brak logo

Pizzeria Avanti

Katowice

Opinie o Pizzeria Avanti

Marcin Serafin 2009-02-12 09:33:34
Słowa kojarzące się z Pizzeria Avanti solidna, profesjonalna, rozwojowa,

Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo mili

Najbardziej podobało mi się w Pizzeria Avanti : możliwość dostosowania godzin pracy.
anonim 2010-02-19 20:46:32
gal - 2010-02-11 15:48:02

nie polecam, wręcz odradzam !! Właściciel to skąpiec który robi wszystko byle płacic najmniej. pierwsze 3 dni (niby probne) nie placi (łamie prawo) wiec może wykorzystywac 'probnych' ile chce- zawsze przyjedzie nowy a stowka zostaje mu w kieszeni.

pracowalam w awanti jako pizzer zarobek maly a umowa mażna pomarzy (usunięte przez administratora)
anonim 2011-05-03 14:47:43
(usunięte przez administratora)

3 dni,wystarczy by zobaczyć czy ktoś przyszedł pracować ,czy obijać się,co potrafi.Widocznie ludzi z dwiema lewymi rękami tam nie doceniają.
2013-09-15 01:58:14
moze kiedys a teraz tam rzadzi agnieszka i pisze jak jej pasuja ludzie a nie tak jak ty chcesz
3
Asia 2014-05-21 20:17:21
@an, a napiwki sa indywidualnie zbierane, czy wrzucacie do puli i dzielicie pod koniec dnia? Ogółem polecasz avanti?
aga 2014-11-16 12:59:41
MYSLALAM ZE TO PRZESADA ALE NIE OSTATNIO ZAMAWIALAM PIZZE I TRAGEDIA ZAMAWIAM Z AVANTI A KIEROWCA DZWONIAC NA DOMOFON MOWI PIZZA GIOVANI. MASAKRA ZDECYDUJCIE SIE!!!!! PIZZA OKROPNA LEPIEJ ZAMOWIC Z KONKUGRENCJI :-)
Radek 2014-11-26 18:14:05
Witam.
A ja się zgadzam z opinią Jacka, ja tam pracowałem jak byłem na studiach prawie 1,5 roku, i byłem bardzo zadowolony z pracy i warunków.
Ale nie zgadzam się z tym co pisze "anonim" , ponieważ przeczytałem całe to forum, i jakoś nie zauważyłem aby ktoś tutaj obsmarowywał-jak to ty tu nazwałeś- byłych pracowników.
A odnośnie warunków, to ja byłem zadowolony, bo np. kasa za kilometry była wypłacana codziennie, i to mi pasowało, i do tego wpadły jakieś napiwki-bo kursów zawsze trochę było,to potrafiłem nie raz drugą dniówkę sobie uzbierać hehe:)) a jak zrobiłem więcej kursów, to tam są jeszcze codzienne premie za dużą ilość zrobionych kursów, ale to już obecnie musiałbyś się dopytać na miejscu,bo dokładnie już nie pamiętam, a nie chciałbym wprowadzić ciebie w błąd. Ogólnie byłem zadowolony, i naprawdę nie rozumiem tutaj co nie których frustratów, którzy tu piszą.
Ja mam kontakt jeszcze z obecnymi dwoma pracownikami, i z byłymi również, którzy też tam pracowali wtedy ze mną, i do teraz miło wspominamy tam pracę.
Jacku, ogólnie to tam ciężko się dostać, ponieważ generalnie mają tam stałych kierowców i pracowników na kuchnię, ale spróbować nie zaszkodzi.
Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia.
1
dreadman 2014-12-05 02:14:00
Koleś o nazwie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;(pewnie nie bez powodu). Tak pracuję w tej pizzerii, masz jakiś problem z tym związany? Pewnie popracowałeś tam 2 dni i zostałeś wykopany bo nic nie ogarniałeś, dla Twojej wiadomości dready podczas pracy mam spięte gumką do włosów-mam doświadczenie w pracy jako kucharz czy też pizzermen także nie pisz głupot bo książeczkę sanepidowską mam i znam wszystkie kuchenne standardy w tym przepisy HACCP, dotychczas żadna z osób zamawiających nie zwróciła uwagi na "pizzę z dreadami" jak to nazwałeś, oszustwa na wypłacie? Śmieszne, w ostatnie 2 tygodnie dostałem 3 premie za swoją pracę. Zamiast oceniać weź się do roboty i coś ze sobą zrób. Podejrzewam nawet kim jesteś także dla mnie nie jesteś osobą anonimową :)
Marek 2015-04-04 01:56:30
Ja tam pracowałem ponad pół roku, i fakt że szef wypłaca na dwie raty, ale mnie zaraz na początku przy przyjęciu poinformowali, że tak będzie. Z tego co tam pracowałem to inni też o tym wiedzieli, i nikt nie miał nic przeciwko, wiadomo jaka jest teraz sytuacja na rynku.
Ja byłem tam kierowcą, i musiałem się zwolnić ze względów rodzinnych, ale poinformowałem szefa tydzień wcześniej o tym , i nie miałem żadnych problemów z wypłatą.
Ktoś kto dłużej tam trochę popracuje to wie, że szału nie ma, ale jak się samemu jest w porządku, to swoją kasę zawsze się dostanie.
Ale piszę o tym dlatego, że domyślam się kto tu na tym forum tak szkaluje i bez przerwy oczernia szefa tej pizzerii.
To pewnie ten kamil lewicki, ukrywający się pod różnymi nickami-dreadman, ezio, ten z dredami na głowie, który wiecznie próbował skonfliktować pizzerów z kierowcami.
Jak on był w pracy to wiecznie nerwówa była przez niego, bo albo zapomniał jakiegoś składnika dać na pizze, albo próbował spaloną pizze puścić do klienta. Tu na tym forum już ktoś wcześniej o nim pisał, że ten lewicki to fałszywym typem jest, a i szef mu non stop zwracał uwagę, że ma mieć włosy spięte, dbać o klienta, ale on to wszystko miał gdzieś. A do tego na koniec to już totalnie przegioł, bo nic nie mówiąc tuż przed świętami nie przyszedł sobie do pracy, i przez dwa tygodnie w ogóle nie odbierał sobie telefonu !!! Inni pizzerzy byli na niego strasznie wściekli, bo też mieli swoje plany na święta i rodzinę, a on miał to wszystko w d..ie.
Jak podłym człowiekiem trzeba być, żeby tak potraktować swoich kumpli i koleżanki z pracy !!! I nagle po 2 tygodniach się wielmożny pan pojawił, i tylko gdzie jest kasa, gdzie jest kasa.... i tak w kółko. Mało go tam wtedy ci pizzerzy nie zjedli !!! Tak byli na niego wściekli. I dlatego wcale się nie dziwię, że szef go tak potraktował.
Ja na szefa miejscu to temu dredziażowi lewickiemu, to bym nic nie wypłacił.
Sam w kulki przygrał, a pózniej do wszystkich na około miał pretensje, jacy to wszyscy nie są ok. To se chłopak nachrapał u wszystkich w pizzerii, że nikt go teraz nie chce znać, i może dlatego jest taki zawistny, i tak teraz oczernia.
Pozytywna 2015-06-12 02:31:01
Witam, powiem szczerze, że osoby, które tutaj wyrażają negatywną opinie bardzo się mylą i jestem pewna, że piszą to zaślepione nienawiścią. XXX, przedłużacz? Serio? Mamy ich tam z 10. Mamy dostęp do wszystkiego co jest nam potrzebne do życia. Jeśli nie wyjdzie jakaś pizza oczywiście możemy się poczęstować lub zabrać do domu. Codzienne rabaty dla pracowników. Pieniądze za benzynę wypłacane od razu po skończonej zmianie. Ekipa? Bardzo miła, pomocna i odpowiedzialna. Kiedy przychodzisz za 1 razem informują o wszystkich wypłatach. Faktycznie są rodzielane przez dwa tygodnie, ale to dlatego, że są brane z utargu na który TY jako PRACOWNIK, musisz zapracować. Jeszcze kwestia "okłamywania" klientów. Sam dobrze wiesz, że są dane pory dnia kiedy telefon aż pęka od zamówień, nie idzie się z wszystkim wyrobić. Za to szef i pracownicy bardzo dobrze traktują ludzi, którzy na pizze czekają.


Moi drodzy! Praca jest! Tylko WAM nie chce się pracować.
Pamietajcie, że bez tego nie zarobicie.
Pozdrawiam


Ps. sosy z Avanti to bóstwo!
2
Julka 2016-02-13 16:19:39
Nie oceniajmy jej aż tak źle. tam po prostu pracują nieodpowiedni ludzie i oszczedzaja na dodatkach tylko tyle.
1
Grupa WENA Krzycho 2016-06-09 15:22:10
Nie rozumiem tych negatywnych komentarzy.Jadłem już w nie jednym miejscu.Tam tez.Pizza jest dobra,obsługa mila a szef wydaje się miłym i ułożonym pozytywnie człowiekiem.Współpracuje z nimi od niedawna i nie ma najmniejszego problemu.Raz bylem świadkiem(przypadkiem)jak szef przyjmował kierowce.Wszystko mu tłumaczył na spokojnie jak to wygląda.Pewnie stara się żeby było wszystko jak najlepiej ale każdemu nie da się dogodzić.Nie zgadzam się z negatywnymi komentarzami.Pozdrawiam
ninka 2016-10-19 22:08:12
Bez nadzieja totalna 3 godziny czeka się na pizze a i tak się jej nie dostanie Mysłowice Avanti kompletnie nie polecam .
brys 2016-10-19 22:15:37
Zarobki dochodzące do 3000 są rzeczywiście niezłe @maja, ale czy jest szansa na jakieś premie do tego?
Zostaw swoją opinię o Pizzeria Avanti - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizzeria Avanti