logo ADRO Spółka Jawna

ADRO Spółka Jawna

Gdynia

Opinie o ADRO Spółka Jawna

Słaby_Spawacz 2016-02-12 17:50
Znam Cię Sławek. Wiem gdzie mieszkasz...
robin 2016-02-12 18:09
ale wy tu głupoty piszecie , biedni spawacze i monterzy poszkodowani przez los, weżcie się najlepiej za robotę a nie żale wylewacie nieroby
sławek 2016-02-12 18:12
baranie zapytaj chłopaków po ile zarobili a dopiero póżniej się wypowiadaj
parodia 2016-02-13 12:37
PARODIA , DWÓCH NAGANIACZY A RESZTA ZAPIER..... , I TO TYLE W TEMACIE.
8
TheBestAll 2016-02-13 13:14
Witam! Widzę,że dyskusja się rozwija.Mam parę pytań które nasuwają się same po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy. Tymbardziej,że jestem zaznajomiony z tematem.Dlaczego jest tak źle skoro jest tak dobrze?Dlaczego ludzie ze Szczecina mogą pracować w ADRO już parę miesięcy i nie narzekają?Dlaczego dobrzy fachowcy nie mają żadnych problemów z pracą w ADRO?Odpowiedź: bo trzeba coś umieć zrobić i mieć chęci do pracy. To wystarczy. A nie rozpisywac się jakiej to ADRO krzywdy im wyrządziło a niektórzy nawet nie podjęli pracy ze strachu,że będą musieli trochę popracować.
1
BOSKI 2016-02-13 14:53
PANOWIE SPAWACZE I MONTERZY POKRZYWDZENI PRZEZ ADRO MAM DLA WAS PROPOZYCJĘ ZOSTAŃCIE HEJTERAMI BO TO LEPIEJ WAM WYCHODZI NIŻ SPAWANIE LUB MONTERKA.POZDRO
borsuk 2016-02-15 19:06
Jestem ze Szczecina i pracuje od paru miesiecy,w Adro,i uwazam ze jest dobrze,tak jak wczesniej wspomniano pieniadze przed terminem,i zgodnie z umowiona stawka.Stawki dla doswiadczonych osob ktore chca pracowac sa przyzwoite jak na Szczecin. A osoby ktore pisza tutaj nieprawde to zalosne,pijaki i nieroby,tak samo oczerniaja inne firmy,bo sa niezaradnymi nieudacznikami .Jak juz wczesniej ktos wspomnial,tu niema przymusu pracy.
2
borsuk 2016-02-15 19:53
Otworz baranie firme i tez ,zatrudniaj ludzi i tez bedziesz mial,....DUZOOO EUROOO NA GODZINE.....ale niezrobisz tego ,bo jestes zaglupi ,mozesz jedynie otworzyc piwo pod zabka....zalosni z was ludzie....
1
spawacz z bilfinger 2016-02-16 12:00
kaszuby cie kupili sprzedawczyku , niewiem czy zauważyłes ale juz mvv wynosi sie , poczekaj jak twoje ADRO wyleci z hukiem
borsuk 2016-02-16 17:04
a czy my tu mowimy jaka i kiedy firma wyleci?.......oczym innym jest temat panie SPAWACZ......
borsuk 2016-02-16 17:12
a czy my tu mowimy jaka i kiedy firma wyleci?.......oczym innym jest temat panie SPAWACZ......i nikt mnie niekupil,tylko pracuje tam gdzie chce,bo moje doswiadczenie mi pozwala,a jesli Adro zakonczy kontrakt,to wierz mi ze mam miejsce zapewnione w Bilfingerze.....to na tyle panie SPAWACZ
R 2016-02-21 01:37
Porażka ....
7
Zmeczony 2016-02-21 21:33
Totalna porażka w niedzielę robić po 10 godzin - jak nie przyjdziesz to 2 dniowki ci zabiorą ( zobaczę niech tylko godz za to że nie bylem zginie to inspekcja pracy zajmie się tą firmą)
10
RR 2016-02-22 11:48
ODPOWIEDZ MI TYLKO NA 1 PYTANIE . JAK CI TAK ŻLE TO PO CO TAM PRACUJESZ?
wiedzący 2016-02-24 11:41
No to seba lecisz chlopie lecisz!
lotnik 2016-02-24 13:06
wiedzacy mozesz jasniej dlaczego ten knot ma lecieć i gdzie??
wiedzacy 2016-02-24 14:01
Wszystko roztrzygnie sie w najblizszych dniach, wiecej nie moge i nie chce powiedziec
Monter 2016-02-26 12:49
Sebastian opublikuj listę z nominacjami w internecie , i jeszcze jedno ci z niedzielami wolne ?
spawek 2016-03-04 20:08
Zgadza się w 100%...
wiedzacy 2016-03-18 15:08
Zebys sie nie zdziwil he
Wąskki 2016-04-05 19:45
Odczep się od Kaszubów Paprykarzu przepocony
3
Ziber 2016-05-17 22:05
Daj spokój nikt cię na umowę o pracę nie przyjmie jesli to własna działalność , knoty buraki i naciagacze , teraz ludzi im brakuje
8
Dadeer 2016-05-22 19:15
Waskki do budki ogórku
majster 2016-06-09 15:19
Przyjmują i zarobki też dobre.A wiadomo że na uczciwych do pracy to mało jeśli masz preferencje to wal do nich.Osoby negatywnie oceniające to pewnie ci co za picie wylecieli Elo polecam.
4
xxxxx 2016-06-11 07:55
Firma totalna porażka przed wyjazdem dużo obiecują a jak przyjdzie wypłata to kroją na wszystkim.Stawki takie że sprzątaczka na osiedlu ma więcej.Praca dla tych co chcą robić charytatywnie.
13
wel 2016-07-06 05:19
Jaka jest stawka dla spawacza,
jogi 2016-08-01 21:48
mam pytanie o próbki warto się fatygować?
dropdnb 2016-08-03 18:43
siema,wybiera sie ktos tam do szczecina ?ja mam niby byc tam na 8 sierpnia na probkach..wiecie co to za firma itd itd ?dzieki za odpowiedz yo
1
Y 2016-08-18 00:13
Jak ktoś ma wolne to można z nimi wyskoczyć na jakiś wyjazd, ale na dłużej się nie da.
Stawka marna, ale może godzinami uda się nadrobić. Pozdrowienia dla Dziadków Leśnych, przydupasów właściciela i jego brata którzy snują opowieści jak to z mini wódeczkę popijają. Dlatego wiecznie szukają pracowników, bo nikt na poziomie tam dłużej nie popracuje.
s~...cz pew..ne z wi...mi kwal...mi niż ty?!!!!!!! 2016-08-22 08:20
panie @gownoPrawda powiedz mi gdzie ty pracowałeś lub gdzie pracujesz?!!! bo gdybyś pracował w poważnych fi...rmach jak POLAQA np.to byś wiedział co to są ,,dojazdówki,rozłakowe,premia itd.to byś głupio nie pi..r.ł!!!!
3
Stajl & Smak 2016-08-23 04:20
Ten komentarz oddaję w 100 procentach realia tej firmy . Zamiast dbać o tych dobrych i inwestować w nich oni wolą w kółko zatrudniać i zwalniać tych samych pijaków i chlorów spod Lidla dlatego też 90% pracowników to PARTACZE BEZ SZKOŁY.
5
dawid 2016-09-02 09:56
Witam,
pracuję w Niemczech u niemieckiego pracodawcy i często widzę busiki z pracownikami na terenie stoczni w Brhv. Ciężko mi powiedzieć czy jest to firma o dużej reputacji. Na pewno są konkurencyjni jeżeli chodzi o stawki które oferują. Niedawno pojawiło się bardzo dużo greków. Myślę że są jeszcze tańsi. Wykonują najgorszą pracę, mam nadzieję że nasi pracownicy są lepiej dostrzegani.
Rozmawiałem z jednym z pracowników z ADRO, nie wiem czy to prawda ale powiedział że ma 10 euro na godzinę, to było kilka miesięcy temu. Niestety ale nie zapytałem się jaką pracę wykonuje. Przyznam się że miałem wrażenie że był lekko wcięty. Nie chcę nikogo osądzać, bo kiedyś w stoczniach w Niemczech stały automaty z piwem i w przerwie można było sobie wypić piwko. Ale dzisiaj alkohol w miejscu pracy to jest już chyba wykroczenie i natychmiastowe zwolnienie.
Prawda zawsze leży po środku, więc nie biorę tych wszystkich komentarzy na serio. Żeby poznać prawdę trzeba popracować w tej firmie.
4
nowy 234 2016-09-05 14:40
Siemanko jakie stawki maja placa w euro szlifierz ile ma na czysto
1
UV 2016-09-05 19:55
Cześć jestem pracownikiem firmy i jestem bardzo zdziwiony takimi opiniami firma jest Okej Wypłata zgodna z umową na jaka sie zgodziliscie i wyplata zawsze jest na czas. Jeśli ktoś ma ochotę pracować i jest dobry w tym co robi, nie jest alkoholikiem nie ma żadnych problemów i jest zadowolony
1
gdrty 2016-09-19 16:51
Siemano co z tym przestojem praca wstrzymana of piątku nikt nic niewie macie jakiesniusy
kaiw 2016-09-19 22:21
czy coś się wyjaśniło? ja się właśnie zastanawiam nad wysłaniem cv do firmy a ty mi tutaj takie sensacyjne wadomości na noc przed snem, chyba nie zaSNĘ:/ uv potwierdzam jak najbardziej twój komentarz, ludzie narzekają a przeciez wiedzieli co podpisują
1
Mirek 2016-10-26 13:27
Witam, szukam pracy jako spawacz, ile Adro płacą na godzinę.
lampek 123 2016-12-09 18:40
Witajcie wiecie może kto to piotr wróbel w Adro dzięki i pozdrawiam
4
Popek monster 2017-01-07 09:08
Powiem tak nie wiem jakie sa opinie o tej firmie bo juz na starcie mnie oszukali najpierw sami truja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecuja wizyta w biurze blabla z dyrektorem ktory klamie jak z nut juz jest pan na liscie wyjazdowej by puzniej sie dowiedziec ze nie jade bo dzwoniac do biura dostalem info ze dyrektor ten sam ktory mi mowi ze jade nagle zmienil zdanie wiec dla mnie ta firma jest spalona to tyle pozdrawiam
13
myślenie nie boli 2017-01-21 19:37
Tak, to pracuj za 6zł po 20h na dobę, kretyn!
Spawacz stoczniowy. 2017-02-21 09:31
LUDZIE!! Jak można powaznie traktować firmę w której pani " sekretarka" rzuca tobie słuchawką kiedy pytasz o stawkę :) !!
13
Pracownik 2017-03-26 09:51
Kupa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] derektor prostak.a sekretarki zero kultury same Debile i pijaki desperacji z Wejherowa. Patologia pracujesz7dniaibez dnia wolnego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma kozak naciągane dojazd że wszystkiego jeszcze robocze ciuchy woziszjak debilniepolecam firmy obiecanej cacanki derektor prostaku.jestes wieśniaków że słoma zbytu wystaje
11
KAKOŻ 2017-03-29 16:59
Pracowałem w ADRO
Kompletne DNO!!!! NIE POLECAM NIKOMU!!
KTO SPRUBUJE TO SIE PRZEJEDZIE HEH
10
BYLY ROBOL 2017-04-20 17:52
kilka lat wstecz moze byla to dobra firma.Obecnie to jedna z najgorszych firm posredniczacych na terenie Polski.Ludzie ktorzy pracuja fizycznie to dla nich zwykle smieci powinni pana calowac tylko za to ze daje im prace.A PROWADZACY to ludzie bez wiedzy ktorzy oczerniaja ludzi w oczach prezesa tylko po to aby zaistniec .Z obiecanej stawki kroja co mozliwe soboty i niedziele obowiazkowe jak nie pracujesz stawka okrojona jak u nich pracujesz powinienes zapomiec ze masz zycie prywatne nie polecam
12
welder 2017-04-22 16:18
Witam wszystkich zainteresowanych. Niestety całkowicie odradzam jaki kolwiek kontakt z tą firmą. Byłem w Niemczech od nich dwa razy. Skroili mnie troszkę, ale to nic w porównaniu do innych jak widziałem. Ostatnio ich pracownik miał wypadek w pracy w Polsce. Zaznaczam, stały pracownik, któremu jak się okazało nie opłacali żadnych składek. Pozostało mu zapłacić za szpital. Firma jest nastawiona na szybką kasę, którą mają robić wg nich "tępaki". Jak nie wyjdzie to trudno, zabezpieczenie finansowe to Pan Prezes już ma dużego.....
14
DD 2017-05-09 11:22
Firma dno totalne liczą się tylko ci co nigdy nie mieli nic wspólnego z branżą a robią wszystko żeby się utrzymać kosztem pracownika z doświadczeńwiem Seba Czop i Ciamajda oszuści
5
mich 2017-05-10 18:20
zgadzam sie z poprzednia opinia . ale jak nic nie umiesz mozesz sie utrzymac im zalezy tylko na tym abys przerobil jakies godziny to dla nich zysk.Jedynie wiechu zapierdala nie wiadomo dlaczego ale jest dobry
1
zibi 2017-05-30 19:23
jestem spawaczem dzisiaj zlożylem papiery w bjurze zaproponowano stawke45zl na działalności praca za granicą spanie gratis wyżywienie samemu myślę że stawka mala
3
Wąski 2017-06-02 20:02
Kogoś z was pogrzało albo Ciebie albo to zjebane Adro masz jechać za granicę a podają Co stawkę w złotówkach???To gdzie oni chcą Cię wysłać za granicę powiatu pomorskiego?????kwatera gratis????To jaka łaska z ich strony że gratis dobrze że za te 45 zl jeszcze nie musisz sobie kwatery!!( usunięte przez administratora )
4
Marta 2017-07-20 14:02
To potwierdzona informacja, że praca jest za granicą? Bo na ich stronie internetowej nic na ten temat nie ma
Zostaw swoją opinię o ADRO Spółka Jawna - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADRO Spółka Jawna