brak logo

Hurtap S.A.

Głogów

Opinie o Hurtap S.A.

2013-09-01 01:27:57
Hurtap ocena dobra,kierowniczki ocena negatywna
2
blabla 2014-03-28 15:02:44
jak jest za zatrudnieniem? czy związku z budowa nowej hali bada zatrudniac dodatkowe osoby? ktoś coś wie/słyszał?
5
anonim 2014-06-16 10:14:21
zapierdzielasz jak motorek niby praca nie na akord ale tak cie rozliczają. co chcwile jakies zebrania na forum na których przed wszystkimi oceniają twoja wydajność-żenada i tyle!! groza zwolnieniami a ty człowieku drżyj czy przetrwasz do jutra.nikt się nie odezwie bo boi się o prace i żeby nie podpasc,gadaja za plecami każdy ale żeby pojsc do kierownictwa to strach bo nie daj boze cie wyleja bo za dużo gadasz. chore co tam się dzieje i nie ma na to leku-nawwet w HURT-APIE
adam 2014-10-13 10:05:56
Jeżeli ktoś szuka pracy na krótki czas i ze względów finansowych bo w chwili obecnej nie ma kasy to może skorzystać. Nie polecam pracy ściema ściema i jeszcze raz ściema. Hurtap Głogów to praca na chwile, każdy kłamie, mydli oczy a góra udaje że coś robi. Tak naprawdę wszystko robi dół, bez nich prezes ani panie w biurze nie zarobiliby na waciki.
aga 2014-10-29 12:26:27
Wszyscy wiedzą jak jest w firmie ale strach powiedzieć coś bo zwolnią . Tylko słychać: co tak wolno, ruchy dziewczyny, czemu się śmiejesz - rób, nie rozmawiaj. Zmiana nocna trwa teoretycznie do 24.00, a praktycznie bardzo często do 4.00-4.30. Taka to dobra firma. A jak Ci się nie podoba to są inne na Twoje miejsce możesz się zwolnić brzmi odpowiedź Pań kierowniczek.
justyś 2014-10-29 12:29:57
Jak by przyszła inspekcja pracy to musieli by wziąć się za kierowników i godziny nadliczbowe bo dziewczyny ( usunięte przez administratora )jak mał emotorki
1
iwa 2014-12-02 17:17:22
Takie traktowanie ludzi zle tylko swiadczy o wladzy w tej firmie. Nie4 wierze ze gora nie wie co sie dzieje tylko udaje ze nic nie widzi, bo ma z WYZYSKU ludzi pieniadze, WSTYD!!!
1
Marta 2014-12-11 13:29:32
Napiszcie jakie warunki są na magazynach?
BOND 2014-12-12 21:07:51
tylko zatrudniają znajomych nierobów
6
leszcz 2015-02-02 11:35:03
Ci co kłamią i gębę na kłódkę trzymają,po regałach skaczą do pracy we firmie tej zapraszają.
płotka 2015-02-04 12:45:17
Praca ciężka. Hałas niesamowity. Kierowniczki lenie i krzykaczki. Brak miejsc parkingowych i ciągle pracownicy karani mandatami za złe parkowanie. Pan Dyrektor chowa się lub jest zajęty aby porozmawiać o problemach. Morda w kubeł i nic nie mówić jak przyjeżdża tv lub inni przedstawiciele mediów bo Oni wiedzą kto donosi i będą zwolnienia.
1
pysiakisia 2015-02-04 13:18:21
Zgadzam się praca ciężka. Kamery wyłączane po oficjalnym czasie. W styczniu ruskie godziny tzn. przychodzisz do pracy na określoną godzinę i wracałaś jak się skończyło 11,12,13 godzin tragedia. Dziewczyny są mocne i wytrzymują bo w Głogowie nie ma pracy dla kobiet i nie ma gdzie iść. Pozdrawiam ciężko pracujące i życzę ludzkich kierowniczek.
Grażyna 2015-02-18 17:02:31
Masakra w tym hurtapie to normalnie wygląda jak praca niewolnicza z trzeciego świata to chyba najgorsza firma w województwie.Notorycznie są naruszane prawa pracownika nadgodziny nie są płacone jak powinny jak w ogóle są płacone ale tym co mają tak zwane plecy , przepisy BHP to śmiechu warte ludzie skaczą po regałach jak małpy oszczędzają na głupich drabinach a wypadek to tylko kwestia czasu listy płac są fałszowane jak i godziny pracy , kamery są na hali ale oczywiście są wyłączane jak dziewczyny pracują dłużej co jest niezgodne z przepisami to kasacja, kierowniczki są wulgarne mobing to rzecz codzienna ludzie mdleją z przepracowania karetki to nawet dwa razy dziennie potrafią przyjechać. Dziwie się że jeszcze PIP się tą firmą nie zainteresował ani żadna gazeta bo materiał byłby niezły. Pozdrawiam wszystkie uwolnione z tego bagna dziewczyny i przestrzegam czytających jak najdalej od tej okropnej zakłamanej firmy.
3
Dgl 2015-03-08 10:39:50
Ludzie jak Wam nie pasuje praca tam to nie pracujcie i tyle,kazdy by chcial gore pieniedzy za lezenie,niestety tak nie jest.zakasac rekawy i do pracy.
3
noja 2015-05-28 23:38:07
jak ja to czytam to az smiac mi sie chce ludzie co wy jaracie ? zmiencie lepiej dilera albo odstawcie prochy :) widac ze nigdy tam nie pracowaliscie macie prace zapewniona na kolejne 10 lat a wam zle jak tak to nara za granice nikt was tu nie trzyma !!
2
WaFen 2016-01-26 11:01:53
Prawdopodobnie nikt z w/w osób już tam nie pracuję, tylko wypisuję swoje spostrzeżenia. Jutro mam podpisać umowę śmieciową z nimi, od czwartku mam zacząć. Aktualnie strasznie potrzebuję kasy więc nie narzekam ale w między czasie szukam czegoś konkretniejszego. Jeżeli na popołudniową zmianę faktycznie robi się dłużej (nie mówię o 30min bo to zrozumiem) to niestety ale pierwszego dnia się spytam, czy będzie to dodatkowo płatne. Jeżeli nie - dowiedzenia, jeżeli tak - posiedzę.
Tom 2016-02-29 16:16:57
Potrzebuje informacjeszcze jak wygląda sytuacja w pracy jako PH czy ktoś zna warunki?
fifi 2016-05-12 18:09:51
czy Przedstawiciel handlowy ds. współpracy z aptekami zarabia więcej kasyniż zxwykły oph w tej firmie?>
"Jola" 2016-11-22 22:54:21
Niestety wszystkie opinie tu zamieszczone są prawdziwe,pracuję tam od pół roku i mam już dość kłamstwa, poniżania, fizycznego wyczerpania... Dopóki nie zmieni się całe kierownictwo to nie będzie lepiej. Pozdrawiam dziewczyny.
Zostaw swoją opinię o Hurtap S.A. - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtap S.A.