Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRESSCOM Sp z o.o

Pracowałeś w firmie PRESSCOM Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikiminaj - 2012-09-02 13:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy specjalista ds klienta kluczowego to ewidentna praca w call center??? dajcie znać bo po zapoznaniu się z opiniami na tym forum chyba dam sobie spokój z rozmową
zdjecie uzytkownika
ab - 2012-09-02 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie CC. A komentarze z CC potraktuj z przymrużeniem oka ;) młodzi,gniewni którzy od razu chcą zwojować świat często nie dając nic w zamian.............
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-09-04 10:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze, ze firma presscom prowadzi rekrutacje na stanowisko specjalisty ds aktualizacji inf o klientakch, czy to praca na cc? czy ktos moze cos wiecej na ten temat napisac?
zdjecie uzytkownika
Kim - 2012-09-10 22:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez chciałabym dowiedzieć się wiecej o tym stanowisku spec ds akt danych, napiszcie jak to wyglada
zdjecie uzytkownika
nika - 2012-11-29 00:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A czy ktoś mógłby napisać opinię na temat pracy redaktora w Presscomie? Teraz jest rekrutacja na to stanowisko i zastanawiam się, czy warto...
zdjecie uzytkownika
ana - 2013-01-29 18:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był tam taki, ale najlepiej kontaktować się z firmą, bo może się coś zmieniło
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-01-31 21:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie pewnie za dużo mi nie powiedzą :) a nie wiesz nic więcej ana ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-06-10 20:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) .
zgadzam się!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-16 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
cep - 2013-06-20 12:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 7
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-16 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ze spóźnieniami w PRESSCOM Sp z o.o ul.Tadeusza Kościuszki 29 Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2013-09-18 10:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze spóźnieniami to zależy - jak Cię lubie to w sumie nic. Zdarza się. Ale wiadomo że nie mozna przesadzac. :) Nie można mieć więcej niż dwa spóźnienia w miesiącu jakoś. Ale wiadomo że są sprawy losowe.
zdjecie uzytkownika
AnnaMaria - 2013-09-24 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam telefon i mam rozmowę o pracę w tej fimie? Czy warto iść?
zdjecie uzytkownika
Pola - 2013-09-24 14:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stanowisko młodszego specjalisty do sprzedaży szkoleń idziesz?
zdjecie uzytkownika
AnnaMAria - 2013-09-25 09:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, Ty też? Co myślisz? Warto? Opinie różne
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-12-17 13:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monia,a czy mogą obcinać kase z pensji za spóźnienia w PRESSCOM??i czy ludzie są dosyć przyjaźnie nastawieni do nowych pracowników,chętnie pomagają?
zdjecie uzytkownika
Julia - 2014-01-16 12:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu, zdrowia I pieniedzy na autobusy do pracy. pozniej zawsze znajdzie sie powod zeby okroic Ci pensje
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-02-20 12:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Julia, bo ja się pewnie daje powody presscom, by okroić te pensje to nie maja wyjścia, bo chyba regulamin dają przy podpisywaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
princess - 2014-10-14 23:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee.. Pracuję w firmie PRESSCOM już drugi rok i każdemu polecam. Wszyscy są wyrpzumiali, ludzie ptwarci, a co najważniejsze jak na studenta można zarobić. Są osoby, który na stanowisku młodszego spec ds szkolen dosają ponad 3 tysiące na rękę. Spóźnienia? Co to za założeni? Nie okrajają z pensji, ale chyba spóźnialstwo nie jest ogólnie przyjętą normą? Nie wiem co za Sylwia się wypowiada o okrajaniu pensji. To jest śmieszne. Praca owszem - na stan młodszego specj jest może monotonna, ale się nie napracujesz a zarabisz fajnie. Dodatkowo wspracie pracowników, fajna atmosferka i z chęcią się chodzi do pracy :D wiem, bo pracowałam na stoanowisku, awansowałam i wiem co mówie :) Ale wybór należy do was. :)
zdjecie uzytkownika
rkpol - 2014-10-29 16:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na stanowisku młodszego specjalisty ds szkolen i dostaje na rękę ponad 3 000 zł?? To powiem Ci, że jesteście bardzo bogata firmą. Nawet nie chce pytać ile zarabia dyrektor w waszej firmie. Przyznam Ci szczerze, że macie zarobki ponad normy przyjete w Polsce. I dobrze, po to jest wolny rynek, zeby pozwalać zarabiać
zdjecie uzytkownika
ojj chcialbym tyleeeee zarabiac - 2014-12-29 14:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiecie nie powiecie pewnie , ze takie zarobki to nie sa wymarzone wasze zarob ki jakl przeczytalem ta sume to az mi sie buzia usmiechnela ;) ale dobra co ja musze zrobic zeby dostac tutaj prace - tak wlasciwie to chcialbym sie doweidziec czegos jak tam sie dostac konkret koniecznie bo nie chce marnowac czasu
zdjecie uzytkownika
kuzi - 2015-01-23 22:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojj chcialbym tyleeeee zarabiac - 2014-12-29 14:30:42]:
nic prostszego...wystarczy wejść na ich stronkę i zaaplikować na jedną z podanych przez nich ofert. W tej chwili mają do zaproponowania stanowiska tj: Młodszy Specjalista ds. Przygotowania Szkoleń i Obsługi Klienta Grafik Kreatywny Specjalista ds. Aktualizacji Informacji o Klientach - CRM Redaktor / Sekretarz Redakcji Pism Informatycznych Specjalista ds. Klientów Kluczowych Sekretarz Redakcji / Redaktor Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-11 01:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe... dodałam bardzo negatywny komentarz po 10 miesiącach pracy, teraz z ciekawości zaglądnęłam i widzę "komentarz usunięty przez administratora". :D
zdjecie uzytkownika
alfredo - 2015-03-25 16:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może dlatego że w porównaniu do innych opinii nie był prawdziwy albo zawierał rzeczy które wedle regulaminu nie powinny mieć miejsca.. tego nikt nie wie ale skoro dopominasz się o negatywny wpływ to już daje dużo do myślenia..z tego co się czyta to jest bardzo przyzwoita firma i warta gry o zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-26 14:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, wysyłają zadania do zrobienia na drugi etap, które zajmują ok 50 min, po czym dzwoni Pani, która nie chce ujawnić żadnych informacji "wszystkiego dowie się Pani na rozmowie, ja się nie orientuje", ale wyciągnęłam informacje, że oferują umowę zlecenie w 99% przypadków - także jeśli szukasz czegoś poważnego, to nie tutaj...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRESSCOM Sp z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRESSCOM Sp z o.o?
Zadaj pytanie