brak logo

Mazowiecki Serwis Gospodarczy

Lublin

Opinie o Mazowiecki Serwis Gospodarczy

aaaa 2013-02-18 13:40:54
Witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w Lublinie, czy rzeczywiście nie wypłacają wynagrodzeń? Czy można dostać umowę o pracę? Bardzo proszę o opinie
1
byly pracownik 2013-02-20 20:10:37
Czy ta firma dalej istnieje?
Misio 2013-02-27 16:38:12
tak firma jeszcze istnieje, nazywa się aktualnie Centrum rozwoju Biznesu, i w dalszym ciągu naciągają ludzi na pracę u siebie. Jestem ciekawa jak długo. Mi po bardzo długiej batali, nasłaniu na nich firmy windykacyjnej i ciągłym wydzwanianiu do nich wypłacili łaskawie należne zaległe wynagrodzenie. W każdym razie żenada. Prezes który kompletnie nie ma pojęcia o zarządzaniu firmą, wysyłający ledwo kiwającego się staruszka do rozmowy z byłymi pracownikami o zaległych wynagrodzeniach. Trzymajcie sie od nich jak najdalej.
1
gość 2013-03-19 18:42:32
potwierdzam - nie wypłącają wynagrodzeń - jeśli chcecie popracować za darmo i być oszuaknym to wasza decyzja, ja się niestety przejechałam i teraz będę musiała walczyć o zaległe pieniądze... ponadto praca bez sensu, dzwoni się do firm i sprzedaje reklamę, która nic nie daje, żadnego pozycjonowania ani promocji, ludzie jak słyszą msg to albo nie chcą rozmawiać, albo nigdy nie słyszeli o czymś takim jak msg... żenada po prostu, a profesjonalizm "kierowniczki" na poziomie minus niestety - jeśli macie ochotę przekonajcie się sami, ale zdecydowanie nie polecam!!! wręcz odradzam!!!
Bosiek 2013-04-17 12:14:10
Jednym słowem dajcie sobie spokój i nie marnujcie swojego cennego czasu na rozmowę kwalifikacyną, szkolenia itp.Ponadto umowa firmy jest tak skonfigurowana że jeśli przez miesiąc nie sprzedasz nic to nie dostaniesz nawet tzw. podstawy! A, jeśli sprzedasz to musisz osiągnąć minimalny target 5000 zł co jest raczej niewykonywalne!
Bosiek 2013-05-24 13:15:44
hahahahhahahaha :D Tam nawet nie ma butli z wodą mineralną cobyś sobie mógł usta zmoczyć w trakcie wciskania ludziom tej ciemnoty jaki to ten serwis nie jest w pytę polnet! O karnetach na basen siłownię itp. zapomnij... :D
duda 2013-06-12 16:54:09
socjal jaki socjal?? umowa o dzieło dla zwykłych pracowników na chwilę o umowie o pracę można pomarzyc!! ubezpieczenia brak nie wspominając o innych składkach, z wypłatą wiecznie problem, pytasz o kasę to ścieme ci walą prosto w oczy, nie wiem gdzie teraz sie mieści ta pseudo firma i pod jaką nazwą bo oni wiecznie coś zmieniają-wiadomo dlaczego!! chyba gdyby była to firma z renomą to nie migali by się non stop i byliby jedną firmą a to juz chyba z 5 nazwa w ich działalności :) także zapewne dalej nabieraja ludzi na bezsensowną reklamę na ich stronie co to się zwie niby super portal a ha ha
qwerty 2013-06-21 15:48:07
Ostrzegam przed tym bagnem w lublinie na ulicy jana sawy 6/301
trzymajcie sie z daleka od tej poronionej ideologii na prowadzenie firmy
wyzysk w czystym tego słowa znaczeniu
pracownik 2013-06-21 16:38:33
Witam wszystkich i ostrzegam was przed polnet z www.msg.org.pl
NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY BO WAS WYKORZYSTAJĄ I OKRADNĄ
KOLEŻANKA 2013-06-21 16:47:59
nie wypłacają kasy !!!!1
ktoś inny 2013-07-21 17:46:29
Teraz nazywają się Centrum Rozwoju Biznesu... ale z biznesem nic wspólnego nie mają.Wciskają ludziom kit którego nikt nie ogląda a klientom wysyłają fałszywe,preparowane statystyki... [usunięte przez administratora] !!!! nie wypłacają pracownikom pieniędzy!
ona 2013-08-22 21:49:05
Oczywiście przestrzegam przed firmą Centrum Rozwoju Biznesu. Są nie wypłacalni. Na chwilę obecną winni są byłym pracownikom sporą sumkę pieniędzy a ich nadal nie widać na koncie. Zawsze trzeba się upominać o wypłatę. Chyba że ktoś lubi pracę charytatywną to jak najbardziej może zasilić szeregi firmy i może pomóc podnieść się z długów bo nawet telefony na których pracownicy dzwonią są co jakiś czas blokowane gdyż nie płacą faktur.
asiek 2013-09-04 09:10:11
ogłoszenia o prace są ale własnie pod różnymi nazwami firm rekrutujących a to jest cały czas do tego msg, oni ledwo ciągnął, kasy nie maja.
asiek 2013-09-04 09:12:21
piczos, poczytaj w internecie, o tej firmie, bo wcześniej nazywali sie polska wschodnia sp zoo... była z nimi afera w telewizji, poszukaj,.
irek 2013-09-06 10:52:13
Absolutnie nie idzcie tam pracowąc! ta firma to już totalna klapa, nikt z tam pracujących nie wierzy że długo przetrwa! nawet i sama kierowniczka już powoli traci nadzieje. pozatym ktoś usunął negatywne komenatrze o tej firmie.
Firma jest nie wypłacalna, nie potrafi sama na siebie zarobić więc i pensji dla pracowników nie ma.
1
EDI 2013-11-07 18:32:59
Właśnie zastanawiałam się na czym polega ten proceder bo chyba właśnie to najlepsze określenie tego rodzaju działalności,dzięki za ostrzeżenie!!!
1
potencjalny pracownik 2014-05-21 17:08:00
Witam. Właśnie otrzymałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Poczytałam Wasze wpisy i nie powiem, przestraszyłam się. Może ma ktoś aktualne wiadomości na temat umowy, zarobków i ogólne info jak to się tam dzieje. Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź bo rozmowę mam już jutro i nie wiem czy tracić (jak to napisaliście powyżej) na nich czas.
2
herop 2015-02-05 16:29:38
a moze ktoś wie jak przebiega ta rozmowa kwalifikacyjna...zależy mi na podjęciu zatrudnienia a rozmowa rekrutacyjna to w wielu przypadkach stres, gonitwa myśli, dlatego chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak tam u nich z tym jest na podstawie własnych doświadczeń....dziękuje za odpwoedzi...
illos 2016-05-15 16:52:40
dokładnie, zależą również od posiadanego doświadczenia oraz stażu w firmie
Zostaw swoją opinię o Mazowiecki Serwis Gospodarczy - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazowiecki Serwis Gospodarczy