brak logo

TARKON GRADI SP Z O O

Wrocław

Opinie o TARKON GRADI SP Z O O

anonim 2009-02-26 14:05:22
praca stresująca ale ogólnie ludzie pracujący wporzadku oprócz paru osób ... wiadomo zależy jak dla kogo wedlug mnie [usunięte przez administratora] i nic wiecej
anonim 2009-04-25 16:53:54
Praca w tej firmie tylko dla ludzi dopiero wchodzących na rynek pracy - zdobyć trochę doświadczenia, mieć co wpisać w cv i szukać czegoś lepszego. Żadnej ścieżki rozwoju kariery, szkoleń. Kadry - to tylko ewidencja ludności:)Taki PRL.

Duża odporność szefostwa na nowinki technologiczne, PR, nowoczesne zarządzanie, marketing.

Że nie wspomnę o wyposażeniu biura - przestarzały sprzęt i systemy komputerowe (no oczywiście najwyżej postawione osoby mają nowego laptopika - ale za to kompletny brak umiejętności obsługi - i mówię tu o odebraniu maila, napisaniu kilku zdań w edytorze..), walące się meble,ciasnota z pokojach, brudne ściany, cieknące wc.

Atmosferę budują tylko współpracownicy (bo fajni ludzie) ale z nimi można spotkać się prywatnie:)
anonim 2009-05-27 16:19:10
zgodzę się z osobami które wcześniej się wypowiadały, kierownictwo jest odporne na nowy sprzęt, i wszystko co z nim związane, nie płacą za soboty mówią że oni mają to zapisane u siebie ale na pasku z wypłaty nic nie ma napisane, zabierają co miesiąc po jakieś 50zł ze towar uszkodzony i nie ważne że się nie uszkodziło towaru , z urlopami jest ciężko, jeszcze łaskę robią że je dają, z wypłatami jest tak że jest wprowadzony system jakiś jednostek ale ogólnie to ściema bo zmianowy co chce to i tak wpisuje jak nie chce bądź kogoś nie lubi to nie wpisuje, nie wiadomo jak oni to w ogóle przeliczają te jednostki bo można mieć dwa miesiące pod rząd tyle samo tych jednostek a wypłaty będą się różnic od siebie np o jakieś 200zł, ludzie są spoko ale jest parę wyjątków tzn te wyjątki należą do rodziny kierownika, kuzyni , kuzynki itd, trochę ich tam pracuje.
anonim 2009-05-28 12:17:47
wielki koszmar praca ponad sily .kierownik z cala rodzinka u boku zarobki tragiczne.
anonim 2009-05-30 12:45:42
Zarobki na magazynie raczej marne (do 1400zł), wbrew obietnicom przy rozmowie wstępnej. Praca na 3 zmiany w soboty i czasami w niedzielę, za darmo, niby dobrowolnie, ale jak nie przyjdziesz to -100 lub 200 z wypłaty (zależy od humoru pana kierownika).
Ogólny wyzysk, przy wypłacie nie wiadomo co i za co.
Jeden plus! Przyjmują z wyrokami, nie wymagane zaświadczenie o niekaralności.
Powodzenia!
anonim 2009-06-07 15:39:00
Popieram wszystko co jest tu napisane przez wszystkich ludzi.
Pan kierownik bez wykształcenia nie umie kierowac załogą może Pan [usunięte przez administratora] wreście zrobi konkurs na stanowisko kierownika aby na tym stanowisku znalazła się osoba z odpowiednim wykształceniem i która przede wszystkim umiałby rozmawiac z ludzmi a nie traktować ich jak śmieci- dotyczy to również zmianowych.
Przymusowa praca w soboty -jak nie przyjdziesz to polecą po premi!!!!!
Jednostki to wielkie [usunięte przez administratora] wpisują co chcą Wszystkich tratują jak złodziei!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wymagają zaświadczenia o nie karalności może tu przyjść pracować nawet nagorszy kryminalista i to o czymś świadczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie są tu gnojeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2009-06-22 13:56:40
Te jednostki to totalna ściema zmianowy i tak wpisuje co chce.
Jak nie przyjdziesz w sobotę i w niedzielę to zabierają z wypłaty.
Ciągle wyzywają ludzi od złodziei.
TOTALNY [usunięte przez administratora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.. 2009-08-26 19:33:30
Hehehe widzę że nic się nie zmieniło.
Ja tam pracowałem w 2006 roku i z tego co czytam dalej jest tak samo, tylko pensje chyba niższe.
Pozdrawiam :D
anonim 2010-08-19 16:45:32
Niestety to wszystko to prawda. Chociaż szarpnęli się i powymieniali meble w budynku z biurami, hehe. Tylko na tyle ich stać. Pensja marna, bo 1500zł - dla pracownika, który pracuje 3-5 lat i dla nowego pensja jest taka sama - i gdzie tu szacunek dla starego pracownika? Wykorzystywanie do robienia fałszywych podkładek pod faktury - nawet jeśli się nie wie o co w tym chodzi, to trzeba kombinować, żeby szef był zadowolony. Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - same machlojki! Nawet Pan [usunięte przez administratora] nie wie, co się "niżej" dzieje. Kierownik magazynu ze swoją świtą (kuzyni, kuzynki itd.) sam wynosi towar i sprzedaje na lewo, a zwala na innych. Jest kilka osób, które naprawdę są w porządku, ale cała reszta to karierowicze i starzy wyjadacze. Praca jest dobra na początek, żeby w tym czasie znaleźć sobie coś innego.
były pracownik 2010-08-30 09:09:16
Widzę że się nić nie zmieniło
Współczuję wszystkim którzy tam pracują a skoro piszesz że Pan kierownik wynosi towar to warto byłby powiadomić a nawet napisać list do Pana [usunięte przez administratora] czas najwyższy aby to skończyć
Pozdrawiam
Zachęcam 2010-10-08 09:59:51
Witam .
Jeżeli ktoś chce coś zmienić w Naszej Firmie to zachęcam do pisania na adres pgd1@wp.pl
Zachęcam do pisania e-maili z anonimowego konta .
Jestem otwarty na wprowadzenie zmian i jeżeli coś Wam przeszkadza i macie pomysły jak to zmienić to piszcie .
Dziękuję za pomoc .
anonim 2010-11-12 13:39:47
Wiesz, ja już tam nie pracuję, to mi nie zależy na tym, żeby zrobić porządek. Sam na własne oczy widziałem, jak towar gratisowy był wywożony przez znajomego kierowcę, albo dzielili się nim jeszcze na magazynie, a później braki na sklepach. Zresztą tak było nie tylko z gratisami. Ten kto tam pracuje, to powinien się tym zająć, a po drugie po to jest to forum, żeby kierownicy wyciągali z tego odpowiednie wnioski. A co do tych faktur, to nadal tak jest, bo koleżanka tam nadal pracuje i niestety nic się nie zmieniło, aż mi jej szkoda, zresztą jak reszty dziewczyn w biurach. Tylko stres i nacisk z góry, że coś ma być zrobione na wczoraj. Tak się nie traktuje pracowników.
pracujący nadal 2010-11-13 00:13:32
Ja też nie lubię złodziejstwa , tylko zawsze mnie dziwi że jak ktoś odchodzi albo jest zwalniany to wtedy mówi ile to widział i jak cierpiał patrząc jak tamten gość okradał firmę ! To dlaczego nie można tego powiedziec wprost jak się pracuje normalnie że ten czy ten kradnie ? Trzeba zgłosic to szefowi i tyle , a on już sam to sprawdzi i zrobi swoje .
anonimka 2011-03-05 00:17:40
Ludzie, jeśli jest tak źle, dlaczego tam pracujecie? Czasy są jakie są, ale można pracę zmienić jak się dobrze postara. Ja pracowałam tam 3 lata, wiem, że 3 lata za długo. Opinie, które teraz czytam, utwierdzają mnie tylko, że odchodząc podjęłam słuszną decyzję :)
fan japonskiej motoryzacji 2014-01-29 10:54:40
nie rozumiem dlaczego milosnicy marki bmw maja pierwszenstwo w awansie na kierownicze stanowiska
Turek 2015-01-06 02:09:31
Czy w ogóle warto podejmować temat rozpoczęcia pracy w Tarkonie ? Podpowiedzcie proszę, bo zastanawiam się nad możliwością wysłania do nich aplikacji. Czy jest to opłacalne, czy ktoś był ostatnio w takiej samej sytuacji jak ja i nie potrafił realnie i subiektywnie obecnie przedstawione mu analizy na 2015?
dyzio 2015-01-20 14:15:09
czy jest mozliwosc wyjazdu na kontrakt za granice?przynajmiej tak pisze w ofercie o prace. a jak tak to gdzie i za ile??(zdrowia:)
emi 2015-03-03 09:57:08
Ktoś podpowie czy Tarkon z Poznania to ten sam co z Tarnobrzegu? Z opinii sądzę ,że ich też należy unikać??
emi 2015-03-25 07:40:28
dziękuję_ ( prada i krzesimir).
Fuzje czy korporacje.Nie to interesuje szarego pracownika,a jestem tylko spawaczem.Od stycznia tego roku ta firma ogłosiła się wiele razy z pracą dla spawaczy i przez ok dwa miesiące zero kontaktu. Pewnie nie warto sobie zawracać głowy tak nie ogarniętą ... może to firma a może fuzja .
pxl 2016-05-20 22:31:30
ber lz tego co mi wiadomo pewna prze zkjuż w firmie nastąpiłe. t.z. Akut docy jako były pvsfoevuu iptxik0r 90 powierdzają że oni nie są jaoś mocno i tragicnzie oblegani. Zawsze warto złożyćswoje CV może cos ędzie
Zostaw swoją opinię o TARKON GRADI SP Z O O - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TARKON GRADI SP Z O O