brak logo

Drukarnia Prodruk

Katowice

Opinie o Drukarnia Prodruk

Pracownik 2009-12-04 10:21:28
Nie zgadzam się z powyższym zdaniem - pewnie konkurencja! Porządna, solida firma i słowny, rzeczowy właściciel.Pracownik:)
1
1 2009-12-14 23:16:51
albo to jakiś żart albo to napisał właściciel
BYŁY PRACOWNIK 2010-02-11 14:27:52
OMIJAĆ, OMIJAĆ i jeszcze raz OMIJAĆ
exWorker 2010-06-24 14:16:53
Właściciel [usunięte przez moderatora] obiecał przedłużyć umowę. A w ostatniej chwili mnie 'odstrzelił'. Gdybym wcześniej wiedział, to bym zaczął szukać pracy. A tak przez kłamstwo (niedotrzymywanie słowa) zostałem na lodzie. Mam na myśli tego wyższego z wąsem.
DrukujGdzieIndziej 2014-01-26 02:30:37
Teraz to szanowna OMEGA PRESS SOSNOWIEC wielka firma, tragedia na maxa, kierownik wysoki wzrostem ale niskie IQ, bardzo niskie. Lecą chłopców w druta, kasa na lewo i wiecznie spóźniona, jak chcesz umowe to dziwne miny i fochy i jeszcze przestoje za wymiane gumy ci odliczą patafiany. Pracowałem, podziękowałem ze gdzie indziej trafiłem. Oczekują cudów i bezbłedności, za długie narządy kundel z pianą leci bo tuman nic nie wie o offsecie, a te ich Rolandy i Millery mają na wykończeniu... totalne nieporozumienie za 15zł/h
poligraf1 2014-02-27 07:37:54
Nie pomylił firm: Prodruk przez swoje problemy natury wiadomej, przeniósł się do Sosnowca i działa pod inną nazwą.
zaglebianin 2014-04-07 12:03:56
Jest opinia tez na omegapress toruń ale to ta sama firma wnioskuję z opisu, bo to musi być w Sosnowcu i admin przez pomyłkę wbił inne miasto chyba.
Pomocny ten gowork.pl, odpuszczam ten zakład pracy i Fisher z Bytomia też niepochlebne recenzje ma. Drukował ktoś w Gregu w Gliwicach
fabi 2014-09-26 19:44:45
Witajcie!
Omega Press z Sosnowca otworzyła naświetlarnie CTP w Katowicach pod nazwą Grafen Studio. Podobno to ich odpowiedz na ciężkie czasy- tak szukają nowych potencjalnych klientów! Dla mnie masakra!
paktofonika sosnowiec 2014-11-11 22:13:51
Nie ma już Grafenu... mi sie zdaje że Omega umiera, kolega drukarz z Omegi mówił że dużo tam miesza syn od szefa i rozpierdala kase na jakieś projekty z kosmosu a druku jest coraz mniej i źle to wróży bo ta branża się kurczy powolutku.... Grafen to miała być hybryda studia CTP z usługami poligraficznymi pod skrzydełkami Taty ale coś synuś spierdolił podobno... a pracuje się tam średnio, tyle wiem, każda firma ma swoje "uroki" i tam też jest cienko.
2
Rasteriafanin 2015-01-22 11:27:27
nie poldruk- Prodruk- obecnie Omega Press Sosonowiec ul.Szosowa
Nie polecam, sąsiadka na falcerce tam zapieprzała i opowiadała co to za syf, i jeszcze na sam koniec kierownik chciał jej z właścicielem nasrać w papiery.
Studentki owszem tam były, dorabiały w wakacje na introligatorni, na nic więcej nie licz. Ja też chciałam bo praca niekoniecznie ciężka ale na szczęście pracuję sobie na faktórach i jest super.
studentkapedagogiki 2016-02-22 21:08:34
Jak ktoś się stara a nie olewa, to myślę, że wszędzie jest opcja na przedłużenie współpracy - tylko zazwyczaj trzeba uderzać do góry - a nie do kierownika produkcji. W Omedze pracowałam i dostałam umówione wynagrodzenie - ale była to tylko praca dorywcza z racji studiów.
1
zumi 2016-07-26 07:52:51
Czy ma ktoś jakieś aktualne informacje o Omega?
Pojawiły się oferty pracy tylko pytanie co tam się teraz dzieje.. z góry dzięki za jakiekolwiek info!
gosc 2016-10-10 11:33:17
najwyzsze stawki drukarze tam teraz mają na śląsku bo 25 zl na godzine netto
co daje na reke za 168 godzin 4200 , wiec calkiem niezle
oij 2016-10-11 15:58:17
Może oprócz tego umowa i tak się trafia dla każdego.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Prodruk - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Prodruk