brak logo

Omega Resource Group

Warszawa

Opinie o Omega Resource Group

stefano 2009-10-01 12:03:47
Primo, to nie firma headhunterska. Secundo, na którego konkretnie "headhuntera" trzeba uważać, bo pracuje tam kilku?
anonim 2011-05-11 14:50:57
Wyjechałem za posrednictwem tej firmy w 2006 roku do Szkocji,mam zamiar teraz równiez wyjechac.Bardzo dobrze wspominam współpracę.
1
nikt 2011-12-09 22:12:57
omijajcie tę agencję z daleka----- porażka----
1
pawel 2013-07-09 03:54:47
(usunięte przez administratora) ta cała Omega, nie wypłacają za urlopy, co chwila mylą się przy wypłatach. Najgorsza agencja przez którą pracowałem!
1
Marcin 2014-04-05 12:20:09
No co Ty mówisz, przeciez nawet teraz na stronie Omega Resource Group jest ponad 200 ofert, do każdego kraju tak po 3-4.
1
oszukany 2014-07-27 19:09:38
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści, tyle mogę powiedzieć na temat Omegi i Pani (usunięte przez administratora). Ogłaszają się nadal że w Ir;andii takie super warunki, i niby pełno nadgodzin, już po pierwszym tygodniu nadgodziny zostały odwołane, mieszkanie za 500 funtów miesięcznie przez perwszy tydzień zupełnie puste, ani kuchenki żeby odgrzać posiłek, ani karty do prądu, ja spałem na materacu a kolega na gąbkach z sofy i fotelu. Szybko znalazłem lepszą pracę przez innego pośrednika i w innym kraju, jak tylko ponformowałem o tym Omegę okazało się że moje zarobione 700 funtów zniknęło, straciłem mnóstwo kasy na bilety lotnicze, do tego zostałem oszukany. Na żadne maile nie odpowiadają sensownie, każą kontaktowac się z menadżerem który nie odbiera telefonów. O swoje pieniądze człowiek musi się tak upominac i błaźnić. do tego Szanowna Pani (usunięte przez administratora)chyba zmieniła obywatelstwo hah, zamiast jak przystało na polkę pisać do mnie maila po polsku, to ona tym swoim łamanych irlandzko angielskim chce zabłysnąć. Kiedy powiedziałem jej że jesteśmy polakami, rozmawiajmy po polsku odpowiedział że ona pracuje dla brytyjskiej firmy....
1
Ktoś 2014-11-30 17:06:07
a dlaczego ta Firma wykonuje obowiązki przeciętnie ? chciałabym sie coś więcej dowiedzieć, czy mozna liczyć na życzliwą atmosferę w pracy ? Może ktos posiada jakies doswiadczenia? Czy moge szerzej na ten temat uzyskac informację ?
Bucholtz 2014-12-21 10:46:51
no tak moge "aż", a może "tylko" potwierdzić negatywne opinie o firmie i o Polce która zapomina w g_ebie j.polskiego Pani "M-cie". Reasumujac szkoda czasu i lepiej omijajcie te firmę bardzo a to bardzoooooo dużym łukiem. Chyba, że wdeptywanie w kłopoty na żądanie to Twoja specjalność.
gawlik 2016-09-16 14:35:05
Są wymagający co do kwalifikacji ale pewnie dla tego, ze takie maja wytyczne od klienta. Pracowałem, przez nich przez 6 miesięcy i bardzo sobie cenie współprace z ta firma. Płatności na czas, kontrakt podpisany przed rozpoczęciem pracy nawet się nie spodziewałem tak dobrych warunków pracy w przemyśle samochodowym. Przy rejestracji złożyli mi kilka ofert. Dziękuje za współprace i polecam!
ii 2016-09-16 15:53:17
O rany @ktosiek. Nie sądziłem, że są jeszcze firmy które są w stanie zatrudnić w ramach umowy o pracę. Przecież z tym się wiążą odpowiednie socjale typu ubezpieczenia czy też inne benefity, ale zastanawiam się jakich średnich zarobków można się spodziewać, wiecie? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Omega Resource Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Resource Group