logo Canpol Sp. z o. o.

Canpol Sp. z o. o.

Poznań

Opinie o Canpol Sp. z o. o.

anonim 2010-03-09 16:46
jakie zarobki jako magazynier???
7
pesymista 2011-09-21 16:34
Witam, czy mógłbym prosić e-maile do prezesostwa? dzięki
rzetelna 2011-10-18 17:55
No i szkoda, że nie przyjechałas - czekalismy na ciebie. Ludzie, ktorym tak zle bylo nigdy nie powinni narzekac na tym portalu, jak komus sie nie chce pracowac to narzeka. Pomyśl jak zatem wytlumaczyc fakt, ze ponad 50% zalogi pracuje w Canpolu ponad 5lat. Przypadek ? Zombi? Czy sa po prostu pracowici i docenieni?
2
anonim 2011-10-21 09:32
Chyba firmy konkurencyjne chcą zniechęcić Was do pracy dla Canpolu. Znam tę firmę, mają dobre produkty, kupuję je często w hipermarketach. Szefowej nie znam i nie będę się wypowiadać, ale moim znajomi ze studiów tam pracowali i byli zadowoleni, nigdy nic złego o firmie nie mówili.
2
aa 2011-11-04 13:57
Taaa, a wszyscy PH marzą o zrobieniu kursu na wózki widłowe ;)
1
mamusia 2011-11-07 19:51
Moja córka długo szuka pracy i chętnie przyjdzie na twoje miejsce. Myślę, że jakby tak było jak wypisujesz to nikt by tam nie pracował. To jakiś asburd.
pracowniczka 2011-11-08 20:50
Ja zaprzeczam, praca jest super, każdy zadowolony, uśmiechnięty i wypłatę ma na czas. Gorąco polecam.
1
Kasia 2013-03-08 09:57
A dlaczego nie wytrzymałaś okresu próbnego, co było nie tak?
18
anonim 2013-08-15 13:57
a czy Canpol zatrudnia studentów i idzie im na reke odnośnie godzin pracy cyz raczej nie koniecznie?
7
PH 2013-09-04 08:43
a co powiecie o pracy na staownisku PH dla tej firmy ?
7
Mamuśka 2014-05-14 20:46
to ten sam Canpol, który produkuje rzeczy dla dzieci, czy tylko zbieżność nazwy? ich produkty są super!
bond 2014-05-16 07:22
tak to jest ten canpol który produkuje wszelkiego rodzaju rzeczy dla najmłodszych.
zarobki nie są takie najgorsze, 2,5tys to spokojnie mozna wyciągnąc przy 8 godzinach pracy od pn-pt, wiem bo moja zona tam pracuje i nie nazeka.
były pracownik 2014-05-27 14:52
i to jest Canpol któru produkuje: torebki na prezenty, papier do pakowania, albumy foto, ramy, antyramy
1
Melodyjkaa 2014-06-16 16:36
Canpol babies?
JAk wyglada tam praca Ph? Chodzi mi o zarobki i prace.
Ciezkiej pracy sie nie boje ale chcialabym za to miec fajne wynagrodzenie.
No i fakt pracy na dzialanosci... oplaca sie to wogole w tej firmie??

Bardzo prosze o szybka odp
były pracownik 2014-06-18 15:02
Jeżeli jest duża rotacja w firmie to też daje do myślenia i o niej coś świadczy.

MElODYJKA to nie jest ten Canpol. Oni sprzedają torebki na prezenty, papier do pakowania, albumy foto, ramy, antyramy.
3
kania 2014-07-17 15:43
Sa moze przyjecia do canpola ?
3
Gosc 2014-08-18 04:40
Czy na campolu w porze nocnej gotuje i jest kucharka czy kelnerka ktoras robi jedzeniw?
g7777 2014-12-11 23:49
Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Co wyróżnia tę firmę od innych? czy ktoś doswiadczony mógłby wypowiedziec sie wiecej bardzo byłby istotne dal mnie informacje na temat tej firmy przy ewentualnym zatrudnieniu
Wola 2014-12-27 11:00
Przyznam szczerze, że zdecydowanie więcej spodziewałam się po tym, co canpol oferuje. Mają świetną ofertę sprzedażową, (usunięte przez administratora)Tym bardziej, że ceny wszystkiego ciągle idą w górę. Tak uznana marka powinna doceniać ludzi, którzy rzeczywiście wkładają całego siebie do pracy.
2
jolka 2015-02-07 19:31
No własnie, jak jest w końcu z tym wynagrodzeniem w canpol, bo widze, że pojawiły się jakieś rozbieżności. ile w ogóle oni teraz pracowników zatrudniają, bo po ruchu na forum wydaje sie, że nie wiele. Nie słyszeliście nic o planowanej rekrutacji, gdzie właściwie mogę znaleźć ich ogłoszenia? Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedzi.
student 2015-02-24 01:14
Canpol to znana firma, która zajmuje się albumami fotograficznymi, a ja obecnie szukam pracy, coby dorobić do życia. Na ich stronie znalazłem informacje, że szukają osób do wykładania towaru w sieciach handlowych. Może ktoś napisac jak wygląda dokładniej taka praca, ile zajmuje to dziennie i jak orientacyjnie płacą?
gosc 2015-11-17 21:46
Pracownicy I zleceni w porządku,a jak na magazyn przychodzi szefowa, to robi się nerwowa atmosfera.
cr 2016-06-23 23:12
Pracowałem w tej firmie przez krótki czas. Krótko i na temat. Pani Prezes jest panią ze 101 dalmatynczykow. Ludzie uciekaja stamtad po ok. 2 tyg. (w rankingu bylem wysoko). Atmosfera w firmie grobowa, obowiazki sa od poczatku nieokreslone. Wszyscy sie boja Krolewny tylko dlatego ze placi tyle ile rzucisz na rozmowie. Do tego w biurze wszyscy kabluja i trzeba uwazac. Handlowcy jacy handlowcy jestes osoba ktora blaga w sieciach zeby ktos cos wzial. Powiem szczerze to co tam sie dzieje to glowa mala, nigdy w zyciu nie przezylem czegos takiego. Pozdrawiam wszystkich ktorzy sie ludza ze cos z tego bedzie, sami wspomna moje slowa ;) aha i uwaga na rozmowie trzeba wypisac formularz gdzie Pani Krolewna zyczy sobie info o tym czy masz kredyt czy mieszkasz we wlasnym mieszkaniu czy masz dzieci czy masz auto :) Ciekawe po co ?:) dla kumatych :) A i w biurze jest takie jedno cos krotko obciete uwaga co mowicie bo wszystko leci winda do gory:)
12
owca 2016-06-24 09:09
no ale przecież zgodnie z literą prawa nie musisz tego ujawniać
1
John 2016-11-02 21:21
Odnośnie pracy na magazynie dla facetów, to warunki w tym dziale gdzie byłem koszmarne. Praca w pawilonie, temperatura jak na dworze,jedynie to, że deszczu i wiatru nie ma. Brak informacji co ma się robić i co najgorsze jedna baba co dryguje wszystkimi , patrzy na ręce, drze się, obraża i mówi jak prosty chłop. Mobbing jak nic. Odradzam,lepiej omijać jak nie chce się być traktowanym jak śmieć.
3
dodajopinie 2016-11-23 19:35
nie polecam tej firmy. pierwszy raz spotykam sie z tak fałszywszymi i nie fajnymi ludzmi
3
Pracownik 2017-01-07 20:04
Jedyny pozytyw w firmie Canpol Art&Smart to wypłata na czas. Reszta to wyzysk pracownika, bo pracuje się jak murzyn a to i tak za mało wg firmy. Canpol najchętniej zlecilby pracę 24h na dobe, najlepiej żeby przypadkiem nie zachorować, bo to straty straszne i kierownicy smutni.. Trudno mówić o profesjonalnym podejściu do pracownika. Ogólnie - nie polecam osobom, które szukają poważnej pracy z przyszłością
6
Zwolniona 2017-07-26 17:50
Nie doceniają pracownika. Zostałam wyrzucona z powodu braku zamówień A to Głowno prawda. Nowy kierowniczek Rysiek myśli że jest Bogiem. Miało nie być zwolnień A tu hop.. ogólnie nie.polecam tej firmy. Brak.przysZłości. I normy nie.do zrobienia.
Agata 2017-08-23 08:34
@Zwolniona - czy powód zwolnienia był według Ciebie bezpodstawny? Jakie były warunki umowy, którą zawierałaś z pracodawcą przed podjęciem pracy? Warto dokładnie zapoznać się z umową, być może jest w niej zawarty punkt, za który zwolniono Cię z pracy.
Nie polecam firmy 2017-09-25 16:58
Nie polecam. Bardzo duży nakład pracy na bardzo krótki czas, szczególnie mówię o okresie, który się zbliża, czyli święta. Nie mówię, że ciężka praca to problem, lecz problemem jest to, że firma wymaga od ciebie niemożliwego. No chyba, że pracuje się 15h na dobę, przy czym za nadgodziny nikt nie zapłaci, bo stawka jest stała. Sklepy rozrzucone od 50 do 120 km od siebie, a trzeba je zrobić w jeden dzień i jeździć 160km/h, żeby zdążyć. Poza tym umowa zerwana przez smsa, bez wyjaśnień. Czy na tym świecie istnieją jeszcze rzetelne i poważnie traktujące pracownika firmy?
Adam 2017-10-10 14:01
Nie polecam!!! zostalem zaproszony dzisiaj na rozmowe na 9:40... kazali mi wypelnic jakis kwestionariusz zawierajacy komplet danych razem z nr dowodu czy stanu majatkowego, nastepnie mialem czekac 5min na rozmowe, ktora nie odbyla sie pomimo godzinnego oczekiwania... Ogolnie atmosfera sztywna i dziwnie bojazliwa. Nikt sie nie usmiecha i nie odrywa wzroku od komputera nawet w celu obslugi interesanta. Sytuacja byla ogolnie dziwna, ale czas oczekiwania na rozmowe to przesada - domyslam sie, ze takie podejscie do kandydatow powodowane jest tozsamym podejsciem do pracownika. Rozmowy sie nie doczekalem i chyba dobrze, bo nie chcialbym tak samo czekac na wyplate co miesiac.
Zostaw swoją opinię o Canpol Sp. z o. o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Canpol Sp. z o. o.