logo Canpol Sp. z o. o.

Canpol Sp. z o. o.

Poznań

Opinie o Canpol Sp. z o. o.

anonim 2010-03-09 16:46:47
jakie zarobki jako magazynier???
5
pesymista 2011-09-21 16:34:26
Witam, czy mógłbym prosić e-maile do prezesostwa? dzięki
rzetelna 2011-10-18 17:55:06
No i szkoda, że nie przyjechałas - czekalismy na ciebie. Ludzie, ktorym tak zle bylo nigdy nie powinni narzekac na tym portalu, jak komus sie nie chce pracowac to narzeka. Pomyśl jak zatem wytlumaczyc fakt, ze ponad 50% zalogi pracuje w Canpolu ponad 5lat. Przypadek ? Zombi? Czy sa po prostu pracowici i docenieni?
2
anonim 2011-10-21 09:32:08
Chyba firmy konkurencyjne chcą zniechęcić Was do pracy dla Canpolu. Znam tę firmę, mają dobre produkty, kupuję je często w hipermarketach. Szefowej nie znam i nie będę się wypowiadać, ale moim znajomi ze studiów tam pracowali i byli zadowoleni, nigdy nic złego o firmie nie mówili.
1
aa 2011-11-04 13:57:08
Taaa, a wszyscy PH marzą o zrobieniu kursu na wózki widłowe ;)
1
mamusia 2011-11-07 19:51:14
Moja córka długo szuka pracy i chętnie przyjdzie na twoje miejsce. Myślę, że jakby tak było jak wypisujesz to nikt by tam nie pracował. To jakiś asburd.
pracowniczka 2011-11-08 20:50:56
Ja zaprzeczam, praca jest super, każdy zadowolony, uśmiechnięty i wypłatę ma na czas. Gorąco polecam.
Kasia 2013-03-08 09:57:09
A dlaczego nie wytrzymałaś okresu próbnego, co było nie tak?
12
anonim 2013-08-15 13:57:46
a czy Canpol zatrudnia studentów i idzie im na reke odnośnie godzin pracy cyz raczej nie koniecznie?
7
PH 2013-09-04 08:43:22
a co powiecie o pracy na staownisku PH dla tej firmy ?
2
Mamuśka 2014-05-14 20:46:22
to ten sam Canpol, który produkuje rzeczy dla dzieci, czy tylko zbieżność nazwy? ich produkty są super!
bond 2014-05-16 07:22:21
tak to jest ten canpol który produkuje wszelkiego rodzaju rzeczy dla najmłodszych.
zarobki nie są takie najgorsze, 2,5tys to spokojnie mozna wyciągnąc przy 8 godzinach pracy od pn-pt, wiem bo moja zona tam pracuje i nie nazeka.
były pracownik 2014-05-27 14:52:39
i to jest Canpol któru produkuje: torebki na prezenty, papier do pakowania, albumy foto, ramy, antyramy
1
Melodyjkaa 2014-06-16 16:36:41
Canpol babies?
JAk wyglada tam praca Ph? Chodzi mi o zarobki i prace.
Ciezkiej pracy sie nie boje ale chcialabym za to miec fajne wynagrodzenie.
No i fakt pracy na dzialanosci... oplaca sie to wogole w tej firmie??

Bardzo prosze o szybka odp
były pracownik 2014-06-18 15:02:52
Jeżeli jest duża rotacja w firmie to też daje do myślenia i o niej coś świadczy.

MElODYJKA to nie jest ten Canpol. Oni sprzedają torebki na prezenty, papier do pakowania, albumy foto, ramy, antyramy.
2
kania 2014-07-17 15:43:09
Sa moze przyjecia do canpola ?
2
Gosc 2014-08-18 04:40:02
Czy na campolu w porze nocnej gotuje i jest kucharka czy kelnerka ktoras robi jedzeniw?
g7777 2014-12-11 23:49:36
Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Co wyróżnia tę firmę od innych? czy ktoś doswiadczony mógłby wypowiedziec sie wiecej bardzo byłby istotne dal mnie informacje na temat tej firmy przy ewentualnym zatrudnieniu
Wola 2014-12-27 11:00:24
Przyznam szczerze, że zdecydowanie więcej spodziewałam się po tym, co canpol oferuje. Mają świetną ofertę sprzedażową, (usunięte przez administratora)Tym bardziej, że ceny wszystkiego ciągle idą w górę. Tak uznana marka powinna doceniać ludzi, którzy rzeczywiście wkładają całego siebie do pracy.
1
jolka 2015-02-07 19:31:03
No własnie, jak jest w końcu z tym wynagrodzeniem w canpol, bo widze, że pojawiły się jakieś rozbieżności. ile w ogóle oni teraz pracowników zatrudniają, bo po ruchu na forum wydaje sie, że nie wiele. Nie słyszeliście nic o planowanej rekrutacji, gdzie właściwie mogę znaleźć ich ogłoszenia? Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedzi.
student 2015-02-24 01:14:46
Canpol to znana firma, która zajmuje się albumami fotograficznymi, a ja obecnie szukam pracy, coby dorobić do życia. Na ich stronie znalazłem informacje, że szukają osób do wykładania towaru w sieciach handlowych. Może ktoś napisac jak wygląda dokładniej taka praca, ile zajmuje to dziennie i jak orientacyjnie płacą?
gosc 2015-11-17 21:46:48
Pracownicy I zleceni w porządku,a jak na magazyn przychodzi szefowa, to robi się nerwowa atmosfera.
cr 2016-06-23 23:12:00
Pracowałem w tej firmie przez krótki czas. Krótko i na temat. Pani Prezes jest panią ze 101 dalmatynczykow. Ludzie uciekaja stamtad po ok. 2 tyg. (w rankingu bylem wysoko). Atmosfera w firmie grobowa, obowiazki sa od poczatku nieokreslone. Wszyscy sie boja Krolewny tylko dlatego ze placi tyle ile rzucisz na rozmowie. Do tego w biurze wszyscy kabluja i trzeba uwazac. Handlowcy jacy handlowcy jestes osoba ktora blaga w sieciach zeby ktos cos wzial. Powiem szczerze to co tam sie dzieje to glowa mala, nigdy w zyciu nie przezylem czegos takiego. Pozdrawiam wszystkich ktorzy sie ludza ze cos z tego bedzie, sami wspomna moje slowa ;) aha i uwaga na rozmowie trzeba wypisac formularz gdzie Pani Krolewna zyczy sobie info o tym czy masz kredyt czy mieszkasz we wlasnym mieszkaniu czy masz dzieci czy masz auto :) Ciekawe po co ?:) dla kumatych :) A i w biurze jest takie jedno cos krotko obciete uwaga co mowicie bo wszystko leci winda do gory:)
4
owca 2016-06-24 09:09:40
no ale przecież zgodnie z literą prawa nie musisz tego ujawniać
1
John 2016-11-02 21:21:05
Odnośnie pracy na magazynie dla facetów, to warunki w tym dziale gdzie byłem koszmarne. Praca w pawilonie, temperatura jak na dworze,jedynie to, że deszczu i wiatru nie ma. Brak informacji co ma się robić i co najgorsze jedna baba co dryguje wszystkimi , patrzy na ręce, drze się, obraża i mówi jak prosty chłop. Mobbing jak nic. Odradzam,lepiej omijać jak nie chce się być traktowanym jak śmieć.
2
Ben 2016-11-02 21:39:20
Pieniadze to nie wszystko. Mobbing jaki wystepuje ze strony szefowej ktora lata po hali magazynu i dryguje wszystkimi, patrzy na rece, nic sie jej nie podoba, ciagle zwraca uwage, pogardza ludzmi, obraza. Takiej baby nigdy w zyciu nie widzialem. Powaznie strach sie bac. Stara baba z kompleksami,ktora wyzywa sie na pracownikach. Omijac łukiem.
5
dodajopinie 2016-11-23 19:35:35
nie polecam tej firmy. pierwszy raz spotykam sie z tak fałszywszymi i nie fajnymi ludzmi
Pracownik sprzed roku 2016-12-05 19:57:29
Canpol Art&Smart (nowa nazwa po przekształceniu) w Poznaniu to najgorsze co mnie w życiu spotkało. Nie pracowałam tam długo, ponieważ postanowiłam "uciec" - im prędzej, tym lepiej. Jeśli chodzi o zatrudnienie, to głównie umowa-zlecenie (niewielu pracowników ma umowę o pracę), praca w niesamowitej ilości nadgodzinach - co prawda płatne, ale po normalnej stawce, gdyż jesteś na umowie-zlecenie. I tu uwaga głównie do magazynierów - magazynierzy pracują od rana do świtu, zdarzyło mi się słyszeć wewnętrzne żarciki na magazynie w stylu "moja żona to się już mnie nie pyta, co ma przyszykować na kolację - tylko raczej na śniadanie" (magazynierom zdarza się i to często praca od 6 rano do 2-3 w nocy!). Warunki na magazynie - tak jak pisał przedmówca - temperatura jak na dworze, tyle że pod zadaszeniem. Ja osobiście pracowałam w dziale księgowości - i uwaga - po godzinach Szefowa wysyłała mnie na magazyn! Na początku była mowa, że to "wyjątkowa sytuacja", ale te "wyjątkowe sytuacje" były częściej i częściej! Oczywiście w umowie ani słowa o takich dodatkowych obowiązkach. Gdy w końcu pewnego razu jak spędziłam 13h (7h w księgowości i 6h na magazynie) i nie zgodziłam się, aby zostać dłużej (na tym magazynie), to Szefowa zrobiła aferę, a następnego dnia rano, jak przyjechałam do pracy 20 min później (za które i tak nie miałam płatne), to Szefowa oczywiście to bardzo skomentowała. Ale to, że poprzedniego dnia do nocy byłam na magazynie to już było w porządku. Postawiłam się Szefowej, mówiąc, że nie takie były warunki umowy, czym ona skomentowała, że od swoich pracowników wymaga, by przyczyniali się do wzrostu obrotów firmy (mając, wnioskuję, na myśli, że jej pracownicy to najlepiej powinni pracować 24h/dobę). Dodam do tego, że jak miałam iść na operację (o czym wiedziała zatrudniając mnie), to żądała ode mnie bym z niej zrezygnowała. Naprawdę z dobrego serca odradzam wszystkim pracę u tej kobiety (a raczej czarownicy!). Ktoś wspominał o pracownikach ze stażem 5 lat - owszem są i tacy, ale czy to wynika z tego, że warunki pracy są dobre? Zapewniam Was, że nie. Osobiście, mimo mojego bardzo krótkiego doświadczenia w tej firmie, byłam świadkiem, jak właśnie takie "osoby z długim stażem" groziły wypowiedzeniem umowy. Zanim sama zdecydowałam się odejść, to wypytywałam innych pracowników, jak sytuacja wygląda i niestety tak w tej firmie jest już od lat, a ludzie po prostu z czasem zaczęli się do tego przyzwyczajać i akceptować. Weźcie pod uwagę też, że niektórym po prostu sytuacja życiowa nie pozwala na odejście z pracy, bo np. mają kredyty na głowie, dzieci i każdy dzień bez pracy to byłaby dla nich tragedia. Na magazynie bardzo duża rotacja. Wspomnę jeszcze o tym, że jak opuszczałam magazyn już w godzinach wieczorowych, to pozostali pracownicy komentowali moje zachowanie jako "niekoleżeńskie". Przepraszam bardzo, ale to, że wy się godzicie na takie warunki, to nie znaczy, że ja też mam, tym bardziej, że ja się na magazyn nie zatrudniałam.
Krótko mówiąc - jeśli chcecie dołączyć do firmy, gdzie jest wyzysk, traktowanie pracowników jak śmieci - to ta firma będzie idealna dla Was.
Nie dajcie sobą pomiatać, bo każdy bez względu na to co robi, zasługuje na szacunek i godne traktowanie.
Powodzenia.
Zostaw swoją opinię o Canpol Sp. z o. o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Canpol Sp. z o. o.