brak logo

ZNTK Radom

Radom

Opinie o ZNTK Radom

anonim 2009-02-11 15:52:06
to bankrut ,ludzie wystraszeni bez widokow na przyszlosc.to zaklad do likwidacji.przestarzaly park maszynowy , nedzne zarzadzanie,bron Boze zwiazac sie z takim zakladem/
Marian512 2009-05-04 13:06:58
Pracowałem kiedyś w tej firmie,zarobki słabe,zarządzanie także,odradzam pracę w tej firmie.
anonim1 2009-06-30 21:32:05
Witam,
na jakim stanowisku pracowałeś, jak długo?
JA 2009-08-07 21:28:13
Zaklad widmo...bez zadnych perspektyw- zle zarzadzanie powodem rychlego upadku..no i wszechwladny [usunięte przez moderatora].-niczym Nikodem Dyzma. Ogolnie ODRADZAM.
1
Juras 2009-08-10 16:58:49
Tak, to prawda wszechwładny [usunięte przez moderatora]
W swoim czasie byłem tzw. prawą ręką Pana [usunięte przez moderatora] więc znam tego Pana bardzo dobrze.Dobre porównanie [usunięte przez moderatora] - Nikodem Dyzma,
czyli od Frezera do wszechwładnego SZEFA PRODUKCJI.
anonim 2 2010-01-28 12:47:36
Syf ,kiła i mogiła Ludzie omijać ten zakład pracy szerokim łukiem,park maszynowy-muzeum,zerządzanie -lipa ,marketing -jeszcze większa lipa po prostu syf.
Zenobiusz 2010-09-13 09:46:36
Banda niedouków w pampersach z wypranymi przez właściciela mózgami. Zarobki to minimum socjalne, za to wymagania na poziomie warszawskiego koncernu. Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie.
ON 45 2011-02-01 18:27:44
Witam, czy ktos wie jak przedstwaia sie praca w zntk radom? Jakie sa zarobki oraz atmosfera pracy? po opiniach wnioskuje ze beznadzieja. Jaki jest szef?
chcą się rozwijać 2011-05-03 16:07:01
Witam,
Zakład ZNTK z Radmia, to jeden z zakładów, któremu udało się przetrwać trudny czas kryzusu. Pewnie dlatego, że zainwestowali w nowoczesne maszyny i chyba będą dalej inwestować. Jest to jeszcze jedna z ostatnich firm w Polsce, która ma własny produkt i ciągle szuka rozwiązać, które mogłaby wprowdzić na rynek.
Pracowałem w tej firmie i uważam, że może im się udać. Dobrze wykwalifikowani pracownicy, pewnie mogliby im pomóc.
stary kolejarz 2011-08-03 22:24:48
Szef jest do luftu.Jak przeżyjesz rok to sie do jego chimer przyzwyczaisz i będziesz go olewał to dasz se rade.Ale główny szef jest w Łodzi to ten aferzysta co rozwalił placówki studenckie w kilku miastach w Polsce i wzioł kasę i nie musli oddać.
stary kolejarz 2011-08-04 23:24:16
Podobno zrezygnowali z kupna nowej maszyny C.N.C.prawdopodobnie z braku naborów nowych ludzi jakie odbyły się w lipcu tego roku.Nikt tam nie chce robić bo za 936zł to upokarzające.Warunki tragiczne i park maszynowy stary.Ale [usunięte przez moderatora] jeszcze robi!!! a [usunięte przez moderatora],jest na emeryturze.No tak w ogóle to nie polecam.
piotr 2011-08-09 22:58:29
Plusem jest umowa o pracę.8godzin ,wolne weekendy.no i jak zachorujesz to ci nikt nic nie powie.Ale za to najniższa krajowa 936 zł netto.
stary kolejarz 2011-08-24 21:42:55
Obóz i nic więcej,za 936zł i jeszcze jakieś normy wykonywać???Za te pieniądze należy się spokojna robota.Frajerów to niech sobie szukają w Łodzi,tam gdzie siedzi właściciel.nie polecam tej firmy, ani z nią nie chciałbym współpracować, ani biznesu robić.
ja 2012-02-06 19:14:03
zakład syf po prostu i nic więcej ,banda pseudo kierowników po technikum budowlanym śmiech i żenada ,zarobki najniższa krajowa i to z fochem ,dyrektur [usunięte przez moderatora] ,prezes taki sam a księgowa niedouk w pampersie prowadzony na sznureczku mamusi ,a najlepszy jest szef osn tłumok i nic więcej, matoł co nie potrafi liczyć do 10,odradzam z cała stanowczością tą firmę ,walą ludzi na godziny,urlopy i nawet na opiekę nad dziećmi SYF KIŁA I MOGIŁA ( całe szczęście że już mnie nie dotyczy )
stary kolejarz 2012-02-07 19:58:31
a nie mówiłem,to parodia firmy,klika i układziki tam rządzą.A wymagania ooooooo i to jeszcze jakie za 1000 zł.I jeszcze wielka łaska.A kadrowa to ciemny człowieczek,tez po układach tam siedzi i nic nie robi.
emeryt 2012-02-17 18:43:22
stary kolejarz - 2012-02-07 19:58:31

a nie mówiłem,to parodia firmy,klika i układziki tam rządzą.A wymagania ooooooo i to jeszcze jakie za 1000 zł.I jeszcze wielka łaska.A kadrowa to ciemny człowieczek,tez po układach tam siedzi i nic nie robi.
Macie racje że klika ostatnio zostało przyjętych dwóch pracowników po znajomości kierownik kontroli technicznej którego poucza w każdym przypadku jego podwładny a drugi nie potrafi mierzyć mikrometrem ukierunkował się w sprawdzaniu sprawdzianami.A jego specjalnością jest badanie twardości metalu, powinni zakupić dla niego metrówkę stolarską.
stary kolejarz 2012-02-19 18:01:32
Dzisiaj wszędzie sa takie znajomości nie liczy sie wiedza,bo jak jestes za mądry to i tak cie wykopią inni robotnicy z roboty,bedą donosić na ciebie różne głupoty,a jak będziesz udawał że nic nie wiesz to też zle,i tak zle i tak nie dobrze liczy się układ.Za 1000 zł.tam są takie wymagania że aż włos się jeży.A inni cały dzień głupa palą i piją.
futerrosa 2012-03-09 15:18:26
Robiłem tam troche i totalny syf jest. Nie dość że maszyny stare nadające sie do muzeum to jeszcze zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y
stary kolejarz 2012-03-10 18:31:18
Właściciel terenów jest w Łodzi,a prezes tu w Radomiu to jakaś rodzinka tego z Łodzi,no i tak ta firma wegetuje.Był okres w 2010 roku że zarobki spadły do 800złotych,no i za tyle ludzi musieli tyrać,a [usunięte przez moderatora] tylko krzyczał że ty trzeba orać bo w Łodzi wszystko widzą.Ciekawe ile za te znęcanie psychiczne nad ludzmi jaką dzisiaj ma emeryturę?.
Dziwię się że za takie pieniądze ludzie pozwalają sobie wodzić tak za nos.Ale to tacy ludzie tam pracują.Chyba nie mają wyjścia i godzą się na takie warunki jak w obozie.Nie polecam nikomu tej firmy,totalny bałagan i brak inwestycji w nowe maszyny.
1
mlody 2012-03-20 00:14:09
Stary Kolejarzu,
ciągle szukają nowych do pracy. ja potrzebuję stabilnej pracy za kasę co miesiąc. płacą regularnie? Ty tam jeszcze pracujesz? mają jakieś maszy sterowane numerycznie?
stary kolejarz 2014-11-29 18:19:44
Nadal najnizsza krajowa 1286zl.Jak bylo tak i jest.Zero zmian.Nie polecam tam pracy.
stary kolejarz 2014-12-04 10:52:34
Zawalcz o wiecej to wylecisz za brame.Gornicy dzisiaj strajkuja na 1000 matrach po ziemia o prace no i czy zyc albo zdecjnac z glodu.Takie czasy.
1
rudy gucio 2015-02-23 00:09:03
Firma porażka jeden wielki syf! Tylko ludzi potrafią kontrolować, pozakładali na halach kamery i szpiclują i wymagają nie wiadomo czego za minimalną krajową. Powinni sobie z biurze zamontować bo tam dopiero bąki zbijają, nieroby jedne! Tylko rodzinkę sobie przyjmują, tej kadrowej od siedmiu boleści to już prawie całą rodzina pracuje i nie tylko jej, masakra jakaś. Jednym słowem nie polecam nikomu i najlepiej omijać tą firmę z daleka!!!! aby zarządzający nią nie żerowali na innych!
4
stary kolejarz 2015-03-10 21:16:42
A nie mowilem juz od paru lat.Sluchajcie starego kolejarza.Ale cyrk z kamerami co?
1
stary kolejarz 2015-03-12 20:40:58
Obóz.Jeżeli pod kamerą i za najniższą krajową to wyzysk w biały dzień.
A czy pan dyrektor za najniższą krajową tyrał by?Przecież NIE!!!!!!I to wszystko.Nie polecam tej firmy no i z daleka ją omijać.Mówię jak jest.Stary Kolejarz z Radomia.
1
CNC 2015-07-11 12:19:30
Tyrać kiedyś czyli na początku kariery zawodowej a cały czas za najniższą krajową to zasadnicza różnica. Tu pracują specjaliści frezerzy, tokarze, szlifierze i w innych zawodach po 20-30 lat i mają najniższą krajową bez jakichkolwiek dodatków za staż itp. Czy tak docenia się specjalistów? W tym zakładzie podwyżki są tylko do najniższej krajowej jak wzrasta co roku, teraz będą na początku przyszłego roku. Ci ludzie powinni zarabiać co najmniej medianę a nie najniższą krajową. Widać tu słabe zarządzanie i kompletny wyzysk pracowników.
1
gambler 2015-07-16 13:38:51
Kadrowa to wielka porażka!!!.Na zaświadczenie o warunkach szczególnych czekam dwa miesiące,bo jej wysokość jest tak zapracowana,że nie ma czasu wypisać.Ciekawy jestem kiedy prezes pogoni tego próżniaka z pracy.Za moich czasów już dawno szukałaby sobie nowego zajęcia.Np dłubania w nosie!!!.
gość 2015-07-16 22:05:42
"olek" ciekaw jestem czy ty to pupilek pana dyrektora czy może sam dyrektor! Kamery ogólnie nie przeszkadzają ale Pan dyrektor powinien się uspokoić z inwigilacja ludzi bo nie pamięta jak wół cielęciem był, bo jak to się jeszcze dorabial (za min krajowa....)to sam się chowal i spał po kontach zakładu a teraz ludzi gania..... A co do minimalnej krajowej to prawda wyzysk na ludziach a szczególnie młodych ale i starszych(dzięki temu zakład jeszcze istnieje) zero perspektyw i szans na rozwój zawodowy i finansowy,nie dadzą ludziom godnie zarobić chyba że w sobotę i nadgodziny ,wielka łaska. A kilka lat temu ówczesny technolog a teraz dyr... mówił jak bym tylko mógł to to bym wam pensje podniósł, teraz może i co? g o w n......! a widać co jest!!!!!!!
zal 2015-07-26 10:44:48
Firma syf kila i mogila wyzysk za minimum kierownik za grosz kompetencji dyrektor patrzy jak wyciagnac kasę od pracowników za braki. Atmosfera? Frajer na kapus kapusiu w kontroli zwlaszcza. Rodzina się bawi w kadrach.
gość 2015-09-22 21:53:45
madzi......87 czy jak tam się zwiesz (może sama w tej firmie jesteś czyimś pociotkiem)skąd ty tak pewną jesteś ze to nie możliwe by rodzinę zatrudnili, to cię rozczaruje niestety zatrudniają ale głównie do biura i kontroli jakości! A na fizycznych nie przejmują rodziny bo na mnie nie będę w pierda...c gdyż za minimalną krajową przecież pracować nie będą.A ogólnie dla wiadomości tu się nic nie naprawia z taboru kolejowego tylko produkuje podzespoły, a naprawia jedynie reklamacje których jest co nie miara.
stary kolejarz 2015-10-14 19:56:18
Witam po długim czasie.I jak widzę nic w tej firmie się nie zmienia.Pracownicy ze stażem po 30 lat i więcej za minimum dalej tyrają.Ciekawe jak dyrektor ich teraz traktuje fachowców Tokarzy manualnych i Frezerów co ciężko pracują i żyły wypruwają po 35 lat a są i tacy.Widać podziękowanie tylko 1280 zł netto.
Mówię jak jest-stary kolejarz.
stary kolejarz 2015-10-19 22:34:06
Chyba w bajki Kopacz wierzysz.Kolej to likwidują i zwalniają ludzi nie widzisz co się dzieje może przyjechałeś dopiero z zagranicy.Pociągi to będą przejeżdżać i to kilka zobacz rozkład jazdy.Myślisz że ZNTK to warsztat samochodowy z trasy od razu naprawa.HAHA.
opinia 2015-11-12 18:13:53
Od likwidacji firmy w 1999 roku bardzo dużo ludzi zwolniono i wtedy kupił firme nowy właściciel z Łodzi.(Sprawdz lepiej kto to).On wprowadził najniższą krajowa wtedy i większość co została sama sie zwolniła.Nie robotnicy zniszczyli ten zakład a sam winien jest pazerny właściciel on bazuje uparcie od 16 lat na najniższej krajowej dopiero niedawno wprowadzono kamery.Jeżeli jesteś tępicielem paranoi to ci powiem nie w tym kierunku.Paranoje są wtedy jak fachowca zwalniaja a ciemniaka przyjmują bo z rodziny albo kolega.Bo tak jest teraz wszędzie.Jak masz znajomości to i bez zawodu cię wcisną do roboty i to są paranoje a nie uciskani robotnicy,jest XXI wiek i są prawa robotnicze do 8 godzin pracy,BHP,normalnych warunków pracy a nie psychicznego lub fizycznego gnębienia,ja pracowałem na zachodzi i nikt tak ciężko nie pracuje tam jak w Polsce bo Polak daje się gnębić a jak mu mówi się że tak jest w kapitalizmie to jest kłamstwem jest tylko w kapitalizmie dzikim czyli Polskim.
opinia2 2015-11-12 18:42:18
Aaaa,jeżeli jesteś tępicielem paranoi w Radomiu to zobacz firmę GAMA na ul.Tytoniowej wpis czytałem teraz tam to dopiero paranoja,a i znam gościa co tam nawet robił i wszystko jest tam opisane zgodnie z tym co się wydarzyło.To się nadaje na dobrego newsa.
opinia3 2015-11-19 20:23:56
1280złnetto i umowa o pracę na czas określony.Leszek twoje wątpliwości są trafne.Najniższa krajowa to jest płaca dla młodego pracownika po szkole na czasie próbnym 3 miesięcznym a potem dostaje np.200 zł więcej a już następnie po latach w zależności jak pracuje i nie podpada.
stary kolejarz 2015-11-22 21:24:55
Olek!Ty chyba jakiś kolega albo rodzinka lub na stanowisku,bo nie gadaj głupot że zrobienie kawy lub herbaty to jakieś wielkie przewinienie a jak do toalety pójdziesz to co czas ci monitoring będzie mierzył już nie wpadajmy w skrajności bo kierownik się nie rozerwie pilnować monitoring i jeszcze czekać na ciebie aż z toalety wyjdziesz i opierdziel dostaniesz bo czas na sranie przekroczyłeś gorzej z biegunką jak dostaniesz to z roboty wylecisz co?Ludzie co za czasy już takiego cyrku to dawno nie było i mówią o normalności.
stary kolejarz 2016-02-13 23:36:54
A ja słyszałem że już się sami zwalniają.
stary kolejarz 2016-04-11 23:43:25
Nikt nie będzie walczył,ludzie wsiadają w auto i uciekają z kraju,jak by było tak jak za komuny czyli zamknięte granice z zachodem to coś by się ruszyło ludzie nie mieli by wyjścia jak walczyć o swoje,a i tak kto się upomni u prywaciaża w małej firmie rodzinnej od razu wylecisz na zbity pysk.
Daniel 85 2016-09-05 13:25:52
Jesli jest taka stabilna to czemu widze oferty pracy? Zazwyczaj jak firna jest dobra i kazdy chce w niej pracowac to nie musi sie oglaszac bo chetnych nie brakuje. A z tego co czytam to w takich pseudo firmach to raczej normlka ze skurwus**** zatrudniani po znajomosci bez doswiadczenia i dzieciaki po zawodowkach a jak masz wyksztakcenie w zawodzie i widza ze sie starasz to po 3dniach dostaniesz smsa do pseudo kierownika 23latka po technikum elektronicznym "jutro nie przychodz" bo co boja sie ze zajmiesz ich miejsce i moze ktos juz ma znajomka na to miejsce i Ciebie sie musza pozbyc. Szkoda slow. Mam nadzieje ze cos sie w tych zakladach, firmach zmieni bo inaczej nie widze semsu tam pracowania idziwiesie innym ze nic z tym nie robia i jak piszecie prcuja tyle lat za najnizsza krajowa.
4
jestem 2016-09-05 21:45:10
@ Daniel 85 - gdzie widzisz te oferty? Na gowork nie ma
Zostaw swoją opinię o ZNTK Radom - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Radom