Profil firmy HASTA SP Z O O

HASTA SP Z O O

Wrocław

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o HASTA SP Z O O

były z czerwonego pola 2009-09-03 23:42:14
Jak powyżej.nie polecam!!!
Wielkie mydlenie oczu obietnice ze smutnym finałem przy kasie:(
Szkoda tylko porządnych pracowników tam zatrudnionych, którzy pracują jak woły a "góra" patrzy tylko jak ich jeszcze skubnąć.żenada:(
0
Osama 2009-10-08 23:12:45
W tej pracy stoi się w miejscu - zero możliwości rozwoju i maksymalny wyzysk.
Góra tylko patrzy jak by skroić pracownika i w tym są na prawdę dobrzy...
0
kasia 2009-12-12 15:56:57
dokładnie się zgodze z tym co pisali koledzy, awansu nigdy sie nie dostaje w tej firmie, co najwyzej moga cie bez twojego zdania przesunac na inny dzial, jezeli chodzi o kase to lepiej nie mowic, za dzwiganie ciezkich kartonow 1400 PLN to troche przegiecie, obowiazkowa praca po godzinach, kierownik gruby Artur 1 z najwiekszych tyranow na swiecie, ciagle mu cos nie pasuje i zawsze za cos obetnie wyplate, same kary zero nagrod, poprostu porazka pod kazdym wzgledem, fakt ludzie sa bardzo wporzadku, znalam tylko tych z hali
0
anonim 2010-02-19 08:21:49
Pracuję w Haście od kilkunastu lat i wiem ,
Å że odchodzą i przychodzą do firmy różni ludzie ..Narzekają najwięcej Ci którzy w życiu poprostu źli, którzy zatruwają życie sobie i innym.
Czasy
czy się stoi czy się leży dawno się skończyły.Najbardziej przeszkadzająi irytują w pracy Ci ,którzy nie mają żadnych pomysłów i torpedują zarówno nowości jak i ludzi nastawinych na sukces ipróbują ugrać swoje kosztem innych.I znam taką wybitną osóbkę która jest poprostu hipokryką wkórza i wygryza ludzi którzy mogą pokazać że można nowocześniej i szybciej chcą solidnie pracować i są wstanie wnosić nowe pomysły i entuzjazm a do prezesa gra najbardziej zaangażowanąi lojalną aż dziwne że Prezes ciągle jej ufa..Ale na szczęcie to margines a w Haście ludzie generalnie są życzliwi i chętni do pracy.
A że są ludzie i ludziska nic nowego
a
Hasta daje możliwości zarówno AWANSU jaK I ROZWOJU TYLKO COś Z SIEBIE TRZEBA Dać.Najepszym potwierdzeniem że Hasta jest dobrą firmą jestem ja i grupa ponad 40 pracowników którzy w Haście pracują ponad 10 lat i wiem , że wielu z nas wielokrotnie awansowało finansowo .a na zmianę stanowiska poprostu trzeba się wyróżnić zaangażowaniem ,poziomem ,odpowiedzialni entuzajazmem do pracy i apetyt na życie.
1

0
anonim 2010-02-19 08:21:51
Pracuję w Haście od kilkunastu lat i wiem ,
Å że odchodzą i przychodzą do firmy różni ludzie ..Narzekają najwięcej Ci którzy w życiu poprostu źli, którzy zatruwają życie sobie i innym.
Czasy
czy się stoi czy się leży dawno się skończyły.Najbardziej przeszkadzająi irytują w pracy Ci ,którzy nie mają żadnych pomysłów i torpedują zarówno nowości jak i ludzi nastawinych na sukces ipróbują ugrać swoje kosztem innych.I znam taką wybitną osóbkę która jest poprostu hipokryką wkórza i wygryza ludzi którzy mogą pokazać że można nowocześniej i szybciej chcą solidnie pracować i są wstanie wnosić nowe pomysły i entuzjazm a do prezesa gra najbardziej zaangażowanąi lojalną aż dziwne że Prezes ciągle jej ufa..Ale na szczęcie to margines a w Haście ludzie generalnie są życzliwi i chętni do pracy.
A że są ludzie i ludziska nic nowego
a
Hasta daje możliwości zarówno AWANSU jaK I ROZWOJU TYLKO COś Z SIEBIE TRZEBA Dać.Najepszym potwierdzeniem że Hasta jest dobrą firmą jestem ja i grupa ponad 40 pracowników którzy w Haście pracują ponad 10 lat i wiem , że wielu z nas wielokrotnie awansowało finansowo .a na zmianę stanowiska poprostu trzeba się wyróżnić zaangażowaniem ,poziomem ,odpowiedzialni entuzajazmem do pracy i apetyt na życie.
1

0
anonim 2010-02-19 08:27:27
anonim - 2010-02-19 08:21:51

Pracuję w Haście od kilkunastu lat i wiem ,
Å że odchodzą i przychodzą do firmy różni ludzie ..Narzekają najwięcej Ci którzy w życiu poprostu źli, którzy zatruwają życie sobie i innym.
Czasy
czy się stoi czy się leży dawno się skończyły.Najbardziej przeszkadzająi irytują w pracy Ci ,którzy nie mają żadnych pomysłów i torpedują zarówno nowości jak i ludzi nastawinych na sukces ipróbują ugrać swoje kosztem innych.I znam taką wybitną osóbkę która jest poprostu hipokryką wkórza i wygryza ludzi którzy mogą pokazać że można nowocześniej i szybciej chcą solidnie pracować i są wstanie wnosić nowe pomysły i entuzjazm a do prezesa gra najbardziej zaangażowanąi lojalną aż dziwne że Prezes ciągle jej ufa..Ale na szczęcie to margines a w Haście ludzie generalnie są życzliwi i chętni do pracy.
A że są ludzie i ludziska nic nowego
a
Hasta daje możliwości zarówno AWANSU jaK I ROZWOJU TYLKO COś Z SIEBIE TRZEBA Dać.Najepszym potwierdzeniem że Hasta jest dobrą firmą jestem ja i grupa ponad 40 pracowników którzy w Haście pracują ponad 10 lat i wiem , że wielu z nas wielokrotnie awansowało finansowo .a na zmianę stanowiska poprostu trzeba się wyróżnić zaangażowaniem ,poziomem ,odpowiedzialni entuzajazmem do pracy i apetyt na życie.
1



Pracuję w Haście od kilkunastu lat i wiem ,
Å że odchodzą i przychodzą do firmy różni ludzie ..Narzekają najwięcej Ci którzy w życiu poprostu źli, którzy zatruwają życie sobie i innym.
Czasy
czy się stoi czy się leży dawno się skończyły.Najbardziej przeszkadzająi irytują w pracy Ci ,którzy nie mają żadnych pomysłów i torpedują zarówno nowości jak i ludzi nastawinych na sukces ipróbują ugrać swoje kosztem innych.I znam taką wybitną osóbkę która jest poprostu hipokryką wkórza i wygryza ludzi którzy mogą pokazać że można nowocześniej i szybciej chcą solidnie pracować i są wstanie wnosić nowe pomysły i entuzjazm a do prezesa gra najbardziej zaangażowanąi lojalną aż dziwne że Prezes ciągle jej ufa..Ale na szczęcie to margines a w Haście ludzie generalnie są życzliwi i chętni do pracy.
A że są ludzie i ludziska nic nowego
a
Hasta daje możliwości zarówno AWANSU jaK I ROZWOJU TYLKO COś Z SIEBIE TRZEBA Dać.Najepszym potwierdzeniem że Hasta jest dobrą firmą jestem ja i grupa ponad 40 pracowników którzy w Haście pracują ponad 10 lat i wiem , że wielu z nas wielokrotnie awansowało finansowo .a na zmianę stanowiska poprostu trzeba się wyróżnić zaangażowaniem ,poziomem ,odpowiedzialnością i entuzajazmem do pracy i trzeba mieć po prostu apetyt na życie.



0
anonim 2010-02-21 21:13:35
Tak czytam Wasze opinie i zauwazam zwykly polski poped do narzekania. Oczywiscie kazddy ma prawo do wyrazania swojej opinii ale niech ona na Boga bedzie przemyslana. Nie podoba sie w Hascie?zmien prace, a przekonasz sie, ze nie jest oczywiste, ze gdzie� indziej jest lepiej. Znacie to powiedzenie: wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma? Idz jeden z drugim do biedronki i przekonaj sie czy tam Cie beda glaskac za przychodzenie do pracy. Ile chcesz zarabiac za ukladanie towaru na polkach? 3 tysiace? Zrob rozeznanie w innych tego typu firmach, a noz ktoras tyle Ci zaplaci:) Nie zapomnij napisac do nas z nowej pracy;) Albo wroc, wiele bylych pracownikow juz wrocilo...
0
supon 2010-02-24 09:49:52
Zapomniałeś się podpisać [usunięte przez moderatora]
0
anonim 2010-02-25 11:11:46
Nikt nikogo nie zwalania za dobrą pracę ,
A jak Pan występuje w obronie i wymienia pokrzywdzonych to proszę spytać Pana [usunięte przez moderatora] skąd miał towar ,którym handlował na placu ,bo na pytanie gdzie kupił ten towar nie potrafił odpowiedzieć.
0
anonim 2010-03-29 21:58:17
ludziki a co z Biurovit���?? fajna ta Biurovita z fajnymi ludzmi ;)heh.
0
? 2010-03-29 22:01:31
w Biurovicie jest kasa jeszcze mniejsza ale maja tam spokoj. Dyro [usunięte przez moderatora] tam nie decyduje - dlatego pewnie
0
hasta 2010-04-21 23:17:09
to niby Nasze Przawo Kochana a jednak nie. Bo kto się sprzeciwi???
0
:) 2010-04-27 13:00:24
praca w Haście musi być zatem bardzo ekscytująca :)
0
hasta 2010-04-29 22:14:46
Zapraszam do pracy............
A jak już zrezygnujesz to daj znać....
0
anonim 2010-04-29 22:20:21
jeste� stronnicza i tyle
0
mgr 2011-01-02 21:32:42
Tak narzekacie i ok, na pewno nie jest idealnie. Ale bądźmy sprawiedliwi - szefostwo gest ma. Na co dzień jesteśmy znurzeni rutyną ale dla takich chwil jak wigilia pracownicza z prezentami, pieczony baran jako poczęstunek na hali sprzedaży, premie roczne może warto popatrzeć na hastę z innej perspektywy? Narzekania zawsze będzie za dużo, a pieniędzy zawsze będzie za mało.
0
anonim 2011-02-18 16:02:47
Dokładnie tak jest. Proponuję jeszcze zwrócić uwagę na tzw. brygadzistów. Boją się własnego cienia. Po zachowaniu jednej osoby należy zastanowić się czy aby ostatnią z ukończonych szkół nie była podstawowa - Słoma z butów wychodzi poza tym w głowie totalne echo. Pracownicy ok
1
xxxxxxxxxx 2011-02-27 21:30:31
zgadzam się z poprzednią opinią-niestety bo pracuje w haście nadal
0
anonim 2011-03-03 22:38:01
to po co pracujesz w tej firmie jeden z drugim ? ja pracuję dosyć długo i jest ok
0
Krzyś 2011-06-01 20:27:14
Szefostwo gest ma tylko słowny zwłaszcza przy podpisywaniu umowy, a potem brutalna rzeczywistość i dziwne opini[usunięte przez moderatora]. Dlaczego pracuje, bo nie mogę odejść. I nie pytajcie dlaczego.
0
anonim 2011-07-27 21:58:54
Czy szacunkiem można nazwać fakt, że pracownicy jak chcą w ogóle pracować w Haście, Biurovicie czy Titanum ( bo to jedna spółka
)muszą podpisywać weksle in blanco?[usunięte przez moderatora] Nie mówmy tu o szacunku.
1
anonim 2011-08-03 01:35:17
Zgadza sie znam wieleosob ktore wrocily do firmy poznajac rynek pracy we Wroclawiu to jest fakt znam to bo znam wiele osob pozdrawiam Janek64.
0
Janek64 2011-08-03 02:03:40
Zgadza sie ja pracowalem 12 lat i bylo OK i nadal mam takie zdanie Firma Hasta Sp.Zoo jest w czolowce Krajowej ISO jest to znaczy ze jest Fierma FAIR PLAY.
0
Janek64 2011-08-03 02:11:08
Super firma trzeba umiec pracowac umia wymagac ale daja zarobic po drugie sa wyplacalni po 3 SOCJAL na 6. POLECAM . JESTESMY najwieksza Jednostka w POLSCE . SZEFOWIE MAJA GLOWE NA KARKU .UMIA MYSLEC W SYTUACJI NAWET KRYZYSU POZDRAWIAM.
0
Janek64 2011-08-05 00:35:47
Odpowiadam to nie sa chaotyczne odpowiedzi ani opis sytuacji nawet pisac nie umiesz a co dopiero wypisywac i oopiniowac innych sluchaj ja pracowalem 12 lat a przedewszystkim jeszcze wiecej przed HASTA moze jak przepracujesz 30 lat to sie bedziesz mogl wypowiedziec na temat pracy w jakiejkolwiek jednosce i po primo naucz sie pisac i czytac swoje wypowiedzi nawet na necie pozdro.
0
anonim 2011-08-19 14:54:45
Mój boże, pracowałem tam, niestety. Jakiś Ciemnogród, psełdoprezesik z rodzinką i sługusami psełdokierownikami kompletne dno. Jakiś nieprawdziwy świat. Ci co na siłę wybielaja tą żałosną powiedzmy firmę i tak nie zmienią stanu faktycznego, który jest po prostu masakrycznie tragiczny.
2
anonim 2011-08-24 19:47:08
Czytam opienie na temat wielu firm i zawsze zastanawiam się czy tacy jak Ty znajdą pracodawcę który będzie im odpowiadał. Niestety czasy kiedy za nic dostawało się pensje (czasami nawet wysoką) już sie skończyły i teraz trzeba ciężko pracować. Jeśli masz zastrzeżenia to proponuję Ci otworzyć własną firmę i płacić pracownikom bardzo wysokie wynagrodzenie za nijaką pracę i co miesiąc liczyć jakie straty firma przynosi. Czy znasz może prykład firmy idealnej ? Prześlij proszę namiary. I jszcze jedno na koniec, skoro tak bardzo Cię skrzywdzili to pewnie już tam nie pracujesz dlaczegowięc przedstawiasz się jako anonim. Może obawiasz się że jak się przedstawisz to okaże się ...
1
Piotrek 2011-10-02 22:47:46
Zgadzam się, nie polecam Hasty
0
.......................... 2012-01-02 15:06:27
Nie polecam pracy w tej firmie wymuszanie zostawania po godzinavh, bo jak nie to z premi przy wyplacie odejmą ,traktowanie ludzi przedmiotowo zero wiedzy na temamt zarzadzania przez dyrekcje, nie przekarze wiedzy pracownikowi bo sam nic nie wie a wymaga porazka.
0
z dlugoletnim stazem 2012-04-27 23:31:24
Wita, napisze od siebie. Pracuje ma czerwone pole. Zarabiamy akord. Co do warunkow praca: kierownicki wogole nie pomaga. siedza caly dzien i uklada grafik wpisuje bledy zero pomocy wszystko gdzies byle jak najwiecej wypisac w danym dniu. i obrazone na caly swiat Prowadzom wyscig i kazda chce byc lepszy od drugi. koledzy ktorzy slysza jak maja jakies zastrzezenia to slysza odnich jak ci sienie podoba to sie zwolnij albo przy zlym humorze ktorejs z nich (siedza za kara)nawet slowa nie mam czasu idz z tad nie przeszkadzaj wszyscy widzimy to jak ciezko pracuja nasze kierowniczki szczegolnie jedna bedac co 20 min na papieros. wynagrodzenie odekwatne do pracy. bylo by ok ale nie z tymi kierownik. Nie trafiajcie do Halec.... i jawrsk...
0
ja 2012-05-11 23:17:34
PRACA W HAŚCIE JEST OK. A JAK UWAŻACIE ŻE JEST TAK ŹLE, TO POSZUKAJCIE INNEJ PRACY- NIKT WAS NA SIŁĘ NIE TRZYMA!!!
0
anonim 2012-05-13 17:54:49
Było bardzo źle, odeszłem i jest super.
1
dosc 2012-12-11 12:37:50
Dyrektor jest niedobry!! Pracowałem w Hascie przez 3 lata. Nie polecam do pracy!
0
kaja 2014-12-18 16:53:56
a jak macie jakieś informacje odnośnie szefa, chodzi mi o to, czy można się z nim normalnie dogadać czy nie za bardzo? i jak stoicie z rekrutacją, bo ja chciałem aplikować od jakiejś ciekawej firmy z tej własnie branży i zastanawiam się nad nimi, myślicie, że to dobry pomysł jest? jak macie informacje to czekam.
0
zaza 2015-01-21 18:04:40
W HASTA Zatrudniają około 150 pracowników. Mogą pochwalić się nowoczesnym zapleczem handlowym (budynki powstały w 1998 r.) więc myślę że warunki pracy są dobre tylko jak wszedzie znajda sie marudy. A z szefem trzeba umieć gadać, a nie tylko wymagać szacunku....Maja dużo nagród i wyróznien wiec jakos to dziala, a jak z zarobkami to mam nadzieje ze ktoś mi napisze jak jest
0
Anonim 2015-01-21 21:41:38
Witam.
Hurtownia po sąsiedzku ATUT, rekrutuje, tam wystartuj.
0
kolezanka 2015-01-24 12:17:37
sa jakies przyjecia obecnie? trzeba miec jakis dany kierunek ?
0
krof 2015-08-25 16:52:28
O przyjęciach nic nie wiem @koleżanka. Sama szukam. Widziałam stronę internetową tej Hasty właśnie od nas z Wrocławia i strona wizualnie naprawdę ładna, jest nawet przejrzysta. Ale jednej rzeczy mi w niej brakuje, właśnie zakładki o pracy u nich, bo tak to nie wiadomo gdzie szukać, a tak to ewentualne oferty byłyby w jednym miejscu.
0
mawa 2015-12-29 14:14:21
Czy ktos sie orientuje jak mozna zlozyc aplikacje do Hasty? jest jakis mail do dzialu personalnego lub inny kontakt zajmujacy sie sprawami zatrudnienia?
0
kara 2015-12-29 17:30:12
@mawa, najlepiej jak zaaplikujesz bezposrednio na maila do nich lub tam zadzwonisz i dowiesz sie o rekrutacje czy bedzie i czy mozna wysylac cv,bo aktualnych ogloszen nie widzialam
1
mawa 2015-12-30 13:57:44
Super, dziękuje bardzo za informację:)
1
pazerny 2015-12-31 20:48:30
jeśli chodzi jeszcze o coś aktualnego to ciągle można znaleźć oferty z hasty do wrocławia na realizatora zamówień. To dziwne , że jeszcze tego nie zdjęli...
0
gffgfg 2016-01-03 00:46:12
@pazerny no ale moze dlatego nie zdjeli poniewaz jeszcze nie znalezni odpiwiedniej osoby do pracy na takim stanowisku, dlatego ta oferta na realizatora jeszcze jest
0
mawa 2016-01-03 20:24:06
Dzięki wielkie za info, ale niestety z tego co wyczytałam to poszukują na to stanowisko mężczyzny;/
0
joker 2016-01-05 04:15:11
Zatrudnienie na realizatora zamówień odbywa się w systemie 2 zmianowym i wynagrodzenie jest akordowe. Ciekawe tylko dlaczego poszukują jedynie mężczyzn.
0
gość 2016-01-30 00:07:10
Zatrudniaja tylko mężczyzn ,bo tam cięzka praca jest,raczej nie dla kobiet,duzo dzwigania cięzkiego towaru.
0
łany 2016-02-05 20:52:51
Według mnie to dyskryminacja. Wiele kobiet potrzebuje pracy i chwyta się nawet tej ciężkiej. Firma powinna dać kandydatom prawo wyboru, a nie decydować za nich :)
0
Gość 2016-02-06 08:14:25
Jak Firma ma dawać kandydatom możliwość wyboru? To raczej Firma wśród kandydatów wybiera odpowiednich pracowników !!! Nie każde stanowisko nadaje się do tego aby pracowała na nim kobieta , to chyba oczywiste . A tak na marginesie , w Haście pracuje wiele kobiet ... I nikomu się nie zabrania złożenia cv
0
Ale 2016-04-08 14:19:30
Wiecie może jak to jest, że nie ma nowych ofert? Bo jestem ciekawy że może wiszą gdzieś na innej stronie, w innym miejscu, np. na ich www, bo nie widzę
0
ksamp 2016-05-13 16:57:29
Racja @Ale nie ma ofert o pracę na ich stronie, ale pewnie na portalach z ofertami zatrudnienia coś czasem się pokazuje, sama firma dba o pracowników, mogą się rozwijać w firmie, pod warunkiem, że korzystają ze szkoleń
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HASTA SP Z O O