assistance, pracodawcę lub pracowników? Każda firma ma swoje zalety i wady, podziel się z nami swoją opinią.
3
Robotnik 2016-05-02 13:50
Dobre wynagrodzenie, uczciwe szefostwo, naprawdę przyjazna atmosfera.
3
Pracownik 2016-06-07 00:22
Ciekawa, pełna interesujących wyzwań praca w miłej atmosferze, atrakcyjne wynagrodzenie.
2
jedendwatrzy 2016-06-07 10:43
Robota na słuchwace i dosyć wymagająca bo trzeba sporo ogarniać podczas rozmów i trzeba jako tako znać angielski (lub innych obcy język), do tego zmiany, weekendy itd. ale za to nawet dobry hajs (15-18/h netto), ludzie wiadomo różni ale generalnie większość bardzo w porządku, przełożeni bez ciśnienia, dosyć wyrozumiali jak na nkorpo, i najważniejsze, że nie ma żadnej sprzedaży i wciskania pierdół tylko obsługa klientów, i tyle, generalnie polecam
2
123 2016-08-14 01:02
mam nieodparte wrażenie że te opinie są sponsorowane.. dobre wynagrodzenie? żart. miła atmosfera? typowo korporacyjna atmosfera. ja nie polecam. max dużo roboty za marną kasę bez płatnych nadgodzin.. bleh.
1
Pracownik 2017-01-09 14:13
Operator assistance

Praca dynamiczna i wymagająca ale ciekawa. Częste dyżury w noce czy weekendy potrafią dać w kość jednak dają możliwość pogodzenia pracy ze studiami dziennymi. Niezła atmosfera i dobre warunki finansowe. Przełożeni też ludzie i pomimo, że to korpo, to widzą w pracowniku człowieka. Na minus zbyt duże urozmaicenie obsługiwanych kontraktów i umów w ramach poszczególnych kontraktów. Coraz większy nacisk na ilość, co skutkuje obniżeniem jakości.
1
P 2017-01-09 16:27
123 być może pracujesz / pracowałeś w innym dziale. Z tego co widzę to opinie są o dziale assistance (CC) gdzie jest ok i nadgodziny zawsze były płatne, znaczy ile godzin siedziałeś za tyle jest kasa więc trudno nazwać to nadgodzinami. Nie mam porównania z innymi firmami Assistance, ale osoby które tu przyszły z innych firm mówią że jest ok.
2
O 2017-01-13 14:03
Dodam, że szefostwo na tyle elastyczne, że pracownikom, w skomplikowanej sytuacji rodzinnej umożliwia pracę zdalną nie robiąc z tego tytułu większych problemów. Serio atmosfera nad wyraz rodzinna jak na korpo. Bez spiny na dress code, byle w dresie nie latać (chyba, że na nockę). Patrząc na niektórych kolegów to ani tatuaże ani kolczyki nikogo tu nie przerażają, ważny olej w głowie.
3
Zostaw swoją opinię o WTW Services Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTW Services Sp. z o.o.