Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia ''Mazowiecka

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 12:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powiadomcie koniecznie o tym fakcie jakieś media!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 12:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbiórka na lindleya 16, wypowiedzenie umowy o prace i dowód osobisty przynieście
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 16:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli dostaliście wypowiedzenia? Wypłacili Wam już zaległe należności, czy próbujecie dopiero coś uzyskać?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 16:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne co mamy to wypowiedzenia,nie wypłacono nam żadnych należności i nikt z nami się w tej sprawie nie kontaktuje
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2013-09-30 17:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie! A może by zainteresować sprawą Panią Prezydent Warszawy? Zbliża się referendum a każdy polityk będąc w takiej sytuacji jak HGW nie przepuści okazji na zdobycie dodatkowych punktów i pokazanie się w mediach! Myślę że pani redaktor [usunięte przez moderatora] z Polsatowskich "interwencji" będzie wiedziała jak to mądrze rozegrać a HGW którym urzędnikom bądź instytucjom nakazać pomoc poszkodowanym pracownikom piekarni To taka moja sugestia..
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 18:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze dobry pomysł aby prezydent Wawki dowiedziała się o tej sprawie tylko jak to rozegrać ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 18:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-30 11:10:49

Kochani jutrowe 01.10.13. jedziemy do inspekcji pracy na ul.Lindleya 16. Może uda nam sie coś zalatwić zbiórka o godz.11 z dokumentami zapraszam chętnych.
Byłem na Lindleya i generalnie nie nastawiajcie się na jakiś przełom w tej sprawie oczywiście z korzyścią dla nas,człowiek powiedział mi tam że to wypowiedzenie jest napisane zgodnie z prawem i to że dla osób z umową na czas nieokreślony zostało skrócone do jednego miesiąca też jest taka możliwość.Jedynie czego niema to tego że niema żadnej wzmianki w kwestii urlopu, ile kto ma itd.powiedział że to powinno być tam na tym wypowiedzeniu napisane bo na jakiej podstawie nap.wystawi Ci sąd pracy świadectwo pracy.
zdjecie uzytkownika
mecenas - 2013-09-30 19:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE SAD PRACY NIE WYSTAWIA SWIADECTWA PRACY!!!!!!!!!! SWIADECTWO PRACY WYSTAWIA PRACODAWCA.Z chwila gdy pracodawca miga sie sad moze nalozyc kare grzywny do 30.000
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 19:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To okres wypowiedzenia Was nie obowiązywał, w sumie naturalne. Teraz piekarnia jest zamknięta, czy są tam jeszcze jacyś ludzie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 19:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale sąd może wydać oświadczenie w zastępstwie świadectwa pracy.
Poza tym jeśli ktoś będzie jutro w PIP zgłoscie, że w firmie nie ma nikogo kto by zabezpieczył akta osobowe, że każdy w tej chwili ma do nich dostęp, a to jest niezgodne z Konstytucją.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja i kilka innych osób będziemy w PIP o 12.00. Czym nas więcej osób tym lepiej, szkoda że nie umówiliśmy się wszyscy na jedną godzinę.A pomysł z p.prezydent to może strzał w dziesiątkę?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze to na która wreszcie sie umawiamy na 11 czy na 12
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2013-09-30 20:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z P. Prezydent uwazam, ze pomysl bardzo dobry, mozna o tym pomysle poinformowac media / , te stacje co byly u nas na piekarni / a moze wogole zainteresowac politykow np. Palikota albo innych .
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-09-30 22:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mecenas - 2013-09-30 19:14:59

LUDZIE SAD PRACY NIE WYSTAWIA SWIADECTWA PRACY!!!!!!!!!! SWIADECTWO PRACY WYSTAWIA PRACODAWCA.Z chwila gdy pracodawca miga sie sad moze nalozyc kare grzywny do 30.000
Załóżmy taką sytuacje: Twój pracodawca jest właścicielem firmy która zajmuje się przeprowadzkami,zatrudnia cztery osoby.Jesteś tam zatrudniony/zatrudniona na umowę o prace i ginie w wypadku samochodowym,firmą niema kto zarządzać bo był tylko jeden właściciel.Czterech pracowników zostaje bez pracy,chcą pójść do innej pracy to kto wtedy ma im wystawić Świadectwo Pracy ... ?
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-09-30 22:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-30 20:31:25

Ja i kilka innych osób będziemy w PIP o 12.00. Czym nas więcej osób tym lepiej, szkoda że nie umówiliśmy się wszyscy na jedną godzinę.A pomysł z p.prezydent to może strzał w dziesiątkę?
Byłem tam dwa razy i zawsze były tam te same osoby do obsługi czyli trzy i niema tak że morze wejść tam za jednym razem sto sześćdziesiąt osób bo jeśli wyjdzie ktoś to dopiero może wejść ktoś następny a poza tym przepisy są takie same dla jednej osoby czy dla stu.
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-09-30 22:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-30 19:17:50

To okres wypowiedzenia Was nie obowiązywał, w sumie naturalne. Teraz piekarnia jest zamknięta, czy są tam jeszcze jacyś ludzie?
Jeśli piekarnia jest zamknięta ......
:-)
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-09-30 22:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-30 20:53:45

kurcze to na która wreszcie sie umawiamy na 11 czy na 12
Może 11:30 h. ... :-)
zdjecie uzytkownika
*************** - 2013-09-30 23:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, że niektórzy kierowcy mieli podpisaną umowę z firmą państwa [usunięte przez moderatora] a więc to oni powinni im wystawić świadectwa pracy.
zdjecie uzytkownika
luiza - 2013-10-01 07:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obawiam się że nic nie załatwicie ani w Zus ani w Pip sprawa niestety już cichnie tv dostała już porcję sensacji i tyle. Sprawa raczej do prokuratury ale tam też się tym nie zajmą. Właściciela po prostu nie ma i tyle. I to nie on kazał odejść od maszyn, upadłość nie jest ogłoszona więc firma działa. Jakoś widzę w tym wszystkim drugie dno .........komornik wchodzi do firmy pod nieobecność właściciela ?, kto wpuścił komornika pod nieobecność właściciela?, był z policją ?, zabiera jak leci?, a jakieś papiery pokazał?, ktoś spisał te rzeczy co zabrał?, a listę płac pracowników dostał ? pokwitował, że dostał ? zostawił w firmie jakiś protokół z tego co zrobił? ktoś to nadzorował? jeżeli na większość z tych pytań odpowiedź brzmi - nie ...to serdecznie współczuję.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 08:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eżeli brak jest pełnomocnika (także z powodu jego wygaśnięcia) lub pełnomocnik odmawia wykonania czynności, to należy zwrócić się do spadkobierców zmarłego pracodawcy, gdyż na nich przechodzą prawa i obowiązki zmarłego (art. 922 KC). Należy uznać, że obowiązek wydania takiego dokumentu wchodzi do spadku, gdyż ma charakter majątkowy. Wszak za jego niewydanie pracodawca ponosi odpowiedzialność odszkodowawczą (art. 99 § 1 KP). Były pracownik powinien więc ustalić, kto jest spadkobiercą zmarłego pracodawcy i zwrócić się do tej osoby o wydanie świadectwa pracy. Jeżeli jest kilku spadkobierców, każdy z nich osobno jest uprawniony i zarazem zobowiązany do dokonania tej czynności. Innymi słowy, świadectwo pracy nie musi być podpisane przez wszystkich spadkobierców. Jeżeli trudno jest byłemu pracownikowi ustalić krąg osób obowiązanych, to może zwrócić się do sądu spadku (sądu rejonowego właściwego ze względu na ostatnie miejsce zamieszkania zmarłego) o wydanie postanowienia o nabyciu spadku (art. 669 KPC i nast.). Jako interes prawny powinien wskazać potrzebę uzyskania świadectwa pracy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 08:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
m.n. - 2013-09-30 22:29:14

mecenas - 2013-09-30 19:14:59

LUDZIE SAD PRACY NIE WYSTAWIA SWIADECTWA PRACY!!!!!!!!!! SWIADECTWO PRACY WYSTAWIA PRACODAWCA.Z chwila gdy pracodawca miga sie sad moze nalozyc kare grzywny do 30.000
Załóżmy taką sytuacje: Twój pracodawca jest właścicielem firmy która zajmuje się przeprowadzkami,zatrudnia cztery osoby.Jesteś tam zatrudniony/zatrudniona na umowę o prace i ginie w wypadku samochodowym,firmą niema kto zarządzać bo był tylko jeden właściciel.Czterech pracowników zostaje bez pracy,chcą pójść do innej pracy to kto wtedy ma im wystawić Świadectwo Pracy ... ?

Jeżeli brak jest pełnomocnika (także z powodu jego wygaśnięcia) lub pełnomocnik odmawia wykonania czynności, to należy zwrócić się do spadkobierców zmarłego pracodawcy, gdyż na nich przechodzą prawa i obowiązki zmarłego (art. 922 KC). Należy uznać, że obowiązek wydania takiego dokumentu wchodzi do spadku, gdyż ma charakter majątkowy. Wszak za jego niewydanie pracodawca ponosi odpowiedzialność odszkodowawczą (art. 99 § 1 KP). Były pracownik powinien więc ustalić, kto jest spadkobiercą zmarłego pracodawcy i zwrócić się do tej osoby o wydanie świadectwa pracy. Jeżeli jest kilku spadkobierców, każdy z nich osobno jest uprawniony i zarazem zobowiązany do dokonania tej czynności. Innymi słowy, świadectwo pracy nie musi być podpisane przez wszystkich spadkobierców. Jeżeli trudno jest byłemu pracownikowi ustalić krąg osób obowiązanych, to może zwrócić się do sądu spadku (sądu rejonowego właściwego ze względu na ostatnie miejsce zamieszkania zmarłego) o wydanie postanowienia o nabyciu spadku (art. 669 KPC i nast.). Jako interes prawny powinien wskazać potrzebę uzyskania świadectwa pracy.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2013-10-01 08:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku nikt nie umarł - co ty piszesz ???????
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 08:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stefan - 2013-10-01 08:35:09

człowieku nikt nie umarł - co ty piszesz ???????
czytaj ze zrozumieniem .Zobacz jakie zadane jest pytania powyżej danej odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-01 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-10-01 08:30:47

eżeli brak jest pełnomocnika (także z powodu jego wygaśnięcia) lub pełnomocnik odmawia wykonania czynności, to należy zwrócić się do spadkobierców zmarłego pracodawcy, gdyż na nich przechodzą prawa i obowiązki zmarłego (art. 922 KC). Należy uznać, że obowiązek wydania takiego dokumentu wchodzi do spadku, gdyż ma charakter majątkowy. Wszak za jego niewydanie pracodawca ponosi odpowiedzialność odszkodowawczą (art. 99 § 1 KP). Były pracownik powinien więc ustalić, kto jest spadkobiercą zmarłego pracodawcy i zwrócić się do tej osoby o wydanie świadectwa pracy. Jeżeli jest kilku spadkobierców, każdy z nich osobno jest uprawniony i zarazem zobowiązany do dokonania tej czynności. Innymi słowy, świadectwo pracy nie musi być podpisane przez wszystkich spadkobierców. Jeżeli trudno jest byłemu pracownikowi ustalić krąg osób obowiązanych, to może zwrócić się do sądu spadku (sądu rejonowego właściwego ze względu na ostatnie miejsce zamieszkania zmarłego) o wydanie postanowienia o nabyciu spadku (art. 669 KPC i nast.). Jako interes prawny powinien wskazać potrzebę uzyskania świadectwa pracy.
Tak może i jest ale jak pracodawca nie żyje ale z tego co wiem to P.(usunięte przez administratora)i Żyje :-)
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-01 14:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-10-01 08:45:48

stefan - 2013-10-01 08:35:09

człowieku nikt nie umarł - co ty piszesz ???????
czytaj ze zrozumieniem .Zobacz jakie zadane jest pytania powyżej danej odpowiedzi.
Popieram !
POZDRAWIAM :-))
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 15:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...a może jednak nie żyje...? Jakiś wierzyciel go spotkał przypadkiem w kasynie i wywiózł do lasu... :p
zdjecie uzytkownika
******************** - 2013-10-01 16:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z INFORMACJI UMIESZCZONYCH NA TVN24 WARSZAWA WYNIKA ,ŻE ŻYJE. CYTAT PONIŻEJ
Zdezorientowani ludzie zatrudnili do pomocy adwokata, który ma ich reprezentować w sądzie. Udało mu się ustalić, że pracodawca, prowadzący jednoosobową działalność gospodarczą, zniknął miesiąc temu. - Było zgłoszone jego zaginięcie. Gdy policja go odnalazła, pan oświadczył, że nie życzy sobie kontaktu z kimkolwiek - wspomina pełnomocnik.
Z TEGO WYNIKA ŻE WSPÓŁWŁAŚCICIELE OD JAKIEGOŚ CZASU WIEDZIELI CO SIE SZYKUJE. ZABEZPIECZYLI SWOJE INTERESY (BO PRZECIEŻ MAJA FIRMĘ-KWIACIARNIE) A PRZED PRACOWNIKAMI RŻNĄ GŁUPA
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cytat to zdecydowanie pomyłka, kto by pozwolił pozostawać zaginionym, komuś kto jest poszukiwany prze policję i prokuraturę...?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 19:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-10-01 19:28:36

Ten cytat to zdecydowanie pomyłka, kto by pozwolił pozostawać zaginionym, komuś kto jest poszukiwany prze policję i prokuraturę...?
a kto jest poszukiwany przez policje i prokurature.......
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-10-01 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)nie jest poszukiwany przez policje ani przez prokurature. Nic się nie stało. życie toczy się dalej. o co taki szum ?
zdjecie uzytkownika
stoczniowiec - 2013-10-01 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w stoczni nie wypłacili wynagrodzeń dużo większej ilości pracownikom niż w jakiejś piekarence. Poszukajcie pracy zamiast się użalać.
zdjecie uzytkownika
filimonek - 2013-10-01 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle waszego co sobie popiszecie na tym forum. smutne ale prawdziwe. efekt = 0
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 20:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sylwia - 2013-10-01 19:36:47

Pan Z. nie jest poszukiwany przez policje ani przez prokurature. Nic się nie stało. życie toczy się dalej. o co taki szum ?
nic sie nie stalo.o co szum ????? moze ty maaz na chleb i do chleba o nikt cie nie wywalil z pracy z dnia na dzien nie wierz jakie ro uczucie wiec nie wypowiadaj sie
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 20:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sylwia - 2013-10-01 19:36:47

Pan Z. nie jest poszukiwany przez policje ani przez prokurature. Nic się nie stało. życie toczy się dalej. o co taki szum ?
nic sie nie stalo.o co szum ????? moze ty maaz na chleb i do chleba o nikt cie nie wywalil z pracy z dnia na dzien nie wierz jakie ro uczucie wiec nie wypowiadaj sie
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-02 08:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-30 11:10:49

Kochani jutrowe 01.10.13. jedziemy do inspekcji pracy na ul.Lindleya 16. Może uda nam sie coś zalatwić zbiórka o godz.11 z dokumentami zapraszam chętnych.
Byliście na tego Lindleya, udało się coś sensownego dowiedzieć ?
POZDRAWIAM :-)
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-02 09:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sylwia - 2013-10-01 19:36:47

Pan Z. nie jest poszukiwany przez policje ani przez prokurature. Nic się nie stało. życie toczy się dalej. o co taki szum ?
Zgadzam się z Tobą w stu procentach że nic się nie stało : Jeśli byś pracowała i Twój szef zalegał by Ci już z miesięczną wypłatą, na zebraniu w pracy usłyszałabyś że możesz iść do domu bo firma nie istnieje w najbliższych dniach dniach musisz zapłacić za czynsz,przedszkole,ratę,wykupić dziecku obiady w szkole itd.itd.itd. i szukać teraz następnej pracy ...
To dla mnie i dla większości pracowników z piekarni " nic się nie stało,życie toczy się dalej,o co taki szum ? "
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-02 09:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
filimonek - 2013-10-01 19:47:29

tyle waszego co sobie popiszecie na tym forum. smutne ale prawdziwe. efekt = 0
Może kolega podsunie nam jakiś pomysł na tą sytuacje ? bo napisanie jednego zdania krytyki to jak to się mówi " każdy głupi potrafi "
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 09:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stoczniowiec - 2013-10-01 19:40:52

w stoczni nie wypłacili wynagrodzeń dużo większej ilości pracownikom niż w jakiejś piekarence. Poszukajcie pracy zamiast się użalać.
No na pewno,stocznia do piekarni ma się nijak ale tu nikt się nie użala.Dużo osób już podjęło prace.Może kolego idź teraz do piekarni pracować ...
zdjecie uzytkownika
1a - 2013-10-02 10:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwiaciarni juz dawno niemaja
zdjecie uzytkownika
m.n. - 2013-10-02 14:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1a - 2013-10-02 10:13:04

Kwiaciarni juz dawno niemaja
Czemu ma służyć ten wpis ? bo nie bardzo rozumiem.
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,, - 2013-10-02 14:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1a - 2013-10-02 10:13:04

Kwiaciarni juz dawno niemaja
Prosze jak ktoś jest dobrze doinformowany.......
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 14:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komu wypowiedzenie konczy sie 12.11 Spotykamy sie 14.10 o 10.00 na Borsuczej po świadectwa pracy,tam oczywiście nikogo nie bedzie ale stawic sie musimy,potem kazdy osobiście sklada do sadu wniosek o swiadectwa pracy.Sad nakaże pracodawcy lub pełnomocnikom wystawic to swiadectwo
zdjecie uzytkownika
VIP - 2013-10-02 18:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następna będzie Galeria Wypiekow podobno !!!
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2013-10-02 20:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOSTAWCY których okradł z pomocnikami ,nie zapomną i nie darują .
Wiadomo gdzie jest miejsce złodziei. Wykorzystali PRAWO do kradzieży, ale niech nie liczą na przedawnienie . Kasa za sprzedany towar musi być zwrócona i tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 21:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okradziony - 2013-10-02 20:20:09

DOSTAWCY których okradł z pomocnikami ,nie zapomną i nie darują .

Wiadomo gdzie jest miejsce złodziei. Wykorzystali PRAWO do kradzieży, ale niech nie liczą na przedawnienie . Kasa za sprzedany towar musi być zwrócona i tyle w temacie .
DOSTAWCY----Pracownicy piekarni łączą się z wami!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
rudy - 2013-10-02 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no się zaczęło...............
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa za naszą pracę też musi być zwrócona Ja też nie zapomnę i nie daruje
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do panstwa (usunięte przez administratora). niemozecie miec zawiele bo i ile pamietam wszyscy kierowcy zostali przeniesieni do pm spowrotem a na swiadectwie pracy wystarczy podpis glównego kierownika piekarni...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 22:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-10-02 22:07:59

do panstwa B.... niemozecie miec zawiele bo i ile pamietam wszyscy kierowcy zostali przeniesieni do pm spowrotem a na swiadectwie pracy wystarczy podpis glównego kierownika piekarni...
I tak się tworzy nowy kodeks pracy !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bomba - 2013-10-02 22:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świadectwo mogą podpisać państwo b............... bo mają pełnomocnictwa ale pewnie też znikną.............. a główny kierownik piekarni jest na zwolnieniu lekarskim i pewnie się już nie pojawi. Zostaje sąd pracy jedynie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia ''Mazowiecka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert