ADRO Spółka Jawna

Rumia

Opinie o ADRO Spółka Jawna

monti 2016-02-01 21:28
SPAWACZ O CO CHODZI Z TYMI STAWKAMI CZY SĄ ZAWYŻONE CZY O CO CHODZI?
RAFAŁ 2016-02-03 15:06
ROZUMIEM ZE TO PAN DAREK I KRZYSZTOF BIEDNI SPAWACZE KTORZY NIEZDĄŻYLI PODJĄĆ PRACY BO SIĘ JEJ PRZESTRASZYLI.JA TU JESTEM OD 3 STYCZNIA I WŁAŚNIE WPŁYNĘŁA WYPŁATA NA MOJE KONTO KTÓRA MIAŁĄ BYĆ 10 DANEGO MIESIĄCA I TYLE ILE OBIECAŁ MI PAN HIERONIM DOSTAŁEM.POLECAM TĄ FIRMĘ
SŁAWEK 2016-02-03 15:11
NIEWIEM SKĄD TE NISKIE STAWKI BIERZECIE ,ALE MI 2500 PLN WYSZŁO ZA 7 DNI.DZISIAJ WŁAŚNIE DOSTAŁEM WYPŁATĘ.
2
Michał 2016-02-03 15:20
Z tego co wiem Panie M to wyrzucili Pana bo żadna spawarka nie spawała tak jakby Pan chciał,no ale cóż każdy z nas jest najlepszy
2
Szybki 2016-02-03 16:45
O widzę forum ADRO ruszyło. Pierwsze wpisy super poszkodowanych spawaczy nieumiejących spawać, naprawdę mi was żal , biedulki jak można ich tak skrzywdzić
1
SŁAWEK 2016-02-03 19:28
SŁUCHAJ BLOW ,CZY MAJĄ DUŻO OFERT PRACY TEGO NIEWIEM, BO JESTEM TYLKO SPAWACZEM,ALE TO CO MI POWIEDZIELI W BIURZE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA I WYPŁATA JUŻ JEST, KTÓRA MIAŁA BYĆ DOPIERO 10.JEŻELI INTERESUJE CIĘ PRACA W TEJ FIRMIE TO POPROSTU ZADZWOŃ DO BIURA.POZDRO
Ktos kto ma w dupie adro 2016-02-04 03:50
Piszą pozytywy sami adrowcy- pasi wam jeb...ć 10 godz dziennie przez 7 dni w tygodniu (wiem wy jesteście wybranym ludem chowacie się a inni jebia na was kanalarze ) " służ panu wiernie później pan ci piernie"
debeściak 2016-02-04 15:30
Biedny spawaczu poszkodowany przez adro. Wyjezdzając do pracy nikt cię na siłę do busa nie wkładał i też wiedziałeś po ile godzin jest praca więc teraz nie płacz.
WELDER 2016-02-04 15:37
POZYTYWY PISZĄ OSOBY ZADOWOLONE Z PRACY I FIRMY , A ŻALE WYLEWAJĄ , ALKOHOLICY NIEUDACZNICY I OSOBY KTÓRE NIE ZNAJĄ SIE NA ROBOCIE
5
On 2016-02-08 08:52
Nie POLECAM zła atmosfera , poza tym długo w Szczecinie już nie popracuja
cała PRAWDA 2016-02-09 13:55
A w której firmie ktoś ci płaci za to że dojeżdżasz do pracy lub opłaca ci mieszkanie zastanów się zanim napiszesz takie głupoty. A co do umów zawsze można założyć działalność , a nie liczyć na to że ktoś ma ci to dać
1
SS 2016-02-10 04:17
(usunięte przez administratora)masz hotel opłacony
The Best 2016-02-10 19:46
najlepiej zadzwoń do biura
1
spawacz 2016-02-12 16:58
slawek ten który tak dobrze zarabia to pozol się boze majster nocnej zmiany
Słaby_Spawacz 2016-02-12 17:50
Znam Cię Sławek. Wiem gdzie mieszkasz...
robin 2016-02-12 18:09
ale wy tu głupoty piszecie , biedni spawacze i monterzy poszkodowani przez los, weżcie się najlepiej za robotę a nie żale wylewacie nieroby
sławek 2016-02-12 18:12
baranie zapytaj chłopaków po ile zarobili a dopiero póżniej się wypowiadaj
parodia 2016-02-13 12:37
PARODIA , DWÓCH NAGANIACZY A RESZTA ZAPIER..... , I TO TYLE W TEMACIE.
9
TheBestAll 2016-02-13 13:14
Witam! Widzę,że dyskusja się rozwija.Mam parę pytań które nasuwają się same po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy. Tymbardziej,że jestem zaznajomiony z tematem.Dlaczego jest tak źle skoro jest tak dobrze?Dlaczego ludzie ze Szczecina mogą pracować w ADRO już parę miesięcy i nie narzekają?Dlaczego dobrzy fachowcy nie mają żadnych problemów z pracą w ADRO?Odpowiedź: bo trzeba coś umieć zrobić i mieć chęci do pracy. To wystarczy. A nie rozpisywac się jakiej to ADRO krzywdy im wyrządziło a niektórzy nawet nie podjęli pracy ze strachu,że będą musieli trochę popracować.
2
BOSKI 2016-02-13 14:53
PANOWIE SPAWACZE I MONTERZY POKRZYWDZENI PRZEZ ADRO MAM DLA WAS PROPOZYCJĘ ZOSTAŃCIE HEJTERAMI BO TO LEPIEJ WAM WYCHODZI NIŻ SPAWANIE LUB MONTERKA.POZDRO
borsuk 2016-02-15 19:06
Jestem ze Szczecina i pracuje od paru miesiecy,w Adro,i uwazam ze jest dobrze,tak jak wczesniej wspomniano pieniadze przed terminem,i zgodnie z umowiona stawka.Stawki dla doswiadczonych osob ktore chca pracowac sa przyzwoite jak na Szczecin. A osoby ktore pisza tutaj nieprawde to zalosne,pijaki i nieroby,tak samo oczerniaja inne firmy,bo sa niezaradnymi nieudacznikami .Jak juz wczesniej ktos wspomnial,tu niema przymusu pracy.
2
borsuk 2016-02-15 19:53
Otworz baranie firme i tez ,zatrudniaj ludzi i tez bedziesz mial,....DUZOOO EUROOO NA GODZINE.....ale niezrobisz tego ,bo jestes zaglupi ,mozesz jedynie otworzyc piwo pod zabka....zalosni z was ludzie....
1
borsuk 2016-02-16 17:04
a czy my tu mowimy jaka i kiedy firma wyleci?.......oczym innym jest temat panie SPAWACZ......
borsuk 2016-02-16 17:12
a czy my tu mowimy jaka i kiedy firma wyleci?.......oczym innym jest temat panie SPAWACZ......i nikt mnie niekupil,tylko pracuje tam gdzie chce,bo moje doswiadczenie mi pozwala,a jesli Adro zakonczy kontrakt,to wierz mi ze mam miejsce zapewnione w Bilfingerze.....to na tyle panie SPAWACZ
RR 2016-02-22 11:48
ODPOWIEDZ MI TYLKO NA 1 PYTANIE . JAK CI TAK ŻLE TO PO CO TAM PRACUJESZ?
wiedzący 2016-02-24 11:41
No to seba lecisz chlopie lecisz!
lotnik 2016-02-24 13:06
wiedzacy mozesz jasniej dlaczego ten knot ma lecieć i gdzie??
wiedzacy 2016-02-24 14:01
Wszystko roztrzygnie sie w najblizszych dniach, wiecej nie moge i nie chce powiedziec
Monter 2016-02-26 12:49
Sebastian opublikuj listę z nominacjami w internecie , i jeszcze jedno ci z niedzielami wolne ?
spawek 2016-03-04 20:08
Zgadza się w 100%...
wiedzacy 2016-03-18 15:08
Zebys sie nie zdziwil he
Wąskki 2016-04-05 19:45
Odczep się od Kaszubów Paprykarzu przepocony
4
majster 2016-06-09 15:19
Przyjmują i zarobki też dobre.A wiadomo że na uczciwych do pracy to mało jeśli masz preferencje to wal do nich.Osoby negatywnie oceniające to pewnie ci co za picie wylecieli Elo polecam.
4
wel 2016-07-06 05:19
Jaka jest stawka dla spawacza,
jogi 2016-08-01 21:48
mam pytanie o próbki warto się fatygować?
dropdnb 2016-08-03 18:43
siema,wybiera sie ktos tam do szczecina ?ja mam niby byc tam na 8 sierpnia na probkach..wiecie co to za firma itd itd ?dzieki za odpowiedz yo
1
dawid 2016-09-02 09:56
Witam,
pracuję w Niemczech u niemieckiego pracodawcy i często widzę busiki z pracownikami na terenie stoczni w Brhv. Ciężko mi powiedzieć czy jest to firma o dużej reputacji. Na pewno są konkurencyjni jeżeli chodzi o stawki które oferują. Niedawno pojawiło się bardzo dużo greków. Myślę że są jeszcze tańsi. Wykonują najgorszą pracę, mam nadzieję że nasi pracownicy są lepiej dostrzegani.
Rozmawiałem z jednym z pracowników z ADRO, nie wiem czy to prawda ale powiedział że ma 10 euro na godzinę, to było kilka miesięcy temu. Niestety ale nie zapytałem się jaką pracę wykonuje. Przyznam się że miałem wrażenie że był lekko wcięty. Nie chcę nikogo osądzać, bo kiedyś w stoczniach w Niemczech stały automaty z piwem i w przerwie można było sobie wypić piwko. Ale dzisiaj alkohol w miejscu pracy to jest już chyba wykroczenie i natychmiastowe zwolnienie.
Prawda zawsze leży po środku, więc nie biorę tych wszystkich komentarzy na serio. Żeby poznać prawdę trzeba popracować w tej firmie.
5
nowy 234 2016-09-05 14:40
Siemanko jakie stawki maja placa w euro szlifierz ile ma na czysto
2
UV 2016-09-05 19:55
Cześć jestem pracownikiem firmy i jestem bardzo zdziwiony takimi opiniami firma jest Okej Wypłata zgodna z umową na jaka sie zgodziliscie i wyplata zawsze jest na czas. Jeśli ktoś ma ochotę pracować i jest dobry w tym co robi, nie jest alkoholikiem nie ma żadnych problemów i jest zadowolony
1
gdrty 2016-09-19 16:51
Siemano co z tym przestojem praca wstrzymana of piątku nikt nic niewie macie jakiesniusy
kaiw 2016-09-19 22:21
czy coś się wyjaśniło? ja się właśnie zastanawiam nad wysłaniem cv do firmy a ty mi tutaj takie sensacyjne wadomości na noc przed snem, chyba nie zaSNĘ:/ uv potwierdzam jak najbardziej twój komentarz, ludzie narzekają a przeciez wiedzieli co podpisują
1
Mirek 2016-10-26 13:27
Witam, szukam pracy jako spawacz, ile Adro płacą na godzinę.
zibi 2017-05-30 19:23
jestem spawaczem dzisiaj zlożylem papiery w bjurze zaproponowano stawke45zl na działalności praca za granicą spanie gratis wyżywienie samemu myślę że stawka mala
8
Marta 2017-07-20 14:02
To potwierdzona informacja, że praca jest za granicą? Bo na ich stronie internetowej nic na ten temat nie ma
marek 2017-07-26 15:09
praca za granicą jest i z tego co słyszałem w kraju też - pracuje u nich 3 miesięce i jestem zadowolony, znajomy też przyszedł tu jako spawacz i też nie narzeka
1
elektroda 2017-07-27 10:34
Potwierdzam - pracy jest sporo
praktycznie każdy porządny spawacz zaraz dostaje umowe o prace
mag136 2017-08-03 08:20
Byłem 2 tygodnie temu - po 3 dniach od rozmowy bhp, lekaż, papiery i w ciągu 7 dni już w pracy - szybko, sprawnie i ciekawa oferta
Marta 2017-08-12 19:49
A na co spawacz poza umową o pracę może w ADRO liczyć? Jednak w większości firm jest to na start zapewnione więc na pewno przydałyby się informacje na temat jakichś dodatkowych rzeczy, np. z socjalu?
RAFAŁ SZCZECIN 2017-09-18 23:23
Adro-Adro :ludzie piszą że to h.je, że żle ,że nie płacą ,oszuści ,etc. A prawda jest taka że kasa jest na czas a i nawet parę dni wcześniej ,dostarczają ludzi gdzie mają zapotrzebowanie w europie za darmo, są umowy, ubrania mieszkania ,dowozy do pracy ,zaliczki. Zjazdy po kontrakcie na ich koszt,Jak ktoś chce pracować to zarobi I to nieżle.
Marta 2017-09-19 07:36
@mag136 a jesteś zatrudniony w takim razie do pracy w Polsce czy poza jej granicami? Czy wyjazd do pracy gdzieś dalej rownież jest możliwy w takim szybkim czasie? Czy na rozmowie testowano jakoś Twoje umiejętności?
Zostaw swoją opinię o ADRO Spółka Jawna - Rumia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADRO Spółka Jawna