brak logo

Coca-Cola

Szczecin

Opinie o Coca-Cola

Bezrobotny Jose z dzieckiem i kredytem! 2011-01-17 14:03:50
Zgadzam się z przedmówcą tam powinien wjechać PIP i może coś uległoby zmianie, a tam nawet jak dochodzi do audytu wewnętrznego to wszyscy strugają pawianów! handlowcy dostają zakaz przyjazdu na firmę, a cala kadra kierownicza idzie na urlop! Także więc jak audytorzy mogą dowiedzieć się jakie warunki i jaka atmosfera panuje w firmie?!?
1
ARTEMOR 2011-02-27 13:13:15
coca cola hbc polska odd.szczecin oczami kontraktora 3 lata współpracy,chaos chaos i jeszcze raz chaos.Brak własciciela,gospodarza,(usunięte przez administratora) i metoda: "jakos to bedzie"zanizanie stawek i macanie moze uda sie zmusic ich do pracy za mniejsze pieniądze.brak ludzi odpowiedzialnych za cokolwiek,jak problem to, ja nie winien oni winni,warszawa.Ogólnie syf i po 3 latach zrezygnowałem ze współpracy,szczerze odradzam
anonim 2011-05-04 18:37:07
Coca Cola HBC Polska lokacja Szczecin. Jakiś czas temu uwolniłem się z sideł tej firmy jak ktoś to wcześniej nazwał \(usunięte przez administratora)". Czytając powyższe opinie wnioskuje, że pisane one były na gorąco na tak zwany żywioł! aczkolwiek nie trudno się z nimi nie zgodzić Pozwolę sobie wypunktować to co mnie spotkało oraz moich przyjaciół/kolegów \"Market developerów\" tj Handlowców.

1. Etat 1/1 obowiązków na jednego MD tyle ze 3/1 etatu było by za mało. i doba conajmniej 72h Przy czym praca ma być wykonana w 8h a jak dłużej to peszek pracowało się bez nadgodzin!
2. Bezmózgowiec dyrektor regionalny
3. Niewykwalifikowany nieodpowiedzialny bez wiedzy i umiejętności przywieziony w teczce \"Dyrektor oddziału\"
4. Niewykwalifikowana, niewyrozumiała armia \"kierowników\" MD
5. Chaos, burdel, w każdej komórce firmy.

PRZYKŁADOWY OPIS DNIA PRACY WIZYT 30 na 8 godzin pracy
Godzina 8:00 START wizyta u pierwszego klienta. Wizyta handlowa wg wszystkich standardów wyjście od klienta godzina dziewiąta... UPS trzeba nadrobić stracony czas.... więc gonimy czerwonymi Yariskami po mieście i wioskach... bo do końca dnia zostało nam po 24min na jednego klienta z dojazdem...FUCK godzina 9 dzwoni kierownik i mówi (usunięte przez administratora)się rozchorował i wspomóż mnie i razem z(usunięte przez administratora) zrobicie jego trasę po 50% na głowę.... \"QRCZE PIECZONE\" po jego telefonie trzeba zrobić przez 7 godzin 44 punkty czyli po 15 minut na wizytę wraz z dojazdem.... (luz jak to kolega z tego samego miasta bo nie daj boże rozchorował się kolega z Pyrzyc jakieś 50km od szczecina i dojazd zajmuje jakieś 40 min) ok... (usunięte przez administratora) się po punktach kilka razy dzwoni kierownik zrób to zrób tamto podjedz tam...zadzwon tam.... zrób ankiety... przyciśnij z MTRIXEM... wstaw sprzęt chłodzący... przygotuj punkty na Miasta i Miasteczka (dodatkowa premia marne 300 zł brutto) aha dzwoni kierownik o 14 i przypomina mu się, że MUSI zrobić zebranie i trzeba na nim obowiązkowo być bo trzeba zrobić szkolenie z nowego systemu....i na godzinę 16 trzeba zjechać do firmy. Po szkoleniu i zebraniu. Siąść w samochodzie albo jeszcze na firmie (po godzinach pracy) policzyć pieniądze rozliczyć dokumenty pojechać na pocztę wpłacić je i o godzinie 19 człowiek przyjeżdża do domu. Musi posprzątać ugotować zając się dzieckiem et cetera. Nie ma na nic siły wylewa pomyje na żonę frustracje przelewa na wszystkich bliskich, rozwód albo co najmniej psychiatra gwarantowany. Witamy po radosnej stronie życia w Coca Cola HBC Polska Szczecin. A na koniec miesiąca dostanie pensje przy średnim miesiącu 3.000.00 na leki i psychiatrę wyda 1.000.00 i na przeżycie następnego frustracyjnego miesiąca ma 2.000.00 tysiaki.

Zanim kto kolwiek złoży tam aplikację niech się 100 razy zastanowi czy aby na pewno warto psuć siebie, swoje życie i zdrowie dla kilku groszy, nabawić się frustracji i jakiegoś śmiesznego doświadczenia w firmie Coca Cola.

Nie piszę tego, ze względu na urazy personalne do kogoś, lecz ze względu czysto Fair Play Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

P.S Nic nie zostało przerysowane i przekoloryzowane. Rzeczowa i konkretna opinia po dłuższym okresie WOLNOŚCI ;D
ja i mój wujek lubimy 69 2011-05-28 13:34:49
Niestety to prawda...
lolo 2011-06-06 14:50:50
niestety to prawda, szkoda czasu i zdrowia dla tej firmy - wybzykają Was bez wazeliny i zrównają z ziemią udeptując butami aż się kure...fsko rozczarujecie - że niby tak kolorowo miało być w tej firmie po czym odejdziecie a głosy wokoło zaśpiewają Witajcie Po Radosnej Stronie Życia !!!!!
anonim 2011-06-15 00:47:23
(usunięte przez moderatora)Cóż jednak kapitalistyczny wytwór zwany coca colą też da się sprywatyzować! A wszak się mówi o prywatyzacji spółek skarbu państwa. O a jednak PO ma też swoich ludzi w szeregach coukhozu! brawo obcokrajowcy (usunięte przez moderatora) tak trzymać idźcie śladami PEPSI a szlak was trafi! (usunięte przez moderatora)
Pracownik CC HBC SZCZECIN 2011-07-23 13:13:46
Wahałem się z wystawianiem opinii o moim pracodawcy. Ale cóż, w powyższych opiniach zasiane jest ziarno prawdy. Drodzy państwo chciałbym zauważyć, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Inną sprawą jest, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :> i zarządzania kierownika. Pamiętajcie, że w każdej firmie są ludzie i parapety. Warto dodać, że jeden z kierowników ma zdolności do wykańczania psychicznego ludzi swoimi sposobami zarządzania, osobowością kłamstwami itp.
1
dudek 2011-08-06 12:27:47
Ciężko jak w każdej innej firmie.Cieszę się że w tych trudnych czasach mam pracę gdzie płacą regularnie i całkiem całkiem.Oczywiście zgadzam się z moimi przedmówcami ze jest ciężko ale to nie jest praca dla każdego...
OBPC czy jaki huj 2012-01-12 01:19:31
Strategia 3 opakowań zniszczy wszystko i wszystkich w tej firmie. A głąby ze Szczecina w niczym tutaj nie pomogą. Na maxa (usunięte przez moderatora) firma i ludzie z klapkami na oczach. Stanowczo odradzam pracę w tej (usunięte przez moderatora)firmie.
OŚWIECONY 2012-05-06 21:45:11
Czas wyeksploatowania handlowca w COCA COLI SZCZECIN to 6m do roku. Po tym czasie pracują tam psychole albo ludzie uwiązani kredytami! jeszcze jest jedna ewentualność można być informatorem kieronika/ków i liczyć na jakieś (usunięte przez moderatora) śmieszne awanse z których wszyscy mają bekę....
POLAK 2013-02-11 20:13:27
Aby zrozumieć pracę w tej firmie wejdź na ten adres:
1. Oddział w Szczecinie
2. Wizerunek prezesa firmy w kostiumie ssmena jakiś tam Abdullach WisiMuLacha

http://tiny.pl/h2121


DeReKtOrEk 2013-02-28 22:31:11
Gdybym był wstanie pokazać w tym miejscu jakie miałem emocje pracując w tej debilnej firmie z tymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to musiałbym walnąć główką w monitor, aby pracownik CCHBC czytający ten komentarz dostał prosto w nos.
ph 2013-07-03 06:14:55
W chwili obecnej do pracy biorą każdego jak leci, bo niestety nikt nie chce pracować dla tej firmy a dużo obecnych pracowników odchodzi. Zapraszamy, często pracujemy ponad 8h, dostaniesz tyle priorytetów do opanowania mieszczących się w pensji zasadniczej, że szybko Ci się odechce tu pracować.
jożin z bażin z pomorskiej 2013-07-15 23:38:50
anonim - 2013-07-03 17:48:07

No to nie brzmi to jakoś super :) Ale może jednak zapytam: jakie pieniądze są oferowane w Coca Cola HBC?
Niewymierne do pracy. Upierdzielili wszystko jak wlezie promil ludzi z polski dostaje pseudo ("premie") Jak to się mówi dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Tutaj trzeba by było powiedzieć raczej o bagnie!
jjjjjjjj 2013-08-26 22:06:00
2100 golasa netto. premia 500 teoretycznie realnie. jak masz fart to i z 800-1000premii
PCV 2013-09-27 20:50:51
panu (usunięte przez moderatora).paramenagerowi tez podziekowano, pol depotu odetchnelo
Partacz 2013-11-08 01:00:27
Nie wiem jak trzeba mieć (usunięte przez administratora) w głowie, żeby pracować w tej firmie, w tych czasach na stanowisku BD. Jak myślę o tym co ja przeszłem to mnie aż (usunięte przez administratora) piecze na samą myśl o DM i jego STLach
4
Połeta 2014-02-23 21:32:27
Para meneger oddziału i jego permanentny brak szacunku do ludzi pracujących w szczecinie. (usunięte przez administratora). Pracowałem tam niecały rok, ale ten rok zapamiętam do końca swojego życia. Najgorszemu wrogowi nie będę życzył takiej gehenny jaką przeżyłem. Minęło 3 lata, a do tej pory śni mi się po nocach ten pusty basowy śmiech i klepanie po ramieniu.
4
Qpa 2014-08-09 12:24:30
Szefem depotu Szczecin jest kompletnie niekopetentna osoba która nie ma pojecia o motywowaniu ludzi.Jego koles ASM-KA ma specjalne wzgledy u niego oczywiscie kosztem targetowania innych ASM-ow (kłania sie nierówne traktowanie oraz kolesiostwo).Zaraz za nim jest pewien ASM (nazwijmy go pan P) tzw wazelinka ktory tez czerpie korzysci pełnymi garsciami.Dowodem na brak szacunku do ludzi oraz tego ze sie zle dzieje w Szczecinie niech bedzie fakt ze na przelomie lat zwolnilo sie ogrom dobrych ludzi z różnych stanowisk a to jeszcze nie koniec.
Qpa 2014-09-07 19:45:51
FREEEEDOM ;-)
Były 2014-09-11 15:03:59
Nie pracuje ale nie wspominam miło w sumie najgorsza praca w jakiej byłem :)
ll 2014-09-24 23:47:17
a jak teraz jest w Szczecinie? Macie chyba nowego szefa? Pozdrowienia z Gdynii. My mamy Waszego.Na razie sprawia wrazenie rownego goscia.
III 2014-10-01 10:44:36
nowy szef to równy gość
2
Smieszek 2014-10-21 21:49:16
Eee ludzie! żeby awansować w Szczecinie w tzw. systemie drabinkowym trzeba wspólnie z kierownikami(usunięte przez administratora) na solarki i pić codziennie soczki marchwiowe!
Były 2014-10-23 19:45:29
A wg mnie każdy ma prawo do picia merchewki i chodzenia na solarke,jedni wolą to drudzy wolą piwko itd.Dodam iż osoby które ciężką pracują są wynagradzane i to dobrze,jak ktoś nie chce pracować układać na sklepach to nikt go do tego nie zmusi.
1
Smieszek 2014-10-27 23:32:57
Przestań pie-ć kocopoły i głupoty. Ten od soczków marchwiowych do roboty nigdy nie był pierwszy, lance bance i orzeszki ziemne. Lizanie rowów, wchodzenie wszystkim w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny i brak chęci do pracy. Od początku kryty ściemniacz. Z tego co się orientuje narobił syfu u kluczowych klientów na poprzednich trasach i tyle po nim. Jedynym ratunkiem dla jego bytu w tej firmie był, możliwy szybki pseudo awansik klepnięty na odejście starego dyrciosława, nowa karta czyste rączki i lśniąca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] COCO JAMBO I DO PRZODU!
wilku 2014-11-27 21:54:07
KA lansik szybko sie dogadal z sebkiem nowym SCM. Wspolne wypady na siłke i solarke robią swoje. Soczki marchwiowe idą pełną parą. Rowki i kanały melioracyjne w Szczecinie czyściutkie jak nigdy. Co na to Ruda, jak KA lansik zacznie oficjalnie z Sebkiem po mieście śmigać trzymając sie za łapki? Ale ogólnie nie jest źle. Za poprzednika bylo wiecej lansu i wlażenia w szpary przez STLi. A teraz Rafi gnieździ sie biedny na stołówce w Gdynii. zal.pl
Były 2014-12-02 15:36:30
Panowie.dajcie sobie spokój z komentarzami znam te osoby i wiem jak cieżko pracują nawet po za pracà regularnych godzin.Proponuje spójrzcie w lustro i popatrzcie na siebie jaki ja jestem -jakbym się czuł jakby ktoś pisał na mnie takie głupoty i co takiego robię aby było dobrze.Jestem pewien iż trzeba zacząć od siebie.
Bull Shit 2014-12-20 17:10:58
Wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyzakładowe przedszkole dla BD STLi, wielka ściema, zakłamywane tabele na każdym kroku, wynik dla warszawy i regionalnego to rzecz święta kosztem robienia z siebie i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] również struganie pawianów na każdym kroku oraz szczeblu. Mydlenie oczu obiecanki cacanki. Wizerunek firmy wśród jej klientów jest gorszy niż pierwszej lepszej firmy "krzak". Dla potencjalnego klienta "COCA COLA HBC" to nic innego jak maszyna próbująca wydoić jak najwięcej kasy z rynku tradycyjnego. W obojątenie jakiej hurtowi zorganizowanej typu EUROCASCH albo u prywaciarza ceny są lepsze niż bezpośrednio od producenta... jest to cały obraz tej pseudo firmy. Ogólnie nie polecam tej firmy jako pracodawcy na stanowisku BDsa albo kontraktora.

P.S Panowie solariowo metro seksualne damy to najwięksi ściemniarze w Coca Coli szczecin. Zapytajcie się Maciejki klientów sezonowych z Międzyzdrów o to jaki syf i jaką ...ujnię z patatajnią zostawił po sobie, ponoć do tej pory COLI odbija się czkawką sezon Maciejki nad pasem nadmorskim. I taka osoba zostaje KK? Buhahahaha! Dobrze ze mnie już w tym syfie nie ma oj jak dobrze, że nie muszę patrzeć na te zakłamane mordy i nieszczere uśmiechy całego towarzystwa.
Ktoś :) 2014-12-23 02:15:26
To Maciek miał w tym roku też sezon ? Bo ja słyszałem ze zatrudniali ludzi za 1700zł mieś :)
4
Huck 2014-12-23 20:49:52

Piszecie o Macieju że ściema a klienci na Międzyzdrojach chwalili go na maxa nawet sam byłem światkiem.Co do ściemy to uważam że zasuwa na hellenic 1 szy przyjeżdża.wynik w programie x mas 1 miejsce w PL ja chciałbym tak ściemniać.Szacuneczek dla kolegi:)
Były pracownik 2015-01-04 23:44:31
Pracowałem tam kiedyś, za te pieniądze to można sie uśmiać tylko... Teraz na szczescie podstawie mam 6760zł (nie jako PH) na łape a nie jakieś marne grosze. Nie polecam, banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która na zebraniach sama siebie chwali i myślą ze są zajebiści a połowa nawet wyzszego nie ma a jak ma to po jakiś śmiesznych uczelniach. Dla ludzi bez aspiracji...
Hipek 2015-04-20 18:23:31
Coca Cola Szczecin to ciagle ta sama Cola, ludzie i kierownicy tworzą klimat do puki do puty nieodstrzelą kilku frajerów managerów z działu handlowego to ciagle będzie taka sama biegunka i wymioty, niby wyleczalne ale po jakimś czasie wraca. Kaczmarek był psychopatą w stosunku do wszystkich, ale Krzysie Pawly i Łukasze wyciągnęli z jego menadzerowania to co najgorsze. J.....ć ich nie chce ich znać ani pamietać o nich....
1
P.Z 2015-04-30 04:39:26
Zgadzam się z przedmówcą w100%
sezonowy 2015-05-30 19:04:47
Ten Maciek chyba do tej pory obsługuje Międzyzdroje, tak mi się wydaje.
1
ktoś 2015-06-06 18:44:12
moze i obsługuje ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sezonie mieli straszny
sezonowy 2015-06-09 19:59:41
Już wszystko wiem ten który teraz obsługuje Miedzyzdroje i Świnoujście to nie ta sama osoba o której była mowa zbieżność imion po prostu.
1
:) 2015-06-20 15:27:13
To ilu Macków obsługiwało te Międzyzdroje? Z tego co wiem w tym roku też nie jest tam kolorowo
Ciekawy 2015-06-20 23:52:54
Maciek to ten który dostał się na stanowisko w KA bo był kolesiem Krzysia.A ?
Jeśli tak to oto cała tajemnica konkursu na stanowisko KA.
Z takimi rzeczami też powinni zrobic porządek...
Kolowrotek 2015-06-23 15:23:27
Od zeszłego roku jeden ten z IC on jest bezproblemowy i w miarę trzyma tam porządek tak mi się wydaje.
Co do Macka KA wszyscy wiedzą jak się dostał na to stanowisko, żadna tajemnica:)
Koka 2015-06-24 18:13:22
Ciekawe co musiał zrobić :-)))
A tak poważnie to nigdy nie bedzie dobrze jesli "kolesiostwo" bedzie wyznacznikiem kompetencji.
Czym takim zabłysnął Maciek poza znajomością z Krzysztofem że się dostał na te stanowisko?
Loko 2015-06-25 07:10:30
Wg mnie nie jest aż tak dobrym kolesiem skoro został odsunięty z trasy którą zajmował.u Krzycha w team kto pracuje ciężko i roboli co do niego należy ma naprawde dobrze.Piszecie tu różne dziwne opinie nie do końca zgodne z prawdą ,dlaczego nie powiecie tym osobom bezpośrednio co myślicie o nich najlepiej jest oczernić i schować się w krzakach
Ciekawy 2015-06-25 07:42:07
A kogo mieli "odsunąć" ?
Pozostali KA pracują ciężko i moim zdaniem zasługują na te stanowiska
Tutaj chodzio zasady a jak pokazuje sytuacja nie wszystko było ok.
pedro 2015-06-25 19:56:22
A ja myślę iż warto zmienić temat .I przytoczyć największych dealerów z ic i lans blank. Ł.J
Nowy 2015-06-25 22:35:25
O co comon?
emeryt 2015-09-09 19:16:43
Zgodzę się z przedmówcą, w Coca Coli pracuję się na raporty które i tak są zakłamywane
jogi 2016-03-20 17:13:00
A przedstawiciel ci lata toyotą jaris z napisem coca cola na warszawskiej rejestracji to idiota za kirownicą,to jest cham dopiero.
Tobiasz 2016-09-07 22:47:41
Moim zdaniem, chłopaki z Coca Coli ze Szczecina robią naprawdę dobra robotę! Wystarczy wejść do jakiegokolwiek sklepu, zawsze porządeczek na półkach, dobre zaopatrzenie w napoje, które sprzedają. Uwierzcie mi, że sporo latam po Polsce i w Szczecinie jest pod tym względem naprawdę super! Praca wiadomo ciężka ale słyszałem, że za przyzwoite pieniądze i myślę, że dlatego chłopaki dużo z siebie dają. Nie wiem po co tracić czas na wypisywanie jakichś osobistych żali, ten portal to chyba nie miejsce na to... Słyszałem, że mają tam dobry team i motywację do roboty... i nie chodzi tylko o kasę. Znajomy mówił również, że są podobno otwarci na nowych ludzi szczególnie w sezonie wakacyjnym. Wszystkim rozważającym oferty pracy proponuje spróbować, i to nie tylko dlatego, żeby pochwalic się w CV stanowiskiem w tej firmie, ale również po to by coś w życiu osiągnąć :)
1
Tobiasz 2016-10-22 14:21:40
Musiałabys popytać innych. Mam znajomego który tam pracował. Rok temu mial ze wszystkim ok. 4,5-5 tys. Słyszałem, że to zależy od wyników. Do tego oczywiście auto służbowe i dużo innych fajnych dodatków (pakiet med., bilety na fajne imprezy, i takie tam...)
MARCIN 2016-10-30 12:58:39
Słaba psychika kolego :) Lepiej jagody zacznij zbierać po lesie. Wtedy nie będziesz miał ciśnienia no i psychiatra nie będzie potrzebny.
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola