brak logo

BROPLAST-CUKRY Sp. z. o.o

Kiełpin

Opinie o BROPLAST-CUKRY Sp. z. o.o

anonim 2009-03-17 09:31:32
uwaga to jedne wielkie oszustwo zarobki pod psem a prezes cały czs tylko mysli jak tu urwac pomaga mu w tym [usunięte przez admina] .bedziecie dokładac do tego intresu nie daja odziezy ochronnej nic zakaz palenia jestescie złotówkami i czrnuchami nie polecam!!!!!!
3
kajtek 2009-07-01 20:29:07
ktos oczernil firme broplast.wlasnie prezes to fajny gosc .kazdy kto chce pracowac i jest uczciwy to ma prace zapewniona
anonim 2010-05-19 16:31:38
Mialem okazje tam pracowac. Prezes jak i jego ojciec tragedia, to ludzie nie szanujacy pracownika, rowniez zona prezesa strasznie zawistna. Nie szanuja pracownika, placa fatalna. Na swieta daja w paczkach slodycze z krotkim terminem-paczka wartosci 20 zl. Oczywiscie zgadzam sie, ze sa osoby podlizujace" A kierownik hurtowni - kobieta , prawde mowiac wstyd dla nawet takiej firmy, tluste wlosy,smierdzaca. Zaloga obecna to takie" chlopki-roztropki" nie umiejaca poprawnie sie wypowiadac.
anonim 2010-05-19 16:31:38
Mialem okazje tam pracowac. Prezes jak i jego ojciec tragedia, to ludzie nie szanujacy pracownika, rowniez zona prezesa strasznie zawistna. Nie szanuja pracownika, placa fatalna. Na swieta daja w paczkach slodycze z krotkim terminem-paczka wartosci 20 zl. Oczywiscie zgadzam sie, ze sa osoby podlizujace" A kierownik hurtowni - kobieta , prawde mowiac wstyd dla nawet takiej firmy, tluste wlosy,smierdzaca. Zaloga obecna to takie" chlopki-roztropki" nie umiejaca poprawnie sie wypowiadac.
pracownik 2010-09-27 13:39:46
.. podobno wszedzie dobrze gdzie nas nie ma .... apropos panie anonim gdyby pan uzywał takiej ilości lekow i masci jak ta "kobieta" to wogole bys frajerze z domu nie wychodzil , moze poprostu za bardzo sie opierdzielales i zostales wywalony widocznie nawet do noszenia kartonow sie nie nadajesz.!!!!!! ale do obsmarowania doopy komus - idealny !!!
ktoś 2011-11-10 17:06:57
o chorobie owej kierowniczki wiem doskonale... ale choroba choroba a kultura osobista to raczej coś innego. Tak samo jeśli chodzi o wygląd i zapach ciała. Cała firma własnie taka jest. Jak były fajne osoby - to ich już dawno nie ma. (usunięte przez administratora)
Krzysiek 2014-12-17 20:14:22
Proponujia 10zl na godzine plus 5zl od punktu i 1,5% od wywiezionego towaru,a prawda jest taka. Dostaniesz 10zl na godzine i nic wiecej bo zawsze do czegos mozna sie przyczepic. A niedaj bog przytrzyj samochod albo kogos fure to wylatujiesz,
I o premi zapomnij. Co do prezesa to mily gosc kierowniczka tez,tylko Arek logistyk ktory udajie kierownika i drze sie na wszystkich. Czlowiek siedzi w samochodzie nieraz 14 godzin w smierdzacym lublinie ktory ma przeglad na lewo,w nocy jedziesz jak na postojowkach,luzy w kierownicy itp. I nawet nie ma kiedy na sniadanie isc,a wymagania jak od taksowkarza z dwudziestoletnim stazem. Na poczatku jest mily a potem chce pokazac ze ma wladze,lubi to chyba w szkole go nielubili i teraz ma taki charakter. A prawda jest taka ze sam sie obija i planujie kursy bez sesu. Np.w godzinach szczytu do minska,a z minska za pruszkow i pretensjia ze sie cztery godziny jechalo. Marnowanie paliwa i tyle,gdybym byl prezesem to bym go kierowca zrobil. A o stalych punktach zapomnij one nie sa dla swierzaka,a jak chcesz sie tam utrzymac to musisz cale mazowieckie znac.
Bo jak uzywasz nawigacji to nie do pomyslenia. Ciekawe jak on sie uczyl topografi,napewno mapy urzywal. Druga zecz gdyby byl dobrym logistykiem to powinienes dostac liste punktow po ktorych jezdzisz,i liste kar powinienes miec ile za co. W innych firmach jest np. 500zl kary za przytarcie samochodunz twojiej winy,a tam logistyk czeka jak ci sie noga powinie i twojia premnie ma dla siebie.
Zakonczylem wspulprace z szescioma punktami 200zl mandatu i strata roboty przed swietami. A umowe podpisujiesz za kazdym razem kiedy biezesz chajs,czyli co miesiac.
2
niebieski wrubel 2014-12-18 21:05:14
masz racje kolego prafdopodobnie ten logistyk ma tak jak my ukonczone podstafufke.Pracowalem tam dwa miesiace.jakis maja dzifny styl ze tam tszeba pracowac.wymagaja ze by wiedziec gdzie sie wlewa olej silnikowy do samohodó.Karze ten logistyk jehac na ulice walicuf ale ci nie powie gdzie to jest.Nie ma mowy o podniesieniu stafki po trzeh dniach siedzenia w samohodzie.Tesz dostalem ohżan za ze udeżylem w inny samohud na placu ale tylko mó zbilem lampe.hais marny zakonczylem wspulprace bo jak bym byl prezesem to bym nie mósial wiedziec ze go udaje tesz bym hcial miec taki foteli i nic nie robic.Zona mi pomagala bo sie zdenerwowalem.
krzysiek 2014-12-21 17:59:46
Bys sie Arek imieniem podpisal a nie jakas kreskowka,szkoda ze nie papa smerf.
Jagbys mnie znal troche lepiej to bys wiedzial co moge albo na co mnie stac. Przyczepiles sie do bledow,tylko mam tablet bez polskiego,a poza tym ja mam dyzlekcjie.
Czy ja sie wysmiewam z twojego jakalstwa? Co ma piernik do wiatraka,obiecojesz jakies dziwne premnie ktorych nie ma.
Krecisz ludzi jak sie da a tak na prawde to 10zl. na godzine i nic wiecej. A jak chodzi o mnie to jak chcesz wiedziec to sprzedalem pare dzialek w lomiankach za 4000000zl.i nie musze pracowac jak ty. Ja juz sie wyszalalem,a ty nigdy nic nie bedziesz mnial.
I nikt cie tak naprawde nie lubi, zpaz se cytrynke.
Ja sie siebie nie wstydze a ty? Ja ludzi nie oszukujie w przeciwienstwie do ciebie. Jezdzisz sobie zamniast zajac sie praca,i i i ku ku kurde jajajak to mmozliwe ze gosc po jakims chuwcu jest na takim stanowisku.
I teraz widac czym sie w pracy zajmujesz bo ip.jest z broplastu, tylko szkalujiesz ta firme. Jak chcesz wiedziec to cie uswiadomnie co mowia na innych churtowniach.
A nowemu zawsze pod gorke robisz, widac ze ogarniasz to co robisz. Dajesz dwa kursy po 50km i kazdy w inna strone.
A poza tym za 300zl czy 500zl,zeby swierzak premni nie mnial,ale nie oto chodzi. Jak jestes taki pewien swego to niech prezes gpsy zalozy,i zobaczy ile na rope wydaje przez twojie planowanie tras,ze pusty samochud leci z lomianek do Minska,potem do Brwinowa i do firmy.
Bo pewnie nikt nie jechal w zadna strone, tylko swiezaka z 10 czekoladami wyslac.
Dobra rada dla ciebie , mow prawde i tyle. Bo ta praca nie jest dla mlodych tylko dla emeryta recisty. I nie wszyscy sa tak wyrozumiali jak ja. Wiec wzuc na luz i cos se przypal,bo nie chcialem cie urazic czy obrazic tylko mam pretensjie ze nie powiedziales prawdy,na rozmowie kwalifikacyjnej. A jak powiedzialem ze odeszlem bo mi pensjie obcieli na 1370zl to powiedziales ze zarobie dwa razy wiecej. A tak naprawde zarobilem 1200zl bo mi mandat doszedl. Ja mnialem dwa lata przerwy a ty odrazu mnie w samo centrum,i wszystkie najgorsze kursy dla mnie.
Ciesze sie ze tylko miesiac pracowalem,bo to nie jest wina firmy tylko twojia ze zarabia sie jak sie zarabia.
W ktorej firmie mowi kierownik ze ja mam se godzin pilnowac bo kierownik nie ma czasu, albo ja mam liczyc ile czego wezme. To magazynier wydajie kierownik sprawdza a kierowca jedzie. I nie mow ze jakis rejon bo swiezak dostajie caly czas nowe punkty,nie ma powtazalnosci.
Raptem 6 razy bylem w tym samym miejscu,a dla twojiej wiadomosci to kierowca nie moze pracowac bez przerwy przez 14 godzin i ma prawo odmowic kursu kiedy chce , jak sie zle czujie. A ze mnie taki obibok pewnie ze ch..j , na zwolnieniu bylem przez dwa dni tylko dla tego ze prochy musialem dostac. I chociaz jestem dla ciebie takim debilem to zycze ci zdrowych wesolych swiat i szczesliwego nowego roku.
3
polipropylen 2015-01-14 14:29:16
Pan Arek ma problemy emocjonale i to widać. Wyżywa się na pracownikach za swoje nieudane życie. Tak maja ludzię z kompleksami. Taka sytuacja.
1
polipropylen 2015-01-27 10:29:41
Ma spory. Psuję całą atmosferę. Trasy planowane są bez sensu. Puste przeloty, korki a obrywa kierowca. Nie na darmo ludzie uczą się na studiach Transport i logistyka, żeby mieć o czym kolwiek pojęcie. Opinia Krzyśka jest w 100 % trafna, chociaż pan Arek próbował ją wyśmiać. Po co by miał to robić, jak by była nieprawdziwa. Taki typowy prostak, chłopek roztropek co jest najmądrzejszy w całej wsi.
1
malwina 2015-03-18 14:42:10
też bardzo zainteresowana jestem podjęciem u nich pracy na produkcji - jednak jak bardzo ona jest wymagająca fizycznie? czy z lekko bolącym kolanem dam sobie tam rade i czy ewentualnie znajdą dla mnie jakieś odpowiednie stanowisko? boję się właśnie tego że mogę ewentualnie fizycznie nie dac sobie rady
Laguna 2015-08-19 22:30:16
W Broplast Cukry nie ma produkcji.
ja 2015-09-04 15:06:06
witam chciałam zapytaćbo zaproponowali mi 8zł/h+premie praca od6-16 i nie wiem jak atmosfera i płaca czy warto tam iść czy nerwicy się nabawię?
maron 2016-02-25 09:51:38
Broplast to tragedia.,, kazdy sie zwalnia....
4
bvxc 2016-05-13 18:34:24
@maron zawsze jak piszesz tego typu stwierdzenia, tutaj bym powiedziała nawet że jest to zarzut, to warto taką wypowiedź uargumentować. Od razu staje sie bardziej wiarygodna i ludzie znają przyczyny.
Zostaw swoją opinię o BROPLAST-CUKRY Sp. z. o.o - Kiełpin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BROPLAST-CUKRY Sp. z. o.o