ALSTAL Grupa Budowlana

Inowrocław

Opinie o ALSTAL Grupa Budowlana

mamto 2015-11-27 20:11
Gratuluję otrzymanych nagród , jesteście chlubą naszego regionu! Mam nadzieję ,że niebawem rozpiszecie konkursy na większą ilość stanowisk . No i poprawicie wysokość wynagrodzeń . Oferta na stanowisku kierowniczym w wysokości 6000 to trochę mało .
Tina 2015-12-01 15:04
6000 na stanowisku kierowniczym to mało?chyba spadłeś z dachu człowieku
zz 2015-12-02 10:44
to i tak dużo w porównaniu ile dostają tutaj kierownicy z wieloletnim stażem
same bzdury!!! ostrzegam 2015-12-05 14:02
tak zarobki są ok, mało kto daje tak zarobić, pracodawca szanuje pracownika, ogólnie super atmosfera
10
Gorący 2015-12-11 09:40
A te 6 tys. to netto czy brutto ?
1
pracownik hiks 2015-12-28 10:26
Wigilia nie była marna.
Każdy mógł nałożyć sobie tyle ile chciał, a i jedzenia jeszcze zostało tak, że firma cateringowa popakowała i zostawiła na stołówce. Szef był i złożył życzenia, ale nie miał więcej niż pozostałe osoby. Usiadł pomiędzy pracownikami.
Przestańcie głupoty pisać....
9
nick 2015-12-28 13:41
Mond to jest właśnie fenomen tej firmy. Dobrych fachowców się usuwa abo sami się zwalniają bo celowo ich się niszczy i tylko góra wie dlaczego i jaki jest w tym plan. Aha dziękuję za skasowanie mojego poprzedniego mniej pohlebnego postu.
2
helou 2016-01-01 21:08
Administrator nie kasuj opinii pracowników Wytwórni Konstrukcji Stalowych na ulicy Cichej. Jest wolność słowa nawet przy ludziach którzy tam pracują i traktujecie nas jak ciemnotę która nie potrafi liczyć
8
prawda 2016-01-02 19:02
No Alstal właśnie tak robi! W biurze bardzo duże rotacje (oczywiście to nie wina firmy! Sami głupcy się do nich do pracy zgłaszają i potem pracodawca musi zwalniać...)
3
Joł 2016-01-03 17:55
No to spróbuj :) I pogadamy po dwóch tygodniach od dnia zatrudnienia
siema 2016-02-08 19:16
po miesiącu pracy w Alstalu muszę powiedzieć że nie spodziewałem się takiej fimy jestem pod wrazeniem to jest mini korporacja polecam!
hugo 2016-02-10 11:54
tak dba o pracowników że nikt nie chce tam pracować
M 2016-02-16 12:36
byłem pracowałem i odszedłem. trochę wyścig szczurów
3
du soleil 2016-03-14 20:39
Cześć! Wiecie jakie są przeciętne zarobki dla asystentki zarządu? Można liczyć na stabilne warunki zatrudnienie, a oczekują wyższego wykształcenia prawniczego.
? 2016-03-15 08:50
jest ogłoszenie na asystentkę? coś więcej można się dowiedzieć?
wsparcie 2016-03-15 09:08
może warto zadzwonić i zapytać...
sebo 2016-03-15 11:01
hmm, generalnie z tą stabilnością zatrudnienia może być różnie. Dosyć często są zmiany w sekretariacie. Ale warto spróbować, i pamiętać "że co Cie nie zabije to cie wzmocni". Komuś w końcu musi się udać popracować tam dłużej.
2
qwerty 2016-04-04 08:37
jaki jest poziom zarobków na budowie kierownik, inżynier na jakie stawki można liczyć?
4
Daniel 2016-04-08 12:24
Jak wyglądają zarobki inżynier budowy, kierownik robót, ktoś pracował?
6
Olek 2016-05-04 08:54
Mają terazdużo ofert pracy, poszukują kierownika budowy, wykształcenie oczywiscie musisz miec budowalne w sumie to podstawa, uprawnienia budowlane, doswiadczenie w kierowaniu ludzmi oraz robotami i miec prawo jazdy. Nie wiem ile oferują ,posiadam wszystkie, napisali tylko,ze atrakcyjne,wiecei ile?
bbbbb 2016-05-25 19:03
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki pracy dla spawaczy?
3
3=- 2016-06-04 18:49
ale ja przyjacielu nie widzę zeby oni teraz oferowali jakieś zatrudnienie dla spawaczy - Specjalista ds. marketingu i PR jest raczej do pracy poszukiwany. tylko nie wiem, czy to jest nadal jeszcze aktualne
1
operator 2016-06-27 12:44
czy firma alstal bedzie jeszcze kiedys zatrudniac operatorów na koparke pytanie do firmy????????????
1
majek 2016-06-27 13:37
Wiem, że szukali ostatnio np. specjalistę ds. wycen robót i z tego co widziałem w ogłoszeniu to wymagali przede wszystkim wyższego wykształcenia o doświadczeniu nic nie wiem
1
wojtek 2016-08-17 20:55
te komentarze to jakaś marna propaganda PR-owców Alstalu - żenada :D
8
A 2016-08-18 15:09
A ja uważam, że branża jest naprawdę na miejscu i czasie
majek 2016-09-14 10:44
Oczywiście - jeśli ktoś ma wyższe wykształcenie lub też zwyczajnie wykształcenie kierunkowe, to fajnie, jak pracodawca to doceni. Z drugiej strony wiele lata praktyki w zawodzie też ma znaczenie
Andrzej 2016-10-18 19:18
Hej, Widzę, że właśnie uruchomiona szereg różnych rekrutacji do pracy w ALSTAL Grupa Budowlana. Mocno zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisko cost managera. Ktoś może pracuje lub pracował w niedalekim czasie dokładnie na tym stanowisku? Dzięki za info
observ 2016-10-25 08:30
Co tam się dzieje to tragedia... słyszałem, że na konstrukcjach puste hale...
15
nicki 2016-11-17 13:01
Koledze za pracę w delegacji zaproponowali(usunięte przez administratora)brutto.
Nie rozumiem oferowanych stawek, nawet dla osób bez piorunujacego doświadczenia.
(usunięte przez administratora)
Prawnik 2016-12-07 17:35
Na stronach Alstalu pojawiło się ogłoszenie dotyczące stanowiska kierownika działu prawnego. Czy ktoś może powiedzieć dlaczego tak często zmienia się w tym dziale kierownik?
Joker 2017-01-04 18:44
Brak słów. Obiecują gruszki na wierzbie. Nie dbają o swoich ludzi. Jeden dzień chorobowego i nie ma ani grosza na święta itd. Wypłaty nie można się doliczyć, zawsze inna. O urlopie można zapomnieć, chyba ze nie mają roboty. ŻENADA ! Pozostawienie tej firmy do dobry wybór...
13
asia 2017-01-12 19:28
będzie dobrza takie czasy
Ok 2017-01-13 07:54
Dzięki za kartki świąteczne trochę mało ale miąsko dobre
Stefan 2017-01-17 17:44
Nie ryzykuj Dog wszystkich wykończy w tej firmie, szkoda pisać co tam się dzieje.
9
asior 2017-02-08 18:35
dobra firma dsla duzo gadających o innych powodzonka
fred 2017-02-11 10:18
Jeśli ta firma jest dobra to też chyba musisz oszukiwać i okradać pracowników z wynagrodzenia bo jak można przerobić 200 godzin z tego ci 50 godzin nie zapisali delegacje po 2 tygodniach otrzymujesz i na dodatek za 150 dostajesz 2200 zł wypłaty nie mówiąc o nad godzinach gdzie są płatne jak zwykłe ??? wiec jak ta firma ma być dobrą pytam nie ciebie asior?? pewnie jesteś z biura :)
1
Eryk 2017-02-12 15:12
A ty Nygus jeszcze w alstalu ....
bin laden 2017-02-16 10:25
Z perspektywy czasu wiem jedno, praca w ALSTAL to bycie na ciągłym kortyzolu, ale ...
Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie - Firma jest dobrze zarządzana i poukładana (nie zaliczam tutaj tych wszystkich dziwnych pomysłów i absurdów, które utrudniają pracę), ale stricte procedury zarządzania projektem, budżetowanie - na początku to przeszkadza, ale kiedy idziesz do innego pracodawcy zaczyna tego wszystkiego brakować - tego porządku i świadomości realizowania kontraktu, budowania marki.
Atmosfera to odrębna kwestia, która ma ogromne znaczenie w pracy - myślę, że ocenianie tutaj rodziny Szczupak nie jest na miejscu - to właściciele. Pod dalszą uwagę trzeba wziąć takiego małego kmiota, któremu się wydaje, że jest pępkiem świata - jedno trzeba mu przyznać wie jak się sprzedać i jak się wdrapać po szczeblach kariery za zasługi, które należą się innym.
Reasumując polecam pracę w ALSTAL!
4
robol 2017-02-17 19:42
będzie dobrzw w tego typu firmie
robol 2017-02-17 19:47
BEDZIE DOBRZE
Opa 2017-02-19 20:08
praca w alstalu to faktycznie zapieprz ale tez i satysfakcja .dla mnie to najważniejsze .rozwijam się i kaska na czas polecam
1
Marcin 2017-02-28 11:35
Bez przesady z tym zapieprzem!
nnnnn 2017-03-02 10:34
Jak z wypłacalnością firmy ?
Martusia 2017-03-02 21:38
Bo mały kurdupel wszystkich wykańcza !!!!
2
Beton 2017-03-02 21:49
Panie Jarosławie Szczupak - dlaczego pan traktujesz pracowników jak szmaty? Niedługo zostaniesz sam z Cichoniem. Pozbyłeś się pan lojalnych, długoletnich pracowników, którzy zapieprzali abyś zarabiał krocie !!!! Dom, BMW za 700 tys - samo to przyszło? Tych któryś próbowałeś pan zatrudnić na miejsca po pewnych kobiet, zraziłeś do siebie w ciągu kilkunastu dni. Brak kultury i godności - żenada !!!!
6
Miek 2017-03-06 02:43
Ten co piszę tę opinie to nie asior, a chyba walet
spec jakich mało 2017-03-06 20:15
Poszukują specjalisty ds. eksportu - 3 miesiące temu też szukali. Zjadają tych specjalistów?
2
spec jakich mało 2017-03-07 10:22
Czemu znowu szukają specjalisty od eksportu?
aaaaasddddd 2017-03-20 14:47
dlatego ciagle szukaja bo super warunki i super płaca ;p
1
Zostaw swoją opinię o ALSTAL Grupa Budowlana - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALSTAL Grupa Budowlana