Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HASTA SP Z O O

Pracowałeś w firmie HASTA SP Z O O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikogo nie zwalania za dobrą pracę ,
A jak Pan występuje w obronie i wymienia pokrzywdzonych to proszę spytać Pana [usunięte przez moderatora] skąd miał towar ,którym handlował na placu ,bo na pytanie gdzie kupił ten towar nie potrafił odpowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-29 21:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziki a co z Biurovit���?? fajna ta Biurovita z fajnymi ludzmi ;)heh.
zdjecie uzytkownika
? - 2010-03-29 22:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Biurovicie jest kasa jeszcze mniejsza ale maja tam spokoj. Dyro [usunięte przez moderatora] tam nie decyduje - dlatego pewnie
zdjecie uzytkownika
hasta - 2010-04-21 23:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niby Nasze Przawo Kochana a jednak nie. Bo kto się sprzeciwi???
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-04-27 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Haście musi być zatem bardzo ekscytująca :)
zdjecie uzytkownika
hasta - 2010-04-29 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do pracy............
A jak już zrezygnujesz to daj znać....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-29 22:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeste� stronnicza i tyle
zdjecie uzytkownika
mgr - 2011-01-02 21:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak narzekacie i ok, na pewno nie jest idealnie. Ale bądźmy sprawiedliwi - szefostwo gest ma. Na co dzień jesteśmy znurzeni rutyną ale dla takich chwil jak wigilia pracownicza z prezentami, pieczony baran jako poczęstunek na hali sprzedaży, premie roczne może warto popatrzeć na hastę z innej perspektywy? Narzekania zawsze będzie za dużo, a pieniędzy zawsze będzie za mało.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 16:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak jest. Proponuję jeszcze zwrócić uwagę na tzw. brygadzistów. Boją się własnego cienia. Po zachowaniu jednej osoby należy zastanowić się czy aby ostatnią z ukończonych szkół nie była podstawowa - Słoma z butów wychodzi poza tym w głowie totalne echo. Pracownicy ok
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2011-02-27 21:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z poprzednią opinią-niestety bo pracuje w haście nadal
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-03 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co pracujesz w tej firmie jeden z drugim ? ja pracuję dosyć długo i jest ok
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2011-06-01 20:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szefostwo gest ma tylko słowny zwłaszcza przy podpisywaniu umowy, a potem brutalna rzeczywistość i dziwne opini[usunięte przez moderatora]. Dlaczego pracuje, bo nie mogę odejść. I nie pytajcie dlaczego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 21:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy szacunkiem można nazwać fakt, że pracownicy jak chcą w ogóle pracować w Haście, Biurovicie czy Titanum ( bo to jedna spółka
)muszą podpisywać weksle in blanco?[usunięte przez moderatora] Nie mówmy tu o szacunku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 01:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie znam wieleosob ktore wrocily do firmy poznajac rynek pracy we Wroclawiu to jest fakt znam to bo znam wiele osob pozdrawiam Janek64.
zdjecie uzytkownika
Janek64 - 2011-08-03 02:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie ja pracowalem 12 lat i bylo OK i nadal mam takie zdanie Firma Hasta Sp.Zoo jest w czolowce Krajowej ISO jest to znaczy ze jest Fierma FAIR PLAY.
zdjecie uzytkownika
Janek64 - 2011-08-03 02:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma trzeba umiec pracowac umia wymagac ale daja zarobic po drugie sa wyplacalni po 3 SOCJAL na 6. POLECAM . JESTESMY najwieksza Jednostka w POLSCE . SZEFOWIE MAJA GLOWE NA KARKU .UMIA MYSLEC W SYTUACJI NAWET KRYZYSU POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
Janek64 - 2011-08-05 00:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam to nie sa chaotyczne odpowiedzi ani opis sytuacji nawet pisac nie umiesz a co dopiero wypisywac i oopiniowac innych sluchaj ja pracowalem 12 lat a przedewszystkim jeszcze wiecej przed HASTA moze jak przepracujesz 30 lat to sie bedziesz mogl wypowiedziec na temat pracy w jakiejkolwiek jednosce i po primo naucz sie pisac i czytac swoje wypowiedzi nawet na necie pozdro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-19 14:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój boże, pracowałem tam, niestety. Jakiś Ciemnogród, psełdoprezesik z rodzinką i sługusami psełdokierownikami kompletne dno. Jakiś nieprawdziwy świat. Ci co na siłę wybielaja tą żałosną powiedzmy firmę i tak nie zmienią stanu faktycznego, który jest po prostu masakrycznie tragiczny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-24 19:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opienie na temat wielu firm i zawsze zastanawiam się czy tacy jak Ty znajdą pracodawcę który będzie im odpowiadał. Niestety czasy kiedy za nic dostawało się pensje (czasami nawet wysoką) już sie skończyły i teraz trzeba ciężko pracować. Jeśli masz zastrzeżenia to proponuję Ci otworzyć własną firmę i płacić pracownikom bardzo wysokie wynagrodzenie za nijaką pracę i co miesiąc liczyć jakie straty firma przynosi. Czy znasz może prykład firmy idealnej ? Prześlij proszę namiary. I jszcze jedno na koniec, skoro tak bardzo Cię skrzywdzili to pewnie już tam nie pracujesz dlaczegowięc przedstawiasz się jako anonim. Może obawiasz się że jak się przedstawisz to okaże się ...
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2011-10-02 22:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, nie polecam Hasty
zdjecie uzytkownika
.......................... - 2012-01-02 15:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie wymuszanie zostawania po godzinavh, bo jak nie to z premi przy wyplacie odejmą ,traktowanie ludzi przedmiotowo zero wiedzy na temamt zarzadzania przez dyrekcje, nie przekarze wiedzy pracownikowi bo sam nic nie wie a wymaga porazka.
zdjecie uzytkownika
z dlugoletnim stazem - 2012-04-27 23:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wita, napisze od siebie. Pracuje ma czerwone pole. Zarabiamy akord. Co do warunkow praca: kierownicki wogole nie pomaga. siedza caly dzien i uklada grafik wpisuje bledy zero pomocy wszystko gdzies byle jak najwiecej wypisac w danym dniu. i obrazone na caly swiat Prowadzom wyscig i kazda chce byc lepszy od drugi. koledzy ktorzy slysza jak maja jakies zastrzezenia to slysza odnich jak ci sienie podoba to sie zwolnij albo przy zlym humorze ktorejs z nich (siedza za kara)nawet slowa nie mam czasu idz z tad nie przeszkadzaj wszyscy widzimy to jak ciezko pracuja nasze kierowniczki szczegolnie jedna bedac co 20 min na papieros. wynagrodzenie odekwatne do pracy. bylo by ok ale nie z tymi kierownik. Nie trafiajcie do Halec.... i jawrsk...
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-11 23:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA W HAŚCIE JEST OK. A JAK UWAŻACIE ŻE JEST TAK ŹLE, TO POSZUKAJCIE INNEJ PRACY- NIKT WAS NA SIŁĘ NIE TRZYMA!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-13 17:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było bardzo źle, odeszłem i jest super.
zdjecie uzytkownika
dosc - 2012-12-11 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor jest niedobry!! Pracowałem w Hascie przez 3 lata. Nie polecam do pracy!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HASTA SP Z O O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski