Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRESSCOM Sp z o.o

Pracowałeś w firmie PRESSCOM Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kkk - 2012-08-27 23:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam nadzieję że biurowa bo w sumie na tym stanowisku chyba też trzeba samemu pozyskiwać klientów. Mam nadzieję że się mylę. Ja idę w środę, więc mam nadzieję że czegoś się od Ciebie dowiem :))))
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2012-08-28 12:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
było bardzo sympatycznie :)
zdjecie uzytkownika
kkk - 2012-08-28 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz coś więcej napisać ? :) o co pytali i co to za stanowi sko?
zdjecie uzytkownika
ej. - 2012-08-29 14:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no przecież wiadomo było, że nie napisze, jesteś jej potencjalną konkurentką... najlepiej by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto już pracuje lub pracował w tej firmie na tym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-08-29 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, z rozmowy kwalifikacyjnej niczego się nie dowiesz.... najlepiej gdyby wypowiedział się ktoś kto zna to stanowisko
zdjecie uzytkownika
nikiminaj - 2012-09-02 13:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy specjalista ds klienta kluczowego to ewidentna praca w call center??? dajcie znać bo po zapoznaniu się z opiniami na tym forum chyba dam sobie spokój z rozmową
zdjecie uzytkownika
ab - 2012-09-02 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie CC. A komentarze z CC potraktuj z przymrużeniem oka ;) młodzi,gniewni którzy od razu chcą zwojować świat często nie dając nic w zamian.............
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-09-04 10:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze, ze firma presscom prowadzi rekrutacje na stanowisko specjalisty ds aktualizacji inf o klientakch, czy to praca na cc? czy ktos moze cos wiecej na ten temat napisac?
zdjecie uzytkownika
Kim - 2012-09-10 22:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez chciałabym dowiedzieć się wiecej o tym stanowisku spec ds akt danych, napiszcie jak to wyglada
zdjecie uzytkownika
nika - 2012-11-29 00:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A czy ktoś mógłby napisać opinię na temat pracy redaktora w Presscomie? Teraz jest rekrutacja na to stanowisko i zastanawiam się, czy warto...
zdjecie uzytkownika
ana - 2013-01-29 18:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był tam taki, ale najlepiej kontaktować się z firmą, bo może się coś zmieniło
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-01-31 21:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie pewnie za dużo mi nie powiedzą :) a nie wiesz nic więcej ana ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-06-10 20:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) .
zgadzam się!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-16 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
cep - 2013-06-20 12:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 7
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-16 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ze spóźnieniami w PRESSCOM Sp z o.o ul.Tadeusza Kościuszki 29 Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2013-09-18 10:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze spóźnieniami to zależy - jak Cię lubie to w sumie nic. Zdarza się. Ale wiadomo że nie mozna przesadzac. :) Nie można mieć więcej niż dwa spóźnienia w miesiącu jakoś. Ale wiadomo że są sprawy losowe.
zdjecie uzytkownika
AnnaMaria - 2013-09-24 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam telefon i mam rozmowę o pracę w tej fimie? Czy warto iść?
zdjecie uzytkownika
Pola - 2013-09-24 14:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stanowisko młodszego specjalisty do sprzedaży szkoleń idziesz?
zdjecie uzytkownika
AnnaMAria - 2013-09-25 09:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, Ty też? Co myślisz? Warto? Opinie różne
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-12-17 13:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monia,a czy mogą obcinać kase z pensji za spóźnienia w PRESSCOM??i czy ludzie są dosyć przyjaźnie nastawieni do nowych pracowników,chętnie pomagają?
zdjecie uzytkownika
Julia - 2014-01-16 12:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu, zdrowia I pieniedzy na autobusy do pracy. pozniej zawsze znajdzie sie powod zeby okroic Ci pensje
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-02-20 12:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Julia, bo ja się pewnie daje powody presscom, by okroić te pensje to nie maja wyjścia, bo chyba regulamin dają przy podpisywaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
princess - 2014-10-14 23:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee.. Pracuję w firmie PRESSCOM już drugi rok i każdemu polecam. Wszyscy są wyrpzumiali, ludzie ptwarci, a co najważniejsze jak na studenta można zarobić. Są osoby, który na stanowisku młodszego spec ds szkolen dosają ponad 3 tysiące na rękę. Spóźnienia? Co to za założeni? Nie okrajają z pensji, ale chyba spóźnialstwo nie jest ogólnie przyjętą normą? Nie wiem co za Sylwia się wypowiada o okrajaniu pensji. To jest śmieszne. Praca owszem - na stan młodszego specj jest może monotonna, ale się nie napracujesz a zarabisz fajnie. Dodatkowo wspracie pracowników, fajna atmosferka i z chęcią się chodzi do pracy :D wiem, bo pracowałam na stoanowisku, awansowałam i wiem co mówie :) Ale wybór należy do was. :)
zdjecie uzytkownika
rkpol - 2014-10-29 16:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na stanowisku młodszego specjalisty ds szkolen i dostaje na rękę ponad 3 000 zł?? To powiem Ci, że jesteście bardzo bogata firmą. Nawet nie chce pytać ile zarabia dyrektor w waszej firmie. Przyznam Ci szczerze, że macie zarobki ponad normy przyjete w Polsce. I dobrze, po to jest wolny rynek, zeby pozwalać zarabiać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRESSCOM Sp z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x