brak logo

Kanes Food

Evesham

Opinie o Kanes Food

penetrator 2013-01-28 14:39:58
Jest to fabryka salatek. Sa trzy zmiany. Dzienna od 6-14, popoludniowa 14-22 i nocka. W nocy nie idzie produkcja tylko wchodza cleanerzy i myja te wszystkie maszyny.
1
Pomywacz 2013-06-06 04:59:50
Praca na nocki jest całkiem dobra w porównaniu do męczarni w dzień przy krojeniu sałaty. Na nockach jest o wiele mniej osób, zgrana ekipa, większość Polaków ;)
... 2013-09-20 12:39:18
anonim - 2013-06-22 14:36:22

a jak z językiem trzeba trzeba znać dośc komunikatywnie angielski by sie przyjąć do Kanes Food? stawka jest godzinowa czy stałe wynagrodzenia, jak to tam funkcjonuje?
Jest etap rekrutacji skladajacy sie z interview i induction sprawdzaja twoj angielski i daja szkolenie BHP health&safety jesli twoj angielski nie jest na poziomie ,,yes,, ,,no,, to sie dostaniesz ogolnie mega rotacja ludzi a aplikacje mozna zlozyc przez internet stawke podniesli wiec teraz jest 6.31 na godzine a na nocnej zmianie dodatek za kazda nocke night shift allowance 6 funtow za overtime poltora stawki ale ogolnie odradzam takie zaklady jak kanes foods samsara czy prima fruit. pzdr dla nowej salaty
1
mop23 2013-11-06 22:35:39
pracuje juz tam 8 nie narzekam nie patrzcie na negatywne opinie angole przychodza i na drugi dzien nie wracaja ale wiadolo ze nie chce im sie robic zawsze mozna dorobic no i najwazniejsze nie robisz przez zadna agencje jakies pytania piszcie
robo14 2013-11-08 21:26:31
cau.v Kanes wtorek przechodząc do rozmowy, możesz mi powiedzieć, jak to działa i czy mam szansę dostać tam pracę? dziękuję som slovak
kaja 2013-11-12 23:45:01
hey. Jak idziesz na rozmowe pytaja sie ciebie jak dlugo w angli jesates, czy dlugo zostajesz i takie pierdoly ogolnie podstawy. Potem proponuja ci prace.
Andre80 2013-11-16 01:11:07
Dodatek jest Ł6 za 8 godz pracy a plaa za 7.30. Nie jest zle na nocy polecam wytrwalym;)
1
qq 2013-12-18 10:30:23
jak wyglada praca w zimie czy jest duzo pracy chodzi sie normalnie na 8 godz i czy sa tez nadgodziny??
R@ 2014-01-26 01:29:37
Jezeli chodzi o robocze ubrania, to sprawa jest prosta :)
Na dziennych zmianach siatki na glowe, fartuch, zagluszki i dla zarosnietych cos na buske ;)
Na nocce jest podobnie, ale dodatkowo dochodzi kombinezon (niestety te nowe przemakaja) i kask z zagluszkami. Temperatury pracy sa zalezne od tego gdzie sie wyladuje. Tam gdzie myje sie ciepla woda, to wiadomo ze jest cieplo, ale ogolnie to praca jest w tzw lodowkach, czyli dosc chlodno.
Dla chetnych do pracy na nockach mala uwaga.
Do pracy raczej nalezy brac ubrania, ktorych Wam nie szkoda, poniewaz do mycia maszyn uzywa sie roznego rodzaju chemii i ubranka niestety moga sie bardzo zniszczyc ;) Tak jak ktos napisal wzesniej, nocki sa dla wytrwalych. Szczerze powiem, ze praca nie jest warta tych pieniedzy. Faktycznie, Polakow tam nie brakuje, co chyba jest plusem dla ludzi, ktorzy nie znaja wogole jezyka. Jest jeszcze jedna drobna sprawa. Jak w Anglii chorujesz, to nie zarabiasz ;) To tyle na dzisiaj. Pozdrawiam nocne zmiany ;)
1
wyrus 2014-02-01 11:15:38
witam nieprzeraziły mnie te opinie jak ktoś chce pracować to bedzie ja mam juz kilka latek i w róznych fabrykach pracowałem oczywiście tylko w polsce. Od 3 lat jestem w Angli i pracuje w Hotelu tu to dobiero harkor dla wytrfałych zadnego szacunku dla ludzi, i dlatego chiałbym zmienic prace na lepszą, spokojniejszą i dobrze zarobić, a jak jeszcze dochodzą nieraz nadgodziny to tylko brać i nienażekać, Polacy niestety są rózni najlepiej jak by sie położyli a kasa sama do kieszeni bym wpadała. Szkoda gadać. Ja z moja dziewczyną złożylismy aplikacje ale narazie nic trzeba dalej meczyc i czekac na szczesliwy dzien kiedy wkącu sie poszcześci i firma KANES FOOD się do nas odezwie. A pracować to ja moge o kazdej porze i dnia i nocy. I taką firmą jest Kanes Foods.
wyrus1981 2014-02-10 13:28:16
witam a czy nadal potrzebują do pracy. ja cv wysłałem ale cały czas czekam. a jak Pan pracuje to moze Pan wie co mowią. pozdrawiam
auflex 2014-03-23 20:59:20
Negatywne opinie? To wy chyba nie pracowaliście w prawdziwym syfie... Praca przy sałatkach w Kanes Food czy przy linii w Moy Parku to pestka w porównaniu z fabryką "indyków" w Monnaghan w Irlandii. Jak się komuś robić nie chce to wiecznie będzie narzekał. Najlepiej się położyć i nic nie robić żeby funty wpływały na konto. Na początek praca w Kanes Foods jest dobra dla każdego... Nie ma co narzekać.
1
była 2014-05-08 21:28:19
Oczywiście że są gorsze prace od tego Kanesa typu: indyki, kurczaki, mrożonki,etc,etc ale tak nie ma się co pocieszac i powiedzieć uczciwie, że jest tam syf a biorąc pod uwage niską temperature, pracodawca nie dość, że powinien płacić wyższą stawke niż national minimum, to jeszcze zapewnić ciepły posiłek, albo wypłacić ekwiwalent za niego (tak jest w Polsce że w pracy w warunkach poniżej 10 stopni winien to zapewnić nie wiem jakie jest prawo w UK) a nie jeszcze kasować za jedzenie tych biednych Polaczków i ciapaków,to jest właśnie ten cynizm, Polacy często są nieświadomi tego i jeszcze się debile cieszą jaki to angielski Pan jest dobry, że zrobił kantyne gdzie można zjeść smacznie i tanio przeleżane odpady przywiezione z magazynów marketów za bezcen, a jeszcze zarabiając na nich przy okazji -to jest to [usunięte przez administratora] bez mydła.
Ale najśmieszniejsze jest to że jak pójdziesz do jakiegoś [usunięte przez administratora], bo kasa się nie zgadza na payslipie to wali ścieme że wyrównają a w rzeczywistości nic nie załatwi i odsyłają od księgowej do managera i tak w kółko. Takie to właśnie jest tam poszanowanie pracownika i naprawde smiac mi się chciało jak patrzyłam na tych [usunięte przez administratora] którym założyli granatowy polar i wydaje się że są managerami, a są zwykłymi poganiaczami frajerami robiąc na premie kilku tłustych angielskich cwaniaczków.
1
ajzberg 2014-06-03 21:22:10
Spróbować możesz, ale długo to raczej tam nie porobisz. Na stałe zostają tam tylko niewykształcone ciapaki, zapijaczone polskie dziecioroby i ludzie w podeszłym wieku których nikt już nie zatrudni, bo muszą dociągnąć do emerytury.
janusz krajacz 2014-06-11 10:16:57
No więc sprawa wygląda tak -> Kanes Foods to dobre miejsce na start, można się zaczepić i spokojnie rozglądać się za lepszą pracą. ALE jest to miejsce gdzie polacy gnębią polaków, szczególnie ci w granatowym polarku, bo wydaje im się, że są bóg wie kim bo awansowali na lineleadera czy nie daj boże supervisora. Na nowej sałacie jest taki jeden [usunięte przez moderatora] co ludzi traktuje jak śmieci, typowy polaczek co psim swędem awansował a w Polsce kopałby rowy, wyjątkowo wulgarny cham. Ja już pracuje 8 miesięcy i powoli będę zmieniała pracę, wystarczy mi już Kensowizny. Najgorzej mają ci, którzy pracują na day shift (od 6 rano do 14) są mężczyznami i do tego Polakami, nimi pomiata się najbardziej. Polak zazwyczaj musi robić to co robi dwóch hindusów, nimi nie wolno pomiatać bo to od razu rasizm, Polakiem wolno tym bardziej, że pomiata nim drugi polak. Reasumując

PLUSY - płacą, masz ubezpieczenie, pracujesz legalnie, łatwo sie dostac, na start jest ok.

MINUSY - zimno, mokro (czasami pracujesz z mokrą zmrożoną sałatą, a nie dostajesz rękawiczek "bo nie ma" :)), polak polaka traktuje jak śmiecia, nigdy nie wiadomo ile bedziesz pracował, codziennie pod koniec pracy (a czasami w ogole) dowiadujesz sie ze dzisiaj konczysz nie o 14 tylko o 16 bo jest "busy day" albo, że pracujesz nie do 14 tylko do 10-11 bo nie ma pracy (i zarobisz wtedy mniej). Wkurza też to, że codziennie robisz coś innego, rzucają cie co przerwe na inne stanowisko albo na inny dział, a często też na inne fabryki (coleslaw, stara sałata czy stir fry) Także dobre na start do zaczepienia sie, ale ogólnie cieżka praca.
1
ziko 2014-07-16 23:05:02
Szczerze powiem ze nie podobało mi się. Tak jak czytam posty to w stu procentach się z nimi zgadzam. Teraz mam pytanie do osoby która tam pracuje lub pracowała. Jak odzyskać pieniądze za urlop który sobie wypracowałem?? Czyli chyba jakieś 1,5 dnia za miesiąc pracy? O ile dobrze pamiętam. Bo te pieniądze chyba mi się należą? proszę o kontakt na maila dawidcyc2@interia.pl
the quick 2014-08-08 22:12:22
(usunięte przez administratora). Po prostu oni tam szukają frajerów. Najlepiej z nimi się z nimi nie pierdolić, a kto chce tam pracować dłużej to niech się lepiej zapisze do związku zawodowego, albo za każdym razem jak ma problem otworzy se morde, bo inaczej oleją i zadeptają cię tam.
1
Andre80 2015-05-01 11:52:23
Nie ma zadnych doplat do czegokolwiek ale pociesze cie jedzenie w stolowce jest tanie
stive 2015-05-26 15:20:12
ale przynajmniej jest dodatek za nocki nie jak w innych firmach i overtime juz wiekszy po 37 anie jak gdzie indziej po 48 .tylko robota nieciekawa
gryt 2015-06-01 11:50:44
polecacie prace w kanes food? prosze o opinie na formaldehyd3@wp.pl
Andre80 2015-06-18 02:59:02
Dodatek nocny wynika z prawa kto tego nie przestrzega łamie prawo. Ja pracowałem przez agencje i zawsze był.
bimi 2015-06-26 17:25:54
Jeśli interesuje was sama rekrutacja to wszystko opisałam w raporcie wystarczy wejść w zakładke rozmowy kwalifikacyjne. Ja osobiście pracuje na backshifcie na nowej sałacie więc tylko na podstawie tego mogę się wypowiedzieć. Jak dla mnie w porządku praca ciężka nie jest. Jeśli o atmosfere chodzi to też zależy czy jest busy day czy wszystko idzie dobrze, bo jak się coś psuje to już supervisor nie ten i samo to psuje atmosfere. Słyszałam że na dayshifcie większa spina i że bardziej pilnują, że kontrole są, ale nie wiem nigdy nie byłam. I to prawda jeśli potrzeba ludzi to wysyłają na inne fabryki jeśli mamy nadmiar, a czasem nam dosyłają z innych jeśli potrzebujemy. Tak standardowo pracuje się 7-8h, czasem mniej a czasem więcej. Jeśli chodzi o nową sałatę to jest 4 supervisorów 3 polaków i jedna litwinka która zna polski więc jak nie zrozumiesz po angielsku zawsze może ci powiedzieć po polsku, ale przy menagerach zawsze mówią po angielsku i ty też musisz. Płaca standarda to 6.5, na kantynie jest tablica i co tydzień są ogłoszenia na inne stanmowiska na różnych fabrykach np. na qc, do kantyny, na line leadera, supervisora, starter trainera, engineera, na dispatch, wózki i wiele innych. Nie trzeba mieć wykształcenia oni sami szkolą, a na enginiera wysyłają nawet do colegu za który płacą. Jak przepracujesz 37h każdą nastepna masz liczona razy 1,5. Zazwyczaj w środy chodzi lista z overtimeami na sobote i niedziele(oczywiście na dayshift bo backshift pracuje pon-pt), a jak jest busy to pytają czy ktoś nie chce przyjść na 12, czasem są też overtimy na inną fabryke. Za zmianę dostajesz shift allowance 2.5 za zmiane czyli 12,5 na tydzień, za dzień holydaya nie ma tego, no i dodatek nocny jak się wyclockujesz po północy dostajesz 3,5. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania piszcie bo nie wiem czy napisałam wszystko czego potrzebujecie.
74 2015-08-17 11:48:16
dziekuje za twoj wpis ,jest bardzo pomocny.prosze napisz w jakiej temperaturze sie pracuje,i co to jest backshift.dziekuje
bimi 2015-08-23 18:50:58
backshift to zmiana od 14 do północy maksymalnie i pracuje się w 5 stopniach ponieważ w wyższej zaczynają się rozwijać zarazki
bimi 2015-09-11 16:23:51
Prace masz cały rok tylko nie masz stałej liczby godzin, a w ciągu roku zdarzyło mi się chyba tylko ze 3 razy skończyć przed 19 a to było głównie w okolicach świąt. Rekrutacja przez internet bo przez agencje pracy nie polecam bo wtedy oni dla siebie prowizje biorą i takich z agencji dość że rzadko zatrudniają w kanes food to jeszcze tylko na kilka dni w tygodniu nie na pełny etat. Jeśli o zakwaterowanie chodzi to bajka to to nie jest, ale tak to wygląda jak jest dużo chętnych do wynajmowania to w Evesham jest drogo. Prywatnie jak pokój wynajmujesz to zazwyczaj coś w okolicach 80-120 funtów tygodniowo w czym znajduje się czynsz i opłaty za gaz prąd itd. cena zależy od właściciela i od wielkości, czy jest to jedno czy dwu osobowy pokój. Przez agencje nie wynajmiesz dopóki pracy nie będziesz mieć więc nie ma się co nawet zastanawiać. Przez agencje głównie są mieszkania i domy, bardzo sporadycznie masz pokoje do wynajęcia przez nie. Jeśli szukasz tylko pokoju co na start jest wydaje mi się najlepsze i jeśli przyjeżdżasz tylko zarobić i chcesz oszczędzić jak najwięcej to na facebooku jest grupa "Flats & Houses to rent in Evesham" albo jak już będziesz na miejscu to w polskich sklepach jest wiele ogłoszeń.
bimi 2015-10-09 15:44:42
Jak pisałam agencje sobie odbijają prowizję, zamiast 6.50 na godzine masz 5, tak więc tracisz około 50 funtów tygodniowo. A propo wyjazdu jest opcja tylko droższa. Możesz jeszcze w Polsce wypełnić ankietę i czekać na telefon, a jak zadzwonią do ciebie to tylko wsiąść w samolot (za którego sporo zapłacisz na ostatnią chwile) i przyjechać, na początek jakieś hostel, albo uda ci się pokój szybko znaleźć jak będziesz mieć szczęście. A jeśli planujesz wyjazd to najlepiej zapisać się do grupy na fb którą podawałam i napisać że się pokoju poszukuje. Jak już się na miejscu będzie to można próbować sił nie tylko w kanes food ale i gdzie indziej. Oczywiście najlepiej było by mieć kogoś tutaj w Evesham albo w okolicach, ale to nie jest wyjście dla każdego.
Andre80 2015-10-10 22:11:21
Bzdura
Andre80 2015-10-10 22:15:08
Bzdura nie mozesz otrzymac niz jest min 5.30 a Agencja nie bierze z twoich pieniedzy tylko firmy. Firma placi za elastycznego pracownika ze nie musi zapewniac pract I placic mimo braky pracy.
Andre80 2015-11-02 21:27:34
Ja mam peace w Agencji w ktorej jest placony overtime i atmosfera jest fajna Ci Sami ludzie z Agencji I Sa tez Na kontrakcie przyjazni
Andre80 2015-11-29 22:40:22
Branżą spożywcza a głównie kannes foods ma dużą rotacje i ciagle potrzebuje do pracy. Co mogę napisać to ze jak ktoś chce zarobić w krotkim czasie to nocki w kanes foodssa gwarantowane godz dodatek nocny i nadgodziny overtime.
PracowniK 2016-01-08 19:59:20
Pracuje w tej firmie od 2 miesięcy na nocki na myje maszyny godziny są stałe za taką robotę płacą o wiele za mało niska temperatura, niebezpieczna chemia procedury które zmieniają się niemalże każdego tygodnia kilka razy chemia miała styczność z moją skórą zależy od której po niektórych zostają nawet blizny transport jest płatny kupuje się na kantynie tokeny zaleta tej roboty to sicki jak źle się czujesz w innych pracach tego niema jak zwymiotujesz nie możesz iść do roboty przez 48h jest tam niewiele osób które pracują tam już wiele lat inni nie wytrzymują tygodnia i odchodzą radze się dobrze zastanowić płacą stawkę śmieszną za wykonywanie takiej roboty i wymagają coraz więcej nie dając nic w zamian
1
Andre80 2016-01-11 19:34:33
Co ci po sicku jak do 5 ciu dni nic za niego nie placa
PracowniK 2016-01-12 18:52:50
muszą ci zapłacić dostajesz 40 funtów jak nie chodzisz do roboty przez 5 dni
Andre80 2016-01-12 21:04:02
Taki przypomina sobie płacą te 40 ale nie mozesz zbyt często to robić bo będziesz wzywany na rozmowe a jak mawsz na czas to ci nie przedłuża.Praca przy wodzie Chemii i zimnie to człowiek co chwile chory. A tak poza tym praca nie dla ambitnych myjesz dra sie na cieniem i z satysfakcja opiepszaja za znaleziony brud lub olej z łożysk.Chora fabryka a ludzie szczególnie Słowacy po..ni
ela 2016-02-05 12:19:38
Czy potrzebuja teraz do pracy na nocki?
Andre80 2016-02-07 22:40:16
Możliwe sezon sie zaczyna applikuj przez internet
ktos 2016-02-23 10:54:39
nie dostanie nic
ziomalex 2016-03-14 10:53:03
jeśli jest ktoś chętny to ludzie do pracy są ciągle potrzebni szczególnie na nocki dużo osób zaraz odejdzie na farmy lub zjeżdża do kraju a praca jest w porządku na nockach cały rok 8 godzin są overtime a od kwietnia stawka ma wzrosnąć dl nocek (podobno do 8GBP na godzine)
ziomalex 2016-03-14 11:11:02
a jeśli chodzi o wypowiedz Andre80. Nie opieprzają ludzi za znaleziony brud bo nie mają takiego prawa to raz do oleju łożyskowego czy smaru używanego do smarowania silników tego nie zmyjesz nigdy dokładnie sam pracuje na sałacie 2 lata także coś o tym wiem. a jeśli chodzi o sprawę z chemią owszem chemia jest niebezpieczna ale jeśli nie potrafisz się z nią obchodzić, firma stawia na przeszkolenie, kilka razy w roku są treningi chemiczne gdzie dowiadujesz się o zagrożeniach z nieodpowiedzialnego używania chemii. Każdy nowy także po rozpoczęciu pierwszej nocki otrzymuje pełen kombinezon roboczy który ma za zadanie ochronić cię przed skutkami odprysku chemicznego itp oraz trening podstawowy gdzie ma tłumaczone wszystko jak myć maszynę jak podłączyć chemie do fomy chemicznej. a wypadki się zdarzają ale tylko przez bezmyślność zazwyczaj i tyle w tej kwesti
amelia 2016-03-17 19:06:21
co do ludzi to ciezko mi sie wypowiadac ale napewno poznalam w 1 dniu bardzo milego wesolego chlopaka ktory kupil mi kawe dal batona i powiedzial zebym sie o nic nie martwila (czekalam na kantynie az ktos przyjdzie po mnie) i sobie poszedl musze go znalezc i chociaz podziekowac
1
Andre80 2016-04-01 12:44:46
Koleś ja pracowałem jeszcze na starej salacie i sam Peter menadżer opieprzal mojego kumpla ze jest olej i kazał to chemia a każdy wie ze wd40 tylko rdze u olej zmyje to jego nie przekonali. A z chemia to ich treningi sa tyle wart ile sa stosowane. Senior powiedzial myj sama chemia ja mu tłumaczyłem ze trzeba rozcieńczyć on nie przyjmował do wiadomości dostali sie pod rekawice i mialem poparzenie zglosilem to ale dalej ti praktykowano. Kombinezon na tydzień ok potem pęka i wida z chemią sie dostawaka i do tej pory nam czerwone spodnie z chemi. A jak chciałem zmienić kombinezon ns nowy to chcieli mnie obciążyć Helena ze jeden na pól roku. Inny absurd to na nowej jest przedsionek dla śmieci i tam aby wejść trzeba przejść bylo naokoło i zmienić butów s progu juz nie. Tam juz nie pracuje ta fabryka jest na początek zrobić kurs na wozki albo ciezarowke. Na dłużej to zostają tylko frajerzy zreszta sam dojdziesz do takich wniosków jak tylko czad stracisz a kasa zenujaca
1
Andre80 2016-04-07 18:48:28
W takich kolchozach to nie maja pojecia o kieriwaniu I zarzadzaniu. Wybiera sie ludzi ktorzy Sa posluszni ich wymyslom I Na ludziach testuja. Angole przez takie osoby robia z nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Helen traktuja ludzi jak ciemne glupie bydlo za narzedzie majac takiego Pavla ze swoja matrona Maryja. Z biura Peter poludniowoafrykaniec byl kiedys Na dniowce wjechal w Polaka wozkowego I jeszcze go oskarzal ze to Polak wjechal za kare zistal menadzerem nocki. I tacy Sa tam zarzadcy. Jak komus wystarcza mycie nocami maszyn jak zmywaczka bezrozumna to ok I kasa jemu wystarcza. A kto jest ambitny niech szuka w innym regionie juz Gloucestershire lepsze prace I place wymagajace myslenia. Ludzie jak juz sie poswiecaja to maja powyzej 500 Na tydzien
andre80 2016-04-23 23:34:04
Pracował em w chikenach w Sandykroft, praca ciężką ale niezłą płacą i łatwo można uzyskać urlop
pl17 2016-06-02 19:21:13
wiadomo wam czy firma jest zainteresowana zatrudnianiem nieletnich ?
1
Bleble 2016-06-25 18:38:32
A ma ktoś pytania z testu o żywności?
Sam 2016-07-09 06:23:06
A jak wyglada chorobowe? Co trzeba zrobić gdy złapie się np. jelitowke albo grypę i nie jest się w stanie przyjść pare dni do pracy? Gdzie to trzeba zgłosić i zanieść papiery od lekarza (i czy są potrzebne)?
Andre80 2016-07-18 19:22:57
Atmosfery dobrej w Kanes Foods nie uzyczysz, zreszta tam gdzie duzo Polakow pracuje z kompleksami to nie ma dobrej atmosfery. Najleosza atmisfera byla w chickenach nikt nie gnoil drugeiegi aby zostac tzw seniorem supervizorem czy juz szczyt marzen managerem szczegolnie " do pci" slowsczyska upatrzyli sobie wladze w Kanes Foods w chickenach to bylo barachlo. W chickenach przyszedl np kiler podsl reke u rozmawial normalnie nie wyeyzzszal sie ze ma wieksze pobory czy staniwisko
Andre80 2016-07-18 19:31:05
Zaloz kalosze I do emerytury. Najlatwiej jest pakowac czy ciac kapuste to leniwu robia co Ni chca podjac najmniejszego trudu aby cos zrobic ze swoim zyciem a nie upodlac sie w czepku gumofilcach I fartuchu jak wiesniak I powiedza ci zap...laj pseudo superwizorzy czy menadzerzy
Andre80 2016-07-18 19:45:04
Byl taki co sie jaral tam I sie zajaral. A Na temat uwazam ze do Kanes Ida ludzie leniwi zalamani jeden po kansie sie juz zabil. Praca jest raczej robots gumiski fartuch skrzynka I caly mecyjal. Natomiast czlowiek pracowity to die uczy I zdobywa zawod nie jest latwe ale warto. Czy lepiej any ktos cie poganial w zimne jak wirsniaka po nocach myc chemie wdychac yo Praca marzen?
maciejuch 2016-10-22 11:39:37
ile się zarabia w kanes ?? zastanawiam się nad aplikowaniem chociaż tyle negatywnych opinii...
Zostaw swoją opinię o Kanes Food - Evesham
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kanes Food