Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistics

Pracowałeś w firmie Id Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pozabijajcie sie tam - 2014-03-13 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowalem co dobrego powiedziec mialem umowe o prace ale z agencja ok może być na okres próbny z kasa tez nie ma co narzekać a ze nadgodziny to dobrze platne dodatkowo na plus fajna praca ze ciężary to o to chodzi bardzo fajnie mily kierownik,tylko slowa nie dotrzymal szafki mialy byc w piatek i dalej nic ani slowa,wody tez w baniakach pusto,do pracy daleko tak jak mi to polaczenie nie pasowalo komunikacja miejska to jak masz auto na gaz to jedziesz,co na minus w 1 dzien szkolenie ze co jak i gdzie i juz masz wszystko wiedziec, nic trudnego ale nie wszystko jest co na zleceniu napisanei nie powiedziane nie ktore kwestie w ten 1 dzien szkoleniowy i to wazne wiec uwaga na plyty,do tego ludzie sa bardzo na pozur fajni a po czasie widac ze by zabili za miejsce pracy bo jest bezrobocie takie ze wiadomo o co chodzi rywalizacji fer-pley nie ma.... sa niektorzy ok a niektorzy nie moze jak pisali to jest domena firmy jak jest duzo zlecen to nawciskac bajeczke a puzniej jest na magazynie tak jak jest ze wiedza ci na stale zatrudnieni ze i tak wyjedziesz i malo kto zostanie(to same te szafeczki mowia za siebie ze mialy byc a nie bylo to moze dac do myslenia co do dotrzymania slowa przez kierownika co tak ladnie mowil ze zatrudnia na stale jak sie sprawdzisz)nie w tym towazystwie) to mozna pojechac pociskac i moze jeszcze zzucic palete na glowe, zachowanie pozostawia wiele do zyczenia,jak to w filmie ,dzien swira, byla modlitwa polaka,i moja jest mojsza niz twojsza ,to cos takiego,sa ci tzw konfidenci to poprostu laza nakapowac zeby pozadek trzymac w zakladzie i to sa odpowiedzialni ludzie,a ci co tak tam by chcieli zabic za prace najchetniej bo znajomego kompla wezmą do roboty to juz jest nie ok to sa nie odpowiedzialni jak sie boja o miejsce pracy to swinie podkladaja,*bo sie opie......ają( wkur.....i moze najlepiej wez go rozjedz bo sie juz tam tak wyrobili ze od tego opie,,,,ania sie z nudow swiruja,wiec to taka firma ni w tą ni we wtą....jak wiadomo firma chce kogos kto nie ztwaza problemow jest pracowity nie nazeka,niestety sytuacje juz jak zaczniesz prace jak beda ci jechac a ty masz nic nie gadac a jak cie rozjada to kiwnac reka co ci tam polamane nogi zlamany kark czy powykrecane rece,,nic tylko robic nic nie gadac i byc takim przyd......pasem i takim frajerkiem co najlepiej beda se z ciebie jaja robic bo jestes nowy pozdrawiam magazyn w sady.ja to mam jeszcze inne wizje tego co tam sie dzialo ale to juz moja sprawa,,,,ps zapraszam do gadek do hm firmy co tam sie dzieje za 1200zl ludzie z gniezna dojezdzaja to se sami powiedzcie jacy jestesmy wspaniali kazdy chce zarobic tak jak oligarchy i ten kibel tego z ukrainy janukowicza hahaha i wyslij zwiezeta na wycieczki a ludzie bez pieniedzy jak psy nigdy zadnej wycieczki jak se buty kupi to jest cud a ty wez nawet czlowieka nie podwieziesz problem wielki bo lepiej zebys nie przychodzil do pracy nowy
zdjecie uzytkownika
asa - 2014-03-17 03:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pozabijajcie sie tam - 2014-03-13 21:43:33]:
Przykre to wszystko jak sie czyta.
zdjecie uzytkownika
@pl - 2014-03-30 08:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jestem zaskoczony. Za moich czasów była naprawdę słaba pensja. Jak kiedys wpisałem się na listę z właściwymi godzinami pracy to mi kierowni dał inną i kazał przepisać... Nadgodziny dostawałem ale w formie urlopu. Szkoda zdrowia dla ID
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-19 14:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chyba mimo wszystko jest w porzadku, że Id Logistics oddaje nadgodziny w formie urlopu, to wybór pracodawcy przecież.
zdjecie uzytkownika
Dżonson - 2014-07-14 17:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w tej firmie i szczerze mogę tak powiedziec
+ Dyrektor (naprawde mily czlowiek)
+ Ekipa pracujaca sami fajni ludzi (oprocz paru przypadkow)
- Menager Magazynu i Lider Preparacji (straszne chamy nie ma co wierzyć im na słowo)
- mobing i zmuszanie do zostawania nadgodzin
- kryteria na premie średnio przy pakowaniu 12 tys kartonów miesięcznie możesz popełnić maksymalnie 3 błędy żeby otrzymać premie ! to jest jakiś 0,00025 marginesu błędów ludzie nie jesteśmy robotami !
-/+ 1600 złotych na rękę
zdjecie uzytkownika
log - 2014-07-15 01:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lider magazynu to nie cham to krzyżówka osła z baranem nie ma nic wspólnego z kierowaniem ludźmi a już na pewno nie jako dyrektor oczy sie co nie komu otworza
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-07-22 23:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie ocena na profilu gowork id logistics 2/6 nie powala. Jednakże na portalach spedycyjnych maja nawet dobre komentarze, z tego co wiem zajmuja się logistyka carrefoura, a to przeciez znana siec handlowa i nie pozwoliłaby sobie na kiepską firmę. Chyba, że fakt, że firma jest z Francji ma tu jakieś znaczenie.
zdjecie uzytkownika
drożdżówa - 2014-12-25 09:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie firma nie jest zła. Tylko lider magazynu to prostak na niewłaściwym miejscu. Jest tak jak ludzie pisali wyżej: kombinowanie i mobbing. Jeżeli jesteś nowym pracownikiem agencyjnym i nie zgodzisz się aby zostać na nadgodzinach to bardzo często jest tak, że nie zostanie ci przedłużona umowa. Lider magazynu i jego pomagier to mściwe bestie i zarazem czarne owce tego magazynu. Bo z wszystkimi innymi pracownikami (również tymi z biur) da się mieć dobre relacje. A patrząc na te dwie zakały ma się ochotę szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2014-12-30 14:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zapewne się domyslacie wypowiadając się tutaj jestem osobą pilnie szukająca pracy i dobrze myslicie jeśli sądzicie że zastanawiam się nad Id Logistics. jednakto wciąż tylko zastanawianie się. muszę najpierw wiedzieć czy obowiązkowo trzeba przejść przez okres agencji pracy czy można od razu do firmy się dostac na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
PANIKARA - 2015-01-16 11:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drożdżówa - 2014-12-25 09:23:50]:
Swoboda to Ty? ;-)
zdjecie uzytkownika
Szopen - 2015-01-23 22:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z opiniami się całkowicie zgadzam. Lider i kierownik formin to dwie zakały tej firmy. Szantaż mobbing to podstawa ich działania. Nie zostaniesz codziennie na niby nie obowiązkowych nadgodzinach i umowy z agencji ci nie przedłuża. Obojgu brakuje kultury. Kłamstwa i obietnice są na porządku dziennym. Nie polecam tej pracy. Ja szybko uciekam stamtąd. Nie szanują przepisów kodeksu pracy.
zdjecie uzytkownika
Remigiusz Dudek - 2015-01-28 10:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wiem, co wy wszyscy chcecie od wspaniałego kierownika jakim jest Pan Olek ? Przeciesz, jeśli do niego pujdziesz, naskarzysz na tych niedobrych, i robisz swoją pracem nalerzycie, to nikt nic Ci nie powie, i morzna się dogadać. Lódzie na przygotowaniu cały czas narzekają jak mają cienszko, ale tak na prawdę, to ja przerzucam palety non stop, a oni stojom w regalach i sobie dofcipy opowiadajom. POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE. Remas
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-01-30 21:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo naprawdę bardzo super firma. Mobbing i obrażanie się kierownika OLKA na porządku dziennym. Zastraszanie. Ja kilka razy nie zostałem na nadgodzinach i nie przedłużyli mi umowy z agencji. Tylko SMS ze dziękują za współpracę. A nie wspomnę, że podczas przeprowadzki była mowa tylko w poważnym stanie chorobowym zwolnienia l4. A tu niespodzianka sam Olek nagle miał zapalenie ucha i kilka dni go nie było. Bo go przewialo ale nikt nie pytał się ze my robiliśmy jak na hali było o 6 do 10 stopni i było gorzej niż zimno o do tego na dwie zmiany. Tylko ze kierownik jest nietykalny i nikt mu nic nie zrobi. Innych sam zwalnia. Tylko co to kierownik który nie ma pojęcia o systemie infolog. Jego wiedza ogranicza się do zrobienia grafiku. No i oczywiście zbierania papierków kartonów i folii. Nikomu nie polecam id logistics obecnie swadzim.
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2015-02-26 18:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam koleżanki i kolegów z Poznania, ID Logistics w Będzinie są już Związki Zawodowe, zapraszam do współpracy, widzę że we wszystkich magazynach są podobne problemy, podaje namiar do Związków w Będzinie, e-mail : idl.solidarni@onet.pl, proszę o kontakt, Wy też możecie przyłączyć się do naszej Organizacji.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krzychooo - 2015-03-19 08:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKROPNA FIRMA
Z NIMIM NIE MOŻNA SIĘ DOGADAĆ, CHAMSTWO, KŁAMSTWO I ŻAL NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
jachu - 2015-03-19 13:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Więcej niż okropna firma. Kłamstwo z każdej strony, nie można wierzyć słowa lidera cudownego Wiesława, ani NAJLEPSZEGO Z NAJLEPSZYCH kierownika Olka, na każdym kroku zmuszanie do pozostawania po 10 -12 a nawet więcej godzin, szantaż o nie przedłużeniu umowy przez agencję, wypowiedzenia w formie sms. Gołe deklaracje i obietnice. Na rozmowach kwalifikacyjnych deklarują iż pracuje się po 8 godzin czasami nadgodziny, a to stek kłamstw. A ten cudowny kierownik Olek P. zwalnia ludzi za byle co, a sam jak jest jakaś kontrola za każdym razem jest nagle chory albo ma obstrukcję, na niczym się nie zna, tylko umie zbierać folie i kartony. Nie polecam tej firmy. Wyzysk, mobbing i szantaż tutaj to standard.
zdjecie uzytkownika
Mszczonów - 2015-03-22 14:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam kolegów i koleżanki uważajcie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktory został oddelegowany do was z Mszczonowa Tomasz W kierownik musze powiedziec ze to typ bardzo wredny pozatym straszny kapuś wszystko powtarza dyrektorowi aby tylko pod jajko wskoczyć dzieki temu ten ćpun i alkocholik jeszcze tam sie trzyma. pozdrawiam ID mszczonów
zdjecie uzytkownika
tomaj261 - 2015-04-16 12:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ja mam jechać do tej firmy w przyszłym tygodniu na rozmowę,miałbym tam pracować jako operator wózka wysokiego składu,ale czytając wasze opinie,dam sobie spokój z tą firmą,szukam stabilnej pracy w przyjaznej atmosferze,a nie pracy na sezon,byłem na rozmowie w agencji,mówiono całkiem co innego jak piszecie tutaj.
zdjecie uzytkownika
Raz0r - 2015-04-16 18:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja niewiem co wy tam macie za problemy xd ja robię od lutego i nie narzekam ;) jak potrzebuje urlop to dostaje. Nie jest az tak złe ;) idźcie do pracy do biernackiego albo amazona czy Lidla i pogadamy ;) przynajmniej lepiej płaca ;) dużo osób stoi i nie spiesza sie ale tego nikt nie widzi i jest dobrze ;) przyjdźcie i zobaczcie ja polecam ;)
zdjecie uzytkownika
tomass - 2015-05-13 16:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie praca ciekawa, tylko osoby zarządzajcie to jakaś paranoja, Olek lider magazynu który nie ma pojęcia o infolog (jak się dowiedziałem były listonosz od samego porządku konfident, pracujący tam tyle lat że chyba trzymają go z przyzwyczajenia), jego praca ogranicza się do robienia grafiku i sprzątanie foli i kartonów, bezczelny, obrażalski, potrafi wywieść grafik na nowy tydzień i kazać zadzwonić w sobotę po pracy z agencji że jednak nie przedłużają umowy. Wisław - lider preparacji - człowiek który nigdy nic nie wie, pytasz rano do której dziś ? nie wie, pytasz po śniadaniu ? nie wie..... Dyrektor Michał (podobno już ktoś inny nim jest?) - naprawdę miły człowiek z którym można porozmawiać, kompetentny i jako jedyny z całej trójki słowny !
zdjecie uzytkownika
picker - 2015-06-08 21:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy u Was też są Związki Zawodowe ?bo słyszałem , że w Będzinie są,a też mieli sporo problemów i założyli Związki.
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-06-12 18:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy już na Facebooku, zapraszam Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2015-06-17 22:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia picker (brutto) bez nadgodzin i premii.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było wiadomo kto ma tę rozmowę przeprowadzić. Byłem w sumie na dwóch. Żadnych pytań sprawdzających czy potrafię myśleć. Same suchary. Opis stanowiska pracy. Stanowisko fkatycznie różniło się od tego co zdawało mi się wynegocjowałem. Uzgodnioną pensję widziałem przez rok na oczy tylko raz, z nadgodzinami
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Eustachy - 2015-06-25 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty nie pytaj ile brutto. Tylko spytaj dlaczego w ciągu ostatniego czasu odeszło kilku pracowników, w tym i ja, a jeszcze kilku na dniach pójdzie w c...... . Nowy dyrektor szybko przyswoił zachowania p. Olka. Podobny sposób działania i zastraszania. Dyrektor p. Darek chyba nie chce widzieć dlaczego nawet starzy czy stali pracownicy odchodzą z stąd. Liczy się mobbing i podnoszenie na siłę norm. Byle zrobić wszystko by nie dać premii i zniechęcić ludzi do pracy. Ja miałem dość. Poszedłem stąd. Lepiej zainteresować się firmą Solid logistics w Sadach. Kasa podobna dużo lepsze warunki. Zapraszam innych do przeniesienia się. Obecny szef z chęcią przyjmuje ludzi o Id, którzy się znają i tworzą dobry zespół, zgrany zespół.
zdjecie uzytkownika
Lasota - 2015-07-14 13:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator wózka widłowego wysokiego składowania czy oferta ciągle aktualna wiecie jakie zarobki? To mój zawód mam wszystkie papiery nie chciałbym tylko zmarnować czasu na rozmowe o pracę jeśli mi krzykną jakiś śmieszny grosz. Pracowałem ostation w magazynie sklepu meblarskiego wieć wiem co mówię i jakie są stawki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistics

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistics?
Zadaj pytanie
alert