ALSTAL Grupa Budowlana

Inowrocław

Opinie o ALSTAL Grupa Budowlana

bbbbb 2016-05-25 19:03
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki pracy dla spawaczy?
7
3=- 2016-06-04 18:49
ale ja przyjacielu nie widzę zeby oni teraz oferowali jakieś zatrudnienie dla spawaczy - Specjalista ds. marketingu i PR jest raczej do pracy poszukiwany. tylko nie wiem, czy to jest nadal jeszcze aktualne
1
operator 2016-06-27 12:44
czy firma alstal bedzie jeszcze kiedys zatrudniac operatorów na koparke pytanie do firmy????????????
1
majek 2016-06-27 13:37
Wiem, że szukali ostatnio np. specjalistę ds. wycen robót i z tego co widziałem w ogłoszeniu to wymagali przede wszystkim wyższego wykształcenia o doświadczeniu nic nie wiem
1
wojtek 2016-08-17 20:55
te komentarze to jakaś marna propaganda PR-owców Alstalu - żenada :D
9
A 2016-08-18 15:09
A ja uważam, że branża jest naprawdę na miejscu i czasie
majek 2016-09-14 10:44
Oczywiście - jeśli ktoś ma wyższe wykształcenie lub też zwyczajnie wykształcenie kierunkowe, to fajnie, jak pracodawca to doceni. Z drugiej strony wiele lata praktyki w zawodzie też ma znaczenie
Andrzej 2016-10-18 19:18
Hej, Widzę, że właśnie uruchomiona szereg różnych rekrutacji do pracy w ALSTAL Grupa Budowlana. Mocno zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisko cost managera. Ktoś może pracuje lub pracował w niedalekim czasie dokładnie na tym stanowisku? Dzięki za info
observ 2016-10-25 08:30
Co tam się dzieje to tragedia... słyszałem, że na konstrukcjach puste hale...
17
nicki 2016-11-17 13:01
Koledze za pracę w delegacji zaproponowali(usunięte przez administratora)brutto.
Nie rozumiem oferowanych stawek, nawet dla osób bez piorunujacego doświadczenia.
(usunięte przez administratora)
Prawnik 2016-12-07 17:35
Na stronach Alstalu pojawiło się ogłoszenie dotyczące stanowiska kierownika działu prawnego. Czy ktoś może powiedzieć dlaczego tak często zmienia się w tym dziale kierownik?
4
asia 2017-01-12 19:28
będzie dobrza takie czasy
Ok 2017-01-13 07:54
Dzięki za kartki świąteczne trochę mało ale miąsko dobre
asior 2017-02-08 18:35
dobra firma dsla duzo gadających o innych powodzonka
Eryk 2017-02-12 15:12
A ty Nygus jeszcze w alstalu ....
bin laden 2017-02-16 10:25
Z perspektywy czasu wiem jedno, praca w ALSTAL to bycie na ciągłym kortyzolu, ale ... Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie - Firma jest dobrze zarządzana i poukładana (nie zaliczam tutaj tych wszystkich dziwnych pomysłów i absurdów, które utrudniają pracę), ale stricte procedury zarządzania projektem, budżetowanie - na początku to przeszkadza, ale kiedy idziesz do innego pracodawcy zaczyna tego wszystkiego brakować - tego porządku i świadomości realizowania kontraktu, budowania marki. (usunięte przez administratora) Reasumując polecam pracę w ALSTAL!
5
robol 2017-02-17 19:42
będzie dobrzw w tego typu firmie
robol 2017-02-17 19:47
BEDZIE DOBRZE
Opa 2017-02-19 20:08
praca w alstalu to faktycznie zapieprz ale tez i satysfakcja .dla mnie to najważniejsze .rozwijam się i kaska na czas polecam
1
Marcin 2017-02-28 11:35
Bez przesady z tym zapieprzem!
1
nnnnn 2017-03-02 10:34
Jak z wypłacalnością firmy ?
Miek 2017-03-06 02:43
Ten co piszę tę opinie to nie asior, a chyba walet
spec jakich mało 2017-03-07 10:22
Czemu znowu szukają specjalisty od eksportu?
1
345 2017-04-18 17:33
pensje zawsze na czas ,podwykonawcy też w terminie ,chyba ,że te slynne procedury zablokują sprawę .ogolnie dobra kondycja finansowa
ptakowa 2017-04-19 15:12
Kadrowe chyba też zjadają bo szukają nowej hahaha ciekawe ile płacą na tym stanowisku...
4
poti 2017-04-21 11:15
z tego co wiem to się mocno rozwijają więc zatrudniają (usunięte przez administratora)
1
to54 2017-04-24 14:03
pozyskaliduzo kontraktów ,ale trudno to będzie przerobić bez nowych osób
Zainteresowana 2017-04-25 17:27
Właśnie, ile mogą płacić w kadrach?
HR 2017-04-25 17:48
Jakie warunki w takim razie dla kadrowej?
Jurek 2017-04-28 22:09
Dobre warunki pracy, wynagrodzenie na czas, wszystko z pracodawcą ok
Ania 2017-05-04 18:30
Było naprawdę super!!!!!!!!!!!!!!!
jozef 2017-05-07 10:29
syn tam pracuje i sobie chwali
Patryk 2017-05-08 12:23
Jutro idę na rozmowę o pracę, znajomy pracuje i sobie chwali, a jest osobą dość wymagającą
koko 2017-05-08 14:22
Gdzie?
krzysztof 2017-05-10 19:06
gratuluję podpisania umowy w sprawie budowy szpitala w Gnieznie
Czy będziecie zatrudniać inzynierów na budowę
Maras 2017-05-11 12:00
dobre wynagrodzenie nawet na najnizszym szczeblu
Misia 2017-05-11 15:21
Masz Pan rację.......były kierowniku :)
Asia 2017-05-12 11:55
Jak dla mnie firma bardzo dobrze traktuje pracowników, zwłaszcze kobiety, nie mam ządnych zastrzeżeń
2
Waldi 2017-05-16 13:28
O widze ,że konkurencja budowlana na ostro hejtuje naszą firmę !!!! Stek bzdur! Alstal to naprawdę super firma .
1
Roman 2017-05-20 23:53
Solidna firma
mila 2017-05-23 18:16
Panie Zbyszku.Gratuluje nowego kontraktu pieknie Pan wyszedł na fotkach na fejsie
1
Michał 2017-05-24 11:09
Rzeczywiście solidna firma (usunięte przez administratora)
4
ALSTAL Grupa Budowlana 2017-06-09 13:48 [pracodawca]

Ruszamy z budową Centrum Sportu w Błoniu

Pod koniec maja w ratuszu w Błoniu podpisaliśmy umowę z Gminą Błonie na budowę Centrum Sportu w tym mieście.Obiekt o powierzchni użytkowej prawie 7500 m.kw. składał się będzie z dwóch kondygnacji nadziemnych i jednej podziemnej.

Wielofunkcyjny kompleks sportowo – rekreacyjny będzie obejmował m.in. budynek hali sportowo – widowiskowej z widownią na 500 miejsc i boiskami do siatkówki, koszykówki i piłki ręcznej, korty do squasha, kryty basen ze zjeżdżalniami, basenem sportowym, basenem rekreacyjnym i wodnym placem zabaw dla dzieci, a także bogatą strefę SPA z saunami oraz kręgielnię, strzelnicę, salę konferencyjną i infrastrukturę towarzyszącą. Wokół obiektu zaprojektowano rekreacyjną strefę zieleni i parking na ok. 150 miejsc.

Zitek 2017-06-23 22:40
I tak budżet w plecy, ale pewnie będzie aneks do umowy
1
ALSTAL Grupa Budowlana 2017-06-14 14:47 [pracodawca]
W sprawie ew. zatrudnienia prosimy o kontakt z naszym działem HR: (52)3555400. Pozdrawiamy
MACIEJ1 2017-06-27 15:42
człowieku co ty pieprzysz Alstal to najlepiej zarabiająca firma w branży .Zobacz w necie sa ich papiery ,mieli 13 milionów zysku
Inżynier 2017-06-29 22:25
Dlaczego Alstal szuka kierowników budowy bez jakiego kolwiek doświadczenia. Jak jest przyczyna tylu odejść kierowniów w ostatnim czasie?
2
krzysztof 2017-07-04 00:28
Nie wiem czy dobrze czytam te papiery finansowe ,ale zysk wykręcili 14237000
Józio sipa 2017-07-04 11:11
Taka jak i dyrektorów i kierowników!!!! oraz kadry niższego szczebla w kadrach i finansach. Proszę tu nie liczyć na rzetelność, bo prawda jest tępiona i usuwana :(
1
GTA 2017-07-04 16:14
Kierowników bez doświadczenia ? Człowieku u nich przejść proces rekrutacji to jakaś krucjata byłem na trzech spotkaniach i nic z tego .wymagania jak do budowy stacji kosmicznej fakt ze rozmowa pełna kulturka .
Inż 2017-07-17 22:48
Człowieku to z Ciebie szczęściarz, że nie nalazłeś tam zatrudnienia.
Julita 2017-07-21 11:13
@Inżynier na kierownika budowy to wymagania mają duże, doświadczenia też wymagają .Możesz sobie sprawdzić w ich ofercie pracy. Wymagają : Wykształcenia wyższego technicznego (budownictwo) Uprawnień budowlanych w zakresie wykonawstwa bez ograniczeń w specjalności konstrukcyjno-budowlanej Doświadczenia w kierowaniu robotami na stanowisku kierownika robót lub kierownika budowy Doświadczenia we współpracy z podwykonawcami, inżynierem kontraktu i inwestorem Dobrej, praktycznej znajomości prawa budowlanego, prawa pracy i przepisów BHP Dobrej, praktycznej znajomości MS Office, MS Project oraz AutoCAD Dobrej organizacji pracy i samodzielności Dyspozycyjności i gotowości do podróży służbowych na terenie całej Polski Prawo jazdy kategorii B
Zostaw swoją opinię o ALSTAL Grupa Budowlana - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALSTAL Grupa Budowlana